» Drakarnas offerlek «

Drakarnas offerlek

Kom med röda och blåa kläder i väskan, ha klubboutfiten på er när ni kommer till eventet. Tex. Grön och blå hjälm, benlindor och tröja. Observera att ni måste ha både Gröna och blå kläder med er till eventet.
VAD ni har med är valfritt men man ska kunna se på er vilket lag ni tillhör genom färgerna.

2 personer (Utmanare) kommer slåss om antalet offer (Offer i klubbklädsel). Förslagsvis kan två ledare börja så att alla är med på noterna. Därefter kan de som vill mötas i en kamp. Man kan även strukturera upp en liten match där två personer i taget möts och sedan får vinnarna möta varandra.

Två utmanare, ena klädd i blå och ena i grönt kommer att mötas och då är resterande offer och inte tävlande för det ena eller andra laget, de gula ska bara springa för sitt liv.

Utmanarna ska mörda så många offer som möjligt (bjuda in i grupp). Blir du tagen av utmanaren i gröna laget klär du på dig gröna kläder, blir du tagen av utmanaren för blåa laget klär du dig i blått. När du är tagen så ska du stå helt still eller om ni kommit överens om en plats som de olika lagens färger ska samlas vid.

När alla offer är tagna räknas vilken utmanare som vann. Flest gröna personer så vinner den gröna utmanaren osv. När alla är räknade byter alla om till klubbklädseln och två nya utmanare väljs ut.

Ett tips är att köra detta på arenan eller i dressyr delen i ridhuset, då det är väl avgränsat och tillräckligt stort!
 
Detta event kan både köras till häst (på ett stort område) eller utan häst (på ett mindre område.
 
 
 



Kan man vara vart man vill

2015-06-18 // 14:53:30

Rolig lek :D

2015-09-22 // 22:43:49

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback