» Årstider «

Det finns än så länge bara vinter och sommar på SSO, hur kul vore det inte ifall hösten och våren också fick ta plats?
  • Tänk dig att vintern är vacker men samtidigt hård och kall, ny funktion där gubben kan frysa om du rider runt för länge i t-shirt och vattnet i sjöar o dylikt fryser. + att du nu kan köpa täcken till hästarna, både rid täcken och vanliga.
  • Sedan börjar våren sakta men säkert dyka upp och små blommor är de första tecken du ser samt att vattnet nu börjar smälta
  • Sommaren är varm och härlig och en ny funktion som "Sola på stranden" dyker upp där du kan som idag ha picnkik fast nu ligger man på handdukar och solar och snackar ett gäng. + Att du kan släppa ut hästarna på bete som fungerar som hemstallet, alltså du ser bara dina hästar och din gubbe i hagen.
  • Sedan kommer hösten och de blir lite ruskigare ute, löven blir gula och du börjar frysa om du har t-shirt på dig för länge när du rider, vissa dagar regnar det utomhus och du vill mest av allt klä på dig och din häst massor och lunka runt i ridhuset eller mysa runt i skogen en fin dag.
Detta är ju några basic funktioner som faktiskt skulle fungera? Jag skulle kunna skriva tusen funktioner som vore helt awesome men dessa är ju som sagt inte helt omöjliga eller hur, vad tycker ni? Berätta gärna och dela med er av era tankar :)
 
 
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback