» Nytt år, nya tag! «

Jag vill önska er alla ett gott nytt år, hoppas vi får ännu ett år tillsammans här på min blogg med nya spännande YT-serier och skojj med Sneakydragons!
 
Tack för att ni läser min blogg!
 
 
Året som gått:
 
 
 
 
 
(Nemo och Doris kom till)
 
 
 
Jag och Haley hade en klubb :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle kunna hålla på i evigheter. Men året sammanfattas nog som: Nemo & Doris, Fairyforest, Pixelwarriors, Sneakydragons, Flippen & Mary.
 



» Nyårs outfit! «

 
 
Dags o smälla raketer, dricka bubbel och äta korv med mina bästa drakar!
 

 

» 8 av 9 «

Jag äger nio hästar, 8 av dem är i level 15 och det är bara denna lilla skit jag inte levlat upp ännu. Han är idag i level 10 alldeles snart 11 och med tanke på att han sprang iväg från mig i stallet igår som ni kunde se på filmen så har han nog lite överskotts energi ;)
 
När jag levlat ska jag knåpa ihop en nyårs outfit för ikväll ska drakarna fira in det nya året :) woop woop!
 
 
Ps. vill ni kolla in min vampyr serie finns den i en kategori här till vänster. "Jorvik vampyren" heter kategorin. Ni kan också klicka på länken HÄR
 

 

» Western outfit vit & rosa «

Godmorgon på er!
 
Jag vet att det är mycket tjat om western hit o dit här i bloggen, men jag har en period okej? haha.. Eller ska jag bli en jorvik cowboy forever? Nej jag är ju en vampyr.. Jaja slut pladdrat haha.. Idag tänkte jag visa en ny dam dam dam dam western outfit, otippat? ;)
 
Denna gillar jag skarpt på min lilla prins! Och ja den är rosa, jag har aldrig haft en rosa outfit jag gillat tidigare.
 
Hiss eller diss?
 
 
Hatt - Moorland
Tröja - Moorland
Handskar - Moorland
Byxor - Fiskebyn & Fashionbarn
Boots - Moorland & Fashionbarn
Blomma man - Fort pinta
Blomma svans - Fort pinta
Sadel - Silvergladebyn
Träns - Vingården
Benlindor - Fort pinta
 

 

» Autograf «

 
 

 

» Olydig ponny springer ifrån mig i stallet! «

 
 
 

» Söndag «

Hej på er :)
 
Igår hade jag en bloggfri dag, det blev så helt enkelt. Spelade inte så länge som jag tänkt så hanns inte med att blogga. Händer inte så jätte mycket på spelet då vi har ledigt från klubben så jag latar mig mest. Idag har min fina kille gått upp till level 15 och jag har släppt ut hans knoppar i förberedelse för western veckan. Fin blev han men jag föredrar honom knoppad faktiskt.
 
Funderar på när jag ska släppa avsnitt 3 av Jorvik vampyren, vad tycker ni? ;) Har ni inte sett min YT-serie så gör det HÄR
 
 
 
Tog en mysig skritt tur ner till steves.
 

 
 
Ut med knopparna :)
 

 
 
Fina killen <3
 

 

» Western med Popstar «

Idag har jag testat att rida med en western sadel och lite andra western inspirerade saker på Popstar. Jag måste säga att han skötte sig väldigt bra. Trots kylan och nya saker på ryggen var det inte mycke hopp o studs för hans del. Jag började rida med en tjockare kappa men frös så vi red mot Ridhuset istället. Väl framme hade de värmt upp där inne ordentligt så jag kunde rida i T-shirt, vilket var väldigt skönt! Det kändes som att Popstar slappnade av ordentligt i vissa stunder och jag kom åt honom ordentligt i traven. Jag tror att han kommer börja slappna av mer när han utvecklats mer och fått lite mer självförtroende.

 
 
 
 
Och hurrni är han inte snygg som western häst?
 


Det var härfrån jag fick inspiration till en western vecka med Sneakydragons! Perfekt sätt att kicka igång året på tänkte jag och våran underbara ägare Evelina Silverknight gav sitt godkännande för att jag skulle få genomföra detta med klubben :) fina du <3
 
Såhär ser schemat ut:
 
Western vecka med Courtney! - Denna vecka ska vi åka tillbaka i tiden och leva som riktiga cowboys. Sitta vid brasan och äta vita bönor och dricka rom i mängder (skämt åsido). Denna vecka står lite SC på spel men kom ihåg att det viktigaste är att vi har kul och får en grym start på ett nytt år!
Var westernklädda hela veckan lång!

Måndag 6 Jan - 19.30

Vi tämjer våra vilda mustanger med en nybörjar lektion. Vi möts i VD/Druid paddocken.

Tisdag 7 Jan - 19.00

Western utställning + Grillning - Snyggast western outfit vinner! Vi möts hos gubben vid VD sjön. 100SC står på spel!

Onsdag 8 Jan - 20.10
"Tha Hug" + mini möte
Samlas uppe vid VG (Gulklädda)

Torsdag 9 Jan  - 19.30
Distansritt + tävling - Vi kör alla westerntävlingar på Jorvik och avslutar med resultattävling på hemlig bana (western). Vi möts på VG, 100SC står på spel!
 
HEY HOO
 


» Silverghost alla delarna «

Hej hopp! Har ju redan lagt ut del 1 och 2 av Haleys serie tidigare men tänkte göra ett nytt inlägg där också del 3 finns med. Denna serien har en så otroligt bra story och är riktigt impad av Haley och Violets jobb. Ni är så duktiga! Rekomenderar er att kika på denna serie :)
 
 
 
 
 
 
 
 Läs Haleys blogg HÄR :)
 
 
 

» Jorvik vampyren avsnitt 2! «

Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Senast var det en stall ägare i Firgrove som miste sitt liv på grund av detta. Alltså en ensam och förvirrad stackare som inte ens kan söka tröst hos djuren hon älskar mest på grund av rädslan att hon ska tömma dem på blod.
 
 
 
 
Ge mig gärna feedback i kommentarerna, puss på er!
 
Stavat fel på min kära Evelinas blogg adress så här kommer den: Silverknight.blogg.se
 

 

» Dagen efter julafton «

Hej på er, hade ni en bra jul? Jag hade det underbart. Lite seg såhär dagen efter men jag och Popstar är ute i skogen och köttar iallafall ;) Köpte lite levlar till mig och Popstar i julklapp så han är level 10 trots att vi inte kört varje dag.
 
I morgon är det ju uppdatering och jag hade faktiskt tänkt att dela med mig av avsnitt 2 av "Jorvik vampyren" så att ni har nånting att kika på under tiden. Så i morgon runt klockan 10 kommer andra avsnittet upp. Woop woop!
 
 
 

 

» 24 december «

God jul!
Önskar Courtney
Nightwhisper, Smallbrother, Bigbrother, Rockstar, Popstar, Midnightqueen,Hotspot, Moondancer och Eveningking
 
 
 Hoppas ni får världens bästa julafton <3
 



» En magisk julnatt «

Inatt har vi mycket att göra jag och min ren ;)
 
 
 

 

» Full rulle «

Hej på er!
För det första vill jag tacka för den fina responsen jag fått på det första avsnittet av min YT-serie. Ni är guld värda. Sedan vill jag be om ursäkt för dålig bloggning men har verkligen inte haft tid. Kom hem precis och ögonen går i kors, är så himla trött!
 
Ska in nu en snabbis och levla lite iaf, annars kommer ju alla hästarna få stå över jul och det vill jag inte riktigt. Så får ta mig i kragen och hålla ut nån timma.
 
Puss på er!
 
 
 
 
 


» Jorvik vampyren avsnitt 1! «

 
 
 
 
 
 Kommentera gärna vad ni tycker, de ger mig inspiration till att fortsätta! :)
 
 
 

» Dan före dan före doppar dan :) «

Igår fick mina hästar och konto vila, var inte inne överhuvudtaget hade massor att göra irl. Så de fick gå i hagen och äta hösilage hela dagen lång. Så ingen levling för popstar med andra ord. Så nu på morgonen har jag hämtat in dem från hagen och tillsammans med min stallhjälp tagit av  dem täckena och borstat av allihop. Sedan vare bara o sadla popstar och ge sig ut på levlings runda. Han är minst sagt pigg idag på grund av vilan men vi ska göra av med massor av energi så får vi se hur han känns efteråt sen.
 
Det var lite häst update nu kommer lite serie update!
Jag tänker bjuda er på det första avsnittet idag, jajemen :) Det är så himla roligt och går bättre och bättre för varje avsnitt. Jag har massor att lära men är riktigt nöjd med resultaten. Så kika in här klockan 14.00 igen så kommer ni få se en serie start ni sent ska glömma ;)
 
Puss på er finisar!
 
 


» Kvällens rediga film team! «

 
 
Guld värda är ni!
 

 

» Haha Rudolf <3 «

 
 
 
Jag tycker om min Rudolf :)
 
- Fick miljoner frågor så skriver här också, jag har sovit över och gjort alla juluppdragen därför har jag en ren.
 

 

» Intro till min nya serie! «

 
 
 
Vad tror ni? ;)
 



» Event - Tipspromenad «

Det hemliga eventet var en tipspromenad och det var jätte roligt, jag var i lag grön som jag skrev tidigare. Gissa vilka som vann? LAG GRÖN så jäkla grymma vi var alltså. Woop woop!
 
 
 
 
I morgon bitti kommer en intro film till en YT-serie jag börjat på. Spännande va?
 

 

» Grön! «

 
 
Till kvällens event ska jag och mitt lag vara gröna :) Så det fick bli såhär.. Grönt är inte min favorit färg direkt men detta såg väl helt okej ut? Vi har fortfarande inte fått veta vad vi ska göra för något så det är jätte spännande!
 
Jag har en liten surprise sen, men berättar senare. Tror ni kommer gilla det ;)
 

 

» Dagens levling «

 
 
 
Nästan level 6, går lite fortare nu när SB öppnat o allt :)
 


 

» Två bilder från gårdagen + dagens to do list «

Godmorgon på er! Jag har varit uppe med tuppen idag, sen halv 7 rättare sagt. Varit ute i skogen och brännt lite fett ett tag här på morgonen, skönt som bara fasiken.
 
Igår hängde jag med min kära Evelina, Amanda och Felicia på kvällen. Vi provade outfits på våra nya hästar och lite sånt. Så här kommer två bilder från det:
 
 
Alltså det svarta western tränset jag dör vad fint det var på honom, ska ta bättre bilder när jag levlat sen.
 
 
Sött med massa svarta araber och så kommer min lilla Popstar haha :')
 

 
 


» Popstar «

 
 
Popstar är är en välriden häst med superfin ridkänsla. En sann atlet som älskar att arbeta. Mycket snäll och go i all hantering. Lättlastad, snäll att klippa osv. Ett hjärta av guld...med glimten i ögat!
 
Popstar är level 15
 


Mer bilder
 
 
 
 
 
 

 

» Silverghost del 2 «

Här kommer andra delen på Haleys jätte spännande serie!
 
 
 
 
 I nästa avsnitt tror jag att jag dyker upp en sväng, spännande! ;)
 


» Välkommen! «

 
Är på event just nu därför har vi klubbkläder på oss, men hur söt är han inte?
Mer info om denna lilla filur ska ni få efter att jag kramat om mina drakar och ätittårta för Amanda och Annie. Ska lägga upp fler avsnitt av Haleys serie "Silverghost" som ni verkade tycka om! :)
 


» Haley Rainstorms YT-serie «

Tänkte dela med mig av Haleys serie "Silverghost" den är mycket spännande och jag blir som sagt så himla sugen på att göra en egen serie!
 
 
 
 Visst är den bra? Duktiga Haley och Violet <3
 


» Uppdateringen är igång! «

NU gott folk blev jag utslängd från servern så nu är det inte långt kvar tills vi får se dem eftrlängtade arabhästarna! Är ni taggade?
 
 
Bilden är från gårdagens event :) Älskade drakar <3
 



» Arabhästarna kommer till Jorvik! «

Jag tycker att Araber är fantastisikt fina hästar och ser jätte mycket fram emot detta!
När man kollar på sneakpeak bilderna så ser man att de förstärkt arabens kännetecken väldigt mycket vilket man kan förstå, man ska ju se att det är en arabhäst lixom. Dock har jag varit skeptisk till hur SSO ska få till en arabs vackra ansikte utan att de ska se ut som en felavlad chihuahua typ.. Men alltså jag tycker de ser ut som att de lyckats ganska bra? Svårt o säga helt när man bara fått sett små små sneakpeaks.
 
Men vi vet ju att en vit arab kommer anlända, tror ni de kommer fler färger och vilka isåfall?
 
 
 
 

 
 

» Hej på er :) «

Tänkte dela med mig av den senaste filmen jag redigerat, såklart handlar filmen om Sneakydragons. Jag tycker det är jätte roligt att redigera och blir mer o mer sugen på att göra en YT-serie. Min kära vän Haley Rainstorm har gjort en serie och jag har hjälpt till lite med ett avsnitt. Ska dela med mig av serien här tänkte jag.
 
Men först får ni filmen som jag redigerat, ihopklippta saker med Sneakydragons :) Enjoy! Kika in vår YT-Kanal HÄR 
 
 
 
 
 
 

» Jultomte outfiten uppdateras «

Före
 
 


Efter
 
 
Nya glasögon och nya vantar :)
 


» Snyggt! «

Haha fick världens största glajjor av tomten idag, tror faktiskt jag gillar dom!
 
 

 

» Onsdag! «

Godmorgon på er!
 
Idag ska jag in o göra lite dagliga oså i SB innan uppdateringen tänkte jag, har knappt spelat sedan i fredags tror jag. Det händer väääldigt mycket tråkigt, jobbigt osv just nu irl. Men efter regn kommer solsken, annars jävlar..
 
Nejmen jag försöker tänka positivt och lixom ha inställningen att jag tar mig igenom det så är det över sen.
 
Men hursom jag kollade såklart besökarna på bloggen när jag loggade in här och de va nog de konstigaste jag sett här.. En dag hade jag 0 besökare och 0 visningar, kan det stämma? Jäklar..
 
Just nu känner jag att jag kommer försöka blogga varje dag men att jag inte tänker gå omkring och stressa för det eller må dåligt om jag inte gör det.
 
Jaja in till tomten o skaffa lite klappar! Typ besviken på 90 procent av det jag fått haha...