» GADH... «

Läs rubriken med Frida Winterstorms röst, haha.. Nejmen jag har ärligt städat tills nu, och tvättat.. Hur lång tid kan det ta? Jag luktar rengöringsmedel och mjukmedel.. Har lyssnat på musik hela dagen och fått så mycket redigeringssug att det är löjligt. Har en ide till en video också men känner samtidigt att jag borde lägga all tid jag kan på JV nu. Ska ha som mål att göra första avsnittet nästa vecka, men bli inte för glada för denna gång ska jag ha ett par avsnitt färdiga innan jag gör trailern för att kunna göra trailern så bra som möjligt med blickar ifrån själva säsongen. Kan bli fett! Men det är så jobbigt när jag får en ide till en video för då vill jag göra det NU. Jag är så himla girig att det är löjligt. Eller ivrig kanske är ett bättre ord?
 
Jaja hursom så får jag se vad jag gör ikväll, kanske blir lite SSO eller så blir det filmmys med en kompis.
Lyssnade ni på låten föresten? Alltså jag kan inte få nog av den. Verkligen min musiksmak.
LYSSNA SA JA!
 
 
 
Hur ser er fredagskväll ut?
 




» Diana

Helt ärligt så var den inge vidare :/

Först när jag kom hem från skolan så fick jag reda på att min katt hade dött (han var 18,5 år så det var väl dags).

Sen så gick min mobil sönder.

Men när jag skrev denna kommentaren så kom min syrra in med mitt gamla favvo gosedjur från när jag var liten, så det känns lite bättre :)

Btw, älskar också den där låten :)

Svar: Åh vad tråkigt, skickar styrkekramar till dig <3
Courtney Silverhill

2014-09-26 // 18:01:48

Lyssnade faktiskt på låten nu :) Den var bra! :) Jo ikväll ska jag åka bil i typ 2-3 timmar :/ Inte så roligt men ska iaf lyssna på musik och typ äta jordnötter nam nam. Idag har vart en bra dag, vi var och orienterade istället för att ha lektioner hela Dan. Vi började orientera ungefär halv 10 och var klara typ 10-20 över tio. Sen fick vi vänta på bussen till skolan i typ 40 min så vi kom dit vid halv 12 och slutade då väldigt chill mest dra nu puss ♥♥

2014-09-26 // 18:07:45

Låten var fan fantastisk!:D Min fredag var väl helt okej :P Idag i skolan hade vi musik och det var himla kul! ;D Men sen drog en kille i min klass min kompis i håret och sparkade henne i ansiktet .. Han är helt störd .-. Men efter skolan åkte jag och min kompis till en hästaffär som heter My One och köpte borstar, rosetter, grimmor, skrapor, hovkratsar osv. :) Nu vill jag mest sitta och chilla vid Minecraft x)

2014-09-26 // 18:44:46

Love that song. *-* Håller helt med om hur bra den är! Min fredag har varit väldigt rolig och bra. Har varit hela dagen i ullared (Gekås). Kommer hem coh då beställer jag pizza. xD Chillar just nu framför datorn är dock trött i både kroppen och benen. Men så är det väl om man vaknar 04:50 och sitter 2 h i bilen sedan gå i en affär tills 15:30. Men somsagt har jag haft väldigt kul. :D

2014-09-26 // 22:38:55

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback