» Nemo & Doris «

Igår vare äntligen Nemo och Doris kvalitets tid, vi har inte haft tid att hänga runt på ett tag.
 
Det började med att Doris skulle köra Moorlands championat och jag följde med som stöd, tog lite balla bilder under tiden hon körde. (De kommer upp sen för de är outfit bilder) Men hursomhelst så står jag vid Mållinjen och väntar och ser en Doris komma springandes från Moorland tantens hus (Så svårt och stava). Doris är arg som ett bi vill jag lova och spottar och fräser. TYDLIGEN så hade hennes vänster knapp på tangentbordet hoppat av när hon tävlade och då gick allting utför. Doris är världens sämsta förlorare och beslutar sig för att gå loss på allt och alla.
 
 
 
 
 

 
På något sätt kom vi fram till att det var tantens fel alltihop så hon skulle tyvärr få ta smällen för att Doris förlora.
 
 

 

 
 
 
Ja hon överlevde så jag kissade på henne istället..
 

 
Efter en stund inser vi att jag ska ha min lektion i Moorland nästa vecka, jag blir såklart förbannad på Doris som eldat upp hela skiten så hon får ta och bygga upp allting igen!
 
 
 

 
 
Eve vill plötsligt bjuda på pannkakor i Firgrove, lite konstigt då vi Doris precis vart värsta brottslingen. Men vi tackar jag och mumsar i oss. Efter det här blir det svart och finns inga mer bilder.. Det visade sig att Eve förgiftat pannkakorna, SÅKLART! Så vi blev färgblinda :(
 
Haha asså oklart? Älskar och hänga med er iaf <3
 

 
 
 


äähähähähäh <3

2013-09-20 // 11:32:34

Haha fredagshumor ;)

2013-09-20 // 11:34:52

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback