» Vad är mitt konto värt? «

Det här är någonting jag funderat på några veckor, efter alla omständigheter kring "hack buggen", bestämde jag mig för att räkna ut vad mitt konto är värt för MIG. någon annan kanske tycker att det är pengarna man lagt ner som har värde, jag räknar in mycket mer än så. Vi tar en titt på mitt konto! 
 
Om man kunde sälja sitt konto, hur mycket skulle man ta betalt?
Jag gick in på mina betalningar och med hjälp av Annie räknade jag ut exakt hur mycket pengar jag spenderat i form av starrider, lifetime och SC.
 
Från 2012-04-04 till 2014.09.29 har jag spenderat exakt:
 

En sinnessjuk siffra att spendera på ett spel, men å andra sidan har jag spelat länge och för mig känns det värt det.
 

 
Men om vi fortsätter på ämnet om att sälja mitt konto, jag vet att vi antagligen inte får sälja våra konton. Jag skulle aldrig vilja sälja mitt konto heller för den delen, men OM.
 
Jag äger 15 hästar som alla är maxlevlade, de flesta av dem levlades även under den tuffa perioden så självklart skulle jag ta extra betalt för hästarna, alltså om man kollar hur dyrt det är att köpa levlar så kan man ta bra betalt för färdiglevlade hästar.
 
Jag är beundrad med alla fraktioner som man kan vara beundrad med, och resten har jag så mycket xp med som man kan just nu. Jag fiskade även under den tuffa perioden vilket tog år och dar? Så det borde man kunna ta lite extra betalt för också.
 
Min gardeob är fyllig och välstrukturerad, jag har kvar nästan alla uppdragskläder (lite har försvunnit av sig självt?), masker och högtidskläder.
 
Jag är klubbledare i Sneakydragons, en klubb som inte är helt lätt att gå med i och ifall personen som skulle köpa mitt konto fick fortsätta i klubben och med rollen så skulle jag ta betalt för det med haha.
 
 

 
Vad har mitt konto för nackdelar?
 
Jag har missat en del xp från de första högtidsuppdragen då jag hade en SSO paus min första jul på starstable, gjorde dock några av uppdragen och har därför typ 30 xp mer än de "vanliga" spelarna som inte var med på den gamla goda tiden.
 
Min blogg och min YT kanal har tre siffriga läsare och följare och därför skulle personen som tog över kontot få förklara flera gånger om att det inte är Nemo som sitter bakom skärmen.
 
Eftersom jag gjort alla uppdrag och huvuduppdrag finns det inte så mycket att göra på kontot förutom vid uppdateringar.
 
 

 
Så vad blir utgångspriset?
 
Bloggen och YT kanalen följer INTE med i priset, fördelar och nackdelar har vägts emot varandra och detta priset kom jag fram till :)
 
Skulle du köpa mitt konto? ;)
 

 
Detta är ett skämtinlägg och bara en knäpp ide jag fick, kommer aldrig sälja mitt konto och tror inte att det kanske är "lagligt" heller för den delen.  Skulle någon ta sig in på mitt konto och sälja saker skulle jag kräva att få allt tillbaka av supporten, även de levlade hästarna. 
Hur mycket skulle du "sälja" ditt konto för?
 

 


3 miljoner B)

2014-09-30 // 21:24:34

Skulle aldrig sälja mitt konto ens om det typ var normalt. Om jag skulle göra det, som inte kommer hända, så skulle det kosta mycket. Jag har inte alls lagt ner mycket pengar men däremot mycket tid och jag har lixom lagt ner rätt mycket tid och så. Dessutom har jag många fantastiska vänner som mode skulle va kvar blir bara wn av de 10 000 så mitt konto skulle bli riktigt dyrt. Men vänskap är inte gratis. Jag har också gjort alla uppdrag som käglor kan missade dock jäääääättemånga högtidsuppdrag eftersom jag började spela förra året i slutet av juli. Så här ganska mycket mindre xp än maxet.

Nej skulle inte köpa ditt konto. Eftersom att du är lixom Nemo och måste fortsätta va det det skulle bara bli konstigt. Dessutom vill jag ha kvar mitt
Pussizzzzz o kramizzzz ♥♥♡♥♥

2014-09-30 // 22:21:13

Hmm, blir nig ca 8.000 kr för folk som skulle köpt det men eftersom jag har alla mina höstar på det kontot som NÄSTAN betyder lika mycket som mina hästar irl så skulle jag inte sälja det endå ;)

2014-10-01 // 06:47:38

..Aldrig om jag inte fick 700000 haha nej men mina vänner betyder allt..

2014-10-01 // 15:07:24
» Ankan

Har 37 hästar Varav 5 av dem är tinkrar och 7 är araber. Har "slösat" ca 7500 på mitt konto och har haft det i ca 2,3 år. ALLA hästarna är i lvl 15.
I början var hästarna väldigt dyra och jag köpte faktiskt ingen häst fören jag varit starrider i 1 och ett halft år :) Skulle nog "Sälja" Kontot för ca 10,000 :) Ha en bra dag bästa Nemo!

2015-07-05 // 11:12:39

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback