» Nemo tar semester dags för bloggtävling! «

Hej på er! Äntligen ska jag få lite semester och paus. Kommer bli borta lite mer än halva maj men är hemma några få dagar och packar om. Jag har förberett en bloggutmaning på 20 dagar som ni ska få läsa men ni ska även få några inlägg med små ledtrådar på vart jag kommer befinna mig! När jag är hemma igen kommer ni få en bild från stället och den som gissar rätt och gör den bästa beskrivningen på sin blogg i kommentarerna till bilden vinner ett reklaminlägg till sin blogg där jag klistrar in er egen beskrivning men även min recension av er blogg. Jag kommer alltså läsa er blogg och skriva ner vad jag tycker om den. Det är två olika ställen jag ska till, ett ligger i Sverige och ett ligger utomlands. Ni kan gissa hej vilt i de inläggen med ledtrådar men om ni vill vinna gäller det att kommentera inlägget där jag ger er en bild från stället vilket kommer när jag är hemma igen.
 
FÖRTYDLIGANDE - Ni får gissa på ledtrådsinläggen men där kan ni inte vinna någonting utan det är när jag är hemma och laddar upp en bild på bloggen som tävlingen startar. Ett tips är att hålla era gissningar för er själva om ni vill vinna och glöm inte presentationen av er egen blogg!
 
Alltså det första stället jag ska till ligger i Sverige. 
 
Det andra stället åker jag till ligger utomlands.
 


Mellan 1-4 maj så kommer ni att få ett inlägg med små ledtrådar på vart jag befinner mig. Vilken dag ni får det är än så länge hemligt så ni får hålla utkik här helt enkelt! När jag kommer hem så kommer jag ladda upp en bild här på bloggen och då ska ni gissa bland kommentarerna vart jag varit. Den som gissar rätt och ger den bästa beskrivningen av sin egen blogg vinner. Du får absolut gissa även om du inte har en blogg men vinner däremot inget reklaminlägg.
 
Samma sak gäller andra rundan då jag är någonstans utomlands, men då kommer totalt två inlägg med ledtrådar upp under de dagarna jag är borta (8-18 maj). Och när jag kommer hem så kommer en bild dyka upp på bloggen och då är det alltså dags igen att gissa rätt men även ge sin egen blogg en grym beskrivning. Den beskrivningen som fångar mitt intresse kommer jag göra ett reklaminlägg till och även skriva en egen recension om din blogg!
 


 
Låter det roligt med tävling? För er som inte är så tävlingsintresserade så har jag även förberett en bloggutmaning på totalt 20 inlägg med dessa ämnen: 
 

 
Jag kommer sakna klubben, hästarna och er så otroligt mycket!
 
 
 

 


Kommer sakna dig Nemo!
Ha så jätte roligt vart du än åker <3

2015-04-30 // 20:36:16

Kommer sakna dig och JV men ha så jätte kul och tävlingen låter super👌 hoppas du får en bra resa dit också💗 puss och kram från Ella💋

2015-05-01 // 06:42:31

Det gäller bara vanliga bloggar och inte klubb bloggar va?:)

2015-05-01 // 09:29:00

Åhh asså gud vad jag kommer sakna dig. Såg din video om det och jorvik vampyren i gårkväll och höll seriöst på att gråta. Hade tänkt skriva till dig igår, men min lillebror hade sönder plattan och min mobil kunde jag inte använda så det fick vänta. Sen skulle jag se på jorvik vampyren men var för trött och somnade innan jag hade kommit in ordentligt. Skulle se den imorse istället, men kunde då inte hitta de sista avsnitten i säsong 1, de verkar ha försvunnit?

Iaf jag ska vara med i din tävling, om jag klarar ledtrådarna. Har ingen aning om hur jag ska beskriva min blogg heller. Och den är ju inte direkt intressant/bra så jag förväntar mig verkligen inte någon vinst, inte ens något i närheten av det, men det blir roligt iaf.

Asså skulle träna på att stå på en hand idag kanske inte så smart..... Ramlade på handen och nu misstänker jag att något har hänt. Fick nån bula/blåmärke på knölen vid handleden men känner något runt lillfingret också. Aja ska inte klaga, jag bröt inte direkt något, tur!
Men ha så himla bra på resan, bara njut nu och ha det bäst, det är du värd!! Kommer sakna dig enormt men jag har ju bloggen så jag överlever. Hoppas du får det superbra och skönt, så hörs vi sen när du är hemma! Puss o kram! Ha det så himla bra fisken<3 <3

2015-05-01 // 12:11:07

Vart ligger fashionbarn?

2015-05-02 // 11:32:40

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback