» Stadskunskap «

Här gäller det att veta vart NPCerna står. Lättast är att välja tre stora städer, där det finns mycket NPCer, som t.ex. Jarlaheim, Silvergladebyn och Västkobbensfiskeby. Det är lite större städer och de är bra avgränsade, så de kan inte bli så mycket förrvirring vart gränsen för staden går. Men självklart kan man ha andra städer/byar såsom, Fort Pinta eller Firgrove.
 
Eventledaren måste först kolla upp vilka NPCer som finns i städerna/byarna man valt, sedan ska man också kolla upp några NPCer som står utplacerade på andra ställen runt om Jorvik. 
 
Eventet hålls på en championatplats eller ett annat ställe med fyra hörn/stationer. Man bestämmer ut vilket hörn som ska stå för varje stad/by och det sista och fjärde hörnet blir "landsbygden". Landsbygden är alltså NPCer som inte står i någon utav de städer/byar man valt. Deltagarna iggar varandra (ej eventledaren) och kampen kan börja! Eventledaren säger olika NPCers namn och deltagarna går då till de hörn de tror att NPCen tillhör. Eventledaren räknar då vilka som har rätt innan man går vidare till nästa NPC. Eventledaren bestämmer själv hur många NPCer eller omgångar som körs och därefter kan poängen räknas.
 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback