» Skärpning SSO! «

Alltså någonting jag blir så sjukt irriterad på och som jag verkligen måste maila supporten om är vår dåliga brevlåda. Alltså inte nog med att den måste uppdateras med funktioner såsom datum när man fick dem, om man svarat eller inte osv. Så är den ju helt totalt SÄMST! Förlåt men arghhh. Det är så himla ofta som jag står och läser/svarar/rensar och får post under tiden jag läser ett annat brev. När jag då svarar på det brevet för att sedan radera det så raderas inte just det brevet utan det nya brevet som kommit in!? Det är helt sjukt, jag vet inte hur många brev jag fått som jag inte ens kunnat läsa för att dem försvinner av misstag när det egentligen är ett annat brev som ska raderas. Så för er som inte fått svar på viktiga frågor eller liknande så har ni det där, det har blivit raderat för att jag läst andra brev under tiden. 
 
 
Alltså ni ser att här läser jag ett brev från Vilda och när jag sen ska kasta det så försvinner brevet från Ariana istället. Helt sjukt ju? (Är det någon som tar illa upp över att jag inte censurerat ert namn så säg till.)
 
När vi endå pratar om brevlådan så ska jag säga det att jag svarar inte på post där folk vill gå med i klubben då det inte är mitt område utan jag planerar veckorna och håller i event samt underhåller hemsidan. Thats my job :) 
 

 
Föresten så har jag legat i solen typ heeeela dagen vilket har varit så skönt, jag har inte orkat sitta vid datorn det är alldeles för bra väder. Nu ska jag göra fler inlägg till helgen och kanske levla en stund. 
 



Dom nya hästarna är här fast dom inte skrivit det i nyheterna

2015-06-04 // 17:10:55

Tycker verkligen dom kunde uppdatera en del i brevlådan, man ska kunna se det man själv skrivit, datum ^^^^ Och typ kunna sortera breven och skicka till flera samtidigt, skulle vara riktigt bra tycker jag!

2015-06-05 // 17:45:24

en sak undrar jag och det är vad siffrorna bredvid brevet betyder?

Svar: Ja de undrar jag med :O
Courtney Silverhill

2015-06-05 // 20:24:40

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback