» Word scrambler - musik «

Kvällens event "Word scrambler" - Vi hade 4 lag som satt vid ett varsitt bord. Temat var musik och vi hade årtalen 2010, 2011, 2012 & 2013. Sedan kastade vi om bokstäverna på artisten och låtarna. Artisten & Låten var värda 2 poäng, annars 1 poäng vardera. De svarade bordsvis och meningen var alltså att de skulle sammarbeta med sitt bord.
 
 
 
Såhär såg det ut, det första är artisten och de andra låten.
 
 
 

Vi hade mycket roligt och de var jätte duktiga allihop!
 
Vi funderar på att utveckla detta och köra kanske hästraser, fiskarter, växter, filmer, serier osv osv.
 

 

» Busat på Haleys konto «

Har fått leka på Haley Rainstorms konto och fick i uppdrag att göra en rosa outfit.
Detta är resultatet hihi.
 
 
Vad tycks?
 

Nu ska jag hålla i ett nytt event med Sture, spännande! :)
 
 

 

» Gah.... «

Hade massor med planer men så dök en kompis förbi, haha nu lät jag bitter det är inte så jag menar. ska snart försöka få Sture in på SSO så att vi kan filma lite scener. Det är det som är skillnaden med säsong 2, jag vet exakt vad som behöver filma till vilka avsnitt, vilket har gjort att jag jobbat med de första avsnitten samtidigt som de sista. Är sjukt awesome! Ikväll ska jag och Sture hålla i ett nytt event vi kallar word scrambler, kan förklara mer om det efteråt. Kommer bli jätte roligt tror jag. Men nu ska jag försöka få ihop mat så jag kan filma filma filma sen.
 
Puss på er så länge :)
 
 
 

 

» Sista lediga dagen «

Godmorgon!
 
Wow vad mycket kommentarer jag möttes av på "träffa jorvik vampyrerna" inlägget. Varför kommenterar ni inte så flitigt i vanliga fall? haha ;)
 
Idag är min sista lediga dag innan praktiken börjar så jag har försökt förutom att fixa i ordning hemma redigerat de första avsnitten ännu mer så att jag är helt nöjd när de ska släppas.
Säsongspremiären måste ju vara tipp topp!
 
 
Det verkar som att flera är intresserade av att träffa jorvik vampyrerna så jag har spånat lite kring det också, men är väldigt inne på en maskerad på slottet, autografskrivningar och frågor såklart. Detta kommer bestämmas helt under veckan men fortsätt anmäla intresse på inlägget HÄR.
 


» Inge mer ogräsrensning «

Nu är det slut! Blev beundrad igår, alltid lika skönt. Fast nu finns det inte så mycket att göra på SSO förutom att levla Prinsen.. Passar mig dock ganska bra just nu eftersom praktiken drag igång, snart är det också säsongspremiär av jorvik vampyren så ja jag har att göra endå... haha.
 
 

 

» Black Angus, grillad med grönsaker.... Och ketchup! «

 
Mer filmning med Kim, jag har ju ingen smak för hamburgare kan vi ju konstatera..
 
 
 
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
SSOhaley.blogg.se
 

 

» Fredagar med gänget <3 «

Alltså denna fredagen var jag också hemma och spelade litegrann, hände med Sture och co. och hade roligt som vanligt. Filmade dock ingenting för jag sprang fram och tillbaka och fixade med maten men roligt hade vi. Kom på smartaste saken om man ska någonstans men endå måste ta sig till ett ställe, börja backa dit! För då kanske du är framme när du är tillbaka vid datorn, eller så har du krockat.
Det senaste alternativet hände för mig men iallafall det kan ju gå bra!
 
 
 
 

 

» Smutsig häst! «

 
 
Godmorgon mina hjärtan. Hade fullt upp hela dagen igår, flängde hit & dit o njöt av vädret. Vilken tur att jag tidsinställt en del inlägg, men helgerna blir lite småfattiga på inlägg som ni vet. Men jag måste visa er detta verkligen. Jag var ute och "levlade" hade gula kläder på mig och ville bara komma upp till level 9 haha.. Men då ser jag Ruth på en likadan häst som mig (trodde först det var en annan häst) för kolla färgen?! Min häst ser helt as smutsig ut haha.. Först trodde vi det kunde vara en bugg som hade med manen att göra, men grejjen var den att hon såg sin häst som smutsig och min ren medans jag såg tvärtom, hajjar ni? Mycket fundersamma blev vi må ja lova, men efter lite testande hit & dit kom vi fram till att skuggan kom från det stora trädet vid Jasper. Men herregud ser ni hur sjukt det ser ut!?
 
 
 
 
 
Någon annan som stött på detta?
 

 

» Till en söt Cassandra Diamondside «

 
 

 

» Eveningprince «

Eveningprince är en unghingst på 5 år, hans färg kallas grullo. Han är en jätte bebis som försöker visa vart skåpet ska stå men flyger 3 meter upp i luften om det blåser och löven skakar till.. Jag ska vidareutbilda honom och se vart vi hamnar,men han passar mycket bra i klubbklädseln så är inte
omöjligt att han och Kingen delar på event bördan ;)
 
Eveningprince är i level 15
 
 
 
 

 

» Ät frukost och kolla på detta! «

Godmorgon mina kära vänner!
Hur spenderar ni en lördagmorgon? Jag brukar inte spendera min på SSO faktiskt utan brukar lata mig riktigt ordentligt med sex and the city och rostade mackor eller ute på promenad med hunden. Eller sliten från dagen innan med täcket över huvudet.
 
Idag tycker jag att ni ska äta frukost och kolla på Kims senaste avsnitt, myys!
 
 
 
 Haha jag vet inte riktigt vad jag babblade om där i slutet, grillade grönsaker på en hamburgare? Urk..
 

 

» Till charmiga Josefine Friendbridge «

 
 
 

 
 

» Fredagsmys :) «

Vi får se hur mycket jag spelar ikväll, om jag spelar. Men är hemma denna helgen iaf, ska ta det lugnt. Ska bli skönt men finns risk för lite rastlöshet.. Mina hästar ska också fredagsmysa, vissa har pyjamas myyys.
 
 
Vad gör ni denna fredagskväll?
 

 

» Klubbklädsel «

Jag älskar våran klubbklädsel, nu kom ju gula piken finally som jag längtat. Körde en liten twist och hade gulvitt till den. Så kan man byta mellan black & yellow och white & yellow. :) Vad tycker ni om det?
 
 
Tränset och sadeln är från förra årets påskuppdrag.
 
 
Hiss eller diss?
 


» Morgon på SSO och nya funktionen <3 «

Jag älskar att spela vid 7 tiden, det är ett sånt härligt ljus inne på SSO då. Spelar man ännu tidigare är det ännu bättre, dimmigt, måne, soluppgång. UNDERBART. 
 
 
 
 
 
Jag tog Moonie på en morgonpromenad till silversongfloden och gud jag älskar att de lagt till rörelser på original hästarna, gör dem så mycket mer levande! Blev så himla glad när jag hörde om det. Vad tycker ni om att original och start hästarna rör på sig nu, vill ni använda dem mer på grund av det?
 » 3 siffriga besökare «

 
 
 
Amen ni är ju för underbara! Det går stadigt uppåt här and me like.
 
Vad tycker ni är det bästa med min blogg? Skulle bli jätte glad om ni delade med er av era åsikter så att jag kan göra min blogg ännu bättre.
 


» Vill ni läsa Doris blogg? «

 
 
 
Är ni mer nyfikna på Nemos Doris? Då kan jag berätta att Doris startat en blogg som jag tycker att ni ska gå in och läsa. Kvinnan har humor!
 
IN OCH LÄS SA JAG! Luckystarstable.blogg.se
 


» Gamla bilder från Sneakydragons «

När jag gjorde inlägget om Doris hittade jag massor med gamla bilder så tänkte dela med mig lite.
 
Sneakydragons
När jag joinade klubben fanns det inte många medlemmar, på eventen var det endast jag, Sture och amanda oftast. Men vi hade kul endå, att vi skulle bli så stora kunde nog ingen av oss tro. Det underbara är att nästan alla som vart med ifrån början är kvar,vi är en familj och det är ingen klubb
där de ramlar in 5 nya medlemmar i veckan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Men efter ett tag började vi växa sakta men säkert :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag blev ridlärare, så lycklig :')
 


Här är vi idag.. Herregud alltså <3
 
 
 
 
 
Det mest fantastiska är att jag fått ett förtroende från Evelina, vi planerar event tillsammans. Genomför tema veckor och hon litar på mig med klubb hemsida och jag får hålla event egna veckor osv. Det är så sjukt tacksamt och jag kommer aldig lämna henne eller min gula familj. Jag har varit med från start och sett detta växa, lärt mig en miljon läxor på vägen.
 
Det är galet roligt och jag tröttnar aldrig tror jag. Inte än på ett tag iallafall.
 » Min onsdag «

 
Den nya awesome tröjan (hjärtgubbeögon)
 

 
 
De nya fina hästarna <3 mihihi vad hände.
 

 
 
Jag som njutit av att vara levliongsfri.. Men alltså jag kunde ju inte motstå denna skönhet. Är så svag för min frieser ju så denna föll mig direkt i smaken. Eveningkings vapendragare Eveningprince awww... <3
 
Han är en unghingst, mycket spännande att äntligen ha en i stallet :)
 
Jag älskar hans silverfärg, det känns lite som en rakad frieser. Sen att han har en ål längs ryggen, dreggel..
 

 
Vad tyckte ni om uppdateringen?
Jag älskar att de fixat så att orginal hästarna rör på sig!
 
Köpte ni någon av de nya hästarna kanske? :)
Jag har såklart uppdaterat mitt inlägg om alla hästar på SSO så det dyker strax upp här.
 » Historien om Flippen & Mary, Avsnitt 5 «

Då var det onsdag igen, veckans bästa dag med uppdatering och seriesläpp. Det börjar bli riktigt spännande i serien, kommer Mary hitta Flippen före Rebecca? Ni får kolla så får ni kanske se!
 
 
 
Eftersom det är seriesläpp så kommer jag inte blogga någonting mer just idag (som vanligt) sen är det uppdatering också så kan inte spela under dagen, det passar riktigt bra då jag har MASSOR att skriva på min tenta. Men vad tror ni kommer på uppdateringen? Jag gissar på att vi får ett uppdrag där vi ska ställa om den nya klockan i SGB till sommartid. Men det är bara en vild gissning :)
 


» Jakten på mördaren fortsätter.... «

Eventet startar om ungefär en timma, jakten på mördaren fortskrider. Jag upptäckte precis något mystiskt.. Victorie togs till VD sjön av Ettan som håller i mördarveckan... hmm... jag smög på dem för att se vad som skulle hända... De stannade vid vattenfall vid VD sjön och där tog spåren slut.... MYSTISKT.
 
 
 
 
 
 
Wops kom för nära...
 
 
 
 

 

» Det bästa till de bästa! «

Tanken slog mig, mina hästar måste lindas i gult! Och så drog jag och köpte gula lindor till nästan alla. Behöver 2 par till för att kunna linda alla jag har i stallet just nu. Vackert? Att jag fick springa fram o tillbaka till SGB för att kunna köpa åt allihop gjorde inte så mycket.
 
 
Hiss eller diss? ;)
 

 

» Min YT-kanal «

 
 
Min youtube kanal har nu 50 följare och snart 5000 visningar, jag tycker det är dö roligt att ni följer mig och gillar det jag gör. Ska nog ta och piffa upp kanalen lite mer dock haha, slängde ihop namnet o det i paint.
 
Utan er hade jag aldrig satsat så mycket på serierna, tack för att ni tittar och kommenterar! :)
 

 
 

» Historien om Nemo och Doris «

Ja eftersom Doris är tillbaka och tänker börja spela igen så är nog flera av er nyfikna, fundersamma kanske? Över vem hon är och hur blev vi Nemo och Doris helt enkelt? Här är den får ni den historien.
Borde kanske göra en film? skämt åsido..
 

 
 
Jag träffade Ellie Gladeforce "Doris" när jag gick med i Fairy forest.. Vi klickade direkt och började hänga massor. Jag höll lektioner för Doris och vi bara flummade runt, snackade skit och hade deep talks i chatten. Hon var en av mina första vänner på SSO som jag faktiskt pratade med och hängde med mycket.
 

 
När Fairy Forest blev oaktiv skapade jag en klubb tillsammans med Haley Rainstorm
(Idag klubbledare för Sneakydragons) Och självklart hängde Doris med.
 
 
Det var här som jag berättade om mina tankar kring att göra en serie och Doris nappade genast och vi började bolla ideer och sedan drog en produktion igång. Doris var alltså den som hjälpte mig med min första serie "Historien om Mary" och var huvudperson i "Min bästa vän Melanie".
 

 
När jag höll på med min fösta egna blogg (Bloggade med Evelina Westson från början) brukade jag bli brb ganska ofta och på konstiga ställen som jag tyckte var fina för en bild. När jag tabbade upp igen stod Doris där och typ asgarvade för att hon hittade mig på så skumma ställen. (Hände flera gånger). Och på något sätt kom vi in på filmen hitta nemo. Helt enkelt blev jag hennes Nemo och hon blev min Doris som hittade mig.
 
Det hela började som ett skämt såklart.
 
 
vi klädde ut oss och gick och badade, samt pratade valska.
 

 
När jag lämnade ledar rollen i Pixel warriors och gick med i Moon warriors så hamnade Doris i en klubb som hette Confused turtles. Alltså hela historien hur hon hamnade i den klubben är så sjukt rolig men jag tror inte ni kommer hajja men endå.
 
 
 
Vi står i ingången till RH, som ni vet är ju fisken Doris lätt förvirrad i filmen och ja det är riktiga Doris också.
Det kommer fram en spelare till Doris o bah : NÄMEN HEEJ!! Vad länge sen! och Doris svarar lixom ååh jamen guud det vare verkligen. Jag frågar henne i vän vem det är och hon ba: Jag har ingen jävla aning. Den här spelaren frågar då Doris om hon vill gå med i Confused turtles och Doris ba: Jaaamen för gammal vänskaps skull! Jag döör alltså... Confused turtles, alltså namnet också..
 
 
 
Öhm ja sjukt random men typ sånt här roade vi oss med :)
 

 
Sedan när jag gick med i Sneakydragons så ville jag såklart ta med mig Doris hit, Sneakydragons var nyskapad och det här var min första Sneakyhug, med de enda medlemmarna som var med när jag kom in om jag inte minns fel. Hursom kom Doris med här och när hon gjorde det så fortsatte hon kalla mig Nemo såklart och rekommenderade mig som ridlärare eftersom jag hållt lektioner för henne.
 
 
Sedan dess har det bara varit så, Nemo och Doris.. Men Doris började bli mer oaktiv och slutade spela för ett ganska bra tag sedan och därför har jag helt enkelt inte skrivit så mycket om henne för att vi inte umgåtts. Men nu vet ni varför jag kallas Nemo och vem som är min Doris :) Förhoppningsvis kommer Doris dyka upp mycket här i bloggen om hon börjar bli aktiv igen. Jag hoppas på det såklart :')
 


» Kissekatt och skolarbete. «

Godmorgon på er finisar! Idag har jag en massa att göra vill jag lova så kommer typ behöva skriva skolarbete så mycket jag bara orkar. Sen kommer även en kissekatt hit ikväll som jag kommer ha här ett bra tag, ska bli jätte spännande. Så jag hoppas jag kan komma på eventet, det beror på när kissen kommer såklart. Måste städa lägenheten och under sängen + kattsäkra hyllor, fönsterbrädor och tavel lister.. gosh
 
I morgon är det ju onsdag också vilket betyder att 5 avsnittet av "Historien om Flippen & Mary" kommer. Herre vad fort tiden går, snart är det ju 9 april och Jorvik vampyren säsong 2 sätter igång!?
Ni blir glada, jag får panik haha..
Nej det ska bli svin roligt att få visa er säsong 2, men jag vill gärna hinna bli klar också ;)
 
Jaja babbel babbel, vi får höras lite senare helt enkelt. Ha en fin dag hurrni!
 
 


» Mördaren är lös & Doris är tillbaka :') «

Stein har blivit mördad och någon i klubben är mördaren... Jag får nog inte skriva för mycket om eventet och min roll i det för att folk själva ska klura lite. Men han har blivit mördad med en gryta och en kvast och vi har även hittat en svansrosett... Mycket märkligt!
 
 

 
Innan eventet fick jag en underbar kram av några fans.
Och Malin Moonwater visade mig sina fina nya hästar :)
 
 
 

 
Sedan hände det ofattbara, Doris anmälde sig till dagens event.. Och ska alltså börja spela lite igen. OMG chocken.. Jag är så glad att jag kan dö alltså. MIN DORIS <3 Äntligen..
 
 
 
Jag ska ge er Nemo & Doris historia nån dag här i veckan för er som kanske inte läste min blogg på den tiden jag och Doris härjade runt. Det är hon som "uppfann" Nemo nämligen :')
 

 

» Bara glider runt och är måndagsfin! «

Haha ja exakt det gör jag nu, gjorde 3 dagliga med goldspur, hjälpte Sture att skälla på Juliette för att hon inte levlat även fast hon varit hemma hela dagen och sen bah jaha nurå? Så jag smyg testade nya banan med Nina (Har slarvat med goldspur) och nu springer jag runt och är mångasfin hihi massa skönt. Har satt på musiken på SSO (har haft den avstängd i typ ett år) Och guud va mysigt det är, nu kan man ha på den i nån vecka innan man tröttnar igen hehe.
 
 
Helt kär i min outfit haha..
 

 
 

 

» Tjeeeenis «

Hej på er! Måndag och nya tag på SSO, ikväll börjar en mordvecka och det är någon i Sneakydragons som är mördaren och vi ska ta reda på vem. Riktigt spännande! Men först ska jag in och göra lite dagliga och sen äre inte så mycket mer än så eftersom jag inte har någon att levla hihi, as skönt.
 
Men vi får höras sen inte klappat mian pixelhästar sen i fredags så vill in nu <3
 
 
BIld från i helgen, Abbie i Kingens rumpaaah!
 

 

» Dedicated to Abbie «

Detta var precis vad jag behövde, har suttit och garvat konstant i 2 timmar i sträck när jag klippt detta. Kim redigerade ju mest våra random lekar sent på kvällen men vi hade mer skojj än så under dagen så här kommer filmen. Jag borde börja spela mer på helgerna för det var så sjukt kul denna dag haha.
 
 
 
 
 


» Liiite trött «

Hej på er! Möts av massa kommentarer, roligt att ni börjat kommentera igen! :) Jag hade somsagt fullt upp igår så bloggen blev lite lidande. Men så blir det på helgerna. Idag har jag inte heller jätte mycket tid men ska försöka komma in en stund ikväll :) Haha ja som ni såg igår gjorde Berit en hysteriskt rolig film om vår fredags kväll. Saken är den att jag har också massa film även från tidigare den kvällen som jag ska kolla igenom och se om jag vågar visa.. hahah. Jaja vi får höras senare, puss på er! 

» Jag vet inte hur jag ska beskriva detta inlägg «

Vi hade roligt igår, lite för roligt haha..
 
 
 
 

» Jorvik vampyren säsong 2 «

Jag jobbar iprincip varje dag med säsong 2, klipper vissa scener länge länge. Jag vill att det ska bli så bra som möjligt och det krävs tid, tid & tid. Visa dagar har jag tid att sitta länge, vissa dagar bara någon timme. Det är galet roligt och jag är helt kär i vissa avsnitt och scener. Har ni missat trailern? Ni måste se den.
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
 
 
 
 Vad tror ni? Kommer denna säsong bli bättre än den första?
 


» Lördag «

Hej på er :) Idag har jag väldigt mycket att tänka på och förbereda, har nämligen en överaskning på gång för min Pojkvän. Så blir nog inte så mycket spelande. (Ovanligt) Nejmen helgerna alltså, ni vet.. Men dyker upp lite inlägg iallafall och vi kan väl starta dagen med ännu en video från Kim där jag hjälper till att läsa Courtney "Nemo" uppdragen.. ;) Jag sitter och garvar så jäkla mycket när jag kollar på hans videos,
jag tycker det är dö roligt.
 
 
 
 Det bästa här är att Frida INTE säger in med tutten utan hon säger "Ta inte upp den"
hahah Kim du måste rensa öronen tror jag :)
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
SSOhaley.blogg.se
 


» Här går det hett till! «

 

 

» Ponny utställning «

Igår kväll höll jag och Sture det sista eventet på Ponnyveckan, en utställning med temat "Sötast outfit". Herregud så fina och söta alla var alltså men endast 3 finalister skulle koras.
 
Vi hade 3 finalister som var Ellie Northfall, Evangeline Silverbell & Hortense Skyfall.
 
 
 
Jag och Sture körde på Babyblue och Babypink :)
 

 
Här står vi med finalisterna. Fick dock ingen bättre bild på dem :/
 
 
Men såhär blev resultaten:
  1. Ellie Northfall - Supergullig marin outfit.
  2. Evangeline Silberbell - Sockersöt sommar outfit.
  3. Hortense Skyfall - Bedårande babyblue outfit som var grymt bra matchad.

 
 
 Ponny kram <3
 


» Där någonstans «

 
 
Ligger Jorvik city, och jag tycker nog att de ser ut som att de håller på o byger här nere? Detta är the end of Jorvik just nu så kan inte ta mig närmare. Jorvik City hmm...
 

 

» Till super gulliga Lovisa Appelbard från Jorvik vampyrerna «


 

» Det vankas kärlek mellan Courtney och Karl "Berit" «

 Nu är jag med i en video igen :) I detta avsnitt träffar vi mig i SGB, jag är tydligen syster till Marley Carney och Barney helt plötsligt med hehe..
 
Jag dör av garv när jag kollar på denna och Kim läser fel vid 7:17 alltså döör. "Va e klockan!? Jag har helt glömt bort.... Klockan!"
 
 
 
 
 

» Färjor på SSO «

 

 
 
När man stiger på färjan är det första man ser ett mystiskt ställe som heter Jorvik City, vad tror ni om detta?
Jag sätter en miljon på att de satt ut den där för att de vill att vi ska börja spekulera och längta. Dock lär det inte öppna förens om tidigare ett år eller nått.
 
Men en annan sak är att också SGB har en grå stor prick, men dit kan vi ju inte åka båt heller ;) Nej! Jag tror att vi kanske ska kunna åka ballong i framtiden, vad tror ni?
 
Jag älskar färjorna, det är super bra och nu kan vi äntligen åka imellan GÅD, SB och FP :) Hade dock velat ha en färja på VG men det är ju liiiite svårt hehe.
  • Nya kläder - Jo de var ju fina men jag har inte fastnat helt för marin outfits. Sen tycker jag det är så slöseri på affärer att fylla upp med samma utbud men jag förstår ju grejjen med det.
Vad har ni för tankar om gårdagens uppdatering?
 


» Omnomnom! «

 
 Puss på Berit!
 

 

» Observatoriet «

 
 
 
Igår busade jag lite med Nina, Haley och Sture vid observatoriet innan mötet.
 

Sedan hade vi onsdagsmötet på en lite annorlunda plats igår.
 
 

 
 Eftersom vi har fått in en ny medlem så fick hon grillas lite med heta stolen, det har blivit lite av en tradition att vi gör så nu för tiden. Mycket roligt ;)
 
 
Välkommen till familjen Nina Bunnystorm! :)
 

 

» Till super gulliga Linnea Pinkrock från Jorvik vampyrerna «

 
 

 

» Trött jag blir! «

Haha jaa jag är så trött idag att jag totalt glömde bort serien, det är förfan avsnitts släpp idag! Gosh.. Avsnitt 4 av Flippen & Mary kommer här! :) Hur i hela kunde jag glömma detta?
 
 
 
Vad tycker ni? 
 
Edit - Precis hemkommen, gått en mil och en halv av den i snöstorm, så var bara att hoppa in i en varm dusch peta i sig lite mat och nu sitter jag i sängen med datorn och har tagit en skål med ostbågar. Det är jag värd efter den här dagen haha.. Hoppas ni gillar avsnittet, kommer inte blogga mer idag som ni vet (Eftersom jag inte vill att någon missat avsnittet). Men vi hörs i morgon igen med nya inlägg och analys av uppdateringen. FÄRJOR!
 » Trött tjej «

Vaknade i morse och var så sjukt förvirrad, ingen klocka ställd, det var ljust och jag kände verkligen att jag hade missat nått viktigt. Eller är jag ledig idag?? Sen kom verkligheten ikapp och nej jag ska till skolan haha -.- hade bara glömt ställa klockan.. Dock försov jag mig inte, inbyggd väckarklocka ;).. Blir förhoppningsvis inte borta så länge, är jätte trött verkligen. Men blir en lång promenad dit och hem iaf. 
 
Är så trött så ja orkar inte starta datorn så detta är ett mobilinlägg hehe.. När jag kommer hem sedan ska jag redigera lite av det som filmades igår. Ikväll är det onsdagsmöte, skönt faktiskt. Bara stå och lyssna oså :) 
 
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare :)
 

» Dagens mysiga event :) «

VI började med en lektion som jag blev lite sen till för att jag hjälpte Berit läsa uppdragen med Courtney gubben, såklart haha ;).. Men vi jobbade iallafall som lite rörliga koner jag och Sture, hon är min lilla assistent vid lektioner. Sjukt bra! Vi körde slalom på diagonalen och medelinjen. Hann inte med allting jag planerat men de får vi ta en annan gång. Är riktigt svårt att ha lektioner med så många ekipage när man inte har BOKSTÄVER. Men det är tröttsamt att vara i RH varje gång så de får bli lite såhär. När vi värmt upp så red vi mot törneklipporna och körde lite naturhinder på vägen och slalom m.m. Kul :) När vi kom fram badade vi och sedan hade vi picknik. Efter pickniken snodde jag kim o kim och drog till SB för lite hemligheter. MHM!
 
Nu ska jag duscha och hoppa i säng, upp tidigt i morgon! :)
 
 
 
 
 
 

 
 
Kvällsdejt med min favorit slotts tant (spöke) och vampyren Evelina <3
 

 

» Dags för redigering av Jorvik vampyren säsong 2 «

Jajamen, har ätit och krypit upp i sängen med datorn i knät. Ska redigera lite innan jag hoppar in i en dusch och sedan strax innan 8a loggar in på SSO för att hålla en lektion för drakarna. 
 
Sedan ska jag sno med mig kim och kim för lite filmning hihihi.
 
Vad har ni för er denna tisdagskväll? :)
 
 


» Till super gulliga Alice Wintergirl från Jorvik vampyrerna «

 

 
 
 
 
 

» Goood morning! «

Bra morgon på SSO, levlade upp tiger till level 14 och blev beundrar med GED så jäkla skönt o slippa kärringen och hennes ompa lompas!
 
 
 
Vill bara spola fram den här dagen tills vid typ 16 tiden i eftermiddag, menmen så fungerar det inte. Så vi får höras senare helt enkelt :)
 

 

» Gårdagens ponnygalopp (film) «

Jag gjorde en liten film från ponnygaloppen, det var så himla gulligt och roligt så kunde inte hålla mig.
Bra start på ponny veckan :)
 
 
 
Veckan fortsätter och ikväll ska jag trimma dem i paddocken och sedan drar vi och badar & grillar.
 
Ponnys <3
 

 

» Ponnygalopp! «

Får inte ladda upp fler bilder för Kim och Kim för jag laggar satan på TS då haha :(
SÅ här får ni en sneakpeak från ponnygaloppen!
 
 
 
Nu ska de filmas lite uppdrag, haha skit bra då blir dom gjorda (a) Tack kim!
 


» Drygast någonsin... «

 
 
Haha asså come on? :(
 » Här bor Annie! «

Haha här bor lilla Annie :')..
Vad tror ni de blir för uppdrag här? Det är ju ett klocktorn nu tydligen. Ska vi kanske upp och laga en klocka här? Eller ställa om till sommartid? Vad tror ni?
 
 
 

 

» Trött «

Precis satt mig i sängen och startat SSO, är jätte trött efter den här dagen & morgondagen verkar inte bli jätte mycket bättre. Men allting blir bättre av SSO eller hur? Ska starta upp ponnyveckan med en ponnygalopp, vilket är dö roligt såklart. Jag gjorde precis en western outfit till mig och storebror, hihi. fint?
 
Kommer dock vara gul ikväll om det inte blir så att jag måste jämna ut en grupp eller så och tävla.
 
 

 

» Måndag, ny vecka nya tag! «

Och denna vecka blire ponny tag! Wihoo.. Ska bli jätte roligt att ha ponny vecka. Idag kommer vi starta med en ponnygalopp (Starthäst galopp för dem som inte har någon ponny). Och jag kommer rida runt på storebror hela veckan. Hade ju passat himla bra att köpa mig en ny liten rultis, är såå sugen på den gråsvarta. Men jag vill levla färdigt min tiger först. Sen vill jag inte levla på ett tag hehe..
 
Jag kommer bli beundrar med GED denna vecka (idag, i morgon?) Så det känns sjukt bra det med. Rolig vecka på SSO helt enkelt, irl är det lite värre. Stress. press och dålig energi just nu.
 
 
Lille skitfis <3 Söt är han i gult också, lilla draken.
 

 

» Gosh :') «

Sitter just nu och klipper det vackraste i hela Jorvik vampyren säsong 2, har fastnat totalt så blir nog kvar i movie maker ett bra tag ;).. Så nu vet ni, inte alls meningen att göra er nyfikna! hehe..
 
Trodde jag skulle bli beundrad med GED idag men icke, blir nog det i morgon eller i övermorgon! Ska bli så skönt att slippa kärringen hihi.. Ja annars händer det inte mycket här, skulle så gärna dela med mig av exakt vad jag gör men då blir det ju inte spännande sen eller hur? :)
 
 
Har ni missat trailern? Spana in den:
 
 
 
 


» Heppåre! «

Kutar runt på min stjärna och gör dagliga i SB + lite levling. Sen ska jag kolla igenom film mappen och se vad jag har för material att klippa på. Har mycket att göra utanför SSO men behövde en liten paus kände jag, trött tjej som var ute och slirade igår och har tusen små projekt jag behöver fixa med haha..
 
 
Sorry för att jag bara lägger upp bilder i levlingskläder men gör typ inget annat på SSO på helgerna.
 

 

» Kingen my only one «

Den här hästen är det bästa jag har på SSO, jag skulle kunna rida runt på honom jämt och använda honom i varenda serie jag har (Vilket jag typ hittils gjort). Jag skulle kunna skicka iväg alla mina 10 hästar och bara ha honom i stallet. Han är jag. Jag älskar min starthäst Nightwhisper, jag har ett speciellt band till honom. Men Kingen, alltså kan inte sätta fingret på det. Han är fantastisk, passar i allt, är snyggast av alla hästar på SSO (enligt mig) och han är stor och mäktig. Ja en dag kanske jag gör det, skickar iväg alla utom honom. Finaste Eveningking <3
 
 
 
 
 

 

» Läs mina serier! «

Jag har inte bara YT-serien "Jorvik vampyren"  och "Historien om Flippen & Mary" Utan har skrivit mycket
bild serier som jag tycker ni ska läsa!
 
Historien om Mary - Mary är en tonårstjej som bor på ön Jorvik hos sin mormor och morfar, hennes föräldrar omkom i en bilolycka när Mary var 4 år gammal. All sin lediga tid tillbringar Mary i ett av privat stallen som finns på ön, hon har ingen egen häst så hon hjälper till med de andra tjejernas hästar för att ibland få rida lite grann i gengäld, vilket brukar vara att skritta fram eller av åt de bortskämda tjejerna. Och 1 gång i veckan rider hon en lektion på en av Steves hästar. Marys högsta önskan är såklart att få en helt egen häst! (Men mormor och morfar har inte råd). Läs den HÄR
 

 
Så gick det för Mary och Flippen - Fortsättning på "Historien om Mary" Läs den HÄR
 

 
Dunken & Bunken - Dunken och Bunken har jag valt att kalla huvudkaraktärerna i serien, det är alltså två stycken ridskolehästar som står på Valedales ridskola som ägs utav Claire. Dunken & Bunken har två skötare som älskar de två hästarna över allt annat, de älskar att pyssla med dom i timmar och vara ute och rida i skogen & på lektioner. Men Dunken & Bunken blir lätt rastlösa och hittar på små hyss lite titt som tätt, och vad det blir denna gången får ni se då ;). jag har valt att skriva serien med en glimt i ögat, Dunken & Bunken är absolut inte de smartaste hästarna ni mött, två hönshjärnor kan man säga faktiskt. Jag fnissade många gånger under tiden jag skrev den och jag hoppas att den kommer uppskattas utav er! Om ni tycker om serien får ni gärna kommentera avsnitten när de dyker upp, för detta är absolut en serie som jag kan utveckla och göra fler avsnitt utav om ni tycker om den vill säga! Läs den HÄR
 

 
Min bästa vän Melanie - Det här är en serie som handlar om Amanda & Melanie och deras hästar Prins och Alaska. Den är skriven och berättad utav Amanda själv, därför heter serien "Min bästa vän Melanie". En gripande serie där jag fällt många tårar under tiden som jag skrivit den. Läs den HÄR
 


» Lördag «

Hej på er! Hade ni en bra fredag? Min var sjukt bra. Hade dock tänkt mysa vid SSO på kvällen efter att jag käkat med en kompis men blev kidnappad så vart inge spela igår kväll.. Idag har jag också en del att göra så blir nog ingen super uppdatering här. Är ju svårt att skriva när man inte hinner mer än att göra dagliga i SB + levla. Börjar längta efter nästa vecka för då ska hela Sneakydragons glida omkring på små rulltottar hela veckan (Ponnyvecka),
jag och Evelina håller i tema veckan och det ska bli jätte skojj.
 
Hoppas ni får en bra lördag och spela lite åt mig med! Puss <3
 
 

 

» Levlar med Annies Karl. «

 
 
Annies kille heter Abbie Bigblanket och jag hjälper honom att levla och köpa bra kläder haha, sjukt roligt är det!
Han säger bland annat "Fort piniata" och "Norrland" :'D
 

 

» Haha asså typiskt! «

Bara för att jag lyckades slänga upp ett mobilinlägg hoppar internet igång såklart! Så nu ska jag påbörja dagens uppdrag och levling så får vi se vart det bär sedan. :)
 
 

 

» Internetlös «

Hej på er! Har inte glömt er men är internetlös för tillfället så bloggar från mobilen... Vi håller på o byter till ett mycket snabbare internet så det är ju bra! hoppas det hoppar igång snart iaf.. :)

» Jorvik vampyren «

Jag ville bara testa på movie maker då jag aldrig redigerat SSO filmer tidigare, det slutade med en hel säsong av jorvik vampyren som blev mer och mer omtyckt. Nu är säsong 2 på väg och jag har en pågående serie som heter "Historien om Flippen & Mary". Jag tror att de flesta läser min blogg på grund av mina serier, har alltid gjort serier i bloggen med en början med inlägg som var gjorda som en serie och sedan kom fler och fler bildserier till. Men det är inte förens mina YT-serier som det börjat hända grejjer, ni verkar gilla det! Och jag tycker det är skit roligt, så länge jag inte behöver stress redigera bara för att kunna ge er ett avsnitt, jag vill vara nöjd med mina serier. Därför älskar jag att jag kan sitta länge med de första avsnitten av jorvik vampyren säsong 2, för de ska inte börja visas förens i april..Ja hursom så har det varit en jäkla resa med Jorvik vampyren
och jag själv älskar serien.
 
I säsong 1 växte storyn fram under tiden jag filmade och redigerade, det blev som det blev och det blev skit bra. Men säsong 2 är annolunda då jag har ett manus och en bakgrund till serien. Och det blir nog ännu bättre än första säsongen. Kan knappt vänta tills jag får visa er..
 
Men har ni missat första säsongen är det bäst att ni börjar kolla på den, här har ni en ihopklippt film av Jorvik vampyren säsong 1 så luta er tillbaka och titta på den!
 
 


» Mer film jag gjort! «

Tänkte visa er några filmer från SD kanalen som jag redigerat. Det var såhär det började när jag lärde mig redigera, gjorde lite film här & där.
 
 
 
 
 
 
 
Tycker ni de är kul med filmer där vi bara flummar runt? Kan göra fler isf :)
 

 

» Min onsdag «

Hej på er! Vad gjorde ni igår, förutom att kolla på avsnitt 3 av Mary & Flippen?
Jag gjorde en massa faktiskt.
 

 
Levlade med Annie och hon kollade varje banas nya xp. Willow och Violet hängde på ett tag.
 
 
 
 

 
Glans hästarna <3
 
 
 

 
Jag och Annie upptäckte en ny affär vid hamnen i fortpinta och en båtgrejs, dessa finns tydligen i gåd och SB också så ja vi kommer nog snart kunna åka båt mellan öarna :) Najs!
 
 

 
Affären
- Jag hoppas denna affär blir lite ponny inspirerad lixom, eftersom den är nere vid hamnen vid ponnysarna.
 
 

 
Sen på kvällen var det dags för möte :)
 
 
En rolig och skön dag. Har inte börjat med uppdragen ännu.. Shame on me!
 
Idag har jag rätt mycket att göra irl, kommer inte vara med på eventet ikväll.. Men ska försöka göra dagliga här på förmiddagen någon gång.
 

 

» Historien om Flippen & Mary, Avsnitt 3 «

Nu börjar det bli spännande i serien, har ni missat tidigare avsnitt kan ni kolla in kategorin
"YT-serie (Flippen och Mary)" eller klicka HÄR.
 
 )
 
 Jag ber om ursäkt för mina kassa paint skills haha.. Men vad tycker ni än så länge om serien?
 

 

» Onsdag, uppdatering + avsnittsläpp! «

Godmorgon på er :) Jag vaknade av mig själv 06.20 idag, hade gärna sovit nån timma till men men. Har alltid varit så morgonpigg eller kanske mer van att gå upp tidigt och åka till stallet. Tog alltid morgonfodring och utsläpp för att jag älskar att vakna till och vara först i stallet, så mysigt. Men jaja haha har inget med saken att göra, jag ska alldeles strax börja ladda upp avsnitt 3 av Historien om Mary & Flippen. Som ni vet bloggar jag inte mer sedan under dagen för att ingen ska missa avsnittet och jag får lite ledigt helt enkelt. Har massor på schemat idag och jag gillar faktiskt att servern ligger nere på onsdagarna då jag kan pilla med annat utan att bli suktad av att spela ;). Så håll utkik så dyker det strax upp! Jag ska försöka hinna med dagliga i SB innan uppdateringen hoppar igång också.
 

 

» Dags för aktivitet! «

 
 
Såhär snygg är man när man ska på under hökens alla vingar.. Vad har ni gjort idag? Jag har levlat, gjort dagliga i SB, filmat med Sture och planerat en påskvecka med Annie :) Massa kul. Nu är det dags för event och sen ska jag kolla på farmen tror jag. Hoppas ni haft en fin dag, i morgon blire Historien om Flippen & Mary avsnitt 3, spännande!
 


» Dags för lite... «

 
 
Haha ja vad tror ni? ;)
 

 

» Mjölka kor :) «

 
 
 
 Denna gången mjölkar vi kor och hälsar på ELISABEET, Jag och Evelina skulle hålla i en hopptävling och försöker tjata dit Kim för att han ska tävla. Kan ju säga att vi lyckades och det gick så himla bra för honom, han failade inte en enda gång! :)
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se


» Snart onsdag och avsnittsläpp! «

Ja herre vad veckorna går fort, i morgon ska avsnitt 3 av Flippen & Mary släppas. Ett riktigt spännande avsnitt också! Så det ser vi fram emot. Annars så ska jag idag försöka klippa lite mer, jag ska försöka göra dagliga och levla innan kvällens event. Hann ju inte dagliga igår så ligger efter nu, bajs.. Ikväll är det hökens vingar och frågesport, alltid roligt att leka lite och jag får vara med hihi.. Nu h'nde det n[got med mitt tangentbord f;r ja r[ka trycka p[ n[gon knapp haha.. typiskt. Vi h;rs senare iaf!
 
 
Original Mary och Flippen.
 


» Nomnom «

Hej på er! Hann inte in någonting på SSO idag, är och ska fira min pappa & bror så blir kvar här ikväll :) Så vi får höras i morgon eller om jag komer hem och orkar logga in sedan. Ville bara säga det :) 

» Måndag igen. «

Ja då vare måndag igen, ser fram emot denna vecka. Kommer vara ledig tis-fre så kan spela en del på dagarna osådär, alltid mysigt. Men kommer dock inte närvara så mycket på event denna vecka, lite trisst. På onsdag kommer ju också avsnitt 3 av Flippen & Mary, spännande! Ja nej ja har inte så mycker mer att skriva, ska försöka logga in en sväng i eftermiddag iaf.
 
Ni har väl inte missat trailern till Jorvik vampyren säsong 2?
 
 
 
Vi hörs sen, hoppas ni får en fin dag! :)
 

 

» Tjuvkik i min brevlåda + rensning! «

Ja på söndagar städar man, jag har gjort rent min uteplats och fixat med möblerna och plockat hundbajs på tomten haha kul va.. Sen har jag också städat i min brevlåda på SSO och tänkte dela med mig av lite som fanns där innan det började eka tomt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha ja min brevlåda är rätt oseriös och ibland dimper det ner söta brev från er som läser min blogg.
 
Har typ haft nån rädsla för att tömma min brevlåda, finns en massa brev som jag sparat utan att jag egentligen vet varför .Långa brev från SSOs största idiot bland annat. Men nu är allt väck. Skönt!
 

 

» "Han kanske har blivit vampyr sugen" «

Medans jag försöker vara duktig och göra lite dagliga med GED och Goldspur kan ni kika på Berits senaste video, här försökte vi leverera ägg till mormorstanten. Mina gick sönder :(
Och Evelinas häst har blivit vampyr sugen. Märkligt!
 
 
 
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
 
 

» Mycket känslor! «

Wow det var mycket känslor bland kommentarerna till jorvik vampyren säsong 2 trailern. Ni skriver att ni kommer att dö för att ni kommr längta ihjäl er, det är det som är meningen ju! Eller alltså ni ska ju inte dö haha men längta. För den som väntar på något gott! ;).. Det kommer komma mer jorvik vampyren här, vill publicera och skriva lite om säsong 1 så att ni är heeelt beredda på säsong 2 sen.
Men först har jag en heeelt annan nyhet!
 
Fina Sture blev level 15 igår, jag loggade in och körde GED och Goldspur och sedan levlade jag upp honom. Första hästen jag inte "fuskat" med ett skit sen hmm min första ponny tror jag? Så kändes riktigt bra :) NU är det min kissekatt som ska levlas han är på 9 tror jag. Sedan vill jag inte levla mer haha, tar sån tid ifrån klippande och allt så släng inte in mer fina hästar SSO :(
 
 
Vad ska ni göra denna fantastiska söndag? :)
 

 

» Tja Tja Bloggen! «

Hey där alla Courtney´s läsare, Sture här.
Har precis kastat in nya designen, hoppas att ni kommer älska den lika mycket som Cortney gör :3
 
( Ser ni något som ni är osäkra på om det ska vara där så kontakta gärna Evelina Silverknight så ska hon lösa det)

» Trailern till min nya serie «

 
Äntligen! Det har varit så svårt att inte skriva om den, prata om den och inte fått visa er den!
 
 
 
 
 
Jag vet att flera vetat om det, folk som stött på oss i spelet under filmning och jag har fått förklara mycket för statisterna i serien (såklart). MEN det har inte läckt ut vilket jag är oerhört glad över, tack för att ni håller tyst :)
Hade tänkt att hålla mig lite längre men insåg att det går nog inte så mycket längre till. Detta har jag suttit i timmar med och inte fått skriva någonting om det, förstår ni hur jobbigt det är? haha.. Ny design dyker upp här under dagen som älskade Evelina Silverknight jobbat med.
 
Dock vill jag fortfarande att de inte ska läcka ut bilder ifrån inspelningarna som säger för mycket om serien.
 
Snart är den här, JORVIK VAMPYREN SÄSONG 2!
 

 

» Lite mera filmning med Kim. Annie och Sture! :) «

Medans jag redigerar och förbereder för trailer släpp av min nya serie så kan ni kika på detta. Jag och Kim ger oss på observatoriebanan och ett konstigt nummer ringer mig. Annie och Kim virrar bort sig i skogen så jag och Sture försöker rädda dom. Haha det händer mycket på en kvart i dessa avsnitt må ja lova :)
 
Jag har bestämt mig, trailern till min nya serie kommer visas för första gången idag. Min nya design kommer upp senare ikväll.
 
Ska bli så roligt att se vad ni tycker om detta projekt!! :)
 
 
 

 

» Hallå där! «

Godmorgon på er! Eller ja typ.. Sovit jätte dåligt inatt och känner mig inte helt 100 idag, det är jätte tråkigt för det är så himla fint väder utomhus. Får se om jag piggnar på mig och tar en lång promenad med hunden sen. Men jag ska mest redgera idag till nya serien, kommer släppa trailern idag eller i morgon. Det är nämligen så att jag tänker släppa en ny design samtidigt som trailern så måste ta reda på hur jag sätter in den först.
 
Vad hade ni för er igår? Jag flänge runt en massa så var bara inne på morgonen snabbt och gjorde ged och goldspur uppdrag.
 
Jag ska också försöka hinna levla upp Sture till level 15 idag, men jag kommer nog fastna i redigeringen hehe.
Love it <3
 
Men hoppas ni får en fantastisk dag så hörs vi senare, kanske med en trailer här på bloggen kanske inte?
 
Puss på er :)
 
 
En karaktär jag spelar i en annan bloggares serie. Ni kommer få veta så fort den är klar. :)
 
Hur ser jag ut? Vad tror ni jag spelar?
 


» Kan snart inte hålla mig. «

Jag är så sugen på att släppa trailern till min nya serie så att ni anar inte.. Men som tur är har jag fullt upp hela dagen, kvällen och natten. MEN inte omöjligt att den kommer upp lördag eller söndag. Som tur är kan ni kika på senaste avsnittet av Kims YT-serie som jag är med i. Så hörs vi mer i morgon! Puss på er :)
 
 
 

 

» Sista grenen i Sneakdragons mästerskap (Enkel) «

Idag var det terräng och det var så jäkla roligt! Först fick de träna i 10 minuter, sedan samlades alla vid starten/målet och de ropades upp en och en för start. Vi hejjade och jag sjöng ramsor!
 
Typ såhär lät det:
"Hejja Haley friskt humör du är lika god som smör!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom sista grenen var idag så räknades resultaten ihop och vi hade en Guld, silver och brons vinnare. Här har ni listan:
 
1. Willow Bravebrooke – 72 (1000sc)
2. Felicia Nightlake – 71 (500sc)
3. Ellie Northfall – 70 (200sc)
4. Frida Winterstorm – 64
5. Emma Shortroad – 63
6. Annie Lightningheart – 38
7. Haley Rainsatorm – 37
8. Henriette Lionstar – 36
9. Victoire Winterfall – 22
10. Chiara Seabrooke – 21
11. Hortense Skyfall - 19
12. Amanda Wolfdaughter – 18
13. Malin Winterfall – 17
14. Brigitta Underhand – 15
15. Ida Friendside – 14
 
Jätte härlig vecka, är så kul att se hur de kämpar :)
 

 
 

» Till Fina Jaqueline Diamondgirl «

 
 

 

» Skriver av mig «

Igår var ingen bra dag på SSO alls, tänker inte gå in på detaljer. Men ibland saknar jag tiden då SSO var helt oskyldigt för mig, jag var inte särskilt bra kompis med någon, jag hade min lilla blogg och testade olika klubbar, olika ansvar i klubbar. Ville jag inte spela på en vecka så gjorde jag inte det. Det var bara ett spel som vilket annat spel som helst. Allting började i sommras i FF, jag började prata med fler och märkte att jag klickade med vissa på riktigt, hade deep talks i chatten och började spela mer och mer. Men det var inte förens i Sneakydragons som allting igentligen började, det var här jag faktiskt började skapa riktiga band. Till en början tyckte jag att det var skit läskigt, kan man ha kompisar på internet? Vill jag ha det?.. Jag ångrar inte en sekund, utan Sneakydragons hade jag inte spelat idag, inte på samma sätt åtminstånde. Vi är en stor familj full med underbara människor som är helt olika varandra men som har jäkligt roligt. Jag älskar att ha ansvar, planera events i timmar och känna att jag gör någonting betydelsefullt, att jag gör någons vardag åtminstånde lite roligare, lättare, bättre. Jag har band till folk i klubben, jag tycker om dem allihopa och är närmare vissa än andra. Men fortfarande så spelar jag för min egen skull, för att jag tycker att det är roligt. Det känns inte som att alla gör det och det tycker jag är synd.
 
Har ingen aning om vart jag vill komma.. Och om det låter som att jag tänker ge upp eller nått vill jag att ni ska veta att det tänker jag inte. Jag älskar detta lika mycket fortfarande. Alla har vi våra ups and downs. <3
 

 
 

» Lite mera filmning med Kim. Annie och Sture! :) «

 
 
 
 Har varit med ett par gånger nu, tycker det är jätte roligt. :)
 

 

» Tidig morgon «

Hej på er :) Hoppas ni gillade gårdagens avsnitt, vet att det inte är så roligt att vänta en hel vecka men skulle jag ge er allting på en gång så skulle det ju inte vara så kul heller eller hur? haha :).. Jag ska släppa den nya trailern snart, har inte bestämt exakt vilken dag men kanske typ i helgen eller nått? Vad tycker ni?
 
Ikväll fortsätter mästerskapet och det är terräng grenen som gäller, de kommer få värma upp 10 minuter innan de startar en och en, tänkte att alla står vid mållinjen och hejjar på de som tävlar lixom. Så spännande!
 
Gårdagens uppdatering var inte direkt något som föll mig i smaken men är as pepp på de nya uppdragen när man byggt upp ryktet! :)
 
Vad tyckte ni om de nya kläderna, sminket och frisyrerna?
 
Har skola jätte länge idag så vi får höras senare helt enkelt, puss på er! :)
 
 

 

» Historien om Flippen & Mary, Avsnitt 2 «

Då var det onsdag igen vilket betyder uppdatering och avsnittsläpp. Onsdagar är bra dagar eller hur? :) Här har ni andra avsnittet av Flippen & Mary. Har ni missat första? Se det HÄR.
 
 
 
 Vad tycker ni, börjar det bli spännande nu?
 

 

» Tigereye "Tigerkatten" «

Tigereye är min vackra arabvalack. Han är en helt fantastisk häst som man inte kan se sig mätt på. Trots att det var utseendet jag lade märke till hos honom först så är hans personlighet det jag värdesätter mest hos honom nu. Han ger allt på banan och är väldigt svår att störa, han lägger fokus på det vi gör just nu och bryr sig inte så mycket om omgivningen. Det är för mig en viktig egenskap hos en häst. Han gör själ för sitt namn då han är otroligt smidig och lätt att ha o göra med på svåra omhoppningsbanor.
Jag tror att vi har många fina dagar att se fram emot tillsammans.
 
Tigerkatten är i level 15
 
 

 
Mer bilder:
 
 
 
 
 
 

 

» Lök är djävulens påfund. «

Alltså jag har aldrig gillat lök, eller alltså gillat är för snällt för får jag en lökbit i munnen och man känner hur den knastrar och sprider sitt gift, jag kräks! Det är världens vidrigaste smak och konsistens. Den enda löken som funkar (om man inte tar så mycket att det ger smak) är lökpulver. Och vitlök (pressad). Många tycker att jag är barnslig och säger ofta "Du skulle inte ens känna att det är lök i den" Joho du tack så mycket jag har typ en lök radar för att jag hatar det så mycket. Min värsta lök är rödlök.
 
Har ni någonting ni verkligen hatar?
 
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
 
 
 
 Någon annan som har lök som fiende? ;)
 

 

» Gillad «

Igår blev man gillad med familjen goldspur ifall man gjort dagliga som man ska. En ny tävling öppnades och mer kläder vart tillgängliga, wiho!
 
Först körde jag tävlingen som jag tyckte var ganska rolig faktiskt, körde den dock bara 3 gånger, ska väl hitta tid för att nöta den lite så småningom.
 
Sedan köpte jag ridbyxorna med strumpor, to die for alltså! Som jag längtat.
 
 
Vad tyckte ni om den nya tävlingen och kläderna? :)
 


» Hejminapixelhästarjagharsaknaterjättemycket «

De helgerna jag inte spelar känns det som jag varut utan mina pixels (mina hästar) i typ veckor haha.. Jag spelar nästan bara mån-tor och dem dagarna känns också sjukt långa. Men en vecka känns as kort, alltså vart finns logiken här? Den finns inte helt enkelt.
 
Men under helgen har de blivit omhändertagna av Evesture och även mitt kära rykte med Goldspur har byggts upp. Sen att Sture helt plötsligt är i level 14 gosh! Sen hade han på sig en fin rosett som de fått tillsammans under helgen. :')
 
 

 
Puss på pixels <3
 
 
Katten och Laman <3
 
 
Moonie och Kingen <3
 
 
Storebror och Proppen <3
 
 
Whisper <3
 
Haha riktigt kramkalas blev det, nu ska jag göra dagliga i SB. <3

 
 
 

» Min vackra sångröst «

Fick en snap av Kim i helgen när han klippte detta, så jag var lite förberedd på att skämmas lite haha.. Någon som hört sången jag försöker sjunga? Jag har inte hittat på den ja lovar :'D Tack för den Kim!
 
Haha älskar Annies snål uttalanden, min lilla Ove :') <3
"Barnängen? Har inte råd med någon sån lyx!"
"Det är dyrt på restaurang och man ska äta så mycket som möjligt!"
 
AnnieBretta.blogg.se
Silverknight.blogg.se
 
 
 


» Måndag och första dagen på mästerskapet! «

Ja herregud denna veckan håller jag och EveSture Sneakydragons mästerskap svårighetsgrad enkel. Och vi börjar med LD dressyr ikväll. Denna veckan räknas alla resultaten ihop i dressyr, hoppning och terräng och den med mest poäng vinner mästerskapet.
 
Guldmästare - 1000sc
Silvermästare - 500sc
Bronsmästare - 200sc
 
Är super spännande verkligen, tycker det är så roligt att bedömma dressyr. Här har ni programmet:
 
 
 » Fina Sture <3 «

 
 
Har fått små snaps under helgen från Sture som varit inne och tagit hand om mina pixel hästar och levlat lite oså. Hur fin är hon inte? Blir så glad <3
 
Silverknight.blogg.se
 


» Mer film med Kim «

Hej på er! Jag orkar inte spela idag, den här helgen har varit tuff.. Men är back on track i morgon igen! Bjuder på en liten film från när jag var med Kim, Annie och Sture och filmade lite i onsdags. Ses i morgon puss på er <3
 
 
 
 Hoppas eran helg varit bra :)
 

» Varför just Kingen? «

Kingen har fått en huvudroll i NÄSTAN alla mina serier, YT-serier som bildserier. Varför?
Alltså helt ärligt har det bvara blivit så, han passar till typ allt! Sen är han en perfekt häst att filma med då han alltid gör sitt bästa och inte blir uttråkad. Han är nog den hästen jag är mest fäst vid och tillbringat mest timmar uppe på (Förutom Nightwhisper). Har lixom älskat honom sen den onsdagen då frieser hästarna landade på Jorvik och kommer alltid vara så sjukt fäst vid honom, så vacker..
 
Vill ni se mer av Eveningking så kika in länkarna.
 
 
 

 

» Skvaller «

Hejsan! Eftersom jag inte kommer sitta vid datorn alls denna helgen (typ) så tänkte jag bjuda på lite skvaller. Under denna vecka som gått har nämligen en ny serie börjat filmas. Jag har länge skrivit och redigerat manuset, kontaktat personer som jag vill ha med i serien och knåpat med outfits. Det är långt ifrån klart men jag kommer släppa trailern så småningom. Så under tiden som Mary och Flippen publiceras på bloggen (6 avsnitt kvar) så händer det mycket spännande saker som jag inte får skriva om..
 
Oh.. Blev ni nyfikna nu? ;)
 
 
 
 

 

» Tankar «

Denna veckan har fått mig att fundera litegrann. Har ni tänkt på att klubbägare ofta har ett väldigt stort ansvar? Alltså all cred till de som orkar med det, för det är inte bara rosa moln och roliga aktiviteter att planera. Man måste göra ALLA nöjda annars får man se på fan. Jag kan satsa pengar på att det just nu pågår mycket drama i flera olika klubbar, stora som små. Onödiga tjaffs och pikar hit & dit. Jag tror att människor har ett behov av drama och att få sin åsikt hörd, kosta vad det kosta vill. Vems pik och kommentar låter smartast och vem kör över vem? Det blir till ett spel och man dras in i saker utan att man hinner stanna upp och tänka efter. En stor anledning med att ha en åldergräns på klubbar är för att minska drama, men självklart är inte vuxna människor prickfria dom heller. Man blir irriterade på varandra och tjaffs blir till bråk. Vad är då skillnaden mellan att ha ett bråk i en vanlig klubb och en med åldersgräns? Jo i en klubb där folk är över 18 år så är man vuxen nog att reda ut sina egna tjaffs UTAN att blanda in andra medlemmar som inte har med saken att göra, här ingår även ägaren. Självklart skulle jag kontakta ägaren om ett stort bråk hade utlösts, men jag hade inte förväntat mig att denna person som liksom jag är en vuxen människa skulle lösa det åt mig. Varför ska jag lägga det på denna personen? Alla har vi våra egna problem och belastningar utanför spelet så varför skulle jag vilja lägga över press på någon som inte har med det att göra? Står man som ägare har man makt att kicka ut folk men skulle det lösa några som helst problem? Nej jag tror faktiskt inte det. Är man vuxen kan man välja sina fighter och också ta dem. Rensa luften och gå vidare, ja vi kommer alltid stöta på folk som har andra åsikter än oss själva, bekräfta denna personens tankar (inte samma sak som att hålla med) och den kommer troligtvis bekräfta dina också. Man behöver inte vara bästis med alla men man kan iallafall försöka lösa saker så att åtminstånde inte folk runtomkring behöver bli inblandade. I en stor familj blir det ibland bråk, men kärleken är starkare eller hur?
 
Vi spelar SSO för att det är roligt, för att vi funnit vänner och gemenskap.
 Vem orkar med sina irl problem + en massa tjaffs och bråk på SSO? Inte jag iallafall.
 
Det är så otroligt tråkigt och man önskar att energin kunde gå till annat, men somsagt jag tror att människor behöver bråk och drama, göra sig hörda och bli bekräftade. Men sen kan vi glömma och försöka gå vidare?
 
Jag älskar min gula familj, ni förgyller många timmar i min vardag.
Det gör ont i mig när jag ser att sånt här pågår.