» Dunken & Bunken, del 2 «

Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta. Jag har skrivit den lite ironiskt, så det förekommer en del slang ord och små taskiga ord. Hästarna pratar med varandra men också med människorna men människorna förstår förstås inte vad hästarna säger.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 


Detta har hänt: Dunken & Bunken surnade ihop på ridskolelivet och bestämde sig för att ge sig ut på prärien som de kallar det.
 
 

 
 
De har inte alls någon uppfattning om saker och ting utan går helt in i rollen att de är i vildmarken, en vanlig kossa blev snabbt en prärievarg. Ja ibland undrar man vad som pågår i hästarnas hjärnor.
 

 
 
Efter lite panik sken börjar de känna sig trötta, de måste hitta en sovplats! (De har bara varit borta i 20 minuter, vilket för dem känns som en hel dag)
 

 
 
De hittar en stor grotta någonstans i firgrove skogen, och en "kissemiss" som de tror att det är.
 

 
 

 
 
Nej självklart var det ingen stallkatt som de är vana vid, det är ju faktiskt en björn och den är inte alls glad över att de väckt honom!
 
Ja väck inte den björn som sover sägs det ju, hur ska det gå för Dunken & Bunken?
 


Tack för statist hjälpen Vanessa Longheart! :)  http://jorvikosa.blogg.se/
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback