» Sneaky Big Paradise, avsnitt 5 «

Det är dags för den första finalisten att utses och i nästa avsnitt går finalen av stapeln.
 
 
 
Haha alltså förvirrad jag är när jag dyker in där... VART ÄR BJÖRNGROTTAN?
 


» Bra där. «

Ny telefon, skulle ha 15 gig surf men fick 0,5 så den tog slut på en dag. Lyckats ta mig till ett wifi. Glömde lösenordet till bloggen OCH mailen så de va lite krångligt att ta sig in här. Allt var ju sparat på gamla telefonen haha. Hursom så är jag ute i skitvädret och jobbar hela dagen med vad som ska bli min egen tvättstuga! Vuxenpoäng. Så vi får höras lite senare helt enkelt :) Hoppas ni är varma och torra om fötterna, det är inte jag!
 
 
Min bakgrund på nya telefonen, snygg?!
 
 

» солнцеглаз «

солнцеглаз - Suneye - Solöga
"Sunny"
 
 
Sunny är min första kalltiska fjording, en modig häst som tål det mesta. Han är en trygg häst med hjärtat på rätt ställe. Sunny är väldigt ung och därför inte färdigutbildad, men han gillar att arbeta och vill hela tiden göra rätt för personen som sitter på honom. Ibland går inte informationen hela vägen fram och då säger han ifrån, han har inte det bästa självförtroendet men jag tror att han med tiden kommer bli en riktig kämpe.
 
Sunny är level 15
 

 
Mer bilder:
 
 
 
 


» Лунакровь «

Лунакровь - Moonblood
 
 
Moonblood är min D ponny som är ett kalltiskt halvblod. Hon är en sockersöt häst med mycket humor. Moonblood är tagen sent och hon förstår inte riktigt vitsen med att ha en ryttare på ryggen, men hon lär sig mer och mer. Hon hoppar som en gud och har riktigt fina gångarter så jag tror att hon blir en riktigt fin allround häst i framtiden. Moonblood busar med alla andra hästar i stallet och även stallskötare, det är inte ovanligt att man hittar henne i någon av de andra hästarnas boxar på mornarna. Moonblood är en utbrytar kung som aldrig ser nöjdare ut än när hon står på andra sidan staketet efter en rymning.
 
Moonblod är under utbildning
 

 
Mer bilder:
 
 
 

 

» Sneaky Big Paradise, avsnitt 4 «

 
Haha gud vad vi plågar stackars drakarna :'O
 
 
 

 

» Fredags feeling. «

Det är svårt att få till en fredagsfeeling när man iprincip bara varit hemma hela veckan. Men jag ska börja göra mig i ordning om en stund och sen ska jag på middag. Kommer alltså inte spela mer idag och i morgon blir det antagligen sovmorgon och kanske hittar på nått skojj på dagen. Men ska försöka kika in här och säga hej osådär. Min blogg är nästan alltid "oaktiv" på helger eftersom jag inte vanligtvis sitter vid datorn så mycket då, det räcker med att jag sitter mycket på vardagarna. Hursom så har jag nästan hunnit klart med söndagens avsnitt så det känns skönt. Jag har även fått till streamen nu så det är mycket bättre kvalite! Sugen på att levla och streama men det blir nog inte förens på måndag igen. Vad gör ni denna fredag?
 


Bilder från gårdagens event.
 
 
 
Drakhästarna släcker sin eld i Jarlaheims fontänen.
 
 
Min dröm om frieser som klubbhäst fortsätter ;)
 

 
Idag fyller underbara Nina Bunnystorm år! Hade så gärna varit där och firat henne tillsammans med drakarna. Men det får bli en annangång, SNARAST!
 
Klicka på bilden för att komma till Ninas blogg.
 

 

» Vi heter Sneaky av en anledning «

Igår var jag med en stund på Emma Shortroads event som var en annorlunda kurragömma. Det gick ut på att en person gömde sig och alla andra letade, när man hittade personen som gömt sig gömde man sig med den och sista personen som är kvar och letar åker ut! Tycker det är ett lysande koncept som jag lätt kommer vilja leka mer. Men herregud alltså jag springer runt o letar, plötsligt hör jag Victoire på ts "NEMO.. FNISS" Och ja ba mhm såg hon mig nu? Så jag snurrar runt o springer omkring och hör hur de börjar fnissa mer och mer, kollar upp mot ballkongerna men ser dem fan inte någonstans!? Så står dom lite sneaky bakom hörnet. Haha drakarna alltså! Idag är det fredag mina vänner, har deadline på avsnitt 8 idag så KÖTTA!
 
 
Bilden är lånad av Emma Shortroad
http://emmashortroad.blogg.se/
 

 

» Starchild «

 
 
Starchild är en genomgo ponny som älskar att arbeta, hoppar med bra scoop och har positiv attityd till det mesta. Fungerar bra med både ovana och rutinerade ryttare. Har gått både hoppning, terräng och dressyr men fungerar även utmärkt på lekevents och ponnygalopp. Kan dock inte gå för länge på sommarbete då han är lite väl matglad. Annars en näst intill okomplicerad ponny med stort hjärta.
 
Starchild är level 15
 

 
Mer bilder:
 
 
 

 
 

» Arg tjej i Berits avsnitt «

Haha... Ja jo alltså jag kommer vara bitter ett bra tag..
 
 
 


» Sneaky Big Paradise, avsnitt 3 «

Det är SÅÅ Spännande nu, en deltagare dör i detta avsnitt.. Missa inte!!
 
 
 
Alltså att se avsnitten i efterhand efter att ha suttit i produktionen är SÅ kul.. Tusen tack Berit för att du gör detta!
 

 

» Nepp! «

Jag hade tänkt gå upp vid 7 och testa mitt nya streamprogram och levla. Tror de är bättre kvalite nu :) Men nej jag känner inte för det, spelade inget mer igår. Jag är deprimerad över att behöva rida runt utan mina stjärnor, i protest. Ett förtydligande : Alla lifetime kan inte ha dessa då endast de som var lifetime på 2års dagen och inloggade fick dem. Så nej alla som är lifetime har inte haft tillgång till dem. Jaja skit samma är bara så bitter på hur dem sköter spelet just nu. Handlar inte bara om brillorna haha.. Men jag ska ta mig upp ur sängen och försöka ge mig ut och träna så får vi se vad jag gör sedan. Puss
 
 
 
 
 

» Jag är så arg «

 
 
 
Dessa glasögon älskar jag mer än Kingen.. Nejmen alltså HALLÅ ELLER!??!? FAN så arg jag är.
REST IN PEACE NEMO GLAJJOR, ska aldrig mer använda er..
 

 
Jag ska umgås med en vän nu, sen loggar jag in ikväll.. Här är mitt mail till support:

Hej hopp! Är Lifetime medlem sedan långt tillbaka. Har använt stjärnglasögonen flitigt och det har känts väldigt roligt att de är så pass unika (då inte många haft dem). När vi fick dessa glasögon skyltade ni med i nyheterna att de var just UNIKA då endast lifetime medlemmar ska kunna ha dessa. Men se på fan idag fick ALLA som gjorde ett uppdrag på fem sekunder med Jack dessa glasögon. Jag har använt dessa i princip VARJE dag sedan jag fick dem, jag känner mig naken rädd och exposed utan dom på mig. FAN jag känner mig kränkt! Nejmen helt ärligt sluta ge ut lifetime presenter...

Med vänliga hälsningar Courtney ALDRIG MER STJÄRNGLASÖGON


 

» Dags för morgonlevling! «

In och kika ifall ni har lust :)
 
http://www.twitch.tv/courtneynemosilverhill
 
 


» Sneaky Big Paradise - Avsnitt 2 «

Det är dags för en person att lämna "huset" vem blir det? 
Kika så får ni se! Det är duktiga Brigitta Underhand som klippt ihop detta.
 
 
 


» En härlig dag! «

I morse levlade jag TIDIGT med några härliga människor, streamade lite och testade. Kommer göra samma sak i morgon bitti :) Nu på kvällen har tävlingslaget tävlat mot Walking Eagles, alltså vad imponerade vi är av den klubben! Klubben vi skulle möta först upplöstes så jag efterlyste en klubb i globala. Walking Eagles kommer in och sopar banan (nästan) trots att de kastades in i tävlingen några timmar innan bara! Wow.. Sneakydragons vann denna tävling med 15 poäng men Walking Eagles var inte långt efter med hela 11 poäng. Riktigt bra kämpat måste jag säga. Ser fram emot att tävla mot dem fler gånger :) Jätte trevliga medlemmar och allting gick så smidigt. Mycket lyckad tävling helt enkelt!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


» Levlar min nya "ponny" :) «

Vill mest testa på twitch, men in o kika om ni vill och spana in min nya skönhet!
 
http://www.twitch.tv/courtneynemosilverhill
 
 


» Sneaky Big Paradise 2015 «

Kim har gjort ett så bra jobb och klippt ihop eventet, här har ni första delen! :)
 
 
 


» Vem är jag som vampyr? «

Tanken slog mig i morse, hur skulle jag vara som vampyr? Jag insåg snabbt att jag skulle vara som Courtney i Jorvik vampyren. Det är nog verkligen en kopia av mig själv, utan att jag egentligen reflekterar kring det? Courtney är världens sämsta vampyr, hon får skuldkänslor av att äta och hatar det monster hon är. Courtney är väldigt snäll och känslosam men om du gör henne förbannad eller rör hennes familj så brinner det snabbt. Jag har världens bästa tålamod och samtidigt världens sämsta, det beror helt på vad det handlar om. Jag tänker alldeles för mycket och tar ofta vatten över huvudet, har jag en ide ska det göras NU och inte sen. Jag tar gärna på mig för mycket ansvar och stressar upp mig själv. Det är roligt, jag kommer nog tänka på detta mer när jag gör avsnitt i framtiden.
 
 


» Ny vecka, nya tag! «

Hej hopp!
Idag är det måndag, IGEN. Damn de går för fort nu. Imorgon ska laget tävla mot Impossible Mules, ska bli jätte spännande. Annars är det en ganska "vanlig" vecka på SSO och jag ska inte hålla några event (förutom tävlingen då) så det är ganska skönt och kul. Jag har MASSOR att filma denna vecka så ja får helt enkelt lägga mitt fokus på det. Har ett par inlägg som måste uppdateras här på bloggen så det tänkte jag göra nu ifall inget annat dyker upp. Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi sen igen :) kram <3
 
 


» Helt galet... «


Man kan tycka och tänka mycket kring detta.. Men det är så tråkigt att sånt här händer på SSO. Var försiktiga allihop, ge inte ut några uppgifter till någon. För guds skull!
 

 

» Sneaky Big Paradise första säsong är över! «

 
 
Wow vilken dag det har varit. Det här har var så sjukt roligt! Jag började planera detta för länge sedan, och har senaste veckorna finslipat allting ihop med mina vapendragare Sture och Annie. Vi gjorde detta så jävla bra, fan.. Klapp på axeln till oss! Jag är redan taggad inför nästa säsong. Kan ni förstå att vi hade 210 tittare samtidigt? Trodde jag aldrig, är så roligt att folk är nyfikna på våra events. Fortsätt följa så får ni se mer vanliga events men även sånt här. Galet roligt.. HIHI. Är typ helt skakis för jag har varit på högspänn och nervös sen 3 på eftermiddagen idag. Det var MYCKET att hålla reda på, vilka brev som skulle ut, vilka uppdrag, utmaningar och allt var det var. Kan inte lugna ner mig haha. Vilken final det blev, Haley Rainstorm VS Brigitta Underhand. De litade på varandra och delade på 1000 sc. FANTASTISKT vilken tillit drakarna har till varandra!
 
 
Hoppas ni är med oss nästa säsong!
 
 
Nu ska jag kolla på vampire diaries och äta salta skruvar, så trött. Godnatt <3
 


» Sneaky Big Paradise «

KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE SNEAKYDRAGONS EVENT SNEAKY BIG PARADISE.
EVENTET HÅLLER PÅ FRÅN 16.00 OCH FRAMMÅT.
 
http://multitwitch.tv/sneakydragons/r3dcandy
 
 


» Söndag «

Vaknade för en halvtimma sedan, 07.20. Vet inte varför, jag vet inte ens när jag somnade igår haha. Ehm.. Kul att ni gillade avsnittet, fan det är helt sjukt vad redigeringen tar lång tid nu.. Gårdagens avsnitt tog runt 6 timmar. Och sen när jag kollar igenom sista gången så är det slut så himla fort trots att jag fått med allt jag vill. Förstår att ni tycker dem är korta men haha om 5 minuter tar 6 timmar så får ni nog nöja er :'D Vet ni att jag kollar på avsnittet miljoner gånger under redigeringen? Och när det är klart kollar jag 3 gånger till innan det laddas upp och då kollar jag ytterligare 2 gånger för att se så att allt ljud o de är med och sen en gång till senare i bästa kvalite (tar tid innan det kan väljas på YT) så egentligen ska ni inte se det så fort det är uppe för då är det sämst kvalite, sen när ni ska se ska ni klicka på kugghjulet o välja HD högst upp. Då får avsnittet mer rättvisa ;) Ja det jag ville komma fram till är att jag nästan hinner tröttna på avsnitten haha.. Men tittar jag nån vecka senare gillar jag det igen, dock är jag sjukt självkritisk då och ser massa fel som jag inte sett när jag laddat upp det trots alla miljoner gånger jag kollat igenom.. Det är rätt sjukt. Men jag gillar min serie, annars hade jag inte orkat fortsätta. Jaja! Idag är det Sneaky Big Paradise som ses genom vår multistream, kommer länka vart ni ska titta senare.  Jag sitter i produktionen och kommer inte höras, jag kommer inte prata med någon av er i spelet under eventet eller svara på frågor. Ni som är ivägen blir med största sannolikhet iggade tills eventet är slut. Det är full focus idag! Hoppas ni respekterar detta :) 
 
 
Min fina logga haha :) 
 
 

» Jorvik vampyren avsnitt 7 redo för publicering! «

Jajamen, jag hann ikapp. Avsnittet är klart och redo att visas.. I morgon är det Sneaky Big Paradise och jag vill såklart att ni ska kika på detta genom vår stream.. Så ni kanske får avsnitt 7 idag istället? Hmm..
Ja vet ni vad så gör vi. HÄR HAR NI AVSNITTET!! <3
 
 
 
 Tack för 200 000 visningar!
 » Sneaky Big Paradise «

Jag har planerat detta läääänge, dock hare legat på is ett tag. Men nu har jag äntligen slagit sak i saken (?) säger man så? haha.. Och bokat in söndag som första säsongen. Jag är SÅ nervös och sitter o pillar med manuset hela tiden, jag försöker finna ro att redigera men det är INTE lätt. Jag och Sture gick igenom manuset igår o tittade på lite småsaker, bara det tog över en timme ehh... Jag hoppas att det kommer MASSOR från klubben på söndag, då blir det allra roligast. -Går iväg och skriver ett inlägg på fejjan till klubben- SÅ nu har jag påminnt dem. Men för ER så kan ni följa allt detta på ett smidigt och roligt sätt, det kommer nämligen multi streamas från ett konto som har översikt över en del av Firgrove och ena kontot styrs av Sture som sitter med mig och Annie i produktionen. Ni kommer få höra de sjukt nervösa (?) drakarna i ena kanalen och vår kanal är HEMLIG så där ifrån hör ni ingenting tyvärr. MEN häng med oss ända in till finalen och skaffa dig en favorit spelare att hejja på hela vägen! Vem tar sig till finalen och vinner 1000sc? Den här länken använder ni för att komma till streamen som startar runt 16.00 på SÖNDAG!
http://multitwitch.tv/sneakydragons/r3dcandy
 
 


» Maskeradhoppning! «

Nina höll en maskeradhoppning igår, jag var med eller jag menar Linda och Meteor tog min plats och vet ni!?
DEM VANN SKITEN. Så jävla najs!
 
 
Linda väntar spänt på sin tur.
 

 
 
Skräck ansiktet precis innan start.
 

 
 
Linda tog sig ett ärevarv, den jävla stroppen... ;)
 

 
 
Hon fick även vara med i en Sneaky hug!
 

 
 
 
 


» Kul! «

Gjorde klart resten av uppdragen i morse, hann inte med alla igår. Fick sova över en dag för o komma ikapp.
 
 
Vad tycker ni om nya banan? Jag tycker den va rolig faktiskt. Lite nya hinder osånt är alltid kul.
 

 

» Autografer :) «

Här kommer fler autos, jag är ju sämst! Skulle publicerat dessa igår ju..
Men här är dem iaf :)
 
 
 
 
 


» När mother of dragons är borta dansar Nemo på tronen «

 
 
Igår höll jag i klubbmötet, hade även möte med laget innan. Mycket möten haha viktig man känner sig! Nejmen var en del som behövdes pratas igenom osådär. Stressade igenom lite uppdrag men blev inte klar så ska fortsätta idag. Ska även knåpa ihop en maskeradoutfit till tävlingen ikväll. Vette tusan vad jag ska vara? Kommer nog på nått knasigt. Annars måste jag redigera redigera redigera för att hinna med JV tills söndagens släpp. Har en annan film som kommer upp här idag eller i morgon, aktiv YT! Woop.
 
Hur ser er torsdag ut?
 

 
 

» Star stable online parody - Wrecking ball pixel pony «

Okej 3 söta vänner har kollat igenom min engelska och godkännt så jag släpper den nu istället!
Here you go, Wrecking ball pony.
 
 
 


» Haha gud jag orkar inte med mig själv. «

Alltså jag sa ju att ja kom på en ide inatt? Vad tror ni jag ägnat HELA morgonen åt? Jo filmat o redigerat.. Asså onödigt haha men roligt har jag haft. Har bett några kolla igenom den så att allt ser okej ut, den är på engelska nämligen. Men snart kommer den publiceras för er med. Ikväll tror jag!
 
 
 
Vad tror ni detta är för fuffens?
 
Duktiga Starchild har agerat stjärna i filmen, var på tiden att han fick sig en roll!
 
 
 


» Godmorgon! «

Hallå där! Igår kom ju äntligen avsnitt 6, hoppas ni gillade det. Har även en liten film som jag kommer släppa i morgon tror jag. Har svarat på de vanligaste frågorna jag får på bloggen, YT och SSO. Jag har knappt spelat SSO på öhm.. Hela helgen och hela veckan? Ikväll ska jag dock in och ha möte med laget samt resten av klubben. Två möten alltså. Och i morgon äre träning inför lagets tävling nästa tisdag! Vi ska tävla mot Impossible Mules, ska bli jätte roligt, verkar vara en seriös och bra klubb. Denna veckan håller fantastiska Nina event (som även gjorde entre i jorvik vampyren igår) jag älskar när medlemmar har event för då får jag också leka, men jag känner också att jag kan slappna av och göra annat med så denna veckan har jag umgåtts med vänner och igår va jag på bio på kvällen. Brukar ju mest umgås med vänner på helgerna, typ eftersom jag spelar? De har ju ett eget liv också haha men ja ni hajjar. Idag ska jag iväg och träna med en kompis, på ett eget gym typ!? Hon har en nyckel dit woop. Sen ska vi göra lite annat skit, typ shoppa och så. Men ja jag tänker vara hemma till middagen iaf och umgås med mina drakar.
 
Fick en liten sjuk ide på en kul video inatt? Haha asså vet inte hur jag ska genomföra den riktigt.. Ni får väl se.
Idag kommer veckans autografer upp runt lunch också! :)
 
 
 
Vad tror ni om uppdateringen?
Jag tror att det är bye bye snön och kanske nått uppdrag.
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 6 «

 Ber om ursäkt för förseningen! Ibland blir det så. Nu får jag ligga i för att hinna med nästa avnsnitt.
I veckans avsnitt får ni möta en ny mystisk person! Kolla in vettja
 
 
 


» 5 hästar principen «

Jag har ju fått för mig att jag bara ska ha 5 hästar i stallet samtidigt och har endast 5 par av de bästa hästskorna. Så när Popstar fick komma in i stallet igen så fick min gamle Nightwhisper gå ut på lösdrift. Använder honom inte mycket allt nu och han är till åren så han kan gott få ta lite lov då och då. Jag är väldigt nöjd med att ha max 5 hästar samtidigt, känns inte överfullt och ostrukturerat som de va innan.
 
 
 
Hur många hästar har ni i ert stall?
 

 

» Min vita fara är tillbaka! «

Förra veckan kände jag att något saknades i mitt stall, kom ganska snabbt på att det var min vita arab.
Idag tog jag mig i kragen och tog hem min vita springare, nu har jag två topp fina tävlingshästar i mitt stall.
Alltså den här hästen är ju bara så sjukt vacker! Tog på mig mina "uggs" och sedan blev det en lång tur i ett frostigt Jorvik. Energiknippe <3
 
 
 
 
 

Jag är helt slut efter att ha varit uppe sedan 6 och skrivit tenta och missat inlämningsdatumet. Skulle jag redigera nu skulle det bli pannkaka så jag behöver koppla av och koppla bort lite just nu. Antingen hörs vi senare eller i morgon.
 


» Försvinner in i plugg «

Kommer försvinna in i plugg ett par timmar, tills jag blir klar helt enkelt. Vet inte hur lång tid det kan ta men vi får helt enkelt se. Sen ska jag göra allt för att bli klar med JV idag men i värsta fall blir det i morrn. Vill inte slarva ihop något bara för att. Så kör hårt i skolan, på jobbet eller vad ni nu gör för något så hörs vi sen!
 
 


» 06:42 «

Whats up? Jag försöker komma upp ur sängen. Är lite trögt kan man säga. Men jag behöver gå upp nu så jag hinner med allt. Jag vill börja med att ta en PW, sen måste jag plugga satan för jag har inlämning idag. Sen ska jag redigera Jorvik vampyren. Jag började kolla på the vampire diaries igår igen, min favorit serie som jag gled ur av någon anledning, nu är jag hel igen <3 
 
Hoppar in i slutet av säsong 4 så ja jag ligger rejält efter nu! Ska kolla på the originals också. The vampire diaries är anledningen till att jag började med Jorvik vampyren, ni som tittar på serien vet att jag använt musiken därifrån också. Hihi ja en awesome serie helt enkelt <3
 
 
 
 

» Beundrad! «

Glömde berätta det, i fredags blev jag äntligen beundrad med Stonegrounds expedition.
Inga mera plickar plå klartan! YÄÄY..
 
 

 
I fredags hängde jag även med ABBIE aka Robban.
 
 
Ni har väl inte missat min och Abbies kväll som finns på YT?
Ska lätt göra en ny snart..
 
 
 
Men nu väntar en hel hög med plugg! puss på er <3
 


» Blää «

Tack vare strömavbrott och andra saker så ligger jag efter med både JV och plugg. Så idag har jag massor att göra. Siktar på att ge er avsnittet i morgon istället. Hoppas ni förstår ibland blir det inte som man tänkt sig. Nu måste jag ut o skruva isär ett katthus och hjälpa till med lite andra saker. back on track i morgon och vi får höras senare :) 

» Lever :) «

Jag glömde bort att säga att jag har ström och lever, ni kan va lugna! haha nejmen... Är så härligt väder så jag har varit utomhus sen 10 i morse. Har inte alls lust att sitta vid datorn. Så är det ibland! Kanske hamnar där en stund dock men annars är jag upptagen idag :) Hur ser er lördag ut? <3 
 
 
 Asså monsterhallon jag hittade på ica 😍

» Strömavbrott.. «

Alltså näääää... Hade storstädat o tvättat hela förmiddagen så att ja skulle kunna redigera avsnitt 6 hela eftermiddagen. Då kom herr strömavbrott o hälsade på. Ligger i sängen o har tänt massa ljus. Tur att katten är gosig. Men snart kommer mörkret :'( 

» Autografer <3 «

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var alla autos innan jag börjar med "Veckans autos" :)
 

 

» Fun with Sneakydragons! «

Den här har jag helt glömt att visa er, Nina Bunnystorm har klippt ihop denna roliga lilla film.
Den är fantastisk!
 
 
 
 

» En dag med Ronja :) «

Här är filmen från i söndags när vi umgicks med en spelare som heter Ronja Dogblanket :)
 
 
 
 

» Fler Autografer <3 «

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


» Vinst! «

Det blev vinst igår! Härligt.. Duktiga drakarna <3
 
 
 


» throwback thursday «

 
 
 
Detta var min första redigering trailern till Jorvik vampyren, hade ingen aning om att det skulle gå såhär långt..
Är inne på tredje säsongen nu, det är ju helt sjukt?
 
 

» Säsongens första tävling med laget. «

Alldeles snart ska laget tävla mot Rainbowbullets i dressyr. Ska bli jätte skojj, jag gillar att bedöma dressyr! Det är mycket som händer med laget just nu, de har fått skaffa sig en tävlingsponny och jag har öppnat anmälan till laget. Jag har insett att 5 personer i ett lag är en meningslös siffra som bara ställer till det på tävlingar. Det behövs 6 personer! Så alla som är med i Sneakydragons har nu chansen att anmäla sig och få testa på någonting utöver det vanliga. Vi möter ungefär 2 klubbar i månaden och har jätte roligt tillsammans. Hade jag varit med i en klubb hade jag anmält mig, tänk var roligt att få möta andra klubbar och representera sin egen klubb? Sjukt skojj. Ser att fler klubbar har tävlingslag vilket är fantastiskt då det var min vision för att det ska bli lättare att möta varandra.
 
Vad tror ni, håller mina drakar måttet på banan ikväll och tar hem detta?
 
(Bild från gårdagens träning, Sture står som reserv idag.)
 
 
 


» Autografer. «

Som ni märkt har jag inte haft tiden till att fixa och lägga upp alla autografer, jag måste nog tänka om kring detta. Skulle det kanske kunna fungera att ha "Veckans autografer" som ett eget inlägg varje onsdag under uppdateringen tillexempelt? Vissa veckor kanske jag inte tagit någon och vissa veckor kanske det är fler. Det skulle nog underlätta för mig själv då jag nu kör typ en gång i månaden som jag skär, lägger in autograf på bild, laddar upp och tidsinställer 20-30 åt gången så att de ska komma upp en varje dag. Min tanke var att detta skulle kännas lite mer speciellt att få sitt eget inlägg och bild på min blogg. Men gosh vad jobb och extra tid det är. Hmm ja mer rutin på detta behövs verkligen.. Sen går jag igenom och upptäcker att vissa fått autos flera gånger uppladdade och fortfarande ber om det. Det skulle underlätta om ni var nöjda med den ni redan fått så att andra får chansen att få en också. Just nu raderar jag de bilder med folk som redan har en auto på min blogg, men är svårt att hålla koll på alla. Jag vill inte behöva sluta att ta bilder med er för att det tar för mycket tid, det skulle vara så himla tråkigt! Nu har jag iaf tagit mig i kragen och fixat autos, flera av dem är några veckor gamla. Men i framtiden kommer jag att prova "Veckans autografer".
 


Till Tindra Bigforest <3
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kommer ett gäng till i morgon igen! :)
 

 
 

» Till Tindra Skyheart <3 «» Onsdag och uppdatering :) «

Idag är det uppdatering! SSO har gjort det igen och spoilade nyheterna redan igår så de flesta vet vad som kommer. Bland annat 3 nya fjordingar och det ska bli lättare att samla rykte hos arkeologerna. Wiho!
 
Sen minns jag inte mer men ska bli kul att se fjordingarna, men jag kommer nog inte köpa någon ;)
 
 
 
Har ju inte presenterat min säl jag köpt, den heter Snowball :) Söt va?
Den trivs bäst i garderoben och är rädd för folkmassor så ni lär inte se så mycket av hen.
Vad tycker ni, är detta en sälflicka eller sälpojke?
 » DET HÄR ÄR INTE JAG «

 
 
Jag förstår inte varför man gör såhär, vad vinner du på detta Annabelle? INGENTING. Gör något eget istället för att sno mitt namn och försöka få uppmärksamhet och cred för något som jag har jobbat så otroligt hårt för. Jag är oerhört tacksam att så många tycker om det jag gör, kanske även du? Men detta är att gå för långt och jag kommer aldrig acceptera ett sånt här beteende. Bara för att jag inte har en SSO insta betyder det inte att jag inte kan hålla koll på vad som händer på instagram för jag har en privat som jag kan snoka på, just saying.
 
Har så otroligt smarta fans som inte går på sånt här, har läst igenom era kommentarer och det är ju helt fantastiskt hur bra ni egentligen känner mig! <3
 
Redigerat - Nu har det ramlat in mycket arga kommentarer på detta IG konto. Det räcker nu, tack för att ni backar mig men jag tror att Annabelle förstår att hen gjort fel. Hoppas jag. Man behöver inte skriva elaka saker för att någon ska förstå att den gjort fel utan "Ta bort kontot du är inte Courtney" räcker bra.
 


» Gårdagens lektion «

Godmorgon!
Idag har jag skola tills klockan 18 ikväll så är inte hemma förns runt 7. Blää.. Hoppas ni har en kortare dag än mig! Igår hade vi somsagt lektion i stilhoppning, Karin visade bland annat skillnaden mellan olika sadlar och deras funktioner och vad som gäller på stilhoppningstävlingar. Jag har faktiskt tävlat i stilhoppning och blivit placerad. Skryt skryt.. Nejmen det är roligt och faktiskt svårare än man tror på SSO. Jag ska skriva ihop bedömnigsprotokoll för tävling och hoppas att vi kommer fortsätta tävla inom detta i klubben.
 
Ikväll blir det en frågesport om hoppning och jag har bidragit med lite frågor.
Ska bli kul om jag hinner in oså :)
 
 
 
 
 
Har ni haft stilhoppning i er klubb?
 


» Stilhoppning «

Denna vecka introduceras stilhoppning för klubben. Det är en hel vecka som går igenom hur det fungerar och teorin däromkring. Idag har vi haft en lektion med duktiga Karin som lärt oss allt om stilhoppning på SSO. Denna lektion streamades och var riktigt lärorik. Karin pratar alltså som på en riktig lektion så ni som tittar kan lära er massor också. Så missa inte att följa klubben på twitch så att ni kan se våra events och träningar.
 
Klicka på bilden för att komma till vår twitchkanal och glöm inte att följa!
 
 

 

» En dag med Flixiecrew :) «

Kim blev kontaktad av Ronjas mamma som berättade att Ronja haft det lite tufft i skolan osådär.. Kim bestämde att vi skulle överaska henne och muntra upp henne lite. Vi körde lite hitta Nemo, grillade korv, träffade Ronjas nya säl (Mini), fotade och gjorde dagliga uppdrag i Dinodalen. Det var jätte roligt att umgås med Ronja, hoppas du tyckte det var roligt att umgås med oss också :)
 
 
 
 
 
 
 

 

 

» Skrattar så jag gråter «

Det tog så lång tid innan jag fattade att det var en effekt i början. Jag ba hur i hela friden låter jag!?
 
 
 
Vad gör ni idag? Själv är jag i skolan.. Så vi får höras lite senare. Kommer ett tidsinställt inlägg under dagen.
 
Note to myself: FIXA AUTOGRAFER, SKRIVA OM MIN FJORDING & UPPDATERA ALLA HÄSTAR PÅ SSO INLÄGGET. Gaaahd ibland är det bara massa saker som måste göras som tar massa tid.
 
 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 5 «

 
 
 
Det jag menade med att avsnittet inte blev som jag ville var att det var mycket mer effekter i drömmarna. Det såg verkligen ut som drömmar.. :/ Fick bli svartvitt för min dator pallade verkligen inte att spara ner det. Så tråkigt..
Men hoppas ni gillar avsnittet, ha en mysig söndag <3
 

» Nya avsnittet av Jorvik vampyren. «

 
På söndagar brukar det bli sovmorgon och långfrukost. En lång morgon helt enkelt. Jag sätter mig inte vid datorn förns efter lunch någon gång oftast. MEN på min YT kanal publicerar jag avsnittet tidigare genom telefonen (om det är uppladdat o klart). Så vill ni se avsnitten innan de kommer upp på bloggen så ska ni följa min YT kanal. Det finns uppladdat redan nu så in och kika! Jahapp.. Länken vill inte fungera men sök på Courtney Silverhill på Youtube :)
 
 
lägger upp avsnittet här såfort jag sätter mig vid datorn :)

» Lördag! «

Hej darlings.. I morgon släpps avsnitt 5 av Jorvik vampyren. WOW vad fort veckorna går alltså det är helt sinnes. Jag satt i minst 6 timmar igår med avsnittet (Och typ 2-3 timmar dagen innan det), hade massor med problem och var tvungen att ta bort en massa effekter som gör avsnittet så mycket sämre än vad det egentligen är. Jag var SÅ nöjd med det verkligen. Men men ni märker nog ingen skillnad eftersom ni inte sett hur det såg ut först.. :/ Jaja livet går vidare. Vad ska ni göra idag? Jag ska in på Minecraft en stund, var precis inne o gjorde mina dagliga i Dino. Snart beundrad! Ikväll ska jag på en inflyttningsfest hos en kompis. Woop...
 
 
Idag var Sunny en klad hest! Alltså hur söt!?
 
Igårkväll byggde vi en unicorn track på minecraft, längtar efter att få visa er. Lovar ska filma oså :)
 


» Jogga jogga jogga! «

Jag har haft uppvärmningsvecka med Sneakydragons, jag vill att dem ska vara i topp trim inför säsongen. Haha nejmen vi hade jätte roligt, har varit allt från att göra tävlingar på längst tid till att jogga ett championat. Lite udda men roliga events som jag tror har varit uppskattade. Denna vecka är även första veckan vi streamar våra events och det har varit jätte skojj. Kanalen får fler följare och många skriver att de tycker om vår stream.
Vill du också följa Sneakydragons på våra events eller när vi gör lite random saker på SSO?
Följ vår twitch kanal: http://www.twitch.tv/sneakydragons/profile
 
 
Drakarna är redo med träningskläder!
 

 
 
Anmälda och klara för championat!
 

 
 
Vinnaren i championatet!
 

 
 
2a platsen och 3e platsen i championatet!
 

 
Efter championatet tävlade vi på banorna i Moorland utan häst, även jag fick jogga med och vann båda tävlingarna i min grupp ;) Snabb fisk vettni.
 
 
 
 

 
 
 
 
Tack för denna vecka drakarna <3
 

 

» Mår illa «

Känns som att jag ska kräkas och som att mina armar domnat bort.. Japp jag har styrketränat! Haha.. Gud.. Brukar ju mest köra kondition när jag är ute o promenerar osådär men kände att det är dags att variera träningen så jag provade tabata. Är typ ett intervall pass på 20 minuter, finns app som håller tiden o allt. Det var jätte kul, men gud så jobbigt.. Inte mycket muskler kvar på denna kropp haha :D.. Jag mår bra av att röra på mig, därför tränar jag. Jag blir gladare, piggare och trevligare att umgås med. Men gud vad jag babblar, det jag ville säga var att jag är ledig idag och kommer fokusera på Jorvik vampyren, dressyrprogram och minecraft. Typ?
 
Vad gör ni, är ni i skolan?
 
 
En till bild på en bråkdel av all kärlek ni ger mig <3
 


» Nu ska drakarna få svettas! «

 
På kvällens event ska drakarna få jogga championat, ska bli så roligt haha.
Det kommer streamas så in och kika vi börjar 19.40: http://www.twitch.tv/sneakydragons/profile
 
 


» Tjuvkik! «

Redigerar avsnitt 5 :) Fantastiskt roligt.
 
 
Såhär ser det alltså ut när jag redigerar scener, lägger till effekter, zoom, ljud, text. Kanske ska fota ett helt avsnitt långt ifrån? Kanske kan ge en insyn i hur mycket olika delar det är i ett avsnitt. Och hur många lager?
 

 

» Gårdagens bus på isflaket «

 
 
Time to hit the isflak!
 

 
 
 

 
 
 

 
 
Stackars människor som vi jagade och ställde märkliga frågor till haha :')
 

 
 
 

 
Kommer komma ett avsnitt med detta busande på Berits kanal, lägger upp det här i bloggen då med. Tror det kan vara ganska underhållande HEH. Men nu äre dags för mig att plugga, blev långt ifrån klar igår.. ÅH hade velat redigera hela dagen, både JV och dressyrprogram.. :/
 


» KLUBBLÖS! «

 
 
Sture sparkade mig under mötet idag.... Haha nejmen vi skulle testa ifall jag blev utslängd ur klubbhuset också men det vart jag inte utan jag hamnade bara i ett spökhus utan klubbnamn oså. Kanske är så ifall man är klubblös att man kan gå in där endå? Inte varit klubblös sen Sneakydragons startades så jag vet inte haha.
Spännande var det iallafall!
 
 
 
Sen fick jag komma hem igen <3 Kommer aldrig lämna mina drakar.
 

 
Nu ska jag sova iallafall, hörs i morgon. Godnatt
 

 

» Blähhh «

Hallå där.. Jag ska försöka att inte klaga.. Men fy vad omotiverad jag känner mig idag. Jag ska slänga på mig underställ och bra kläder för att ge mig ut på en promenad. Hoppas jag piggnar till av det! Sen äre plugg hela dagen lång. Och sen? Jo antagligen lite dressyr redigering och ikväll möte med klubben. Ligger i sängen fortfarande o försöker ta mig upp, känns som att jag skulle kunna ligga här hela dagen ;) 
Någon mer som är trött idag?
 
Men gud det är uppdatering idag också! Vad tror ni? Jag tror de blir nya fjordingar. Eller mer uppdrag med kallterna? Typ.. 
 
 
Onsdagar är verkligen den dagen då man kör över kullen och sedan går det neråt och snabbare mot fredag. Dock blire helg för mig idag om jag pluggar på riktigt bra. KÄMPA
 

» Kärleksbomb! «

 
Underbara ni alltså :)
 
 
Haft en härlig dag med mina drakar. Håller på en massa med nya dressyrprogram och sånt som tar en MASSA tid. I morgon ska jag plugga men vill försöka få minst två program klara denna vecka.
Godnatt på er vi hörs i morrn igen <3
 

 

» Dressyrfix! «

Ska göra om alla våra dressyrprogram mer eller mindre, nya och proffsiga filmer och nya krav och ett nytt protokoll ska göras! HEJJA MIG.
 
 
Cool dressyroutfit right!?
 

 

» LIVESTREAM «

Det kommer streamas på Sneakydragons kanal här under kvällen! Jag ska hålla ett event som kommer streamas osv. Så stream ända tills sent ikväll förhoppningsvis. KIKA IN OCH FÖLJ <3
 
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL STREAMEN!
 

 

» Tid för klubben! «

Hej!
Vad roligt att ni gillade gårdagens avsnitt. Hur mår ni idag? Jag har varit i skolan fram tills 16 och nu håller jag på o förbereder kvällens event, idag kör klubben igång och jag tänkte tillbringa kvällen till den. Förbereda event, planera tävlingar osv.. Ska läsa igenom min brevlåda också. Ja massa fix helt enkelt!
 
 
 

 
Jag vill även klargöra en liten sak. Igår kom det fram att det finns en person på min igg lista på SSO. Och ja det är jätte tråkigt och jag har inte gjort det för att göra någon ledsen men jag kände att jag inte hade något val. Personen har försökt kontakta mig irl på flera sätt vilket är det enda skälet till att man överhuvudtaget hamnar där (om man inte är riktigt otrevlig och hotar mig såklart).. Jag skulle aldrig ignorera någon som tycker om mig om det inte vore för att personen även vill ta reda på min identitet. Det tycker jag INTE om och det vet ni. Har klargjort det i både inlägg och filmer. Anledningen är att jag helt enkelt vill hålla mitt privatliv utanför SSO, nej jag är ingen mördare, nej jag tycker inte att jag är ful och NEJ jag skämms inte över att jag spelar spelet. Men jag är "igenkänd" på ett spel och inte för något jag gjort i verkligheten. Jag skulle ALDRIG lägga till ett fan på FB eller instagram osv. Och ingen i min närhet vet om att jag skriver om spelet eller gör serier och så vill jag att det ska förbli. Kan ni acceptera detta så kommer ni få se mer av mig och Jorvik vampyren. Men gör ni inte det och jag får fler som försöker kontakta mig, ja då kommer den här bloggen och kanalen att försvinna. Så enkelt är det.
 
Men nu är detta endast EN person och det är jag så tacksam över! Det är helt otroligt att jag aldrig under min speltid behövt lägga fler personer på den listan (fanns en till person förut dock).
Ni är fantastiska och ni behöver inte ta åt er, så länge ni respekterar mig.
 
För er är jag Courtney Nemo Silverhill och ingen annan.
 » Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 4 «

Hej på er! Äntligen är det här. Avsnitt 4. Det jag gillar med den här säsongen är att det händer så himla mycket HELA tiden. Det är mycket detaljer som är värda att lägga märke till i alla avsnitten. Jag ska på något sätt lyckas knyta ihop påsen i slutet av säsongen. Ballt. Svårt. Jag gillart!
 
 
 
Missa inte nästa avsnitt!
 

Har du missat de tidigare avsnitten? Oroa dig inte, de finns nedan..
 
 
 
 
 
 
 


» 00.32 «

Sitter och redigerar & lyssnar på musik, Frozen bland annat. Alltså jag blir så lycklig av den här musiken?
Måste komma på nått sätt att få in den i Jorvik vampyren, eller så gör jag en ny serie om en ishäxa eller prinsessa? ;) Den är fantastisk iallafall. Haft en bra dag och kväll i övrigt, inte spelat SSO förutom de dagliga i Dino..
Saknar klubben, spelet och er!
 
Men nu har jag sååå mycket jobb inför morgondagen, vill ju ge er ett avsnitt! Så ni får ge mig lite arbetsro ;)
Puss och kram fina ni.. <3
 
 
 
Videon har nästan 400 miljoner visningar, det är helt sjukt!?
 


» Ledigheten lider mot sitt slut! «

Godmorgon! Snacka om att jag vänt på dygnet, det är inte morgon utan nästan lunch! Fyy. Blir lite panikslagen för ledigheten börjar ta slut.. Har inte alls redigerat det jag velat, planerat veckor med klubben eller för tävlingslaget. Och bloggen har varit kass. Vad har jag gjort då? Varit ledig helt enkelt.. Ungåtts med vänner och gjort lite vad jag vill. Underbart verkligen. Idag ska jag tillbringa förmiddagen med att tvätta, handla och träna. Sen måste jag redigera om jag ska hinna släppa ett avsnitt i morgon, och så är jag ju minecraft beroende just nu haha. Spelar på en ny server med drakarna, jag äger vår stad Sneakydragons. Kanske borde filma hur vi bygger upp den? Vet att mina MC videos på YT är rätt poppis. Så det kanske jag får ta o göra. Ikväll ska jag på middag också btw, men ja nu måste jag sätta igång här. Ha en bra dag!!
 
 
 

» Minecraft! «

Omg mitt minecraft sug har kommit tillbaka, började spela igår och satt i princip hela dagen!? Nu har jag städat och fixat här på förmiddagen så att jag kan spela en stund nu. Gud det är så roligt, spelar ensam just nu och håller på o bygger upp en stad med villagers i. Har uppdaterat också så nu finns det kaniner och massa roliga material att bygga med, woop woop! Egentligen måste jag redigera också men är för sugen på att spela minecraft så de får bli senare och i morgon typ. Vad gör ni idag?