» Sängen! «

Hej på er! Fasen jag trodde jag skulle hinna spela idag men fastnade vid redigering och sen när jag tröttnade på det började jag kika på baren och nu 9 avsnitt senare ska jag hoppa i en dusch och flytta mig till sängen. Upp tidigt i morgon och sen har jag verkligen hur mycket som helst planerat och är hemma någon gång på natten antar jag. Så inte mycket SSO denna helg helt enkelt. På söndag får jag alltså redigera klart avsnittet och släppa det någon gång på eftermiddagen om allt går som det ska. Men ja då vet ni varför bloggen är lite tom, vilket den iförsig blir på helgerna ibland. Men blir ju några inlägg iallafall. Ligger endå på 3-4 varje dag annars, duktig ju!
 
 
Godnatt på er, hoppas er fredag varit mysig!
 



☺️

2015-04-24 // 22:26:40

Hej! Jag bara undrar vad låten heter i din tantvecka video som börjar när ni ska bestämma för första gången vem som vinner snyggast tant kläder? Förlåt dålig formulerat men den finns också i början av din påsk video. 😘 Hoppas du förstog❤️

Svar: Påsklåten heter den :)
Courtney Silverhill

2015-04-24 // 22:43:46

Hej!
Jag har undrat länge hur du får ner dina låtar och effekt ljuden?!
Jag har sökt typ överallt och hittar inte en sida där man är säker på att det inte ger virus när man laddar ner. Snälla hjälp.
Ps. Hoppas du förstod vad jag menar.

Med vänlig hälsning ISabella

Svar: Hej! Jag laddar inte ner musik eller ljud utan spelar in dom genom fraps och skär av dem i mitt regigeringsprogram så att jag helt enkelt bara använder ljudfilerna. KRAM :)
Courtney Silverhill

2015-04-26 // 12:24:08

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback