» Pulsar runt i snön! «

Hann bara levla ner till ridhuset innan min kompis ringde och drog med mig ut i snön för lite träning. Men jag är jätte nöjd med min nya stream, det är mycket bättre kvalite och allt! Så jag kommer nog fortsätta levla senare idag om jag hinner, annars blir det nog en morgonlevling i morrn igen. Eller det beror på när servern stängs ner. Ni har väl inte missat infon om att morgondagens uppdatering kommer bli LÅNG? Men oroa er inte, jag kommer underhålla er med en behind the scenes film från jorvik vampyren! Wooop.. Är så skönt att ha rensat ut massa material från datorn. Känns lite som att städa rummet typ haha. Men nu ska jag faktiskt påtal om att städa göra det. Så vi får höras senare igen :) Puss på er!
 

 
Bilder från när jag och Victoire var på en dejt på SSO förra veckan.
 
 
När jag hoppat av min häst utanför restaurangen så gick vi hand i hand upp och blev tilldelade ett bord.
 

 
 
Under dejten hann jag äta en pizza, tårta, hamburgertallrik och vatten. Nån kaffe också? Ja vi sprarade inte på shillingen, det är ju trots allt inte varje dag man är på dejt på SSO!
 

 
Victoire överöste med komplimanger och jag kände mig riktigt uppvaktad! SÅ är ni dejting sugna posta Victoire Winterfall på SSO.. Jag kanske blir lite svartsjuk men det är okej.
 

 


Hur blir man barbent med klänningen? Har aldrig fattat det och undrar.

Med vänlig hälsning Adriana

Svar: Du har en kjol under :)
Courtney Silverhill

2015-02-04 // 16:57:09

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback