» Serie släpp i morgon! «

I morgon äre dags för ett nytt avsnittatt släppas, Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 2. Klockan 14.00
 
Kom ihåg att alla mina serier finns bland kategorierna! Och de är tidsinställda så avsnitt 1 kommer först osv. Därför tex. inte kommentarer stämmer överens med publiceringsdatumet.
 
Åh jag bara längtar tills jag ska få publicera "Så gick det för Mary & Flippen" jag tror verkligen ni kommer gilla den, men för att verkligen bli insatt rekomenderar jag er att läsa den första historien om dem. klicka HÄR
 
Hoppas ni har en bra lördag underbaringar, så härligt att ni hittat hit igen :) <3
 
 


» Galopp träning med Kingen «

Hej på er! Har galopp tränat Kingen här nu på morgonen. Han behöver få upp sin kondition efter betet och då tycker jag att det är absolut bäst att galoppera lungt på lång distans.
 
 
Börjar på plana sträckor och får till den galopp jag vill ha.
 

 
 
Sedan får han kämpa med lite lutning, det här får hästen mjölksyra av och det är viktigt att skritta en bit efter varje backe.
 

 
 
Vi stöter också på nedförsbackar som får honom att tänka till extra då det är lättare att snubbla till här.
 

 
 
Efter passet duschade jag honom länge och sedan gick vi ut på en promenad för att han skulle torka, sedan fick Kingen komma in i en helt ren box med nytt torv vilket han älskar. Det kan jag förstå, vem tackar nej till en renbäddad säng? ;)
 

 
Missa inte att läsa intervjun med mig på Eves blogg på söndag klockan 12.00! :)
 


» Levlar på med lill skiten «

 
Jadå jag försöker levla så mycket jag bara hinner med och det går frammåt vill jag säga! :) (Sorry för kvaliten, denna dator är inställd på Jpg filer och ibland glömmer jag ändra..)
 

 
Igår levlade jag med Amanda, Eve råkar se att jag skriver att jag ska fota oss i klubbchatten och kommer på stört (Lins lus) och visar upp Hunters rumpa, haha asså du! :'D
 
 

 
Ja annars då? Just nu är jag nog på väg till hästen, detta skrevs under tiden jag väntade på min skrivare i morse haha. Men ska försöka spela lite när jag kommer hem sedan. Föresten äre ju fredag idag vilket betyder att det är serie släpp snart! Söndag 14.00. Missa inte gott folk :) Kram
 

 

» Årstider «

Det finns än så länge bara vinter och sommar på SSO, hur kul vore det inte ifall hösten och våren också fick ta plats?
 • Tänk dig att vintern är vacker men samtidigt hård och kall, ny funktion där gubben kan frysa om du rider runt för länge i t-shirt och vattnet i sjöar o dylikt fryser. + att du nu kan köpa täcken till hästarna, både rid täcken och vanliga.
 • Sedan börjar våren sakta men säkert dyka upp och små blommor är de första tecken du ser samt att vattnet nu börjar smälta
 • Sommaren är varm och härlig och en ny funktion som "Sola på stranden" dyker upp där du kan som idag ha picnkik fast nu ligger man på handdukar och solar och snackar ett gäng. + Att du kan släppa ut hästarna på bete som fungerar som hemstallet, alltså du ser bara dina hästar och din gubbe i hagen.
 • Sedan kommer hösten och de blir lite ruskigare ute, löven blir gula och du börjar frysa om du har t-shirt på dig för länge när du rider, vissa dagar regnar det utomhus och du vill mest av allt klä på dig och din häst massor och lunka runt i ridhuset eller mysa runt i skogen en fin dag.
Detta är ju några basic funktioner som faktiskt skulle fungera? Jag skulle kunna skriva tusen funktioner som vore helt awesome men dessa är ju som sagt inte helt omöjliga eller hur, vad tycker ni? Berätta gärna och dela med er av era tankar :)
 
 
 

 

» För vi är Sneakydragons «

 
 
Inte så många som kunde komma idag men hur snygga är vi inte!?
 


» Global «

Jag hittar ofta insperation från globala chatten till inlägg, eller ofta och ofta har väl nämnt eller skrivit om det 2-3 gånger tror jag. Och i måndags kväll hände någonting iallafall jag inte läst där tidigare.
 
VIKT
 
Japp helt sant, folk diskuterade sin vikt hej vilt där inne.
 
"Jag väger väldigt mycket för min ålder 39 kilo"
 
"Jag väger 93 kilo" får svaret "OJ är du vuxen!?"
 
"Jag väger väldigt lite"

"Jag är 165 och väger 73 kilo"
 
Jag sitter bara och stirrar och ser vilken reaktion det blir, jag tror minst 20-30 personer är inblandade i samtalet om vikt. Medans andra knappt får svar när de behöver hjälp i chatten..
 
Men hursom helst så skriver jag:
 • "Du är inte överviktig eller underviktig, du är jätte viktig".
För det är precis så det är, jag bryr mig inte om din vikt, varför är det så intressant?
 
var det någon annan som såg denna konversation, hur slutade det? Jag blev tvungen att logga.
 
 
Jag älskar min lilla häst, min mellan häst och min stora häst :) <3
 

 

» Planer för ALLA hästarna «

Ja jag känner att jag behöver lite planering kring alla hästarna, vad som ska göras eller inte göras osv. Mycket för min egen skull men ni kanske också tycker det är roligt att läsa om vad vet jag? Ska försöka göra det kort.
 
Nightwhisper (original) Level 15:
 
 
Whisper är min bästa vän som ni vet men han börjar bli till åren, honom tar jag med mig på lite aktiviteter, ridturer och upptäcksfärder. Han kommer säkert få gå fler championat men han är inte prioriterad, det är isånnafall för att han ska få ha roligt.
 

 
Moondancer (Morgan) Level 12:
 
 
Moonie ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag länge varit helt kär i fuxar, du kan läsa historien HÄR om du bläddrar ner lite till hennes inlägg. Queen kommer att levlas när jag får tiden till det, har några som ska levlas upp före henne. Sedan kommer vi prov starta championat och se hur det går helt enkelt, men just nu är hon finast på dressyrbanan.
 

 
Midnightqueen (Achaltekeer) Level 15:
 
 
Min champis häst, trots att jag inte tävlar mycket just nu. Men vi har sprungit in ett par priser och ska försöka ta upp tävlandet igen inom snar framtid. Dock kommer de ta ett tag innan vi är i våran vanliga form men jag tänker bli farlig på banan igen!
 

 
Eveningking (Frieser) Level 9:
 
 
Den här hästen kan jag inte se mig mätt på, jag dör vad vacker han är! Har aldrig fått chansen att visa upp honom i en dressyr tävling men slår vad om att han skulle rocka. Eve fixa en dressyr tävling snart! haha.. Han är alltså inte prioriterad i levlandet men ska självklart upp han med.
 

 
Rockstar (Appaloosa) Level 10:
 
 
Min goa lilla kille, planen med honom är att han ska bli min championathäst tillsammans med Queen. Så han är prioriterad 2a på levlingen.
 

 
Dragonmaster (J.ponny) Level 6:
 
 
Min lill skit <3 Master ska levlas upp till 15 och sedan visa vad han går för i ett par champiopnat. Men kommer troligtvis mest visas upp med klubben på tävlingar osv. :)
 

 
Har ni planer för era hästar eller spelar ni bara och tar det som det kommer? :)
 


» Trött tjej! «

Hej på er! Herregud är helt slut.. har fyllt bunkrat på hösilage förrådet inför hemflytt från betet och typ dör, ah.. haha men hursom vad tyckte ni om "Veckans fråga"? Jag vill jätte gärna få tips på kategorier som jag kan undersöka och om ni känner att ni vill vara med en vecka så posta mig på SSO så kanske det går att lösa.
 
Har 1 person som ska svara på frågor ikväll sedan är alltså 4 stycken klara, har inte hunnit klura ut fler kategorier ännu men det ska jag också få tid till..
 
Sedan måste jag verkligen föra över allt från gamla datorn som gått sönder till denna, för Flippen och Mary måste bli klar snart! Och jag måste starta upp en ny serie, ja det är mycket nu. Men jag hade aldrig gjort det om jag inte tyckte det var roligt! :)
 
Nu ska jag logga in på SSO och ta det lite lungt ett tag, ikväll är det onsdagskram med klubben också <3
 
Läs mina serier också om ni inte gjort det!
På söndag kommer del 2 utav Dunken & Bunken (Tjuvryttaren)
 
Historien om Mary
 
Min bästa vän Melanie
 
Dunken & Bunken, både nya och gammla :)
 » Veckans fråga (Hemstall) «

 
 
Först ut i veckans fråga är Evelina Silverknight som bloggar på silverknight.blogg.se/
 
Hemstall
 • Favorit hemstall? : "Vingården"
 • Varför? : "För att Vingården är fint nu med alla blommor och nära till det mesta"
 • Mindre omtyckt hemstall? : "Svårt.. Men är nog Moorland och Fortpinta."
 • Varför? : "För att det är fullt med folk jämt och mycket nybörjare, sedan är det också långt ifrån Gyllenåsarnasdal där jag brukar shoppa"
 • Hur ser ditt önske hemstall ut? : Utsidan - "Det ska vara likt Vingårdsstallet med blommor och träd men det hade kunnat ligga i skogen som Valedale stallet gör, då hade det varit super snyggt!" Insidan - "Boxar med blått vatten och inte svart som det är nu. Man ska kunna hänga upp sin favorit utrustning någonstans så man snabbt kan plocka på den. Sedan vore en design funktion rolig där man ändrar färger i stallet. Jag skulle vilja ha det vitt och svart, vita boxväggar och svarta pelare mellan de olika boxarna"
 
 
 
Tusen tack för att du deltog! :) Nästa onsdag klockan 12.00 kommer en ny veckans fråga upp!
 

 

» Onsdag «

Godmorgon på er! :)
 
Idag är det onsdag vilket betyder uppdatering, vad tror ni kommer? Jag hoppas på:
 • Huvuduppdrag
 • Snygg utrustning
 • Ny funktion
Detta är typ mest troligt också eftersom det var en stor uppdatering förra veckan, men annars vill jag självklart ha nytt område m.m. Vad tror ni och vad hoppas ni på?
 
Klockan 12.00 dyker veckans fråga upp här och jag har frågat ut 3 personer redan! Jag har bara en kategori kvar utav de första som jag skrev ner som jag ska fixa idag. Men detta går ju bra så jag ska nog fortsätta! Kul :)
 
Annars har jag inte så mycket planer, ska försöka levla innan uppdateringen.
 
Och juste hade så himla roligt på aktiviteten igår. för det första skötte sig lill skiten så himla bra och verkade trivas som fisken i vattnet bland andra hästar på lektion. Sedan hade vi avslutande hoppning och jag vann först klassen mot ponnyerna och fick då köra mot hästen som vann i hästklassen, och jag och lill skiten vann den klassen också! Jävlar vad nöjd jag är. Han är en riktig vinnar skalle.
 
 
Glöm inte att kika in här klockan 12.00 för veckans fråga! :)
 


» Glad tjej! «

 
Såhär glad är jag just nu, har fått tillbaka en gammal dator som jag gav till min pappa. Och den fungerar verkligen helt awesome på SSO, hur kunde jag ge bort den!? Jaja snart ska jag iväg på lektion och tar med mig lill skiten, det behöver han :)
 


» Intervju med mig! «

 
Jajjemen! för ett tag sedan blev jag intervjuad utav min kära vän och ägare till klubben jag är med i, den kommer publiceras på hennes blogg på söndag klockan 12.00 missa inte det! :)
 
Evelina Silverknights BLOGG
 
 

 

» Veckans fråga! «

Jag har kommit på någonting som jag kommer kalla "Veckans fråga", har sedan Eve startade med sina intervjuer velat ha nått liknande och nu har jag äntligen kommit på en kul grej!
 
Jag kommer komma på ett tema på SSO och ställa lite frågor om det till random personer (Vänner som är inloggade, folk från klubben eller någon jag bara träffar på i spelet) de som är tillgängligt helt enkelt. Om detta fungerar vill jag publicera det på hmm.. onsdagar kanske? vi får se jag ska försöka skriva ihop ett gäng frågor så får vi se hur det går. Låter det kul?
 
Redigerat - första veckans fråga dyker upp i morgon onsdag klockan 12.00 missa inte det!
 


» Ponny frisyrer «

Godmorgon på er kära vänner! :) Har lite problem med datorn men detta inlägg hann jag tidsinställa innan, jag kämpar som attans för att få ihop ett par inlägg på en dator som inte är min just nu men detta tidsinställda får ni så länge :) Kram!
 
Har helt glömt bort att skriva detta inlägg, men när jag köpte lill skiten så testade jag lite olika frisyrer på honom.
 
 
Knoppar - Ser väl okej ut men kommer nog bara knoppa honom på tävling
 

 
Lång och tjock man - Fint men nått tar emot haha.
 

 
Original - Detta bytte jag tillbaka till igen, det passar han absolut bäst i! :)
 

 
Vad har ni för frisyr på eran ponny (om ni har en) ?
 


» Jag avlider! «

Kommer hem efter en lång dag i skolan och med hesten <3 och inser att min dator skärm är trasig! 1/4 del utav dator skärmen är vit med en svart typ blom liknande sak och en spricka! åååh säger jag bara. Vilket betyder att jag måste laga eller köpa ny, har lagt ner alldeles för mycket pengar på elektronik på senaste så jag vet inte alls alltså, så sjukt osugen på detta! Beställde ett nytt träns igår som inte var billigt heller.. jsnfouirb9åQBfå typ så känner jag verkligen! Så ja ska fundera på hur jag gör men ska försöka tidsinställa ordentligt så bloggen inte blir alldeles tom ifall den åker in på lagning.. Men bloggar på som vanligt ett tag tills jag bestämt mig.. :/
 
Förlåt var tvungen att avreagera mig lite grann <3 Puss på er som klickar er in här varje dag och läser trots att jag är riktigt missnöjd med bloggens upplägg just nu..
 


» Inspo «

 
Snyggt? Detta använder jag då och då, tycker de ser bra ut :) Kappan är ju döö snygg!

 
 
 
 
 

» 2 school 4 cool «

Japp idag ska jag tillbaka till skolan igen efter en härlig sommar, så vi hörs helt enkelt i eftermiddag/kväll. Ska försöka blogga på som vanligt men vissa dagar kan det ju bli lite mindre såklart. Ni vet hur det är! Serierna fortsätter helt som vanligt på söndagar 14.00. :)
 
Sommar på Jorvik:
 
 
 
 
 
 
 

 

» Sommaren är slut... «

Har ni märkt att midsommarstången är borta? Upptäckte det efter uppdateringen i onsdags. Slut på sommaren buhu!
 
Rip Midsommarstången <3
 
 


» Snart släpps Dunken & Bunken «

Jajemen i morgon är det dags! Dunken & Bunken har råkat ut för trubbel denna gång.
 
Serien kommer komma ut i 4 delar och håller alltså på fram tills den 15 september, och efter det gott folk kommer någonting jag tror ni kommer ÄLSKA "Så gick det för Mary och Flippen" kommer nämligen ut då, och ja jag är inte klar med den men jag är redan övertygad om att ni kommer tycka om den. Läs "Historien om Mary" HÄR
 
Ni som inte läst Dunken & Bunkens första serie kan göra det HÄR :)
 
Puss på er!
 
 
Från tidigare Dunken & Bunken
 

 
 
Från Historien om Mary
 

 
 
Från Min bästa vän Melanie som jag också tidsinställt rätt nu så in och läs! :) HÄR
 

 

» Gårdagen «

Hejsvej!
Har inte mycket tid att spela idag, ska försöka levla lill skiten lite bara. Så jag bjuder på lite utav gårdagens bilder. Tog med Mig Queen på aktivitet och lill skiten levlades och var helt slut efter det, haha tjockis <3
 
 
Fina fina Queen <3
 

 
Springer som en galning och letar efter de andra på kurra gömman ;) (Sorry för pilen haha)
 

 
Efter som det inte blev något möte på onsdagskramen körde vi ett litet mini möte i amanda haha ;)
 

 
Wazzup!? haha så ful bild så ja dör.
 

 
Inte världens intressantaste inlägg denna helgen tyvärr, hinner lixom inte :) Läs mina serier så länge!
 


» Hur glad blir man inte? «

 
Åh så himla gulligt! Tack så hemskt mycket Sara Flowerlord :) <3
 » Fredag! «

Godmorgon på er! :) Idag är det fredag, snart serie släpp (Söndag 14.00) och idag äre dags att tjäna stor kovan igen, ni tjänar mest pengar på hela veckan idag.
 
Annars då? Helgerna spelar jag inte så mycket utan tillbringar mest tid i stallet (nu vid betet) och hänger med kompisar på kvällarna. Så massa tidsinställda!
 
Jag såg en sak när jag levlade lill skiten igår, har lixom inte kollat igenom honom så noga med utrustning och allt. Men herregud kolla bettringen? han måste ju förstöra tänderna ordentligt när bettet ligger så långt fram.. Hmm?
 
Haha han ser ut som en åsna också när örat smälter in i taket :'D haha lillen...IIHHAA (hur man nu härmar en åsna med bokstäver)
 
 

 

» På väg mot Figge för kurragömma! «


Nu jävlar! ;)
 

 

» Ny tävlingsoutfit! «

Jag tröttnade totalt på den gula tävlingsjackan, såå ful! och haft den i 100 år.. Så igår köpte jag den blåa high tröjan och ett par bruna handskar. och Vips så hade jag en ny tävlings outfit! Resten hade jag i garderoben..
 
Det här är alltså den snabbaste outfiten på SSO (just nu) men den finns i fler olika uppsättningar, jag har då valt blå :)
 
Så vad tycker ni, förbättring?
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Hjälm - Fiskebyn
Tröja - Fashion Barn
Handskar - Fashion barn
Byxor - Silverglade byn
Stövlar - Marleys
Träns - GÅD
Sadel - ?
Schabrak - Firgrove?
Benlindor - ?
 

 
 
Lill skit i tävlingskläder haha :)
 

 

» Ponny galopp «

Hej på er! :) Igår när några i klubben också köpt ponnyer så bestämde vi oss för PONNYGALOPP haha såklart, roligt var det. Dock hade jag ju levlat Rockstar på morgonen så fanns ingen levling kvar för lill skiten, men nu ska jag snart koppla upp mig på SSO och levla honom lite :) Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 
 

 

» Åh alltså lill skit! «

Jag föll pladask för den lilla bruna, alltså titta på honom! Nu stängde ju servern ner men hann ta lite foton iaf men en presentation får ni senare. Alltså aaw?
 
 
 
Eve fick pussa lite :)
 
 
Haha tänk bredvid friesern?
 
 
Ja någon hopp häst är han nog inte hahah..
 

 

» DOM ÄR HÄR! «

 
 

 
 

» Min häst «

Jaa nu är Eve så nyfiken och vill se min häst, jag vet inte varför jag inte gillar att visa irl saker i den här bloggen.. Men på SSO är jag lixom "Courtney" det är kul att vara en liten gubbe i ett spel. Haha men ett par bilder kan ni ju få, jag bara töntar mig! Här är hon, stjärnan <3
 
 
 
 
 
 


» Tanke kring ponnysarna «

Amanda Wolfdaughter sa en sån logisk sak iförrgårr i klubbchatten, det handlar om ponnysarna.
- Kommer ponnysarna få helt egen utrustning som passar dem?
Detta har jag inte alls tänkt på ridigare, vad tror ni?
 
Alternativ:
 • Ponnysarna har helt egen utrustning, detta sättet tjänar väl SSO mest pengar på?
 • Utrustningen anpassas när man sätter den på ponnyn och förminskar sig.
 • Ponnysarna går omkring med för stor utrustning och det blir helt fail.
Haha ja något av dessa alternativen lär det ju bli, jag hoppas faktiskt på ny utrustning. Vore kul och gulligt, dock dyrt! Man kanske får med någon start utrustning isf när man köper dem eller något.
 
Vill så gäärna se dom nu! Så nyfiken på den bruna och vita. Tror ni de kommer idag?
 
 

 

» Fulast klädsel «

Dags för tvärtom utställning, fulast klädsel vinner!
 
Jag är en Galopp påsk ehm glädjeflicka haha :) De som förstår de förstår..
 
 
 

 

» Vill du bli intervjuad? «

Evelina Silverknight äger klubben Sneakydragons som jag är med i och hon är en väldigt härlig människa, hon skriver en blogg jag läser dagligen och kommer nu att börja intervjua spelare från SSO. Hon vill intervjua alla olika sorters spelare från spelet. Så tveka inte att höra av er till henne, hennes blogg: http://silverknight.blogg.se/
 
Jag kommer självklart ställa upp på en intervju, är ju hur kul som helst! :)

» Synpunkter på Vingårdens paddock «

I morse red jag ju dressyr i Vingårdspaddocken, har självklart ridit där förut men inte alls på samma sätt. Och nu har jag lite synpunkter på den, det får jag väll ha? Kommer ju använda den flitigt nu ;)
 
 • Eftersom Paddocken tillhör vingården borde det finnas ett enklare sätt att ta sig till den, nu får man rida runt antingen ner mot trädgården eller rida på vägen mot RH och sedan svänga av.
 
 

 • Man kan inte skritta eller trava in i paddocken utan att hästen stegrar, är som en vägg. Man måste ta sats och galoppera och då skuttar hästen till och stannar innanför paddocken. Haha why?
 
 

 • Sedan har jag bara nått emot runda paddockar, jobbigt när de är dressyr tävlingar som man ska träna på.

 
Men förutom detta så är den huur bra som helst verkligen! Love it :)
 
 
 

» Dressyr pass på Moonie «

Min första morgon som Vingårds bo och jag bestämde mig för att utnyttja den fantastiskt fina paddock som finns här! Den är stor och det är vackert och lungt, helt ensam var jag och Moonie trivdes som fisken i vattnet.
 
 
En bro in till paddocken lixom, så himla snyggt!
 

 
Jag tränade på förhållningar med henne eftersom hon minst sagt inte alls ville sammarbeta på förra hoppträningen när vi höll på med förhållningar. Till en början var hon riktigt stel och sprang ifrån och min sits blev därmed katastrof. Här kan ni läsa om Hoppträningen
 

 
Hon gjorde även ett par tvärnitar i ren protest.

 
TIllslut efter mycket om och men började hon slappna av och jag fick tillomed sitta ner i traven och ta i henne, vi både ökade och minskade. Duktiga lilla tjejen! Skam den som ger sig som Eve skulle sagt.
 

 
Hur vacker och trevlig den här paddocken än är så har jag några synpunkter på den som dyker upp här lite senare! :) Ha en fin dag.
 

 

» Klubben <3 «

Alltså ursäkta mig men min musjävel till datorn är ju helt värdelös! Okej skriver om inlägget för tredje gången.. Men allvarligt varför finns det en knapp precis där man har tummen som är en tillbaka knapp? Kommer ju åt den hela tiden och allt förstörs.. GAH
 
Jaja gårdagen bestod av mycket serie skrivande, fotande och tidsinställande. Men jag hann också spela och vi klättrade och hade picknik med klubben, och som vanligt hade vi skit kul! Hur ska jag hinna allt när skolan börjar?
 

Bjuder på lite pics, i sånna här stunder önskar jag att jag orkade lära mig redigera, tänk vilka bilder det hade kunnat bli, woow..
 
 
 
Vi började med picknik och slalom mellan träden i äppellunden. Sista bilden är lånad utav Evelina Silverknight
 

 
 
Alltså utsikten! Man såg ALLT.
 
 
En liten kärleks bild på mig och Amanda Wolfdaughter, hur snygga!? Duttiga Eve som fotat.
 

 

» Sneaky Dragons «

 
Nu drar jag och Moonie iväg på Aktivitet med klubben! :) - Snygg hon är min lilla fux.
 » Många olika färger kan också se snyggt ut! «

 
 
 
Detta är också snyggt med en svart hjälm, Det är hela 4 färger i outfiten men det blir endå inte förvirrat och mycket, det är diskreta färger som smälter ihop på ett bra sätt. (Tycker jag då)
 
Träns - Valedale
Sadel - Valedale
Schabrak - ?
Väst - Firgrove
Keps - Vingården
Stövlar - LT
Handskar - LT
 

 

» Flytten gick till Vingården «

Den här sommaren har jag haft mina hästar i Valedale, planen var att flytta tillbaka till Steve där jag alltid stått men jag har nu ångrat mig och ska testa ett annat stall.
 
Jag har hela förmiddagen flyttat alla mina saker och hästar till Vingården, jag ska stå här på prov och ifall jag trivs stannar jag. Vi får se men herregud jag gillar verkligen Vingården har kommit på massor med fördelar ;)
 • Bra levlingsmöjligheter när man kanske bara har en 20 min på sig, Både VG, RH och GÅD
 • Nära till GÅD och fiskeuppdragen
 • Stort och fräscht
 • Rätt centralt
Här kommer lite bilder på hur jag gör när jag flyttar allting.
 
 
Veterinären kollar igenom alla hästarna 1 vecka innan. När jag Packat all utrustning och annat (Tar minst 2 dagar) Och flytt dagen har kommit så får alla hästar duschas och schamponeras.
 

 
När alla hästar är tip topp rena sätts alla skydd och läder grimmor på, sedan lastas de och får hösilage.
 

 
Medan hästarna äter i transporten städar jag ur hela stallet.
 

 
När vi är framme vid stallet lastas hästarna ur en och en.
 

 
Sedan stallar jag upp dem på bästa möjliga vis.
 
 • Nightwhisper - Den bästa boxen, han börjar bli till åren och orkar inte med att de andra ska vara så nära hela tiden.
 • Moonie och Kingen - Passar varandra som handen i handsken och får därför dela på den stora.
 • Queen -. Passar bra i mellanboxen då hon är snäll mot alla andra hästarna.
 • Rockstar - Tränas mest och står därför inte inne lika mycket. Han fick alltså ta den mörka boxen då de inte spelar någon större roll.
Hur gör ni vid flytt dags? (Om ni flyttar runt)
 

 

» Men ni är ju grymma! «

Såhär ska det se ut, härligt!
 
 
Så vad tyckte ni om serien: Den var väldigt bra men galet sorglig och precis som jag och Ellie ville ha det Cry me a river hehe. Taaack för kommentarerna det behövde jag! Jag kommer tidsinställa Min bästa vän Melanie så den hamnar på rätt plats i kategorin så fort jag bloggat och fyllt upp en sida så det inte blir helt galet :). De där kan vara lite svårt att förstå eftersom jag är en kratta på att förklara.
 
Hursomhelst så kommer Dunken & Bunken starta nästa söndag, jag har redan skrivit om ett av deras äventyr som du kan läsa HÄR
 
Igår låg jag och läste Historien om Mary föresten, inte sträckläst den tidigare från avsnitt 1-7, men igår gjorde jag det och herregud vad jag tycker om den serien! Långa och intressanta avsnitt. Ni som missat den måste läsa den gör det HÄR
 

 
 
 
 
 
 
 

» Min bästa vän Melanie, avsnitt 1 «

Det här är en serie som handlar om Amanda & Melanie och deras hästar Prins och Alaska. Den är skriven och berättad utav Amanda själv, därför heter serien "Min bästa vän Melanie".
 
 

 
 
Det var tävlingsdag. Melanie hade försökt övertala mig att åka med på den här tävlingen sedan i höstas, och tillslut orkade jag inte säga emot längre så vi anmälde oss. Melanie är verkligen en sån person som kan få en att göra vad som helst och hon verkar inte vara rädd för någonting.
 

 
 
Väl framme i tävlingsstallet hoppade mina nerver igång men Melanie försökte lugna mig.
 

 
 
Vi kollade på första klassens framridning innan det var våran tur att gå banan, och det var inte förens då jag insåg att det var en ganska stor tävling.
 

 
 
När vi gick banan kändes hinderna som hus. Melanie pladdrade på om sina teorier och jag förstod inte hur hon kunde vara så lugn?
 

 
 
Jag hoppade före Melanie, och det gick förvånansvärt bra. Allting bara rann av mig när jag väl var där inne och Prinsen skötte sig exemplariskt.
 

 
 
Sedan var det Melanies tur och jag hade ordnat så att en tjej höll i Prinsen, så jag kunde kolla på henns runda.
 

 
 
Duktiga, fina Alaska flög över hinderna.
 

 
 
Plötsligt ser jag Melanie tappa balansen och jag hör att hon skriker till.
 

 
 
Hon saktar av och jag förstår inte alls vad som händer, är hon skadad?
 

 
 
Hon kastar sig av Alaska och jag förstår då att det är någonting som är fel.
 

 
 
Jag hör hur hon står och kippar efter andan, jag kramar om henne och hon ramlar ihop, där sitter jag i ridhuset och håller om henne tills en ambulans kör in och hämtar henne.
 

 
 
Sedan står jag med Prins & Alaska och ser Ambulansen försvinna mot sjukhuset.
 
Hur ska det gå för Melanie? Missa inte nästa spännande avsnitt!
 

 
Tack min bästa Ellie Gladeforce "Doris" för hjälp med HELA serien, SSOellie.blogg.se
 

 
 

» Serie avslutning 14.00! «

Godmorgon hjärtisar!
 
Idag är det ju alltså serie avslutning på "Min bästa vän Melanie", som vanligt dyker avsnittet upp klockan 14.00 och har du inte läst de tidigare avsnitten kan du göra det HÄR. Jag bloggar inte som vanligt under serie släpp då jag inte vill att någon ska missa ett nytt avsnitt.
 
Hoppas ni gillar serien och jag vore så glad om ni kommenterade mer och gav mig lite feedback! Behöver det när jag skriver nya berättelser :)
 
SÅ 14.00 gäller det! Woho..
 
 

 

» Min bästa vän Melanie, avsnitt 2 «

Det här är en serie som handlar om Amanda & Melanie och deras hästar Prins och Alaska. Den är skriven och berättad utav Amanda själv, därför heter serien "Min bästa vän Melanie".
 

 
 

 
Detta har hänt: Amanda och Melanie var på tävling när Melanie plötsligt hoppar av under tävlingen, Amanda springer fram till henne och hör hur hon kippar efter andan, Melanie kramar om Amanda som ramlar ihop i ridhuset och en ambulans kommer och hämtar henne.
 
 
Ensam kvar står jag med Prinsen och Alaska och förstår inte alls vad som är fel med Melanie.
 

 
Dagen efter tävlingen och olyckan åker jag tidigt till stallet för att kolla till Prinsen och Alaska, jag har inte hört någonting från Melanie ännu och jag är riktigt orolig.
 
 
Men när jag kommer dit står Melanie redan och pysslar med Alaska och jag blir så himla lättad!
 

 
 
Melanie förklarar att läkarna upptäckte ett medfött hjärtfel, hon ska medecineras för att det ska bli bättre. Men Melanie själv är inte ett dugg orolig och jag antar att jag inte heller ska vara det.
 

 
Vi tar en ridtur och pratar om det som hände, och allting känns faktiskt bättre när jag hör hur orädd Melanie är.
 
 

 
 

 
När vi galopperat en stund hör jag hur Melanie kippar efter andan och skriker tillslut att vi måste stanna!
 
 
Jag ser hur hon håller ena handen på hjärtat och försöker stanna Alaska med bara en hand vilket tar en liten stund.
 

 
När vi fått stopp på hästarna hoppar Melanie av och hämtar sig en stund.
 
 
Jag får så ont i magen men vill verkligen inte skrämma upp Melanie. Och hon övertalar mig än en gång att det inte är farligt.
 

 
 
Mlanie ber mig att rida vidare, jag vill verkligen inte lämna henne men inte heller få henne att känna sig svag så jag låter henne rida hem. Det är max 10 minuter tillbaka till stallet.

 
 

 
Missa inte nästa spännande avsnitt som troligen kommer upp innan helgen är slut! :)
 
Tack än en gång min fina Doris, Ellie Gladeforce för all hjälp med serien.  http://ssoellie.blogg.se/
 


» Tidsinställer «

När jag bloggar går jag inte in och skriver ett inlägg och publicerar det (bara vissa). För det mesta skriver jag ihop inlägg när jag har tid över och tidsinställer dem och sprider ut dem under veckan. Jag har inte tid att blogga varje dag, och därför är det det enda sättet som funkar för mig. Vissa dagar har jag extremt med tid och andra ingen alls helt enkelt. Beroende på väder och dagar jag har hästen, kompisars ledighet osv. Därför kan det ploppa upp inlägg här även fast jag inte är inloggad på spelet.
 
Hur gör ni som bloggar? Skriver ni bara inlägg när ni är inloggade eller gör ni som jag? Såhär ser mitt arkiv ut för det mesta:
 
Suddat ut eftersom jag inte vill spoila vad som kommer upp närmaste dagarna ;)
 
 
 

 
 

» Who is this? «

 
 
Nämen ser ni vem jag sitter på? Vad tror ni jag har för mig?
 
Oh yeah ni har så rätt, Mary och Flippens "Vad hände sen" är under produktion ;) Har hållt på med den ett tag, fotat vid olika tillfällen. Den är svår att göra! Men blir nog riktigt bra, vet att några saknar "lille" Flippen <3
 

 
Men först äre ju dags för sista avsnittet av "Min bästa vän Melanie" i morgon klockan 14.00!
Har du inte läst de tidigare avsnitten, gör det HÄR
 


» Meen!? «

Godmorgon på er! Lördag idag och kan vara den härligaste dagen på hela veckan enligt mig. Och i morgon 14.00 släpps sista avsnittet utav Min bästa vän Melanie 
 
Märker föresten att ni börjar hitta tillbaka hit och det tycker jag är härligt! :)
 
Upptäckte en sak i morse också, jag kan inte skriva min bloggadress på SSO helt plötsligt? Konstigt.. Kanske är för att förhindra all blogg reklam i globala eller nått? Nån som märkt samma sak?
 
 


» Uppdateringen många väntat på «

Nyheten har släppts att ponnysar ska anlända till Jorvik, detta har nog ingen missat. Många skriver om vilken/vilka ponnysar de ska köpa och det är redan en hit!
 
Vad tycker jag då?
Helt awesome såklart, så himla mysigt med små ponnys. Frågan är vilken ska man köpa? När jag tittar på bilden så fastnar jag direkt för den vita, men när jag tittar ännu lite mer så blir jag mer och mer nyfiken på den lilla bruna som inte riktigt får stå i rampljuset på bilden. Jag har länge saknat en brun häst i mitt stall, likaså en vit. Men frågan är ju om den bruna kanske släpps senare än de första tre som står på bilden. Ja sånt kan man ju spekulera om men aldrig veta förns de släpps.
 
Efter morgonens globala chatt kommer min ponny inte heta något med Mini iaf.. hah
 
Jag vill först och främst hinna levla upp mina hästar, har en del jobb kvar med Kingen och Rockstar. Så min plan är att inte köpa en ponny förns jag har jobbat klart eller kommit en bra bit på väg mot level 15. Detta kommer jag troligtvis att bryta haha. Men de är tanken iaf!
 
När tror ni de släpps? Det känns som att planen är att försöka släppa dem till nästa uppdatering men att de faktiskt kan ta 2-3 veckor till eftersom de är osäkra och inte vill ge ett datum.

Tror ni de kommer få nåra speciella funktioner? Friesern rör ju på huvudet och har annorlunda steg i gångarterna, ponnysarna lär få detsamma men de kanske får nått ännu extra? Det vore ju as ballt :)
 
Vilken vill ni ha?
 
 

 
Vill bara påminna om att ni kan läsa mina färdiga och pågående serier i kategorimeny på vänster sida här :)
 
 

» Min bästa vän Melanie, avsnitt 3 «

Det här är en serie som handlar om Amanda & Melanie och deras hästar Prins och Alaska. Den är skriven och berättad utav Amanda själv, därför heter serien "Min bästa vän Melanie". Serien har ingenting med mitt irl liv och göra och jag hoppas inte att jag gör någon ledsen, det är en ledsam story bara! :)
 
 

Detta har hänt: Melanie har fått veta att hon har ett medfött hjärtfel, men Amanda misstänker att Melanie förnekar hur illa det egentligen är. Amanda & Melanie var ute på en ridtur när Melanie fick vända hem för att hon fick så ont.
 
 

 
 
Melanie har varit på sjukhuset i en vecka för medecinering, och jag fick äntligen åka dit och hälsa på henne!
 

 
 
Vi står och pratar och jag håller i Melanies hand, hårt. Hon är sämre men ska få komma hem? jag är så förvirrad.
 

 
Melanie har fått komma hem och står länge hos Alaska, hon har gråten i halsen.
 

 
När hon går ut ur stallet nåra timmar senare börjar hon gråta, var det ett farväl?
 

 Jag och Melanie sitter och grillar på våran favorit plats när hon plötsligt säger orden som får hela min värld att rasa.
 

 Och då brister det för mig, jag orkar inte vara stark längre. Kommer jag förlora min bästa vän?
 

 
 Missa inte sista avsnittet nästa söndag klockan 14.00!
 
Tack till världens bästa statist och boll plank till tankarna om serien "Doris", Ellie Gladeforce  http://ssoellie.blogg.se/
 

 
 
 
 
 
 
 

» Lila «

 
 
Alltså yummi, svart och lila är min absoluta favorit kombo irl (inte häst irl där är de vinrött och svart). Återigen djupsvart sadel och tränset, dö snyggt ju!
 
Sadel - Gyllenåsarnas dal
Benlindor - Gyllenåsarnas dal
Handskar - Lifetime
Stövlar - Lifetime
Tröja - Silverglade byn?
Schabrak - Fort pinta
Träns - Fort pinta
Hjälm - ?
 


» Fredag! «

Hej på er, idag är det fredag vilket betyder att det inte är långt kvar till sista avsnittet av "Min bästa vän Melanie" släpps. Spännande va?
 
 • Glöm heller inte bort att göra dagliga idag, tjänar mest JS på hela veckan på fredagar.
 
Jag håller på och levlar lite men var tvungen att stanna till lite vid Vingården, alltså hur fint är det inte? Stort, fräscht, lyxigt. Det är här man borde bo!? Ska fundera på det.. Vill flytta snart.
 
Har varit vaken sen sju i morse, ska iväg till hästen snart irl. Sen ska jag umgås med vänner och ha en bra fredag helt enkelt, men inlägg kommer! Tidsinställar drottningen haha... Puss på er hoppas ni får en bra helg!
 
 
 


» Tidsinställt serierna «

Hej på er! Jag har nu tidsinställt de färdiga serierna så att avsnitten kommer efter varandra när man klickar på kategorin. Så nu kan man enkelt läsa från avsnitt 1 och till det sista. (Förlåt inte tänkt på detta)
 
SÅ in och läs de serierna ni inte läst eller känner att ni vill läsa om igen! :) (Klicka på länkarna)
 
Dunken & Bunken
 
Historien om Mary
 
Serien "Min bästa vän Melanie" är inte klar ännu och har därför inte tidsinställt om den, vill inte strula till någonting men detta fixar jag när den är färdig publicerad. Sista avsnittet släpps på söndag klockan 14.00!!
 


» Hoppträning «

Hopptränade igår kväll, och här kommer en liten sammanfattning. Det var Moondancer och Rockstar som fick tränas. Det är så himla olika hästar och det var riktigt jobbigt att byta från den ena till den andra, krävs helt annorlunda ridning utav mig.
 
Övningen gick ut på att hoppa kontrollerat, man skulle först låta hästen suga tag i hindret och fokusera på att hoppa, 2-3 galoppsprång innan hindret skulle man göra en förhållning och på det sättet få mer power i hoppet och en kontrollerad landning. Här har vi resultaten:
 
Rockstar:
 
 
Om texten blev för liten:
 1. Låter hästen bjuda på hindret
 2. Förhållning
 3. Lättar ur sadeln och i handen

Rockstar fattar galoppen (haha), han var helt bekväm med att jag gjorde en förhållning och han fick riktigt bra språng. Det var som att han taggade till mer när jag kramade tyglarna och hoppade av som en kanon med alla benen med sig och en skön landning.
 

 
Moondancer:
 
 
 1. Låter hästen bjuda på hindret
 2. Gör en förhållning men hästen blir bara irriterad och ökar istället
 3. Hästen känner sig alldeles för störd för att hoppa och vägrar
 
Moondancer klarar inte av att man sitter där uppe och stör henne när hon ska hoppa, hon vill ha fritt med space och fokusera stenhårt på hindret, enligt tränaren kan det bero på dåligt självförtroende. Nu är detta inte ett problem med henne då hon hoppar väldigt kontrollerat med benen med sig.
 

 
 

 

» Dagens to do «

Dagens to do var att göra alla tävlingar + fiska och det har jag gjort, yääy!
 
Gör alla tävlingar utom äppel tävlingen, den är jobbig haha..
 
Så nu ska jag börja bocka av min irl to do list också, som är betydligt längre haha...
 
 
 

 
 
 
 

» Rockstar «

Rockstar är en välhanterad häst som är väldigt stabil trots sin unga ålder.
Grundriden i dressyren och även inhoppad. Modig och går gärna först vid uteritt. Vaken och framåt.
Han är sparsamt tävlad än så länge men vi får se vart framtiden tar oss.
 
Rockstar är level 15
Rockstar är på hästön
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 

 

» Fiskeuppdrag... «

Alltså jag hatar verkligen att fiska, har inte gjort det sen det kom typ heller så det kommer jag få sota för nu alltså. ORKAR INTE!
Så jag gjorde det lite kul och tog på mig utstyrsel och allting, wish me luck ;) Nån som tycker de är lika as drygt som jag?
 
Nackdelar med att fiska:
 • Fiska är kul i tio minuter
 • Det är inte kul att fiska när man får napp
 • Fiskar är äckliga när de splattrar
 • Fiskar är hala och har tänder och fenor som man skär sig på
 • Mina irl upplevelser har smittat av sig på spelet så jag är typ hatad med fiskebyn haha nejmen..
 

 

» MIn bästa vän Melanie, avsnitt 4 (sista avsnittet) «

Det här är en serie som handlar om Amanda & Melanie och deras hästar Prins och Alaska. Den är skriven och berättad utav Amanda själv, därför heter serien "Min bästa vän Melanie". Just denna delen i serien kan för några vara väldigt obehaglig och det är inte alls meningen att göra någon ledsen. Den har heller ingenting med mitt irl liv att göra.
 
 

Detta har hänt: Melanie har fått reda på att hon har ett medfött hjärtfel som är ännu värre än väntat och hon förnekar inte längre att hon nog inte klarar sig ifrån den.
 
 

 
Det har gått några dagar sedan Melanie förlorade kampen mot sin sjukdom, det är tommare än någonsin i stallet och jag kämpar mig igenom varje timme utan henne.
 

 
Jag är vid hennes grav varje dag, berättar om min vardag utan henne, berättelser och minnen. Gråt & skratt.
 

 
En dag rymmer Alaska från hagen och Prinsen följer med (såklart), De står länge vid graven och nosar, precis som om de pratar med Melanie.
 

 
Efter en lång stund börjar Prinsen traska hemmåt.
 

 
Men Alaska följer inte med honom, hur mycket Prinsen än ropar så står Alaska som fast frusen.
 

 
Han tänker inte lämna Melanie och börjar sorgligt nog också matvägra. Efter 2 dagar utan resultat bestämmer jag mig för att befria honom från sin sorg.
 

 

 
 
Jag kan svära på att jag och Prinsen ibland ser Melanie och Alaska på de gröna ängarna mellan solstrålarna, Lyckliga, tilsammans och - förevigt på trapalanda.
 
Statist är min bästa "Doris" Ellie Gladeforce som jag för i övrigt efterlyser! :)
 


» Stall funktioner «

Jag måste börja med att säga att detta inte är ett klagoinlägg för fem öre, utan detta är bara mina tankar och funktioner som vore roligt att ha.
 
Att kunna gå in i sitt eget hemstall var en sjukt rolig funktion, man har sina hästar, sin utrustning och allting där inne och det är en plats som är ens egen lixom.
 
 

 
 
Du har en sadelkammare
 

 
 
Du har fyra boxplatser
 

 
 
Du har en vattenho där du kan fylla vattenhinken som du vattnar dina hästar med. Det finns en garderob där du förvarar kläder och utrustning.
 

 
SÅ vad mer behövs?
 
 • Design funktion - Du kan välja färger till ditt stall, du kan pynta ditt stall till olika högtider (Jul, midsommar, nyår osv.) Du kan också köpa namn skyltar till dina hästar som sitter vid de olika boxarma.
 • Du har ett hö loft där du kan förvara mat till hästarna
 • Foder funktion - Du kan köpa foder och beroende på prisklassen så får din häst olika mycket xp, de dyrare fodret ger mer de billigare mindre. Fodret förvaras i en box inne i sadelkammaren.
 • Mocknings funktion - Ditt stall blir smutsigt och du måste mocka och sopa varje dag, ju fler dagar som går destå grisigare blir det.
 • Spolspilta - Det finns en spilta inne i själva stallet där du kan ställa hästen och spola av den istället för att borsta. (här vore det kul ifall hästen faktiskt blev smutsig också ju fler dagar som går utan ryktning eller spolning)
Åh finns så mycket men dessa saker ligger högst upp på min lista inom stall funktioner, vilken funktion gillar ni bäst? Har ni några fler förslag på funktioner i stallet som ni vill ha in i spelet?
 
 

 

» Onsdagsuppdatering igen «

Godmorgon på er hur mår ni? Själv mår jag fantastiskt, har fotat lite inför ett längre inlägg och ska strax börja skriva det så ni har något att läsa under uppdateringen. Vad tror ni den kommer handla om då? Jag hoppas på någon ny funktion vilket ni kommer förstå i mitt inlägg sen också hehe.
 
Och så tycker ja de måste öppna ett nytt område snart, var ju såå länge sedan som man fick komma in i gåd. Minns det dock som igår, vilken känsla haha :') typ lika kul som första uppdateringen med transporten. Åh herre jag har nog spelat för länge.. 
 
 

Slut pladdrat, hörs snart!
 

 
 
 

» KRAM «

 
gårkvällens kram med klubben, de är härliga människor :) Sneaky Dragons
 


» Flytt inför hösten «

Idag har jag tagit mig hela långa vägen till Steve för att prata om min stall flytt, Valedale är mitt sommar hem och Steves har jag stått hos i evigheter och det är centralt och bra. Jag kommer flytta inom två veckor, det är inte helt enkelt att bara flytta 5 hästar och 100 kg kläder och utrustning.
 
Vilket är erat favorit stall på SSO? Har ni också sommar/vinter stall, eller kanske tillomed olika stall för alla årstider, eller bara ett?
 
 

 

» Levlat «

 
 
Levlat med en spelare från min nya klubb, har gått med i Sneaky Dragons. Ingen har väl missat att Moonwarriors upplöstes? Hursom verkar Dragons vara en riktigt skön klubb :)
 
"Vi möts varje onsdag klockan 20 för en gruppkram" - Säger väll allt, haha åh <3
 
- I morgon kommer en liten spoiler om vad Dunken & Bunken kommer handla om, kul va?
 

 
 
 
 
 

» Dressyr på Midnightqueen :) «

Dressyrat mig lite med Queen uppe vid druid paddocken, är ju så himla fint och lungt där :)
 
 
 
Tränade mycket på ökad galopp, är riktigt svårt att sitta i sadeln i hennes galopp då hon har ett galet kort steg, så jag försöker få henne att länga steget vilket inte är det enklaste.
 
 
Så vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? TELL ME så jag vet vad som gillas och inte :)
 » Röd & svart «

 
 
Svart och rött kan ju vara det läckraste, och den djupsvarta sadeln med ett lika svart träns kan ju vara det snyggaste starstable kickat in i spelet, nån som håller med mig?
 
Sadel - Firgrove
Träns - Fort pinta
Benlindor - Gyllenåsarnas dal
Ridbyxor - Gyllenåsarnas dal
Handskar - Gyllenåsarnas dal
Stövlar - Lifetime
Hjälm - Uppdrag
Schabrak - Gyllenåsarnas dal
 


» Nya funktionen hästtränare - Åsiktsinlägg «

 
Ja här kommer lite tankar om den senaste funktionen, bättre sent än aldrig hehe :)
 
Detta har ju väldigt många väntat på! Men jag blev lite paff faktiskt, ni ser ju på bilden att min häst är i level 5 och ska upp till 6, detta kostar då 125 sc. Hmm jag tycker iaf det låter lite mycket. Förstog ju redan när jag läste om funktionen att de skulle bli dyrare och dyrare ju högre level som skulle köpas. Men 125 redan på level 5? Moonie som är på level 12 kostar 300 sc att levla upp. Hade inte varit roligt om det varit för billigt heller men ja lite saftigt endå när man är på så låg level. Förstår ni vad jag menar?
 
Detta är ju himla bra för de som är championat galna (inget illa menat alls) Men jag levlar nog upp själv tills vidare, tjänar ju både pengar och xp till hästen på det sättet. Vad tycker ni om funktionen?
 

 
I morgon 14:00 släpps avsnitt 3 av "Min bästa vän Melanie" MISSA INTE! :)
 
Har du missat avsnitt 1 och 2? Läs HÄR
 

» :( «

När jag loggade in idag hade jag det här i brevlådan:
 
 
Superlycklig! Älskar sånt här, MEN insåg efter ett tag att det är lördag idag och jag ska iväg ikväll.. Har tillomed tidsinställt inlägg.. Hann göra en outfit till Nightwhisper men inte till mig själv när jag insåg att det är lördag idag haha. Jaja bjuder på hans endå då!
 
 
När han har detta på sig kan jag ha nästan vad som helst! Det var så jag tänkte i mitt val :)
 
All lycka till brudparet iaf! - Gjorde det anonymt då de kanske inte vill ha en massa oinbjudna.. hehe ni förstår nog?
 

 

» Western «

Jag fullkomligt älskar westernvärlden irl, jag står irl i ett western inriktat stall med min deltids häst men rider det inte seriöst (hopp tönt) är verkligen inget proffs trots att många tror de när man säger att man står i ett sånt stall hah.! Har skojj tävlat när de anordnat lite på gården mest för att testa och så. Men ja hursom det är så häftigt! De har så snygga kläder och utrustning och det är otroligt kul att sitta på en western utbildad häst. Och man & svans behåller de oftast långa vilket jag är svag för. Brukar försöka knåpa ihop en snygg outfit på SSO men inte lyckats och blivit helt nöjd (kräsen). Någon som läser min blogg som är intresserad av western?
 
Serie släpp i morgon 14.00!
 
 
Någonting jag tycker är udda är det här att rida med bara en hand, knepigt när man har inpräntat i hjärnan "Håll ihop händerna och håll en stadig yttertygel" haha nejmen ja ni hajjar.
 
 

 
 

» Cute but no no «

Outfits är någonting jag nästan jämt håller på med i spelet, så ni kommer få flera outfits inlägg där jag skriver vad jag tycker är snyggt ihop och vart det finns. Färg inspo kallar jag det! Men för att vara lite tvärtom ska ni idag få en outfit jag INTE skulle ha på mig, det är bra matchat och kanske gulligt men absolut inte min smak!
 
 
 
Keps - Vingården
Träns - Gåd
Väst - Silverglade
Schabrak - Fortpinta
Benlindor - gåd
 
De delarna jag inte skrivit ut har jag helt enkelt glömt bort vart jag köpt, ska bli bättre på det! :)
 


» Tips! «

FREDAG! Vilket betyder snart söndag och serie släpp, taggade?
 
Idag tänkte jag börja dagen med att skriva lite tips för att lyckas få in lite cash på SSO, Idag tjänar ni som mest pengar i spelet så gör som jag och go nuts på de dagliga!
 • Gör fredagens dagliga uppdrag, de ger mest pengar på hela veckan!
 • Håll bara igång de hästar du faktiskt använder dig av varje dag
 • Levla varje dag, man behöver inte göra alla banor varje dag men ta de banor du är i närheten utav i uppdrag m.m.
 • Sälj gamla kläder du inte använder!
Angående punkten "Håll bara igång de hästar du faktiskt använder" så är det nått som varit väldigt gynnsamt för mig, Just nu är det bara Wildknight som får dagens skötsel. De andra hästarna rider jag ut på då och då men det är honom jag levlar m.m. Maten räcker hur länge som helst! Förut använde jag en bal om dagen, men herre vad pengarna springer iväg. Jag borstar o ger de andra hästarna vatten osv. när de rids men de behöver inte vara tipp topp hela tiden. Så en häst som levlas + en för championat är de ultimata enligt mig. (Dock tävlar jag inte just nu)
 
 


» Info om serierna! «

Redigerat - Min bästa vän Melanie avsnitt 3 är färdigt och dyker upp här på bloggen på söndag klockan 14.00!
 
Nu är det så att jag självklart kommer fortsätta med serierna, ett avsnitt i veckan ungefär troligast på söndagar. Sen kommer kanske fler släppas beroende på¨vad jag hinner. Låter det bra? Då blir de mer välgjorda och roligare att bygga upp spänningen lite eller hur? ;)
 
De jag hittils skrivit är:
 
Historien om Mary, 7 avsnitt (mest omtyckt)
 
Dunken och bunken, 4 avsnitt
 
Pågående:
 
Min bästa vän Melanie, hittils två avsnitt skrivna.
 
Kommande:
 
Dunken och Bunkens nya äventyr
 
Så gick det för Mary och flippen (Från historien om Mary)
 
Klicka på länkarna för att läsa serierna.
 
Sen kommer såklart fler serier, men så här ser det ut just nu! :) Flera verkade nyfikna på detta, så nu vet ni!
 

 
 
 

» Im back! «

Oj vart ska jag börja, nej jag har inte varit på landet tills nu. Kom hem för ett par dagar sedan, men lusten bara försvann. Varför? Fick post och folk som tjatade om serier hela tiden, och jag tror inte riktigt många förstår vilken enorm tid det tar att skriva ett avsnitt. Som jag tidigare nämnt har jag ett intensivt irl liv också + en halv häst, är inte den som sitter vid datorn när det är fint väder bara för att jag måste levla min häst. Jag spelar för min egen skull, det hoppas jag att alla gör!
 
 
 
Men hursom helst idag träffade jag en bloggläsare, som inte var som de andra. Jag var ute och travade Moondancer för igångsättning och en annan spelare travade efter mig och sa efter en stund, Jag älskar din blogg! Jaha oj vad roligt tänkte jag men snart kommer nog tjatet om serierna, men nej! Och DÄR kom lusten tillbaka, hon tyckte om min blogg och inte bara serierna utan "det andra" också som hon sa. Jag har loggat in här och sett att många fortfarande läser och det ger mig världens sämsta samvete!
 
Så jag ska ge detta en chans, Serierna kommer inte komma lika tätt inpå som förut utan kanske 1-2 avsnitt i veckan. Jag älskar er allihopa och tro inte att jag är arg för att ni tjatar utan blev bara så pressat och tillslut kändes det som att jag inte längre gjorde detta för mig själv, stressade ihop avsnitt för att hinna ut till sommarbetet, det är inte jag!
 
Har massor att berätta, ett nytt tillskott bland annat! Håll ögonen öppna här :)
 
DORIS - Saknar dig och ser att du kikar in här ibland, logga in för fasa! <3