» Torsdagens lektion «

I torsdags plockade jag hem Kingens "lillebror" Eveningprince. Det är alltså Kingen och Prinsen. Den här hästen är så sjukt snygg tycker jag, och ovanlig! Är inte jätte ofta man ser den i spelet faktiskt. Jag stylade oss lite snabbt och så begav vi oss på lektion för Henriette Lionstar som är en av våra ridlärare. Markarbete stod på schemat och jag hade en något pigg häst med mig som vilat ett bra tag på hästön. Men han skötte sig hur bra som helst! Eftersom Ettan hade lite dator problem fick jag även citera allt hon sa till oss på ts i chatten så jag hade en del att hålla koll på under lektionen minst sagt.
 
 
 
Tanken var att vi skulle värma upp på steves men alla fick så sjukt mycket fatal att vi fick skritta till Marleys direkt istället och ta uppvärmingen på vägen dit och en stund på plats.
 

 
 
 
Fokuset på denna lektion var att öva på att komma rakt på "hinderna" både med rakställd och böjd häst.
 

 
 
Att rida, fokusera och skriva samtidigt är inte det lättaste haha.
 

 
 
Ettan drog in oss i mitten och skällde lite för att ponnykräken.. host.. Hade för mkt spring i benen.
 

 
 
Sen skrek hon "FÖRSTEN TILL VALEDALESTALLET" och alla kastade sig iväg, jag hade dock inte tävlingskläder buuhuu.. Nejmen as roligt! Meningen var att vi skulle hoppa murarna i VD också men ettans dator ville inte alls så vi avslutade. :)
 

 


Asså jag sitter hemma och gråter så att allt blir blöt men sen tog jag telefonen och gick in på bloggen sen sluta jag gråta att kolla bloggen gör mig litte gladare att se allt du lägger upp

Svar: Kram till dig!! <3
Courtney Silverhill

2015-03-15 // 18:19:37

åhh jag har också den! Ja visst är han, både fin och ovanlig. Konstigt att nästan ingen har den trots att det är så sygg som den e. Just nu e min sån på ön men hon kommer nog hem snart, kanske... Jag är i skolan judt nu men alla mina vänner som jag är med i skolan är sjuka så allt är supertråkigt och då tänkte jag att jag kunde kolla din blogg nu när vi har lång rast. Men nu börjar vi strax, puss o kram Nemosen

2015-03-16 // 13:52:54

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback