» Mötet och uppdateringen «

Nu har jag fått tag på bilder från mötet iallafall, Sture skickade några bilder till mig.
Igår hade vi alltså möte och vi tog upp lite roliga saker som kommer dyka upp i framtiden, inga dåliga nyheter alls. Skönt! Alltid jobbigt att behöva ta upp tråkiga saker. Vi har även fått in tre helt nya medlemmar denna vecka och dem välkomnades med lite heta stolen som vanligt. Klubben börjar bli mer och mer aktiv nu vilket är otroligt roligt, vi har stora och roliga events och veckor som planeras, tävlingslaget rullar på och snart har vi vår första dressyrtävling, jaa livet i klubben är helt underbart helt enkelt.
 
 
 
 

 
Igår var det ju även uppdatering och jag skriver nästan aldrig ut på bloggen vad jag tänker kring den, men igår skrev jag "Jag vill att de uppdaterar klubbfunktionen" Och så fick vi veta att det är just det dem håller på med. Så jävla grymt, jag skickade ju ett långt mail till support med saker jag och klubben vill ha till klubbfunktionen. Någon av er som minns? Här är brevet iaf.

Hej starstable supporten!

Jag heter Courtney Silverhill i spelet men i verkligheten heter jag (blabla) Trots mina 22 år älskar jag att spela starstable tillsammans med klubben Sneakydragons som endast har spelare över 18 år. Den enda anledningen att de flesta av oss spelar är på grund av klubben, här umgås vi med jämnåriga personer och vi har ett schema fyllt med roliga event som vi kommer på för att få träffa alla. Jag vet att klubbar är en väldigt stor del av många som spelar även om man inte är i vår ålder. DÄRFÖR skulle jag så gärna vilja lägga fram förslaget att förbättra klubbfunktionen och även lägga ner lite krut på världen för att anpassa den efter events. Min tanke är att eftersom klubbfunktionen redan är utformad och skapad så borde det ju vara möjligt att uppdatera den lite? Jag tänker mig att man t.ex.

  •  ska kunna se vilket datum medlemmar gått med, samt hur många dagar de varit oaktiva (utloggade). Har vi medlemmar som inte varit inne på ett tag kan vi försöka kontakta dem och höra om allt är bra, finns det anledningar till att personen är oaktiv?
  • Någonting som skulle vara bra är fler titlar eller som ”Dressyrmästare” ”Hoppmästare” och ”Terrängmästare”. Samt att man kan ha fler titlar än en. I vår klubb har vi t.ex. lottning varje månad mellan de som blivit mästare på event. Dock kan ju inte vi som är ägare, ledare, ridlärare stå som mästare och det är därför lite ”tråkigt” när man vinner eventen.
  • Ägare och ev. ledare kan skicka ut brev till alla medlemmar som ett massutskick utan att behöva leta upp dem i vän osv. Tex. När man ska breva viktig information om veckor, klubbtävlingar o liknande. Något annat som vore uppskattat är en utvecklad brevlåda. Som jag vet att MÅNGA pratar om. Taget från Evelina Silverknights blogg ”Jag vill ha lite mer symboler i min brevlåda. Och nu menar jag mer att jag vill veta vilka bra jag har besvarat, jag vill veta om min låda är full eller inte. Tänk er en liten symbol nere i kanten typ, lådan är full då visas den ikonen och är ens låda inte full så visas inte symbolen. Eller kanske en mätare i % som visas. När lådan är tom = 0% När lådan full = 100%.” Man har ingen aning om när brevlådan är full och vi kan ha flera potentiella medlemmar som försöker kontakta oss
  • Att ägaren kan uppgradera ledare till att kunna ändra i klubbinfon samt bjuda in medlemmar. Men detta ska kunna stängas av så att om ägaren vill sköta detta själv går det med.
  •   Klubbhus, ett litet hus där man kan sitta i soffor och ha möten. Här är det endast den egna klubbens medlemmar som syns. Resten är osynliga. Alltså kan flera klubbar ha möte på samma plats på samma gång.
  •  Ett schema i klubbinfon. Alla klubbar (typ) har en hemsida eller grupper på facebook för att kunna förmedla så mycket information som möjligt till sina medlemmar. Därför vore det skönt om klubbinfon fick ett litet schema där man bara skriver in tider och platser så att verkligen alla medlemmar kan ta del av infon, tex. Dem som inte gärna vill dela sin privata information (Facebook).
  • En sista sak som vore otroligt roligt är att ett område på Jorvik skulle bli anpassat efter events. Framförallt en hoppbana och en dressyrbana med läktare och domarbås. obs dressyrbanan MÅSTE ha bokstäver och inte vara fyrkantigt som ridhuset utan mer rektangel formad. Ett önskemål vore hinder som har vattengrav, även trippelbarr, oxrar, kryss. Nått annat som vore häftigt och definitivt omtyckt vore ett stort område som har en mur omkring sig där det skulle kunna vara utformat så att två lag kan spela mot varandra. Tex. Två ”borgar” i olika färger etc. Jag vet att fler klubbar har events som liknar hunger games där man gömmer sig, paktar och ”dödar” varandra genom att bjuda in i grupp. Även events där man är på två lag.

Tack för mig, hoppas ni läser. Och framförallt hoppas jag att ni använder detta såklart

Med vänliga hälsningar (bla bla)


 

Haha ja mycket ideer, så roligt att de faktiskt tar åt sig av våra önskemål.

Kan tänka mig att många mailat in om "klubbhus"

 

LÄNGTAR SÅÅÅ JÄVLA MYCKET.

 


 



Tänkte genast på dig när jag läse uppdateringen. Kom ihåg inlägget där du berättade att du slrivigt till supporten. Igår när jag läste om uppdateringen tänkte jag "Nu blir Nemo glad!" :)

Svar: haha aww :D <3
Courtney Silverhill

2014-10-09 // 15:48:39

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback