» No game men bloggen hålls vid liv :) «

Jag kommer knappt vara hemma fre,lör och söndag. Min bästa vän ska lämna mig i ett år och jag kommer antagligen gråta floder denna helg. Så blir nog inget spelande förens söndag kväll kanske. Men har förberett lite tidsinställda och ett skvaller åt er denna helg. Så hoppas ni får en underbar helg, Oh herregud nu börjar jag grina igen. Alltså jag är såklart sjukt glad för hennes skull men förstår inte hur jag ska klara mig utan att ha henne ett samtal och en promenad bort.. UH <3
 
Hoppas ni får en fantastisk helg!
 
 


» Battle Royale «

Igår hade vi ett sånt jävla roligt event, tummen upp för Frida och Haley! Battle Royale är alltså som filmen hunger games. Och det var vad vi skulle göra i gyllenåsarnas dal. Vi samlades vid champet och fick veta regler osv.
 
 
  1. Man dödar varandra genom att bjuda in till grupp (Acceptera inte grupp inbjudan, du är död så skritta tillbaka till champet)
  2. Vid startstkottet springer alla från startlinjen och har 5 minuter på sig att gömma sig.
  3. När 5 minuter gått är det ditt eget val ifall du gömmer dig på ditt ställe och väntar på att nån ska komma förbi så du kan hoppa fram och mörda den, eller om du är en blodthörstig mördare som jagar ifatt offer i hela gyllenåsarnas dal.
  4. Man får inte gå över bron till fiskebyn.
  5. Alla som tävlade var gula så att vi skulle känna igen varandra lättare samt maskera oss väldigt bra i gåd.
  6. När det är 2 personer kvar vid liv kallas dessa till en duell vid champet.
 
 
Startskottet gick och jag tog mig snabbt som fasiken längst upp på berget i fågelskrämsåsen, här hade jag bra utsikt ifall någon skulle komma in genom grindarna.
 
 
Efter en stund insåg jag att man är starkare om man är fler så jag paktade ihop mig med Evelina. Jag valde att lita på att hon inte skulle mörda mig. Vi klarade oss jäkligt bra och överlevde i ungefär 40 minuter ihop, mördade gjorde vi också.
 
När det gått 40 minuter ropades alla överlevande in till champet (För att de inte skulle bli så långdraget.)
 
 
I en duell står varje ekipage i ett varsitt hörn tills ledaren räknat ner, då ska vi mörda varandra så snabbt vi kan. Här kunde jag och Evelina alltså inte pakta mer och trots att vi då litat på varandra genom hela spelet måste vi döda varandra för att endast en kan ta sig levande ut ;)
 
 
Jag var the last one alive och vann alltså battle royale, grymt!
 
Vi körde en gång till sen ett par stycken men då bara på gyllenblads stallets ö, så denna aktivitet får anpassas efter hur många medlemmar som kommer oså. Jag hade dö roligt!
 


» Jag vet en häst som är extra lycklig :) «

Och det är lilla Sture som har blivit levlad av Evelina (Människo Sture) idag medans jag suttit som sällis på TS för att jag hållt på i timmar med ett projekt. Så idag slipper jag alltså levla, mycket skönt!
Tusen tack käraste EveSture <3
 
 
 
Snart level 14 och min kissekatt (Tiger) är snart level 9 :) De går undan!
 


 
Mitt stall är lite såhär just nu hehe (Kastar mig in och ut med olika hästar & outfits) olydiga rymlingar!
 

 

» Mycket utklädnad «

Ja jag har massor med ordnade outfits som är utklädningskläder.. Vad tror ni jag sysslar med egentligen?
 
 


» Morning! «

Tjenis, vad roligt att så många verkade tycka om nya YT-serien. Nu får ni vänta tills på onsdag innan avsnitt 2 kommer hihi. Jag bloggar ju ingenting vid avsnittssläpp så får ta igen lite här nu, vad gjorde jag igår? Alltså jag spelade och pratade med Sture typ hela dagen verkligen.Jag gjorde alla nya dagliga som kom med uppdateringen och köpte ett par av byxorna i den nya affären. Vill bli beundrad nu så jag kan köpa byxor med ridstrumpor GAH! Sedan på kvällen hade vi möte och var lite sneaky hihi. Efter mötet ville Kim låna oss och filma lite uppdrag så vi hängde med honom ett bra tag. Sedan kidnappade vi honom och flängde runt lite mihi.. Mycket trevlig dag iallafall! :)
 
Ikväll är det Haley och Fridas event som de planerat med och det ska bli spännande att se vad de hittat på.
 
Hoppas ni får en bra dag, vi hörs sen :)
 
 
 

 
Juste i förrgår filmade jag med Annie också, hon har ett litet kul projekt på gång hihi. Så håll utkik på deras blogg! AnnieBretta.blogg.se
 
 
 

 

» Historien om Flippen & Mary, Avsnitt 1 «

Här kommer första avsnittet av Flippen & Mary. Äntligen drar en ny serie igång!
 
 
 
Somsagt är jag väldigt missnöjd med textfunktionen i detta avsnitt, det är den vanliga texten i resterande avsnitt. Nu hände det inte så mycket i just detta avsnitt utan här får vi mest lära känna Mary men jag vill endå veta vad ni tycker. Vist är den lite mysig att titta på? :)
 


» Vackra häst! «

Tagit lite bilder på Tigereye så att han också får en presentation här på bloggen. Dock är det ju så svårt att välja ut bilder på denna underbara häst! Kolla på honom herregud.. Yummie.
 
 
 
 
Han är så fantastiskt snäll också, en häst med ett stort hjärta!
 

 

» Just nu «

Levlar min tigerkatt innan det är dags för lära känna varandra event, vi har det lite då och då eftersom de kommer och går medlemmar i klubben oså. Ska bli trevligt och det är alltid spännande att se vad folk undrar om mig. Har ni frågor vet ni väll att ni alltid kan ställa dem bland kommentarerna, jag svarar på allting som behöver ett svar :) (Inte helt säkert att jag svarar på frågor som rör mitt irl liv.)
 
 

 

» Avsnitts släpp i morgon! :) «

Ja i morgon släpps första avsnittet av "Historien om Mary & Flippen" vilket ska bli jätte roligt, det är totalt 7 avsnitt som kommer släppas. Det är en historia om äkta kärlek och den är riktigt fin och har varit rolig att spela in. Eftersom jag redan har berättelsen som ett manus ifrån bildserien har det inte alls varit lika mycket jobb som med Jorvik vampyren så allting har gått mycket smidigare samt att jag kunnat spela nästan allting själv. Jag är nöjd med serien men det är såklart ingen Jorvik vampyren direkt. Men jag hoppas att ni ska tycka om den, den är väldigt mysig att titta på och några av er kanske känner igen er i Mary? Vi får se.
 
Första avsnittet testade jag en ny textfunktion och nu i efterhand är jag jätte missnöjd, så resterande avsnitt kommer texten se ut som vanligt och inte som i första. Men försök att strunta i det och ta åt er berättelsen. :)
 
Är ni spända på att se första avsnittet i morgon?
 
 


» The power of witchcraft «

 
 
"Powers of the earth and the Dragons come to me.
Give me the powers that right now I so do need.
Healing powers in this tape I bind to thee,
as I will it, so then will it be.
And if more power this spell may need,
May the Dragons then, as they wish, intercede."
 

 

» Bilder ifrån kvällens maskerad och teater! «

Det var så roligt ikväll, vi startade med frågesport om de fyra karaktärerna, sedan delade vi in karaktärerna i grupper och lät dem spela tetater. De fick ett varsitt tema i gruppen som de skulle förbereda en teater kring, de va så galet roligt att se hur de asträngde sig!
 
  • Misslyckad dubbeldejt
  • Din grupp är med i the hunger games, hur kommer detta sluta?
  • Ni ska utse en NPC till president, vem och varför?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så duktiga! <3
 

 

» Vad är en bal på slottet? «

Halloj! Är precis hemkommen och har gosat ner mig i sängen med datorn. Ska snart bege mig till slottet för en maskerad med lite andra aktiviteter. Ska bli hilma roligt! Ikväll är jag Baronessan och ska möta upp min käre Godfrey, det är vi som är värdar för maskeraden så de e klart vi måste matcha hihi..
 
 
Vad gör ni för kul ikväll? :)
 

 

» En lång måndag och ny vecka! «

Hej på er :) Idag är det måndag och jag ska snart dra mig mot skolan, jag promenerar fram och tillbaka och då går jag ungefär 1 mil, det är så härligt! Jag är inte klar i skolan förens 16 idag och jag ska promenera och shoppa lite efteråt. Så kanske är hemma vid middag runt 6 ikväll, alltså inte mycket dator tid idag. Men ikväll ska jag och Sture hålla i ett super kul event, kan inte avslöja för mycket men vi har bett dem klä ut sig till antingen Avalon, PI, Mr. Sands eller Alex. Vi ska leka i slottet och resten är lite secret stämplat. Men jag är taggad de ska bli så kul :) Tycker så mycket om alla drakarna <3. Har hänt lite tråkigehter i helgen så hoppas vi kan ha kul tillsammans idag. Men först ska jag ta mig an denna LÅNGA måndag men jag är på bra humör och ska kämpa mig igenom den, shopping efter skolan så då kan man ju inte vara annat än glad mihi.
 
Det är ju ny vecka också vilket innebär att första avsnittet av Mary & Flippen släpps på onsdag, taggade?
 
Ses ikväll fina ni! <3
 
 


» Placerad i sneaky maraton «

Jag hann in till maratonet, det var nog det stressigaste jag gjort. Det var alltså som en levlingsrunda där vi inte fick gena utan springa på alla stora vägar och tävla mot varandra. Hade inte banan i huvudet men knep endå en 2a plats och är skit nöjd. Tog med mig Popstar då han har energin och viljan att vinna något sånt här. Vi failade och jag stannade till/red fel lite grann så samlade på mig en del extra tid haha.. Men är så nöjd! Vann gjorde Evelina Sture Silverknigt. Men jag gick om henne till o från, en riktig kamp ett tag ;)
 
Idag var det Felicia och Frida som höll i eventet :)
 
 
 
 

 
Ärevarv :')
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

» Söndag! «

Hej på er :) Denna helgen hare inte blivit nått SSO spelande alls, därför bloggen är lite död. Slänger in ett litet inlägg från mobilen för att bara säga att jag inte gått upp i rök men ska vara borta hela dagen idag men kommer hem senare ikväll och ev. kan spela en stund. är ett svin roligt event idag som jag troligtvis kommer missa men ska försöka sno åt mig en dator så att jag kan vara med o isåfall skänger jag nog upp något här med. Annars hörs vi senare ikv eller i morgon. Puss på er finisar :) Nu ska jag äta ägg! 

» Old Courtney «

Har hittat en jätte rolig mapp på datorn med massa gamla bilder, tänkte dela med mig av den gamle Courtney.
 
 
Stolt ägare till två hästar! Braveheart och Nightwhisper.
 
 
Jag köpte Braveheart under tiden jag var testryttare och helt ärligt vet jag inte hur jag tänkte när jag sålde henne.
 
 
 
Söt som socker! Kanske får man köpa tillbaka henne av James någon dag?
 

 
Jag var klubbledare i frosty dreamers community som ägdes av Evelina Westson
 
 
Hade ridlektioner då också, dock inte för en lika stor skara som nu i SD ;)
 
 
 

 
 
Här hade ML champet precis öppnat :)
 
 

 
 
Druidträning och jag spelade med posteffekter <3 haha..
 

 
Longeringsbuggen <3
 
 
 
Buggen är borttagen sen länge.
 

 

» Från filmningen med Kim :) «

 
Hjälpte Kim att läsa lite uppdrag i veckan, här har ni filmen :)
 
"Jaha jag trodde att nån sa att din häst var tjock, ta ingen skit!" hahah..
 
 
 
 

» Bygger de om ridhuset? «

Igår när jag och Sture satt och bedömde programmet såg jag plöstligt att ridhuset flyttat sig eller skalats ner, jag blev så sjukt jävla glad och avbröt konståkningen en stund hehe... Tänk om det äntligen ska fixa till ridhuset!? Jag som ridlärare i sneakydragons har typ drömmt om detta då de är komplicerat vid tex. programridning och lektioner. Så SNÄLLA SNÄLLA bygg om det! :')
 
 
Ser ni mellanrummen från väggen?
Vad tror ni planerar de en ombyggnad?
 

 

» Sneakydragons vinter OS «

 
Här kommer filmen från OS veckan!
 
 
 
En riktigt rolig vecka och jag är ju så himla glad över mitt silver :') Jag hoppas att Annie också satsar på ett sommar OS! Tyvärr filmade jag inga konståkningsprogram för jag var så inne i bedömningen.. Hade varit roligt att få med det i filmen men men..
 

 

» Myser :) «

 
 
 
 

 

» Konståkning «

Ja alldeles strax är det dags för OS i konståkning för drakarna, idag sitter jag och Evelina vid domarbåset och kommer alltså inte delta. Jag misstänker att jag just nu i denna stund är väldigt stressad och försöker få allting att falla på plats innan första starten, så jag tänkte att det var bäst att skriva detta nu (I morse).
 
Vi bedömmer varje rörelse individuellt där ekipagen kan få mellan 1-5 poäng på varje.
Vi bedömmer deras program utifrån påhittighet osv, också mellan 1-5 poäng.
Vi bedömmer också deras outfits mellan 1-5 poäng.
 
Jag älskar att bedömma dressyr så detta ska bli otroligt spännande! Det är inte enkelt men kul. Efter alla starter kommer vi ha en afterski och pusta ut. Ska bli så spännande att se vem som vinner hela OS veckan.
 
Hoppas ni har haft en bra dag och kväll, jag återkommer senare efter tävlingen :)
 
 
Hittade denna bild på google, tycker den passar in haha ;)
 

 

» Gårdagen «

Igår spelade jag ganska mycket faktiskt, jag köpte en ny häst som ni ska få mer information om senare. Han heter Tigereye (Tigeröga) och är hur vacker som helst! Sedan hittade vi en lila proffsfilt (?) I SGB och vi undrar hur i hela den hamnat där, jag köpte den iaf o gjorde en ny snygg tävlingsoutfit, woop! Sen gjorde jag om i hästgarderoben så att jag nu har träns, sadlar, lindor, schabrak och dekorationer i varsin flik. Sen var det möte och kram med klubben och en ny medlem välkommnades med heta stolen ;) mihihi..
 
 
 
Möte och kram :)
 

 
 
De nya tävlingskläderna! Hiss eller diss?
 

 
Tigereye
 
 
 
 
 

 

» Till härliga Anastasia Dawntree «

 
Efter Jorvik vampyren har jag och Evelina fått många gemensamma fans, det är väldigt mysigt :)
 
 


» Historien om Flippen & Mary, Trailer. «

 
 
 
Då var det dags för en ny serie att dra igång, jag är nervös över hur höga förväntningarna blir nu efter "Jorvik vampyren" men jag hoppas ni ska gilla denna serien. Varför jag tidigare skrev att mina gamla läsare skulle bli glada är ju för att "Historien om Mary" publicerades på min blogg i sommras som en bildserie. Och många älskade den! Jag hade verkligen inte samma skara läsare då som nu men fick mycket positiv respons från den serien. Så jag tänkte varför inte göra en YT-serie om den? Men denna gången heter serien "Historien om Flippen och Mary" det är för att man mer ska få se det hela från Flippens ögon denna gång.
 
Första avsnittet släpps nästa onsdag!
 

 
 

» MIhihi «

Busat lite med Sture, fina va? :)
 
 
 
 

 

» Sneakydragons OS i konståkning «

På torsdag är det dags för konståkning i OS veckan, den kommer jag och Sture hålla i. Tänkte dela med mig av filmen jag gjorde ifall ni är intresserade av hur konståkning går till på SSO? ;)
 
 
 
Tror ni drakarna kommer klara det?
 

 

» Godmorgon! «

Hoppas ni mår bra, jag ska strax ta ut hunden i det otroligt fina vädret och sedan ska jag dra till en kompis. Jag är på så bra humör när solen är här att det är inte klokt.
 
Igår kväll levlade jag med häst och människo sture och min lilla tjockis kom upp i level 13, dutti!
Igår hjälpte jag också kim att läsa lite uppdrag och jag tror den filmen laddas upp på hans kanal idag och då tänkte jag dela med mig av den till er såklart. Kan va kul :)
 
MEN idag är det ju också tisdag vilket betyder att det är onsdag i morgon och alltså trailer släpp av min nya serie, spännande? Efter trailer släppet kommer 1 avsnitt släppas varje onsdag (Som vanligt).
 
Senare ikväll är det slalom tävling i OS, tagga! Jag ligger ju än så länge 2a i OS och hoppas at jag kan klättra upp på en 1a plats idag, men jag suger på slalom haha...
 
Bilder från igår
 
 
Träffade dessa två sötnosar utanför mitt HS <3
 
 
Precis mött upp drakarna för OS
 
 
Hånglade lite med Sture också i RH.. Såklart.
 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen!
 


» GÅD champ 20.00 «

Körde champ lite spontant här efter kvällens OS event :)
 
Kom 2a i OS eventet och 2a på champet, knasigt va?
 
 
 
 
 
Jag representerar Sverige i OS, najs va? ;)
 

 

» Mina första brev från min fästmö Sture <3 «

 
 
Dessa fick jag av min älskade älskade Sture när jag skulle gå med i Sneakydragons i Augusti :')
 

 
 

» Till söta Evelina Gladelord «

 
 

 

» Jag är en vampyr «

 
"Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig"





» Godmorgon solstrålar! «

Åh jag har haft en sån härlig morgon och är på tok bra humör, jag har sovit bra och vaknat av mig själv, gick upp och öppnade fönstret och började bädda sängen och hör fåglarna där ute och ser hur solen smyger sig fram på gräsmattan. Alltså lycka fyfan vad man har blivit insnöad/regnad och på dåligt humör denna hösten och vintern. Jag hoppas vi går mot ljusare tider nu!
 
Denna dagen ska jag tillbringa med två kompisar, vi ska skriva skolarbete hos mig idag. Sedan ikväll så är det första dagen på OS veckan! Herrejävlar nu ska drakarna tävla här. Jag kommer vara med varje dag (utom torsdag) för då är det jag och Sture som ska hålla i konståkningen, WOOP. Vi ska planera
mer om det ikväll tror jag men jag har en ide som kan funka tror jag.
 
Tycker ni om OS? Kollar ni någonting på det?
 
 
 

 

» Kärleksbrev! «

Jamen visst är det härligt med kärleksbrev (När det inte är samma varje år).. Nemen fick en fråga om vart alla breven är och jag har ju inte riktigt kommit dit ännu eftersom jag började idag haha seg ärta.. Men min kära vän Sture har ju gjort ett inlägg på sin blogg om det så jag snor lite av henne.. Här kan du alltså hitta brev:
 
Slottet
Doyel´s Kyrka
Muren ovanför discot
Fyren i Fiskebyn
Nästan vid Håkan Kråkan
Nilmers högland
Moorlandstranden, nära fiskegubben
Kossorna i VD
Goldspursgård, Nära G.E.D - Delta platsen.
 
Dock har jag hört att man bara får mat på alla ställen utom slottet och kossorna i VD. ;)
 
Har någon annan hittat ett brev någon annanstans?
 
 

 

» Varit duktig! «

Tog lilla tjockisen Sture och levlade lite samt gjorde en dags uppdrag. Eftersom jag viste att alla <3 dag uppdragen var samma som förra året så hade jag ingen större lust att göra dom heh.. Men ja nu har jag börjat iaf! Levlade inte allting heller för nu vill jag fortsätta filma & klippa! Men lite duktig har jag iaf varit.
 
 
 
 
 
Vad gör ni för kul? :)
 

 

» Vill så gärna skvallra om mitt projekt «

GAH jag vill såå gärna dela med mig av min nya serie till er! Men jag måste komma lite längre helt enkelt innan jag visar er.. Min plan är nämligen att komma så långt att jag kan släppa ett avsnitt i veckan (som vanligt) och samtidigt börja på det nya projektet. Jag har så mycket tankar och ideer så ni förstår inte! Så galet roligt är det.
 
Så ni får hålla er tills på onsdag. Men jag har lite annat idag än att bara klippa och filma, jag ska nämligen hålla ett event under nästa vecka som kräver en del planering från min sida, så det tänkte jag göra idag också.
 
Sen måste jag fasiken levla Sture idag, han håller på att bli tjock!
 
 


» De stora frågorna bland mina kommentarer. «

Tycker det är så himla roligt att jag har massor med kommentarer att svara på när jag loggar in här, men märker att en återkommande fråga är:
  • Vad filmar jag med för program?
  • Vad använder jag för program när jag redigerar?
Så jag tänkte svara på dom här också, det är nämligen såhär att jag använde mig utav programmet bandicam förut och tyckte det var ett jättebra program tills jag fick testa programmet fraps. Jag använder betalversionen av fraps och tycker det är så jävla grymt, det laggar i princip aldrig när jag filmar. Det finns en gratisversion MEN då kan man bara filma 30 sekunder i taget.
 
När jag filmat mina scener så redigerar jag i gamla hederliga movie maker, alltså inte LIVE movie maker utan bara movie maker. Det är enkelt att klippa klippen och lägga till texter, effekter m.m. Men det är inte omöjligt att jag kommer börja utforska andra program här då jag saknar lite effekter som skulle kunna göra att det ser ut som att det är kväll fast jag filmar på dagen etc.
 
Hoppas det är svaret på mångas frågor! Har ni andra frågor? Jag läser ALLA kommentarer och svarar på det som behöver svar. :)
 
 


» Lördag! «

Godmorgon på er!
 
Har ju inte bloggat som vanligt dessa dagar då det har varit filmsläpp av flera slag och då vill jag inte att massa inlägg ska dränka dom haha.. Förstår ni?
 
Idag ska jag hålla på med en sak som fortfarande är lite hemlig. Men om vi säger såhär på onsdag (kanske tidigare) kommer jag släppa en liten trailer på mitt nya projekt. Jag tror att mina "gamla" läsare som hängt med ett tag kommer bli lyckliga, eller jag hoppas det! Och ni andra också såklart, men ja haha ni kommer förstå sen.
 
Så det är vad jag ska sysselsätta mig med här på morgonen och förhoppningsvis ska jag hinna levla också, Sture har vilat ett par dagar nu.. Men i eftermiddag/kväll ska jag iväg och kommer nog inte hem någon skaplig tid så det blir inte allt för mycket tid vid datorn idag. Vilket det inte brukar bli för mig på helgerna.
 
Hur ska ni spendera eran lördag? :)
 
 

 

» Jorvik vampyren the movie «

Hej mina fina läsare, jag vill börja med att skicka en massa kärlek till er för att ni läser min blogg och kollar på mina serier. Ni blir fler och fler vilket glädjer mig och ni är så fina allihopa som skriver massa gulliga kommentarer på mina serier och inlägg.
 
Men jag vill också skicka lite extra kärlek just idag för att det är alla hjärtans dag! Jag hoppas ni får en toppen dag med lite extra kramar och choklad. Av mig får ni Jorvik vampyren the movie så bunkra upp med popcorn
och njut av filmen!
 
 
 
 
 

 

» Terrängvecka med Sneakydragons! «

 
 
 
 
Love u guys <3
 

 

» Film dags med Jorvik vampyren! «

 
I morgon tycker jag att ni laddar upp med popcorn framför datorn. Det är nämligen dags för Jorvik vampyren "The movie" vilket alltså är alla avsnitten ihopklippta till en film som är hela, håll i er... 52 minuter lång! För er som följt Jorvik vampyren och vill se allting igen. Men också för er som precis hittat hit så blir det ju perfekt för då slipper ni bläddra bland avsnitten. Sååå movie time i morgon, right? ;)
 

 

» Jorvik vampyren - Behind the scenes «

Såhär kan det se ut när vi filmar, det är inte så enkelt alla gånger ;)
 
 
 
 
 

 

» Behind the scenes «

I morgon släpps behind the scenes filmen, jag har fnissat många gånger när jag klippt ihop den må jag lova. Men tanken är också att det kan vara kul att få en liten inblick i hur det kan gå till? Kan tänka mig att det ser ut som att allting är så bra och "enkelt" i de färdiga filmerna.
 
Här får ni lite behind the scenes foton som Evelina Silverknight tagit:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


» Jorvik vampyren avsnitt 9! (Sista avsnittet) «

Håll i hatten, här kommer sista avsnittet! Har du missat de tidigare avsnitten? Se dem HÄR
 
 
 
Jag känner mig lite tom.. Det är faktiskt slut nu. Vad tycker ni?
 
Vad är planerna nudå undrar ni säkert? Jo i morgon kommer en behind the scenes film från Jorvik vampyren. På fredag är det filmdags med 52 minuter av jorvik vampyren (Alla avsnitt ihopklippta till en film) Sedan ska jag ta helg. Men nästa vecka kommer nog en ny produktion ta fart och jag har lite ideer som jag så småningom kommer dela med mig av... Nu blev ni allt nyfikna va? ;)
 



» Resultaten! «

Resultaten från dagens utställning med terräng tema!
 
Alla var som vanligt jätte fina och jag tyckte alla hade tolkat "skogens färger" på ett mycket bra sätt. Men som alltid så måste jag välja 3 vinnare och de som stod ut lite extra denna gången var:
 
 
1a plats: Haley Rainstorm - För att du matchat allting riktigt snyggt samt fått med dig hela "terräng" feelingen i din outfit. Jag älskar varje plagg du har på dig och ingenting sitter fel.
 

 
 
2a plats: Cornelia Starborn - Jag tycker om hur det gröna återkommer i din klädsel och hästens utrustning, det är varken för mycket eller för lite. Bra balans och riktigt snyggt!
 

 
 
3e plats: Willow Bravebrooke - Du har gjort det på ett coolt sätt och det är helt galet snyggt, det enda som inte gav dig full pott var kepsen som jag hellre hade sett varit en hjälm i just terräng grenen. MEN den matchar grymt bra in i outfiten och räddar dig endå! Super snyggt och det sticker ut ur mängden.
 
 

 
Alla fina ekipage!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bra jobbat fina fina drakar! <3
 

 

» 3 levlar kvar «

Sture är den första hästen på länge som jag inte "fuskat" med att köpa levlar. Och det är bara för att jag lovade människo sture det hahah.. Men bara 3 levlar kvar nu. GOGOGO!
 
 

 

» Tackar! «

Resultattävlade med Moonie i söndags, gick ju kalas bra! Fast jag hade redan levlat så orkade inte göra om banorna så många gånger hahal. Men ska nog resultattävla mer och kanske hämta ut uppdragen med Sture sen? Är ju lite risky att göra så eftersom man kan få fatal..
 
 
 

 

» Schema för final veckan med Jorvik vampyren! «

Som ni vet så ska ju avsnitt 9 släppas denna vecka, alltså sista avsnittet av Jorvik vampyren. MEN jag har ju fler saker att visa er och det är nämligen en behind the scenes/fail film från inspelningarna samt en film där alla avsnitten är ihop klippta. Kul va? Såhär tänkte jag att de skulle släppas:
 
  • Onsdag - Avsnitt 9 av Jorvik vampyren (sista avsnittet)
  • Torsdag - Behind the scenes/fail film
  • Fredag - Movie time med Jorvik vampyren, 52 minuters film!
 
Är ni redo?
 
 

 

» Bilder från kvällens event! «

Körde först uppvärmning vid ML cavalettin med lite olika övningar, sen red vi mot champet och red igenom banan. Anmälde oss och tävlade i champet. Sedan red vi en liten tur där vi hoppade lite natur hinder. Avslutade med lite eftersnack och kram på VG.
 
I morgon väntas en utställning med terräng tema som jag och Evelina ska bedöma tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens bästa drakar <3
 


 

» Vilket vackert besöksrekord! «

Tänkte inte på det i morse men nu såg jag att jag hade ett besöksrekord här på bloggen igår, det tackar jag för! Och det passar väl utmärkt att så många hittat hit nu när sista avsnittet av Jorvik vampyren ska släppas. Faktum är att jag suttit hela morgonen och klippt avsnitt 9 som nu i princip är färdigt och jag blir faktiskt tårögd när jag kollar på sista scenen. Ja mer än så kan jag ju inte säga!
 
Men det är ju mer än sista avsnittet som ska göras, filmen ska klippas ihop (Alla avsnitten ska bli en film) och blooper/behind the scenes filmen ska göras klar.
 
Men jag är på god väg vill jag säga och jag ska försöka göra en liten plan på hur jag ska släppa allting. Vad säger ni vill ni ha avsnitt 9 tidigare? ;)
 
Jag vill inte... haha alltså har lite svårt med de här att det faktiskt är slutet..
 
Återigen tack för att ni valt att läsa min blogg! Nu ska jag sätta mig och fortsätta klippa igen.
 
 


» Mer bilder från spelet "My horse friends" «

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina fina hästar Marwin (Skäck) och Doris (Skimmel) :)
 
Älskar att rida runt och fota i detta spel, det är så himla vackert!
 

 

» Redo för veckans terräng tema! «

Denna vecka håller jag och Eve en terräng vecka och jag är jätte taggad!
 
 
Det är Moonie och Kungen också som var mer i luften än på marken när vi provade kläder igår ;)
 
 
 
Såhär ser veckans schema ut:
 
Terräng är en rolig och tuff gren som vi denna vecka ska prova på, ha era huvuden på skaft och säkerhetsvästen i högsta hugg för vem vet vart detta kan leda någonstans?

Måndag 10 feb - 19.30
19.30 - Uppvärmning vid ML cavaletti
20.00 - Vi tävlar i Moorlands championat
Efter championatet samlas vi vid cavalettin igen och avslutar tillsammans.
Ta med snabba kläder och snabb häst

Tisdag 11 feb - 20.00
Utställning med terräng tema.
Klä dig och din häst i kläder & utrustning som går i temat terräng & skogens alla vackra färger.
Möts i druid paddocken.

Onsdag 12 feb - 20.10
"Tha Hug" + mini möte 

Torsdag 13 feb - 19.00
Resultattävling! Banorna som kommer tävlas är:
Godsets ridspår
Jorvikstallets elittävling
Den svåra skogsbanan
Ta med dig din snabbaste häst och dina snabbaste kläder och visa vart skåpet ska stå.
Mer info om hur tävlingen går till görs på plats.
Vi möts på Vingården.




» Resultattävling och FP champ «

Tog mig ut och resultattävlade lite idag, gick sådär är lite ringrostig och folk blir ju bara bättre och bättre.. Men ska försöka fortsätta resultattävla och jag tänker mig att jag ska hitta en bana som jag nöter varje dag lixom. När jag tävlade på FP banan såg jag massa folk vid champet och sprang dit och såg att det var anmälnings minutrarna också så jag anmälde mig lite spontant. Tänkte att de nog går åt helvette eftersom jag inte ens minns senast jag körde champ men låg på en stadig 3e placering närstan hela vägen tills sista stenen som jag fastnade i. haha ja det kändes sådär men men..
 

 
Slog veckans bästa på alla 3 hoppbanor. Dock äre ju söndag hehe..
 
 

 
 
 
 
 
Så kan det gå när inte haspen är på!
 

 

» Makeover «

Jorvik vampyren är inspelad och jag kan äntligen byta hår! Dock vart jag väldigt fäst vid de svarta men testar på rödbrunt, långt o platt ett tag. Vad tycks?
 
 
Nej jag kommer inte byta smink, jag är en vampyr!
 

 

» Lelvings utmaningen gång 2! «

Jag fortsätter med utmaningen att levla under en timma, gör det ni också!
 
 
Dagens tid: 1 timma & 1 minut
Total intjänad tid sen förra gången: 2 minuter
 
Såååå himla nära ju!
 
Utvädering: Gårdagen bestod mest av krascher in i saker och jag slarvade galet mycket vilket jag brukar göra, när jag levlar så vill jag bara ta mig igenom banan och struntar i de snabbaste vägarna eller att koncentrera mig på att hoppa av i tid. Men idag så var jag mycket mer nogrann vilket gav resultat. Jag började även i SB efterosm jag vaknade upp där. Jag levlar alla banor utom kanintävlingen.
 


» My horse friends «

Ja en dag när servern låg nere började vi spela my horse friends och Kim filmade såklart! Jag visste dock inte att den låg uppe hehe.. Men för er som inte vet (vilket nog alla gör) så har Kim en youtube kanal med massa roliga SSO filmer som ni borde spana in. Han heter Flixiecast på YT. Tror det är Annie som spelar Age of empires i bakgrunden också ;)
 
 
 
 
Måste rätta till en sak jag säger också:
  • Man köper inte kläder i en online butik utan man får kläder i uppdragen, det som man köper i onlinebutiken är tilläggs spel.

 

» Storebror goes sagohest <3 «

Haha stackars storebror har stått med knoppar på sig sen jag övervägde att ha honom som dressyrhäst under dressyrveckan. Men jag använde ju inte ens honom under den veckan haha. Och herre vad ful han har varit stackarn. Så jag tod med mig honom till Steve och fixade till det, men istället för att ta tillbaka ponny ruffset så lät jag honom ha sagohäst man och jag tycker han passar!?
Vad tycker ni?
 
Före:
 
 
 
Efter:
 
 
 

 

» Anta utmaningen du också! «

Jag gör som Evelina och Evangeline och antar levlingsutmaningen, det handlar alltså om att levla under en timma. Jag gjorde idag alla banor utom kanintävlingen (fick lov att göra trädgårdstävlingen kändes fusk annars)... Jag levlar ju Sture nu och han låg till en början på 10,5 och slutade på strax över 11. Jag tog 3 transporter.
 
Dagens tid (1a gången) blev: 1 timma, 3 minuter och 18 hundradelar
 
Vilket betyder att jag än så länge leder över Evelina (1 timma och 4 minuter)
och Evangeline (1 timma och 7 minuter). ;)
 
Vågar du anta utmaningen?
Dela med dig av din tid samt antal transporter bland kommentarerna!
 
 


» Min levlingsrunda + banor jag hissar och dissar. «

Hej på er! Eftersom bloggen för de mesta blir tom på helgerna har jag varit duktig och tidsinställt lite åt er. Här kommer ett inlägg med min levlingsrunda och lite hissar o dissar. Kanske skit tråkigt, kanske jätte kul?
 
 
  1. Vingården - Dessa banor är helt okej men inte jätte roliga.
  2. Ridhuset - Älskar ridhuset, 3 banor mycket xp och de går fort!
  3. Jasper - Dessa är kul och jag hittar hela tiden nya vägar.
  4. Gyllenbladsskogen - dryg dryg dryg, lååång och jag failar alltid!
  5. Äppeltävlingen hoss håkan - Asså den är kul, inte med låglevlad häst dock.
  6. Gyllenbladsstallet - Neutrala, mysiga vid vattnet men rätt tråkiga.
  7. Ringer hem, och rider till Marleys - Marleys banor är kul och korta!
  8. Will - Neutral, finns inte så mycket o säga.
  9. Steves - Denna bana har jag alltid gillat!
  10. Moorlandstallet - Gamla härliga Moorland, fortfarande roliga!
  11. Fort pinta - Min favvo bana. Kan bra vägar och fått många priser.
  12. Rider/åker till Firgrove - FG banorna är en utmaning och jag gillar dem. Dock låånga
  13. Apocalypse i bergspasset + VD sjön - Helt okej men inte skit roliga.
  14. Valedale banan i hollow woods - Njaa, inte så rolig.
  15. Observatoriet - Jobbig och tråkig.
  16. Galoppbanan - woop de går snabbt! Kul.
  17. Ringa hem och lämna in galoppbanan, sen Jarlaheims tävlingen - neutral
  18. Jorvikstallets tävlingar - Roliga, spec elit tävlingen. Älskar kombinationen!
 

 
Ser ni kryssen på kartan?
Det är Vingårdsträdgården och Kanintävlingen dessa banor hatar jag. varför?
  • Kanintävlingen är det drygaste jag vet, kaninerna skriker och man blir sjukt frustrerad av att missa dom. Denna bana gör jag endast om en häst är nära att levla upp. DISS
  • VGT - Jag vet inte vad det är men jag tycker denna bana är dryg att ta sig till (trots att jag bor på VG) och den är lixom lång och man failar ofta när man försöker gena nerför backen och så får man börja om, näeh usch jag gillar den inte. Den finns inte med på min runda. DISS
 
Levlar ni varje dag? Har ni också en bestämd runda? :)
Säkert glömt någon bana också.
 

 

» För er som letar efter serien Jorvik vampyren «

Så kan ni klicka in HÄR och se alla avsnitt, bläddra ner så kommer ni till avsnitt 1,2,3,4 osv. Puss! :)
 
 


» Städat upp i häst kategorin! «

Idag har jag varit duktig och gjort om alla hästars presentationer samt gett Sture en vilket han inte hade fått ännu. Tycker ni ska kika in dom och säga vad ni tycker! Känns bra att alla har lite samma "Tema" nu.
 
Nightwhisper
Moondancer
Midnightqueen
Eveningking
Smallbrother
Rockstar
Bigbrother
Hotspot
Popstar
Silverknight
 
Tog sjukt lång tid men är så skönt när det är klart! Ska fixa till med länkarna o de här till höger.. Eh kanske behöver lite Expert hjälp av Sture? (a) <3
 

 

» Silverknight "Sture" «

Sture är min fina Tovero häst som jag döpt efter Evelina Silverknight. Han är under utbildning hos mig och jag gillar honom mer och mer för varje dag. Han är otroligt snäll i hantering men lite knepig i ridningen. Han försöker göra sitt bästa men visar med all kraft när han tycker att jag gör fel. Jag kommer fortsätta utbilda honom och tror att han kommer passa perfekt på tävlingsbanan med all den motor han besitter.
 
Sture är i level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 

 

» Bigbrother "Storebror" «

Storebror är som ni kanske förstår brorsa med lillebror. Storebror är en välutbildad ponny som stal mitt hjärta från första stund, han är samarbetsvillig men med egen hjärna, vill han inte så vill han inte. Men han är trogen när det väl gäller att prestera. Snäll i hantering och en mästare på att rymma och gå runt i stallet och nosa på sina kamrater. Man blir inte förvånad om frukost påsarna blivit tömda under natten. Han ger än mycket skratt och tröst.
 
Storebror är i level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 

 

» Gårdagen + lite tankar kring globala «

Hej på er denna underbara fredag, jag är ledig idag och bara njuter. Ska in och levla lite osådär, igår blev lilla Sturisen level 10 woop! Känns riktigt bra att levla som jag gör nu, gör inte alla varje dag utan det jag hinner och fokuserar på de ställen där flest tävlingar finns, jag har inte brottom. Tävlar ju inte ens i champ längre? Ska nog börja försöka köra när det väl dyker upp och jag är inne. Varför ska man annars ha 9 level 15 hästar? ;)
 
Igår kväll körde vi lite kurragömma och picknik med klubben, mys mys mys :)
 
Men hursom jag har funderat lite kring globala nu och jag var ju väldigt positiv till ändringen då jag älskade stallchatten (som var innan globala) Men det är ju inte alls så det funkar nu.. Nu kan man inte ens skriva i globala vid stallen utan bara stora byar.. ehh? Tycker det är lite overkill faktiskt så jag skulle nog rekomendera SSO teamet att ta tillbaka stallchatten (inte globala).. För det känns väldigt off just nu? Jag hänger ju mycket på VG och där äre ju tvär dött nu haha :) Vad tycker ni om detta?
 
Det jag älskar är att man kan levla utan att chatten blinkar uta bara helvette, det är jag och min häst lixom :)
 
 
Vad säger ni?
 


» Du kommer alltid leva kvar i våra hjärtan <3 «

Igår var det begravning för muren, denna muren har alltså gett oss bra resultat på steves bana därför att man kunde rida igenom den. Men också för att vi skrattat så vi kiknat därför att den kunde slänga iväg än i luften. Så igår tog vi farväl.. Rest in peace <3
 
Vissa buggar borde helt enkelt få vara buggar och du är en av dom.
 
 
 
 
 
 
Har ni minnen med denna mur? Dela gärna bland kommentarerna <3
 

 

» Ooooh i like that! «

Har ni sett på nyheterna att de skrivit lite om vikten av att vara försiktig med sitt konto? Jag kollade såklart mer på bilden än på texten hehe.. Jag älskar tröjan och skorna med ridstrumpor, come on give me!?
 
 
Hur snyggt?
 

 

» Leka under hökens vingar med drakarna och globala «

Igår kväll körde vi under hökens vingar och ja Evelina fick nått litet ryck och började bjuda in folk i globala, så tillslut tog vi över globala och lekte helt enkelt, måånga dök upp och verkade uppskatta det jätte mycket vilket var sjukt roligt. Detta får vi göra fler gånger! :)
 
 
 
 
Haha inte de bästa bilderna kanske, är så dålig på att fota när jag är koncentrerad haha :)
 


» Hästön! «

Som säkert många andra testade jag hästön det första jag gjorde när jag loggade in, de hästarna jag skickade först är dem hästarna som jag vetat om att jag ska skicka dit ganska länge, jag älskar dom precis som mina andra hästar men de har helt enkelt stått för mycket på senaste. Jag skickade alla på en budget semester då jag tycker att de var alldeles för stor skillnad till lyx semestern haha, och det enda är att de inte är superglada när de får komma hem så ja för mig var valet enkelt.
 
Detta är en grym funktion som förenklar för många SSO spelare, men ja man hade väl byggt upp lite förhoppningar när den tog sån tid att få klar. Jag tänkte att man kanske som med dark core skulle kunna åka dit och gå runt på ön och där skulle då de hästarna jag skickat vara :) Men men..
 
Hästarna som idag fick åka till hästön på obestämd tid är:
 
 
 
 
 
 
 
Där får de gå o lata sig, mina fina pixelhestar <3
 


» Helt obeskrivligt! «

Vad enorm (för mig) respons jag fått för Jovik vampyren, både bland kommentarer och inne i spelet samt på facebook. Jag blir så sjukt glad och det är precis sånt här man vill höra när man lägger ner så mycket tid på någonting. När jag sitter här med det sista materialet och klipper ihop både behind the scenes filmer som ni ska få se men även en film där jag håller på och sätter ihop alla avsnitt och även har funderingar på att klippa in lite bortklippta scener, så känner jag att jag bara vill fortsätta. Om det är i form av en ny serie eller inte men Jorvik vampyren kommer bli jävligt svår att slå, och jag hade aldrig klarat det utan statister och folk att bolla ideer med. Ni är helt fantastiska, har också fått massvis som erbjuder sig som statister osv och det är så sjukt tacksamt (även fast jag inte kan använda alla). Det är galet roligt verkligen och gårdagens unika besökare på bloggen var inte rekord men ni var många och jag blir jätte glad och tackar för det. Glad är vad jag är och det är tack vare er! :) 
 
Det är skit jobbigt ibland, avsnitten tar lång tid att göra men i slutändan har det varit värt det varje gång!
 
Kände att jag var tvungen att skriva detta, tror inte många förstår hur mycket en fin kommentar kan göra. Sen har jag fått lite små oroliga frågor om jag ska lägga ner Jorvik vampyren och det är helt enkelt så att alla sagor har ett slut, MEN det betyder alltså inte att det aldrig kommer några mer avsnitt men för denna säsongen är nästa avsnitt det sista.
 
Puss på er och tack för att ni läser/tittar <3
 
 

 

» Jorvik vampyren avsnitt 8! «

Jag vill härmed presentera det näst sista avsnittet av jorvik vampyren. Det börjar bli riktigt spännande och allting börjar dra ihop sig nu, hur ska det gå för vampyrerna egentligen?
 
Efter alla dessa avsnitt är det jäkligt svårt att skriva en "Detta har hänt" Så jag rekomenderar er att se alla avsnitten helt enkelt. Ni kan se dem HÄR
 
Men nu, njut av avsnitt 8!
 
 
 
 
Vad tycker ni? :)
 

 

» Klippa hit & klippa dit «

Har suttit och klippt avsnitt 8 i 3 timmar om inte mer, det var inte lätt må jag lova ;).. Men nu är det klart och jag ska kolla igenom den en sista gång samt spara ner den, jag kommer vara borta hela dagen i morgon så avsnitt 8 kommer publiceras här redan idag/ikväll. Hur spännande?
 
Jag är ledig idag så jag ska passa på att levla snart, sen ska jag pyssla lite hemma osådär.
 
Ikväll blir det under hökens vingar så jag ska göra mig riktigt färgladd också. Bjuder på lite ponnygos och random bilder från igår.
 
 
Sturehestens öga :)
 

 
Ponnygos!
 
 
 

 
 
Vingården är drakarnas hem och det finns en fontän med ett drakägg här! Ser ni ägget högst upp? Sen står det massa saker på fontänen på drakspråk, den ni ;)
 


» Kvällen :) «

Hej på er! Sorry för kass uppdatering men idag har det varit filmning, filmning och filmning. Och vi hade event med klubben och körde kull, pink bullets kom förbi och joinade oss en stund. Mycket trevligt :)
 
Nu har jag ont i huvudet och är trött så jag ska sova men i morgon ska jag klippa avsnitt för hela slanten, nu börjar det bli riktigt spännande hurrni, tagga avsnitt 8a på onsdag!
 
 

 
Kvällens grymma film team <3
 
 
 


» Ojojoj vad händer här tror ni? «

 
 


» Chill vecka «

Denna veckan känns helt okej med allting faktiskt, både utanför och på SSO. Det är ingen jätte press från något håll. Men på SSO blir det iaf levling på dagarna/eftermiddagar och lekar med klubben på kvällarna. Måste få ihop en inspelning med alla vampyrerna också, inte det lättaste! Det är väl typ den enda pressen egentligen, spela in, klippa och ladda upp avsnitt. (Vilket ifs tar en väldans massa tid och är rätt svårt) Men det är roligt så det gör inget! Haha vart vill jag komma? Veckan känns bra helt enkelt och jag har inget måste med klubben eller så..
 
Ska logga in strax faktiskt och levla Sture pojken och göra GED, sen ska jag försöka hitta honom en snygg outfit (inte hunnit ännu) och presentera honom bättre på bloggen.
 
Ikväll ska jag ta med mig Kingen på lite kull med drakarna :)
 
Här får ni två bilder från första levlingsrundan med människo Sture och häst Sture <3
 
 
 


» Levling, GED och lite mys :) «

 
 
 
 
Som ni vet så är helgerna inte så SSO fyllda för mig, men har suttit och tjattrat med mina drakar och levlat osv. I morgon blir det som vanligt spel på kvällen och massa bus med klubben. Idag blev lille Sture level 7 också woop woop! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg <3