» LEDIG! «

Åh så skönt.. Blev ledig idag. Har spelat och gjort uppdrag på morgonen så det är färdigt. Mina planer är att göra bra saker hemma så att det är over lixom. Ska städa, tvätta och träna samt beställa hem lite kul saker. SEN mina vänner ska jag fortsätta på trailern, har även en liten pytte ide på en kul video jag vill göra men tror inte tiden räcker. Sen har jag även en del event planering att göra. Gahh.. Jag behöver fler dygnstimmar!
 
 
Hann även med några rundor i ridhuset, inte tävlat sen jag blev level 16. Men måste säga att jag inte fick så mycket bättre tid endå? Ska nöta mer senare.
 

 
 
 
ROLIGA uppdrag! Älskar kartongen, funderade länge på ifall jag skulle överge och gå tillbaka o filma haha.
 



Jag blev också ledig idag! Dock för att jag är sjuk så ska vila upp mig för att inte bli mer sjuk. Missar ridningen :(( Sista hästbytet nu, om de andra fick önska så kanske jag får en jättedålig häst :( Vill ha Bob, Oboy, Curre eller Kloker. Jättekul att du har fixat så att det snöar på bloggen så sjukt fint och juligt, jag älskar julen! Nemo vem behöver inte mer timmar per dygn?!Förresten när blev du level 16? Jag har inte riktigt koll på det... Jättefin låda verkligen!! Har dock inte kommit till de uppdragen än. Men nu börjar jag längta! Juste uppdatering imorgon! Massa bra saker. På fredag normal dag och idol som vanligt, ska rösta otroligt mycket då lisa och josefine måste gå vidare!! På söndag ridning och trailern till jv. Bra vecka asså. Jag missade provet idag så måste göra det sen nån annan gång :( Älskar dig Puss puss <3 <3

Svar: Jag blev level 16 efter första uppdraget i dino, woop :D <3
Courtney Silverhill

2014-11-25 // 19:57:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback