» Möte utan mother of dragons «

Ja det är alltid lite extra spännande när Sture inte kan närvara på möten, varför då undrar ni? Jo det är nämligen så att då är tronen ledig och det är först till kvarn som gäller. Det är oftast jag och Janne som jävlas med varandra och ska ta stolen först och om man inte lyckats ta stolen först så gör man allt för att personen som sitter där ska resa sig. Denna veckan vann jag och fick sitta på tronen, den är ju så mycket roligare eftersom man kan slå med hammaren och sådana saker! 
 
 
 
Mehehehe SYND
 

 
 
Vi har börjat med ett nytt slags belöningssystem för dem som är sekreterare. Vi frågar alltid vid mötets start vem som vill va sekreterare och det är typ aldrig någon som vill så därför blir sekreteraren ridlärare och får sitta uppe hos oss för att göra det lite roligare! Kul idee, vet inte vem som kom på det :)
 
 
Har ni vissa rutiner på möten, är det alltid er ägare som håller i dem?
Finns det kanske klubbar som inte ens har veckomöten utan månadsmöten eller liknande?
 

 


Altså första gången jag var på event var igår. På möte var bara Hanna (ägare) Elin (Elev).

2015-06-08 // 15:39:02

I Glorious Arrows är det Alltid Kim som håller i mötena och Alicia starnight eller Ylva moonwright som skriver och vi andra medlemmar får sitta vid det långa bordet och lyssna på vad ledaren säger och komma med idéer eller frågor😘

2015-06-08 // 16:14:11

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback