» Gott nytt år älsklingar! «

Gott nytt år från oss! :D
 
 
 
Vi hörs på fredag igen, i morgon kommer jag kanske va lite trött. Hoppas ni får ett bra nyår.
2015 here i come!!
 


» Nyår! «

Hej på er! igår streamade jag för första gången, bara för att testa lixom. De va skojj faktiskt. När jag skulle blogga inatt så funkade inte blogg.se? Nån mer som hade problem? Sitter inte vid datorn nu så kan inte ge er någon bra bild. Men jag ska försöka hinna in sen o göra dagliga & dela med mig av en film (om kim hunnit ladda upp) vi filmade nämligen lite random grejjer igår. Bland annat smyg filmade han från lite JV inspelning, så det får ni inte missa!!
 
Vi hörs sen nu ska jag nyårs stressa.. ;)
 
 

» Gahhh «

Hej på er!
Herregud vilken stress det är med nyår.. Men nu är jag hemma vid datorn iallafall. Ska in och filma lite med Kim, vet inte riktigt vad vi ska filma men jaja haha. Sen ska jag göra lite uppdrag och sen får jag se. Har huvudvärk och är så trött så vet inte hur länge jag orkar spela. Men nu kommer jag in i spelet, så vi ses där!
 
 
Härlig bild från streamen när vi bad alla som lyssnade att möta oss på paddockön och mosa in oss i en bajjamajja, haha! Glöm inte att följa Sneakydragons på twitch!
 
http://www.twitch.tv/sneakydragons/profile
 

 

» Fasen! «

Som ni kanske märkt så vart min dag inte som planerat, inte spelat alls.. Men vi hörs i morgon istället :) Sweet dreams and beutiful nightmares <3

» Sovmorgon «

Jag satt till sent inatt och pillade med twitch, ska försöka lära mig att streama men siktar inte på att bli överdrivet duktig med programmet. Har lite annat att tänka på ;) Men ska lyckas lägga in en text, logga och lite sånt. och ja sen bara köra stream lite då och då på Sneakydragons kanal. Kommer mer info om detta samt hur ni får reda på när vi streamar oså senare. Eftersom jag var uppe sent så sov jag lite längre och har ätit frukost framför housewifes of new jersey tror jag? Ska försöka ta mig ut en stund o lite sånt men spelar lite senare sen. Hoppas ni gillade avsnitt 3 av JV, har inte hunnit läsa kommentarerna på YT än. Puss o kram skumbanan <3
 
 
Alltså hallå eller?! Dessa måste jag prova att göra. 

» Titta på stream med Sneakydragons! «

Sitter just nu med i stream, Sneakydragons har precis skaffat en streamkanal så följ och kom in o kika! :)
 
http://www.twitch.tv/sneakydragons
 
 

 

» Till Lucia Westforce <3 «



» Jorvik vampyren säsong 3, Avsnitt 3 «

 Förra veckans avsnitt slutade minst sagt i ren spänning, här har ni fortsättningen!
 
 
 


» En teckning från Francsesca Applenose «

 
Tusen tack! Blir så glad. Den är otroligt fin och det ser faktiskt ut som mig. Jag suddade ut ditt IRL namn som stod på teckningen för jag visste inte om du ville att det skulle publiceras på min blogg.
Tack så hemskt mycket Francsesca!
 

 
Tack alla ni andra som skickar mail till mig, det uppskattas även ifall jag inte har stenkoll på den hela tiden. Har även fått en fin film men jag vet inte hur jag ska få in den i bloggen tyvärr.. <3
 

 
 
 

» A reeed brooown «

Sitter med färg i håret, lovat mig själv att aldrig mer färga ensam utan att gå till frisören men jag kommer ju aldrig iväg haha.. När jag hade extensions var jag ju tvungen att gå dit hela tiden men nu e jag lat som faaan.. Glömde totalt bort att blogga igår efter att jag spelat, var lite stressad för skulle iväg på middag. Men jag spelade en stund och gjorde både dagliga, juluppdrag och umgicks en stund med två fans :) Massa trevligt!
 
 
Vad tycker ni om denna outfit? Lite avslappnad men endå snygg.
 

 
 
Sprang på dessa två, har så himla trevliga fans!
 

 
 
Jagad av en stuuure!
 

 
Ikväll ska jag iväg till en helt amaaazing biograf i stan, den är en av de mest kända biograferna i hela europa. Det är som en gammal teater med egna bås, ballkonger osv. Ja jätte mysigt är det att gå dit. Så det blir hobbit och restaurang ikväll helt enkelt. Så taggad på den filmen woop! Men jag ska försöka hinna med lite dagliga osådär medans färgen är i håret så vi får höras i morgon tror jag :) Puss o kram.
 
Har ni märkt att min blogg är mer "privat" nu? Det är helt enkelt för att jag inte spelar så mycket under jul & nyår men endå vill hålla er uppdaterade. I morgon släpps avsnitt 3 av Jorvik vampyren också!
 


» Till Mathilda Younglord <3 «



» Till Jacqueline Diamondgirl <3 «



» Dagen efter slappardagen «

Dagen efter juldagen, ehm annandagen äre då eller? Igår spelade jag ps4 och tittade på typ 4 filmer? Åt gott och gled runt i pyjamasbyxor. Mitt internet på datorn var det nått fel på för jag kom inte in på SSO, så en dag till missad hehe..  Hoppas jag kommer in idag iallafall. Men har en del att stå i på dagen (tror jag?) men ikväll kanske det blir lite spela. Ska försöka få ihop JV teamet och filma massor nån dag, avsnitt 4 är nämligen inte färdigt. Panik! Skulle va så skönt att ha allt material och sen bara kötta redigering. Är så skönt att ha fler avsnitt klara, då släpper en stor del av pressen. 
 
Men vi hörs senare, puss <3 
 
 

» Till Maja Mightyrock <3 «



» Juldagen - Slappardag «

Hej på er! Hoppas ni hade en fin jul, det hade jag. Men jag insåg precis att jag glömde logga in igår, fasiken.. Jaja livet går vidare. Vad ska ni göra idag? Jag ska träna, städa och storhandla! Ehm.. Skojja.. Dagen efter julafton ska man bara gå runt och skrota tycker jag, därför kommer jag glida runt i mina underbara pyjamasbyxor jag fick igår och spela hobbit på ps4 med min kärlek. Kanske klickar hem en pizza också. Alltså jag kommer aldrig sätta på mig skor och gå hemifrån. Bara mysa hemma med snö och kyla utanför fönstret <3 Hoppas ni får en lika härlig juldag som mig så hörs vi nog i morgon. Men som sagt så är uppdateringen lite dålig nu under jul & nyår. Stora kramen till er!
 
 
 

» God jul allihop! «

 
 
 
 
 
 
 

 
 
Mitt julkort från förra året, stallet har växt lite sedan dess minst sagt.. <3

 
 Tack för att ni följt mig det här året (Och dem innan), jag hoppas att ni fortsätter. Jag önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Bloggen fortsätter vila en stund, jag har ingen chans att hinna spela nu. Jag ska öppna massor av julklappar, äta god mat och vara lycklig över vilken fantastisk familj och vänner jag har. Det är inte alla som har det och det får man aldrig glömma. En stor kram till er, ni är bäst. <3
 


» Jag fann en vän - Tillbakablick «

 
Det här är en person jag verkligen beundrar och idag en nära vän till mig.
Helt fantastisk är hon, min Sture <3


» Ge inte upp - Tillbakablick «

Det fanns en tid då även Sneakydragons var en liten klubb med 3 personer på event.
 
 


» Det var inte igår <3 - Tillbakablick «

 
 


» Till Olivia Hayyard <3 «



» Julledigt! «

Hej på er :) Tänkte bara förvarna er att det kan bli lite dålig uppdatering närmaste dagarna eftersom det är jul och allt. Tror de flesta av er också har fullt upp? Jag kommer spela lite då och då, igår tex. var jag inne i 10 minuter för att göra Dinodagliga, inget annat. De flesta dagarna kommer nog se ut så men ska försöka hinna spela lite och göra alla juluppdragen. Men ja, jag har ju ridit ren förut så känner ingen panik detta år :)
 
Tänk att det är julafton i morgon, helt sjukt!? Ska göra allt för att framkalla min julkänsla idag.
 
 
 


» Courtney blev Nemo, Jag saknar min Doris... - Tillbakablick «

 


» Till Tiffany Highland <3 «



» Vad finns där borta? «

Jag och nina kom fram till att det öppnas väldigt lite små områden? Alltså ni vet det öppnas stora områden som det hypas helt galet om. Men det är små områden vid dessa ställen som är låsta och som kan vara det forever? Kolla GÅD, det öppnades för jätte länge sedan nu. Men fornkungens borg är fortfarande stängt och tyst.. Ingen vet vad som väntar där borta. Samma sak i skördebyggden, ni vet de stället som ligger direkt till vänster över bron och bakom fiskarnas hus. Där den galna gubben bor? Man vill ju bara in o se vad som finns.. Vi stod och tittade ut över havet och funderade ett bra tag..
 
Hmmm.. Några tankar?
 

 
 
 

» Jorvik vampyren säson 3, Avsnitt 2 «

Hej på er! Avsnittet har legat uppe sedan i morse, gjorde det offentligt via telefonen men har inte haft tillgång till dator så att jag kunnat bädda in det här. Men här har ni det, ett galet spännande avsnitt av Jorvik vampyren!
 
 
 
Glöm inte att följa min YT så att du inte missar när jag lägger upp avsnitt, de kommer upp allra tidigast där :)
 


» Till Rachel Puppyside <3 «



» Det vankas julbak. «

Har precis kommit ut ur duschen och ska strax börja sminka mig. Sen ska jag möta en kompis och införskaffa lite pepparkakshus och sen ska vi och några andra roa oss med bakning halva natten. Tror verkligen vi har tagit vatten över huvudet haha! Men det blir skojj. Idag har jag varit riktigt redig på SSO och levlat, kommit ikapp med juluppdrag, hjälpt nina att köpa en frieser och umgåtts lite med fans :) Vad har ni haft för er?
 
 
Woop level 13! ;)
 

 
 
Tuff tuff tuff säger båten
 

 
 
AMEN KOLLA VILKEN SKÖNHET NINA KÖPTE SIG!? Jag valde namn också! IHI. Ehm.. Det blev.. Blood någonting.. Nu tappade jag minnet igen. Men ett riktigt fint namn var det.
 
Alltså jag säger då det, hade jag ägt Sneakydragons hade detta fan varit en klubbhäst. Så in i helvettes snygg med klubbouftit! Gahhh
 

 
 
Har man ny häst måste man shoppa lite också, visst?
 

 
Jaja dags att röra på sig, ha en fin kväll hurrni.
I morrn kommer ett nytt avsnitt av Jorvik vampyren <3
 

 

» Till Tiffany Highland & Lucia Westforce <3 «



» Duktig Nemo! «

Japp, servern låg nere hela dagen och kvällen igår, jag som hade laddat upp för spelkväll för en gångs skull. Så jäkla typiskt! Roade mig med att springa runt på willys med min bästavän och vi handlade helt galet mycket bakgrejjer och godis. För ikväll ska jag och några kompisar ha julbak och herregud vi kommer få baka hela natten tror jag. Mys! Men ja vid 23 tiden så kom jag hem o kunde sätta mig vid datorn och göra dagliga osv. Hjälpte Janne som jobbade natt igår också, duktig Nemo.. Nu är det galet fint väder ute och jag skulle egentligen vilja ta mig ut o gå någon timma men jag är sååå spelsugen just nu så jag måste in o
göra uppdrag, levla och göra dagliga.
 
Kul att ni gillade filmen om Dinodalen haha.. <3
 
 
Hörs sen!
 


» Typical Dinodalen «

Tjohoo! Har klippt ihop en liten film. Haha hade lite tråkigt ;)
 
 
 


» Till Willow Dragonnose <3 «



» Dumma SSO «

 
 
Gahhh, va håller dem på med? Som vanligt ingen info trots att de inte fungerat för vissa i flera timmar?
 

 

» Fredag... Love it. «

Godmorgon på er, det är fredag och den jobbiga veckan är slut.. Äntligen. Jag är ledig idag, det känns så jävla bra kan jag lova er. Förlåt för den dåliga bloggningen igår men det hände lite saker irl som var lite jobbigt. Missade Emmas event.. Alltså årets sista event med klubben. Bläää... Men det finns inte så mycket att göra åt det.
 
Vad ska ni göra idag? Jag ska träna och spela. Sen ikväll blir det lite julstök, fått en 6kg julskinka i present som jag måste tillaga, alltså 6 kg vafan ska jag med det till!? hahah.. Och ja lite middag & mys med min kärlek men troligtvis kommer jag tillbringa en stor del av kvällen på SSO iaf. Det var längesen ja spelade en fredagkväll så det ska bli mysigt. Fler som ska spela ikväll?
 
 
 
Ungefär så här länge hann jag vara på eventet så ja jag har inte fler bilder helt enkelt.. Men jag hoppas dem hade roligt, mina dina drakar <3
 

 

» Snöbus <3 «

Gud så mysigt det är med snö på SSO, hoppas den ligger kvar tills i mars typ.. Förra året försvann den ju nästan direkt efter jul, tråkigt och orealistiskt? Just nu myser runt på min Kalltiska fjording och sen ska jag förbereda mig för kvällens event. Tar med mig min tävlingshäst "Tiger" och ser var det eventet har att bjuda på. Ska bli skojj, jag älskar att gå på event eftersom jag så ofta håller i dem så är det lite "nytt" för mig haha.
 
 
Alltså hur fint? Lyckades fånga mitt slott i bakgrunden också ;)
 

 
 
Jag älskar denna hästen, trots att hon är rent av livsfarlig. Lilla Sunny.. <3
Ni ska få veta allt om henne i morgon.
 

 
 

 

» Till Jennifer Pinkhall <3 «



» 2 school 4 cool «

Dags att gå upp o röra sig mot skolan, inte en aning om hur länge jag blir kvar där.. Vad tyckte ni om snön? Jag tycker den är mysig :) Så kul för under uppdateringen när de fixade snön snöade det som fasiken hos mig! woop. dock lär det smälta idag, men i helgen kommer kylan ser det ut som. Längtar faktiskt :) 
 
jaja vi får höras sen, puss!

» "Vad hände med Courtney Silverhill?" «

Det här är ett av de första inläggen jag skrev i min blogg, för att presentera mig själv.
Den 10 juni 2013, alltså 1,5 år sedan.
 
"Ja och så kanske det är bra att skriva lite info om min karaktär också! :) Jag heter ju som sagt Courtney Silverhill och har 3 hästar just nu på SSO. Jag har varit medlem sedan start ungefär men har såklart haft mina ups and downs med att vara aktiv. Nu har jag varit aktiv sedan i julas och innan det var jag borta nästan 2 månader tror jag?.. Jag har tidigare vart mer för att levla, tävla och göra uppdragen men har nu insett att det faktiskt finns sköna människor och klubbar att vara delaktig i. Jag har på senare tid varit klubbledare i Fairy Forest men har nu gått över till att skapa en klubb ihop med Haley Rainstorm och Violet Crazypaw. Om intresse finns att gå med så posta någon av oss, klubben heter Pixel Warriors. Mer om den senare samt klubb bloggen kommer också länkas till här. Men ja vad finns mer att säga, jag är uppstallad på Steves och har varit det ett bra tag (smidigast) jag är Lifetime för att jag insåg att de trots allt blir billigast i längden. Jag hjälper gärna till på SSO och är alltid trevlig mot dom trevliga. Men det var nog slutet på info inläggen, håll koll för snart trillar "vanliga" inlägg in, kommer skriva om mina tankar kring SSO(framtida uppdateringar),
samt vad jag gör helt enkelt :)"
 
 
Jag fick en kommentar på det här inlägget, hade totalt glömt att det fanns ett inlägg om min karaktär och jag ska definitivt uppdatera det haha. Kommentaren löd:
 
"Jag känner inte ens igen dig Nemo!:(  Du, du vad har du gjort med Nemo? Eller snarare: Nemo vad har du gjort med den där tjejen? Ett litet Nemo yngel!:) Tänk vad mycket man ändras varje dag, olika kläder, ny utrustning, kanske nytt stall eller ny klubb! Jag kan ju inte tänka mig en Nemo utan resten av drakarna!:)  Fortsätt alltid att vara dig själv Nemo!:) Lova mig att du alltid är dig själv även om du ändrar utseende klubb eller vad som hälst. Lova mig det!"
 
Ja vad hände? 1,5 år senare har jag 18 hästar och är klubbledare för en av de största klubbarna på sso, jag har en blogg med ungefär 300 läsare varje dag och en YT kanal med 1300 prenumentanter just nu. Men jag är fortfarande mig själv, precis som jag var då. Förutom att fler vet vem jag är och att jag har lite mer att göra. Jag kan sällan logga in och spela i lugn och ro eller strunta i att spela på nån vecka.. SSO är lite som ett jobb ibland även fast jag inte tjänar pengar på det. Men vet ni vad jag tjänar? Lycka.. Jag blir glad av att spela, driva klubben, bloggen och YT kanalen. Det inspirerar mig och jag älskar det. Jag tycker om att umgås med de som beundrar min serie, läsa brev från er, ta bilder, svara på era frågor.. Jag anser inte att jag satt mig på någon hög häst för att "Jorvik vampyren" blev omtyckt och gav mig läsare/följare. Det gör jag inte.. Visst är jag stolt över mig själv att jag lyckas beröra så många fler än jag någonsin trott, men det är en kul grej och ett spel. 1300 prenumentanter är ingenting om man jämför med andra, men jag vill inte jämföra mig med någon annan för jag har aldrig haft och kommer aldrig att ha som mål att nå dit. Jag är inte samma spelare som jag var när jag började, det har blivit mer på allvar, jag har hittat vänner på riktigt och fastnat för någonting jag inte ens visste att jag tyckte om, filmredigering. I grund och botten är jag samma person som jag
var då men Courtney Silverhill har blivit Nemo.
 
 

 

» Till Aria Lightlee <3 «

 

 

» Så vad bjuder uppdateringen på? «

 
Ja detta är vad jag tror! Uppdraget med släden blir sedan ett dagligt precis som förra året.
Men kanske bjuder de även på något mer? Vem vet..
 


» Har Nemo slagit i huvudet? «

Klockan är 07.41 och jag är uppe och levlar. Haha vad fan? Nejmen vaknade tidigt och är ledig så jag vill levla så jag sen kan träna, städa och plugga. Har fusk brasan tänd, det är mörkt, har gosat in mig i duntäcket och katten myser i knät. Ahh love it <3
 
 
 


» Blev en lektion på min nya häst :) «

 

 

» Ordning och reda. «

Hej på er, jag är så trött i huvudet så att det finns inte. Orkar inte gå in på detaljer. Men jag ska sätta mig och göra i ordning och tidsinställa autografer, rensa lite bland alla inspelningar till JV. Har insett att jag kanske inte får plats med en behind the scenes film eftersom jag då måste spara alla klipp och ja denna säsong är rätt stor. Ja vi får se helt enkelt. Men ska göra lite sånt, rensa upp i datorn och förhoppningsvis tidsinställa lite roliga inlägg här. Sånt som jag aldrig har tid med men som måste göras. Så jag får se om jag hinner in till eventet, älskar lektioner men jag är så trött alltså.. Ska bli skönt med julledighet från klubben samtidigt som jag kommer ha rå abstinens och säkert planera event endå. Men ibland behöver man lite paus från allt.
 
Men ja jag försvinner en stund och försöker få lite ordning på saker o ting. Hoppas ni har en bra kväll <3
 
 
Bild från förra veckans dressyrtävling, tycker ni att det är få drakar på bilden?
Ja det verkar inte vara många av dem som diggar dressyr tyvärr ;)
 

 

» Tuesday trouble «

Morrn! Allt väl? Jag ligger i sängen och mitt alarm skrek precis, dags att gå upp och göra sig i ordning för skolan. Alltså egentligen fattar jag inte hur jag kan tycka att det är så jobbigt att gå upp klockan 8, för de flesta människor är det sovmorgon haha.. Hade jag varit ledig hade jag nog redan vart uppe, älskar att gå upp tidigt när jag är ledig, då är det aldrig jobbigt. Kroppen är så himla knasig. Jag har insett att autograferna tagit slut sedan flera dagar tillbaka, jag har inte haft tid att fixa dem tyvärr. Men ska ordna med det, så är du en av de som tror att din auto är glömd. Slappna av den kommer :) 
 
Jaja dags att gå upp, hemma i eftermiddag runt 15 förhoppningsvis. Puss <3 
 
 

» Stuviiieeeee <3 «

Att humpa Sture "stuvieeeeee" gör mig lycklig i själen!
 
 

 
Ska prata ihop mig med Annie om kvällens event strax, vi ska leka med andra ord. Jag tror att det kan bli en riktig hit! Ni ska få mer info om min nya fjording också, har inte hunnit spela på hela helgen så har en del att ta igen först :) Hoppas ni har en bra kväll.
 

 

» Det här är motivation «

Reaktionerna efter första avsnittet är fantastiska, ni är bäst! <3
 
Denna morgon började uselt, är dålig i magen och det är jätte jobbigt haha.. Allt kändes bara piss och det är typ storm ute. Så går man in på YT och ser att jag efter 20 timmar har 500 visningar och massor med urfina kommentarer. Då vänder humöret och jag tänker att jag ska göra den här dagen så bra jag bara kan.

Ni är energi!
 
 
 
Avsnittet för er som missade igår :)
 

 

» Sneakydragons luciatåg 2014 «

Som jag tjatat om så missade jag ju detta, #Kommervabitterföralltid.
 
Vår fantastiska lucia var Nina Bunnystorm.
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är lånade av Haley Rainstorm.
 

 
Tror att dem körde ungefär samma runda som vi gick förra året, från jorvikstallet till silverglade och upp till vingården. Åh så mysigt det ser ut. Annie var även duktig och klippte ihop en film:
 
 
 
Hoppas ni alla haft en fantastisk lucia helg, nu närmar sig julen med stormsteg. Hur tänkte SSO när vi inte fick snö i onsdags? Ser ju knasigt ut med luciatåg i sommaren :(
 
 
 

» Jorvik vampyren säsong 3, Avsnitt 1 «

Då kör säsongen igång, äntligen!! Första avsnittet är en liten catch up kan man säga, jag kände att jag behövde göra detta avsnitt för dem som kanske glömt vad som hänt i tidigare säsonger och förklara hur allting ligger till med Doris häst. Har redan fått många frågor om när jag kommer släppa avsnitten och jag tror att jag kör söndagar nu till att börja med, men om det blir varje vecka kan jag inte svara på. Nästa söndag kommer iallafall avsnitt 2 och det är ett riktigt spännande avsnitt som kommer ge er en ordentlig inblick i vad säsongen kommer handla om. Missa inte det!
 
 
 
 

» Lucia idag! «

Wow nu är det lucia igen.. Det går så fort nu! men det suger att det inte är snö, är svårt att få till känslan.. Eller hur? Ni kanske har snö iförsig. Idag ska jag iväg o köpa lite julklappar när jag gjort mig i ordning. Sen ska jag fira första julen med mina gamla styv/plast syskon. Massa mys! Äta julmat och köra julklappsspel. Kommer bli grejjt. :) Så bitter för att jag missar luciatåget med drakarna alltså.. Jag missar aldrig sånt här! Men men, ibland blir det så. Får se när jag är hemma sen men annars hörs vi i morgon när nya säsongen av Jorvik vampyren släpps. Woop :)
 
 
Hoppas ni får en mysig lucia!
 

» I morgon smäller det! «



» Dagen har bara blåst förbi! «

Hej på er, gud den här dagen bara försvann. Spelade i morse och gjorde uppdrag osv. Sen har jag slagit in julklappar och gjort julköttbullar, städat och spelat the sims. Alltså det är läskigt vad tiden kan gå när man spelar sims! Förlåt för sämst bloggning men ibland blir det så. I morgon ska jag iväg så kommer missa vårt luciatåg med klubben, tycker det känns sjukt tråkigt då det är en sak som bara händer en gång per år...
 
Har ni luciatåg med era klubbar i morgon?
 
 
Hjälpte en spelare att hitta till äppelunden idag, duktig Nemo!
 

 
 
Wohooo poppis!
 

 

» Gästar Brigitta Underhands julspecial! «

Detta får ni inte missa, skickar julkort, sjunger en låt och röjjer runt med Berit!
 
 
 
 
 

» Gårdagen «

Det är så typiskt när man längtar efter nått riktigt mycket och det alltid dyker upp nått problem. Igår hade jag förberett hela morgonen för fjordingen, går in efter uppdateringen och köper den men filmade julspecial med Berit direkt så jag hann lixom inte njuta av min nya häst riktigt. Efter vi filmat gjorde jag nånting, minns inte? Och sen efter middagen när jag skulle in till min nya häst så är internet nere. Och så fortsatte det hela kvällen. Så jag har inte gossat på min fjording alls.. :( Nu ska jag ut o träna med en kompis och sen ska jag tvätta lite, men sen ska jag fan in och levla, rida och fota. Fick ett foto på hästen igår, inget mer haha..
 
 
Mer info om denna sötis senare!
 

 
 


» Blää «

Varit internet lös hela kvällen, knappt hunnit njuta av min nya häst.. Bajskorv alltså! Hoppas allt är löst i morgon. puss & gonatt <3

» Jeopardy «

Detta är ett roligt frågespel ni kan köra tex. i Klubbhuset.

Frågor med fem frågor av varierande svårighetsgrad per kategori finns tillgängliga för spelarna. Antingen skriver ni egna frågor och svårighetsgrader eller så googlar ni upp dem, tar dem som finns i detta inlägget eller köper spelet (som finns på riktigt). Ju svårare frågan är desto större värde har den. En spelare väljer vilken kategori och vilken svårighetsgrad han eller hon vill ha och sedan får den spelare som snabbast skriver sitt namn i klubbchatten, personen som skriver sitt namn först ska inom 10 sekunder formulera ett "svar". Är svaret korrekt tjänar spelaren så mycket poäng som frågan är värd och är svaret felaktigt får personen som skrivit sitt namn näst snabbast svara. När frågan är besvarad väljs en ny kategori och svårighetsnivå (Av personen som svarat rätt). Det som skiljer Jeopardy! från andra frågespel är att spelarna ska svara med en fråga. Om det rätta svaret till exempel är 1834 får man inte svara "1834". Detta godkänns inte, utan man ska svara "VAD ÄR 1834?", vilket är korrekt. Spelledaren ställer heller aldrig några frågor utan ger endast svaren, till exempel "Så många var de små dvärgarna" och inte "Hur många var de små dvärgarna". Ni kommer förstå när ni ser frågekorten nedan.

 

Ni kan också välja att köra igenom varje kategori för sig, och då tex. Börja med "Högtid mellan nyår och påsk" Och köra första till sista frågan innan ni kör igång med nästa kategori. Då är det personen som ger rätt svar i chatten först som vinner poäng. Det är ett enklare sätt och minst lika roligt.


Här har ni tips på frågor och kategorier:

 
 
 
 
 
 

 

» Ice Challenges «

Dessa challenges körs på isen i Dinodalen, ni kan använda endast nån eller alla av mina utmaningar och även lägga till egna. Detta är bus kul! Men ta med er handdukar och varm choklad för kalla och blöta lär ni alla bli!
 
Ett tips är att starta med "Isen runt" -
Ni springer runt hela isen helt enkelt, rid någon dag i förväg och bestäm vilken väg ni ska ta när det väl gäller. Ett tips är att hoppa mycket över vakar och köra slalom under det stora skelettet.
 
Challenge - Cirkel och spiralen
Denna utmaning körs precis nedanför backen från Nic.
Medlemmarna ska hoppa i en cirkel och spiral runt en vak, DU bestämmer när de ska hoppa i cirkel och när de ska hoppa i spiral. Byt lite då och då.  Efter en stund när alla fått in snitsen på det så be dem ta av utrustning varannan minut (sadel, träns och schabrak) vilket gör det svårare. Samt att den som då ramlar i vaken åker ut och ställer sig på torra land med dig. Sista personen vid liv vinner första utmaningen.
 
 
 

 
Challenge - The last man standing cirkeln.
Detta görs på ett ställe som har vakar som i en cirkel, här ska medlemmarna hoppa runt, runt och runt. Det är last man standing som gäller så den som håller sig vid liv längst vinner även här.
 
Chellenge - Försten över
Ställ alla medlemmar i en klump i varandra, framför sig har dem två vakar och den sista är lite bredare. Be alla medlemmarna ta av sin utrustning på hästen. Du som ledare hoppar över vakarna och väntar in dem. Sedan räknar ledaren ner och den som bjuder in ledaren i grupp och är över vakarna vinner. Dessa vakarna är de som är nära geijsrarna på isen.
 
 
 

 

» Hitta lucian! «

Vart fan har lucian tagit vägen?

 Detta är ett event som liknar skattjakt. Det är perfekt att ha när en ny lucia i klubben ska utses. Det handlar alltså om att förra årets lucia inte vill lämna över sin krona och har flytt. Medlemmarna ska leta över hela Jorvik efter denna och ta hennes krona genom att bjuda in henne i grupp.

Tex. Lucian snurrar runt framför världshuset (Wolf hell in) utklädd till lucia. Medlemmarna startas på bestämd plats och ska ignorera varandra, alla utom ledaren och lucian. Sedan ges den första av 4 ledtrådar ut efter ungefär 5 minuter (Så att dem sprungit en bit) Tips på ledtrådar om lucian gömt sig vid Wolf hell in:

1.      En fullvuxen varg väger vanligen 30 till 50 kg

2.      Här finns en karaktär som brukar köpa sina julklappar i Jorvik City.

3.      Karaktären som finns här är baserad på en verklig person.

4.      Efternamnet Edfeldt delat på två.

Ledtrådarna kan förslagsvis ges ut var 10 minut, medlemmarna ska kämpa lite också!


 

Regler:

  • Inga transportmedel är tillåtna.
  • Motspelare ska iggas
  • Google är INTE tillåtet.
 
Ett tips är att detta även kan köras när lucian i klubben ska utses, då får alla som är intresserade av att vara lucia delta och den som tar kronan blir årets lucia i klubben. Kanon kul?
 


» Freeze ett event i två delar «

Freeze ett event i två delar

Första delen av eventet hålls (alternativt) på fältet utanför Silvergladebyn (det randiga). Alla deltagare kommer i tävlingskläder och har en isblå tröjja med sig i väskan.

En snöflinga (helt blå person) som kullar folk (bjuder in i grupp). Blir man kullad är man freeze och sätter på sig sin blåa tröjja och inväntar heat. Freeze får kämpa lite eftersom de andra (förmodligen) är lite snabbare.

Heat (värmer upp de frusna) får bara kort galoppa och värma upp de frysta. (blir man uppvärmd byter man tillbaka till sin tävlingströja) Man får inte gömma sig, bara springa omkring (Finns dock inget gömställe på fältet, men man kan byta plats i framtiden).

Leken håller på i 15 minuter innan tiden stoppas (Ett tips är att ha en testomgång på 5 minuter först så alla är med på noterna). De som är Freeze (blå tröjja och stilla stående) när tiden är slut tävlar inte i finalomgången. De som däremot är uppvärmda och alltså levande, ska tävla en tuff tävling i VD backen i kampen om första platsen (ingången till dino).

Heat och Freeze ställer sig nedanför och högst upp i backen. Nu ska de tävlande stå på en rak linje bakom bron (mot avalon) här står en extra person som räknar ner och kollar att ingen fuskar. När personen säger SPRING ska dem springa till backen och sedan upp och ner för backen 5 gånger. RUNDA heat och freeze som snurrar runt så dem inte blir osynliga, fuskar du får du vända tillbaka och runda igen. När de sprungit 5 gånger upp och ner ska dem springa över bron och bjuda in personen som står där i grupp. Den som bjuder in i grupp först vinner.

Alltså upp och ner räknas som 1 gång.

 
 
 

 


» Följa John «

Detta är ett roligt event som kan göras i evigheter. Det är precis som det låter och de flesta av er har säkert lekt det någon gång! Det är då följa John. Ni samlas och ställer upp på ett led som att ni ska rida ut. Sedan börjar den personen som är först att leda någonstans. Tex. Kan en ledare vara med i ledet och säga BYTE när det är dags att byta John (Den som leder) då rider den som ledde innan längst bak i ledet och nästa på tur får leda.
 
Det kanske låter tråkigt? Det blir vad ni gör det till! Som John kan du:
 
  • Starta svåra tävlingar i spelet, vilket gör dina följare galna!
  • Springa på ställen som är svåra att ta sig till.
  • Ta en fika?
  • Rida rätt in i ett championat.
  • Hoppa av hästen och ta en färja?
  • Backa
  • Skriver John att Nemo är bäst i globala, ja då skriver följarna det med!
  • Tar John av sin häst all utrustning, ja då gör följarna det också.
  • Om John vinkar åt en förbipasserande, ja då gör följarna det med.
  • Krama en random!
Ni förstår? Bra ha så roligt!
 


» Den långa resan «

Detta är ett event som är roligt, nervöst och kräver lite tankeverkstad!
Du som håller i eventet väljer vilka destinationer som gäller, samt vilken gångart.
 
Men säg att vi väljer att köra från Fort pinta till Västkobbens fiskeby i TRAV!
Du startar medlemmarna på en startlinje du själv valt ut. Tex. strax innan Fort pinta bron. Antingen på en rad eller om du ber allihop ställa sig på dig. (Då vet du garanterat att ingen står längre fram än någon annan.
 
Du startar alla samtidigt, fuskar någon skriker du dennes namn i klubbchatt och personen får 3 straffsekunder (Alltså göra halt i tre sekunder och sedan fortsätta). Sedan springer du med dem (du som håller i eventet kan ha vilken gångart du vill för att hålla koll på alla, eller vara med i tävlingen på samma villkor som resterande). Försten till vald destination vinner, här kan det vara bra att ha en ledare som tittar vem som kommer i mål först. Eller så ställer du dig där strax innan någon går i mål och ser vem som vinner. Man kan även köra att den som bjuder in dig eller en ledare i grupp på destinationen vinner.
 

 
Regler:
  • Den gångart som gäller är den enda tillåtna, råkar du få en högre gångart en stund är det tre straff sekunder som gäller. Men råkar du skritta om det är trav tex. Så är det bara att köra vidare.
  • Inga genvägar är tillåtna, alla ska rida på VÄGEN. Halkar nån ur banan och springer på gräset tex. Är det tre straff sekunder som gäller.
  • Inga transportmedel är tillåtna, varken ballong, båt eller transport.
 
 
Här är en bra karta att välja vilka destinationer du vill ha med i din resa.
Kartan är lånad av Evangeline Silverbelle
 
Ett tips är att alla kommer i tävlingskläder och full levlad häst så att alla tävlar på samma villkor.
 

 

» Drakarnas offerlek «

Drakarnas offerlek

Kom med röda och blåa kläder i väskan, ha klubboutfiten på er när ni kommer till eventet. Tex. Grön och blå hjälm, benlindor och tröja. Observera att ni måste ha både Gröna och blå kläder med er till eventet.
VAD ni har med är valfritt men man ska kunna se på er vilket lag ni tillhör genom färgerna.

2 personer (Utmanare) kommer slåss om antalet offer (Offer i klubbklädsel). Förslagsvis kan två ledare börja så att alla är med på noterna. Därefter kan de som vill mötas i en kamp. Man kan även strukturera upp en liten match där två personer i taget möts och sedan får vinnarna möta varandra.

Två utmanare, ena klädd i blå och ena i grönt kommer att mötas och då är resterande offer och inte tävlande för det ena eller andra laget, de gula ska bara springa för sitt liv.

Utmanarna ska mörda så många offer som möjligt (bjuda in i grupp). Blir du tagen av utmanaren i gröna laget klär du på dig gröna kläder, blir du tagen av utmanaren för blåa laget klär du dig i blått. När du är tagen så ska du stå helt still eller om ni kommit överens om en plats som de olika lagens färger ska samlas vid.

När alla offer är tagna räknas vilken utmanare som vann. Flest gröna personer så vinner den gröna utmanaren osv. När alla är räknade byter alla om till klubbklädseln och två nya utmanare väljs ut.

Ett tips är att köra detta på arenan eller i dressyr delen i ridhuset, då det är väl avgränsat och tillräckligt stort!
 
Detta event kan både köras till häst (på ett stort område) eller utan häst (på ett mindre område.
 
 
 


» Championat utan häst «

Detta är ett event som är perfekt att köra efter ett uppehåll då medlemmarna kanske latat sig och behöver komma igång igen. Det är minnsan inte bara hästarna som måste vara i topp trim under tävlingssäsongen!
 
Välj ett championat där man inte nödvändigtvis måste hoppa över stora gap, tex. GÅD championatet går bort då man inte kommer vidare i championatet utan häst. Men Moorland championatet är perfekt.
 
Be medlemmarna komma i en snygg träningsoutfit, det höjjer motivationen lite!
Samla allihopa och skapa små grupper så att ni inte tappar bort någon på vägen. Det är alltså inte meningen att ni ska ANMÄLA er till tävlingen utan ni ska helt enkelt bara samlas och vara uppmärksamma på när den första championat gruppen startar. Ställ av era hästar någonstans vid sidan av championatområdet. När första championatgruppen startat ska en ledare räkna ner i klubbchatten, INGEN får starta före någon annan. När startsignalen gått ska alla springa precis som man gör i championatet (därför är der positivt att se hur de som faktiskt kör championatet rider). Inga genvägar som man inte kan ta i tävlingen i vanliga fall är tillåtna, och alla hinder som kommer på vägen ska rundas. En ledare står vid mållinjen och kollar noga på vem som springer i mål först (samma mål som i championatet) och en annan ledare springer några meter framför de andra och visar vägen, samt ser så att ingen fuskar eller tappas bort. Om någon fuskar skriver ledaren som befinner sig på championatområdet dennes namn i chatten tex. "NEMO fusk" Då måste den personen stå still i 3 sekunder innan den får springa vidare. Därför är det ett stort plus att ledarna har kontakt under eventet via Skype eller Teamspeak.
 
Ni kommer troligtvis bli översprugna av de tävlande ekipagen på häst,
men det är bara positivt då ni ser hur dem springer så ignorera INTE!
 
Men kom ihåg att detta är till för att ha roligt tillsammans, vem som vinner är inte viktigast!
 



» Mysig morgon. «

Klockan 08.00 var jag inne på SSO, tänkte att jag skulle förbereda inför den nya stjärnan som kommer idag. Så jag gjorde dagliga, letade ben, städade stallet och garderoben och skickade iväg två hästar.
 
 
 
 
Vaknade upp som tomte och orkade inte byta haha. Men jag och Lemoncrush kämpade i Dino i morse, klättrade och hade oss. Lemoncrush har nu fått semester efter alla dessa tuffa veckor i Dinodalen.
 

 
 
Har kommit fram till att jag ska ha max 5 hästar i stallet.
 

 
 
Även Fireflame fick semester, inte ridit henne så mkt som jag önskar.
 

 
 
Eftersom jag vill ha max 5 hästar istallet ska alla dessa vara skodda runtom, så jag har köpt hästskor till alla.
SKÖNT.
 

 
Nu väntar jag på att servern ska öppna så jag får köpa mig en hest :)
 
 
Alltså jag ser ingen skillnad på dessa?
Förutom att de längst ner är suddigare. Så jag undrar, är verkligen alla tre färger med i videon?
 
 
Yäy dem kan ha benlindor :)
 

 

» Gör en god gärning! «

Hej fina läsare, vi har en drake i klubben som är med i en fototävling som Royal Canin ordnat och vinsten är ett års förbrukning av mat. Om denna bilden vinner så kommer draken att skänka denna maten till hemlösa katter, så gör en riktigt god gärning och gå in och rösta på bilden! Du klickar på länken eller bilden och scrollar ner, sen röstar du på bilden som finns där (Katt i tomtedräkt).
 
http://kattensdag.royalcanin.se/fototavling/?pid=47615
 
 
Tack för din röst! <3
 


» Nu ska lucian hittas! «

 
 

REDIGERAT - Bytte klädsel
 
 
Har planerat ett event där drakarna ska hitta Evelina Silverknight (förra årets lucia) som vägrar lämna över sin krona till någon ny. På lördag är det dags för luciatåg och då måste vi verkligen ha kronan! Jag kommer ge dem ledtrådar varje kvart så får vi se vem som hittar henne först ;)
 
Hur tror ni det går för drakarna?
 


» VARNING FÖR SPOIL «

 
Morgondagens nyheter råkade ligga uppe ;)
 

 
Hejsan!

Fjordingarna är här!
Kallterna har äntligen blivit lite mer gästvänliga och beslutat sig för att sälja sina älskade fjordhästar! Rid till Nanook och Sedna för att spana in de fina hästarna.


De är här! Vackra nya fjordhästar!

Supersnabb Fjording?!
Ni är förmodligen redan glada över att fjordingarna äntligen kommer till Jorvik men vi tänkte göra denna dag ännu mer speciell genom att ge er en unik chans till något utöver det vanliga... Kallterna säljer nämligen den vackra fjordingen i tre olika färger och några av dem har redan hunnit utforska dalen och skaffat sig erfarenheter nog att starta på level 10! Ja, du hörde rätt! Detta innebär att om du vill rida runt i Dinodalen på en riktigt snabb fjordning direkt så kan du välja den fantastiska level 10-hästen!

Som om inte det vore nog... vi kan också avslöja att fjordingarna säljs med en äkta Kallter-utrustning, vilket innebär att de stolt kan visa upp sina anor och sitt arv medan ni rider runt tillsammans i resten av Jorvik!

Julen fortsätter…
Det är dags att fortsätta hjälpa till med julstöket runtom i Jorvik! Bland annat kan du sträcka ut en hjälpande hand till Rådsmannen i Silvergladebyn som helt plötsligt intresserat sig för skapa konst av snö!

Dags för mer julshopping!
Ni har nog sett att flera julbutiker poppat upp lite här och där och att butikerna säljer supersöta julinspirerade kläder! Nu är det dags att kolla in det nybakade pepparkaks-settet eller varför inte skaffa sig en krona av ljus?! Snart är det dags för det jorvikiska luciatåget, så gör er redo!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller just nu på att förbereda för att öppna upp sin marknad i Fort Pinta.

Iväg med er! Rid och kolla in de nya fjordingarna!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 


» Jag ramlade av Kingen o spräckte ögonbrynet :'( «

 
 
Haha nejmen snyggt!?
 


» Hälsar på min nya häst :) «

I morgon kommer jag få ta hem denna otroligt fina häst, det är en Fjording som kommer få ett Kalltiskt namn. Ska bli otroligt roligt och efter min arkeolog runda kommer jag att förbereda för ankomsten, ska tömma stallet litegrann och förbereda en outfit. Ska bli så roligt!
 
 
Lemoncrush tycker mycket om den nya hästen, de stod o nosade länge på varandra.
 
Är dessutom ledig i morgon så kommer sitta och spamma spela nu knappen tills jag kommer in!
 

 

» Sneaky arkeologerna! «

Igårkväll letade jag efter ben med massa härliga drakar, detta är dock inte min grej alltså..
Hoppas jag får in lite snits på detta snart!
 
 
 
 
Så mysigt att hänga med klubben! Idag ska jag till skolan, bläää.. Men är hemma i eftermiddag igen.
 

 
Föresten! satt och kollade igenom en frågestunds video igår, skulle ni vilja att jag gör en till sån? Måste väl finnas saker ni inte vet som ni vill veta? Här är de gamla frågestunderna om nån missat dem, var snäll mot mig. De är gamla och jag hade inte redigerat så länge haha.
 
 
 
 
 
 Vad säger ni, har ni frågor som ni vill ha svar på i en video?
 

 
 

» Tappra arkeologer! «

Idag har jag kört min första arkeolog runda, Amanda har en rutt hon kör efter som hon visade mig, Ellie och Annie. Minns dock inte riktigt hela men ska försöka ta mig igenom den 1-2 gånger om dagen. Känner ingen jätte stor press att bygga upp ryktet snabbt där just nu, så att leta i timmar i sträck lär inte hända just nu.
 
 
 
 
Kan tyvärr inte säga helt hur vi red haha för jag tappade bort dem flera gånger. Men vi red på vägen från lägret förbi kallterna, över bron till istoppsön, fortsatte mot vulkanen och sen upp till dimmornas dal, runt där ett bra tag och sen ner på isen och runt den. TYP!?
 
Har ni någon bra rutt för att leta fynd? DELA MER ER :)
 

 

» Nån mer än jag? «

Loggade in för en stund sen, Amanda ska hjälpa mig att hitta fynd. Men jag har en monokel i väskan? haha.. Inte hämtat ett enda paket från jultomten så jag fattar verkligen inte vart jag fått den ifrån?
Nån mer som fått en monokel helt random?
 
 

 

» Oh nej. «

Citerat av mig i helgen:  "Jag har klarat mig från sjukdomar hela hösten, så jävla skönt!" Vaknade för en stund sedan, halsen känns helt tjock. Nu blir jag väl säkert dundersjuk bara för det. Håller tummarna för att det är morgon hals bara, ni vet sådär som man kan få ibland? 
 
Ska dra mig en stund till innan jag går upp och gör mig i ordning för skolan, sen ska jag hem och plugga lite. Ikväll/eftermiddag blire SSO, ja ni vet... En vanlig vardag :) 
 
 

» Tiden sprang iväg! «

Det här med julstök tar ju en jävla tid måste jag ju säga, nu är jag färdig och helt slut!
Gud vilket sug jag fått efter event nu när servern legat nere, ska bli så himla roligt att få leka med drakarna hela veckan. Vi kör nästa vecka och veckan efter det innan julledigheten.
Hur gör era klubbar, har ni ledigt över jul?
 
 
 
Det enda jag hunnit på SSO hittils är uppdragen. Det börjar hända grejjer i Dino och det är riktigt roligt!
 


» Yääy! «



» Andra advent «

Godmorgon! Idag försöker vi sova ut lite här hemma. Om en stund ska jag gå upp och ordna en liten adventsfrukost med ni vet risgrynsgröt, julskinka osv. Gott! Jag spelade inte mer än att jag gjorde uppdrag igår morse, hade massa annat o göra. Idag är mina planer: JUL, JUL och JUL! Efter frukosten ska jag städa och efter det blire julpynt för fulla muggar. Mys.. Sen ska jag såklart in på SSO och göra uppdrag osv. :)
 
Fler som adventsmyser idag?
 
 

» Härlig morgon! «

Äntligen fungerar servern, men man ska inte ropa hej ännu. Tror den kan krascha lite titt som tätt nu. Men jag har hursom haft en helt underbar morgon, ätit gröt och skinka och nu gör jag juluppdrag. Så mysigt!
Dock är jag lite ledsen eller irriterad för SSO har valt att banta mina jul tjocka hästar.. Nejmen de har inte tagit hand om dom helt enkelt fast de skrev på FB att de tagit hand om allas hästar.. Min stallhjälp måste gått ut typ i onsdags eller nått, så typiskt.. Jaja. Nån mer som inte fått sina hästar skötta?
 
 

 
Mysigt med juluppdrag igen, dock lite tråkigt när de är samma samma varje år.
 
 

 
 
Ser ni paketen på loftet? Har julshoppat åt mina pixelhästar <3
 

 
 

 

» Planerar event istället. «

Suttit ett bra tag med Annie på ts och planerat event och knåpat lite med klubbens schema.
Ja alltså, det är svårt att hålla igång bloggen just nu när det inte går att spela så om det inte dyker upp viktig information oså så kommer bloggen bli tom tills vidare. :/
 
 

 

» Till Nadia Pinkstreet <3 «



» Tjooo! «

Nu fungerar servern, tror jag? Eller jag kommer inte in på hemsidan men min launcher fungerar. Har inte provat att logga in för jag ska inte in och spela just nu utan jag ska fixa med lite annat. Tänkte visa er en gammal film från förra årets luciatåg i sneakydragons bland annat. Tänk att åren går så sjukt fort alltså..
 
 
 
I slutet av filmen är vårt luciatåg, aww... Men ja vi får höras sen <3
 

 

» Får man klaga? «

Som jag har sagt så gör det inte mig så mycket att servern är nere, tvivlar inte på att SSO teamet jobbar på problemet. Jag är inte alls insatt i hur det är att jobba med spel så kan inte öppna min mun särskilt mycket. Jag är inte heller medlem i SSO gruppen på facebook men kikar in när sånt här händer. Och allvarligt, hur lång tid tar det att gå ut med information på facebook? Skriva att "Vi har stött på stora problem med spelet och har inte en jävla aning om när det kommer öppna igen" Det tog mig 5 sekunder att skriva den meningen, om ens det. Alltså come on? Jag säger inte att de ska gå ut med fullständig information om vad/hur/när men säg någonting åtminstonde. Det tog flera timmar innan de gick ut med information kring att det var problem med uppdateringen. Såhär är det ofta, borde det inte vara ganska självklart att ge sina spelare information? Folk sitter och spammar spela nu knappen, startar om datorer, bombar säkerligen support mailen. Jag sitter sällan och inväntar en uppdatering, ser om drakarna skrivit på vår grupp att den är klar, då sätter jag mig vid datorn och loggar in. Men uppenbarligen fungerar det inte så för alla, så jag tycker de borde ha lite högre prio att gå ut med meddelanden på facebook. Somsagt det går så fort, gör det genom en telefon eller vad fasiken som helst. Jag tycker det är lite konstigt?
 
 Tänk på folks stackars datorer som får ta smällarna för sånt här! haha ;)
 


» Till Bambi Sunbrooke <3 «

 


» Rekord i att ligga nere? «

Har dem jobbat hela natten tror ni? Alltså allvarligt är detta slutet för SSO? Haha alltså för mig gör det inte så mycket, är rätt skönt att vara lite SSO ledig men man undrar ju vad som gått snett?
 
Vad tror ni, gick tomten bananas och krascha hela servern?
 

 

» Död server! «

Jahapp, de går bra för uppdateringen idag? Mötet med drakarna inställt, nu faller jag tillbaka i sims koman ;)
 
 
Adopterat massa stackars hundar som får bo hos mig, dem är så söta! Ska bygga en hundgård åt dem.
 

 

» Till Bambi Snowbridge <3 «



» Njuter av att vara ledig «

Har inte ens bäddat sängen än, ätit julskinka smörgåsar och myst med katten. Läste en bok om kattens språk och vart så sugen på att spela the sims och ha typ kattuppfödning så japp, nu ska jag spela sims i sängen. Jag tänker inte bädda eller städa förens jag känner fört, inte ens borsta tänderna. Älskar att vara vuxen o bestämma själv.. Haha.. Ni får två berättelser som kom till under gårdagens event då vi provade köra
"Det var en gång" i slutet av julmyset.
 
 
 
Men jag ska njuta av att vara ledig, jag behöver det.. Puss på er <3
 

 

» Dags för adventsmys med klubben! «

Planerat lite minigames vi ska köra i ridhuset, vår första mästare ska utses med det nya systemet. Spännande!
 
 


» Till Berta Dragonpoulos <3 «



» Ibland undrar man. «

Satt och googlande runt lite random, sökte på Nemo tårta och fick denna bild.
 
 
Alltså hur jävla awesome är den inte haha?
 

 
Fortsatte googla och alltså guud kunde inte sluta. Vet ni att man kan söka på VAD SOM HELST och cake.
Alltså typ: Pony cake, make up cake, vampire cake. ALLTSÅ ALLT.
Ja jag vet inte vad jag fick tårta ifrån men vafan dem är ju helt AMAZING!?
 
 
 
 
 
 
 
Alltså allt går att äta, helt sjukt ju haha. Finns säkert ännu sjukare tårtor. Tänk om man kunde göra sånna?
 
Jaja ha en bra dag, förhoppningsvis kommer mer vettiga inlägg ikväll ;)
 

 

» Kaos kaos kaos «

Ibland känns det som att dagarna bara springer förbi, jag hann in till eventet iaf. Och hann prata ihop mig med Annie och Sture på ts om resten av veckan o lite skit. Sen gjorde jag dagliga och nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen, kommer va heeeeeeeelt slut i morgon. Kommer vara borta mellan 7-18 ungefär med skola nonstop förutom en timmas rast.. Men då äre över sen och jag är ledig resten av veckan = Mer liv, mer sso, mer blogg och mer JV. Så ja i morgon kommer bloggen va lite tom så ödsla inte tid på att titta in här haha. Nejmen. Ibland blir det så. :) Ser fram emot morgondagens event och att vara ledig.
Ska njuta.. Sova, bada, spela, träna, julmysa..
 
Men jaja slut med tråkigt pladder, vi får höras i morgon kväll igen. Tidsinställer nått inlägg åt er också.
 
 
Med sneaky hälsningar från världens tråkigase Nemo
 

 

» Till Haley Discodotter <3 «



» Huvva.. «

Har inte vart inloggad på SSO sen i torsdags och så kunde jag bara gå in i tre sekunder och kolla min secret santa, jag har fått en person i klubben som jag ska skicka en julklapp till, jätte roligt! Jag kommer få en julklapp av en hemlig person också, sjukt skojj asså. NU vet jag vem jag har och jag börjar spåna på vad jag ska köpa för nått. Mihihi.. Jaja, min helg har varit hemsk rent ut sagt. Orkar inte gå in på det så mycket, men skit, stressig och hemsk. Har massor med plugg idag och skola HELA dagen i morgon som jag inte alls är redo för och jag känner bara NEJ just nu.. Ja så är det ibland. Men annars så blire mest pluggande idag såklart och sen har jag en del annat som måste göras. Men ikväll ska jag hålla i ett mys event med klubben så de känns bra.
 
Tusen tack för all respons på trailern till JV3, härligt att ni längtar. Det gör jag med :)
För er som missade den kommer den här:
 
 
 
Vi hörs sen <3