» Sommaren är här! «

Jag kände hur dammig och äcklig luften var i stallet, hästarna kändes trötta och uttråkade.
Jag ringde till Steve som direkt var villig att hjälpa mig köra ut allihopa till betet en vecka tidigare, hade egentligen tänkt att släppa dem nästa vecka. Men varför inte idag lixom?
Jag duschade dem en och en och alla blev av med sina hästskor, de har tillräckligt bra kvalite på sina hovar för att gå barfota hela sommaren. När alla var torra och fina lastades dem i vingårdens stora hästbuss och Steve körde ut dom till betet. Mina hästar som går på lösdrift blev också otroligt glada över att se sina vänner igen.
Nu ska de bli runda och fina till hösten <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kingen ska vara kvar hos mig i sommar men får såklart beta runt slottet hela dagarna när han inte används eller när det är riktigt ruskigt väder får han stå i stallet. Men han kommer troligtvis inte få stå ensam för jag kommer Ev. ta hem och utbilda en tinkerhäst i sommar. Mys!
 

 
Stallet städades rent och vädrades, luften kändes redan 1000 gånger fräschare. Sen tog jag mig an min garderob och fixade till så att allt var i toppskick även där.
 
Mina kläder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hästarnas utrustning:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Känns riktigt härligt att ha fått ordning på allting, nu ska jag mysa runt på min Kingen hela sommaren. Och som jag skrev ta hem en ny liten pärla! Det här med sommarboende är jag lite osäker på, trivs ju så bra på vingården. Ska fundera men blir nog troligtvis kvar med Baronessan och drakarna haha. :)
 
Ska ni släppa ut några hästar på bete nu till sommaren, eller har ni redan gjort det kanske?
Ska ni byta boende över sommaren?
 

 

» Pyjamasparty <3 «

I torsdags blev det pyjamasparty, var mysigt och roligt.
Vi började med sanning & konka i biblioteket, jag fick hångla upp Baronessan.. Suck... -.-
Sedan tog vi en uteritt till den fina grillplatsen i gåd där jag berättade tre stycken historier för drakarna lite spontant haha. Det var historien om Nemo, historien om sture och historien om Amandas hår, haha slottstanten ni vet? Dock vart de så mycket censur på Nemo och Sture men ni får läsa historien om Amandas hår iallafall! Alltså när jag läser den inser jag hur skadad jag verkar vara hahahh... Psyk Nemo.
 
 
Sanning & konka, var riktigt roligt faktiskt!
 

 
 
Mysig uteritt på våra små i pyjamas <3
 

 
 
Brum brum alla drakar fick plats på båten :D
 

 
 
Mysigaste platsen!


 
 
Lilla gyllenbladet :)
 

 
Här har ni historien om Amandas hår (Slottstanten)
 
 
 

 
Men vad ska ni göra idag då?
Jag tänkte försöka uppdatera inlägget "alla hästar på Jorvik" och sen ska jag iväg senare så blir inge spela ikväll. Dock somnade jag med huvudvärk och vaknade med huvudvärk, najs... :/
 

 
 
 

» Till Iris Sweetbell <3 «

 


» Återupplivar en gammal film! «

Denna film har länge funnits på SD kanalen som är en av mina första redigeringar. Nu ligger den även på min egna kanal ifall någon vill kika på den :) Gammalt och härligt stojj!
 
 
 


» Hänger på discot «

 UNTZ UNTZ
 
 

 

» Redigerar massor av material! «

Hallå där!
Gud så skönt det känns med sommarlov, dock ska tentan in nästa vecka så är inte riktigt sommarlov förens då kan man väl säga. Men jag slipper ta mig till skolan iaf. Det regnar ute vilket är både på gott och ont. Jag kan sitta och redigera material till olika videos som kommer inom kort, najs! Har 5 delar MC att bjuda på som jag sitter o klipper ihop lite just nu. Sen ska flum filmen klippas ihop. Sen tänkte jag börja med avsnitt 8 och göra planer inför en stor filmning som ska ske snart. Spännande!
 
Ja mycket att göra men roligt är det, speciellt skit dagar som denna.
 
Ikväll ska jag ta det lugnt, för resten av helgen är helt bananas med saker som ska göras, folk som ska firas och människor som vill träffas. Så lägger tid på bloggen idag/ikväll helt enkelt :)
Vad ska ni göra i helgen?
 
 

 
 

» Till Clara Starrock <3 «



» Goos <3 «

Alltså den här bilden är ju så jävla pluttinutt gossig så ja dör, var innan pyjamaspartyt igår.
Alla ponnysarna ba gosar!
 
 
OCH VET NI
Idag är det sista dagen i skolan, jag dööör.. SOMMARLOV!
När slutar ni skolan? :)
 

 

» Älskar att prata med roliga människor :) «

 
Efter onsdagens möte så träffade jag på ett gäng härliga människor i FP, vi stog och pratade en stund och jag tycker det är super trevligt att prata med er när jag har tid. Fick tillomed backup när Sture var elak och kallade mig snorunge haha, hon fick en rejäl hump ska ni veta ;)
 

 
 
 
 

» Tobbe Larsson till SSO! «

 
Så jävla roligt verkligen, undrar vad det kommer bli för slags uppdrag! :D
 
LÄS OM DET HÄR
 


» Dags för pyjamasparty! «

 
 


» Ponnygoooos <3 «

 
 
 
Det är fasiken folktomt på många event nu förtiden, folk är hellre ute i solen tyvärr haha...
Men vi lekte kull några stycken och hade jätte roligt! OCH jag var duktig och har lyssnat på era önskemål, jag filmade detta och ska klippa ihop det så att ni får en flum film med drakarna inom kort. Najs va? :D
 

 

» Big bonny! «

Jag älskade dessa uppdrag, gjorde dem med Kim, Annie och Sture och jag fick äran att läsa den vackra människans ord. Alltså jag tycker verkligen om Bonny! Hon verkar så genomarbetad tycker ni inte?
Igår gjorde vi andra delen på uppdraget och den filmen kommer om några dagar som ni vet, men ni kan få se första delen iallafall :) Som tur var har min mic börjar sköta sig så jag låter inte helt åt pipsvängen..
 
 
 
 
 
 
 


» Skriva skriva skriva! «

Idag kommer jag tillbringa mesta delen med att skriva tenta. Men var inte ledsna för det!
Ni får nämligen del 2 av MC istället! Wihoo :D
 
 
 
 
 

» Jorvik vampyren är tillbaka! «

Efter en veckas avbrott är avsnitt 7 äntligen klart för publicering!
Jag har bytt dator och fått en mängd problem på vägen, förlorat material och haft stul med min mic.
Detta är min första video redigering i SonyVegas och jag håller ännu fortfarande på att upptäcka allt man kan göra, det är svårt men roligt. Så var snälla i kommentarer om redigeringen haha ;) MEN nu är det alltså en mycket större bild och kvaliten ska vara mycket bättre. Jag är osäker på om texten kanske går lite för fort ibland och jag vill gärna veta om ljudet är lågt för er. För mig var det så himla högt i redigeringen så har sänkt klippen. Men det kanske bara hörs bra i mitt headset så säg gärna till isåfall så jag lär mig!
 
Har ni glömt vad som hände i förra avsnittet? Kolla videon nedan.
 
 
 

 
Jorvik vampyren säsong 2, häxornas hemlighet - Avsnitt 7
 
 
 
Hur ska det gå för våran Courtney?
Missa inte nästa veckas avsnitt!
 


Som ni vet är onsdagar min "lediga" dag där jag inte bloggar utan bara publicerar Jorvik vampyren.
Idag är det också uppdatering och jag hoppas innerligt på Tinker hästar precis som alla andra typ haha!
Ha en bra dag fina läsare/tittare <3
 

 
 

» Haha alltså dör lite «

Haha ja såhär har vi det på våran ts kanal, jag har tydligen gjort Emil ledsen.
I filmen är det alltså inte MC som är det roliga utan det är Emil hahah..
 
 
 
 

» Fan bilder & brev <3 «

 Fått detta till min mail ifrån Ebba Highland, blir så himla glad tusen tack <3
Klicka på bilderna för att komma till hennes blogg.
 
 
 
 
 
 
Vill du också skicka något till mig?
 

 

» Bryter benen! «

Alltså igår så red vi på ängen och då skulle Sture "Bajjamajjan" göra krokben på mig och Prinsen så vi ramlade... Dock hann jag rycka tag i Dragqueens svans och vi tog med oss dom i fallet MOHAHA.
 
 


» Skolaaaa «

Skola idag, blä så skoltrött nu.. Men snart äre slut! Igår hade vi event där vi skulle gissa fraser ur filmer, jag sög rent ut sagt men kastade ut alla filmnamn jag kom att tänka på när jag såg fraserna, det var dock inte poppis haha... I morgon är det dags för kull vilket är roligt och enkelt.
 
 

 
Jag och Sture vad Emmas snygga säkerhetsvakter. BACKA SA JA!
 
 
 
 
Älskar lila och hur snyggt blev det inte till Prinsen!?
 

 
 

» Hängt med drakar :) «

Vart på event och efter så hängde jag med några drakar, vi red en liten sväng till FG innan jag och Sture bestämde oss för att bli tvillingar med snyggaste outfiten hihi <3
 
 
 
 
Hinner inte blogga mera måste spela också haha.. Men vi hörs i morgon igen! :)
 


» Ponnyveckan är igång! «

Då är det snart dags för veckans första event, jag har med mig storebror denna vecka och
vi är så fina i våran lila outfit! Dock kanske vi måste vara gula hehe de visar sig.
 
 
 
 
Suck... Bångstyriga ponny hur ska detta gå?
 

 

» Sommar! «

Ligger ute i solen IGEN. 
Har solat mycket senaste dagarna, riktigt najs! Läser en svin flummig bok (skola) och funderar på Tinkerhästarna som SSO visat sneakpeak på. Så roligt med ny ras verkligen, hoppas de kommer på onsdag. 
Vad tror ni?
 
 
 
 

» Vegas <3 «

Sitter återigen i Vegas med avsnitt 7, det är så roligt men ganska svårt!
Onsdagens avsnitt kommer att vara ett lite längre avsnitt eftersom det är en vecka försenat. Jag har än så länge lyckats klippa ihop alla scener som ska vara med, nu ska texten in och där behöver man redigera scenerna också och göra dem längre/kortare/långsammare/snabbare för att texten ska matcha in bra. Sen ska musiken in och lite effekter läggas på och sen är det klart. Kommer nog inte bli klar idag men till onsdag blir jag det lovar jag
 
Ikväll börjar ponnyveckan och det ska bli så mysigt, måste in och fixa en grym outfit till mig och storebror sen.
Men nu på dagen ska jag ligga ute i solen och läsa (Skolböcker) om molnen håller sig borta och förbereda mig för denna vecka full med studentfirande och tufft tentaskrivande.
 
Vad gör ni denna måndag är ni i skolan? Sjuka? Lediga?
 
 



» Så glad. «

Jag har fått igång vegas och fått en snabblektion av Sture i hur det fungerar. Jag är lättad för det påminner om Movie maker, dock en smartare version. Jag har börjat klippa avsnitt 7 och det går sakta men säkert frammåt. Inte så enkelt såhär i början :) Men jag kommer publicera det på onsdag, mer än en vecka kan jag inte vara sen alltså. Så på onsdag kommer det och sedan hoppas jag kunna filma massa material denna vecka till MC m.m. dock är det slutspurt i skolan så jag ska inte hoppas för mycket. Men känns som ett stort steg att ha fått igång Vegas verkligen!
 
I morgon ska jag fortsätta klippa och fixa lite autos som ska publiceras här på bloggen. :)
 
 
 


» Ponnyvecka är bästa veckan «

Den kommande veckan kommer bli bäst..

Det är dags för Haleys ponnyvecka som startar i morgon! Ihhh så roligt.
bered er på ponny bildbomb. 
 
 
Nemo & Doris ute på sina ponnys <3
 
 
 
 
 
 
Min första ponny lillebror, hans sommarlov har redan börjat på Ön så det blir storebror som följer med mig på ponnyveckan :)
 
 
 
 
 
Fina storebror <3 
Ja denna vecka kommer bli skojj :) 
 

» To do «

Känner att det här med att byta dator och att sommaren bestämde sig för att slå sig ner har gjort att jag har ett litet släp efter mig med saker som MÅSTE göras. Jag behöver en lista!
 
  • Redigera typ 3 avsnitt av Jorvik vampyren
  • Filma till Jorvik vampyren
  • Redigera frågestunden
  • Filma Minecraft 
  • Redigera Minecraft till typ 3 avsnitt
  • Filma flum med klubben (önskemål)
  • Redigera o publicera flum med klubben. 
  • Fixa till och publicera autos
  • Fota de nya ponnysarna 
  • Lägga in de nya ponnysarna i inlägget "Alla hästar på Jorvik". 
Det enda jag behöver för detta är:
  • Min mic slutar dumma sig
  • Lära mig vegas (nytt redigeringsprogram)
  • Tid, tid, tid och ännu mera tid. 
Alltså det ultimata vore lite regn och ledighet haha vad hemskt men sant! 
 
 
 

» Ska jag sluta göra Jorvik vampyren? «

Fått denna frågan i några kommentarer svaret är:
NEJ FöRFAN!
 
 
Det har blivit lite förseningar av flera anledningar som ni kan läsa i flertalet inlägg senaste dagarna 
Avsnitt 7 kommer snart, jag lovar!
 

» Sändag :) «

Godmorgon fina ni! 
Idag är det morsdag glöm inte bort det alla ni som har en mamma. Hon är värd all kärlek i världen förstår ni. Men iallafall igår så hängde jag med två killkompisar hela dagen och det slutade med en grillkväll, har inte satt på datorn på 2 dagar (förutom vid gårdagens inlägg) vilket känns bra eftersom jag varit ute mycket i solen och tagit vara på dessa fina dagar. Det som känns mindre bra är att inläggen här blir lite småpissiga men ja jag uppdaterar iallafall. Idag kommer jag att ha lite saker att göra och datorn kommer inte slås på förens ikväll. Men ikväll vill jag verkligen installera vegas och börja leka! Gah så länge som jag väntat på att använda vegas alltså. Antar att det finns några otåliga som väntar på jorvik vampyren också ;)
 
Vad gör ni denna söndag? 
 
 

» Min mic «

Jag har ju klagat mycket på min mic på senaste, här har ni ett avsnitt där ni hör hur illa det är! Nu låter den dock lite bättre men jag är fortfarande inte nöjd :( Förstår ni varför jag inte vill filma MC m.m. med denna röst haha?
 
 
 

 

» Gosh gårdagen... «

 
 
Blev allt annat än jag tänkt mig, så jag satte inte ens på datorn en enda gång. Orkar inte förklara allting men var i säng vid halv tolv efter panikbesök på Ikea och massa kaos hemma haha...  Idag är det sjukt fint väder och det verkar som att många vill hänga, jag med såklart! Får dock dåligt samvete över bloggen men jag tror inte många ens läser bloggar på dagarna i det här vädret? Min plan är att försöka boka upp mig på dagen men dra mig hemmåt vid middagstid så att jag kan sätta mig med vegas och göra ett avsnitt, det kommer ta tid eftersom jag måste lära mig programet osv. Jag ska också klippa ihop frågestunden så att ni får den. Är ensam hemma så det är verkligen perfekt för en redigerings kväll. MEN kan inte lova någonting det beror på vad som dyker upp och vart jag kan tänkas bli kidnappad under dagen.
 
Det som är bra faktiskt är att Minecraft servern ligger nere eftersom Kim är hoss sin familj, då kan man inte lockas av att gå in där och spela.Dock har jag typ inte spelat på hela veckan utan
denna vecka har klubben haft prio ett.
 
Nej men nu ska jag gå och göra mig i ordning och lägga mig i solen i väntan på att bli hämtad av mina vänner.
 
Håller tummarna för en lugn kväll framför vegas!
 

 

» Någon mer än jag? «

Alltså värmen, jag älskar det. Finns inte på världskartan att sitta vid datorn på dagarna. Klockan 8 känns det okej att slå på den. Nån mer som jäser? haha tog bild på vindruvorna solen är svår att fota. 
 

» Tack.... «

Sture blev arg på mig och gjorde mig till Novis, alltså hon är en sån jävla bajjamajja!
 
 


» Wordscramble «

Wordscramble - Denna gång med hästras tema!
Wordscramble går ut på att orden i tex. En låt titel eller som denna gången en hästras blandas ihop och de tävlande ska lista ut vad för ord som gömmer sig i röran!
 
Exempel från tävlingen:
  • Frieserhäst - ererfsihsät
  • Andalusier - naulesrdia
  • Achaltekeer - ahtcerealke
  • Paint Horse - aitpn hsore
Alltså herregud vad duktiga de var, så himla snabba alltså! Jag hade nog stått som ett frågetecken.
 
 
 
 
Vinsten tog Emma Shortroad hem med 9 poäng, stort grattis!
 

 
 
Ordlek i ring med häst tema- Vi stog i en ring (inte i en kram som på bilden haha) och en person börjar säga t.ex. Häst då ska personen som står bredvid (klockans håll) säga ett ord som börjar på T och har med hästar att göra. Alltså sista bokstaven i ordet som personen innan sa ska ditt ord börja på!
 

 

» Tinker <3 «

 
 
Jag är så glad <3
Dock lite skeptisk till hovskägget, men jag hoppas det inte kommer se ut som klumpar.
 

 
Inget avsnitt idag, har varit ute hela dagen och fixat o solat. Jag har inte haft lust att sätta mig med avsnitt 7, det var så jäkla jobbigt att förlora allting alltså. Men ska installera Vegas (Nya redigeringsprogramet) i morgon eller lördag och klippa ihop det. Förlåt för att ni får vänta <3
 
Hoppas att det inte är för avancerat så att jag kan klippa ihop massa bra avsnitt hihi...
 

 
 
Idag har vi haft ordlekar i kojjan! Det var 4 pers som kom haha.... Men vi hade roligt :)
 
Vi körde wordscramble och en ringlek. Ni får veta mer i morgon för har knappt hunnit sitta vid datorn idag och vill in på MC innan jag måste sova!  Puss på er <3
 

 

» Byte av titel «

Jag har glömt bort att berätta för er att jag bytt titel i klubben.
Jag började som ridlärare och efter ett tag valde Evelina att se mig som en ridlärare/ledare för att jag hade både lektioner och hjälpte till att förbereda nästan alla event och tema veckor. Men efter ett tag så tog alla dessa veckor och aktivitets förberedelse över så mina lektioner hamnade i skym undan. Började känna att endast ledarollen började bli min grej och jag hade ingen inspiration till lektioner. Så jag bestämde mig för att säga upp min titel som ridlärare, med blandade känslor. Har varit så stolt över den titeln och alltid försökt leverera till 100% som klubbens ridlärare men allting har väl ett slut, right?Så Numera är jag endast klubbledare för Sneakydragons tillsammans med Annie och Haley. Vilket är jätte roligt och har fått mig att släppa lite av pressen från lektionsfattiga veckor.
 
Men nu söker jag en ny ridlärare bland medlemarna men ingen verkar nappa riktigt, vilket är synd men lektioner kanske inte är någonting för Sneakydragons helt enkelt. Vi får se någon kanske bestämmer sig för att ansöka.
 
 
 
Hur ser det ut i eran klubb (om ni är med i någon) Har ni ledare och ridlärare?
Har ni lektioner i olika grenar och kanske fler ridlärare för varje gren?
 


» Tisdagens event «

Godmorgon!
I tisdags körde vi värderingsövningar, tycker det är ett roligt event där ingen kan vinna.
 

Vi har gjort detta två gånger nu och då har vi hållt till på ett championat för att det finns fyra hörn vilket blir fyra alternativ. Alltså vi ger ett påstående typ som:
 
"Om jag skulle få en sagohäst irl skulle det vara en:
1. My little pony
2. Min starthäst på SSO
3. Enhörning
3. Pegas
 
Man ställer sig vid hörnet man känner stämmer in på sig själv eller så står man kvar i mitten, står man i mitten blir man inte ifrågasatt utan vi accepterar om man inte vill svara på vissa frågor.
När alla vallt hörn så rider vi (Jag och  Sture) runt och ber vissa perssoner motivera varför de valt sitt hörn.
 

 
 
 

 
 
 

 
Man kan välja påståenden utifrån massor av olika saker och denna övnning kan fungera som lära känna event där man ställer mer  personliga frågor :)
 

 
Haha älskar att jävlas med Sture :'D
 
 

 

» Det som inte fick hända har hänt «

Det som var viktigast för mig när jag bytte dator var att ALLT material från jorvik vampyren hamnade på min externa hårdisk. Jag hade klippt klart 2 avsnitt på den gamla datorn för att slippa tänka på det när jag skulle lära mig ett nytt redigeringsprogram. När jag igår tänkte kolla igenom avsnitt 7 så att det skulle vara klart för publicering så fanns det inte i rätt mapp.. PANIKEN. Satte på gamla datorn (dock raderade jag allt eftersom jag tänkte ge tillbaka den till pappa) och ja alla mappar är tomma. Hittar ett projekt på externa som heter avsnitt 7 och det är inte kompatibelt med de nya movie maker, helt sjukt föresten? Så jag lägger in det på gamla datorn och alla scener o musik från externa och sparar ner, för över till externa och kollar igenom det. Vad händer? Jo det är ett gammalt projekt som jag ändrat både musik och text i. Alltså förstår ni att man typ ger upp?
 
Jag har inte lärt mig nya moviemaker, inte fattat alls hur man lägger in musik. Så igår skaffade jag Vegas, dock inte installerat det. Har så mycket att tänka på idag så jag vill bara lägga serien och bloggen åt sidan. Kanske orkar klippa klart avsnitt 7 på den gamla datorn tills i morgon isåfall..
 
Hoppas ni förstår, detta vart fan för mycket <3
 



» Onsdag! «

Onsdagsuppdatering, Jorvik vampyren och en jävla massa att göra!
Vad tror ni om uppdateringen?
 
 
Jag hoppas på:
  • Tinkerhästar
  • Kläder - Bling och neon!
  • Utrustning - Bling och neon!
  • Benskydd till häst
  • Ny funktion - Leda hästen eller klappa hästen.
  • Roliga uppdrag

 
Vad tror ni om Jorvik vampyren?
Får vi veta vad Baronessan har för mystiska planer?
 
 

 
Vi får se senare helt enkelt! - Ska försöka få upp avsnittet innan skolan annars kommer det senare.
 


 

» Värderingsevent «

Precis haft värderingsevent, tog med mig Eveningprince idag. Åh så fin han är! Upptäcker vid introt av eventet att han bara är level 14!? Är helt 100 på att han blev färdiglevlad så detta är så sjukt alltså. Sture tog på sig att levla honom så nu kan jag gå in och spela MC haha :D Ska dock sussa snart för jag börjar rätt tidigt i morgon och har lite viktiga ärenden minnsan! hihi..
Och i morgon är det också dags för Jorvik vampyren avsnitt 7wihooo.
 
 
Tack hjärtis Sture <3 (även fast jag jävlades med den nya medlemen Ala) :'D
 


» Grattis Nemo! «

 
Älskar att Kim har så höga tankar om mig.
"Hon ligger säkert däckad någonstans"
 
 
 
 

» Gråhårig!!! «

 
Omg jag börjar bli gråhårig!
Trodde vampyrer aldrig blev gamla!? :'(
 

 

» Godmorning :) «

Hej där!
Idag hoppas jag att jag ska få ordning på allting med datorn. Som tur är veckans avsnitt klippt och klart så jag slipper tänka på det. Hur ser eran vecka ut? Min är lite halvjobbig och är så skoltrött och stressad känner jag, tror fler känner igen sig? Men snart är det "Sommarlov" gosh va jag ska chilla första två veckorna..
 
Idag tänker jag filma lite MC om min mic vill samarbeta och hoppas kunna klippa både MC och frågestund i morgon. Låter som en bra plan? Är det mer ni vill se eller läsa om så kommentera gärna. Vet att några vill ha mer "flum" videos från sneakydragons och jag lovar det ska ni få ;)
 
 
Sneaky åker båt woop woop!
 


 
Hörs senare hurrni!
 

 

» Så arg! «

Förlåt för sämst bloggning men har varit så arg på min mic idag, har försökt få den att låta normalt HELA dagen i princip och jag inte suttit med den så har jag gått runt och tänkt på det. Åh nej en ny dator är bara strul haha.. Nejmen att spela och allt är sjukt najs nu men resten.. -.-
 
Jag hoppas jag ska lyckas få det att fungera normalt, hade tänkt filma MC, frågestund och klippa klart allting idag så att jag har gott om material till bloggen. Men bara del 1 tog ju 3 timmar som sagt. Och den filmades med för låga fps också :( Ja nej ingen bra dag haha.... Men nya tag i morgon!
 
Har precis lekt massor med drakarna och gud vad roligt vi hade, körde kurragömma maraton och busade i global. Råkade ta bilderna i bmp format också så ja de blev inte optimalt. Haha orkar inte.
 
 
 

 

» Frågestund del1! «

Hej på er!
Gud har suttit med detta hela morgonen, först strular min mic så jag hörs inte och låter konstigt så jag får ta mitt gamla headset och det var också lättare sagt en gjort. Lyckades tillslut med inställningarna så att jag hördes och då vare dags att filma. Fick göra om alla frågorna 1 gång för att jag valt lite fel format osv så ja haha 3 timmar senare är det klart. Är en ny version av movie maker på datorn som jag inte förstår så mycket av heller... Så det tog tid minst sagt. Men nu är första  delen klar iaf! Hur jag ska lyckas klippa klart jorvik vampyren med den här versionen av movie maker är en gåta haha.. Nejmen får försöka sätta mig och lära mig på nytt.
Vart så långt och många frågor så det är 3 eller 4 delar allt som allt.
 
 
 
 

» En blogg utan bilder. «

 
 
Hittade en bild från när jag precis köpt Kingen, smälter!
Min fina fina älskade svarta fara, skulle lätt vilja köpa en frieser irl och döpa den till Kingen, allvarligt alltså.
 
 
WOW, finner inga ord för dessa hästar alltså!
Hade en frieser i stallet där jag hade min häst, den var mest westernriden men gud älskade hans personlighet och temperament, så himla härlig. Red honom en gång när jag och ägaren bytte hästar på skojj under ett pass. Alltså det var som att sväva på moln, en jävla skillnad från mitt galna lilla varmblod ;)
 
Vilken är er favoritras?
 

 
Alltså jag blir lite irriterad på mig själv för att jag inte publicerar bilder för att jag inte har fraps, för det är så jävla latmask varning. När jag började blogga viste jag inte ens att fotoprogram fanns haha. Så jag bloggade OCH gjorde serier med  printscreen. JAG HAR BLIVIT BEKVÄM.
 


» Frågestunden avslutas imorgon! «

In och passa på att ställa frågor nu för den avslutas i morgon bitti :)
 
 

 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN
 
 

 

» Livestream «

Hej hopp!
Förlåt för den dåliga bloggningen igår men som ni förstår var jag inte hemma. Men idag tänkte jag fixa fraps så att jag kan filma och svara på era frågor, så det kommer upp i morgon. Men just nu sitter jag vid minecraft och kollar på en livestream som två tjejjer från servern gör just nu.
Så kolla in den om ni vill se vad som händer på servern :)
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL LIVESTREAMEN.
 
 

 

» Maaat «

 
Spelat MC i typ 3 timmar men bestämde mig för att gå upp och se vart den a dagen leder. Är fint väder så ska försöka få lite gjort. Men mår fortfarande rätt kasst.. Lyckades inte så bra med fraps igår så ska försöka fixa det någon gång idag. Men ska försöka hålla mig utomhus så vi hörs senare :) 

» Gaming kväll! «

Efter att ha haft sjukt estetiska lektioner i skolan (inte min grej) och lite häng på det så är jag nu hemma och redo för en gamingkväll med mina älskade drakar, har köpt mig en 1,5 liters loka NOMNOM! Team vatten ni vet.
Ska försöka fixa fraps osv och köra lite ponnylopp, och såklart blire minecraft.
Blir en bra kväll tror jag!
 
Ni har väl inte missat min lilla frågestund? Fått in mycket frågor redan vilket är sjukt roligt. Tänker nog göra en video som jag svarar i men de blir då när jag fått igång fraps oså. Men fråga på så länge!
 
Klicka på bilden för att komma till inlägget.
 
 
Men vad gör ni en kväll som denna? :D
 


» Liten gos ponny! «

 
Igårkväll busade jag runt lite på Ninas ponny, levlade den typ en halv level hehe.. Men jag måste nämligen köpa ny mus och tangentbord för sändaren räcker typ inte fram så de va liiite svårt o styra.. Det är trådlöst alltså. Men ska fixa det i helgen förhoppningsvis!
 
Ninastarstable.blogspot.se
 
Denna ponnyn var urgullig alltså, blir så sugen.. Det är alltid roligt att testa att rida folks hästar. Rekomenderar ingen att låna ut sina SSO uppgifter, jag känner medlemmarna i Sneakydragons väl och vi har irl uppgifter om varandra. INGEN anledning att låna ut endå det vet jag men jaja.
 

 
Saker att fixa!
Eftersom jag inte har fraps eller nått videoredigeringsprogram så ligger det högst på prioriterings listan. Måste kolla om det finns movie maker eller om jag kan ladda ner det för jag har ju flera projekt som måste klippas färdigt där. Och sparas och publiceras. Men somsagt har nog en del tid ikväll vid datorn så då kan jag koncentrera mig på det.
 
Så länge har jag inte så mycket bilder att bjuda på haha.. Och jag måste uppdatera mitt inlägg "Alla hästar på SSO" för de nya ponnysarna kommit. Jaa ni hör ju vad jobbigt det är utan fraps ;)
 

 

» Hallå där! «

Hej på er! :D
Nu sitter jag vid min nya och fantastiska dator. Alltså vilken skillnad det är mot en bärbar.. Stor skärm och alla spel är helt fantastiska nu. Gud jag vill filma om hela jorvik vampyren haha, nejmen... Dock hade jag inget fraps under dressyren igår men har hittat lite bilder jag snott hehe.. Vi hade endast 5 starter vilket var lite tråkigt, men det brukar bli så när vi ska ge ut mycket sc folk lixom "ger upp" om de missat nått eller så. Så det är lite tråkigt! Men iallafall så tycker jag väldigt mycket om just dressyren och jäklar vad bra dem var allihopa.. Dock kan ju bara en vinna och det var Nina Bunnystorm med 34,5 av 35 poäng, herre!?
Helt sjukt bra gick det för henne alltså.
 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)
 
 

 
De fantastiska ekipagen!
Snott bilden av Victoire Winterfall, klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
 
 
Idag ska slutpoängen för veckan räknas och presenteras, det är 3 olika vinnare i alla tävlingar så det är helt sjukt spännande alltså! Den lyckliga vinnaren får 1000 sc och sitt namn bland mästerskapsvinnarna i klubboinfon.
 

 
Idag ska jag till skolan en sväng, mår fortfarande så jävla dåligt morgon och kväll så blir nog en hemmakväll idag (förmodligen) och jag blir ensam hemma sååå atteeeh det blir nog en del spelande vid min nya dator ;)
 
Vi hörs senare! :)
 

 
 

» Frågestund! «

 
 

 
Hallå där, tanken slog mig att det kanske skulle vara roligt med en frågestund. Kanske, kanske inte?
Hursom vi kör, så får vi se hur mycket som kommer in.
Publicerar svaren på bloggen såklart, kanske i en video?
 
Ställ en fråga till mig!
Kommentera det här inlägget med ditt SSO namn + frågan/frågorna.
Det kan handla om mig, Sneakydragons, Jorvik vampyren och ja allt!
Såklart kommer jag inte svara på alldeles för personliga frågor då min identitet förblir hemlig.
 
Vet inte hur länge den håller på, ni lär märka :)
 

 
På grund av detta så får ni höra om dressyren i morgon istället, alltså ingen mer bloggning idag.
Men ställ frågor nu peeps!
 
 


» Min Youtube kanal «

Alltså såhär är det, jag har mer sett YT som en plats där jag kan ladda upp filmerna som ska upp i bloggen. Ett verktyg lixom. Men jag börjar inse att den typ känns större en bloggen nu, är det inte sjukt? Jag har aldrig insett/fattat hur mkt kommentarer och följare jag får där hela tiden haha.. Alltså klickade in på ett gammalt avsnitt bara för att och ser att det är typ 10-15 kommentarer på många av filmerna. SHIT! Jag vet inte ens hur jag svarar på kommentarer och har massor som jag inte tackar eller svarar på frågor till, förlåt! Senaster veckorna har jag förlorat ca. 50 läsare på bloggen, eftersom jag uppdaterade dåligt när det var så mycket i skolan osv. Ligger fortfarande på tre siffrigt så jag är nöjd, men hallå följare på YT är över 150 nu!
 
 
 
Det är INGENTING jämfört med många andra men jag är endå så himla nöjd och för mig är det stort.
 
Jag har bloggat länge om starstable och suttit där och kämpat trots 10-15 läsare om dagen, jag har alltid gett allt oavsett hur många det nått ut till. Jag har spelat SSO nästan sedan det kom och ALDRIG varit någon speciell utan bara spelat för min egen skull, läst runt på bloggar och alltid tyckt att det varit lite roligt att se de "kända" ansiktena på SSO, men jag har aldrig strävat efter att komma dit. Hur hamnade jag här? Hursomhelst är jag tacksam för det. Och det kommer jag alltid att vara, även när jag slutar. Jag har verkligen inte den största bloggen eller kanalen, och jag tror inte att jag är kändare eller bättre än någon annan. Men jag är så nöjd över mina siffror endå och jag har ALDRIG fått en elak kommentar på min blogg, än så länge. Peppar peppar.
 
Allt är tack vare er <3
Och tack vare att jag valde att gå med i den då nystartade klubben Sneakydragons,
som öppnat så många dörrar.
 
 
 


» Tävling del 2, terräng «

I tisdags gick terrängtävlingen av stapeln, det var Jorvikstallets elittävling som skulle tävlas. Efter en kvarts framridning (jag klappade grisar) så skulle första startskottet avlossas.
 
 
Alltså älskar grisarna, nöff nöff! Sture kollar snett och muttrar... Haha nejmen ser typ ut som det!
 

 
 
Innan jag och Sture ställde oss vid start och mål uppmanade vi dem att hejja på varandra, de tävlar alltså en och en så det blir himla nervöst här i grishagen ;)
 

 
Jag sprang runt och fotade de som tävlade samtidigt som jag höll koll på vem som skulle starta osv, idag satt Sture vid poängen. Men kul hade jag, smygfotarn ;)
 
 

 
Alla jobbade på som bara fan, riktigt grymma tider gjorde dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
När alla startat tog jag och Sture en kvart för resultaträkning och vi valde att ha paddocken på paddockön som samlingsställe. Medans vi räknade så lekte dem kurragömma, hade så gärna joinat haha..
 
 

 
 
Bara en kan vinna och här står vi med resultatet i händerna.
 

 
Terrängtävlingens vinnare blev Ellie Northfall med tiden 1.09.52
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG.
 
 

 
Ikväll är det dags för det sista momentet som är dressyr.
LC programmet som jag gjort ska tävlas.
 
 
 

 

» Vink vink! «

Godmorgon!
Alltså lyckan var total igår när jag fick veta att man kan vinka!
men varför skriver de inte ut sånt bland nyheterna!?
För att vinka skriver man snesträck i chatten alltså tecknet.. /
 
 

 

» Kvinnan, myten, legenden DET ÄR ONSDAG! «

WIHO
Har suttit och klippt detta avsnitt sen 7 i morse, och gud vilket sug jag fick efter att få klippa ett par scener (hemliga såklart) MEN de är inte filmade ännu så det blir svårt, gaaahh... Men här har vi avsnitt 6 och jag märker när jag klipper att de kommer bli fler o fler avsnitt än vad jag tänkt för att få med allting, hehe.. Tror jag ligger på 14 avsnitt just nu helt ärligt.. Men jag måste sätta mig ner och skriva om manuset lite, kanske kan trycka in allting i andra avsnitt. Dock tror jag inte ni klagar om det bara blir fler avsnitt MEN jag vill verkligen inte att serien ska bli långdragen och tråkig! Vi får se hur det blir.
 
Men jag vet att ni väntat och längtat så jag ska inte babbla på här hur länge som helst, kolla på avsnittet nu!
 
 
 
Varför tror ni Baronessan är så kryptisk mot oss?
 



» Dags för terräng! «

Snart börjar framridningen för tävling nummer två på mästerskapsveckan.
Vem vinner idag tro?
 
 
Så spännande alltså!
 

 

» Tankräm + brännskador = Sant «

 
 
 
 Det ser äckligt ut men jag lovar er, bränner ni er någon gång så smörj in er med vit tandkräm! ;)
 

 

» Gårdagen «

Godmorgon!
Har en lång skoldag idag med två redovisningar, lycka till med min hes röst haha. Alltså när jag tar i så försvinner min röst i ett litet pip. Men jag ska försöka köra på annars får någon hoppa in och ta min del. Jaja ikväll så är det terrängtävling och det är så spännande, älskar mästerskap!
 
Men här kommer bilder från igår, inte många deltog tyvärr. Men idag blir det nog fler drakar.
 
 
Några av bilderna är Lånade av Haley Rainstorm som jag höll tävlingen med :)
Klicka på bilden för o komma till hennes blogg.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vi hörs lite senare finisar :)
 


» Första tävlingen på mästerskapet. «

 
Kingen taggad som vanligt :)
 

 
 
Bilden lånad av Felicia Nightlake, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 

 
Grattis duktiga stor Felle! <3
 

 
Ni får mer bilder och så i morgon, nu måste jag sova och vila min stackars hals. Puss!
 


» Minecraft «

Välkommen till min värld i Minecraft!
Har börjat bygga en egen Ö på minecraft, kallar den Nemo Emo Island. Har ju SD gården där vi nu har 9 inackorderingar tror jag? Och Salustallet är igång och vi har sålt två av våra hopphästar. Det är mycket rörelse på våran gård så jag kände att jag behövde en plats för mig själv där ingen annan kan klampa in och bygga. Min Ö ligger mitt i havet och det enda ögat kan nå är havet omkring och solen och månen, love it.
 
Vill ni se Sneakydragons gård m.m.? Kika på filmen jag gjort.
 
 
 
 

» Hosta <3 «

Legat vaken större delen av natten med hosta, usch det är inte roligt!
Men jag har inte lika ont i halsen längre (konstigt nog) så jag är rätt nöjd endå.
 

 
Igårkväll skrev jag ihop veckans schema och det är äntligen dags för dam dam dam MÄSTERSKAP! Jag älskar mästerskapen, vi har haft enkel vecka och det är nu dags för medelsvår.
Det kommer även komma svår och skitsvår ;) DE NI!
 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt i sängen, gud så skönt.. Eller ja det behövs städas och tvättas lite också. Men jag är ledig iallafall och det kunde inte komma lägligare! Ska bygga lite pixelhästar på minecraft oså.
Men ikväll blire SSO för hela slanten!
 



» Tihi «

 
 
Nu ska vampyrerna ut och busa!
 

 

» Post grattis :') «

Blir så glad att ni tar er tid att skriva både här och på SSO.
Dessa fick jag i min lilla brevlåda på min födelsedag.
 
 
 
 
Tack mina hjärtan små <3
 

 
Haha måste ge er lite bakgrund till nästa grattis. Jag spelar Minecraft med Lily och jag kallar henne för fiffimuffen där (lite internt). Och när jag fyllde år så hade hon ställt in en zombiehäst i mitt hus som present haha.. Alltså den är så creapy. Men hur fantastiskt är inte rimmet hon skrivit ihop? AH gulle :')
 
 
Kände ju att man var tvungen att dra till med ett tack rim men alltså jag är helt ärligt sämst på det.
 
 
Haha alltså jag är osäker på att allt rimmar, läser det högt för mig själv och
så som jag säger orden så rimmar dom as bra! :'D
 

 

» AMEN LÄGG AV! «

Godmorgon solstrålar!
 Jag är sjuk, så sjuk och det är as jobbigt... Ont i halsen och förkyld (igen) och ni vet när man vaknar med allt jävla hårda slem i halsen? ÅÅÅH vill dö då alltså...
 
 
(Haha alltså jag älskar denna bild, kommer använda den jämt när jag är arg/mår dåligt)
 

 
Okej positiva tankar, jag kan sitta vid datorn hela dagen utan dåligt samvete. WIE!
Loggade in på SSO och började kolla igenom brevlådan, fått lite grattis där som kommer upp senare. Ni är så himla gulliga alltså, MEN sen var jag ju bara tvungen att titta LITE på de nya ponnysarna, och come on give me a break! SKÄCKEN, my good...
 
 
Den är ju fantastisk, men jag kommer ju aldrig orka levla upp EN TILL ponny!? Awwww...
 


» Kan fortfarande inte komma på nått bra. «

Vad fan rimmar på Annie?  :D
 
 
 


» Eat like a cowboy! «

Idag ska jag fira min födelsedag så blir fattigt med inlägg här! Sitter o äter stark chilli innan jag blir hämtad :) nomnom! Tillbaka i morgon så vi hörs då :) Ha en bra lördag!
 

» MEH! «

Kommer inte in på SSO!
Nån mer som har problem?

 
 
 
Vi har börjat avla supersöta små super hästar!
 

 
 
Mörk bild...Tidig tidig morgon, har sisådär 12 hästar som ska ut så tar ett pack varje gång ;) Haha..
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske blir en MC kväll istället?
 

 

» Vad har jag för IQ? «

Haha ibland gör man ju bara och tänker inte efter före, men jag gör ganska ofta så...
Vad tror ni min IQ ligger på?
 
 
 
 
 

» Lever jag? «

Dessa veckor har varit jobbiga, jag känner hur jag har axlarna uppe vid öronen hela tiden för att jag går runt och spänner mig för att jag är stressad, såå många saker i huvudet just nu. Jag hamnade i sängen efter middagen igår, alltså strax innan 8. Kollade på Horse 1 (bästa kanalen) och somnade kanske vid 10 tiden. Vaknar 9 timmar senare och är lika trött som jag var när jag gick och lade mig. Känner hur halsen är tjock och inser att ja nu kommer jag bli sjuk. Idag har jag en redovisning, efter redovisningen ska 2 till förberedas. Sen ska jag zombiewalka hem och ja.. Jag hoppas att jag orkar spela. Nej fyyy livet är inte på topp just nu haha.. Datorn har jag inte ens fått leveransbesked om så bara att glömma att fixa med den i helgen.. Och juste jag fyllde ju år i onsdags så ska firas ihelgen också, ORKAR INTE...
 
Tror jag kommer vara mer pepp i eftermiddag iallafall när 3 av 6 redovisningar är klara/förberedda.
 
Någon mer än jag som längtar efter sommarlov?
 
 

 
 

» Hard working laady «

Gårdagens uppdatering
Ja det blev inga tinker hästar, attans! Men 3 söta ponnysar kom endå. Jag tycker mycket om färgerna men ska kika på dem i spelet ikväll, har bara sett bilder än så länge. Men jag känner verkligen att jag inte ORKAR levla en till ponny.. Har levlat två och det är fan ett helvette haha.. Iförsig går det snabbare nu... Men ja jag vet inte.
 
 
Vad tycker ni om att levla ponnys?
Köpte du en ponny igår, vilken?
 
Kommer hem runt 4 tiden idag och då äre bara att kötta plugg inför i morgon, men ska försöka spela en stund ikväll och KANSKE vara med på eventet. Puss <3
 

 

» Let it burn «

 

 

» Jorvik vampyren «

Igår publicerades avsnitt 5, och som vanligt verkade ni gilla det! NAJS.
Jag tycker mycket om avsnitt 4 och 5 faktiskt, men alltså kan nästan inte vänta med att visa er de sista avsnitten GOSH.. Då snackar vi! hahah.. Nejmen det är väl bra att man gillar det man gör? Vissa avsnitt såklart önskar jag att jag kunde ge mer tid och gör bättre men det kan inte alltid bli bäst.. ;)
 
Hursom så beroende på när min dator kommer, så måste jag ju lägga över ALLT jag gjort på denna dator. ALltså projekt och avsnitt, klipp, bilder osv osv. Så det skulle faktiskt kunna bli så att avsnitt 6 blir lite försenat. MEN jag ska försöka sätta mig i helgen och klippa på denna dator (om den nya inte kommer i morgon). Vi får se..
 
 
Men nu till en fråga. Eller två heheh
Har du en favorit scen/avsnitt av Jorvik vampyren (båda säsongerna)?
Har du en favorit karaktär i Jorvik vampyren? Vem och varför?
 

 

» Sista dagen! «

Sista dagen på praktiken idag! Jävlar alltså vad skönt det ska bli. Men det är egentligen inte att jag vill därifrån utan det är på grund av plugget runtomkring. Hade vi bara haft praktik utan uppgifter och miljoner sidor läsning hade jag nog föredragit praktiken faktiskt.. Men ja det ska bli så skönt att fokusera på skolan några veckor till och sen.... SOMMARLOV! Gaahh jävlar vad jag ska chilla första veckan...
 
Snart kommer min dator också, hoppas jag.... Men det kan nog bli så att den kommer i början på nästa vecka.. Vi får se. Men det ska också bli så jävla najs alltså. Börja redigera i vegas också, omnomnomnom...
 
Min fördelsedag igår var fantastisk trots att jag var helt slutkörd haha.. FIck god mat, tårta och presenter. Som det ska vara! I helgen ska jag fira med mina kompisar och om nån vecka blir det fest. WIHO
 
Fick världens finaste sneaky grattis också :')
 
 

 
 

» Jorvik vampyren säsong 2, häxornas hemlighet - Avsnitt 5 «

Nu är avsnitt 5 av Jorvik vampyren här!
Det börjar verkligen dra ihop sig och våra älskade vampyrer börjar bli nervösa för vad som komma skall..
 
 
 
 Hur ska detta sluta egentligen!?
 



» Snart behöver ni inte vänta längre! «

Är på väg hem och ska direkt börja ladda upp avsnitt 5 av Jorvik vampyren. Så förlåt för att ni väntat hela dagen ;) Tusen tack för alla grattis också! <3
 
 

» Min födelsedag :') «

Idag fyller jag år, det är onsdag, avsnittssläpp och onsdagsuppdatering. ALLTSÅ BÄSTA DAGEN ELLER?
Har praktik, plugg och sen blire födelsedagsmiddag. Så ja inte så mycket dator tid. Men ska hinna ladda upp avsnitt 5 iallafall i eftermiddag. :)
 

 

» Diskad «

 
 
Haha det gick mindre bra för mig på tävlingen... Så ja såhär känner jag mig just nu.
 

 
 
 
 
Denna gången fick min Tiger hänga med. Träningen gick helt okej men var väl inte direkt storslaget.. Tävlingen gick åt helvette rent ut sagt och jag avbröt för jag fastnade haha... En sur Nemo och en arg Tiger skrittade skamset in mot mitten när alla tittade på.. HEHE.
 
I morgon är det onsdag vilket betyder lite ledigt för mig eftersom det är dags för avsnitt 5 att släppas, HÅLL I HATTEN vad spännande det börjar bli. Men det är också onsdagsuppdatering och jag tror på Tinkerhästar till marknaden. Och juste en sak till........... Jag fyller år hihi :) Så inte mkt spelande i morgon alltså.
 
Men nu måste jag få ta det lite lugnt ett tag. Spela lite MC innan läggdags och nya tag inför en tuff dag i morgon. Godnatt och sov så gott <3
 

 

» Dags att visa vem som är snabbast i stan! «

 
 
Vem tror ni det blir?
 
Hörs efter eventet :)
 

 

» Bad boys on SSO «

 

 

» Vad tycker ni om mig som hallåare? «

 
 
 
 Haha vad tycker ni, borde jag bli hallåare i TV? ;)
 
Haha älskar Annies "Jag sittr både fast och är fattig...." HAHA så nedstämd :'D
 

 

» Tisdag :) «

Godermorgon godermorgon både herre och fru, vi önskar er alla en fröjderfull jul!
 
Nej lite fel låt att sjunga nu kanske.. haha... Men godmorgon iallafall, ska kila iväg på praktik vilket känns sjukt tungt faktiskt. MASSOR med plugg och saker att tänka på så är jävligt stressad.. Men nästa vecka, nästa vecka!
FORTSÄTT SIMMA, FORTSÄTT SIMMA!
 
Igår iallafall så hade vi rekordevent och vi fick 10 minuters träning innan, det gick åt helvette och jag hade inga förväntingar alls. MEN när jag väl blev uppropad och började köra så bara klaffade allt. Popstar gick som en klocka och vi låg ner i svängarna. Kammade hem en andra plats och ett personligt rekord! WOOP.
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

 

» Kvällen :) «

 
 
Först efter en massa snack och planering ägare och ledare imellan så vart det lite filmning med Kim. Som vanligt hade vi mycket trevligt och precis när vi slutat filma kom ja på värsta roliga iden hihii, hemligt dock.
 

 
 
Sen vart det rekordtävling med klubben, hur det gick får ni höra i morgon för jag är såå trött och har en del att fiska med innan jag kan gå och lägga mig. Men vi hörs i morgon älsklingar!
 

 

» Filmar «

 
 
Sen blir det rekordtagnings event! :)
 



» the night come and go like my love for you «

 


» MORNING «

Kämpig vecka på ingång.
Hej på er! Denna vecka skulle egentligen varit en rätt lugn, datorspelande, bloggande, filmklippande vecka med endast 2 dagar skola + en del hemma plugg. Men jag har dubbel kurser på grund av att jag missade 3 dagar på praktiken. Alltså sa jag vara 2 dagar i skolan och därimellan läsa typ miljoner sidor och förbereda mig inför fredagens seminarium samtidigt som jag har praktik 8-16. GAH alltså jag orkar inte! Längtar såååå efter ledighet.
Men jag ska försöka hålla bloggen levande, och serien ska publiceras på onsdag som vanligt (om datorn vill sammarbeta).. MEN på fredag kommer nya datorn så nästa vecka kommer bli fantastisk :') Och skolan ser rätt lugn ut (förutom hemma plugg) LÄNGTAR.
 

 
Här kommer ytterligare recension kring huvuduppdragen.
 
Berättelserna
 
 
 
 
Jag tyckte om de långa berättelserna, fantasin på den som skrivit dem alltså gosh..
Vanligtvis brukar jag snarka mig igenom när de babblar, men detta tyckte jag verkligen om.
 

 
De vackra vinklarna!
Återigen hissar jag alla vinklar de gav en, kolla bilderna lixom!
 
 
 
Den sista här vill jag använda, bakgrund på bloggen kanske? Ja någonting.
 

 
Lisa är så jävla ball!
Diggar denna bruden, och fina fina Starshine!
 
 
 

 
Jag blev livrädd!
 
 
Jag hoppade till när detta hände, när det sedan stog att några spionerade i buskarna bara rös jag,
haha var så jävla äckligt!
 

 
Lite fler bilder kommer sporadiskt upp här :)
Haha gick loss på printscreen knappen denna dag.
 

 
Men vi får höras lite senare för nu ska jag ta mig igenom dagen, sen ikväll blire start på en rekordvecka. Flera mästare ska utses genom att tävla om rekord på banor. WOOP!
 

 

» 4,5 timmar senare. «

Ett awesome avsnitt färdigt för publicering, missa inte det på onsdag! 
 

» Nu kör jag! «

Precis varit ute på PW. ätit en korv och satt mig vid datorn. Nu ska jag klippa avsnitt 5!
Gud vad fort det går, redan avsnitt 5. Dags att börja tänka på en ny serie!? Typ..
 
 
Vad gör ni denna söndag? :D
 

 

» Huvuduppdragen del 2 «

Starstable togs precis till en helt ny nivå, wow vilket jobb dem gjort. Uppdragen var spännande och välgjorda. Älskade hur dem lagt in videoklipp och bilder som gjorde att man verkligen sögs in i spelet. Det här var nog det bästa någonsin tycker jag. Huvuduppdragen är alltid bra och spännande men detta, wosh! Kan det vara för att man väntat så länge? Att man snöat in sig på de gamla vanliga upprepade enkla uppdragen? Vet inte.
 
Kommer inte berätta exakt vad som händer eller vad uppdragen går ut på i detalj,
utan se detta mer som en recension.
 
Tog så himla mycket bilder att ni nog inte vill ha alla på en gång haha..
 

 
 
Älskar att de hetsar upp en lite i dialogerna, med typ skynda dig spring så fort du kan! Haha jag blir helt galen och springer verkligen för livet :'D
 

 
 
Älskar när man får bilder från nya vinklar, denna var ju kickass alltså!
 

 
Nemo in action
 
 
 
 

 
 

 
I väntan på natten, spoooky!
 
 
 
Haha alltså bara jag som sjöng detta?

 
 

 
 
Vackert!
 

 
Mer bilder och tankar kommer i ett annat inlägg! :)
 
Ni som gjort uppdragen, vad tyckte ni?
 


» Så laddade! «

 
 
Nu tar jag min fulsöta outfit och beger mig mot huvudberättelsen del 2.
Älskade del 1 så detta ska bli så roligt.
 


» Mysteriet med Mr. Alvedon «

Vem är egentligen Avalon, hur ser han ut under sitt skynke?
FRÅGORNA ÄR MÅNGA.
 
 
 
 Vad tror ni?
 

 

» Team vatten! «

Hej där :)
 
Den här dagen blev inte alls som jag tänkt, haft fullt upp. Men ska iväg på restaurang om en stund också men ska försöka hinna spela lite ikväll. I morgon måste jag klippa lite jorvik vampyren också! På denna dumma dator.. Hoppas jag klarar det haha. Ny dator kommer typ på fredag IIIH så himla taggad gaah..
 
Men eftersom jag sitter här utan bloggmaterial får ni en film från uppdrag vi gjorde i veckan. Men jag har en fråga till er, vilket team är ni med? Kolla så förstår ni ;)
 
 
 
Såg bland kommentarerna på Kims YT att många var intresserade av att han skulle göra ett avsnitt från ett event med klubben, wiho! Jag tycker också det. Vad säger ni?
 


» Nejmen! «

Vart tog inläggen vägen igår?! Var inte hemma på dagen, när jag kom hem påbörjades världens Minecraft projekt som inte avslutades förens 2 inatt. Och det är INTE klart än! herre.. Så det var vad som hände. Tänkte flera gånger "shit bloggen!" men så sjönk jag in i bygget igen. Haha alltså det vilar nån förbannelse över Minecraft.. Ber om ursäkt för det. 
 
Dagens planer då? Jag är sjukt osäker på vädret, de är fint nu men står att de ska regna. Så det beror nog helt på ifall det blir mycket dator eller inte ;) Men jag vill påbörja andra delen av huvuduppdragen med whisper och fortsätta på mitt & Stures minecraft projekt! 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
 
 

» Ful söt outfit «

Jag köpte tincan byxorna och gjorde en outfit, det vart en Nemofisk blandad med en Sneakydragon.
Haha alltså jag älskar den, men den är inte skit snygg.
 
FULSÖT
 
 
Hiss eller diss?
 


» Huvuduppdragen. «

Det var fantastiskt.
 
 
Jag förstår inte de som klagat, jag älskade uppdragen.
Kommer inte spoila så himla mycket och förklara exakt allt som hände (Ifall det är fler osm inte gjort dem) men jag vill iallafall säga att jag verkligen tyckte om dem, sen får vi väl se vad nästa del bjuder på. Men jag älskade att samarbeta med Starshine och det var riktigt kusligt med Lisa i sprickan, nej jätte bra jobbat SSO teamet!
5/5 Nemos.
 


 
 
Jag njöt av att sitta på min Whisper igen, så vi tog en omväg till Skördebyggden. Tog det lugnt och bara njöt :) Satte på all SSO musik och allting idag också, mys!
 

 
 
Fick jaga ikapp Starshine för att ta uppdraget, haha snabb är han!
 

 
 

 
 
Spännande! Får se när jag får tid till nästa del.
 
Jag måste verkligen rekomendera att orka hålla sig. Jag var helt ensam och gjorde uppdragen helt i min egen takt och utan folk runtomkting som diskuterar och håller på med uppdragen.
 
Vad tyckte ni om de nya huvuduppdragen?
 

 

» Lådan! «

 
 
IIIH ja hittade den, jag vet är säkert jätte efter men blev jätte glad!
 

 
 
Alltså jag ÄLSKAR stora och konstiga brillor, rider ju jämt runt i de röda eller stjärnorna haha..
LOVE THEM
 



» The perfect time has come.... «

Jag sitter här med ett glas iskall cola, jag har skrivit tenta och fyllt i papper runtomkring och känner mig grymt nöjd.
Och så kände jag att tiden äntligen hade kommit...
 
 
Jag ska bara sjunka in i spelet, bort med gränssnittet och njuta av uppdragen.
 
See you later!
 


» Haha bugg? «

 
 
Såg detta när jag kollade igenom bilderna. Det står Moorland men jag är ju i FP?
Eller går gränsen redan där?
Någon som vet haha?
 



» Ledig! «

Godmorgon! Eller ja haha en morgon när man är ledig.
Fast har varit vaken en stund och gett djuren mat osv. Sen satte jag mig med datorn och släppte ut alla hästar på minecraft. Snart ska jag börja plugga BLÄÄ... Men bättre o få det gjort och kunna chilla/spela sen :)
 
Jag vill också tacka för den fina responsen på gårdagens avsnitt, ni gör mig aldrig besviken med era kommentarer. Helt fantastiskt! Nu måste jag dock få ihop avsnitt 5 (min dator har börjat krångla) Men tror jag har klippt rätt mycket på det redan :) Vi får se på onsdag hihi!
 

 
Tänkte dela med mig av tisdagens distansritt, jag tycker det är så roligt!
 
Sträckan gick från Jorvikstallet till Vingården och det var en massor med saker därimellan.
 
 
Vi samlades som vanligt i våra fina gula kläder och till våran besvikelse var det inte alls många drakar som var leksugna. Men vi fick med oss en gammal medlem Caroline Winterdaughter och några som hängde på för att de var nyfikna tror jag haha :) Så vi blev några stycken iallafall!
 

 
 
 
Från Jorvikstallet till Moorlands championat var det uppvärmning och övningar.
 

 
 
Jag sprang vidare till fort pinta när de andra samlades på championatet. Nu var det dags för försten till tävling. Här startar alla samtidigt och Evelina räknar ner och tittar så ingen fuskar. Sedan ska de ta snabbaste vägen till Fort pinta och bjuda in mig i grupp för att vinna.
 

 
 
Sen bar det av mot Firgrove, vi valde vattenvägen för att göra det lite svårare.
 
 
Och vad dem kämpade för att komma över!
 
 
Efter en stunds kämpande kom alla drakar och icke drakar över och vi kunde fortsätta.
 

 
 
På vägen till Firgrove championatet där en ny försten till tävling väntade hade vi lite övningar och hoppade bland annat höbalarna i fårhagen.
 
 
Vid denna försten till tävling stannade jag och Evelina sprang till
Mr. Andersson och väntade på en gruppinbjudan.
 

 
 
När de sprungit benen av sig till Mr. Andersson var det dags för en liten pusta ut sträcka och de fick klappa om sina duktiga hästar som nu var ordentligt uppvärmda.
 
 
Nere vid stallet fick de ge sina hästar vatten och kolla igenom dem, kunde de fortsätta denna tuffa ritt?
 

 
 
Nu var det dags för grupptävlingar och vi delade slumpvis in dem i sina grupper.
 
 
Först hade vi en flaggtävling.
 

 
Sedan var det försten till Barneys silo i grupp.
 
 
 

 
Från silon galopperade vi igenom byn och sedan hade vi lite hopp och smidighetsövningar hos Marley.
 
Sen hade vi slalom och naturhinder nedanför vingården innan vi gav upp och kramades bakom bibblan.
 
Jag måste ha blivit trött för jag har inga kort på detta haha.. Det var tufft och långt men vi klarade det galant!
 

 
Men nu måste jag plugga, hoppas ni får en grym ledig dag!
Vad ska ni hitta på föresten?