» Åsikter. «

I morse när jag vaknade ser jag ett inlägg från SSO gruppen på Facebook,
jag är inte med i den eftersom jag inte orkar göra ett konto till Courtney och gå med och för att jag aldrig i hela mitt liv skulle gå med med mitt vanliga konto. Jag har fått nyheterna på min nyhetssida för att flera drakar kommenterat på inläggen. För det första så har jag därför inte fått informationen om varför de stängt ner SSO för uppdatering, detta drabbade mig inte eftersom jag inte hann sätta på datorn mer igår förutom på morgonen. Men det är lite konstigt att de endast ger ut informationen där då det faktiskt finns de som inte är så pigga på att dela sin privata FB med allt och alla. Men skit samma det spelar ingen roll
eftersom jag endå inte tänkte spela igår på dagen..
 
Först blev jag irriterad över hur irriterade folk var på att de stängde ner och tog tid, ska de öppna igen och skita i att uppdatera istället? Sluta gnäll förihelvette. Men sen började jag se kommentarer gällande den nya hemsidan och bilderna, någonting jag totalt missat under dessa spelfria dagar.
Jag går in på hemsidan och får se bland annat dessa bilder:
 
 
Jaha detta stall har jag missat i spelet, fan va fint! (Ha-ha)
 
 
Slottet där bakom antar jag, men vart kommer kullarna ifrån? Och den lilla fina sjön?
 

 
Alltså om det inte är påväg att bli film av SSO eller nått i den stilen vet jag fan inte vad dessa bilder gör på hemsidan. Ska de ändra grafiken snart? Alltså... De är super fina bilder men tyvärr ser inte SSO ut sådär. Varför kan de inte ta foton i spelet och ha på hemsidan, SSO är ju faktiskt vackert!
Jag hoppas inte dessa bilder bara ska vara där och ge falsk marknadsföring, utan att det blir nått av bilderna.
Man blir ju lite arg men samtidigt fundersam, vad är tanken med bilderna egentligen?
 

 
RESTEN av hemsidan älskar jag, det är mycket bättre information om vissa saker och jag tror att fler lockas att spela spelet nu. Enkel, snygg och inbjudande. Bravo!
 
Era tankar om detta?
 

 


Asså jag har inte fb. Men igår så skulle jag logga in. Kom inte in även om jag försökte många gånger. Så jag gick in på starstables fb. Så såg jag att de hade stängt ner ett tag. Men det skulle ha kommit upp igen tidigare. Så jag testade igen och kom in på den nya hemsidan. Men när jag skulle logga in så kom jag inte in alls utan när jag hade tryckt på logga in så behövde jag logga in igen och kom lixom aldrig in. Så jag väntade en stund. Typ 1 timme. Då så gick jag in igen. Då var den gamla hemsidan uppe igen och jg undrade varför så jag kollade fb och där stod åt flera hade haft problem med att komma in precis som jag och då hade de satt tillbaka den gamla. Då kunde jag logga in. Men bilderna är helt fantastiska dock kan de ju inte vara från sso. Undrar bara varför de lagt in de bilderna. För ifall spelet skulle se ut så så skulle de ju vara tvungna att ändra hela grafiken. Och om det nu är slottet i bakgrunden så vart skulle kullarna och sjön vara. Ska de ändra hela världen? Det är väl vafäd jag tycker hoppas du orkar läsa :) puss ♥♡♥<3

Svar: Ja precis! jag hoppas bilderna har någonting med spelet att göra och att de inte bara ligger som falsk marknadsföring.. Jätte märkligt!
Jag läser alla mina kommentarer. Dock hinner jag inte alltid svara på alla men de som verkligen behöver svar får det :) <3
Courtney Silverhill

2014-06-17 // 08:24:03

Jag stör mig också på bilderna men jag tycker att det borde fnnas någon andledinging till att dom är där. Men dom kanske är på väg att ändra grafiken, men det finns ju bilder från själva spelet också men dom hästarna som har ett speciellet utsenede undra hur det skulle bli med deras utsenede om det blev sån grafik?

Svar: Jaa jag tänker som du, hoppas de gör nått med bilderna :) tror inte de kan ändra grafiken för hela spelet, men vem vet..
Courtney Silverhill

2014-06-17 // 22:42:18

Glömda dinosaurierna dal! Floderna som rinner ut är vattenfallen!

2014-06-19 // 23:21:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback