» Påskveckan är här! «

Ja nu är det påsk då, har ni påsklov kanske? Jag ska få påsklov på torsdag då jag åker iväg över långhelgen, fast jag är ju ledig varje dag just nu men jag jobbar på med bloggen, YT och sysselsätter mig med andra saker irl så jag har lixom inte ens kännt av att jag är ledig? Haha så knasigt.. Men men jag har en ganska lång to do list att beta av som inte rör datorn så ska sätta igång med det snart, på tal om to do igår var jag och Sture så duktiga alltså. Vi planerade flera temaveckor och ordnade upp alla tävlingar och anmälningsformulär för vår påskvecka som kommer nästa vecka till klubben. Ska bli så himla roligt!
Vi gjorde schemat jätte fint o allting..
 

 
Juste jag hade fan glömt bort det.. Asså vi ska vara kossor på vår westernvecka för våra medlemmar ska lära sig att valla och kasta lasso... Så Sture sa bestämt att jag måste köpa en kossa.. Alltså jag är så emot att köpa hästar just nu för att jag är så nöjd med dem jag har. DOCK har vi en deal, Sture levlar den när jag är borta.. Så ser ni mig på en kossa som levlar så är det garanterat inte jag haha.. Min kossa heter Daisy (Egentligen Daisyfeather) och hon är väldigt snäll och lat, hon älskar att idissla i hagen med Kingen..
 
 
 

 
 
"Om du var en blomma och jag var en ko, skulle jag äta upp dig för du är så goo!"
 

 


åååå så fin den va i lång man!<3 härmed så står en kossa på min inköps-lista!xD

Svar: haha :D Tack!
Courtney Silverhill

2015-03-30 // 13:37:33

Hej!jag har påsklov på fredag💝

Svar: Åh så härligt! :D
Courtney Silverhill

2015-03-30 // 15:35:45

Alltså vad bra att ni planerar tävlingen för jag kan ta hand om träningen, har MASSVIS av planer inför på fredag om det går att träna?! Har dock inga planer inför tävlingen, bara att jag ska levla min häst haha! Nu ska jag planera mera om träningen och ta påsklov på fredag.. <3

Kram på dig <3

2015-03-30 // 16:21:30

Påskloven börjar på torsdag/fredag. Lägntar.

2015-03-30 // 19:30:33

I LOVE COWHEEEES!!

2015-03-30 // 20:22:53

Hej vart har du köpt England-tröjan vill gärna veta :D

2015-04-02 // 10:17:50

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback