» Finally «

Hejsan!

En del spelare har på senaste tiden upplevt en del problem i Star Stable. I flera meddelanden till vår kundtjänst och på sociala medier har ni berättat om era problem och vi har läst allt och tagit det till oss.

Om man jämför Star Stable idag med hur det såg ut för ett år sedan, har vi växt något otroligt och fler och fler spelare ha hittat till den fantastiska ön Jorvik men tyvärr har vårt aningen föråldrade system haft lite problem att hinna ikapp denna utveckling. Självklart vill inte Star Stable-gänget att ni spelare, nya som gamla, ska ha problem att spela så vi befinner oss just nu i mitten av en process som innebär att vi uppgraderar alla våra system. Tyvärr händer inte detta över en natt.

De bra nyheterna är att alla dessa små problem ni upplever just nu är en del av processen att bli starkare. Eftersom ni spelare är anledningen till att Star Stable existerar är det mycket, mycket tråkigt att se er ledsna och frustrerade och vi vill att ni ska veta att vi gör allt vi kan för att ordna upp detta.

Vi har ett ansvar gentemot er spelare att leverera ett spel fullt med skoj och glädje, och vårt mål är alltid att se er glada och nöjda!

Vi är starkare tillsammans. Vi vet att det är tråkigt att vänta men om ni bara håller humöret och tålamodet uppe så kan vi alla tillsammans vara en del av de största och bästa hästspelet online.

Som en del av att göra spelet starkare och mer stabilt, introducerar vi en ny förbättrad Launcher. En av anledningarna till att spelet emellanåt kan uppleveas som instabilt beror på en dålig kontakt med servern då man spelar ifrån webbläsare. Därför hoppas vi senare på att få 100% av spelarna att använda launchern!

Vi har redan börjat arbeta på att bygga en starkare och bättre launcher! Så har du inte launchern än, ladda ner den från vår hemsida genom att noga följa instruktionerna i denna speciella YouTube-tutorial vi skapat för er:



Åter igen, tack för ert fina tålamod och stöd. Vi har de bästa spelarna och fansen i världen!

Kram från Star Stable-gänget
 

 
Äntligen! Mycket bra SSO teamet, lite information kring varför det är så otroligt mycket problem kring spelet. Men det är precis sånt här som behövs, att de förklarar mer kring problemen så att man som spelare slipper uppleva att dem kanske inte ens vet om alla problem.
 
Ska bli spännande att följa och se ifall det blir bättre som dem säger! Vad tror ni? :)
 
 
Haha denna var ju jätte rolig! Det är Ellie Northfall som gjort denna bild.
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.
 



Ja vad ska man tro??? Det är väl bara att vänta och se egentligen. ♡

2015-03-27 // 18:57:10

Åååå... Jag som inte gillar launchern...😢 det var ju kul... Tar ju åratal att skriva in sin mail och sitt lösenord men eftersom jag har en privatdator så har jag ju det sparat i webbläsaren....

Svar: Ja det är lite segt :(
Courtney Silverhill

2015-03-27 // 21:50:14

jasså du nemo, kidnappar du bilder hej vilt? ;p

Svar: Är det du som gjort den haha!? :O
Courtney Silverhill

2015-03-28 // 15:06:48

ja på memegen.se ^^

Svar: Haha vafan trodde du hittat den random nånstans :D Länkade nu!
Courtney Silverhill

2015-03-28 // 18:27:18

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback