» Ny funktion, stalker karta! «

Jag tror att dem flesta av mina fans vet att jag är med i Sneakydragons, därför faller det sig rätt naturligt att om man ser någon från samma klubb så vet den personen ifall jag är online och frågar. Jag själv vet att detta blir frustrerande efter ett tag, har nog fått frågan om Kim är inne runt 1032934863 gånger vid det här laget. MEN efter den frågan brukar medlemmar från Sneakydragons också få frågan "Vart är Nemo?" och det är lite roligt för hur ska dem veta vart jag befinner mig? Hade vi spelat ihop och levlat just då eller nått hade vi ju vart på samma ställe, men är vi inte det så vet inte personen det och tänker troligtvis inte lägga energi på att fråga mig. 
 
Det här urartade sig i klubbchatten en gång och på något sätt kom vi fram till en ny funktion där man kan välja ett antal personer som alltid ska synas på ens karta om dem är inloggade. Typ runt 5 stycken kanske? På det sättet slipper folk få dessa frågor och ni kan alltid hitta personen ni söker! Perfekt ju.. 
 
 
Nej jag skojjar bara, hade den här funktionen kommit hade jag blivit lite arg. Men det var kul just då och det skulle inte förvåna mig efter stalker funktionen "inspektera" haha ;) 
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback