» Historien om Mary, avsnitt 6 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
Det här är första avsnittet och jag kommer publicera alla 7 delar här i dagarna. Sista dagen ska ni även få se hela filmen jag gjorde om bildserien. Hihi skojj. Hoppas ni gillar den.
 

 
Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary har gjort allt för att rädda honom, de har flytt upp i bergen men Mary hör klart och tydligt att några är efter dom så nu har hon tagit sin sista chans, fly långt långt bort.
 
 

 
Det är tre tjejjer från privat stallet där Rebecca hade Flippen, de nästan spärar av vägen och Mary tar beslutet att antingen rida förbi dem eller över dem.
 

 
Mary lyckas ta sig förbi dem i full galopp och fortsätter genom Valedale byn, tårarna bara sprutar och Flippen känns väldigt nervös.
 

 
Plötsligt dyker en av tjejerna upp från ingenstans och kastar ett rep runt Flippens hals.
 
 

 
 
De börjar gå mot stallet där Rebecca befinner sig och nu har Mary helt gett upp.. Tårarna bara rinner och det känns som att hon svikit Flippen..
 

Väl framme i stallet väntar en redig utskällning, och det enda Mary hör är att Rebecca fortfarande tänker skicka iväg Flippen till slakt resten av orden bara försvinner i toma intet, Marys värld rasar samman.
 
 

på något sätt tar sig Mary hem, hon minns inte hur men i trädgården står Mormor och tittar knappt på Mary när hon pratar med henne..
 
 

 
 
Mary har aldrig varit såhär rädd, tårarna sprutar, Rebecca har Flippen och slaktbilen är säkert redan påväg. Och borgmästaren och morfar lär inte vara nådiga med skällandet heller.
 

 
 

 
 
Mary kan knappt tro att det är sant, svimmade hon och slog i huvudet på vägen hit eller? Nu rinner inte tårarna för att hon är ledsen nu bubblar hela hon utav lycka, en lycka som absolut inte går att beskriva.
 

 
Mary gråter ut i morfars famn, hon är helt utmaddad och kan knappt skilja på dröm och verklighet.
 

 
 
Vid eftermiddags fikat diskuteras kostnader för Flippen, Mormor och morfar är absolut inte övertygande om det här. Borgmästaren sa till morfar att Flippens välmående är viktigare än pengar men vill de inte ha honom blir han tvungen att sälja Flippen. Och om Mary ska ta över honom får hon lova att aldrig kidnappa honom igen, vilket för Mary är en självklarhet! Hur kommer det att gå? missa inte nästa avsnitt! :)
 
Tack så hjärtligt för statist hjälpen! : Vera Eaglewood, Kristina Starrock och Alice! :)
 


 
I morgon kommer sista delen + hela filmen!
 

 


Superbra perfekt jag är fast c:

Svar: Nemen! :) 7e avsnittet kommer upp nångång här i helgen :) Kram!
Courtney Silverhill

2013-06-28 // 08:56:05

Gud vad bra! :D

2013-06-29 // 11:03:08

Asså så himla bra längtar tills i morgon :D

2015-03-21 // 12:09:59

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback