» A reeed brooown «

Sitter med färg i håret, lovat mig själv att aldrig mer färga ensam utan att gå till frisören men jag kommer ju aldrig iväg haha.. När jag hade extensions var jag ju tvungen att gå dit hela tiden men nu e jag lat som faaan.. Glömde totalt bort att blogga igår efter att jag spelat, var lite stressad för skulle iväg på middag. Men jag spelade en stund och gjorde både dagliga, juluppdrag och umgicks en stund med två fans :) Massa trevligt!
 
 
Vad tycker ni om denna outfit? Lite avslappnad men endå snygg.
 

 
 
Sprang på dessa två, har så himla trevliga fans!
 

 
 
Jagad av en stuuure!
 

 
Ikväll ska jag iväg till en helt amaaazing biograf i stan, den är en av de mest kända biograferna i hela europa. Det är som en gammal teater med egna bås, ballkonger osv. Ja jätte mysigt är det att gå dit. Så det blir hobbit och restaurang ikväll helt enkelt. Så taggad på den filmen woop! Men jag ska försöka hinna med lite dagliga osådär medans färgen är i håret så vi får höras i morgon tror jag :) Puss o kram.
 
Har ni märkt att min blogg är mer "privat" nu? Det är helt enkelt för att jag inte spelar så mycket under jul & nyår men endå vill hålla er uppdaterade. I morgon släpps avsnitt 3 av Jorvik vampyren också!
 



Nemo? kommer det någongång komma mer minecraft videos? Tycker de är kul att kolla på :D


Svar: Ja de kommer! :)
Courtney Silverhill

2014-12-27 // 14:47:42

Outfiten är super snygg!! Det ser ut som en typisk outfit jag skulle kunna ha IRL när jag går till stallet, vit mössa, en lila tröja, lila svarta byxor och gympa skor. Så himla snygg!!! Fast jag skulle nog ha rid stövlar XD

Svar: Tack! :D <3
Courtney Silverhill

2014-12-27 // 23:34:22

Nemen det är min bästa vän Nina Fogbell!!!!

2014-12-28 // 11:43:53

Vart köppte du byxorna?

2014-12-29 // 16:31:59

Så du färgar håret! Jag har aldrig vågat mig på det för jag vet inte om jag vill ha ljusare eller mörkare... Så jag har kvar min färg. Men Nemo du måste inse hur bra du faktiskt är på att göra outfits. Det där skulle jag vilja ha på mig irl asså som en vanlig stalloutfit. Gör nästan aldrig outfits på sso och har heller ingen talang för det. Håller på med en klubboutfit nu och den känns inte särskilt bra.... Är så himla lessen just nu för all snö och is smälter. Jag har inte byggt snögubbe/snöhäst som jag alltid gör. Jag har inte byggt jag har inte åkt pulka i nån backe, bara efter min sköthäst jag har inte åkt skridskor, inget alls och nu blir det bara varmt igen! Det kanske inte låter så farligt men jag mår dåligt över det varje dag. Jag vill ha mycket snö ibland kram ibland inte kram så man kan rida.Is så man kan åka skridsko och ja allt som man gör i snö. Ska gå ut nu och bygga en snöhäst om det går puss puss ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥<3

Svar: Haha meen gud tack! :D <3
Courtney Silverhill

2014-12-31 // 10:14:14

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback