» Tenta, autos, JV och allt vad det är! «

Känns som att nästan varje inlägg jag skriver nuförtiden handlar om hur stressad jag är. Det är inte så konstigt för jag ÄR stressad just nu, även om det ofta är en positiv stress. Jag stressar men jag har roligt.
Jag har gjort en liten plan, denna veckan så fokuserar jag på klubben och laget LÄS TENTA IRL haha. Så fort jag får lite ledig tid över måste jag fixa alla autos som ligger och väntar. Tro mig DIN auto kommer men det är kö blandat med att jag inte haft tid att fixa alla. Jag måste få allting att rulla med laget och ta hand om min roll som klubbledare plus att jag denna vecka skriver hela dagarna. Tror att jag KANSKE kan få mer tid till JV nästa vecka.
När jag väl sätter igång med JV på riktigt, ska skriva klart manuset och fortsätta filma. Så tror jag att det "går undan" är jag fokuserad på en sak så är det de som gäller lixom. Har funderat lite kring vad jag prioriterar på SSO, för att jag vet att jag inte kan ha alla dessa bollar o luften kring ett spel. YT kanalen är absolut något jag älskar men det tar ordentligt med tid samma sak gäller bloggen. Klubben kommer alltid komma i första hand så min roll som klubbledare och laget är prio ett, det är lixom därför jag spelar SSO. hmm.. Ja nej vi får se helt enkelt hur det här kan gå. En sak i taget! Just nu funkar det ju typ? haha...
 
Nejmen jag ska skriva tenta idag helt enkelt, ikväll är det möte. Det är typ mina planer. Vad ska ni göra idag? :)
 
 
 
Haha så känner jag ibland, jag har så mycket att göra oså slutar det med att jag inte gör ETT SKIT.



» Diana

Idag så har jag vart i skolan.

Sen ska jag och bowla och äta pizza med fotbollslaget :)

Imorgon ska jag vara i skolan, sen ska jag rida

2014-09-23 // 16:32:30

hahah, ser du att på sso-bilden så springer det en arab uppför backen utanför fönstret XD hahah tänkte bara säga det

Svar: haha ja såg det nu ;)
Courtney Silverhill

2014-09-24 // 19:40:54

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback