» Jorvik vampyren «

Jag ville bara testa på movie maker då jag aldrig redigerat SSO filmer tidigare, det slutade med en hel säsong av jorvik vampyren som blev mer och mer omtyckt. Nu är säsong 2 på väg och jag har en pågående serie som heter "Historien om Flippen & Mary". Jag tror att de flesta läser min blogg på grund av mina serier, har alltid gjort serier i bloggen med en början med inlägg som var gjorda som en serie och sedan kom fler och fler bildserier till. Men det är inte förens mina YT-serier som det börjat hända grejjer, ni verkar gilla det! Och jag tycker det är skit roligt, så länge jag inte behöver stress redigera bara för att kunna ge er ett avsnitt, jag vill vara nöjd med mina serier. Därför älskar jag att jag kan sitta länge med de första avsnitten av jorvik vampyren säsong 2, för de ska inte börja visas förens i april..Ja hursom så har det varit en jäkla resa med Jorvik vampyren
och jag själv älskar serien.
 
I säsong 1 växte storyn fram under tiden jag filmade och redigerade, det blev som det blev och det blev skit bra. Men säsong 2 är annolunda då jag har ett manus och en bakgrund till serien. Och det blir nog ännu bättre än första säsongen. Kan knappt vänta tills jag får visa er..
 
Men har ni missat första säsongen är det bäst att ni börjar kolla på den, här har ni en ihopklippt film av Jorvik vampyren säsong 1 så luta er tillbaka och titta på den!
 
 




Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback