» Hej å hå! «

Kom hem precis typ nu, är så himla slut i huvud och kropp. Hur ska jag orka tills december? Kan man snabb spola livet? Nej usch vad jag är gnällig..
 
Ska snart logga in i den andra världen, pratar självklart om SSO. Där allting släpper och där jag trivs som bara tusan. Vi ska träna inför tävlingen på söndag och jag ska ta med mig en annan häst bara för o testa. Vill mest ha Kingen då han är min klubbhäst men i banhoppning kanske Queen eller Rockstar är mer ultimat. Moonie konstrar ju bara haha.. Men vi får se ska prova mig fram :)
 
 
Gammal bild, posteffekter och allt :') haha
 


» Natti <3 «

Inte vart så rolig på SSO idag, ska upp tidigt i morgon.. Men har gjort alla uppdrag oså och letat efter söken såklart Dem jag hittat hittils är :
  • Jarlaheim
  • De glömda hedarna
  • Gröndal i närheten av Goldspurs gård
  • Hollow Woods, vid Birdie och Sonja
  • Observatoriet
  • G.E.D byggarbetsplats i Moorland
  • Mrs Holdsworth
  • Källaren på Vingården
  • Utanför Silvergladebyn
  • Pi
  • Gyllenbladsskogen
  • Mr och Mrs Hill's gravar i Firgrove
  • Hemliga stenringen i Valedale
  • Fort Pinta-borgen
Får fortsätta i morgon, vad tycker ni om att leta spöken? :)
 
Vi hörs i morgon eftermiddag/kväll, puss på er!
 



» Ni har väl hört? «

Om vampyren som rider runt på sin kolsvarta häst klädd i dressyrkläder?
Har setts överallt över hela Jorvik men mest på Vingården.
 
Akta er för denna hemska varelse!
 

 

» Vad tycker jag? «

 
Precis vad jag önskat så kom det kläder och smink detta år med! Love it. Så nu mina kära drakar har ni ett perfekt tillfälle att shoppa upp er ifall ni vill vinna "bäst utklädnad" på min maskerad hoppning. Ni som är nyfikna på min klubbtävling kan läsa om den HÄR
 
Men nu är jag så sugen på att logga in och kika på allt och göra spök uppdragen, men ville säga hej till er först. Jag lever :) Dock får ni räkna med eftermiddags uppdateringar ett tag framöver som ni vet.
 
Puss på er hörs sen! Hoppas jag hittar en cool outfit :)
 
 

» Kingens första «

Deltog i GC 19.00 alldeles nyss alltså. Tog med mig Kingen då vi ska tävla i helgen och hör o häpna vi plockade en rosett! En andra plats och hans första, startat honom 1 gång innan tror jag? Så är väldigt nöjd med våran insats. Om 1 timma ska vi iväg på träning inför helgens tävling också. Kingen kommer va tröttis ikväll <3
 
 
 

 

» Smile «

Godmorgon på er!
Hade tänkt att spela en stund nu på morgonen men så blir det inte.. För mycket som händer just nu och jag är rent ut sagt skit ledsen. Men detta är ingen personlig blogg så nog om det! Jag ska ta tag i massor med saker under dagen iaf, stress... Men ikväll kommer jag spela och då är det dags för träning inför tävlingen mot Water Roses. Hoppas jag hittar fokus inför det iaf!
 
Ni får ha det så bra idag så hörs vi senare, puss!
 
 
Min finaste bild på Moonie tror jag! Ja ihåliga hästar har vi på SSO iaf det har vi lärt oss.
 


» Dags för aktivitet med mina bästa drakar <3 «

 

 

» Rockstar «

Starthästveckan är över och Rockstar var först att få sträcka på benen, pigg och glad var han :)
 
 
Han fick följa med till SB för första gången och han var minst sagt överaskad över alla djuren. Han ville hälsa på allihop. Höjde huvudet, öronen rätt fram och gnäggade! Kunde knappt hålla tillbaka honom haha så söt.
 


» Godmorgon! «

Usch har verkligen inte velat att denna vecka ska starta haha.. Men nu är den igång. Men först ska jag in och titta till mina hästar och göra lite uppdrag. Sen ikväll ska vi ha lära känna event med klubben då det droppar in nya personer hela tiden som man vill lära känna lika bra som "dem gammla" :) Så det ska bli roligt!
 
Denna veckan är det också träningar inför en tävling med Water Roses, vilket ska bli jätte roligt! Tror inte min sista lektion hinns med tyvärr, men nya tag nästa vecka kanske. Men ja i SSO väg är det en rolig vecka helt enkelt.
 
Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi senare! :)
 
 
Har ni också undrat vad som är grejen med alla svampar i SB? Det finns lixom massor med "Svampringar" i skogen.. hmm.. lite mysko är det allt!
 


» We need to talk! «

Hej på er!
 
Har haft fullt upp sedan i fredags, och har inte tidsinställt särskilt mycket inför helgen. Sanningen är att dagens avsnitt inte är klart heller. Så ledsen för det! Men ska publicera det i veckan istället.
 
Det är också såhär att jag kommer de närmsta 5 veckorna ha helt sinnes sjukt mycket att göra också, på grund av att jag blir ensam med hästen irl + mycket i skolan. Och med mycket menar jag verkligen mycket. Lååånga dagar och massa press. Det jag säger nu är inte att jag kommer sluta men jag har kommit överens med mig själv om en sak. Jag vill skriva när jag känner för det, alltså inte sitta och tidsinställa för att inte tappa läsare. Jag kommer nog tappa många av er under dessa veckor men det är smällar man får ta. Jag skriver helt enkelt när jag har tid och faktiskt spelar. Vilket jag gör varje dag men ja helt enkelt kommer inte uppdateringen vara som den varit ett par veckor fram över. Ibland kanske det kommer upp fler inlägg ibland kanske bara ett, we will see. Men jag är inte superwoman som klarar av skola + häst samt spela och fota allt och fixa till det. Bloggen tar sjuk tid ni skulle bara veta haha. Och som jag skrev när jag haft ett uppehåll förut "Jag vill skriva för min egen skull och för att jag tycker att det är kul".
 
Sååå släppa pressen och leverera kanske längre och innehållsrikare inlägg, Jag ska alltså inte sluta, men kan inte lova någon super uppdatering heller. Hade jag fått välja hade jag ju såklart gjort allting men dygnet är för kort för det. Så är det :)
 
Och förlåt igen för avsnittet... Men idag ska jag bara ta det lungt och samla krafter inför dessa veckor. Hästen är ju såklart bara kul, det är skolan jag tycker känns jobbig. Jobbig är inte ens ett tillräckligt ord.. Haha bitter.
 
 

 

» Storebror och Lillebror <3 «

Ja såhär ligger det till, Dragonmaster har egentligen inte varit på semester som de andra hästarna utan jag fick akut hämta hem honom i onsdagskväll. Varför? Jo för att jag blev erbjuden att adoptera en till ponny.. Den här ponnyn är 22 år och anledningen till att jag tog hem honom var för att han bara stått i en hage helt bortglömd de senaste 10 åren. Han har inte fått kärlek alls! Man verkligen såg på honom att han ville vara vartsomhelst förutom där och när jag pratade med ägaren så hade dem tillomed börjat fundera på att slakta honom för att han bara kostade pengar. SÅ min ide var alltså att Dragonmaster skulle bli bästis med denna söta varelse.
 
Vad ska den nya ponnyn heta?
 
Han är 22 år gammal, har haft det tufft men har ett hjärta av guld. Han skulle såklart få bli Dragonmasters storebror! Namnet blev alltså på SSO "Bigbrother" men hans namn är "Storebror". Jag började fundera. Tänk er två söta ponnyer med namnen Storebror och Lillebror? Ja jag kunde inte motstå Dragonmaster fick byta namn till "Smallbrother" på SSO men heter alltså Lillebror.
 
Jag kommer ge honom lika mycket kärlek som mina andra hästar får och han ska få bli en lycklig gammal ponny igen. Storebror och Lillebror, radarparet! <3
 
 
Jag tog hem Storebror och åkte ner till hagen och hämtade Lillebor, de fick först hälsa på varandra vilket inte alls var några problem!
 

 
 
 Första natten stod de inte i samma box utan fick lära känna varandra ordentligt.
 

 
 
Nu är dem bästa vänner och oskiljaktiga! Dock är de experter på att rymma och retas med de andra så jag har satt upp en kedja så länge.
 

 
Storebror
 
 
Storebror kommer få komma ut på träningar då och då, jag har planerat att rida honom i luciatåget. Men mest ska han få komma ut på sköna barbacka turer och hänga med folket i klubben ibland. Han ska få ha det bra helt enkelt. Och med tanke på hans ålder så vore det ju bara konstigt att satsa på tävling. Han är trots allt sin ålder väldigt grön och oriden. Han har redan visat små olater vid ridning, men jag tänker inte bråka med honom allt för mycket. Han är ett riktigt charmtroll som får många på fall.
 


» Tidig morgon i stallet «

Idag är alla mina gosar tillbaka hos mig, vilan är över! Stallflickan har hämtat dom åt mig tidigt tidigt i morse och nu kan jag bara mysa med allihopa i flera timmar
 
 
Men visst är dem fler än vanligt? Hmm.. Det står en ponny ihop med Dragonmaster? Jamen visst gör det de. Mer info om denna mystiska varelse klockan 12 här på bloggen!
 

 

» Ny Sneaky outfit! «

 
Asså den här sadeln passar verkligen perfekt in i våran klubbklädsel (tycker jag). Den livade upp eller hur?
Jag tycker det ser ut som att det är en drake på den också, kan vara en häst också men mycket likt en drake vilket är typ hur sjukt grymt som helst!?
 
 
 

 

» Yäääy! «

 
 
 

» Sweet Friday «

Hej på er!
 
Idag tänkte jag starta fredagen med att publicera lite bilder ifrån min första SB upplevelse. Jag tycker att såhär 3 dagar senare så är det inte direkt spoil. Tror de flesta kommit in redan. Here we go!
 
 
Jag gick över bron tillsammans med några drakar, känslan var obeskrivlig!
 


 
Jag kom över och vi sa lycka till till varandra och chatten stängdes, nu började äventyret!
 

 
 
Jag gjorde ALLA uppdrag på vägen mot Jorvikstallet, tyckte det hörde till lixom. Storyn ledde ju en fram dit.
 

 
 
Asså ville ta alla vägarna, haha gud vad exalterad man var!
 

 
I Jarlaheim mötte jag upp Eve, sedan utforskade vi en stund ihop.
 
 

 
 
Katten ville inte bli klappad...
 

 
 
Älskar alla barnen på gårdarna! Vissa springer omkring och leker också. Love it
 

 
 

 
 
Står på tröskeln till Jorvikstallet, my good vi avled typ haha.
 

 
 
Alla otroligt vackra fält! <3
 

 
 
Häst hagarna <3
 

 
 

 
Djuren!
 
 
 
 
 

 
Bara en bråkdel av bilder. Skördebyggden är fantastisk verkligen.
 
 
 

 
Hoppas ni får en bra dag finisar!
 

 

» Distansritt «

Hej på er!
 
Kom hem lite tidigare än planerat, skönt. Ska snart logga in och fixa lite uppdrag i SJ, sprickor, fiska och ja sånt där :)
 
Ikväll ska jag hålla i en distansritt med klubben, vi gör det för att träna upp ett grundtempo inför tävlingen. Är ni nyfikna på tävlingen kan ni läsa om den HÄR. Jag ska försöka fota osv, men det är galet svårt när man ska fokusera på varje ekipage. Speciellt i den här höga farten vi kommer hålla ;). Nejmen ska bli kul tror rutten är lagom, mycket tempo och övningar på vägen.
 
Hur ser era lektioner ut i eran klubb? Om ni har lektioner. Om ni inte har det vet ni varför ni inte har det?
 
 

 

» Torsdag! «

Hej hopp!
 
Gårdagen innehöll som ni nog förstår en MASSA utforskande. Idag kommer jag vara borta större delen av dagen men fortsätta när jag kommer hem sedan.
 
Verkligen hyllar SSO teamet för Skördebyggden, det är fantastiskt fint och främst älskar jag alla djuren och jobbet de lagt ner på alla NPCs!
 
Hur var eran upplevelse igår, någon som inte kommit in ännu?
 
 
 

 

» Min vanliga tur. «

 
Men jag hann vara inne i skördebyggden i 2 timmar så har utforskat massor, dock långt ifrån klar! Men har massor med bilder såklart men väntar med att släppa dom ett tag. Vill inte att ni ska tycka att jag spoilar. Men helt fantastiskt är det, GÅD öppningen var ingenting jämför med detta! Musiken, omgivningen, ljuden, NPCs och de nya kläderna. Köpt några nya saker. Sett ett svart western träns, lindor som ser ut som riktiga benskydd, tumvantar och massor med saker! Men bäst av allt måste vara alla djuren?  Ah helt enkelt grymt. Nu ska jag vänta på att få komma in igen och fortsätta haha..
 
 

 

» På väg mot Jorvik stallet «

Jag är inne, har gjort alla uppdrag i början och är nu på väg mot Jorvik stallet. Kommer inte läsa mer bloggar idag. Jag har chatten nerstängd och den som vill något får breva. NU är det bara jag, Whisper och skördebyggden.  Wow <3
 
 

 

» Hehe ops «

Hade tänkt att spela i morse, fiska och klä på Nightwhisper nått fint och sedan ställa mig vid bron och logga ut. Ja så blev det inte riktigt och igår kväll var ja så döds trött så ja bara loggade ut också, utan att ställa in Whisper och borsta av honom. SÅ undra vart vi står efter uppdateringen? Haha jaja. Jag kommer endå inte stressa. Tror man kommer vara mest irriterad på ALLT folk eller hur? Äsch jag tar det som det kommer :)
 
Man borde ju typ komma först in efter uppdateringen galoppera igenom hela sj och blunda och börja från fel håll, de lär ju ingen annan göra!? hahah..
 
Behöver nog inte skriva vad jag tror om denna uppdatering.. Haha!
 

 
 

» Färdig «

 

 

» NU jävlar ska de hammras! «

Idag ska bron bli klar, ska strax logga in och hälsa på Whisper och göra i ordning honom. Kan ni tänka er att i morgon är det dags? Jag kan knappt fatta det alltså.
 
Ikväll ska vi ha rövåkning med klubben, och jag tycker det är så himla roligt. Är det nån aktivitet jag inte gillar? Skriver alltid att allt är så jäkla kul haha.. Hoppas jag håller mig vaken, haft en tuff dag gick hemifrån halv 7 i morse och kom hem nu så ja haha.. Kanske inget att skryta med men jag blir trött av det iaf.
 
Nejmen vi får höras senare hurrni vill verkligen in till min Whisper <3 Åh så mysigt när det bara är han och jag haha. Sälja alla andra kanske?
 
Puss så länge!
 
 
Haha bild från igår, Gåre bra Willo!?
 


» You talking to me? «

 
Haha asså älskar när de blir såhär. Spöket med glajjer lixom. Hur kul? Dog..
 

 

» Tisdag! «

Godmorgon!
 
Idag är en pain in the ass dag igen med snor tidigt i stallet, när detta publiceras är jag närmare bestämt där för morgon fodring. Säkert 5 minus och svär över isen i vatten hinkarna!? Haha som de ska vara :)
 
Kommer komma hem lite senare i eftermiddag, men vad gör det? Har ju ingen o levla ;) dööör va skönt!
 
Men vi får höras sen, bjuder på en bild på busiga Whisper som stod på taket i Gyllenbladsstallet igår o vägrade komma ner! Busfrö.
 
 


» Just nu! «

 
Tittar på allas start hestisar, mycket roligt :) hihi
 



» Den bästa blandningen hästar «

 
Idag gick Moondancer upp i level, ALLA mina hästar är färdiglevlade och jag kan inte förklara hur jävla bra det känns. Jag älskar dem allihop och är så himla stolt. Fy fasa vad jag kämpat för det. Jag hade ett mål: "Alla ska vara färdiglevlade när SJ öppnar" Och jag klarade det med bravour.
 
Nightwhisper
Moondancer
Midnightqueen
Eveningking
Rockstar
Dragonmaster
 

Semesterdags!
 
 
Jag släppte ut allihop i hagen och städade ur stallet noga tillsammans med min stallflicka. Vila står på schemat en vecka framåt.
 

 
 
Sedan fick Nightwhisper komma in, om han känner sig ensam? Nej vi hade ju bara varandra i ungefär 1 års tid så han går det ingen nöd på utan tvärtom, jag tror han kommer älska uppmärksamheten.
 

 
 
Och med det sagt kickar jag igång starthäst veckan. Samt öppningen av Skördebyggden på onsdag som jag och Whisper ska utforska.
 
Bara jag och han, precis som förr :')
 

 

» SISTA DAGEN «

När jag åt lunch och läste min blogg (ja jag läser min egen blogg) så kom jag på, det är ju för fasa sista levlingsdagen idag! SISTA dagen, idag kommer jag bara ha level 15 hästar i mitt stall. Alltså kan ni förstå!? Det har aldrig hänt förut. Så sedan lunch har jag gjort alla måsten i raket fart kan jag lova och nu sitter jag här och stress skriver för att jag är så övertaggad på att levla.
 
När jag levlat klart Moonie, kommer ni säkert få läsa det... hehe men sedan är det starthäst veckan och jag funderar faktiskt på att låta alla andra hästar få vila hela veckan. BARA rida Nightwhisper. Låter det inte som en bra plan? Mysigt dessutom, jag älskar ju min startis haha..
 
Jaja låt mig levla nu, puss på er hörs sen! Mvh GLAD tjej
 
 
 
Old pics. Henne har jag haft länge, min stjärna :)
 

 

» Måndag! «

 
Yes! Starthäst vecka med klubben, ska bli så kul att leka med Nightwhisper HELA veckan.
 
Jag och Eve värmde upp våra startisar i lördags med tävlingar och lite flumm. Nej denna vecka ska bli jätte rolig, ska bli så kul att se allas starthästar. När jag såg Eves första gången var ja typ i chock haha. Dancer är jätte söt inte det jag menar. Utan Eves andra hästar är ju rätt mörka och tuffa lixom. Oså kom Dancer! Haha nej det är väldigt gulligt. Hoppas inte jag lät nedlåtande nu för inte alls det jag menar.
 
På torsdag har jag lektionstid DAM DAM DAM DAM, det blir distansritt för att träna grundtempo inför tävlingen. Nu jäklar ska de få svettas haha! Startisarna får visa va de går för alltså ;)
 
Nej kul vecka helt enkelt. Love it!
 
 
 
 


» Det blir ett avsnitt! :) «

Som vanligt 14.00 behövde inte ta nya bilder vilket jag brukar så gick rätt fort och lätt att få ihop allt. No panic people! :)
 
 


» Godmorgon! «

Åh är lite stressad inför dagens avsnitt. Har ALDRIG missat en dag förut. Ska göra allt för att det inte ska bli så idag heller. Ska strax sätta mig ner med serien och försöka få ihop allt. Hatar att göra såhär då de inte känns helt 100 när man är klar men det får bli så nu.
Nej jag är inte svarthårig utan var Eves tvilling på ett event som jag skrev, färgade tillbaka igår och även Queen fick sig en liten klippning. Inget dramatiskt direkt, men ibland behövs de kortas ner. Jaja lite kvalitetstid hos frisören hade vi helt enkelt :) Vart vi fina?
 
 
Är rätt såld på denna outfit just nu så har den rätt mycket på ALLA hästar haha. Så lika bra att skriva ut vart jag köpt allt om någon annan också gillar den. :)
 
Midnightqueen:
Träns - Vingården
Sadel - Firgrove
Schabrak - Fiskebyn
Lindor - Fiskebyn
 
Jag:
Hjälm - Fiskebyn
Ridjacka - Fiskenbyn
Handskar - Fiskebyn
Ridbyxor - Fiskebyn
Stövlar - LT
 
Ehm ja åk till fiskebyn vettja!? Haha..
 
Hoppas ni haft en bra morgon!
 

 

» På måndag! «

Levlat klart Moonie för idag, på måndag blir hon level 15. Sedan är det slut på levlande för min del! (på ett tag) Kan ni förstå!? Så skönt..
 
Borstade av henne och sadlade lill skiet som får följa med en stund och fiska o lite så. Sedan kanske Whisper tas ut på en barbacka tur då han behöver sättas igång inför nästa veckas starthäst vecka! Woop woop. Ska bli kul :)
 
 


» Åh!! :'D «

Loggar in och Moonie är i level 14, tusen tack Eve! Herregud så skönt, :')
 
 

 

» Vid en dator «

Börjar må bättre, känner mig ganska matt i kroppen oså men har ätit lite vitt bröd och yoghurt iaf. Woho! Sitter med datorn i sängen och ska snart logga in. Asså hur kan man sakna dator hästar så mycket? hahah. Mina skruttar. Vill bara spela utan massa krav idag, ska in och titta till dem och göra allt i min takt. Är fortfarande väldigt trött. Om jag orkar ska jag sätta mig med serien, men det blir senare isåfall. Puss på er!
 
Bild från torsdags evenemanget, spegel bild? Ska skriva mer om detta. De va awesome. Men när vi precis var klara blev jag magsjuk.. haha timing iaf!
 
 


» Bästa Eve! «

 
Har verkligen legat i sängen hela dagen, börjat få i mig vätske ersättning och lite blåbärssoppa, och jag får behålla det! Är så sjukt ynklig och har endast rört mig mellan toan o sängen och ibland orkat ta upp mobilen för och kolla FB. Ja huvva det är inte kul. Någon som genast fått mig att må bättre är Bästa Eve som tagit hand om Monnies levling + bro uppdrag, fiske och sprickor. Fina människa! Snodde en bild hon tagit från levlingen med Moonie och hon beskrev henne precis som hon är. Min stolla <3 In och läs hennes blogg 
 
 

» sjuk «

Hej på er, är magsjuk och mår åt helvette. Hoppas jag piggnar till fram på dagen.. hade tänkt skriva klart avsnitt 4 idag. Men hälsa går före såklart! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, hörs senare förhoppningsvis! <3

» Komigen nu! «

Hoppas Moonie blir level 14 idag, snälla snälla snälla! :')
 
 


» Dör söthets döden! «

Alltså förra måndagen när vi hade event och stog och chillade i väntan på att folk skulle bli hittade kommer denna spelaren fram till oss. Hon säger inte hej eller liknande utan bara "Ska vi leka en lek, den går såhär. Ni är mina stora systrar och jag är lillasyster". Vi DOG alltså, Doris började typ grina hahah.. Så jäkla gulligt! Tyvärr kunde vi inte vara storasystrar för vi skulle ju vidare men aww..
 
 

 

» Godmorgon! «

Tog lite sovmorgon idag, det behövdes. Idag ska jag vara ute hos hästen hela dagen tror jag, där mår jag bäst <3 Men kommer spela ikväll. Och idag tror jag att Moonie blir level 14, antingen det eller så blir hon prick typ inte det. Haha men om vi säger att hon blir det nu då. Då har hon 1 level klar till 15, sedan är alla mina hästar topp levlade. Det känns såå himla bra!
 
Men vi hörs senare, har ett tidsinställt också :) Kram!
 
 


» Första steget mot skördebyggden! «

ÄNTLIGEN, hur härligt är det inte? Fotade självklart mitt första tag på bron haha, komer ju bli historia! Skämt osido. Men lite så hajpat är det ju. Ah känslan är obeskrivlig :)
 
Har haft en tuff dag psykiskt och också fysiskt så ingen levling eller nått än så länge. Ska försöka hinna med lite efter onsdags kramen.
 
Men nu ska ingen dålig energi spridas, detta är en underbar dag i SSO väg! :)
 
Redigerat - Jaaa jag verkar vara as efter med det där med DC plattformen, aldrig orkat ta mig dit efter sista uppdraget där. Haha sorry ;)
 
 

 

» Levlings inlägg «

Hur mycket XP tjänar man om dagen?
Hur många dagars levling krävs för att få upp hästen i level 15?
 
Eve har varit till stor hjälp med att få fram alla dessa sifror så tar inte åt mig äran för det.
 


FORT PINTA
Fort Pinta-loppet: 93 XP
 
MOORLAND
Moorlands ridspår: 46 XP
Bobcats vildmarkslopp: 93 XP
Moorland pole bending: 46 XP
 
SILVERGLADEBYN
Steves lopp: 93 XP
Väderkvarnsloppet: 46 XP
Att fånga en kanin: 46 XP
Marleys hoppbana: 93 XP
Marleys barrel race: 46 XP
 
VINGÅRDEN/SILVERGLADES HÄSTSPORTCENTER
Galoppbanan: 93 XP
Paulines terrängbana: 46 XP
Paulines omvända terrängbana: 46 XP
Vingårdstävlingen: 93 XP
Baronessans första hoppbana: 46 XP
Baronessans andra hoppbana: 46 XP
Baronessans tredje hoppbana: 46 XP
Trädgårdstävlingen: 46 XP
 
GYLLENÅSARNAS DAL
Jaspers gamla ridbana: 46 XP
Jaspers gamla omvända ridbana: 46 XP
Gyllenbladsskogens ridbana: 46 XP
Äpplet på fågelskrämsåsen: 46 XP
Gyllenbladets tävlingsbana: 46 XP
Gyllenbladets omvända terrängbana: 46 XP
Lilla hoppbanan: 46 XP
 
VALEDALE
Hollow woods-tävlingen: 46 XP
Valedale-tävlingen: 93 XP
Marios tävling 46 XP
 
FIRGROVE
Pole bending apocalypse: 46 XP
Den svåra skogsbanan: 46 XP
Den svåra omvända skogsbanan: 46 XP
Firgrove-loppet: 93 XP
 

 
Dessa siffror är ungefärliga, något XP kan vara fel.
 
En maxlevlad häst har hela 33.000 XP!
 
 


» Att ha event ifred. «

Förut hade vi våran kram mitt på Vingården eftersom det är vårat hem typ, det går typ inte längre. Har vi aktivitet och är i RH eller bara ute någonstans kommer folk fram och frågar massor med saker och blir arga om vi inte svarar eller ber dem att gå för att de stör. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att fatta? Står jag i en paddock med 8 medlemmar som rider och jag säger åt dem vad de ska göra osv. Så kan jag ju inte börja små prata med någon som undrar vad vi gör, om de får vara med, om de får vara med i klubben osv. Eller hur?
 
Jag har inget emot att man kommer fram och kikar och är nyfiken, för vi lyser det gör vi. Många ger oss söta kommentarer som att vi är fina, coola osv. Men majoriteten stör med en massa frågor som vi inte har tid o svara på. Det är inte svårt att kolla upp ägaren för en klubb, googla bara? Eller posta någon av oss som står där. Eve brukar ju tex på möten stå framför oss osv. Så inte så svårt o räkna ut vem som är ägare, eller på mina lektioner ser man att jag står i mitten, posta mig så vidarebefodrar jag till Eve.
 
Klart det är roligt för Eve när folk vill vara med i klubben men det finns många andra sätt att göra det på, vi brukar svara första personen som kommer kanske. Men tillslut blir det jobbigt och man får börja igga. Jätte trisst!
 
 

 

» Onsdag och uppdatering «

Då var det onsdag igen, gud vad tiden går fort? Och som vanligt tänkte jag gissa lite vad som kommer.
 
Idag tror jag att vi får ett datum, är ju dags eller hur? Och så tror jag faktiskt att hästön kommer. Eller kanske de förberedande uppdragen till SJ, de skulle faktiskt inte vara omöjligt. Ja de är dem tre sakerna jag tror kan komma, antingen nått av dem eller allihop? Det vet man aldrig, ibland kan SSO chocka.
 
Måste börja fila på en outfit till öppningen, måste man ju ha haha? Jaja ha en bra dag hurrni så hörs vi sen.
 
 


» Creapy? «

Jag och Eve har luskat runt lite på DC plattformen. Och ni ska bara veta vad som hände!
 
 
Först står vi o kollar på denna, helt plötsligt blixtrar det till och skärmen blir rosa? Båda blir som frågetecken, vad fasiken hände precis?
 

 
Sedan dyker denna upp:
 
 
Liknar sprick uppdragen eller hur? Bara det att stjärnorna inte kommer upp.
 
Tror ni att sprickorna har nått med DC plattformen o göra? Konstigt är det varje fall..
 


» Fina hästen <3 «

Eve kände sig lite lat idag så jag levlade klart åt henne, fiskade lite osv. Detta var ett rent nöje då jag fick rida hennes bruna andalusier. Guuud vilken fin häst det är! Som ni vet är jag väldigt sugen på en själv. Besök hennes blogg här
 
 
 
 
Jag kommer nog köpa en i framtiden, MEN jag har insett att jag vill vara levlingsfri ett tag av olika anlednigar. Dels för att jag i slutet av måndaden har 5 riktigt tuffa veckor framför mig. Kommer inte ha en chans att hinna levla som jag gör nu under den tiden och vill inte ha den pressen på mig. Det är tillräckligt att försöka hinna med klubben, bloggen osv. Så nej en brun andalusier passar inte just nu tyvärr. Men en vacker dag så :)
 
Tack för att jag fick rida din fina häst Eve! :)
 

 

» Alltså Moonie.. «

Har precis levlat klart Moondancer, fick lite sällis av Eve. Och alltså jag måste ju bara säga att Moonie är nog den sjukaste hästen o levla? Vet inte alls va de är med henne. Hon tvärstannar på ställen som ingen av mina andra hästar gör, hon stannade 4 gånger utan anledning? En gång ramlade vi på näsan, såg också helt sjukt ut? Haha är hon arg på mig eller? Inte levlat henne på flera månader men alltså come on horsie. Ingen av oss skadade oss som tur var :) Knäppo hästen <3
 
 
Tur att hon är så söt!
 

 

» JARÅ! «

 
 
Nu är då Kingen som är min klubbhäst i level 15, så jäkla najs! Btw går jag ofta upp i level på lilla hoppbanan? haha lite skummt, bra bana de där ;) host not.
 

 
 
Nu ska min lilla pärla Moonie levlas och detta har jag längtat efter, älskar att rida henne! 2 levlar har hon kvar sedan är alla mina 6 färdig levlade, herregud alltså.
 

 

» Ajajaj! «

Fiskade med Eve här om dagen, tog denna bild där hon fått en påle rakt igenom sig. Hahah fail?
 
 

 
 

» Stor dag! «

Idag är en bra dag, idag kommer Kingen gå upp i level 15! Alltså den känslan haha.. Och då är det bara Moondancer som har 2 levlar sedan är allting klart. Ska berätta om mina planer i ett senare inlägg. Ska bli så najs!
 
Men kan knappt vänta på o logga in o levla så vi hörs sen! Har ett tidsinställt som kommer upp alldeles snart också.
 
Puss på er!
 
 

 

» Hopplektion för mina drakar «

Som sagt var det den första av tre förberedande lektioner inför maskeradhoppningen idag. Det kom riktigt många och jag är så himla nöjd just nu så ni anar inte! Jag lärde dem att räkna galoppsprång, testa om hästen lyssnar genom att rygga, tänka på balansen i sitsen och handen samt att komma rakt på hinder. Var så himla fokuserad så blev inte så mycket bilder. Det är inte lätt att fokusera på varje ekipage, jag vill att alla ska förstå och det är inte en lätt uppgift!
 
 
 
 
 
 
Denna gång var det fokus på bra vägar och galopp, nästa gång lägger vi i en högre växel!
 
Älskar verkligen min ridlärar roll, det är hur kul som helst!
 
 

 

» Snygging! «

 
Hjälm - Fiskebyn
Rock - ?
Byxor - Fiskebyn
Stövlar - LT
Handskar - Fashion barn
Träns - Fort pinta
Sadel - Firgrove
Schabrak - Fiskebyn
Lindor - Fiskebyn
 


» Måndag «

Måndagar är ju lite små sega, händer inget speciellt riktigt utan väldigt vardag helt enkelt. Min måndag är pain in the ass fram tills 20.00 då jag ska hålla den första förberedande lektionen inför maskerad hoppningen jag ska hålla i där vinnaren vinner SC! Detta är tyvärr bara för klubben.
 
Här kan ni läsa om tävlingen
 
Men hursom så har jag planerat 3 lektioner innan tävlingen och jag ska alltså ge dem allt de behöver för att vinna tävlingen, allting förutom en outfit ;)
 
Den första delen kommer jag att babbla mycket teori om hur viktig balansen och galoppen är när man hoppar en bana, man måste kunna sin häst och dess galoppsprång för att ens kunna göra det överhuvudtaget. Uppvärmningen kommer innehålla mycket galopp och lätt sits samt halvhalter och ryggningar för att de ska känna att de har hästen på sin sida och att de lyssnar, annars är det rent livsfarligt. Sedan kommer vi gå in i hoppdelen där jag förberett lite övningar som bland annat innebär att komma rätt på hinder och räkna galopp språng. Vi kommer även gå igenom alla 3 banor som ska ridas i själva tävlingen. Låter det som en bra plan?
 
Det kan antingen floppa eller funka, det beror på hur bra jag kan förklara hur man räknar galoppsprång i spelet. Det är kanske inte självklart och enkelt, men men en utmaning för mig alltså :)
 
Hörs senare!
 
 

 

» Söndag «

 
Missa inte avsnitt 3 här på bloggen klockan 14.00!
 

Dagens championat:
10.00 Valedales championat
13.00 Firgroves championat
16.00 Fort Pintas championat
18.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
20.00 Fort Pintas och Gyllenåsarnas championat
 


» En kram om dagen är bra för magen «

I Sneakydragons hålls ett möte och en kram varje onsdag och är precis som det låter, Eve babblar om viktiga saker en stund och efter det kramas vi och slänger ur oss lite kärleksförklaringar om man vill. Vi brukar kramas lite efter lektioner också eller när vi bara känner att nej nu måste vi kramas. Det är rätt sött och en väldigt härlig vana tycker jag!
 
 
Denna onsdagen var proppad med kallblod som ni ser, haha och jag hoppade tillomed av Kingen för att glo på Josefines häst en stund...
 

 
 
Såhär kan man se oss ibland, i en hög helt enkelt. Men det är så vi kramas!
 


» Hiss eller diss? «

Uppdaterat min klubbklädsel litegrann.. Vad tycker ni?
 
Före:
 
 

 
Efter:
 
 
  • Nya stövlar
  • Ny kjol
  • Gula handskar

 
 
 
 

» Lördag! «

 
I morgon är det som vanligt avsnitts släpp utav "Så gick det för Mary och Flippen" inte läst ännu? Do it HÄR
 

 
Idag är det också galet mycket championat ska ni veta, vilket suger för jag är knappt online på lördagar... Här har ni tiderna iallafall:
 
10.00 Firgroves championat
13.00 Valedales championat
16.00 Fort Pintas championat
18.00 Fort Pintas och Moorlands championat
20.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
21.00 Firgroves championat
22.00 Valedales championat
 
7 championat på en dag förstår ni!? Rena rama himmel riket..hahah lite champ sjuk.
 
 
Hoppas ni får en fin lördag, jag kommer inte spela alls tror jag. Men har tidsinställt såklart!
 


» 14 «

 
Levlat upp Kingen till level 14, tagit sprickor och fiskat. Inte mycket spelande idag tyvärr. Men snart är han i 15 och då är det Moonies tur, woop woop!
 

 

» Kär <3 «

 
Den här hästen står i försäljningsstallet på vingården, det är ett sto som jag verkligen fallit för. Frågade Judy ifall jag fick ta henne på en promenad och det fick jag! Promenerade längs vattnet och över Everwindfälten. Hon är super härlig verkligen, gillar henne skarpt.. Hoppas inte hon hinner gå igenom en försäljning innan jag kan köpa henne. Måste som sagt levla klart mina först. Hoppas hoppas!
 


» Poppis! «

Glömt skriva det men är populär med åskviggen nu, alltså sprick uppdragen! Woho.
 
Blev det i måndags tror jag? Så nu jävlar ere bara o kämpa ;)
 
 


» Startar fredagen med ett gapskratt «

Dessa bilder kan vara det roligaste jag vet, de är så brutalt fula! Och att jag ser ut som en ostbåge med stjärnbrillor gör inte det hela mycket snyggare. DÖR!
 
 
Wazzuup!?
 

 
Haha nejmen godmorgon på er! Idag har jag rätt mycket för mig men ikväll kommer jag FAKTISKT troligtvis hinna spela en hel del, kanske kanske. Har inget planerat just nu nämligen hehe..
 
Dagens champ tider:
16.00 Firgroves championat
18.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
20.00 Fort Pintas och Gyllenåsarnas championat
21.00 Valedales championat
22.00 Firgroves championat
 
Hörs senare!
 

 
 
 

» Tider för championaten «

 
 
16.00 Firgroves championat
18.00 Fort Pintas och Moorlands championat
20.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
 
16.00 Firgroves championat
18.00 Fort Pintas och Moorlands championat
20.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
 
17.00 Firgroves championat
18.00 Fort Pintas och Moorlands championat
20.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
 
17.00 Valedales championat
18.00 Moorlands championat
20.00 Fort Pintas och Moorlands championat
 
16.00 Firgroves championat
18.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
20.00 Fort Pintas och Gyllenåsarnas championat
21.00 Valedales championat
22.00 Firgroves championat
 
10.00 Firgroves championat
13.00 Valedales championat
16.00 Fort Pintas championat
18.00 Fort Pintas och Moorlands championat
20.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
21.00 Firgroves championat
22.00 Valedales championat
 
10.00 Valedales championat
13.00 Firgroves championat
16.00 Fort Pintas championat
18.00 Gyllenåsarnas och Moorlands championat
20.00 Fort Pintas och Gyllenåsarnas championat
 


» Endast för sneakydragons klubbmedlemmar «

Lagom till halloween kommer jag hålla en maskeradhoppning (endast för klubbens medlemmar) där ni har chansen att kamma hem lite starcoins, är du bäst på att fixa en outfit eller bäst på resultattävlingen, kanske bäst i båda kategorier? Det får tiden utvisa ;)
 
Men det är ju ett tag kvar så vi har tid att träna inför detta och det är precis vad vi ska göra. Mina 3 närmsta lektioner kommer ni få lära er precis vad som krävs för att vinna tävlingen. Så det gäller att hänga med och ha huvudet på skaft!
 
Tävlingsdatumet kommer sättas så fort halloween uppdateringen släppts.
 
Klädsel: Precis hur du vill, låt fantasin flöda!
Framridning: Ridhusets dressyrdel
Tävling: Baronessans alla tre banor i ridhusets hoppdel.
 

 
Första hopplektionen: "Att komma rätt på hindret" - Vi räknar galoppsprång och tränar på att komma rakt på alla hinder + genomgång av alla tre banor.
 
Andra hopplektionen: "Att ha ett bra grundtempo" - Höjer svårighetsgraden med ett högre tempo på naturhinder + grupptävlingar på alla tre banor.
 
Tredje hopplektionen: "Att rida smarta vägar" - Vi tränar på omhoppningssvängar och avslutar med grupptävling. Denna lektion kommer tyvärr att hållas i Gyllenbladets paddock.
 
Så är ni taggade!?
 

 
Måste bara tillägga att jag kommer behöva komma åt erat konto för att dela ut priset om just du vinner, detta får ni självklart bestämma om ni går med på eller ej. Men det är bara att byta lösenordet innan ja loggar in och sedan byta tillbaka.
 

 

» Duktig lill skrot! <3 «

Resultat tävlade på ponnyloppet igår, de gick braaa! haha :)
 
 
 
 

 

» Jag är Courtney Silverhill «

Tänkte jag skulle presentera alla mina kategorier i ett inlägg och insåg att min presentation av mig själv är väldigt gammal så tänkte skriva detta inlägg för att fräscha upp lite.
 
SSO har varit en del av min vardag sedan långt tillbaka, jag har hängt med nästan från start dock inte lika aktivit som jag gör nu. När jag loggade in för första gången förstod jag inte alls att det var ett MMORPG spel och blev rädd när en annan spelare på en häst ställde en fråga till mig. Haha men efter en stund förstod jag, det är livs levande varelser som styr sina hästar jag kan vara lugn.. Jag har sedan dess spelat och älskat spelet, mer en jag hade kunnat föreställa mig. Till en början pratade jag typ inte med någon alls utan fokuserade endast på uppdrag och Nightwhispers välmående, Jag har varit klubblös i kanske 1 år av mitt spelande. Har helt enkelt inte varit särskilt intresserad av er andra som spelar. Men efter att jag gick med i Fairy Forest så insåg jag att det är sinnes sjukt kul att spela ihop med andra. Har varit ledare i ett par klubbar men inte förens jag gick med i Moonwaters så var jag "bara" en medlem och jag älskade det. Men som ni vet så lades MW ner och jag blev klubblös igen. Hamnade i Sneakydragons och ja herregud vad ska jag skriva? Jag har sett klubben växa, sett vilka som kommit och gått, knytit band till många utav medlemmarna och inte minst ägaren. Jag älskar den här klubben och jag vill inte ens tänka på den dagen då Eve blir tvungen att upplösa..Men slut pratat om det!
 
Jag är klubbens ridlärare, jag får lägga upp min egen plan för lektionerna och välja när jag ska ha dem. Jag har ingen press på mig utan gör det precis som jag vill och känner, och kan inte önska mig mer! Jag tycker det är så himla roligt alltså. Och får massor av positiv respons av medlemmarna.
 
Jag håller på med hästar IRL och har en deltidshäst som jag lagt upp lite random bilder på HÄR

Ser du mig i spelet och känner för att säga hej så tveka inte, hälsar mer en gärna tillbaka och hjälper gärna till ifall jag kan och har tid.
 
 

 

» Gårdagens champ 20.00 «

 
 
 
Hann bara köra GC igår men failade inte en enda gång och red bra vägar så blev vinst.
 
Midnightqueen <3
 


 

» Ponnyloppet «

Ligger just nu 7a på bäst någonsin listan på ponnyloppet, alltid roligt! :)
 
 

 
 

» Uppfräschning «

Hej på er!
 
Håller på och städar upp bland kategorier och byter header osv. Därför kan det vara lite rörigt på bloggen idag och några dagar framöver.. Osammanhängande inlägg osv.
 
Förbereder för ett inlägg med presentation av mina kategorier och då behöver det fräschas upp lite grann.
 
Ni får nöja er med en bild jag tog igår på mitt lilla hjärta istället, lagom sömnig och avslappnad efter en massage och massa gos. hihi <3
 
 


» Level på hästarna «

Innan skördebyggden öppnar så har jag bestämt mig för att ALLA mina 6 hästar ska vara i topp form och level, och jag kommer INTE köpa någon häst förens det blir så.
 
Mina hästars level i dagsläget:
 
 
Nightwhisper är level 15 såklart, måste vara sjukt länge sen jag levlade honom. Någon som minns när hästleveln höjdes till 15?
 

 
 
Midnightqueen var mitt mål att ha som champ häst så hon levlades snabbt.
 

 
 
Dragonmaster levlades också snabbt och nästan varje dag från att ponnysarna kom.
 

 
 
Rockstar kom upp i level 15 alldeles nyss och jag tog det lite lungt med honom.
 

 
 
Eveningking levlas just nu och har bara 1,5 level kvar. Siktar inte mot championat med honom utan kanske för skojs skull isåfall. Men han är ju klubbhäst och jag orkar inte förlora tävlingarna hela tiden hehe ;)
 

 
 
Moondancer har jag haft väldigt länge men inte levlat så mycket utan tagit det lungt, längtar tills hon ska levlas. ÄLSKAR att rida henne.

 
Ja jag har sett att Andalusierna kommit.. Jag tycker den gråa ser helt fantastisk ut. MEN jag har lovat mig själv och alla ska upp till 15 först. Vilket är bra för då kan jag verkligen tänka igenom köpet. Kommer stå o dreggla där ett par timmar kan jag tänka mig. Skulle inte förvåna mig om jag köper en i smyg.. Men nejnejnej jag får inte!
 

 

» Censuren «

Som ni vet har jag varit galet irriterad på censuren i chatten, så jag mailade supporten och kollade hur det låg till med allt. Varför helt vanliga ord ska censureras osv. Och får detta svar:
 

Hej!

Vi ber om ursäkt för vårt sena svar.

Vi har inte medvetet gjort några ändringar i vårt chattfilter, men det är möjligt att något har gått fel, och vi ska undersöka detta genom att kontakta företaget som utvecklar chattfiltret.

 

Jahaa, menas det att de inte själva vässar filtret varje vecka? Hoppas de går igenom detta under uppdateringen nu. Tändes ett ljus nu haha, tänk om vi blir av med detta galna censur filter! Alltså inte helt men ni förstår, kunna skriva vanliga ord osv.

 


Tacka mig isåfall ;) haha..

 


 


» Världens bästa onsdag! «

 
Woho äntligen onsdag! Man sitter som på nålar till uppdateringarna, eller iallafall jag. För nu vet man att skördebyggden snart ska öppna. Så mina tankar kring uppdateringen är:
 
  • Ett exakt datum på öppningen av Södra Jorvik (Skördebyggden)
  • Nått litet förberedande uppdrag utav öppningen
  • Nya kläder/utrustning
Ja det är ungefär mina tankar. Jag tror inte Andalusier hästarna kommer till Jorvik denna vecka som många andra tror, utan jag tror att de kommer finnas i skördebyggden. Jag tror inte heller på en stor uppdatering utan ett datum + något litet är troligast.
 
Jag har också börjat fundera kring öppningen, det är troligt att den 30 oktober skulle vara uppdateringen då Södra jorvik öppnar. MEN det är ju halloween veckan? Så hur gör dem med det, öppnar en vecka tidigare eller kör halloween uppdatering en vecka tidigare? För inte fasiken struntar de i halloween eller hur.. de får de inte haha..
 
Era tankar kring detta?
 
 

 

» 2,5 timmes event «

Kurragömman började 19.15 och 21.45 är vi färdiga.. Haha asså hur orkar vi!?
 
Som vanligt massa gapskratt och tokigheter, Doris och jag kom fram till att Nemo behöver en pappa så vi måste leta upp en åt mig.. Måste hitta den bästa pappan! Hur fasiken ska detta gå?
 
Vi smällde raketer och tog massa najsiga bilder, dock var inte alla med då vilket var synd men snyggt blev det! Riktigt sneaky.
 
Ni är underbara Sneakydragons <3
 
Kom på början på en ny serie också..  oops ;)
 
 
 
 
Chillar i väntan på att folk ska bli hittade.. HÄR hände det en grej men det kommer i ett annat inlägg. Vi dog typ hahah aaw..
 

 
 
Tänk er att fler skulle va med på denna? Perfekta bilden som beskriver Sneakydragons
 


 
Jag smällde nio raketer haha..
 

 
 
Vart är min häst!? Normalt problem i klubben..
 
Kärlek till er! Eve vi saknade dig såklart <3 
 


» Stress stress! «

Hej på er!
 
Känner mig som en yr liten höna som far runt, men nu sitter jag här och gör alla måsten på SSO. Kingen gick upp i level 13 precis så 2 kvar sedan har jag bara 1 häst kvar att levla! Woop woop. Men ska fixa allting här så bloggar jag mer senare :)
 
 
 


» Gårdagen «

Godmorgon!
 
Måste bara varna att det är rätt championat inriktat här just nu och det är som tidigare nämnt för att jag tagit upp championat tävlandet igen efter en lång fasta för mina level 15 hästar haha... VÄLDIGT lång. Men nu är jag back on track och försöker hitta alla nya genvägar osv. vissa champ har jag bara kört 2-3 gånger tidigare. Bland annat FPC som Midnigtqueen fick gå igår kväll.
 
Låg bra till fram tills dessa höbalar som kommer farandes, suck.. Ska testa ett nytt knep nästa gång. Men inte är jag bitter 4a är en bra plats, men så surt att komma precis utanför placering. Vad tycker ni om FPC?
 
 

 
Sedan var det dags för event med klubben, vi körde lite grupp tävlingar och hade skojj helt enkelt :) Glömde sätta på bandi, suck..
 
 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!
 



» Varannan dag? «

Haha alltså detta är ännu mer onödig info men jag har nog kommit fram till att ta Midnigtqueen och Rockstar på championat varannan dag, haha kan inte välja annars. Så idag var/är det Midnightqueens tur och vi kom 6a på FPC championatet, alltså den banan är ju galet svår... Skiftade mellan 1-3 fram till hö balarna där de ba dog.. Jag hatar dem små rackarna ;) men ska nog knäcka den nöten!
 
Champ vid 20.00 igen och jag tror jag kör MLC eftersom jag verkligen inte kan den ännu haha..
 
 

 
Detta hör inte alls till detta men jag måste bara tacka för den feedbacken jag får på vissa inlägg/serier och för att ni kommer fram och hälsar ibland, skriver i era bloggar och skickar post osv. Jag blir glad och motiverad, det är i alldeles lagom mängd och jag blir jätte glad. Tack!
 
 
 
 
 
 Puss på er!
 



» Gårdagens champ «

Efter ett lååååångt uppehåll har jag nu börjat tävla i championat igen, och igår debutade jag med Rockstar. Vi körde FPC och GC och herregud vad folk blivit duktiga sen jag körde haha ;) Inte så kaxig inte.
 
Men FPC gick sådär, många onödiga fails om man säger så.
 
 

 
Gc gick bra, failade jätte onödigt på en stock bara. Måste lära mig alla nya genisar här också ;)
 
 

 
Min duktiga kille <3
 
 

 
Mina champ hästar är alltså Rockstar och Midnightqueen, kommer nog starta Whisper lite också mest på skoj. Men just nu är det hard training alltså!
 
 

 

» 02.38 «

 
Godmorgon på er! Har precis varit inne och tagit hand om hästarna och fick för mig att ta tid på det. Hade en känsla av att det kändes som att det tog så mycket längre tid en vad det gjorde och vist var det så.. haha.
 
 
Jag har 6 hästar och idag fick jag fylla vatten 2 gånger eftersom jag bara hade 1 vatten när jag loggade in. Så ska försöka slå denna tid nu när jag tar hand om dem, gör samma sak ni så tävlar vi. Blir kanske roligare att ta hand om hästarna? ;)
 
Hoppas ni får en bra måndag!
 

 

» Level 15 «

 

 
Så nu har jag sadlat om till Frieser! Woop woop.
 
 

 

» Godmorgon! «

Idag är det söndag vilket betyder att ett nytt avsnitt utav "Så gick det för Flippen & Mary" publiceras 14.00 precis som vanligt! :) Taggade?
 
Jag ska snart in och levla Rockstar som blir level 15 idag vilket jag nämnde igår, sedan är det Kingens tur. Men som ni vet bloggar jag ingenting efter serie släpp. Ibland behöver man lite ledigt :) Kanske slänger in ett inlägg innan dock.
 
Men som sagt kika in är 14.00 för ett nytt avsnitt!!
 

 

» Hårt arbete lönar sig! «

 
 
Efter Rockstar så är det Eveningkings tur, sedan Moondancer. De går nog fort de är i hög level redan. Sedan är ALLA färdig levlade, my god vad konstigt de kommer kännas. Ska satsa på championat och sedan får vi se ifall det kommer en ny häst jag faller för. :)
 

Haha måste visa denna, var alldeles nyss inne och gjorde sprickor. Eve hittar mig och ställer sig verkligen över hela min skärm, inte alls i vägen :'D
 
 


» Södra Jorvik öppnar i slutet av oktober «

Godmorgon på er!
 
Var precis inne på Eves blogg och kollade in teaser filmen från Södra Jorvik som de kallar "Harvest counties". Gå in där och kolla ifall ni inte gjort det jag dog typ, är säkert jätte efter som inte sett den haha meen endå. Det som slog mig var att de ser ut som att de finns en hage!? Jag döööör. Så folks slutet av oktober, vi behöver inte vänta i 100 år till! Kolla filmen HÄR
 
 

 

» Först in sist ut «

Hade man kunnat sälja sin originalhäst på Starstable så hade jag inte gjort det, trots att jag fått SC för Nightwhisper hade jag inte gjort det. Bara big no no! Jag satt länge när jag "gjorde" honom och var extremt nöjd vilket jag fortfarande är. Visst som jag nämnt tidigare så suktade jag länge efter en fux, men det var aldrig så att jag förbannade mig över min Whisper. Sedan att jag ridit honom BARA honom i över ett års tid och lärt mig hela spelet osv på hans rygg, det är stärkande. Han tillhör lixom min karaktär i spelet. SSO är min låtsatsvärld där jag kopplar av och jag älskar att spela, man kommer bort från stressen och kraven ett tag. Jaja nu ska inte detta bli ett terapi inlägg haha.
 
Dit jag vill komma är alltså att när Södra Jorvik öppnar så kommer jag rida in på Nightwhisper, så är det bara. Jätte töntigt men jag måste verkligen det! Sedan har jag funderat på NÄR man gör det. Okej först och främst ifall jag har den leveln som krävs och allt men jag menar göra alla uppdrag och sova över stressa in och trängas med alla andra. Är det så man vill upptäcka det? Ska man göra det på natten, några dagar efter? Ja jag vet inte.. Gå upp 5 på morgonen!? haha nejmen alltså jag vill verkligen inte trängas så att man knappt ser något. För kaos kommer det att vara. Har någon funderat på det här? Eller överanalyserar jag bara.. Jag är också lite nervös, för vilka jävla förväntningar man skaffat sig, på något sätt mer än när Gyllenåsarna skulle öppnas. Babbel babbel...
 
 
 
 
Nightwhisper har jag inte rört en fena på, han har alltid haft sin original man och svans. Han är the original helt enkelt haha ;)
 


» Godmorgon! «

Härliga härliga fredag, ska strax in och spela en stund. Idag tjänar ni mycket pengar på vingården! Kommer ett litet babbel inlägg här vid lunch också. Gårdagens utställning är fortfarande inte avslutad eftersom Eve inte kunde logga in så ni får vänta lite med det inlägget tror jag :) Jag fotade alla iaf men de kanske är fler som ska fotas oså.
 
Hör senare! Puss på er :)
 
 


» Till kvällens utställning «

Ikväll är det dags för utställning nummer 2 och denna gången med grönt tema, det är inte jag som håller i utställningen denna gången men ska försöka fota alla och göra lite egna bedömningar också. Detta är ju så himla roligt! Men kände att jag ville delta denna gången. Dock är färgen grön vilket inte alls är min färg.. haha men efter mycket ombyten har jag kommit fram till vad jag ska ha på mig.
 
 
Min fina fina Moondancer ska få få följa med och jag släppte ut hennes knoppar vilket gav ett riktigt fint svall!
 
 
Jag dör vad fin hon är, (shit vad jag skryter om mina hästar hela tiden)
 

 
 
Fuskade lite också... Men hon har ju inte levlats på 100 år, så köpte henne en level så nu är hon i 13 hehe.
 
Vad tycker ni om min outfit, tror ni jag har en chans?
 


» Djuphavs blå «


Linne - Fiskebyn
Byxor - Fiskebyn
Handskar - Fashionbarn
Stövlar - LT
Sadel - Firgrove
Träns - Fortpinta
Schabrak - Fiskebyn
Benlindor - Fiskebyn


 
 
 

» Godmorgon! «

Vad ska ni hitta på idag? Jag ska flänga lite nu på morgonen, sedan skola och sen ska jag hem och fixa lite saker. Men kommer spela i eftermiddag/kväll såklart. Kommer upp en outfit här på bloggen vid lunch men sedan får vi höras senare.
 
 
Igår innan kramen med klubben, haha alltså akta er vad balla jag och Kingen är!
 

 
Igår fick Evert en Queen i knät, aaw <3
 


» Grådaggskusten! «

Hoppade och for lite bakom RH för att upptäcka nya platser på andra sidan, min mening var verkligen inte att ta mig in på stängt område utan bara upptäcka namnen, ni hajjar?  Men efter en stund så hände det, jag stog på en strand på Södra Jorvik. Ropade dit Eve fort som fan såklart. Wow! Vi stog bara på stranden och lämnade sedan. Men vilken känsla. <3
 
 
 
 

 
 
 

» Södra Jorvik «

Öppnade kartan nu och såg att de lyst upp Södra jorvik på kartan, sätter 100 spänn på att man ska bygga ihop bron som uppdrag. Misstänkt det förut men ja nu är det ju verkligen säkert. Det kan inte vara många veckor kvar till DATUMET släpps nu :) Wiho!
 
 
 
De har bytt namn på "De bortglömda fälten" till "De glömda hedarna" whyy? Jag gillar fälten mer haha..
 
 
 
 

 

» Besviken? «

Så får man väl inte säga utan att bli halshuggen, ja jag vet att SSO är grymt bra och att de säkert jobbar röven av sig med spelet. Men jag hade hoppats på någonting extra, detta året firar ju inte ens GMs med oss? Alltså vart har de tagit vägen ens?.. Setet var fint oså och 200 sc är aldrig fel men jaa lite besviken. Förra året var ju bättre haha.. Jaja vad tycker ni? :)
 
 


» Uppdateringen drog igång 10.27 «

Innan uppdateringen drog igång levlade jag Rockstar, nu har vi hälften kvar till 15. Woop woop!
 
 

 
Sedan red jag runt på en barfota nakenfis som hade varken sadel eller skor :) Tog sprickorna och hann fiska lite grann. myste lite helt enkelt.
 
 

Hur fin blev inte denna bild?
 


 
 
 
Såå nu är spänningen olidlig, hur ska 2 års dagen firas SSO!?
 

 

» Veckans uppdatering! «

Tjenis idag är det ju uppdatering som vanligt, som de varit de senaste snart två åren.. Jepp precis Starstable fyller 2 år på torsdag! Så jaa uppdateringen kommer handla om det. Såhär såg det ut första året:
 
 
 
Jag tyckte 1års dagen var helt okej, det var kul att skjuta lite raketer osådär. Men jag köpte inte starstabler setet.. haha vet inte varför alltså. Tror inte jag gillade det särskilt mycket. Och ALLA red runt i det så jag blev väl anti haha..
 
Detta året då!? Alltså jag skulle tippa på ungefär samma sak som förra men med något extra kanske. Lite förberedningsupdrag eller nått. Folk snackar om södra Jorvik och alltså helt ärligt tror jag inte det. Mest för att GÅDs öppnings datum rullade längs inloggningssidan ett bra tag. Samt att alla medlemmar ska kunna fira, därför var vi i fort pinta förra året. Vad tror ni, var någon av er med förra året? :)
 
Redigerat - En tanke som slog mig var en unik hästras som bara går att köpa denna vecka? Istället för unik utrustning. Hmm inte omöjligt?
 

 

» Dagens lektion «

Idag höll jag en lektion för Sneakydragons, vi körde lite repetition på de två senaste lektionerna.. Kändes inte helt hundra från min sida, lite rörigt och jag tror det beror på ridhuset faktiskt, jag gillar det inte alls.. förutom bokstäverna!  Men mina små elever, får jag väll kalla er!? var iallafall super duktiga som vanligt :) (haha observera osynliga vio i mitten) :'D
 
 
 
Här kör vi snett igenom ifrån båda hållen, alltså möts dem på mitten och får se upp för varandra.
 

 
Sedan skrittade vi av tillsammans
 
 
 
Nästa gång står hoppning på schemat, laddade!? ;)
 

 

» Det går frammåt! «

Levlar och fiskar för fullt, några sprickor har jag inte sett till ännu dock..
Rockstar är nu level 14, woop woop. Hårt arbete lönar sig ;)
 
 
 
 

 
Kollade på lite häftiga frisyrer i fiskebyn, dessa är ju as balla?
 
 
 
Hoppas de har proppat södra jorvik med nya frisyrer och smink!
 

 

» Fullt upp! «

Hej på er!
 
Har MASSOR att göra på SSO idag så måste strax dra igång, ska bland annat planera kvällens lektion lite mer och fortsätta fnula lite på outfiten till utställningen. Sen levling, fiska och stänga sprickor såklart ;) Och senare ikväll ska jag hålla i den tredje lektionen för sneakydragons då jag tänkte att vi ska repetera det vi gjort.
 
Uppdaterar er såklart hur det går för mig! :) Har ni också ett fullspäckat SSO schema eller är det lungt idag?
 
Bjuder på en gammal bild ifrån när jag hittade och föll pladask för min Moondancer <3