» Redigerar massor av material! «

Hallå där!
Gud så skönt det känns med sommarlov, dock ska tentan in nästa vecka så är inte riktigt sommarlov förens då kan man väl säga. Men jag slipper ta mig till skolan iaf. Det regnar ute vilket är både på gott och ont. Jag kan sitta och redigera material till olika videos som kommer inom kort, najs! Har 5 delar MC att bjuda på som jag sitter o klipper ihop lite just nu. Sen ska flum filmen klippas ihop. Sen tänkte jag börja med avsnitt 8 och göra planer inför en stor filmning som ska ske snart. Spännande!
 
Ja mycket att göra men roligt är det, speciellt skit dagar som denna.
 
Ikväll ska jag ta det lugnt, för resten av helgen är helt bananas med saker som ska göras, folk som ska firas och människor som vill träffas. Så lägger tid på bloggen idag/ikväll helt enkelt :)
Vad ska ni göra i helgen?
 
 

 
 


Jag ska hopptävla med en travare, spännande, första gången jag red den så flög jag! (Bokstavligen, han kasta sig åt sidan och bocka) Jag är sjukt nervös! Ramlade av min häst idag och pajade min hjälp, hehe.. Det var en ny hjälm, ramlar av ofta, så hjälmarna går bara sönder hela tiden! Tillbaka till travaren.. Jag har bara ridit den.. (Eh..vet inte)..vi säger att det är den fjärde gången, tror det var så! ;D Hoppas det blir mindre dramatiskt än igår (insåg helt plötsligt att det var söndag nu).. (Och förra veckan, och 2 månader innan det, och några veckor innan det.. Och många mer gånger..!!) Ha det bra! :D

2014-06-01 // 00:15:41

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback