» Slenderman! «

Godmorgon, ny vecka nya tag. Ikväll har jag planerat rött som blod på paddockön med drakarna. Just nu har jag dock jätte ont i magen och jag har inte fått i mig mat sen i lördags.. Dricker shakes för o hålla mig pigg. Vet inte vad det är för fel.. Men Jag piggnar nog på mig hoppas jag. I torsdags var jag ju med på slenderman för första gången, det var roligt som fasiken men väldgt långdraget också. Jag blir ju så himla uppe i varv när vi kör sånna här event, alltså vi skrek varandra döva på ts nästan och ont i våra stackars halsar fick vi.
 
 
 
Vi kan stå i klump och vi kan stå fint! Den ni.
 

 
 
Livrädda drakar flyr ut i skogen
 

 
 
Jag paktade ihop mig med Sture en omgång. Jag höll koll bakåt och hon frammåt. Hur det då kommer sig att jag kunde ta denna bilden vet jag inte, blicken är inte bakåt iallafall ;)
 

 
 
Rastlös som jag är körde jag lite längdhopp i väntan på att alla skulle dö. Drakarna fick ett par hovar i huvudet men det är okej dom är ganska vana.
 

 
Hur ser er måndag ut? Jag har en del att fixa, alltså mars månad är inte rolig för mig. Eller jo det är den men det är alltid så jävla mycket som händer då. Men vi hörs sen igen! :)
 

 


Jaa du... Jag har gått i skolan hela dan. Men nu ska jag bara hem och inte göra så mycket ;D

2015-03-02 // 15:25:25

Har varit i skolan hela dagen men gjorde en volt på idrotten och skadade nästan lite men har positivitet ändå :D och har varit i stallet <3

2015-03-02 // 19:02:35

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback