» Säsongens första tävling med laget. «

Alldeles snart ska laget tävla mot Rainbowbullets i dressyr. Ska bli jätte skojj, jag gillar att bedöma dressyr! Det är mycket som händer med laget just nu, de har fått skaffa sig en tävlingsponny och jag har öppnat anmälan till laget. Jag har insett att 5 personer i ett lag är en meningslös siffra som bara ställer till det på tävlingar. Det behövs 6 personer! Så alla som är med i Sneakydragons har nu chansen att anmäla sig och få testa på någonting utöver det vanliga. Vi möter ungefär 2 klubbar i månaden och har jätte roligt tillsammans. Hade jag varit med i en klubb hade jag anmält mig, tänk var roligt att få möta andra klubbar och representera sin egen klubb? Sjukt skojj. Ser att fler klubbar har tävlingslag vilket är fantastiskt då det var min vision för att det ska bli lättare att möta varandra.
 
Vad tror ni, håller mina drakar måttet på banan ikväll och tar hem detta?
 
(Bild från gårdagens träning, Sture står som reserv idag.)
 
 
 



Jadå! ni kommer klara det!<3333333

2015-01-14 // 18:35:10

Men om man ska tävla mot er, ska man fortfarande vara 5? Jag har en klubb som ska ha ett lag, så behöver veta lite. Om man ska tävla mot er, hur bokar man in det? Och kan man fortfarande göra det några veckor? För jag ska ju börja med uttagningar snart så då måste jag ha ett tag på mig att träna dem. Kan man tävla mot er även om man vet att man är mycket sämre? Hehe... Men jag vill ju bara tävla nu så snabbt här alla frågor: kan man boka in tävling om några veckor/månader? Hur bokar man in tävlingar? Ifall man mailar, 'vad ska man skriva? Hur många ska man vara. Det var nog allt. Haha jag är nervös. . Puss o kram på dig Nemo ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥♥♥♥

Svar: Ska man tävla mot oss ska man vara 6 personer i framtiden :) <3 Du mailar mig och skriver att ni är intresserade, jag föreslår ett datum och ett upplägg på tävling. Du accepterar eller säger att ni inte kan de datumet eller vill tävla i nått annat. haha ja de är enkelt :)
Courtney Silverhill

2015-01-19 // 22:15:09

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback