» Kvällens bus med Sture «

Jag och EveSture klappade lite hästar en stund här på kvällen, vi red fram till någon och frågade om vi fick klappa oså klappade vi. vissa hästar var lite hungriga oså så vi blev lite bitna o sparkade men vi överlevde och de va jätte gosigt :) Sen fick jag ett brev från en jätte gullig människa som tyckte om att vi klappat dennas lilla ponny :')
 
 
 
Vi hittade en hemlös häst!
 
 
Men den var inte hemlös så vi klappade bara :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

» Onsdags uppdateringen var ju inte dålig! «

Nej herregud där fick vi allt en grym uppdatering eller vad säger ni? Jag hade nästan gett upp hoppet om sadelgjordar. Hästarna var fina, dock är mitt stall fullt ;) Men nästa vecka kommer ön, jag ska välja ut de hästar som ska åka och dela med mig här till er. Tycker det är härligt att ni kollar på Jorvik vampyren och ger mig härliga kommentarer, det tackar jag för. Sånt ger mig motivation till att fortsätta!
 
Ikväll blir det en draksallad med Linda, ska bli spännande och jag ska välja ut en klänning att ha på mig. (Vet inte riktigt vad en draksallad är förutom att jag ska ha klänning haha) Men delar med mig av den infon senare ;)
 
Igår hade vi en liten heta stolen utfrågning i kojjan vilket var skojj, jag fick frågan som jag inte var särskilt förvånad över. "Varför kallas du för Nemo?" är ni nyfikna? Ska göra ett inlägg om det här tills i morgon kanske?
 
Vad har ni för planer inför hästön? :)
 
Lite bilder från drakjakten:
 
 
 
 
I mitt lag var: Willow Bravebrooke och Frida Winterstorm. Ingen vinst dock ;)
 

 
 

» Jorvik vampyren avsnitt 7! «

Hinner inte kolla igenom den så jag dör om de är fel med ljud eller liknande. Men här är den avsnitt 7!
 
 
 
 

» Förlåt! «

Laddade upp filmen snor tidigt i morse på YT och upptäcker att precis i sista scenen så hör man mig säga "SÅ!" så ja jag blev mindre glad och raderade skiten. Har vart borta hela dagen men håller på o laddar upp den nu samtidigt som jag är på möte med klubben. Så förlåt igen men snart kommer avsnitt 7!
 


» Hur får man ett konto på spelet "My horse friends?" «

Detta spelet är fantastiskt men det var minst sagt svårt att lyckas skapa ett konto så här kommer lite tips! Spelet är alltså en gratis version från början där du får lite uppdrag och en häst. (Precis som SSO) vill du dock spela vidare måste du köpa till spelet "den förgiftade hästen" som man laddar ner på hemsidan (150 spänn tror ja?) där du får mer uppdrag, tävlingar och en häst. De kommer i framtiden släppas fler spel som då också kommer att kosta pengar. (Som jag förstått det)
 
Det står för de flesta att spelet inte är tillgängligt i landet man är i, såhär kan du göra då:
  • Antingen har du en släkting i Danmark eller England som kan hjälpa dig göra ett konto
  • För vissa har det också fungerat i skåne/jönköping så har du nån vän därifrån som kan testa? Alternativt leta upp någon på SSO som är från skåne?
  • Eller så köper du spelen "Penny girl" då de är exakt samma spel som jag förstått det men skillnaden är att du har en profil på My horse friends hemsida och du laddar ner spelet därifrån samt att jag tror de uppdateras ibland?
  • Väntar på att de ska släppas till Sverige (De jobbar på det).
Ja bättre än så kan jag inte hjälpa er tyvärr. Lycka till! :)
 
 
 
 
 
 
 

 

» Förbered er för avsnitts släpp! «

I morgon kommer jag antingen tidigt på morgonen eller på eftermiddagen släppa avsnitt 7 utav "Jovrik vampyren". Det börjar närma sig slutet och spänningen stiger, hur ska det gå för våra vampyrer?
 
Här kan ni se alla mina släppta avsnitt av serien:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 När jag kollar igenom avsnitten ser jag verkligen hur kvaliten förbättrar sig, storyn växer och jag lär mig programmet bättre och bättre. Min intro scen är det första jag gjort i movie maker förutom att klippa ihop filmer där jag rider irl. Så ja jag är verkligen stolt, och vilken resa, vilka fantastiska statister!
 
Fortsätt följa med i berättelsen varje onsdag! :)
 

 
 
 
 

» Tidig levlingsrunda med min fina Sture <3 «

Och han har fått en ny snygg frisyr sponsrad av människo Sture :) haha
 
 

 

» Dragonwar «

Igår kväll krigade vi i Sneakydragons, öga för öga tand för tand. Vi var 18 stycken som delades in i två lag. Varje lag hade ett fängelse på krigsplatsen. Sedan fick alla i laget en titel med en rang (siffra). Det fanns en draktjuv och en drakmästare i varje lag. Tjuven har rang 1 och ska hålla sig borta från alla i motståndarlaget. Man tar någon genom att bjuda in den i grupp och avslöja sin titel och rang, lägst rang åker in i fängelset. Drakmästaren har högst rang (5) och kan skicka alla i fängelset och inte bli skickad själv, men som drakmästare har du uppdraget att fånga motståndarlagets draktjuv. Om du är tex. en drakryttare med rang 3 och får tag i tjuven skrivs det ut i klubbchatt vem tjuven är så att din drakmästare kan fånga denna. Det lag där drakmästaren fångar motståndarnas tjuv vinner. Du kan också rädda folk ur fängelset, det är då en fördel om du har hög rank då de ofta vaktas. Man friar någon genom att humpa den ;) Tror vi sa på slutet att man bara får rädda en i taget. Svårt att förklara men så går det till iaf! Duktiga Linda som skötte allt kalasbra på sin första aktivitet :)..
 
Mitt lag vann! WOOP
 
 
Vi möttes upp i Firgrove
 
 
På krigsplatsen delades vi upp i lag
 
 
De två lagen slänger blickar
 
 
Mitt lag väntar på anfallet
 
 
Det var vita träns och svarta sadlar mot svarta träns och blåa sadlar
 
 
 
 
Mitt lag vann! :)
 
Jätte roligt event som vi säkert kommer fortsätta köra då och då! Duktig Violet Crazypaw <3
 

 

» Min nya häst på My horse friends «

Jag heter Nemo på my horse friends (lägg till mig ni som också spelar). Och min första häst heter Doris, fick en till nu när jag köpte till "den förgiftade hästen" spelet så fick jag en ny liten Marwin. Det har blivit lite Nemo tema på det hela haha ;). Han är så fin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


» Dags för krig! «

 
 


» Välkommen Sture! :') «

För nån natt sedan stog jag och dregglade över denna hästen, idag tvingade Eve mig att köpa den så jag döpte honom efter henne haha awww.. Han heter Silverknight men kallas Sture precis som Eve :') hahah låter ju sjukt men vi är kompisar så det är en del ironi och kärlek i det <3 Så välkommen min fina Tovero Silverknight aka Sture. Nu har jag äntligen något att göra på SSO igen och stallet är nu fullt! Woop :) Nån som vill levla? Säg till!
 
 
Ja som ni ser, Eve tvingade mig! ;) och som en riktig shopaholic svarar jag "JAG BEHÖVER HONOM"
 

 
 
Jag kunde ju inte stå emot!
 

 
 
När Sture inser vad han heter :')
 

 
 
HAN ÄR SÅ FIN <3
 

'
Nu ska jag levla på min Eve häst :) puss på er!
Ni får mer info senare.
 


» Plugg «

Hej på er! Har inte spelat SSO på hela helgen och kommer inte göra det förens ikväll heller.. BLÄ Abstinens besvär! Måste plugga så mycket jag kan idag så siktar på att spela i eftermiddag/kväll. Suuuger men måste göras. Ikväll ska det tydligen bli krig också!! Linda har ju lekvecka som sagt och ikväll heter aktiviteten "Dragonwar" och jag hoppas på ett riktigt blodigt krig! haha nejmen låter sjukt kul iaf :)
 
Hörs senare! (om jag är vid liv) ;)
 
 
 

 

» Mer bilder från spelet "My horse friends" «

Har du lyckats regga dig på spelet så adda mig jag heter Nemo där :)
 
 
 
 
 
Det här är då hästen man får i gratis versionen, min häst heter Doris haha.. :) Ska skriva mer om spelet längre fram och hur man kan försöka gå tillväga för att regga sig.
 

 
 
 
 
 

» Lek vecka på ingång! «

Dressyrveckan är ju över nu och en ny vecka är på ingång, denna veckan blir det lekvecka med Linda. Jag har ingen aning om hur det kommer bli eller vad jag ens ska förvänta mig! Kommer nog bli megaskojj :)
 
Dressyrtävlingen var nog det bästa förra veckan, det är ju lite den som veckan kretsar till med förberedning i flera steg. Och vad jag och Evelina lärde oss saker! Hettegud vi vet precis vad vi ska göra för att prestera ännu bättre i bedömningen nästa program. Känns riktigt riktigt bra! Det var tio drakar som deltog (En del hade problem med att komma in i spelet tyvärr.) Och det tog alltså 1,5 timme har jag för mig att Eve sa? Sedan tog vi ungefär 40 min för bedömningen då vi hade förutom att räkna ihop poäng också en klädpoäng som skulle utses till varje ekipage. Ja galet kul var det men det är skönt att jag denna vecka inte har så mycket ansvar utan bara kan leka som hela veckan handlar om kan jag tänka mig! :) Mega roligt!
 
 
De placerade i Sneakydragons absolut första dressyrtävling blev:
 
1. Felicia Nightlake ( 200sc + titeln mästare )
2. Violet Crazypaw ( 150 sc + titeln mästare )
3. Dakota Mchill ( 100sc + titeln mästare )
4. Felicia Wolfdaughter ( Titeln mästare )
5. Amanda Wolfdaughter ( Äran )
 
Alltså jag var så inne i det att jag inte ens fotade! Förutom när vi hade prisutdelningen.
 
 
 
Kim såg så guldig och fin ut så han fick bli Felicias pokal tyckte jag :)
 
 » Uppdaterat min Sneaky klädsel litegrann. «

 
Nya fräsiga brillor som jag införskaffade i onsdags, hiss eller diss?
 
 
 


» Min fina prins Nightwhisper <3 «

Alltså han är ju så himla fin min lilla kille, bilderna är från när vi gick in i
skördebyggden för första gången. Lycka <3
 
 
 
 
Jag och Eve på våra fina startisar :)
 
Tycker du om din starthäst?
 


» När servern ligger nere ;) «

Goodmorgon!
Som alla nog märkte låg ju servern nere sjukt länge och så under onsdagen, då får man roa sig med att försöka ta reda på hur man lyckas skapa ett konto på spelet "My horse friends" vilket inte är helt enkelt kan jag ju tala om. Vad kan de tagit 2h? Hur gjorde jag? Lyckades få tag i en släkting i danmark som fixade ett konto åt mig haha. Så ja spelade lite och här är bilderna ifrån det. Har dock inte köpt nån betal variation ännu men det kommer nog jag gillade spelet jätte mycket!
 
 
 
 
 
 
 
Alltså jag har inte riktigt förstått spelet till 100 ännu men det är alltså halvt online, i spelet spelar du själv. Men du har ett konto på en sida med de andra spelarna där du kan lägga upp bilder, blogga osv. Asså som en profil lixom. My horse friends har precis som starstable en facebook sida och de verkar som att de ska göra spelet tillgängligt för flera länder. Men ja vi får väl se! Jag kommer skriva lite om spelet när jag spelar det oså :)
 

 
 
 

» Trött! «

Hej på er! Förlåt för skit uppdateringen på bloggen men det var ju dressyrtävling idag som jag bedömde (för första gången) så har varit helt fokuserad på det. Sedan har jag filmat med Eve och Amanda också till nästa avsnitt. NU är jag dö trött och ska bädda ner mig och kolla PH. Puss på er!
 
 
inte varje dag man vinner en pokal i form av Kim? ;)
'

 

» Angående uppdateringen och SSOs syn på årstider «

För det första, jag vill verkligen inte klaga på uppdateringar då jag alltid tänker att de gör sitt bästa. Men man kan väl få ifrågasätta lite? :)
 
Såhär såg gårdagens uppdatering ut:

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.

Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!
 

 
"Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!"
- Angående detta alltså, jag älskar att de gjort det möjligt för årstiderna då vi får snö om vintern och gröna ängar på sommaren. Men där imellan verkar nått gått lite galet. Alltså vår i januari? Denna uppdatering kunde de släppt i slutet på mars eller i början på april och då för att få oss lite gladare och tänka "Ja snart är våren här!" Men vår i januari i Sverige, nej tyvärr det är ju högvinter just nu haha..
 
Och jag undrar verkligen varför de tog bort snön så tidigt, minns inte att den åkte bort så tidigt förra året?
 
Har inget o klaga på egentligen, jag älskar nya kläder men tycker helt enkelt att uppdateringen blev lite malplacerad. :) Och grattis till den som har en klubb som heter nått med cupcakes eller så (om det går) för här har ni eran ultimata klubb klädsel! ;) haha..
 

 
Angående den omtalade hästön

- Ja det var då 14 veckor sedan och alltså 2 och en halv månad sen de kom ut med att de jobbade på hästön. Frågan är nu, när fasiken är den klar? Jag börjar få förhoppningar om att denna hästön är mer än det jag spekulerade i tidigare, alltså att man klickar på tavlan i stallet och skickar iväg en häst o betalar SC, sjukt simpelt alltså. Men eftersom de tar sån tid, kan det vara så att de är mer avancerat och får vi kanske hälsa på våra hästar där eller nått sånt? Riktigt farligt o få sånna här förhoppningar men ja, vad tror ni?
 

 
Mina tankar, nåra frågor eller tankar från er?
 

 

» Jorvik vampyren avsnitt 6! «

Här mina kära vänner har ni Jorvik vampyren avsnitt 6, enjoy!
 
Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Hon har börjat drömma om hästarna där de talar till henne och säger att hon inte ska vara rädd för att skada dom. Detta vill hon såklart ta reda på och tar sig till silverglade godset för att se om detta stämmer. Men när hon står i stallet så dyker det plötsligt upp någon bakom henne och det verkar inte vara vem som helst utan en vampyr.. Denna mystiska vampyr har kommit till ruinerna i gyllenåsen. Det visar sig att vampyren som heter Evelina vet precis vem våran vampyr Courtney är. Evelina har ett förflutet med Courtneys bror och vill gärna ta hand om henne och hjälpa Courtney att återta slottet. Så Evelina tar med Courtney till godset där hon förklarar att de ska bära solglasögon dagtid för att inte bli upptäckta. Sedan visar Evelina en stor svart häst för Courtney, dock har hästen "Kingen" ett förflutet och har svårt att lita på folk. Kingen Accepterar Courtney nästan med en gång och det verkar finnas ett magiskt band mellan dem. När Courtney är uppe i sadeln igen ger sig de två vampyrerna påväg mot äventyr för att besöka slottet som ägdes av Courtneys familj som de planerar att återta. På vägen stöter de på två flickor som ramlat av sina hästar och Courtney känner suget efter blod sköljas över henne.
 
 
 
 Ge mig gärna feedback i kommentarerna!
 » Goda nyheter, kanske! «

Jag kom sent igår på att jag filmat lite mer än jag trott och kanske kan få ihop avsnittet idag endå! Dock har jag en del att göra utöver att klippa film så vi får se om det hinner komma upp idag. Men jag ska kämpa jag lovar! Håll tumarna för Jorvik vampyren avsnitt 6 :)
 


» Sneakydragons - LD «

Ett nytt dressyrprogram!
 
 
 
Vill du använda programmet i en blogg eller på en hemsida vill jag att du
kontaktar mig eller Evelina och ber om lov först, tack! :)
 


» Utställning «

Idag höll jag och Evelina i en dressyr utställning, vi satt i en egen kanal och pratade och bedömde allihop tillsammans. Det var riktigt roligt och alla var så fina! När vi taggade upp dem och stod vid VG och skulle berätta vilka som placerat sig så ringer vi hem exakt samtidigt hahah, vi tyckte det var mycket roligt bus iaf.. ;)
 
 
 
 
 

 
De placerade ekipagen:
 
 
1a plats - Riktigt snygg färg på en snygg häst som gav oss en riktig wow känsla!
Grattis till 100sc + titeln mästaren. Felicia Nightlakes blogg

 
 
2a plats - För att du matchat precis ALLT och vi älskar det!
 

 
 
3e plats - En riktig färgklick som sken upp i paddocken, trots att du råkade ha fel träns knep du den fina placeringen! Frida Kittenforces blogg
 

 

» Över 1000 visningar på min YT - kanal! «

Tack för att ni kollar och ger mig så positiv respons på mina filmer, ni är bäst!
 
Spana in min kanal HÄR
 
 

 

» Livet som icke levlare och fattig «

Hej på er!
Som jag nämnt så är alla mina hästar färdiglevlade och jag har alltså ingen att levla, är superlat med dagliga och det enda jag känner ett driv för är att bli beundrad med GED. Så jag får inte in många kronor på kontot kan vi ju konstatera, fast har ju ingenting jag suktar efter som jag vill ha så det gör inte så mycket heller. Glider runt är vad jag gör just nu haha..
 
Ute på GED uppdrag :)
 
 
 
 

 
Ute och myser med Proppen :)
 
 
 
Nu ska jag knåpa ihop lite nya dressyr program :)
 

 

» Dressyr dressyr dressyr! «

Så fort jag loggade in idag så mötte jag upp drakarna utanför RH, dressyr träning och program ridning stod på schemat. Utan och skämta rörde jag mig inte utanför ridhuset mellan 19.30 - 22.00 haha.. Först körde vi lite uppvärmning, sen red jag programmet och alla hängde på. Sedan körde jag och Eve lite enskild handlening med de som behövde, tex. hjälp med volter, hörnpasseringar osv. Folk droppade av lite titt som tätt och när det bara var ett par stycken kvar körde de programmet och jag kollade på och upprepade hur de skulle rida. Allt för att alla ska förstå och de ska sitta för alla! Tyckte jag och Eve jobbade på bra och hjälpte alla som behövde, blir ju så mycket roligare om alla får en chans! Så himla stolt och tror att alla kommer klara det galant verkligen.
 
Bloggen har dock blivit lite lidande, men händer lixom inte så himla mycket mer än klubben just nu då jag inte levlar och därför inte spelar så många timmar :) Ska försöka styra upp avsnitt 6 av jorvik vampyren i morgon, blivit lite problem med avnsittet då det inte funnits nått bra tillfälle för filmning med statisterna (Nästa serie ska jag inte vara så beroende av andra tror jag).. Men de blir nog bra, de ställer upp när de kan och är så himla hjälpsamma alltså! Men mer info om det i morgon.
 
Nu är jag helt slut i huvudet och ska kolla serier o sen krama kudden :) Puss på er fina!
 
 


» OMG BARA ETT INLÄGG? «

Alltså det här med SSO på helger, ibland lyckas jag spela ibland inte. Mina helger är ofta uppbokade och så behövs lite paus från sso ibland. Så om bloggen inte uppdateras så mycket på helgen betyder det verkligen inte att jag slutat spela eller så utan jag behöver lite liv utanför datorer haha.. Eftersom mina vardagar inte spenderas i stallet på kvällarna längre, har inte förklarat varför ännu och orkar helt enkelt inte skriva världens förklaring men min häst är inte hos mig längre utan hon har fått flytta. Så har jag ofta mycket tid till vardags så då är uppdateringen bättre! Då vet ni som är lite nya här iaf :)
 
Annars då? Ska precis in o gosa med mina pixelhästar som jag inte gjort sen i torsdags och sen får vi se vilka som är inne oså. Mer spännande än så är det inte.
 
MEN i morgon drar dressyrveckan igång som jag håller i tillsammans med Evelina, woop woop! Det ska bli riktigt kul må ja lova. :)
 
Hoppas ni haft en bra helg, puss på er!
 
 
Gammal bild på mig, vill kunna göra om håret igen! (Går inte pga inspelningar med jorvik vampyren)
 


» Just nu «

 
 
Kramas med söta Annie <3
 

 

» Autograf «


 

» Hubertusjakt ikväll! «

Ikväll ska Haley hålla i en hubertusjakt, jag ska inte delta i tävlingen dock. Jag ska inte heller vara räven utan jag ska tillsammans med Eve vara pikör alltså hålla koll på att alla som springer i klungan inte rör sig för långt bort, egentligen markerar pikörerna bredden där klungan får springa och de får inte springa utanför våran linje, men nu kommer vi mera valla dem, ja lite som vallhundar kommer vi vara haha. Vet ni vad en hubertusjakt är för nått? Det är riktigt roligt och går till som så att man rider en bana med hinder på, Haley är i det här fallet en master och rider längst fram, (Haley får inte passeras av de tävlande) På upploppet ska alla tävlande springa fort som in i helvette och fånga räven som i detta fall är Frida, dock tror jag Frida kommer stå still vid ett visst ställe? Vi får se, en räv kan alltså vara rörlig (flyr) eller stå still. Kul va?
 
Jag tar med mig Laman och är super taggad!
 
 

 

» Jorvik vampyren avsnitt 5! «

Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Hon har börjat drömma om hästarna där de talar till henne och säger att hon inte ska vara rädd för att skada dom. Detta vill hon såklart ta reda på och tar sig till silverglade godset för att se om detta stämmer. Men när hon står i stallet så dyker det plötsligt upp någon bakom henne och det verkar inte vara vem som helst utan en vampyr.. Denna mystiska vampyr har kommit till ruinerna i gyllenåsen. Det visar sig att vampyren som heter Evelina vet precis vem våran vampyr Courtney är. Evelina har ett förflutet med Courtneys bror och vill gärna ta hand om henne och hjälpa Courtney att återta slottet. Så Evelina tar med Courtney till godset där hon förklarar att de ska bära solglasögon dagtid för att inte bli upptäckta. Sedan visar Evelina en stor svart häst för Courtney, dock har hästen "Kingen" ett förflutet och har svårt att lita på folk. Frågan är alltså, kommer Kingen lita på Courtney?
 
 
 
 
Blev nått fel med ljudet en stund där på slutet, typiskt! 
 
Vad tyckte ni? Nu börjar det bli riktigt spännande va ;)
 » Snart dax för dressyr vecka med Sneakydragons! «

Jag och Evelina har planerat en dressyr vecka där sista dagen kommer bestå av en dressyr tävling med ett program vi snickrat ihop lite själva, där får både 1,2,3 och 4an ett pris och 5an vinner äran ;).  Resten av dagarna kommer vi gå igenom programmet samt ha en utställning med dressyr tema där vinnaren får 100sc och titeln mästare. Detta kommer bli super kul och jag ska knåpa på en outfit resten av veckan. Dock ska ju varken jag eller Evelina tävla men klart man måste vara dressyr fin endå :) Tänkte dela med mig av programmet till er, kanske någon av er är klubbägare/ledare/ridlärare och kan inspireras av detta eller så. Vill ni använda programmet och videon på någon hemsida eller i en blogg föredrar jag dock att ni ber om lov till mig eller Evelina.
 
 
 
 
 
Tycker ni om dressyr? :)
 
 
 

» Film - western veckan med sneakydragons! «

 
 
 
 JIHA!
 

 

» Just nu «

Dags att rövglida lite med klubben! :)
 
 » Jorvik vampyren «

På onsdag kommer avsnitt 5 ut av Jorvik vampyren, under uppdateringen :) Längtar ni? Det är det avsnittet jag hittils är mest nöjd med tror jag. Men men här får ni de hittils släppta avsnitten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

» Såhär ser jag ut! «

Annie har gjort en sims gubbe av mig och jooorasatteeeh... hahahh
 
 
Vi drakar bor tydligen i ett asfett hus och spelar dator o äter pizza, NAJS!
 
» Söta söta Annie har gjort en jätte knasig film haha :'D «

 
 
 
 
 Ni borde kolla haha!
 

 

» Hit & dit! «

Flängt lite hit och dit denna helgen så har inte klappat på mina pixelhästar alls sen i fredags tror jag! Lite vila med andra ord. Kommer inte spela ikväll heller för ska bara ta det lungt och njuta av söndagens sista timmar. Men tillbaka i morgon igen såklart! Puss på er :)
 


» Nationella championat (åter igen) «

Skrev detta inlägg för VÄLDIGT länge sedan (typ ett år sedan på en annan blogg dessutom) och har återpublicerat det 2 gånger haha.. En gång till skadar inte! Jag vill verkligen ha detta.
 
Någonting jag länge funderat på är nationella championat, hur kul skulle det inte vara? Att få kvala in till ett championat där man möter spelare från andra servrar än den svenska. Jag tänker mig att man kvalar in genom championat på den egna servern och att man först plockas ut bland de 20 bästa, nästa championat 10 bästa och tillslut de 5 bästa som får tävla i ett nationellt championat. Detta ska ju såklart inte vara varje dag utan kanske 1 gång i månaden? för att det ska vara lite prestige att ta sig vidare och vinna. Jag tycker de vore dö kul! vad tycker ni? tror ni det är genomförbart? :)
 
 
 

 

» Resultaten av dagens tävling «

 
 
Vi började hos Ms. Morse i VD sjön där vi värmde upp med lite Apocalypse poole bending. Sedan red vi vidare mot Marleys där vi taggade till lite ytterligare innan det var dags att rida mot Moorland för och resultattävla. Väl framme förklarade jag reglerna och ställde klockan på tio minuter. De fick alltså resultattävla i 10 minuter innan jag satte stopp och samlade in resultaten.
 
STORT GRATTIS TILL:
1a. Joline Darklord - 100sc & titeln mästare (blogg)
2a. Amanda Wolfdaughter - Titeln mästare
3a. Felicia Nightlake - Titeln mästare (blogg)
 

 
 

» Tävlingsdax! «

Snart startar en distansritt + westerntävling med Sneakydragons som jag ska hålla. Det är sista aktiviteten för westernveckan och vinnaren får 100SC + titeln mästaren. Ska bli så himla spännande alltså!
 
Ska ha med mig Popstar som varit med hela veckan, han sköter sig riktigt bra som snäll klubbhäst som leder, tittar och visar. Sötisen <3
 
Bild från gårdagens möte och kram, DAMN we are hot ;)
 
 

 

» Klättra på tak! «

I söndags kväll roade jag mig med att klättra på lite tak med några fina drakar, det är rätt kul att vi endå kan bli en 10 stycken bara sådär en kväll utan nån bestämd aktivitet. Blod, svett och tårar. Klättra på tak är inte det lättaste och framför allt sjukt tålamods krävande!
 
 
 
5 drakar står på taket och hejjar på de andra drakarna som försöker komma upp!
 
 
Har ni några tips på tak eller saker som e roliga o klättra upp på?
Dela gärna med er bland kommentarerna :)
 

 

» Western utställning - Resultaten «

Har suttit ett bra tag nu och kollat igenom allas bilder noga, någonting jag kommer på är att man kanske vid ett första intryck tänker "njaa" men när man tittar närmare så ser man fler och fler detaljer som hänger ihop men som inte sticker ut. Galet svårt har det varit och jag kommer presentera en 1a, 2a, 3a och 4a dock är det bara 1an som vinner SC.
 
 
Jag mötte upp mina cowgirls (inga boys var med på utställningen) vid VD sjön.
 
 
Sedan red vi på ett fint LÅNGT led bort mot platsen jag valt ut som bakgrund till bilderna :) Sedan fick dem ställa sig lite hur dem ville och de valde att göra en fin rad. Sedan fick de komma fram en och en och jag fotade varje ekipage. När alla var färdiga grillade vi och jag filmade litegrann.
 

 
Efter mycket om och men har jag kommit fram till ett beslut.
 
1a plats - Brooke Snowlake
 
 
Du sticker ut på ett bra sätt och det röda klär verkligen din fina häst, det ser väldigt lyxigt ut. Det enda jag skulle kunna säga någonting om är dina knoppar som inte riktigt passar in på western temat. Men du sticker som sagt ut och bär kanske inte traditionella western färger men du har fått det att funka riktigt bra. Grymt bra jobbat!
Grattis till 100sc och titeln mästare!
 


2a plats - Cornelia Starborn
 
 
Sadeln, lindorna och hatten matchar jätte fint. Och ditt träns matchar in i schabraket. Det syns att du har tänkt till och jag älskar det! Väldigt fint och din fläta i håret kunde ju inte blivit snyggare till temat. Det enda jag skulle kunna säga är väl att jag tycker att byxorna är lite för mörka. Bra jobbat och grattis till en andra plats!
 

 
3e plats - Haley Rainstorm
 
 
Här har vi en sneakydragon cowgirl vill jag lova, så jäkla snyggt! Väldigt bra jobbat Haley.
 

 
4e plats - Victoire Winterfall
 
 
Du prickade helt rätt med hästens utrustning, schabraket passar så himla bra på fuxen. Du har matchat dina kläder snyggt men jag skulle föredra att du tog ett par boots. Annars är det toppen bra och jag älskar din cowboy hatt. Riktigt bra jobbat Victoire!
 

 
Alla tävlande
 
 
Tycker om att du matchat in din hästs färger i utrustningen.
 

 
 
Snygg outfit som är bra matchad på ett stilrent sätt.
 

 
 
Fin outfit på en fin häst, hade dock gärna sett ett schabrak i annan färg.
 

 
 
Jätte fin outfit! Förstår tanken med schabraket och färgen på rosetten.
 

 
 
Jag älskar benlindorna du valde, tycker de på nått sätt passar sjukt bra på ett western tema!
 

 
 
Gillar att du matchat hästens utrsustning med ditt eget hår, ni är jätte fina!
 

 
 
Ni är super söta verkligen! schabraket kunde dock varit i en annan färg.
 

 
 
Wow, riktigt häftigt och jag gillar det gula såklart. Mitt minus till dig blir dock schabraket och väskan som inte lyser lika starkt som resten.
 

 
 
Snygga kläder och utrustning och ett plus till din fina fläta, dock tror jag helheten hade blivit bättre om du tagit en ljusare häst.
 

 
 
Älskar schabraket du har på och du har matchat riktigt snyggt och det syns att du tänkt till med tränset och lindorna. Riktigt bra jobbat!
 

 
Stort tack till alla som var med och tävlade,
detta var riktigt svårt att komma fram till ska ni veta!
 

 

» Jorvik vampyren avsnitt 4! «

Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Hon har börjat drömma om hästarna där de talar till henne och säger att hon inte ska vara rädd för att skada dom. Detta vill hon såklart ta reda på och tar sig till silverglade godset för att se om detta stämmer. Men när hon står i stallet så dyker det plötsligt upp någon bakom henne och det verkar inte vara vem som helst... I förra avsnittet fick hon klart för sig att det var en vampyr hon stött ihop med på godsdet och denna mystiska vampyr har kommit till ruinerna i gyllenåsen för att......?
 
 
 
Nästa avsnitt kommer ut på onsdag innan/under uppdateringen! 
 
Ge mig gärna feedback bland kommentarerna :)
 

 
 
 

» Avsnitts släpp idag! «

Hallå där!
 
Idag tänker jag dela med mig av avsnitt 4 av "Jovrik vampyren"  spännande va!? Minns ni hur det slutade förra gången? Om inte tycker jag ni ska kika på avsnitt 3 nu så ni är riktigt redo och inne i serien ;) Kommer släppa avsnittet vid 10 tiden då uppdateringen börjar :)
 
"Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Vampyren har börjat drömma om hästarna där de talar till henne och säger att hon inte ska vara rädd för att skada dom. Detta vill hon såklart ta reda på och tar sig till silverglade godset för att se om detta stämmer. Men när hon står i stallet så dyker det plötsligt upp någon bakom henne och det verkar inte vara vem som helst..."
 
 
 
Idag är det "vila" Från western veckan då vi har kram och möte. Dock ska vinnaren av gårdagens utställning presenteras så det kommer upp på bloggen ikväll!
 
 
 

» Förbereder för morgondagens avsnitts släpp ;) nyfikna? «

 
 


» HOWDIE «

Tror jag Cowboys säger? Eller det kan vara bönder.. Jajaja.
 
Hursom så fortsätter westernveckan och idag ska vi grilla och ha en utställning där den lyckliga och snyggaste Cowboyn/girln vinner 100 sc! Alltid så svårt att välja vinnare men jag har mina små kriterier jag går efter så blir det rättvist och bra :)
 
 
Vad säger ni, låter det bra?
 
Jag presenterar vinnaren på bloggen senare :)
 

 

» My name is Willy Wonka «

 
 
Dööööör :'D

 

» My pink bodyguards «

 
 
Jolines blogg
Felicias blogg
 


» Western lektion «

 
 
 Eller ja vi var western klädda och jag lärde dem ett westerntrick.
Resten var faktiskt en nybörjar lektion, det vi gick igenom var:
  • Hästens gångarter - Skritt, trav och galopp
  • Öka och minska gångarter - Irl VS. SSO
  • Enkla ridvägar för att få mer plats på spåret - Volt, vända rätt över och halt
  • Enkla ridvägar för att byta varv - Snett igenom, volt tillbaka och vända över.
Jag hade tänkt mig att göra det lite cowboy inspirerat och slänga ur mig lite roliga fraser typ hahah men gud när jag väl är igång med en lektion är jag super fokuserad på det vi gör och på att hålla koll på alla och skapa lugn i kaoset. För det är inte det enklaste att få alla och förstå och göra som man säger. Men det gick väldigt bra idag och vi var tydligen 18 pers så jag är sjukt nöjd med mina drakar, så himla duktiga. Filmade mest så det blev inte så många bilder, ska nämligen göra en cowboy film om veckan sen :)
 
Angående Jorvik vampyren så kommer nästa avsnitt släppas på onsdag under uppdateringen!
 

 

» Duktig ponny! «

Idag var Storebror on fire allstå, vi gick upp 3 levlar idag! WOW
 
 
 
 
Skämt åsido, jag levlade en level och köpte 2. Så nu är alla mina hästar klara..Gosh det är så skönt!
 


» Western vecka med Sneakydragons «

Ikväll kör western veckan igång som jag planerat för Sneakydragons, ska bli skojj :) Jag har blandat lektion, grillning, distansritt med lite tävlingar. Tror vi kommer ha roligt och få en bra start på året.
 
Igår fick vi ju 200 sc som plåster på såren för att servern muppat sig i flera dagar, dem tänker jag använda till att köpa Storebrors sista levlar. Så ja idag/ikväll kommer jag att ha 9 hästar i mitt stall som alla är i level 15, känns så jäkla bra! Dock börjat sukta efter nya hästar... haha såklart!
 
Ska bli skönt att komma igång med rutiner igen samt att klubben sparkar igång aktiviteter, dock kan man ju skippa jobbiga och stressiga moment i skolan dock, well...
 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!
 
 

 
 

» Fika pauser <3 «

Idag har jag levlat ensam på storebror men hörde att Annie och Victoire var i FP så jag drog dit och fika pausade med dom, jag ÄLSKAR att fika pausa när man levlar. Man kan ta typ 4 fika pauser på vägen, så mysigt! Men då tar man bara en dricka typ osen när den försvinner fortsätter man. Haha så sött!
 
 
 


» Dumma server :( «

Både igår och idag när jag ska logga in så bara kraschar det, vad händer med SSOs servrar egentligen? Och hur lyckas jag tajma in det så bra båda dagarna? haha.. Jaja de hoppar väl igång snart hoppas jag. Ska fixa lite till bloggen idag, har ju ingen profil bild som ni ser o lite sånt. Sen ska jag levla upp min lille ponny. Det är typ det, i SSO väg iaf :) Hur ser eran söndag ut?
 
Inte så mycket kul o skriva när man inte kommer in i spelet, heh ;)
 
 
Haha Popstar och jag hos Steve i veckan, han se lite galen ut?
 


» Det är så fint «

Jag trivs så mycket bättre med min blogg nu, visst blev det fint? Tusen tack ännu en gång Sture <3 Du får gärna gästblogga här mer nångång det var trevligt :)
 
Jaja idag har jag fullt upp, har hunnit levla litegrann men har en del kvar, får se om de hinns. Ska iväg om en timme och vet inte riktigt när jag kommer hem, kan bli ikväll, inatt eller i morgon bitti. haha ja ni ser ju!
 
Igår natt hängde jag med Wilma, Sture, Felle och Milla och vi klättrade på lite hemliga ställen. Jag hade aldrig vart där iaf! Mycket spännande ;) Ser ni vart vi var någonstans?
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra lördag sötisar!
 


» Asså Hallå eller?! «

Vad säger ni?! Visst ser det mycket trevligare ut här inne nu? ^^
Inte världens bästa på att göra designer men jag tycker det är skoj och Nemo fick bli ett litet testförsök :3
Hoppas att ni kommer trivas här inne med nya goa härliga designen, nu ska jag hoppa tillbaka till min blogg och så hoppas jag att vi ses där! :D 

Puss på Nemos alla läsare.
/ Evelina Silverknight - http://silverknight.blogg.se

» Bloggen ska renoveras «

Min bästa Evelina "Sture" håller på och gör mig en riktigt fin design till bloggen och jag är så himla glad för det! Ni ser ju hur det ser ut här!? haha.. Bloggen ska bli proffsig och snygg och färgerna kommer vara typ ljusblå och rosa. Gah jag längtar verkligen! Det kommer kännas som en helt ny och fräsch blogg, fast med samma gamla inlägg och serier såklart ;) Nejmen jag tror det kommer bli skit bra, nytt år och ny start lixom!
 
Tack fina Sture! Tycker ni ska besöka hennes snygga blogg :) Silverknight.blogg.se
 
 
Lillebror kramas med Stures Kungen :)
 


» Dags för kvälls/natt levling «

Sista hästen ska upp i level 15 det har jag gett mig fan på, mitt stall ska bestå av 9 topplevlade hästar inom snar framtid o därmed basta!
 
 
Hoppas ni har en bra fredagskväll :)
 

 

» Jorvik vampyren alla avsnitt (De som hittils gjorts) «

Till er som kikat in här och är nyfikna på min YT-serie. Här är alla avsnitt!
 
Intro
 
 
 

 
Avsnitten 1-3
 
 
 
 
 
 
 
 Avsnitt fyra kommer jag att lägga upp på onsdag :)
 

 
 

» Ni är ju bäst «

Hej på er!
Sitter och redigerar det sista på avsnitt 4 och herregud så roligt det är. Speciellt när man loggar in på bloggen och ser alla fina kommentarer från er. Tack så himla mycket, ger så jäkla mycket att få läsa kommentarer från er. Dock måste jag ju spela också!! haha det tar låååång tid att redigera ett avsnitt. Så ska in nu och fixa lite GED osv. Hoppas ni har haft en underbar dag, hörs senare! :)
 
 


» Fika! «

Jag tycker om nya funktioner och denna var verkligen jätte gullig, massor med kul att beställa. Jag tycker om uppdateringen helt enkelt. Dock så håller jag med många om att det börjar bli tråkigt med bristen på uppdrag osv. Men jag försöker ha förståelse för att de kanske inte jobbat som vanligt under jul & nyår. Jag hoppas på en större uppdatering nästa vecka :)
 
 
Vad tyckte ni om veckans uppdatering?
 

 

» Jorvik vampyren avsnitt 3! «

Det här har hänt: Vi har fått träffa en ensam och förvirrad liten vampyr som förlorat sin familj, denna vampyren bor på Jorvik och ÄLSKAR hästar. Dock har hon inte vågat fortsätta med hästarna sen hon blev vampyr då hon lätt tappar kontrollen då suget efter blod är större. Vampyren har börjat drömma om hästarna där de talar till henne och säger att hon inte ska vara rädd för att skada dom. Detta vill hon såklart ta reda på och tar sig till silverglade godset för att se om detta stämmer. Men när hon står i stallet så dyker det plötsligt upp någon bakom henne och det verkar inte vara vem som helst...
 
 
 
 Ge mig gärna feedback bland kommentarerna!
 

 

» Avsnitts släpp! «

Hej på er, har äntligen återhämtat mig efter nyår haha. Har hållt på hela dagen hemma, tvätt, städa osv.. Men nu ska jag spela typ hela kvällen. Eller ja först ska jag ladda upp avsnitt 3 av jorvik vampyren och släppa det här på bloggen om en stund. Sen ska jag göra GED uppdrag i spelet. Sen ska jag skicka en del mail, Sen ska jag sätta mig och redigera avsnitt 4 och sen ska jag nog chilla på spelet ett tag. Har en del o göra här vid datorn alltså ;) haha blev det rörigt? Jaja kika in här om ett tag så ska ni få se ett spännande avsnitt av jorvik vampyren! PUSS
 


» Eveningking «

Jag måste bara skriva ett par rader om honom, min fina gula kung. Sen dagen då det bestämdes att Sneakydragons skulle vara gula så har han varit min "klubbhäst". Han har följt med på event och aktiviteter dag ut och dag in. Fått stå intryckt i en box med alla andras hästar under kurragömma, sprungit mil på skattjakts event och stått i mitten och visat vägar på mina ridlektioner. Förutom min klubbhäst spelar han ju också rollen som Flippen i min omtyckta serie "Historien om Mary" Och "Så gick det för Mary och Flippen". Jag skulle aldrig kunna göra mig av med honom och skulle ha väldigt svårt för att byta honom mot en annan "klubbhäst".
 
När jag dammade av mina klubbkläder efter julvilan och travade bort mot paddocken så kändes han som en stor klump jämfört med lilla Popstar, haha aww.. <3
 
Snälla SSO låt mig döpa om min häst till Yellowking?
 
 

 

» Lite funderingar «

Detta är taget från nyhets sidan då hästarna skulle komma till Jorvik:
 
Vilka hästar blir det?
- Den första tidens hästar kommer att vara level 1 hästar och baseras på runt fjorton raser. Fler raser och hästar med unika modeller kommer att komma senare! En funktion som också är planerad är att kunna styla hästens hår. Du kommer att kunna välja mellan en av fyra hårmodeller som hästen kan ha (hårfärgen går inte ändra). De första fyra hästraserna är planerade att vara Danish Warmblood, English Thoroughbred, DutchWarmblood och Morgan!
 
Jag tolkar detta som att de första planerade hästarna (vi har fått alla utom Lippizaner) är level 1 hästar men att de sedan ska komma hästar som är i högre level när de köps? Eftersom vi måste vara i högre level för de flesta hästarna som kommit som jag antar är de "första planerade raserna". Läs det flera gånger, är det någon som tänker som jag? Ska vi få hästar i högre levlar?
 

 
Hur fungerar det med hästarnas utrustning, XP och välbefinnande?
- Varje häst blir unik och du måste ta hand om den separat. Detsamma gäller hästarnas level (XP). Man måste alltså tävla med alla sina hästar för att levla upp dem. Du kommer med andra ord att kunna tävla i samma race fler gånger på samma dag med dina olika hästar. Det är mycket jobb med att ha hand om fler hästar, precis som i verkliga livet!
 
"Du kommer med andra ord att kunna tävla i samma race fler gånger på samma dag med dina olika hästar" - Jaha? Bara jag som missat vad som hände med detta, för jag kan då inte levla fler hästar samma dag. Nån som vet nått om detta?
 
Detta är mina och Annies spekulationer, nån som har tankar?
 
Annies blogg - Anniebretta.blogg.se