» Släng ihop! «

Veckan med WE gick inte som planerat så i torsdags fick jag slänga ihop ett spontanevent. Vilket inte är så svårt om man heter Nemo som alltid skriver ner event och sparar i en mapp så jag gick helt enkelt in där och hittade en drös med frågor och tänkte att jag skulle utmana drakarna ordentligt ;) 
 
Först samlades dom med Evelina i VD stallet, därifrån ombads dem springa till Dinotävlingen och bjuda in mig i grupp. Personen som kom först tjänade poäng. I Dinodalen var starten för hela eventet och dom skulle ta sig därifrån till Paddockön utan färdmedel. På vägen fick dem MASSOR med frågor och de som svarade rätt först tjänade poäng. Alltså springa, hitta, tänka, skriva. Inte helt enkelt ;) 
 
När dem kommit till paddockön fick dem en till start mot vingården där det var "Hitta nemo". Jag hade gömt mig någonstans på gården och dem fick frågor tills dem hittade mig. 
 
Vi hade as skojj! Natalie Skyforce tog hem hela skiten :D
 
 
 
 
 
Drakarna har blivit riktigt lata nu när sommaren närmar sig, nästan ingen pallar dra sig till eventen vilket är lite trisst. Men några tappra själar har vi såklart :) Snart lov så får drakarna sova ut!
 

 


Heejj Courtney jag skulle villja gå med i sneaky dragons hur kan jag ansöka??? ;) älskar er i sneaky dragons!!!!!!

2015-06-14 // 21:37:48

hejjj kan du kommentera på min blogg hur man gör


bestgames.blogg.se

2015-06-14 // 21:42:27

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback