» Grönt grönt grönt «

Sitter och pusslar på en grön outfit.. Är riktigt svårt! Får fortsätta i morgon, tog mig en timma att komma fram till att sadeln och tränset matchar bra haha.. Är utställning med klubben på torsdag med grönt tema, ville vara western först men ångrade mig. Vi får se hur det blir i morgon helt enkelt för nu ska jag sova!
 
 
Godnatt på er!
 » Censuren «

Hej på er och tack för feedbacken från gårdagens avsnitt. Det är spännande va? ;)
 
Jag måste verkligen ta upp en sak som stört mig så sjukt mycket på senaste, censuren...
 • Censur av platser på spelet
 • Censur av namn på medspelare
 • Censur av spelets namn
 • Censur av vanliga hästtermer som att "Mocka"
 • Censurer av vanliga ord.
Ja SSO vässar censur filtret hela tiden, det blir bara värre och värre. Syftet är nog för att minska på bråken i globala tror jag, vad annars? Jag minns stallchatten, inte alls en massa tjafs. Såklart man red in någonstans och stallchatten hoppade igång och någon bråkade. Men alltså det var sällan. Man red runt ute i naturen med en känsla av att man var helt ensam, inget spam, bråk och tjafs i nedre hörnet. MEN jag blev jätte glad när globala kom, eftersom man kunde få hjälp i spelet när som helst!
 
När globala kom såg det ut såhär:
 
 
Ja syftet med globala uppfylls ibland, på tider då inte ALLA är inne. Men under rusningstimmar haha eller vad ska man kalla det? Så kan det vara kaos. Det är så många som skriver att man inte hinner med och ja det bråkas en del. Så ja SSO var väl tvungna att börja censurera? Men att censurera så mycket att det knappt går att prata med folk eller försöka hjälpa de som behöver hjälp med uppdrag osv. Ja då har det gått liiite för långt.
 
Så vad tror ni händer, kommer SSO fortsätta censurera så att folk slutar chatta eller kommer globala tas bort eller liknande? Hänger ens globala ihop med censuren? Det är iaf vad jag tror. Och ja är sjukt trött på censuren nu!
 
 
Egna tankar? Dela med er bland kommentarerna.
 

 

» Wohoo! «

Godmorgon på er!
 
Igår blev jag gillad med fiskeklubben, herre vad glad jag blev haha. Behövde verkligen det. Lite motivation! En fin blå och silvrig rosett fick man ju också. Ska aldrig mer fiska när dessa är klara det är ju ett som är säkert.. ;)
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 » Snart dags! «

Om en timme är det dags för andra avsnittet utav "Så gick det för Mary och Flippen". Som vanligt så är det ingen bloggning på söndagar, jag får lite ledigt och så minskar chansen att någon missar avsnittet. Score! Men spela kommer jag göra, ska snart in och levla, fiska osådär. Ja ni vet det vanliga :) Men hoppas ni har en bra söndag och att ni tycker om avsnittet. Kraaamis!
 


» Så gick det för Mary & Flippen (sista avsnittet) «

Har du inte tidigare läst "Historien om Mary" rekommenderar jag att du gör det HÄR :)
 
Flippen har pensionerats men fått problem med kolik, jag har efter mycket eftersökningar och råd från veterinärer valt att ställa honom i en grus/jord hage kombinerat med några timmars bete i veckan. Dock började han rymma och jag hittar honom av en ren slump när jag är ute och tränar en annan häst, min panik går inte ens att förklara och Flippen är inte alls villig att följa med mig tillbaka till stallet. Men tillslut tar vi oss tillbaka och känslan jag har i kroppen när vi väntar på veterinären är hemsk.
 
Flippen har fått flyttas till kliniken för vidare undersökning och jag har suttit på nålar i väntan på att få åka dit, jag har en dålig känsla i magen. Min fina lilla häst.
 

 
När telefonen ringde den morgonen minns jag inte ens att jag lagt på och tagit mig ner till kliniken, det käns som att jag är ett spöke som åker omkring i fel värld, helt obeskrivligt..
 
 
Nyheterna ifrån veterinären är nog precis vad jag väntat mig, men hur förbereder man sig på det? "Hej Mary vad bra att du kom. Jag har kollat igenom Flippen och han fick bara kolikkänningar. Det var jätte skönt att det inte bröt ut men jag har endå valt att prata med vår förste veterinär. Vi vill ge dig rådet att låta Flippen gå... Det låter hur dumt som helst men efter att ha undersökt honom ser man hur pälsen slutat glänsa som förr, hans ögon är trötta och hans pensionärsliv ska inte lidas igenom i en grushage. Vi vill ge dig erbjudandet om trotjänaravlivning, du får ta honom till en lugn och vacker plats och han kommer inte känna någonting alls. Förlåt för de dåliga nyheterna men jag tror du förstår."
 

 
Jag vet det, det har jag vetat hela tiden. Han förtjänar att gå omkring i en hage stor som ett hav fullt med snygga ston. Jag ville ge honom alla chanser i världen, han är stark. Jag vet att jag gav honom en bra sista tid det vet jag. Han slapp äckliga Rebecca och hans välmående har alltid kommit i första hand för mig.
 

 
 
3 dagar senare rider jag honom mot en skogsdunge i närheten av ridhuset, tårarna sprutar. Men älskar man någonting måste man också kunna släppa taget. Det är vad jag ska göra nu. Jag ska låta min bästavän gå.
 

 
 
Jag lutar mig frammåt och lägger ansiktet i hans man, kramar åt hans hals en sista gång. Drar in hans doft och hoppar av. Vill bara skrika men jag måste vara stark för hans skull.
 

 
 
Veterinären dyker upp som ur tomma intet och jag pussar honom på mulen men börjar sedan gå, jag klarar inte av att se sprutan som kommer ta honom ifrån mig.
 

 
 
Bakom mig hör jag hur han ropar på mig och jag bryter ihop totalt.. Han undrar nog vart jag ska någonstans och om han bara visste..
 

 
 

 
Tillbaka blickar från Mary och Flippens tid tilsammans:
 
 
 
 
 
 
 

 
Idag galopperar Flippen på de gröna ängarna och jag är övertygad om att vi kommer att ses igen. Det var det tuffaste beslutet jag tagit men man får inte vara självisk när det gäller djur. Har man tagit ansvaret att ta hand om ett måste man också ta ansvaret och släppa taget när det inte går längre. Jag tror jag blev lite blind men jag menade bara väl, han skulle få varenda chans i världen det lovade jag honom! Det fick han men det räckte inte.
 
 
Och det var slutet på historien om min bästavän Flippen, tack för att ni läst. //Mary
 


 Tack till Evelina Silverknight och Frida Winterstorm som ställt upp som statister i detta avsnitt.
 


» Godkväll eler godnatt. «

Hej på er, denna dagen råkade bli helt annorlunda än jag tänkt mig. Inte spelat mycket alls så ska in här nu på natt kvisten och fiska lite osådär. I morgon är det dags för del två utav "Så gick det för Flippen och Mary" Taggade? Har ni inte läst så gör det!
 
Hoppas ni haft en bra dag finisar, jag har väl haft det lite små jobbigt. Har minst 4 bra inlägg som jag tänkte skriva men icke sa nicke. Jaja ny dag i morgon!
 
 

 

» Nya funktionen «

Godmorgon! Vad har ni haft för er? Detta har jag gjort iaf:
 
Vad tvungen att testa stall flicka funktionen, var ju inte direkt dyr.
 
 
När denna laddat klart så sprang jag fram till en av hästarna och japp den var omskött, skönt tänkte jag. Så vänder jag mig om och det är en människa i mitt stall!? haha jag blev livrädd.
 
 
Men jaha vad kul tänkte jag, så skulle jag ut och levla Rockstar...
 
 
När jag loggade ut igår var jag bombsäker på att han efter en tävling skulle gå upp i level 13. Så när jag såg att det stog 8a tänkte jag men herregud hur mycket har jag feber yrat egentligen? Fortsatte och körde tre tävlingar och efter en stund stog det "Din häst har gått upp i level" nu kanske det går tillbaka tänkte jag. Men ingenting hände det stog kvar på 8a.. Så nej han gick inte upp i level. Har stallflickan gjort bort sig och blandat ihop mina hästars xp!?
 
Gick ut och in ur stallet och Rockstar fick tillbaka sin egentliga xp. Men vad hände där tror ni?
 
 
Hursom så gud vad mysigt det är att ha någon som pysslar i stallet när man kommer in och byter om/byter häst! Jag älskar henne haha..
 
 
Älskar att hon gör olika saker i stallet och inte bara står på ett ställe, MYS!
 
Någon annan som testat, vad tycker ni? :)
 

 

» Sweet dreams and beautiful nightmares «

 
Önskar jag och mitt gäng, som alla är en del av mitt team. Visst är dem fina? Haha kolla inte på Nightwhisper, han ser helt lost ut ju.. Sötisen. <3
 
Hörs i morn hörrni, godnatt!
 

 

» Snyggt? «

Gjorde denna outfit idag, bara älskar schabraket! Alltid gillat LT jackan så nu vare dags att fixa en outfit kring den. Lyckades jag?
 
 
Jag gillar den! :)
 
Hoppas ni har en bra fredagskväll, är ju sjuk så är inne lite på SSO i min ensamhet. HELA klubben är utloggad haha.. Forever alone.
 

 

» Me like! «

Eftersom jag låg med 39 graders feber i onsdags så kunde jag inte gå in och kolla in de nya kläderna, gjort det nu och oh myy, dödar för dessa handskar från Fashionbarn. Sjukt snygga! In med mer färger bara :) kommer nog införskaffa några av dem iaf. Vad tycker ni om dem?
 
 
 
 
 


» <3 «

Nu har febern gått ner och jag mår mycket bättre! Så har precis tagit hand om hästarna och ska snart levla osv.
 
Har saknat mina bebisar! Tack än en gång till Eve som klappat på dem när jag varit sjuk. Idag kom jag fram till att de behöver hull inför vintern så fastan är nu slut, ALLA hästar matas nu. Nejmen jag har tjänat ihop en del JS nu och har ett litet hö förråd så det är dags. Alltså snart dags för championat träning när Queen blivit grön. Får se ifall jag blir championat galen igen? ;)
 
 
 
 

 

» Vad ska man säga? «

Ja alla har vi olika sätt att ta hand om våra hästar på, no hate! hahah ;)
 
 
 
 
Har ni sett detta? Händer då och då, ibland springer gubbarna iväg i luften med tyglarna i handen. Haha ser lite kul ut.» Vem levlas nu då? «

Glömt att berätta vem jag levlar nu! Ja lill skieten är ju färdig nu (så glad) så han resultat tävlas på ponny loppet. Innan jag köpte honom så levlade jag Rockstar, så det är alltså honom jag kommer fortsätta med. Rockstar är på level 12 så det ska inte ta 100 år hoppas jag. Hur går det för er med levlingen? Kör ni på hårt varje dag eller lite då och då?
 
 


» Feber delux.. «

Hej på er, det krävdes 2 värktabletter och 20 minutersväntande för att ta upp datorn och skriva detta. Jag har 39 graders feber och så ont i min kropp att jag bara ligger som en död säl... Fick det igår mitt på dagen och jag däckade mitt bland alla skolböcker och vaknade vid fem på kvällen. Feber brukar ju inte hålla i sig så länge så hoppas att jag mår bättre snart.. Men de kommer upp 2 "skit" inlägg under morgon dagen och kvällen. Kommer inget där efter så vet ni varför.. Super snälla Eve tar hand om mina hästar, tusen tack <3
 


» Sneakydragons «

 
 
Varför Moorland? Jo igår ville jag att vi skulle träna på lite ridvägar, det blev snett igenom och halvt igenom som vi hann med, och i Moorland finns det ett ljust kryss på banan som man kan följa i en snettigenom.
 
Vi började som vanligt att värma upp hästarna med voltarbete i skritt, trav och arbets galopp. Både små och stora volter i hörnen och på långsidorna. Sedan fick de sträcka på sig ett par varv i ökad galopp.
 
Sedan började vi med snett igenom, först i skritt, trav och sedan galopp. Med olika människor i täten hela tiden.
 
När vi var klara där visade jag hur en halvt igenom såg ut och gav dem lite tips & knep som att "Håll dem raka ett tag och sikta sedan mot tvätten". När de fattat galoppen körde vi halvt igenom i alla gångarter.
 
Sedan avslutade vi som vanligt med att hästarna skulle slappna av och sänka sig.
 
Jag är super nöjd, trots att några hästar bråkade lite i början. Och jag hoppas att Jasmines ponny inte är halt eller något. Men ja 10/10 får ni duktiga sneakydragons! <3
 
 
Btw. Vi blev inte störda alls i Moorland, några var framme och tittade när vi hade samling men inte mer en så. Go Moorland! ;)
 

 

» Veckans fråga (Bråk i globala chatten) «

 
Denna vecka har Abril Mastercamp svarat på frågor om den globala chatten.
 
Tycker du att det bråkas mycket i den globala chatten? - Ja alltså ibland är det ganska mycket onödigt tjafs i globala chatten, det tycker jag. Men inte överdrivet faktiskt.
 
Har du någon gång blivit påhoppad i den globala chatten? - Njaa nu måste jag tänka... Alltså en gång kan man väl säga att det blev det då jag råkade berätta min ålder. Men bråk blev det inte, inte direkt. (tur jag har)
 
Har du någon gång lagt dig i ett bråk i den globala chatten? - Alltså jag är väldigt försiktig av mig, lägger mig inte gärna i bråken. Men ibland har jag försökt säga stopp lixom.
 
Tror du att bråken på SSO blivit fler eller har det bara helt enkelt blivit enklare att se dem genom den globala chatten? - Jag vet inte men det blir nog mer och mer bråk nu när alla kan se det. Sen tror jag att vissa personer lägger sig i för att de tycker att det är spännande när de inte gäller dem själva.
 
Hur tror du att man kan minska på bråken i globala chatten? - Jag tror att många skulle bli arga ifall man tg bort GC (Globala chatten) Så nej alltså jag vet verkligen inte vad som skulle kunna göras.
 
Tack Abril för att du ställde upp! Läs hennes blogg HÄR
 

 
Mina egna tankar kring globala

Det känns som att det många gånger är samma personer som bråkar i globala. Fast jag skulle nog inte vilja kalla det bråk utan många gånger är det diskussioner/tjafs som urartar och alla lägger sig i dem. Jag är nästan säker på att i de flesta fallen så är det människor som är helt okända för varandra som bråkar där, blir provocerade och vill läxa upp någon. När jag gjorde denna "intervjun" eller vad man ska kalla det så pågick det tillomed ett bråk i globala.. Jag som spelat ganska länge (1,5 år ungefär) märker verkligen skillnaden mellan GC och stallchatten, detta för att vem som helst vart som helst kan se vad du skriver i GC, Dock älskar jag också globala men ja i mång fall är tjaffsen otroligt onödiga. Det är lätt att vara ball bakom skärmen många gånger...
 
Jag tror att många yngre spelare kan uttryka sig helt fel och slänga ur sig saker som inte alls är genomtänkta och som provocerar. Senast igår så såg jag att någon skrev "Haha men SSO är ju ett tjejspel" jaha varför då undrar jag men skriver ingenting för det ordnar ju 10 andra åt mig.. "För att i starshine spelen så säger de typ att bara en tjej kan utplåna garganok" Oh wow really? Come on give me a break... Haha nejmen allvarligt blir så trött, det var typ det första jag gjorde när jag började spela SSO jag skickade ett mail till supporten och ställde frågan varför man inte kan vara kille på SSO. Jag påpekade att det inte direkt underlättar för fördomen om att ridsport är en tjejsport, (sjukt jävla dumt). Nej jag är inte kille irl så lägg ner den spekulationen, men förstår ni vart jag vill komma?
 
Ja det svävade ju ut en del men ja, haha.. Summan av kardemumman så:
 • Lägg dig inte i bråken i GC för 10 andra kommer göra det åt dig. (Jag vet ibland går det inte att ifrågasätta)
 • SSO är inte ett tjejspel
 • Vad ska vi ta oss till med globala chatten, är det så mycket bråk verkligen eller är de bara lätta att se?
Era tankar kring detta? Dela gärna med er. :)
 

 

» Suck! «

 
Servern ligger nere på grund av någon switch.. Ja jag vet inte haha. Jag hade ju tänkt att levla innan uppdateringen och göra alla dagliga måsten irl efter det.. Får se ifall det hoppar igång snart. Kanske hade de kunnat vänta tills uppdateringen, men ja jag vet inte det är säkert viktigt. Okunnig som man är så låter en switch ungefär som nån godis med olika smaker.
 
Redigerat - Nu kommer onsdagsuppdaterings rutan upp när man loggar in, har de börjat redan? Klockan är ju bara 08.46? NU JÄVLAR HÄNDER DET NÅGOT STORT ISÅNNAFALL.
 

 

» Onsdag! «

Alltså onsdagar är ju lite som julafton eller hur? Man väntar hela veckan och funderar på vad som kommer att komma på uppdateringen, underbart. Så vad kommer idag då? Jag gissar på uppdrag faktiskt.. Men jag skulle gärna vilja ha ett datum på öppningen utav södra jorvik, en ny ras vore kul också men det är världens minsta chans till det tror jag. Men som sagt man ska aldrig säga aldrig med SSO! De har förvånat förut ;)
 
Vad tror ni kommer idag eller vad vill ni ska komma idag?
 
Missa inte veckans fråga klockan 12.00!
 
 
Världens bästa Sneakydragons <3
 

 

» Grillar Ellie Gladeforce «

 
Ännu ett namn som faktiskt låter bra ifall man inte börjar fundera på betydelsen.. Galen räv? Haha åh Doris du är ju underbar. Ponnyn är för fasiken en galen rabies räv som dregglar o har sig, så gå inte nära henne när hon sitter på denna!
 
 
 
Har ni tänk på vad era hästars namn betyder på svenska? Brukar ni tänka på det när ni döper? :)
 

 

» Löshoppar Nightwhisper «

Å så himla glad han blev alltså! Lilla hjärtat mitt <3. Först tog jag grimma och grimmskaft, satt upp och så skrittade vi och travade på vägen till ridhuset. Väl framme så släppte jag honom i dressyrdelen så han fick galoppera också. Efter mycket spring och bus så gick vi över till hopp delen. Och vad roligt han hade, herregud! Nightwhisper älskar verkligen att hoppa och han gör det riktigt bra också. Min fina kille, vist är han duktig?
 
 
 
 

 

» Tidig morgon på Jorvik <3 «

 

 

» Tisdag «

Hej på er! Vad är era planer för dagen?
 
Jag ska levla, fiska och ta sprickor såklart. Ikväll ska jag hålla lektion för Sneakydragons. Men nu under dagen ska jag faktiskt löshoppa Nightwhisper. Jag vet att han älskar det så han ska få springa av sig ordentligt i ridhuset. Ikväll kommer också grillningen utav Doris häst. På tal om Doris så förlorade hon ett vad vi hade, så nu ska hon rida runt i fula kläder i en vecka! Tills nästa söndag klockan 20.30 närmare bestämt. Jag ska hålla mina ögon på henne för om hon byter kläder så kommer hon bli NOVIS i klubben, mohaha!!
 
 

Hoppas ni får en bra dag!
 

 

» Grillar Ellie Gladeforce «

 
 
 
Ellie Doris Gladeforce valde att döpa sin starthäst till Bebiskrigare. Det är som att hon verkligen ville döpa sin häst till bebis (vilket många brukar kalla sina hästar inte döpa dem till) Och sedan försökte kompensera upp det och lägga till warrior. Hon tänkte säkert "Woaah nu har jag både en söt och häftig häst". Haha men tyvärr Doris det funkar inte... Men jag kan ju säga som så att jag har sett värre kombinarioner med Baby namnen.. Detta är nog trots allt ett av namnen som faktiskt funkar någorlunda. Men om man nu struntar i den svenska översättningen så låter det ju inte alls konstigt att säga typ "Baby". But still BEBISKRIGARE hahah..
 
 
Och kära vänner och läsare, kom ihåg att detta är vad JAG tycker om namnen.
 


» Ny favorit «

 
 
Tog bilderna under MLC haha tyckte det såg lite ballt ut, bah men lugn lugn jag vet att jag är häftig men ta det lungt! Nej alltså haha.. Detta var när jag supportade Doris och hon sedan gick loss i Moorland. Men detta är då en ny favorit, det är som ni ser utrustningen från ML kombinerat med lite olika smaskigheter. I like it!
 

 

» Måndag «

Goodmorning!
 
Måndag igen, även denna vecka är rätt kämpig men förra gick ju bra med bloggande och spelande endå? Man får vara effektiv ;) Har fått lite erbjudande om grillningar och jag tänkte bjuda på det denna veckan. Måste verkligen börja med Doris då hennes namn är legendariska hahah.. Så ger er första grillningen ikväll. Nu kanske många undrar vad fan jag pratar om? Har gjort en kategori som heter "Engelska VS svenska namn"
 
Bjuder på en gammal bild på Braveheart.. Varför sålde jag? Stupid girl...
 
 

 

» Söndag «

Godmorgon kära vänner! Idag är det söndag och det händer väl inte så jätte mycket på söndagar. Eller gör det!? Jojomeen avsnitts släpp såklart och idag är det dags att kicka igång "Så gick det för Mary och Flippen".
 
Annars så ska jag skriva ihop lite inlägg inför veckan, och levla, fiska, sprickor jaa ni kan det där. 
 
Såå kika in här vid två igen! PUSS
 
 

Haha hittade denna bild, älskar att fastna under dessa bommar. Händer mig jämt!
 

 
 

» Är ni laddade? «

 
I morgon är det dags!
 » En fråga till er, gissa vilt i kommentarsfältet! «

 
 
 
Vad tror ni? Den dagen det öppnar ska jag ta mig fan gå in här och kolla om någon av er har rätt, har ni det är ni fasiken världa 500 sc utan tvekan!
 
Jag gissar på: Den 3 Januari
 » Lördag «

Godmorgon på er!
 
Idag är det lördag vilket betyder att det bara är en dag kvar tills "Så gick det för Mary och Flippen släpps". Jag har gjort ett litet inlägg om det som kommer senare ikväll. Kommer också Ställa en liten fråga till er här på bloggen klockan 12.00 så kika gärna in här flera gånger under dagen med andra ord! :) 
 
Ha en bra lördag finisar!
 
 
Haha en bild från Fashionbarn buggen, minns ni den? ;)
 

 

» Känslan som inte går att beskriva «

 

 

» På Svenska «

Haha tyckte den här iden är lite rolig brukar ofta göra om folks namn och deras hästars namn till svenska lite snabbt i huvudet, många gånger slutar det med lite fniss och man undrar hur folk tänker när de döper sina hästar och gubbar haha men nu ere dags att grilla mig själv lite grann ;) börjar med mig och Nightwhisper eftersom han var den första jag döpte :)


Haha ja detta låter ju definitivt bättre och snyggare på engelska, har aldrig varit missnöjd med namnet jag valt utan alltid tyckt det låter bra. Men Silverkulle allvarligt? Haha låter lite som lilla ville kulle, alltså typ vilt och förvirrande.
Hm ja detta lät ju inte katastrof? Men lite pervo kanske. Springer runt på nätterna och viskar saker till folk.. Hahah eller hur? Nightwhisper har jag heller aldrig varit missnöjd med, han är min fina kille med sitt fina namn. Längtar tills vi får upptäcka resten av Jorvik, för det har jag lixom inpräntat i huvudet att det ska jag göra på hans rygg <3Fortsätter i morgon igen! :)
» Nemo & Doris «

Igår vare äntligen Nemo och Doris kvalitets tid, vi har inte haft tid att hänga runt på ett tag.
 
Det började med att Doris skulle köra Moorlands championat och jag följde med som stöd, tog lite balla bilder under tiden hon körde. (De kommer upp sen för de är outfit bilder) Men hursomhelst så står jag vid Mållinjen och väntar och ser en Doris komma springandes från Moorland tantens hus (Så svårt och stava). Doris är arg som ett bi vill jag lova och spottar och fräser. TYDLIGEN så hade hennes vänster knapp på tangentbordet hoppat av när hon tävlade och då gick allting utför. Doris är världens sämsta förlorare och beslutar sig för att gå loss på allt och alla.
 
 
 
 
 

 
På något sätt kom vi fram till att det var tantens fel alltihop så hon skulle tyvärr få ta smällen för att Doris förlora.
 
 

 

 
 
 
Ja hon överlevde så jag kissade på henne istället..
 

 
Efter en stund inser vi att jag ska ha min lektion i Moorland nästa vecka, jag blir såklart förbannad på Doris som eldat upp hela skiten så hon får ta och bygga upp allting igen!
 
 
 

 
 
Eve vill plötsligt bjuda på pannkakor i Firgrove, lite konstigt då vi Doris precis vart värsta brottslingen. Men vi tackar jag och mumsar i oss. Efter det här blir det svart och finns inga mer bilder.. Det visade sig att Eve förgiftat pannkakorna, SÅKLART! Så vi blev färgblinda :(
 
Haha asså oklart? Älskar och hänga med er iaf <3
 

 
 
 

» Fredag «

Godmorgon mina kära vänner!
 
Idag är det fredag vilket betyder att ni ska tjäna pengar igen, så gör de dagliga idag om ni är panka som små lusar. Det betyder också att det snart är release för "Så gick det för Flippen och Mary" som många längtat efter verkar det som. Men nu blir jag ju lite nervös och får prestationsångest haha, den kommer hursomhelst publiceras på söndag klockan 14.00 like always! :) 
 
Den här fredagen + helgen är helt fullproppad för min del så det blir för de mesta tidsinställda inlägg här på bloggen. Sorry!
 
 
Bjuder på en liten fail fredagen i ära. Trodde först att Matrosen gått och krympt men det visade sig att han bara vadade runt bland stenarna, haha konstig typ de där! ;)
 

 
 

» På svenska «

Fortsätter gårdagens grillning utav mina egna namn på svenska och kör då ordningen som jag köpt alla hästarna tänkte jag. Igår var det ju mig och Nightwhisper det handlade om och det kan ni läsa här ifall ni missade, så idag blir det Moondancer och Midnightqueens tur! Here we go
 
 
För det första skrev jag inte ihop namnet för det blev så himla söligt och det var svårt att se att det var mån som i måne. Haha jaja detta lät ju inte tokigt? Mer än att det typ skulle kunna vara nån antroposofisk sekt eller någonting. Det passar helt enkelt inte att döpa en häst till Måndansare på svenska (tycker jag) men det är inte direkt någon katastrof. Bra Courtney.. Min lilla Moonie <3
 

 
 
 
Krigarprinsessan! Typ en bra krigshäst som ser i mörkret.. Nejmen kanske lite perv också.. En drottning på natten hahah.. Shame on me! Meningen med hennes namn är att hon egentligen inte ser ut som en midnatts häst lixom, hon lyser ju. Tycker det passar henne helt enkelt. Aw min Midnightqueen aka Queenie <3
 

 
Det går ju rätt bra det här, grilla mig gärna i kommentarsfältet om ni vill vore bara kul ;) Fortsätter med grillningen i morgon igen.
 

» Ponnyloppet «

Idag körde jag ponnyloppet för första gången, gillade det väldigt mycket. Ett snabbt, enkelt och kul lopp. Först levlade jag det och fick dagens bästa och sedan körde jag en resultat tävling bara för att och bättrade första tiden lite grann. Nu är ju lill skieten varken helt glad eller i level 15 så lär inte få behålla denna placering men endå.
 
Hoppas på fler lopp för ponnyer och ett litet champ kanske? ;)
 
 

 
Andra omgången!
 

Vad tycker ni om loppet, hiss eller diss?
 

 
 

» Torsdag «

Tjenis penis!
 
Tänkte skriva lite om gårdagens uppdatering, glömde det. Opsie!! Fast man kunde ju knappt spela och tillslut gick det inte alls, så inte så konstigt haha..
 
Nejmen alltså eftersom jag har en ponny i level 14 så tycker jag såklart att det var en rolig uppdatering. Älskar iden med att ha en tävling för bara ponnys, så kan man resultat tävla sen lixom Awesome! Men på något sätt känns det ju lite "köp en ponny ffs" eftersom man inte kan göra uppdragen utan en ponny.
 
"Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen"
 
Så hade jag inte haft en ponny, vet flera som faktiskt inte är intresserade utav att ha en. Så måste det kännas lite mjääk.... Kan inte förklara det bättre en så. Jag hade nog blivit pissed off och klagat till supporten som säkert 14928 personer redan gjort.. Men bara för att! haha.. Man vill ju köra alla uppdrag hela vägen lixom :)
 
Hur tänker ni? Har du köpt eller funderat på att köpa en ponny på grund av uppdragen tillomed?
 
 
Söta var dem iaf, tycker mycket om den bruna. Men NEJ säger jag till mig själv hehe..
 

 

» Veckans fråga (Funktioner) «

 
 
 Denna veckan har Haley Rainstorm svarat på frågor om funktionerna på SSO.
 
 • VIlken är den bästa funktionen som kommit till SSO under tiden du spelat? - Det är utan att tveka transporterna, det var skit jobbigt att rida överallt innan de kom, speciellt för mig som är så lat.
 • Vilken är den sämsta funktionen som kommit till SSO under tiden du spelat? - Att betala för att byta hemstall... Innan de gick ut med nyheten kunde man ju byta gratis.
 • Har du några önske funktioner som du vill ska komma till spelet? - Det är några stycken, 1. Sätta follow på en person man är i grupp med så hästen springer efter karaktären utan att man själv måste reglera hastgheten eller styra.. Märks det att jag spelar wow eller haha? 2. Kunna vissla på sin häst ifall man suttit av och gått iväg från den, typ när man gräver mask osv. 3. Nya dekorationer till hästarna tänk dig en fjäder i manen på en pinto?
Tack så mycket Haley för att du ställde upp!
 

 

» På svenska «

Grillningen fortsätter! Dissar eller hissar alltså mina egna namn på hästarna och mig sjäv på svenska.
 
Jag kör mina hästar i ordningen jag köpt dem och idag är det alltså Eveningking och Rockstars tur.
 
 
Alltså öh what.. Har jag ens översatt rätt? Skymmningskung.. Låter som att nån varit lite på lurven när man döpte sin häst. Haha jag tror helt ärligt att jag inte tänkte hans namn på svenska.. Det låter ju typ ur dumt? Rimmar dock på rymmningskung vilket kanske var lite passande. ;)
 

 
Alltså denna häst är ju bara så rätt.. Han var den första att bryta mitt "natt" mönster jag alltid döpte mina hästar till och alltså Rockstjärna? Jag skulle vilja ha det namnet på en häst alla dagar i veckan! Grymt, grymt, grymt.
 

 
I morgon får ni ännu ett inlägg om namn på svenska och då äre mini skiet som är sist ut <3
 
 

» Onsdag! «

Godmorgon! Idag är det onsdag och uppdatering + veckans fråga.
 
En ganska bra dag i SSO väg alltså, vad tror ni händer på uppdateringen?
 
Jag tror att eftersom förra veckans var rätt liten och tråkig så kommer det nått lite större eller nått mellan stort och en presentation av något större. Nya ponnysar skulle inte vara helt omöjligt då de ändrat lite där nere vid hamnen där de står. Men gud så jobbigt det skulle bli, min lill skiet är ju snart i level 15, vill inte ha mer nu haha.. Jaja det återstår att se, får försöka skynda mig hem för att kika på uppdateringen senare. Glöm inte veckans fråga här på bloggen klockan 12.00!
 
 
Min lill skit och Doris stor skit står och kramas på VG <3 Aww gosisar.
 

 

» Vinnarna i klubbens utställning (Röd) «

Har precis haft utställning med klubben och jag bestämde att de skulle matcha ihop en outfit med rött!
 
 
 

 
Tyvärr kom inte så många vilket råkade göra allting väldigt mycket svårare.. Men hursom vinnarna presenteras alltså här på bloggen alltså och jag kommer bedöma outfitsen.
 
 
Amanda
Hiss - Gillade att du körde en lite coolare outfit med svart cowboy hatt + solglasögon.
Diss - Hade velat ha det mer matchande ihop med hela hästen.
 

 
 
Hiss - Schabraket och Lindorna är jätte snygga ihop och pluspoäng för att du lyckats matcha in handskarna och schabraket också.
Diss - Du hade kunnat fokusera på mindre rött och de röda sakerna som verkligen är samma färg.
 

 
 
Vivvi
Hiss - Schabraket och skorna är hur snyggt som helst ihop.
Diss - Tränset passar inte så bra till resten.
 

Eve
Hiss - Trots att du inte använt rött av helt samma färg, matchar endå alla röda sakerna med en annan röd sak vilket gör att det funkar.
Diss - Hade gärna sett ett par svarta handskar till den här outfiten.
 

 
 
Eve ville att jag skulle bedöma mig själv också ;)
Hiss - Att matcha lindor, schabrak och tröja är enligt mig basic och blir alltid bra.
Diss - Schabraket lyser liite för mycket.
 

 
 1. Evelina Silverknight BLOGG
 2. Willow Bravebrooke
 3. Violet Crazypaw
 4. Amanda Wolfdaughter
 5. Courtney Silverhill
Denna gången fick alla plats på prispallen för att ni var så några! ;) Grattis <3
 
Ge mig gärna önskemål på färger inför nästa utställning! (Trots att du kanske inte är med i klubben men har en asa snygg färg du vill se här endå)
 » På svenska «

Idag är Dragonmaster sist ut, har tidigare under veckan grillat mina andra namn på hästar och min karaktär och jag tycker det är lite skojj!

 
 
 
Liten ska vara kaxig eller hur? Men på något sätt så tänker jag mig en rutten gubbster (Gammal gubbe) ute i skogen i ett slajmigt hus eller nått. Som är störd och tror att han är nån slags drakfödd mästare hahah.. Öhm vad säger ni? Han är iaf min lill skiet <3
 

 
Då har jag grillat mina nuvarande hästar, dags för någon annan att ställa upp på detta? Låta mig grilla era namn haha men ni får lova att inte bli ledsna, så ställ inte upp om du vet att du tar åt dig. Eve, Haley, Doris eller Emma kanske? Komigen nu ställ upp någon! Nejmen ärligt får se.. Känns ju lite taskigt endå?
 


» Godmorgon! «

Godmorgon på er! Hoppas ni är taggade inför denna tisdag. Jag är kanske fruktansvärt otaggad haha.. Ja som jag skrev igår så är det sjukt mycket just nu, men men bara att ta sig igenom det! Har försökt levla lill skieten lite grann och level 15 känns inte så långt borta. Snart är vi där!

Ikväll ska jag ha aktivitet med klubben, det blir utställning med temat rött! Yäy, älskar sånt här haha. Även fast jag inte är med i själva utställningen ska jag ju också klä mig i rött såklart. Har ju en favorit outfit i rött men den vill jag ju inte ta de blir lite tråkigt, så jag knåpade ihop två till, den första blev jag inte riktigt nöjd med och gjorde lite justeringar. Vad tycker ni? 
 


» Kvällens planer! «

Eftersom jag inte spelat på hela helgen måste jag prioritera lite saker.
 1. Levla
 2. Fiska
Detta anser jag är viktigast just nu, hinner jag så plockar jag lite sprickor också. Sedan är det aktivitet klockan 19.30, ska tävla lite grann och ha kul helt enkelt. Detta är alltså vad jag ska göra ikväll. Intressantare än så blir det nog inte haha :) Ser fram emot aktiviteten iaf, saknat mina drakar <3» Stress «

Hej på er! Gud alltså just nu är mitt irl liv ganska kaos, har miljoner saker att göra osv. Så Bloggen kanske blir lite lidande, eftersom jag inte var hemma och kunde tidsinställa i helgen heller.. Shame on me!
 
Nejmen veckans fråga och serien kommer ju som vanligt, ska försöka tidsinställa till mornarna och skriva en stund när jag kommer hem eftermiddag/kväll. Det är ju inte så dåligt det heller ;)
 
Vad tycker ni om att "Så gick det för Mary och Flippen" publiceras på söndag? Jag är as hajpad! :D
 
 


» Clean & Classy «

 
 
Vad tycker ni om våra outfits? (Nej jag och Eve klär oss inte lika dant hela tiden..) Även den här outfiten väljer vi att bära lite olika men båda är galet snyggt eller hur? Min är ju mer dressyr flash medans Eve har mössa och ser mer chill ut men endå sjukt classy! Najs i like it, grrrr.
 
Älskar Bilden på mig och Kingen på bryggan, han är ju så snygg <3
 


» "Du ser ut som min pappa" «

I veckan, nu ska vi se torsdags kan det varit? Så var jag och nåra i klubben i ML. Då kommer det fram en spelare till mig och pratar i säg chatten: "Court, med det där sminket och glasögonen så ser du ut som min pappa" Jag såg inte detta då jag var helt inne i klubb chatten (Var på aktivitet) Men när jag sedan kollade i säg så ser jag detta och börjas as garva, vem fan säger så!? Hahah det var kul iaf. Lite taskigt menat dock tror jag nog ;) SÅ shame on you!
 
 

 

» Godmorgon solstrålar! «

På lördagar har jag nästan aldrig tid för att spela, full rulle irl helt enkelt. Men jag förbereder ju tisdinställda under veckan så bloggen blir inte tom.
 
Tänkte bara påminna er om att det är serie släpp i morgon klockan 14.00 som vanligt och ifall du är en ny läsare eller kanske struntat i att läsa mina serier så gör det NU ;) lyssna sa ja!
 
 1. Historien om Mary
 2. Min bästa vän Melanie
 3. Dunken & Bunken - En färdig del + en pågående.
 
Nedan ser ni de absolut FÖRSTA bilderna jag lade upp i den här bloggen :) <3 Jag och min fina fina Nightwhisper. Haha observera hans orangea stjärnor han fick på sitt träns.
 
 
 
 

 

» Min nya serie «

Som några kanske misstänkte så kommer den handla om Sneakydragons, ni kommer få en inblick i våra aktiviteter och vardag till tävling, men det börjar också hända mystiska saker i klubben som ingen kan förklara. Detta måste redas ut och en lång resa väntar för några utav medlemmarna. Ni kommer få följa oss i gråt och skratt, hemskheter och mirakel. Jag längtar tills första avsnittet, gör ni?
 
 
 


» Fredag! «

Godmorgon härliga fredag den 13, viste ni att det var den 13 också? ;) scary, jag ska lätt se en skräckis ikväll o äta tacos mihihi. Nej alltså jag kan inte beskriva hur mycket jag sett fram emot denna dagen helt ledig, häst ledig, krav ledig. Helt enkelt kan jag göra exakt vad jag vill idag. Gud vad länge sen! Men jag kan inte sittas vid datorn en hel dag, bara om jag är riktigt seg och det regnar ute. Men iaf idag kommer jag berätta en hemlis!
 
Som ni vet är det Dunken & Bunkens sista avsnitt på söndag klockan 14.00, Därefter kommer "Hur gick det för Flippen och Mary" måste bara understruka detta så det inte blir några missförstånd. För sen EFTER Mary så har jag börjat på en ny serie och den tänker jag presentera idag, här får ni ledtrådar:
 
 • Mycket gult
 • Mysterier
 • Vänskap
 • Skräck
 • Skratt
 • Träning och vardag
Kika in här senare så får ni se ;) Kram på er hoppas ni får en underbar fredag! Glöm inte dagliga idag ;)
 
 

 

» Känslan när man «

 
Stängt alla sprickor
 
 
Levlat

 
Fiskat
 
 
 
Innan klockan 19.00, haha glad heest!
 

 

» Tisdagens lektion + Ostbåge «

Hej på er! Kom på att jag inte skrivit om tisdagens lektion, jag är ju som tidigare nämnt Sneakydragons ridlärare och jag hade min första lektion i tisdags. Jag lät dem jobba myket på volter och stora 8 volten i VG paddocken. På slutet var alla hästarna så fina, avslappnade och låga i formen. Riktigt härligt! Efter lektionen var både hästar & ryttare svettiga så vi gick ner och svalkade oss bakom RH. Jag storm trivs med ridlärarollen måste jag säga och fick massa positiv feedback på mina övningar. Super kul verkligen :)
 
 

 
Haha asså måste bara visa denna failbilden, va ere för jävla ostbåge hahah? :'D
 
 

 

» Nu tävlingsoutfit! «

Fixade ännu en till tävlingsoutfit igår kväll, svart och brunt blev det. Gillar den skarpt! Så nu har jag en svart och en blå. Vad tycks?
 
 
 

 
 
Min blåa :)
 

 

» Smått panik «

Alltså jag köpte ett par glasögon, var bara tvungen. Och så kände jag att de kanske blir snyggare om jag släpper ut håret.
 
 

 
 
 
Men nu har jag panik, har inte bytt hår på.. Ah vet inte hur länge, trivs ju så i min bruna fläta. What have i done typ... Vad tycker ni, behålla eller byta tillbaka?
 


» Veckans fråga (Hästraser) «

 
Den här veckan svarar Vanessa Longheart på veckans fråga och hon bloggar på jorvikosa.blogg.se
 
Hästraser
 • Favorit ras/raser på SSO? -  Jorvikisk ponny, frieser och engelskt fullblod
 • Varför? - Ponnyerna för att de är så söta, Friesern för att deras manar är så fina och så gillar jag hovskägget. De engelska fullbloden är också fina helt enkelt.
 • Önskeras på SSO? - Islandshästar!
 • Önske funktion/funktioner på hästarna - Att man ska kunna leda hästarna och att de ska få en egen vilja.
 • En ras du tycker mindre om? - Achalteeker hästarna på vingården
Tack så mycket för att du deltog!
 
Vad tycker ni då? Kommentera gärna. Missa inte nästa onsdags fråga som vanligt klockan 12.00!
 

 

» A drop in the ocean «

 
Snyggt? Jag älskar det, fick inspiration från Eve men som ni set bär vi dem liiite annorlunda. Båda sätten är skit snyggt verkligen. Skulle dock vilja ha ett par lindor som passade liiite bättre men det duger. Jag e ju så virrig när jag shoppar men hoppas detta stämmer annars får Eve hjälpa hihi ;)
 
Träns - Vingården
Lindor - Fortpinta eller fiskebyn?
Schabrak - Silvergladebyn
Handskar - Fashionbarn
Tröja - Silvergladebyn
Ridstövlar - LT
 

 

» Frågor och tankar till er läsare! «

Hoppas ni har haft en fantastisk dag allihop, jag har precis levlat klart lill skieten för dagen och väntar nu på att min lektion som jag ska hålla i ska börja. Men har lite frågor och tankar till er angående ignorera listan på SSO.
 
 • Hur många kan man ignorera på SSO? Eftersom max antalet för vänner är 50 va? så borde ju desamma gälla för ignorera listan men är osäker. Nån som vet?
 • Jag testade att ignorera min kära vän Eve som är ägare för sneakydragons (klubben jag är med i) och jag blev inte automatiskt utkastad ur klubben, är inte det konstigt?
 • Tänk om man kunde ignorera alla man rider förbi på SSO, då blir man ju helt ensam haha?
 • Tänk att ignorera alla i sin championat grupp, skönt?
 • Jag har inte en enda person på min ignorera lista trots att jag spelat i snart två år, good work?
 

 

» Ny serie påbörjad! «

Jajemen, sent i söndags kväll började jag och Doris spåna. Om ni inte viste det var det Doris som hjälpte mig med "Min bästa vän Melanie" och den blev ju bra eller hur? Och den här serien vi ska göra nu kommer bli grym tror jag. Dock vill jag inte avslöja något riktigt ännu, utan det kommer ett utförligt inlägg senare i veckan. Har en del personer att prata med osådär.
 
Fick frågan om när "Så gick det för Mary och Flippen" publiceras och då kan jag säga som så att den kommer här direkt efter Dunken & Bunken är slut, alltså kommer första avsnittet den 22 september.
 
Har ni inte läst alla mina serier ännu så gör det! :)
 
Historien om Mary
Min bästa vän Melanie
Dunken & Bunken - lite rörig då jag inte kan tidsomställa den när den är under publicering.
 

 

» Sneakydragons på bröllop «

Godmorgon på er! Jag har glömt att skriva om helgens brölopp så här kommer det.
Jajemen, i lördags närvarade vi vid ett Rainbowdragons brölopp. Vi dansade galet på efterfesten i våra gula outfits men som vanligt är jag sämst på att fota.
 
 
All lycka till brudparet även fast Mill insisterade på att Avalon var tänd på mig, hahahh... :'D
 

 

» Woop woop! «

 
Idag kom min lilla skit äntligen upp i level 13, 2 levlar kvar alltså. De sista är rätt sega men men ;)
 

 
Förutom att levla har jag förberett för min första lektion för Sneakydragons i morgon. Vi kommer hålla till i VG paddocken, och som ni vet är den varken fyrkantig eller har bokstäver. Har testat lite olika övningar och kommit fram till att det är roligast att rida på en 8a samt byta om volter lite grann osådär. I slutet ska jag pressa dem lite och köra lite mini 8or innanför spår.. Men tror först de blir en teori lektion med lite häst begrepp jag använder, när jag höll i nedvarvningen på förra lektionen så vart det lite frågetecken när jag slänger ur mig att : "Håll en stadig yttertygel" , "Känn att de söker sig neråt" eller "rygga" så jag får nog börja med lite sånt först haha.
 
Kommer nog önska att få ha mina lektioner på olika ställen då alla paddockar är bättre för någon speciell övning osådär. Men har haft super problem med vilken nivå jag ska lägga mig på, så tror jag börjar basic i morgon och sedan öka nivån beroende på hur allting går. Lite nervös är jag allt :)
 

 

» Söndagens träning! «

 
 
Nu är det svårt att få med alla fina på en bild!
 

 
Jag sprang i grupp 1
 

 
 
Här kommer Willow i nån jävla super fart och kör om mig som ingenting!
 

 
ML banan vann jag inte utan kom sist, men sen vare dags för slalom.
 

 
 
Vann slalomen och hamnade i final, här ser ni mig och Doris springa för våra liv. Ja Doris vann, haha men ja lät henne vinna hon blir så sur annars... Säger vi <3
 

 
Sedan vare dags för möte och lite grillning och en ny klubbledare utsågs, Haley vilket jag är så nöjd med, rekomenderade henne för Eve också, verkligen as bra kommer det bli tror jag!
 

Idag är inte benen glada, men lill skieten måste levlas endå. Bara o bita ihop ;)
 

» Ingen fasta för Rockstar «

Godmorgon på er!
 
Som ni kanske redan vet fastar mina hästar som jag inte använder, innan har Kingen och lill skiet fått mat för att de används (lill skiet levlas och kingen är klubbhäst). Nu har jag också börjat mata Rockstar, woho se där ;) Eftersom han snart ska börja levlas så fort lill skieten är i level 15.
 
Har börjat tjäna mer och mer pengar nu vilket är härligt, stachar hö som en galning. hehe :)
 
 


» Fräck outfit! «

Köpte lila space leggings igår lite spontant och satte ihop en outfit, vart rätt grym?
 
 
 
 
 
Leggingsen kommer ifrån AAE butiken vid observatoriet och påminner om ormskinn eller leopard eller hur? :) Finns i flera färger!
 
Klockan 14.00 äre serie släpp här i bloggen, i vanlig ordning :)
 


» Hot or not? «


Nytt smink! vad tycker ni?
 

 
 

» Nostalgi! :) «

Hej på er! Idag tänkte jag bjuda på lite gammla bilder. Kanske är kul att se?
 
Min första häst Braveheart (såld) klarade inte av henne vilket syns på många bilder..
 
 
 
Hade jag orkat med henne hade hon nog blivit ur fin! Detta va då under tiden jag var testryttare (LT). Jag bloggade här tillsammans med Evelina Westson.
 

 
 
Det var minst sagt kaos när morganerna kom, jag hittade Moondancer där inne nånstans iaf :')
 
Jag och Moondancer ute och levlar, här hade funktionen dölj min hatt precis kommit. Vad tycker ni om mig som blond? ;)
 
 
Duschar av en svettig Moonie
 

 
Braveheart och Nightwhisper tyckte mycket om varandra..
 
 
 
 
Fina Braven <3

 
 
Aktivitet med en utav klubbarna jag varit ledare i.
 
 
Jag och Justin haha.
 
 
Tokiga braven igen...
 
Gillar det röda håret! Men minns att jag hatade att matcha med det, svåårt. Men snart ere nog dags för en klippning haha. Har blivit så knepigt när man har olika karaktärer att spela i serierna, och de kan ju inte gå från svart till rosa på ett avsnitt lixom haha..
 
Dessa bilder är heller inte as gammla, sånt har jag inte. Började blogga rätt sent :/ så synd!


» Träningskläder «

Godmorgon på er! Idag är det lördag vilket betyder att det är söndag i morgon och serie släpp. Wooho. I morgon är det också fysträning för oss i klubben. Såhär kommer jag se ut då. Queen kommer bära mig dit och har då matchande utrustning såklart.
 
Stackarn som ska bära mig hem efter att Eve mördat oss hahah.. Vad säger ni hot or not?
 
Ha en bra lördag finisar!
 
 


» Sneakydragons «

Igår kväll hade vi lektion, jag fick hålla lektionen när det var dags att trava av. Tycker det är roligt och det verkade uppskattas. Förutom Vivv som blev lite förvirrad av mitt häst snack haha <3 Men det verkade uppskattas iaf och Eve gav mig en ny titel, Ridlärare! :) spännande, det ser jag fram emot. Tack fina du!
 
 
 
Först hade Eve den riktiga lektionen, tog inte alls mycket bilder man blir ju helt inne i själva aktiviteten.
 

 
Efter min nedvarvning så kramades vi lite, så duktiga <3 haha

 
 
En timma efter lektionen ungefär hade Emma picknik och det var många som kom faktiskt!

 
 
Sedan gjorde jag lite sysslor, och stog lite på lill skieten. ööh? haha..
 
Sneakydragons är så härliga, vi tycker så mycket om att hänga lixom. Och när vi kommer helt knallgula på våra mörka hästar är det svårt att missa oss, folk stannar och tittar jätte nyfikna, det är super kul!
 
Hoppas ni får en bra fredags kväll, jag ska ta det lungt. Kanske spelar senare sen men först ska jag på middag oså. :)
 


» Ponny vs. Häst «

Japp har funderat lite kring detta ett tag, det är väl inte direkt några jätte funderingar heller men ja here we go.
 
När jag levlat min ponny Dragonmaster så har jag funderat på hur annorlunda det är att rida honom jämfört med en häst, ja i början var det riktigt pain för det gick otroligt sakta. Men nu när han börja komma upp i level så känns det endå helt okej och jag ser mållinjen närma sig, och han är så otroligt lätt styrd. Om vi tillexempel tar skogsbanan vid vingården när man ska svänga slalom ner för backen innan man hoppar över betong säckar m.m. ni vet vad jag menar? Där måste man ju sakta ner svänga och öka med de stora hästarna medans ponnyerna bara rullar på, Banhoppningen i ridhuset är också lättare. Min fråga är alltså ifall man kanske tjänar på det? Att kunna hålla jämn fart och ta bättre vägar, istället för att reglera farten hela tiden med en stor häst. Ska bli kul sen när jag börjar rekord tävla mina hästar och kan jämföra bättre, detta är ju än så länge bara hypoteser.
 
 
 
 Jag vet dock inte om detta lönar sig i champen där de är ifs mycket svängar men också mycket raksträckor. Vad tror ni har ni några tankar?


 
 
 

» Nya handskar! «

Godmorgon på er! Fredag idag vilket betyder att jag kommer göra dagliga och tjäna storkovan. Bästa dagen på hela veckan också, jag bara älskar fredag kvällar. Just nu är jag ute hos hästen och ska köra ett långt skritt pass i skogen innan skolan (Tidsinställar drottningen), sedan har jag skola en liten stund innan det är dags för fredag <3 Hem och myysa bara och en stund vid SSO såklart. Lugn fredag med andra ord.
 
Btw. Köpte dessa från the fashion barn (Silvergladebyn) i måndags, kollat på dem länge men tyckt att de varit rätt saftigt pris (98sc) men i måndags kunde jag inte hålla mig, de passar ju till typ allt!? Så snyggt med diamanten också.
 
Gillar ni dem?
 
 
 
Gjorde en outfit med mycket inslag utav grönt till mig och lill skiten, vad tycker ni? Jag gillart.
 

 

» Moorlandstallet? «

Haley skrev till mig i klubbchatten att hon tyckte de såg annorlunda ut vid den där delen som man är i när man loggar in för första gången, jag kommer dit och jag vet helt ärligt inte. Det känns ju som de håller på o gör om det men ja inte vart där på 1,5 år ungefär haha. Vet ni?
 
 
 
Kolla de små "hagarna"
 

 
 
Öppna fönster och flera dörrar som ser ut som ingångar.
 

 
 
Huvud ingången?
 

 
Vad tror ni? Om de håller på och gör om tycker jag det känns som att alla de olika delarna kommer vara olika saker som tex. Huvud stall, litet stall, sadelkammare, foderkammare m.m. Och att man kan välja vilka hästar som ska stå i de små hagarna. Åh vad kul det vore! Alla flyttar tillbax till Moorland hahah..
 


» Historien om Mary avsnitt 1 färdig! «

 
Jajjemen, äntligen är första avsnittet färdigt! Men det är ju verkligen ett måste att läsa Historien om Mary först så gör det NU! ;)
 

 

» Hemma <3 «

Denna morgon har jag ridit hem hästen, så här har vi en klassisk öron bild på ridbanan haha, snyggt. Jätte skönt att komma hem faktiskt. Så nu ska hon sättas igång igen och få bort tjockis magen. Boxen städade jag ur efter vi dragit till betet så behövde bara sopa ur snabbt o ta bort lite spindelnät,lägga in ny torv och blanda i lite halm (för att hon ska ha nått o göra). Sedan fick hon en dusch och en liten torka promenad innan jag ställde henne i boxen, hon är ju min deltidshäst så hennes ägare kommer ut snart och ville longera henne och sedan ska alla grejjer smörjas (woho jag slapp). Ehm ja detta handlade ju inte direkt om SSO och jag tycker inte särskilt mycket om att skriva om mitt IRl liv, då hade ni blivit bombade med puss bilder och öron bilder haha.. Men hade helt enkelt inget annat att bjuda på då jag inte spelade igår kväll eller i morse.
 
 


» Solglasögon «

Ja som ni säkert vet så kommer det alltså glasögon och solglasögon i nästa veckas uppdatering, detta är någonting jag aldrig tänkt på är jag ensam? Men ja vi får se hur de blir nästa vecka helt enkelt. LT medlemmar skulle få nåra speciella eller nått sånt, det blir spännande o se va de blir!
 
De på bilden ser ju helt okej ut iaf, undra vad som kommer mer? Gubben kanske är super söt i ett par glasögon haha.
 
Jaja hoppas ni har en bra kväll, jag är inte hemma iaf så inget SSO för min del, men jag är tillbaka i morrn.
 
 

 

» Veckans fråga (Originalhästen) «

 
Denna veckan har Ellie "Doris" Gladeforce svarat på frågor om sin original häst!
 • Vad tycker du om din original häst? - Åh den är bäst! Helt klart min favorit, även fast det finns fina hästar bland de nya :)
 • Om du kunde, skulle du byta ut din original häst? - Never ever ever ever
 • Anser du att man borde göra huvud uppdragen på original hästen? - Alltså näej det tycker jag inte, vad spelar det för roll lixom?
 • Har din original häst någon "roll" i ditt spel? Ex. Gammal, championathäst, såld på låtsats osv. - Ja då är Baby iallafall inte låtsats såld! Hon är ju en del av min profil på SSO, mitt prio har ju nu varit att levla de nya hästarna så hon har blivit lite stående, så vi rider mest runt och myser ihop :)
Tack så mycket för att du ställde upp! Nästa onsdag klockan 12.00 dyker en ny fråga upp.
 
Hur ser ni på era original hästar? Dela gärna med er bland kommentarerna :)
 


» Godmorgon! «

idag är det onsdag och uppdatering, taggade? Undra vad som kommer idag... Inget stort tror jag, men man vet ju verkligen aldrig haha.. 
 
Igår hade jag HELA dagen för SSO och idag är det helt tvärt om, känner mig lite bättre så jag ska prova på och träna igen eller iaf ta en promenad, Sedan måste jag plugga, hinna spela liiite efter uppdateringen och sedan göra mig i ordning för att käka med nåra kompisar. Så jag är så nöjd över att jag gjorde ALLT igår och tjänade en del cash och xp. Idag siktar jag mot att hinna levla innan uppdateringen iaf!
 
Igår vare så mysigt, levlade och gjorde dagliga med Eve utan stress, vi lixom bara var.. Annars brukar ja stressa för att hinna levla, blogga, fiska, aktiviteter ja ni vet. Nej så de var verkligen jätte härligt igår, tack Eve! :)
 
 

 
Chiara joinade oss vid fisket och sedan våldgästade vi nåras picknik haha :') Eller nej egentligen inte för vi frågade faktiskt om vi fick va me!
 

 
Haha detta var lite kul, när vi va klara med sprickor och fiske så bara följde ja efter Eve (hände en sak i klubbchatten) så jag tänkte inte så mycket på vart vi va på väg. Kommer upp på ett berg och ser en massa gula vänner. Åhå kul tänker jag och byter om till min klubboutfit också, och när vi stått där ett tag lite tysta så bah men vafan gör vi här? så jag frågar haha, och de är ju event!? hahahh såå jäkla lost. Jag tänkte lixom kul att vi råkade möta ett gäng sneakys i sin fina dress lixom.. Ah ibland alltså. Bäst är ni iaf <3
 

 

» Flumm med klubben «

Igår kväll hjälptes vi åt i klubben att tillverka Haleys serie, spännande va? Tänk att jag också kan vara statist haha, det var riktigt roligt. Tror det blev bra iaf men vi ska fortsätta lite idag. Kolla vad hjälpsamma alla är vi var flera stycken! Min nästa serie kommer att handla om klubben eller iaf spelas utav folk o klubben, för herregud vad mega bra det kan bli när så många kan hjälpa. Ni är bäst <3
 
Idag har jag gjort alla tävlingar + sysslor och några dagliga + fiskat och stängt sprickor. Haha så går det när man är sjuk, riktigt skönt :)
 
 
 
(typ här spårade vi ur.. Hunter sätter på stackars Vivvi haha..)
 
 

 
 
Men titta mysisen <3 Lill skiten alltså, dö charmig.
 

 

» Jag vill läsa era bloggar! «

 
Jajjemen, vilka är ni som läser här egentligen? Jag är så nyfiken.. Kommentera er blogg adress så kikar jag in och lämnar en kommentar :)
 


» Träna träna! «

Hej på er! I söndags körde jag lite kontroll utav alla banor och testade vilka banor som går att springa själv utan sin häst. Främst för att jag hade en ide om en aktivitet till klubben, vi ska börja fys träna! Så en två banor i veckan ska springas tror jag, Eve som är in charge. Och sen för att bara testa helt enkelt, detta är ett tips till dig som är klubb ägare eller som bara vill ha kul ihop me nåra vänner.
 
Men iaf de va rätt kul, tar sin lilla tid. Köpte sedan en tränings outfit som kommer längst ner. :)
 
 
 
 
 
Banor som går att köra utan häst:
 
 • Moorlands alla banor inklusive barrel racet
 • Fortpinta
 • Steves
 • Valedalesjön
 • Galoppbanan
 • Gyllenbladsstallets tävlingar, dock inte banhoppningen såklart.

 
 
Snyggt? Älskar linnet från fashion barn såå himla gulligt.
 

 

» Dam dam dam dam! «

Hej på er, denna eftermiddag/kväll har jag ägnat min tid åt att levla, fiska och stänga sprickor. Lagom kul sådär ;) Men nu är lill skiten på level 9! yeees de går frammåt.
 
Men ja jag har gjort nått annat idag också! Har börjat skriva på första avsnittet av "Så gick det för Mary & Flippen" wiihoo! Inte klar dock ska fortsätta i morgon. Första avsnittet kommer publiceras den 22 september, så taggad!!
 
Läs mina serier vettja! :)
 
Min bästa vän Melanie
Dunken & Bunken (Lite rörig just nu eftersom den fortfarande håller på och publiceras varje söndag)
Historien om Mary
 
Puss på er! :)
 
 
 


» Skattjakt! «

Igår hade vi skattjakt och det var så himla kul, det gick ut på att Eve delade in oss i lag och så gömde hon sig. Sedan gav hon oss en ledtråd som t.ex. första ledtråden var "Ett hål" så får man snacka ihop sig i gruppen och sedan äre bara full fart! Detta var faktiskt min ide på aktivitet också, vi höll på i 2 timmar! Helt galet, och vad roligt vi hade. Mitt lag vann btw ;) hehe.. Så grymma var vi, Jag, Amanda, Haley och Bina var med oss en stund.
 
Tog mycket mer bilder men eftersom jag inte har Bandi så failar det såklart, mst fixa det idag!
 
 
 
Som sagt hade roligare bilder, men men... :)
 
Sneakydragons <3
 

 
 

» New in «

I onsdags på våran kram med klubben bestämdes klubboutfit, eller ja temat iallafall och det blev som ni ser gult och svart! Det blev hur häftigt som helst och vi syns verkligen på våra events haha ;).. Min outfit ser ut såhär just nu men den kommer antagligen byggas på hela tiden. Det enda jag behövde köpa nu var tränset och kappan resten hade jag.
 
 
Träns - Silvergladebyn
Sadel - Påskuppdrag
Lindor - ?
Schabrak - ?
Skor - Fort pinta (Disko kläder)
Byxor - Silvergladebyn
Kappa - Fiskaren i ML
Hatt - Fort pinta (Disko kläder)
Handskar - Fort pinta (Disko kläder)
 

 
När jag endå var i silvergladebyn så passade jag på att köpa ett gulligt schabrak, ska försöka få ihop en baby blå outfit här snart! Fin va? Passade min lilla sessa <3
 
 
 

 

» Intervju med mig! «

Nu finns intervjun uppe på Eves blogg, in och läs! :) silverknight.blogg.se/
 
 

 

» Godmorgon! «

Har haft så himla mycket att göra i helgen så bloggen har tyvärr fått lida lite, men ja jag är ju tidsinställar drottningen haha. SÅ nu sitter jag här i lugn och ro och ska skriva rent alla veckans frågor och komma på nya, sedan äre bara att köra igång och "Intervjua" folk igen. Eller kan jag kalla det så? Jag ställer ju frågor och vill ta reda på folks åsikter.. Hmm.
 
Jaja idag kommer avsnitt 2 utav Dunken & Bunken (tjuvryttaren) ut 14.00! Så det blir som vanligt ingen bloggning efter där så att ni inte råkar missa det. Tänk på att alla mina serier finns bland kategorierna så det är bara att läsa på!
 
Hoppas ni haft en bra helg! Pussinuss