» Ett event från helvettet «

I måndags hade vi ett sånt galet roligt event som jag faktiskt fick delta på! Det hette klädduellen.. Varför jag har döpt inlägget till "Ett event från helvettet" är inte för att det var tråkigt men för att det var så galet stressigt och hela min garderob + ryggsäck var alltså totalt KAOS. Det gick ut på att vi fick en kategori och mellan 1-2 minuter på oss att skapa en outfit och sen hinna tillbaka till startplatsen. Alltså under dessa få minuter ska du springa till ditt hemstall (alla vi bor på vingården och vi körde bakom bibblan) skapa en outfit och springa tillbaka.
 
Om du kom tillbaka för sent var du diskad.
 
 

 
Jag ÄLSKAR att göra outfits och står ofta i timmar för en enda klädsel. Så 1-2 minuter? Jag var minst sagt stressad. Men gud så kul vi hade alltså! Här kommer några kategorier, tror inte jag hann fota alla.
 
 
EMO
 

 
 
Punk? Vad det nu är haha.
 

 
 
Sommarklädsel
 

 
 
Hoppning
 

 
 
Skol klädsel? Eller stadsklädsel.. Minns inte.
 

 
 
Nybörjare
 

 
 
Vinter
 

 
 
Dressyr, snyggt med röda lindor Nemo..
 

 
 
Western.
 

 
En och en slogs ut och i slutet stod JAG och Ingrid kvar vid utslagningskategorin. Spänningen var olidlig.
 
 
Vi fick i uppgift att klä oss som ett vattendjur och det enda som dök upp i mitt stressade huvud var BLÅTT. Så jag kastade på oss allt blått jag kunde hitta och drog en historia om att jag var en blå blåsfisk som hette blåsis. Asså ehh ja haha.. Men det gick tydligen hem hos dommarna för jag VANN! 
 
 
Efter eventet var min ryggsäck proppfull och alla mina outfits jag skapat i garderoben var förstörda eftersom jag plockat hej vilt. Det tog runt 1 timma att få tillbaka ordningen men ja många outfits är nu döda och jag måste skapa nya haha, men de är skojj så de gör inget! 
 
Duktiga Sture och Janne kom på det är eventet, har ni kört nått liknande någongång?
 

 


Har kört samma sak! Fast då hette leken klädbyte. Lekte det på gosupermodel, men hade sedan det i Gallerian med mina små svanar (fråm Enchanted Swans). Det var en topplek!

2015-05-28 // 08:13:27

Vi har kört samma sak för nån vecka sen :)

2015-05-28 // 09:59:43

för ca 2 månader sen körde min klubb walking eagles detta! verkligen jättekul :D

2015-05-28 // 13:51:06

Grattis till din vinst finaste Nemo❤️

2015-05-28 // 14:30:50

Ja Doyle's Queens hade ett sånt en gång. Jag förlorade... Hehe..så går det när man säljer alla kläder man får i uppdrag! Stygg Julie! Men jaja inget att göra nu...

2015-05-29 // 07:18:56

..........vad rooooooooooligt. På tal om event när jag kommer till ett event typ hoppnig i ridhuset kl.18.00 så är ingen där jag ser ingen från klubben bara andra spelare!! Ska jag typ "aktivera" något eller????? Nåååååågon måste förklara...

2015-05-31 // 08:17:50

Ska göra det med min klubb xd

2015-06-01 // 00:49:00

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback