» Idrottslektion! :) «

Lyckades hinna in och kastade om schemat o körde min idrottslektion idag istället :) Gick super bra och jag kommer spinna vidare på min lek ide och köra när fler drakar kan ta sig in. SSO går det ju inte jätte bra för direkt. Som Emlan sa till mig idag, de borde stänga ner servern en hel vecka och fixa alla sina problem dem har. För det börjar bli riktigt tråkigt med alla dessa problem. Har ni märkt det nya fatal sättet? Spelet fryser och man kan inte tabba, ibland lyckas jag med ctrl, del.. Men ibland måste datorn stängas av och hur bra är det? Nej alltså kom igen. SSO börjar verkligen gräva sin egen grav känns det som.. :/ Skärpning!
 
 
Berättar mer om eventet i morrn :)
 



Jag har råkat ut för (eller vad man nu säger?) den dära fatalsaken minst 7 gånger och det konstiga är att det bara händer om jag går ifrån datorn i ungefär 4 minuter. Jag tycker också att SSO borde stänga ner i en vecka, om inte mer(?) och fixa alla problem så att vi slipper dem! / ♡

2015-02-19 // 03:24:34

Det har hänt mig också men det gjorde mig glad att läsa detta (alltså det är sso som felar) för jag trodde jag hade sabbat datan phu... Men dom borde ju fixa det för jag stör mig super mkt på det jag med.

2015-02-20 // 23:28:55

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback