» Sneaky Big Paradise «

Jag har planerat detta läääänge, dock hare legat på is ett tag. Men nu har jag äntligen slagit sak i saken (?) säger man så? haha.. Och bokat in söndag som första säsongen. Jag är SÅ nervös och sitter o pillar med manuset hela tiden, jag försöker finna ro att redigera men det är INTE lätt. Jag och Sture gick igenom manuset igår o tittade på lite småsaker, bara det tog över en timme ehh... Jag hoppas att det kommer MASSOR från klubben på söndag, då blir det allra roligast. -Går iväg och skriver ett inlägg på fejjan till klubben- SÅ nu har jag påminnt dem. Men för ER så kan ni följa allt detta på ett smidigt och roligt sätt, det kommer nämligen multi streamas från ett konto som har översikt över en del av Firgrove och ena kontot styrs av Sture som sitter med mig och Annie i produktionen. Ni kommer få höra de sjukt nervösa (?) drakarna i ena kanalen och vår kanal är HEMLIG så där ifrån hör ni ingenting tyvärr. MEN häng med oss ända in till finalen och skaffa dig en favorit spelare att hejja på hela vägen! Vem tar sig till finalen och vinner 1000sc? Den här länken använder ni för att komma till streamen som startar runt 16.00 på SÖNDAG!
http://multitwitch.tv/sneakydragons/r3dcandy
 
 



Kan du inte också lägga upp på Youtube? För om Man bara streamar så kanske man missar eftersom man kanske inte kan just då? 😘 Riktigt bra idé🐴

Svar: Är alldeles för långt för att få in på YT tyvärr och jag har inte tid att klippa allting. MEN Berit kommer filma, klippa o lägga upp :)
Courtney Silverhill

2015-01-24 // 10:16:18

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback