» Historien om Mary, avsnitt 4 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
 

 
 
 

Mary har precis stigit upp och satt på sig kläder när hon ska titta ut vad det är för väder. För en sekund tror hon att hon fortfarande drömmer, en stor svart häst står bakom huset. Hon svimmar nästan när hon inser att det är Flippen som står där.


Hon springer fort ner och ut genom dörren, hon kan knappt fatta att det är sant!


Trots att Mary springer och gormar som en tok när hon ser Flippen så står han bara där och möter henne, han är helt slutkörd.


När Mary tittar närmare på honom ser hon att han har skavsår och småsår lite varsom stans, och ungefär 10 kg smuts i pälsen.


Mary binder upp honom bakom huset och tar av all utrustning som skavts sig in i hans hud, vilket inte är så konstigt eftersom Flippen vart borta ett par dagar.


Sedan duschar hon honom ren från smuts och blod. Snart kommer Mary på att Mormor och Morfar säkert kommer hem vilken sekund som helst, de får absolut inte hitta henne och Flippen, det är iallafall vad Mary tror är säkrast just nu.


Mary får sitta upp på Flippen om de ska hinna iväg så snabbt som möjligt, Flippen tillåter det och Mary tror att han förstår att Mary vill hjälpa honom. Så fort de kommit en bit bakom huset hörs en bildörr smälla igen, det är Mormor och Morfar som kommit hem från affären.


De kommer ut från byn utan att bli upptäckta och Mary rider till en gammal skogsvaktar stuga som stått tom i säkert 10 år, här kommer säkert ingen upptäcka dem.


Sedan tar sig Mary till huset igen och hämtar lite gamla prylar hon sparat efter en gammal sköthäst hon hade för 3 år sedan och en del morötter och knäckebröd som Flippen kan äta, Men eftersom det är sommar kan han klara sig på betet som finns utanför den lilla stugan ett tag.

 

Mary drar på Flippen ett täcke så att han kan torka ordentligt och han får ett par morötter att mumsa på, Inatt har Mary sagt att hon ska sova över hos en kompis så att hon kan stanna hos Flippen. Han måste vila upp sig och såren måste läka ordentligt. Men vad ska hon göra sen då? Fly eller prata med Mormor och Morfar och hoppas på att de kan hjälpa henne på något sätt?, Flippen är trots allt Rebeccas häst så hon har egentligen rätten att göra vad hon vill med honom. Vad tror ni Mary tar sig till? I morgon får ni nästa avsnitt.




o.o ooo vill kolla det nya avsnittet nu xD

Svar: Förstod du föresten slutet på avsnitt 3? när jag visade en bild på Flippen? han var ju vid hennes hus då men jag tror det blev rätt otydligt dock.. För förstod man inte det så vart ju början på avsnitt 4 rätt snabb lixom? eller :) Ska jobba på så fort jag kan med avsnitt 5 men blir allra bäst när man ger det lite tid. Kram! :)
Courtney Silverhill

2013-06-24 // 09:34:28

Jättebra! :D längtar tills nästa avsnitt.

Svar: Nemen tack Manduus! :) <3
Courtney Silverhill

2013-06-24 // 10:02:31

Väldigt bra :)

2013-07-01 // 13:18:08

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback