» Vägen mot att bli tomte! «

Eftersom jag hade ett uppehåll med SSO och började spela igen precis innan jul förra året så hann jag inte med alla juluppdragen... Därför har jag inte alla julsaker. Men har tagit nya tag detta året såklart och har kommit på god väg. Blir det ett luciatåg i Sneakydragons kommer jag rida Storebror och jag kommer vara tomte tror jag (haha nähä!?) Annars har jag fixat lite med pepparkaka dräkten också och den är ju dö söt den med men har inte kommit lika långt där.
 
 
Jag behöver en sadel och en tomteluva, kommer ev. ha vita ridbyxor till detta.
 


 
Gillade inte pepparkaksbyxorna så har vita istället, men ja sen har jag ju inga riktiga pepparkaks saker till hästen ännu så det behöver jag.
 
Vilken tycker ni om bäst?
 

 

» Julstädning i stallet + tankar kring hästarna «

Hej på er!
 
Körde en liten julstädning och klädde av ALLA hästarna, ställde dem i gången och borstade av allihop ordentligt. Sedan mockades boxarna ur och skurades. Sedan tänkte jag om och bytte plats på lite hästar osådär så nu tror jag boxplaceringen är utmärkt för alla. Efter det köpte jag max stallhjälp. Sedan sorterades allting in i garderoben och jag sålde av lite dubbletter jag fått idag. Hade redan julfilten från förra året och idag fick man en till i ett gult uppdrag... suck! Och jag sålde misteln jag råkat få två utav. Haha hade lite för mig alltså!
 
Nu känns stallet rent och fint och jag hoppas de kommer upp lite julpynt i nästa uppdatering :) Vore mysigt eller hur?
 
Iallafall här är de nystädade och fina stallet:
 
 
 
 

 
Här är lite tankar kring hästarna och funktionen som ska komma
 
 
Börjar längst från vänster
 
  • Hotspot - Rids mycket just nu och levlas, trivs bra och tycker om honom. Inga planer på att skicka honom till hästön
  • Lillebror - Stallets maskot, kommer inte skickas till hästön
  • Storebror - Stallets maskot, kommer inte skickas till hästön
  • Eveningking - Klubbhäst, jag älskar den här hästen och han rids mycket. Han ska inte skickas till hästön
  • Nightwhisper - Jag använder honom inte så mycket, men han har endå störst plats i mitt lilla SSO hjärta. Han börjar bli till åren och kommer nog få sträcka på benen och ta det lungt på hästön. Men han kommer definitivt få komma tillbaka då och då.
  • Midnightqueen - Jag tror hon har bäst rasbonus för championat då hon är vigast (Svänger bäst) Så hon ska inte skickas iväg.
  • Rockstar - Rids inte alls just nu så kommer nog få skickas iväg ett tag.
  • Moondancer - Jag har fastnat så otroligt för henne trots att hon är sjukt buggig. Tänkt länge att hon inte ska få åka då hon rids mycket men nu har jag ju Hotspot så jag vet faktiskt inte vad jag gör med henne. Kanske hästön kanske inte. Kanske ett tag?
Tankar kring funktionen: Jag tror man kommer skicka iväg hästarna via stalltavlan där du köper stallhjälp. Betala för dagar eller veckor eller en fast summa för att skicka en häst, kanske 100 sc tillexempel och sedan kan du hämta hem hästen när du vill och om du har plats i stallet.
 
Vad tror ni?
 


» Mörkblå «

 
Hatt - Fashionbarn
Kavaj - Jorvikstallet
Handskar - Silvergladebyn
Ridbyxor - Silvergladebyn
Stövlar - LT
Träns - Fortpinta
Sadel - Firgrove
Lindor - Jarlaheim
Schabrak - Jarlaheim
 


» Bra morgon! «

Varit inne sen tjugo över sex ungefär. Tyst chatt, morgon på jorvik, julklappar och 2 rykten avklarade. En grym morgon helt enkelt. Myst runt på min fina Hotspot (Laman) och jag  måste säga att jag gillar verkligen den här hästen.
 
 
 
 

 
 
Ensam hos tomten med en passa guldpengar att spendera. (Såklart besviken haha... 2 glasögon, 1 mistel som jag redan har och ett par helt okej cowboy boots som ja kanske kommer använda 2 gånger?...)
 
 

 
 
 
 
INGET MER FISKE ÖVERHUVUDTAGET, döööör... Gud vad skönt alltså!
 

 

» OMG :'D «

 

 

» Ny film «

Hej igen! Här får ni en ny film som jag redigerat. Varnar för ovårdat språk! hehe...
 
 
 
 

» Lektion med Sneakydragons! «

 Hej på er! Här kommer en ny film från en lektion vi hade i måndags. Sånt här kommer ni troligtvis få se mer av och jag kommer definitivt filma en hoppträning och någon tävling. Jag kämpar dessa sista dagar och vet ni i morgon är det slut. Jag återgår till mina gamla dagar i stallet och skolan börjar. My god det kommer bli så skönt, behöver verkligen vila upp kroppen, komma igång med träning och fira jul. haha nemen usch kan ni förstå att det gått nästan 5 veckor!? Minns när jag satt där sista dagen innan allting skulle börja, jag viste precis hur mycket som låg framför mig dessa veckor. Ångesten!
 
I helgen är det ju globen som gäller som ni kanske förstår, jag ska shoppa ihjäl mig och kolla på vackra hästar och en massa tävlingar o show. Bästa helgen på hela året!
 
Jaja kolla på filmen! Puss haha.. (denna går att se från mobilen, yääy!)
 
 
 
 

» Min första film! «

Satt och test redigerade lite igår och lyckades lägga upp filmen på youtube, jag är lite teknisk endå! :) Tänk på att det är min första och ta det lite med en nypa salt, vi är inte så bittra som vi låter!
 
 
 


» Snurrig Courtney + 2 filmer «

Hej på er! Som ni kanske sett släpptes sista avsnittet av Mary & Flippen idag, det var inte riktigt meningen. Men det gör ingenting, men hann lixom inte förvarna er att den skulle komma. Skulle publicerat den i morgon tänkte jag. Men whatever det gör inget!
 
Men nu är alltså Mary och Flippen slut föralltid, dock vill jag gärna starta upp en lika bra och lång serie igen. Det har varit kul att skriva den. Och jag har fått så mycket feedback på den serien vilket ger en extra energi och sug att ge er ännu mera.
 
Nån som inte läst eller kanske bara vill läsa om hela serien igen? Första delen är tidsinställd så att avsnitten ligger i rätt ordning så det är bara att klicka er in o läsa den. Det handlar alltså om Mary och Flippens resa fram till att Mary fick ta över honom. Läs den HÄR
 
Jag vill också tipsa er om att läsa serien om Dunken & Bunken som jag precis suttit och tidsinställt rätt. Så det är också bara att klicka er in och börja läsa! Läs den HÄR
 
 
Är jag snygg i grönt skägg btw?
 

 
Som jag förklarat har Sneakydragons nu en youtube kanal som vi börjat mixtra med lite smått, än så länge har Frida Winterstorm filmat 1 test film + 2 aktiviteter vi hade igår. Jag kommer dela med mig av filmerna här, för det kanske några tycker är roligt. Vi har tänkt att alla ska kunna filma och lägga upp i kanalen, jag vill gärna filma lite från mina lektioner + en tävling kanske? Vi får se, ska lära mig moviemaker också hehe..
 
I filmerna (och annars också) kallar mina kära klubbisar inte mig för Courtney utan jag är NEMO som i filmen om fisken ni vet?
 
Jaja here we go!
 
 
 
 
 
 
 

» Så gick det för Mary & Flippen (Avsnitt 1) «

Det här är en fortsättning på en serie jag gjorde för länge sedan, du måste läsa den innan du läser den här helt enkelt. Du hittar den HÄR

 
Men nu är det äntligen dags att se hur det gått för favorit ekipaget, jag vet att några av er längtat och det har jag också! Så hur gick det egentligen för Mary och hennes Flippen? Efter en lång kamp så fick hon äntligen sin dröm häst, men vad hände sedan? Jag tycker vi låter Mary själv få berätta den här historien.
 

 
 
Till och börja med så köpte jag Flippen utav borgmästaren i samband med att mormor och morfar ville flytta ifrån Firgrove. Jag fick Flippen för en skit summa men Borgmästaren var bara glad över att han fick ett bra hem.
 
Jag fick sedan ha Flippen i min ägo i hela 7 år, jag har aldrig fått så mycket kärlek från någon annan varelse och jag önskar att alla skulle få chansen att lära känna honom. Det blir ytterst svårt att beskriva våran resa med ord men jag ska göra så gott jag bara kan.
 

 
När jag hade haft Flippen i ungefär ett år började våran tävlingskarriär, speciellt inom hoppningen men vi startade en del dressyr också. Flippen var en sån häst som ÄLSKADE att visa upp sig och så fort jag började duscha och klippa honom och han insåg att han skulle få tävla så taggade han till nått så fruktansvärt. Han trippade, frustade och krökte på nacken och nästan sprang in i transporten vid lastning. Väl inne på banan kunde jag lita på honom till 100% och han litade på mig.
 

 
Vi blev oslagbara, vi startade och blev placerade upp till MSV hoppning runt om på jorvik. Telefonen ringde i ett efter en lyckad tävling med giriga människor som ville köpa honom, men han var inte til salu för alla pengar i världen.
 

 
Jag hade hela mitt rum fullt med priser, men de finaste hade jag i stallet upphängt på Flippens box dörr, de var från Silverglades regionala (tredje plats) och Jorvik mästerskapen där vi kammade hem både en första och andra plats. Vi hade en otrolig tävlingskarriär helt enkelt.
 

 
Men rosetterna och uppmärksamheten var ingenting jämfört med bandet vi hade, han var allt för mig. Så utanför träningar och tävlingar kunde vi lufsa runt i skogen i timmar och bara njuta av varandras sällskap.
 

 
"Hur skulle jag klara mig utan dig" var en fråga jag ofta ställde. Flippen var mitt liv, hans skötsel och välmående var det enda jag brytt mig om de senaste åren. Vad vore jag utan honom?
 

 
 
 Men vi alla vet att våra älskade hästar blir gamla och sköra, och Flippen var inte direkt ung när jag tog över honom. Men någonstans så trodde jag att han var just den där speciella stål hästen som kunde leva för evigt, det fanns lixom inte något annat i mitt huvud. Han kunde väl aldrig bli gammal?
 

 
Men snart kom åldern att sätta sina spår. först i ridningen. Han la öronen bakåt och började sparka missnöjt, jag hade aldrig sett Flippen göra så förut och jag blev riktigt rädd. Vad är det för fel på honom?
 

 
 Missa inte nästa veckas avsnitt! Söndag 14.00.
 
Kommentera gärna vad ni tycker så blir jag super glad! :)
 

 

» Love is in the air «

 
 
Denna söta bilden snodde jag från Victoire Winterfell som är med i Sneakydragons. Igår hade vi 4 hörn som aktivitet och lite kurragömma efteråt. Mycket roligt och jag vann såklart! Nej det gjorde jag inte... Frida filmade också och det går verkligen framåt tycker jag! Om nån inte hängt med i dem svängarna så kallar dom mig alltså för NEMO hehe :). Den här filmen är kurragömma filmen 4 hörn får ni se senare! Eftersom jag skriver med mobilen så får ni länken så länge så lägger jag in filmen i eftermiddag. 
 
 
Puss på er!
 

» Sneakydragons youtube kanal «

Hej på er!
Vi håller på att starta upp en youtube kanal till våran klubb och där kommer jag nog synas en del så tänkte att ni kan få ta del av det, om ni vill?
 
Det här är en testfilm där vi bara springer omkring och hänger lite medans vi filmar. Det kommer i framtiden filmas mest på aktiviteter och sånt vilket jag tror kommer bli as kul och ni får en inblick i hur det är att vara med i Sneakydragons. Det är Frida som filmar och hennes mic är väldigt hög iaf för mig haha så ha inte jätte högt ljud om ni inte vill få ont i öronen. haha nejmen titta om ni vill helt enkelt. Våran allsmäktige klubbägare är inte med på denna film men henne får ni höra/se mer av vid nästa tillfälle :)
 
 
 

 
 
 

» Så gick det för Mary och Flippen (Avsnitt 2) «

Från förra veckans avsnitt:
 
 
Flippen började protestera i ridningen, och mitt hjärta dunkade hårt. Vad är det för fel på honom?
 

 
Min mjuka, fina och snälla Flipp förvandlades till en stel och trotsig gubbe. Min första tanke var att någonting var riktigt trasigt, en gammal skada som gått upp kanske?
 

 
Fort som attans kastade jag mig av, ville ju inte göra någonting värre. Jag fick leda honom tillbaka till stallet och jag bara såg i hans blick att någonting inte var bra alls och jag hade världens klump i magen. Det enda som for runt i mitt huvud på vägen hem var att jag skulle göra allt för Flippen, det är jag skyldig honom, så mycket som han gett mig..
 

 
Efter milslånga räkningar från veterinär, långa turer till och från olika kliniker så konstaterades att Flippen fått en senskada på höger bakben samt att hans rygg blivit sliten men att han kunde användas som promenad häst... Jag gick under, det sista jag vill är att min bästavän ska vara skadad och ha ont.
 

 
Jag trodde inte att promenad häst livet skulle fungera för Flippen men jag var villig att testa. Efter många cortison behandlingar ville veterinären också ge honom tuppkam.. Det var som att sätta igång en skadad häst 1 gång i månaden, försiktigt försiktigt. Bara att han skyggade för någonting kunde ta oss till början igen och det var dags för ännu mera medecin. Ridturerna blev kortare och medecineringen blev längre..
 

 
Jag valde att pensionera min bästa vän, han fick gå barfota i jorviks grönaste hage och bara njuta med snygga tjejer som sällskap. Jag var där varje dag och borstade och fixade med honom, och jag tror att han fortfarande kände sig snygg och betydelsefull trots lilla magen som började bli rätt stor efter ett halvår i häst paradiset.
 

 
Men jag började sakna ridningen, för att inte tappa intresset så började jag rida en 4 åring inför 5 års championatet. Och jag njöt av att sitta på hästryggen igen, trots att det verkligen inte var någon Flippen jag red.
 

 
Men efter 1 års pension började Flippens mage säga ifrån, och han fick kolik efter kolik.
 

 
Var det här slutet? Jag kan ju inte stänga in honom i stallet resten av hans liv. Det måste finnas ett sätt för Flippen...

 
Missa inte nästa spännande avsnitt söndag 14.00!
 

 

» Hotspot «

Jag är så sjukt svag för fuxar och höll på och dö när jag såg den här hästen men vände om och red därifrån. Men sen tänkte jag bara äh vafan och red dit igen och köpte honom. Han heter Hotspot och är en lama som spottar ner alla som kommer för nära. hehe :)
 
Ska levla upp honom och se vad det blir av honom, men jag älskar ju att rida runt på Moonie som är fux så jag tror att han kommer användas flitigt. Tycker ni om honom?
 
 
 
 
Jag älskar verkligen rödfuxar <3
 


» Nej idag stannar jag här! «

Hade glömt ställa klockan igår, vaknar en timma försent. Halsen är helt svullen och jag får inte fram ett ljud, jag är galet trött efter en hektisk vecka. Men jag går upp och börjar göra mig i ordning men känner mig verkligen som en zombie.. Då slår det mig, gå o lägg dig i sängen för i helvette! Och jag gör det faktiskt, så nu sitter jag här med datorn. Har lite svårt för att sätta stopp och jag hade nog inte gjort det om jag inte försovit mig. Så en kompis i stallet tar hand om lille hest och jag ska ligga hemma idag, göra lite skolarbete och spela sso. NAJS!
 
Vet ni vad? Jag ska skriva klart Flippen och Mary idag, jag ska presentera en ny liten vän i bloggen och jag ska visa er min nya stil! Lite inlägg helt enkelt. Saknat att blogga :)
 
Vad säger ni låter det bra?
 
 
 

 

» Så gick det för Mary & Flippen (Avsnitt 3) «

Flippen har pensionerats men fått problem med kolik, jag har efter mycket eftersökningar och råd från veterinärer valt att ställa honom i en grus/jord hage kombinerat med några timmars bete i veckan.
 

 
 

 
 
Flippen var ganska nöjd men vem som helst kunde nog se att rastlösheten kröp fram i honom efter ett tag..
 

 
 
Så han bestämde sig för att rymma...
 

 
 
Efter att ha vräkt i sig gräs en stund så började Flippen må lite dålig såklart.
 

 
 
Medans Flippen vräkte i sig utav farligheter tränade jag inför 5 års championatet på Rocky helt ovetandes vad som pågick.
 

 
 
Jag njöt av att vara tillbaka i sadeln och var stolt över att jag klickade så bra med denna häst.
 

 
 
Helt salig sitter jag i sadeln när jag plötsligt får syn på Flippen och mitt hjärta nästan stannar.
 

 
 
Jag blir helt iskall i ryggraden, minns inte ens hur jag kom ur sadeln. Jag var livrädd.
 

 
 
Jag vet att Flippen fort som attans måste tillbaka till stallet, men han vägrar gå med mig och jag har ingen grimma till hands.
 

 
 
Kastar mig upp i sadeln igen, hjärnan går på högvarv och jag vet att det kan vara fråga om minuter för Flippen.
 

 
 

 
 
Springer in i stallet och hugger första bästa grimma, Stallägaren är oturligt nog där och fnäser åt mig att sluta springa i stallet. Jag svarar henne inte ens, det enda som finns i min hjärna är Flippen.
 

 
 
Kastar mig upp i sadeln igen och nu i efterhand förstår hur snäll Rocky var, 4 åring som sköter sig så bra i en sådan här situation.. Ah herregud vad illa det kunde gått.
 

 
 
När stallägaren ser hur stressad jag är börjar hon ana onåd. Men att stanna och förklara och be om hjälp fanns inte på världskartan, Flippen behövde mig NU!
 

 
Missa inte nästa avsnitt på söndag 14.00! :)
 

 

» Åh! (mobil bloggning) «

Kikade in på nyhetssidan på min rast för o kolla uppdateringen. Tycker chestnut färgade andalusiern ser otroligt fin ut, får kika närmare på den när jag loggar in. Nytt champ också det har jag längtat efter! Kul värre :) Vad tycker ni om uppdateringen?
 
 

» Så gick det för Mary & Flippen (Avsnitt 4) «

Flippen har pensionerats men fått problem med kolik, jag har efter mycket eftersökningar och råd från veterinärer valt att ställa honom i en grus/jord hage kombinerat med några timmars bete i veckan. Dock började han rymma och jag hittar honom av en ren slump när jag är ute och tränar en annan häst, min panik går inte ens att förklara och Flippen är inte alls villig att följa med mig tillbaka till stallet.
 

 
 
Allt detta är väldigt suddigt i mitt minne, jag var panik slagen och trodde att min bästa vän skulle tas ifrån mig på ett brutalt sätt. Men jag minns hur jag springer emot honom med grimman i handen.
 

 
 
Till min fasa vill Flippen inte ens gå med mig när jag drar i grimmskaftet. Han visar än så länge inga tecken på kolik men jag ser på honom att det är någonting som inte stämmer och jag är livrädd.
 

 
 
Jag bestämmer mig för att sitta upp då jag kontrollerar honom bäst från ryggen, och det känns som en sista chans till räddning om koliken är på väg.
 

 
 
Han står länge och hoppar upp o ner på samma ställe, han vill till varje pris inte ha mig på ryggen och han känns som en helt annan häst. Dock helt utan tecken på kolik.
 

 
 
Sedan sätter han av och jag kan inte annat än försöka klamra mig fast, det känns som att han galopperar i en evighet och jag vet inte vad som hade hänt ifall någon kommit i vår väg. Vart rockstar var i denna stund har jag heller inte en aning om. Men Flippen vet vart han ska och det är hem.
 

 
 
Jag lyckas ta nya tag på stallplanen och efter ett par varv i luften och på marken blir han hanterbar och jag skriker för full hals att någon måste ringa efter veterinären.
 

 
 
Jag börjar sakta komma tillbaka till verkligheten och inser att jag kanske inte behövt vara så panikslagen. Kanske kände Flippen att jag var helt ur balans och blev osäker?
 

 
 
Jag binder upp honom i stallet och borstar av honom med darriga händer i väntan på veterinären. Vad ska dommen bli?
 

 
Missa inte nästa spännande avsnitt på söndag klockan 14.00!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Nya tag i december! :) «

Hej på er världens finaste läsare, trodde att ni skulle lämnat mig vid det här laget funderade ett tag på om statistiken kan ligga på minus?. Visserligen har många gjort det men ett 40 tal hänger kvar. Vilket ger mig massa ångest, eller inte ångest men skuldkänslor. Men vet ni det är bara 2 veckor kvar på helvettet nu, har kämpat mig igenom nästan tre veckor! Hur fort gåre inte?
 
De här två sista veckorna är helvettes intensiva och jag har helt enkelt ingen energi kvar åt bloggen, vill vara så aktiv som möjligt i klubben och komma igång med mina lektioner igen snart. Så jag säger såhär, i december satsar jag på att börja skriva på allvar igen. Eller allvar o allvar, börja skriva om mitt spelande helt enkelt. Och jag vill så gärna starta upp en ny serie.
 
En ganska stor förändring i mitt irl liv kommer också att ske vilket kommer göra mina dagar utanför skolan lugnare, fortfarande inte helt hundra med allt vad gäller det ännu men ni kanske får höra mer om det då.
 
Flippen och Mary kommer komma inom snar framtid, ska försöka få de klart i helgen som kommer :)
 
PUSS PÅ ER sötnosar <3
 
 
Just nu: Ska leka kull med världens finaste klubb på arenan :)
 

 

» Så gick det för Mary & Flippen (Avsnitt 5) «

Har du inte tidigare läst "Historien om Mary" rekommenderar jag att du gör det HÄR :)
 
Flippen har pensionerats men fått problem med kolik, jag har efter mycket eftersökningar och råd från veterinärer valt att ställa honom i en grus/jord hage kombinerat med några timmars bete i veckan. Dock började han rymma och jag hittar honom av en ren slump när jag är ute och tränar en annan häst, min panik går inte ens att förklara och Flippen är inte alls villig att följa med mig tillbaka till stallet. Men tillslut tar vi oss tillbaka och känslan jag har i kroppen när vi väntar på veterinären är hemsk.
 
 

 
 
Ja hon hade ju en ganska rapp tunga.. Men trots att jag kände mig lite smått förnedrad så lugnade det mig. Jag menar klart jag är livrädd när min gamla häst får kolik. Men ja hon lugnade mig på något sätt endå.
 

 
 
Hon sa inte mycket mer en "Mhm, ahaaa, hmmm" vilket inte sa mig så mycket. Stod och lyssnade allt vad jag kunde för att försöka förstå ifall det var bra eller dåligt, men lyckades inge vidare.
 

 
 
När hon var klar så förklarade hon att koliken antagligen inte brytit ut denna gången, han hade nog bara fått i sig en liten mängd och fått känningar som gick över. Men hon ville trots det ta honom till kliniken för en grundligare genomsökning samt råd från andra veterinärer. Jag följde såklart med på en gång.
 

 
 
Frida körde dit oss direkt, och vi pratade knappt på vägen. Jag hade bara en olustig känsla i magen trots att hon verkligen ville ta hand om oss. Jorvik kliniken hade jag såklart hört talas om. Lastat på och av hästar som skulle kollas under min tid som hästskötare åt bland annat, Recca och Michelle. Bara ryser av tanken. Minns ni?
 

 
 
Nej det kändes inte alls okej att lämna honom i sjukstallet. Men hade jag något val egentligen? Jag fick helt enkelt ta mig i kragen och hålla ut. Jag ska endå vara glad att det inte skulle ta flera veckor att få en tid som på vissa andra ställen. Men ja en natt var jobbigt nog.
 

 
Missa inte nästa veckas avsnitt söndag 14.00 som vanligt! :)
 


» Wiho! «

Det går framåt i sköredebyggden, härligt!
 
 
Tycker ni att det är viktigt med rykten? :)
 

 

» Patetiskt men sant «

Som ni vet så bor jag på Vingården, och som ni vet så står ju hästen jag FORTFARANDE är såld på i försäljningsstallet. Så ibland smyger jag dit och gosar lite <3 (I sneakydragons står vi i varandra i en klump när vi kramas så ja jag gosar på det här sättet)
 
 
Och en gång blev jag hittad av en från början en läsare men nu en vän, Vanessa Longheart. Och hon skriver direkt "BUSTED, håller du på och köper den?" och jag svarar "Nej jag gosar bara" och hon blir lite fundersam "Gosar man när man står i hästen?" hahah jaaa...
 
Haha lite patetiskt va? Men den är ju så fantastiskt fin alltså. Men som ni vet vill jag inte ha en ny häst att levla. SÅ en julkapp kanske? Det får vi se :)
 
Har ni någon häst ni tycker väldigt mycket om men som inte står i erat stall? Någon annan som gosar lite ibland?
 

 

» Maskeradhoppning! «

Hej på er, har knappt spelat sedan i torsdags. Eller jo en stund i fredags. Ingenting igår. Full fart med andra ord. Ska strax logga in och fixa alla måsten bara, missade ju en hel dags rykte med SB vilket suger... Men först ville jag säga hej till er och bjuda på lite bilder ifrån tävlingen. Jag hade så himla roligt och är så stolt över mina fina.
 

 
 
Tror det var 12 stycken som anmälde sig och deltog. Alla hade underbara outfits och vi hade bland annat: Mörkerryttare, fripp, spöke, spion, cowboy, kill bill, steve, gris. ketchupflaska och våldnader. Det var så himla roligt att få se allas utklädnader och vara den som ansvarade för att allting gick rätt till.
 
Jag hade en lista där jag skrev upp alla anmälningar, därefter ropades dem in i hoppdelen och jag bad dem förklara sin outfit. Bana 1 och 2 skulle resultattävlas och för att allting skulle rulla så bra som möjligt ropade jag in ett nytt ekipage när ett tävlande ekipage började på bana 2. Tycker det gick riktigt bra och tog inte alls dö lång tid!
 
Det svåraste var att välja ut vinnare för maskeradoutfiten. Tyckte så många hade ansträngt sig och var riktigt fina! Så det var galet svårt, men ärligt Kill bill var så grymt kreativt och LIKT så det blev helt enkelt en vinnare. Vilket var Dakota Mchill.
 

 
 
Kill bill - Hur likt?
 

 
 
I resultattävlingen så vann våran kära klubbägare Evelina Silverknight 1a hoppbanan och Felicia Nightlake vann andra, det blev alltså lika mellan dom två och de fick grupptävla på bana 3. Där tog Felicia hem kampen och segrade!
 

 
 
Här står jag med vinnarna
 
Felicia Nightlake - vinnare i resultattävlingar och 200sc rikare.
Dakota Mchill - Vinnare av bäst utklädnad och 100sc rikare.
 

 
Ärevarv för ALLA drakar, ingen var sämre en någon annan. SÅ himla duktiga och fina <3
 
 
 
Världens bästa och härligaste klubb utan tvekan <3
 

 

» Smallbrother "lillebror" «

Lillebror är som ni kanske kan lista ut brorsa med storebror och är min första ponny. Han är en ponny som väcker stor uppmärksamhet. Trevlig, välriden och något busig ponny som ställer upp i alla lägen. Lätt att lasta, sko, klippa dock krävs lite träning i trafiken. Lillebror är pigg, känslig, oftast positiv till arbete.
 
Lillebror är level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 
 
 


» :') «

Haha blev en riktig fail bild, men ser ni? SER NI!? Its over now.
 
 
Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med rosa
Dom är över nu
ser ett rosa sken som kallar på dig

Det är över nu
Men jag kommer ihåg en helt annan tid
Den är över nu
Jag ser en rosa, kall vind som sveper förbi

DET ÄR ÖVER NU :')
 


Bloggen ekar, känns så himla tråkigt men det är så just nu helt enkelt och som sagt så prioriterar jag klubben främst. om en timma äre dags för min tävling (maskeradhoppning) jag ska hålla där de kan vinna SC! :) Ska fota massor och försöka dela med mig till er i morgon.
Puss på er som håller er kvar här <3
 



» Hotspot «

Hotspot eller "Laman" som jag kallar honom är en Andalusier fux på 12 år. Han är valack och totalt genom snäll mot allt och alla. Helt okomplicerad i all hantering, lastar i princip sig själv.
Trafiksäker, inga problem att rida ut ensam eller i grupp.

Egen motor, ärlig med vilja att alltid göra sitt bästa. Han är en av de tryggaste & snällaste hästarna jag äger.

Naturligt nyfiken och tycker mycket om andra hästar. Oftast ranghög i flock.
 
Hotspot är i level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 


» Grodis! «

Självklart måste ju jag också vara utklädd på torsdagens maskeradhoppning. Tog min charmigaste lilla häst och blev en groda. Tyckte vi vart en ganska bra groda faktiskt :)
 
Vad tycker ni?
 
 


» Piknik o gott «

Har alltid kul med dessa fina drakar, vad vi än gör. Idag vart de picknik på lite olika ställen i SB :) Hade tänkt att planera min tävling jag ska hålla i på torsdag men hanns inte riktigt med. Ska lägga tid på det i morgon och fixa med en outfit till de oså. Ska ha en maskeradhoppning med klubben där de kan vinna SC. Kul va? :) Ska försöka skriva lite mer om det i morgon. Men nu ska jag duscha och sen ere sängen. Fy vad trist det är! Men vi hörs i morgon igen :) KRAM
 
 

 

» Positiva tankar! «

Hej på er! Är trots mycket om och men på väldigt bra humör och har haft väldigt mycket energi hela dagen. Klarat av både plugg, praktik och stall med bravour. Mockade tillomed 2 extra boxar! Tjiiing. Tänk om man kunde må såhär bra varje dag? Superwoman.
 
Så ska snart logga in på SSO och göra fiske och allting + picknik i SB med klubben.
 
Hörs senare! :)
 
 
Bild från igår, haha vad man ser ut med detta smink alltså..
 


» Angående Flippen & Mary «

Jag vet att jag är hur taskig som helst som låter er vänta med det SISTA avsnittet. Jag vet vet vet det och ber så mycket om ursäkt. Men ni måste förstå att jag kommer hem sätter mig vid datorn gör alla uppdrag osv och det är typ det jag hinner just nu. Aktivitet med klubben prioriterar jag. Så jag lovar att så fort jag får tiden och insperationen så kommer jag att skriva klart den. Hoppas jag får lite tid i veckan till det! Så nu vet ni att den är inte bortglömd och så fort jag sätter igång kommer ni få veta det, och nej ni ska inte behöva vänta i flera veckor. Förlåt!
 
 
 

 

» Sneakydragons första klubbtävling «

Jag måste börja med att säga att det varit så otroligt roligt att följa den här klubben och se den växa. Att vara klubbens ridlärare är hur jävla roligt som helst, jag trivs som fisken i vattnet. Önskar dygnet var ett par timmar längre så man hade kunnat lägga ner ännu mer tid på spelet. Speciellt nu de närmsta veckorna som ni vet är sjukt pressade för mig.
 
Men hursom idag var Sneakydragons första klubbtävling och vi mötte inga mindre än Water roses. Nästan all tid jag lagt på spelet senaste dagarna har jag tillbringar i ridhuset, tränat och slagit mina rekord. Och idag var det dags! Hamnade i första gruppen och vart helt ofokuserad, krashar i första hindret och missar de kommande två.. Herregud vad arg jag blev på mig själv, vart tog fokuset vägen? Jag VET ju att jag kan denna bana.. Tror jag blev helt panikslagen först när jag hamnade med Alicia Starnight (inget illa menat, hon är ju grym det var därför haha) sedan efter första kraschen så jag missade de andra två.. Haha ja herregud. Men första klubbtävlingen ska man minnas eller hur? Jag skämdes verkligen..
 
Men trots min totala FAIL så var det otroligt roligt (när jag lugnat ner mig och lagt ner tanken på att ge datorn en rejäl höger). Stämningen var bra, vi hade roligt tillsammans, det är ju viktigast! Sneakydragons grattade och var glada för Water roses skull. De var otroligt fina när de körde ärevarv, riktigt maffigt de är ju så många! Så jag peppade igång ett ärevarv för oss också när de var klara. hehe.. Såg ju så kul ut! Nej helt klart en minnesvärd dag för Sneakydragons. Vi hade grym hejjarklack också! 
 
 
Tack Water roses för en riktigt rolig tävling, vi ser fram emot en revansch! ;)
 

 

» Hmm? «

Såhär såg det ut när jag skulle logga in nyss, buggigt hehe? Sött, antar att det är så man och hästen såg ut innan man började fixa med dem första gången. Kul :) Tänk att jag valde just mitt utseende och min fina Nightwhisper. Har ju alltid spelat på en och samma gubbe, att jag aldrig tröttnade på Whisper? Fantastiskt :)
 
Jaja ska sluta babbla och logga in och träna lite inför eftermiddagens tävling mot Water roses, var inne en stund i morse också. När jag väl sätter banorna är det klockrent på grym tid. Men har en tendens att hoppa lite väl snävt och vågat o missa hinderna ;) Ajja bajja! Dock förstår jag inte hur folk lyckats med vissa tider... Övernaturligt eller nått
 
 
Kom och hejja på Sneakydragons klockan 16.00 i RH vettja! ;)
 


» Känslan! <3 «

 

 

» haha :') «

Jo jag vet att det är spännande.. Men Queen du är lite i vägen!
 
 


» Lördag! «

Hej på er, äntligen helg!
Så himla tråkigt när bloggen ekar tom. Men igår hann jag bara logga in göra alla uppdrag o fiska osv. sen ut igen. Och hur kul är det att skriva om det varje dag? Näej inte särskilt :)
 
Idag ska jag in och ja göra uppdragen och allt, men ska också tillbringa stor del av tiden i ridhuset. I morgon är det nämligen tävlingen mot Water roses. Ska bli väldigt roligt! Jag har bestämt mig för att rida Queen. Tror hon kommer sköta det exemplariskt :)
 
 
Hon passar dock inte super bra i våran klubbklädsel men men :) Hon är smidig som en katt så valet är det bästa.