» Freeze ett event i två delar «

Freeze ett event i två delar

Första delen av eventet hålls (alternativt) på fältet utanför Silvergladebyn (det randiga). Alla deltagare kommer i tävlingskläder och har en isblå tröjja med sig i väskan.

En snöflinga (helt blå person) som kullar folk (bjuder in i grupp). Blir man kullad är man freeze och sätter på sig sin blåa tröjja och inväntar heat. Freeze får kämpa lite eftersom de andra (förmodligen) är lite snabbare.

Heat (värmer upp de frusna) får bara kort galoppa och värma upp de frysta. (blir man uppvärmd byter man tillbaka till sin tävlingströja) Man får inte gömma sig, bara springa omkring (Finns dock inget gömställe på fältet, men man kan byta plats i framtiden).

Leken håller på i 15 minuter innan tiden stoppas (Ett tips är att ha en testomgång på 5 minuter först så alla är med på noterna). De som är Freeze (blå tröjja och stilla stående) när tiden är slut tävlar inte i finalomgången. De som däremot är uppvärmda och alltså levande, ska tävla en tuff tävling i VD backen i kampen om första platsen (ingången till dino).

Heat och Freeze ställer sig nedanför och högst upp i backen. Nu ska de tävlande stå på en rak linje bakom bron (mot avalon) här står en extra person som räknar ner och kollar att ingen fuskar. När personen säger SPRING ska dem springa till backen och sedan upp och ner för backen 5 gånger. RUNDA heat och freeze som snurrar runt så dem inte blir osynliga, fuskar du får du vända tillbaka och runda igen. När de sprungit 5 gånger upp och ner ska dem springa över bron och bjuda in personen som står där i grupp. Den som bjuder in i grupp först vinner.

Alltså upp och ner räknas som 1 gång.

 
 
 

 




Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback