» Vad hände med Doris? «

När jag skrev mitt inlägg om min klubbhistoria så kom såklart Doris in i bilden, därav fick jag en del frågor på bloggen och via post vad som egentligen hände med henne? 
 
 
För er som inte hängt med så var/är Doris en spelare vid namn Ellie Gladeforce, hon var en av de första kompisarna jag hade på SSO och vi gick med i samma klubbar, deeptalkade i chatten och drev runt och hade så jävla kul. Doris hjälpte mig även med mina första bildserier och har huvudrollen i serien "Min bästavän Melanie" som jag ska återpublicera någon gång så att ni kan läsa den. Det var Doris som uppfann Nemo och hon blev såklart min Doris, alltså på riktigt det finns ingen som fått mig att skratta så mycket som hon gjorde på SSO. Hon är så jävla dum (med kärlek). Ja helt enkelt massa fina minnen :) Men plötsligt kom Doris mer sällan in i spelet och jag började i samma veva hitta nya fantastiska vänner, tillslut blev jag ens chockad när hon loggade in och det ena ledde till det andra och idag minns jag inte sist jag såg henne inne. 
 
Det är så tråkigt men hon hann aldrig komma in i Sneakydragons på det sättet att man verkligen fastnar för spelet. Så är det verkligen i vår klubb, kommer du in ordentligt så kommer du inte tappa motivationen att spela för klubbens skull. Det är det som håller oss levande idag, vänskapen och all kärlek.
 
Hoppas det gjorde saken lite klarare för er :) Jag och Doris har alltså inte bråkat men vi kommer troligtvis aldrig spela tillsammans igen. Men hon kommer alltid vara min Doris.. <3
 



Vilken design har du på din blogg? :)¨

Du ee bääst!! ♥♥♥

Svar: Hej! :) Jag designar inte min blogg själv så jag vet inte. Kram
Courtney Silverhill

2015-05-28 // 18:32:58

Hej! När kommer ett nytt avsnit av Jorvik vampyren för har väntat ända sen du åkte och längtar så mycket. ;D :D

2015-05-28 // 21:46:55

WÄÄÄH VAD SORLIGT!!!D;
Mitt i allt det hemska, kommer du köpa nån av dem nya hästarna som kommer på onsdag?? ;*
Mvh Bambuuuu

2015-05-28 // 21:56:49

Vet att det inte hör till saken men, vill bra varna för en hackare har kraschat Alicia Starnights blogg så den blev borttagen, vill inte att det ska hända med dig med D;

2015-05-29 // 07:18:06

Oh herregud vad sorgligt detdär inlägget kändes ♥♡

2015-05-30 // 06:39:16

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback