» Trött tjej! «

Hej på er! Herregud är helt slut.. har fyllt bunkrat på hösilage förrådet inför hemflytt från betet och typ dör, ah.. haha men hursom vad tyckte ni om "Veckans fråga"? Jag vill jätte gärna få tips på kategorier som jag kan undersöka och om ni känner att ni vill vara med en vecka så posta mig på SSO så kanske det går att lösa.
 
Har 1 person som ska svara på frågor ikväll sedan är alltså 4 stycken klara, har inte hunnit klura ut fler kategorier ännu men det ska jag också få tid till..
 
Sedan måste jag verkligen föra över allt från gamla datorn som gått sönder till denna, för Flippen och Mary måste bli klar snart! Och jag måste starta upp en ny serie, ja det är mycket nu. Men jag hade aldrig gjort det om jag inte tyckte det var roligt! :)
 
Nu ska jag logga in på SSO och ta det lite lungt ett tag, ikväll är det onsdagskram med klubben också <3
 
Läs mina serier också om ni inte gjort det!
På söndag kommer del 2 utav Dunken & Bunken (Tjuvryttaren)
 
Historien om Mary
 
Min bästa vän Melanie
 
Dunken & Bunken, både nya och gammla :)
 




Tips på ämnen kan vara önskefunktioner, det globala bråket, favorituppdrag, favorit fraktioner och liknande kommer inte på något mer just nu :P

Svar: Tack så himla mycket! Jätte bra ideer, Funktionerna har ja redan skrivit om dock. Men hojta till om du vill bli utfrågad! :)
Courtney Silverhill

2013-08-28 // 21:33:04

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback