» Jag kunde blivit dödad! «

Godmorgon på er, har precis kommit hem efter en morgon promenad. Jag gick förbi några gäss, ni vet sådär stora? Dom stod mitt ivägen o ville inte flytta på sig. Alltså ja ba shit mst ta upp snap och filma till drakarna men tänk om dom attackerat? Kom på det efteråt jag va lixom nån meter ifrån haha o gick emot dom.. Dumma.. Men dom verkade snälla trots allt, luktade lite illa gjorde dom. Jag lever och det är ju bra. Hur mår ni och vad har ni gjort nu på morgonen? Söndagar är väl en dag när man ska äta god frukost och mysa framför tvn men jag klarar inte av det just nu, måste ut och röra på mig det kryper i hela kroppen annars haha. Söndagsmornar är så himla sköna utomhus, alla sover det är tyst och lugnt på gatorna förutom några walk of shames. 
 
 
Såhär såg dom ut!
 

 
Idag kommer jag inte vara hemma så mycket så om det blir något spelande för mig är oklart. Det skulle vara ifall de började spöregna så att jag inte kan vara ute typ. Men det dyker in lite tidsinställda under dagen iallafall.
 
Hoppas ni får en bra söndag <3
 

 
 


Nej jag har inte varit speciellt avslappnad för dom senaste timmarna har sett ut såhär:

21:30 ringer ägaren till stallet där vi har vår häst (jag och min mamma..) och säger att när hon ska släppa in hästarna ur hagen så ser hon alla hästar förutom en av hennes. Vår häst står och hänger med huvudet och är helt paralyserad vid dörren till stallet. Hon letar upp sin häst och den står och stört blöder ur munnen och näsborrarna så att hon knappt kan andas. Hon ställer in hästen i transporten och kör mot Strömsholm djursjukhus som är 15 mil bort. Hon visste inte om hon skulle ha en levande eller död häst när hon var framme. Jag och mamma ringer såklart den andra som har hästar inhyrda och både vi, hon och hennes kille åker ut. Hästarna är ju inställda i stallet och äter... alla förutom min och mammas häst, Joppe. Han står som förut och vinglar i hörnet.

Imorse fick vi veta att Joppe var som vanligt men att hästen som blödde fick dropp och klarade sig men dom har inte hittat felet.

Svar: Åh nej hur har det gått? :O Kram
Courtney Silverhill

2015-04-19 // 09:46:58
» Pia

Jag är hos kusinerna skulle kollAt på ens dansuppvisning men hon blev sjuk! Kan inte spela sso heller ;(

2015-04-19 // 10:51:30

Det är Kanadagäss xD

2015-04-19 // 18:37:27
» Ebba

När kommer KB?

2015-04-19 // 19:30:57
» Ebba

Jv menar jag.

2015-04-19 // 19:31:20

Min häst har blivit lite mer sig själv men är fortfarande ledsen. Hästen som blödde,Tiquila, är kvar på Strömsholm och de har inte hittat vart hon blöder ifrån efter 2 dagarD;

Svar: Nejmen gud vad tråkigt! Du får hålla oss uppdaterade med hur det går för hästen <3
Courtney Silverhill

2015-04-20 // 13:49:05

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback