» Trailern för JV säsong 3! «

 
Okej jag lyckades, dock får jag inte fram någon inbäddningsadress så klicka på bilden för att se trailern! Hoppas ni gillar den :D 
 
 

» Blir galen «

Fortfarande inte tillgång till dator, har klippet uppladdat på YT men måste göra det offentligt. Lyckas inte från telefonen?! Nån som vet hur man gör genom iphone? :( Försöker lösa detta så fort som möjligt! 

» Trailern till Jorvik vampyren «

 
Godmorgon! Dagen är här alla väntat på, eller ja några av er iallafall!? Javisst idag släpps trailern till Jorvik vampyren säsong 3. Trailern kommer upp här nångång under förmiddagen, utöver det INGEN bloggning idag.
 
 
Tagga tagga tagga!
 

 

» Nu närmar det sig med stormsteg. «

 


» Älskart! «

Skrapade ihop denna outfit igår och jag gillar den verkligen, inte för att den matchar särskilt bra eller sticker ut. Men det är verkligen någonting jag i verkligheten skulle rida runt i faktiskt. Mysig och verklighetstrogen kan man kanske säga? Jag gillart verkligen :)
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni?
 

 

» Tanta jävel! «

 
Haha hon ser så rolig ut, och den korta kjolen i Dino? Ojojoj.
 

 
 
Tanta får sitta på hästen i hissen men inte jag!? Dumheter.
 


» Till Sara Purpleberg <3 «

 


» Utan dator! «

Godmorgon! Idag kommer jag vara utan dator.. Vi ska möblera om och min dator ska flyttas på och ett nytt vägfäste ska upp som min skärm ska sitta på. Kan ta lite tid. Men jag har iaf tidsinställt lite inlägg åt er.
Men jag siktar på att kunna logga in ikväll iallafall :)
 
 
Jag har fått förfrågningar om hur man kontaktar mig, jag har en mail ni gärna får använda.
Skicka bilder, ställa frågor eller ja vad ni nu kan tänkas vilja.
Svarar så ofta jag kan!» Räknar ner! «

 


» Till April Yellowroad <3 «

 
Haha så schysst back auto! :D
 


» God jul Nemo! «

 
Liten tidig julklapp till mig själv hehe.. SÅ SKÖNT.
 

 
 

» Alla hästar på Star stable online «

Det här inlägget har funnits länge på min blogg och det verkar ha hjälpt ett flertal personer. Därför har jag nu rensat upp och fixat till det lite, samt lagt till de hästar som kommit på senaste. Eftersom att hästarna börjat flyttats runt efter att marknaden kom till så går det inte längre att sortera dem efter vart de finns, eller jag orkar helt enkelt inte det för de flyttas hela tiden. Så här är helt enkelt alla hästar på SSO sorterade efter ras. Har jag missat någon häst, skriv vilken och vart den finns så kollar jag upp det!
 
Bilderns på de riktiga hästarna är lånade från google och jag äger inga rättigheter till dem. Är det någon som äger bilderna som inte vill att de ska finnas i detta inlägg får höra av sig till mig så tar jag bort dem omgående.
 
Courtneysilverhill@hotmail.com
 
Det finns 79 hästar på SSO att köpa idag.
 

 
Achalteeker - 2st
 
 
 
"Achalteekern sägs vara världerns äldsta renrasiga häst, som varit känd i mer än 3000 år. idag är Achaltekeern främs en utmärkt ridhäst. Den är känd som en enmanshäst som vägrar låta sig ridas av någon annan än sin egen ryttare."
 

 
 
 

 
Andalusier - 6st
 
 
"Andalusier kommer från södra spanien och härstammar från de medeltida spanska hästarna. Dessa majestätiska springare används i all slags ridsport. De är lättlärda och härliga hästar med ett vänligt lynne som är populära över hela Jorvik."
 

 
 
 
 
 
 
 

 
Appaloosa - 2st
 
 
"Indianerna i USA kallade sina prickiga hästar för paulouse efter älven som flöt genom beteslandskapet. I folkmun blev namnet så småningom appaloosa. Appaloosan är mycket allsidig och man kan nästan säga att det finns en appaloosa för varje hästsportsgren."
 

 
 
 

 
Arabiskt fullblod - 8st
 
 
"Det arabiska fullblodet är en av världens mest kända hästraser. Den är livlig, vänlig och mycket intelligent. Det arabiska fullblodet har avlats fram av beduinstammar som ansåg att arabhästen var en gåva från Gud. Arabhästen är muskulös med små, starka hovar."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Danskt varmblod - 3st
 
 
"Det danska varmblodet är ett resultat av en kostning av flera hästraser. Det är en häst som är stark och gillar att röra sig. Den påminner lite om ett fullblod till utseendet och är väldigt uthållig."
 

 
 
 
 

 
Engelskt fullblod - 3st
 
 
"Det engelska fullblodet påminner om det arabiska fullblodet och är en utmärkt häst som passar till nästan alla ridsporter. Den sägs ha förändrat kapplöpningsvärlden med sin förmåga att springa väldigt snabbt under väldigt lång tid."
 

 
 
 
 

 
Frieserhäst - 3st
 
 
"Frieserhästen tros ha anor som går att härleda så långt bak som till istiden. Den utvecklades som arbetshäst men blev under medeltiden populär som krigshäst. Idag är frieserhästen en populär och omtyckt familjehäst med stor personlighet."
 

 
 
 
 

 
Frisisk sporthäst - 2st
 
 
"Frieserhästen har länge korsats med andra hästraser, ibland annat engelska och arabiska fullblod, och med tiden har en unik ras växt fram, den frisiska sporthästen. Den har frieserhästens långa, vogiga man och svans och är som den också snäll och lugn i temperamentet. Den kan dock vara i alla färger och är ofta mer atletisk och uthållig."
 

 
 
 
 

 
Holländskt varmblod - 3st
 
 
"Det Holländska varmblodet är en sporthäst som kan tävla på mycket hög nivå. Den utvecklades genom en korsning av holländska, engelska och tyska och franska hästraser. Den är känd för att vara en otroligt duktig och pålitlig tävlingshäst."
 

 
 
 
 

 
Jorvikisk ponny - 14st
 
 
(Nej Jorvikisk ponny finns inte på riktigt haha.. Tog bara en bild på en ponny)
 
"Den typiska jorvikiska ponnyn har ett glatt sinne och är en envis, busig och ihärdig häst. Den har kortare ben, lägre mankhöjd och ofta ett större huvud i förhållande till sin egen kropp än andra hästar. På grund av sin knubbighet och mindre kropp kan den inte hålla samma vilda tempo som jorviks andra hästar, men trots att den inte alltid lämpar sig att tävla med så är den endå en mycket populär häst. Med sitt härliga lynne bidrar den alltid till att fylla var dag med glädje åt sin ägare."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Morab - 3st
 
 
"Moraben är en korsning mellan arabiskt fullblod och morganhäst. Dessa arabiska ursprung har gett hästen dess eleganta, flytande rörelser. Hästen har starka ben och en kraftfull kropp. Den är mångsidig och har extremt tåliga hovar."
 

 
 
 
 

 
Morganhäst - 3st
 
 
"År 1789 köpte Justin Morgan ett brunt hingstföl som räknas som ursprunget till morganhästen, en gång i tiden riden i de amerikanska kavalleriet. Morganhästens blodslinjer har spelat en stor roll i utvecklingen av många amerikanska raser, till exempelt American Saddlebred och Tenessee walking horse."
 


 
 
 
 

 
Oldenburgare - 3st
 
 
"Oldenburgaren avlades fram i tyskland på 1600-talet. Från början var den tänkt att bli en vacker vagnshäst, men idag är hästen väldigt mångsidig och ses flitigt i internationella tävlingar."
 


 
 
 
 

 
Painthäst - 4st
 
 
 
 
"Painthästen sägs härstamma från en av de hästar som den spanske äventyraren Cortez tog med sig när han seglade till Nordamerika och de blev populära hos många indianstammar. Painthästen är smidig och har bra temperament. Den finns i tre huvudfärger: Tobiano, Overo och Tovero."
 


Overo - 2st
 
 
 

 
Tovero - 1st
 
 


Tobiano - 2st
 
 
 

 
Selle Francais - 2st
 
 
"Den franska ridhästen är ett varmblod med anor från Frankrike. Den är en elegant häst med stark rygg som visat sig mycket duktig på fälttävlan, mycket tack vare att den inte är lika tung som andra varmblod."
 

 
 
 

 
Westfalisk häst - 1st
 
 
"Den westfaliska hästen är ett tyskt varmblod, känd för sin spänstighet. Den är lämplig både som rid och körhäst och blir en utmärkt tävlingshäst inom dressyr och hoppning. Den westfaliska hästen har också använts som militärhäst."
 

 
 

 
Tinkerhäst - 6st
 
 
"Tinkerhästen har sitt ursprung på Irland. Det är en kraftfull häst men med ett lugnt temperament. Tinkerrasen har sitt ursprung i de hästar som resandefolket använde för att dra sina vagnar förr i tiden. Hästen är vänlig och lättdresserad, känd för sin arbetsvilja och passar bra för de flesta ändamål. Tinkerhästen är ofta skäckfärgad men finns i alla färger. Även storleken på hästar av denna ras kan variera kraftigt, vissa kan vara nästan lika små som ponnyer medan andra är stora som arbetshästar. En utmärkande egenskap är det kraftiga hovskägget samt den långa manen och svansen."
 

 
 
 
 
 
 
 

 
Nordsvensk - 6 st
 
 
"Den nordsvenska hästen utvecklades ur den förhistoriska skogshästen som levde i norra Europa. Nordsvensken är kallblodig och användes förr inom jordbruk och skogsbruk men idag är den också en populär ridhäst. Den är en allsidig häst som är bra på både körning, hoppning, dressyr och westernridning men också tålig och mycket stark vilket är perfekt för att dra timmer i skogen."
 


 
 
 
 
 
 
 

 
Det är alla hästarna som finns just nu på SSO. Hur mycket har era hästar kostat er?
 
Jag har köpt 17 hästar för: 12 210 sc vilket motsvarar ungefär 2450 kronor.
 
Jag har sålt en häst som kostade 300sc.
 

 

» Laddar upp trailern «

För fjärde gången laddar jag upp trailern på YT, har laddat upp den 4 gånger och rendat om den säkert 6 gånger. Hittar små fel hela tiden och saker jag vill ändra på. GUD blir aldrig nöjd haha. Mycket jobb ligger bakom den och jag hoppas att ni ska tycka om den nya säsongen. Jag börjar bli galet taggad alltså!
Idag ska jag rensa min garderob och plugga lite och ikväll ska jag på fördelsedagsfirande.
 

 
Igår höll jag ett sånt roligt event med drakarna, vi skrattade nästan hela tiden. Jag hade förberett lite challenges på isen nämligen. Vi startade med isen runt som uppvärmning, vi sprang runt hela isen helt enkelt med lite små hopp och slalom på vägen. När de var varma startade de kalla utmaningarna. Först hoppade de cirkel och spiral runt en vak, efter en stund fick dem ta av utrustning varannan minut (sadel, träns och schabrak) vilket gjorde det svårare. Tillslut kämpade Berit och Natalie om att vara sist vid liv men de dog PÅ SAMMA GÅNG hahah så kul. Sedan red vi vidare till ett ställe som har vakar som i en cirkel, här fick dem hoppa runt, runt, runt.. The last man standing gällde och Berit tog hem den titeln! Vid den sista challengen så ehm... haha alltså gud.. Det var försten till kan vi säga. Jag ställde dem i en klump, framför sig hade dem två vakar och en som var lite bredare. De fick klä av sina hästar helt och sedan red jag över och väntade in dem (den som bjöd in mig i grupp vann). Problemet är bara att de flesta inte kom fram till mig, de hade nämligen hoppat med sina tungor ute (typiskt drakarna) och fastnat i isen, de kom verkligen inte loss! Så jävla fail, vi skrattade gott åt detta lääänge. Men de fick ringa hem så provade vi igen, denna gången fastnade bara Stina :) hah.. Emma vann denna challenge, hon vet minnsann att man håller tungan inne när man är i dinodalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Jag pruttade lite på Stina för att hon fastnade IGEN, jag sa ju IN MED TUNGAN!
 

 

» Jag har ju världens gulligaste läsare/tittare. «

Jag är så tacksam för att ni följer min blogg och min YT kanal, jag får så himla mycket post, mail och kommentarer från er och ni bara öser på med kärlek! Jag har ALDRIG fått en elak kommentar på min blogg eller YT, det är helt fantastiskt tycker jag. Peppar peppar.. Jag trivs så himla bra med er och kan nog aldrig tacka er nog för att ni är så fina och gulliga. Jag blir helt, jag vet inte vad jag ska säga. Rörd! Som det här tillexempelt, detta är bara en av flera underbara kommentarer från er. Alltså åh smälter. <3
Jag kommer som ni vet inte ge ut min adress, namn eller telefonummer till någon, tyvärr. Jag är inte mitt spelande eller hur man ska säga. Jag vill inte att ni ska veta vem jag är helt enkelt. Jag är så glad att så pass många accepterar det. Trots detta finns det dem som inte gör det och till er vill jag bara säga att ifall ni inte accepterar det respekterar ni inte mig och då respekterar inte jag er, simple as that. (Verkligen inte riktat till Thea som skrivit den gulliga kommentaren) Jag har svårt för att tycka illa om folk men finns det något jag verkligen inte tycker om är det folk som inte respekterar andra. Men till 99% är ni alla bara helt fantastiska och kärleksfulla och ni får mig att må bra.
 
Jag hoppas att ni känner att jag får er att må bra också :) Kärlek till er!
 


» Till Lydia Blueweb <3 «

 


» Snart så! «


 

» Ledig ledig ledig! «

TJOHO! Idag är jag ledig, väntar på en leverans så kan knappt gå utanför dörren dock vilket suger. Hade velat träna nu på morgonen. Men jag har spelat SSO istället haha. Ska fixa med lite annat nu och senare tänkte jag sätta mig med detta jävla samlandet igen, tycker det är ganska kul men att sitta flera timmar i sträck.. Näeej. Igår hände det väl inte så mycket på SSO förutom en massa uppdrag och möte med klubben. Nejmen vet ni nu ska jag spara ner trailern och titta på den ett antal gånger innan den ska upp PRIVAT på YT. Ni får tyvärr inte se den förens på söndag. Men den som väntar på nått gott ;)
 
 
Haha ja vi hade möte i silon igår, ALDRIG MER! Från och med nu ska möten hållas i klubbrummet om jag får bestämma. Är ju så skönt att slippa bli störda.
 

 

» Told you so «

Dumma gubbe, sa ju att hissen var säker.. Få för dig att jag ska rida dig ner tryggt för detta berg.. Herre.
 
 


» Jag är så jävla taggad! «

På söndag släpps trailern till Jorvik vampyren säsong 3 här på bloggen och kanalen. Det ska bli så sjukt roligt att se vad ni tänker och tycker om den nya säsongen.. Tror inte ni har en aning om vad den kommer bjuda på! Upplägget liknar ingenting jag gjort i de senaste säsongerna alls.. Mihihi.. Men ja ehm uppdateringen!? Var inne och läste där precis men helt glömt vad det handlade om.. ehm.. gör om gör rätt... *Går in och läser*
 
JA juste vi ska få träffa Kelterna, eller vare kallterna? Ja hursom så är det ett nytt och spännande folk. TJOHO. Men vadå att de flyttat marknaden till jorvikstallet? Som Haley sa "Är den i den lilla paddocken eller vad?" haha.. Alltså tror de virrade bort sig lite där va? Marknaden öppnade ju förra veckan vid arenan.
 
Ikväll är det möte med klubben och jag ska dra en del nya system som ska införas, KUL!
 
 
Bjuder på bild från gårdagens event, har inte vart inne så kan inte bjuda på annat. Dock var jag så himla inne i eventet att jag endast tog två bilder, haha inte ofta!
 

 

» Till Alva Youngyard <3 «» Hejja mig! «

Idag ska jag plugga stenhårt så att jag kan vara ledig torsdag och fredag. Eh önska mig lycka till?
Angående uppdateringen så hoppas jag på jul & snö!
 
 
Igår körde vi min lilla lek "Drakarnas offerlek" och hade massa skojj. Eftersom marknaden stod på arenan där vi lekte blev de ännu mer panik artat när man fastnade bland hästarna och utmanarna kom springandes.
Vi fick även en ny medlem under eventet, välkommen Nancy <3
 
Nej hurrni jag måste köra järnet nu, hörs sen!
 » Jakten på tomten del 2! «

 
 
 
 

» Till Beatrice Shadowbrooke <3 «» LEDIG! «

Åh så skönt.. Blev ledig idag. Har spelat och gjort uppdrag på morgonen så det är färdigt. Mina planer är att göra bra saker hemma så att det är over lixom. Ska städa, tvätta och träna samt beställa hem lite kul saker. SEN mina vänner ska jag fortsätta på trailern, har även en liten pytte ide på en kul video jag vill göra men tror inte tiden räcker. Sen har jag även en del event planering att göra. Gahh.. Jag behöver fler dygnstimmar!
 
 
Hann även med några rundor i ridhuset, inte tävlat sen jag blev level 16. Men måste säga att jag inte fick så mycket bättre tid endå? Ska nöta mer senare.
 

 
 
 
ROLIGA uppdrag! Älskar kartongen, funderade länge på ifall jag skulle överge och gå tillbaka o filma haha.
 


» Dags för ponnylektion! «

 
 
Såå stel i nacken alltså.. Uscha. Men lite lektion och event planering skadar inte!
 

 
 

» Filmar :) «

Suttit och redigerat trailern till JV 3 och nu hjälper jag Emlan o kim att filma uppdrag. Så fort vi är klara här ska jag springa och steka massor av köttbullar, omnom! Haft ont i nacken hela dagen så är ganska trött. Får se hur jag mår efter att ha rullat köttbullar, kanske kryper ner i sängen med en film eller så blire event. :)
 
 
Inte så mycket SSO för mig idag. I morgon kommer jag upp i nivå 3 så då kommer jag spela en del.
 


» Till Allison Eastweb <3 «» Paniken «

Jag trodde min mobil tog sitt sista andetag precis, men lyckades återuppliva den! Pjuuh. Är på väg till skolan för att fixa lite saker, sedan ska jag handla och åka hem och gå i ide. Tror jag är ledig i morgon och helvette vad jag ska njuta. Är så stressad, stel och öm just nu. Skulle behöva läggas in på spa och springa en mil för att slappna av, haha typ! Ikväll ska jag försöka styra upp schemat för klubben typ 2 veckor fram. och sen är redigerng prio ett den tiden jag har vid datorn just nu. På söndag kommer trailern!! Woop. Men nu ska jag hoppa av bussen, vi hörs sen! <3 

» Otroligt vackert! «

Kingen & Jag <3
 
 
Underbara Sture har gjort denna till mig, åh jag älskar den verkligen. Tusen tusen tack!
Silverknight.blogg.se
 

 

» Ut i den farliga vildmarken! «

Nu ska jag och Lemoncrush leta stjärnor i Dinodalen! Inte blivit spoilad vart dom är men har sedan innan hittat tre tror jag? Önska mig lycka till detta är INTE min starka sida.
 
 


» Till Lorraine Nightbell <3 «» ännu en vecka avklarad «

Söndag <3 Idag ska jag bara mysa runt hemma och spela. Ladda upp inför veckan helt enkelt. Denna veckan tror jag att jag kommer va ledig nån dag och då jävlar ska trailern till JV bli klar! så taggad.. Annars då? Spelade inte igår så har både rykte och uppdrag att ta igen :/ glömde bort ryktet.. Dumma mig. Men jag snodde en bild från Sture, det är första gången vi ska gå in till Jorvik stallet. Minns verkligen när vi gick in i skördebyggden. Det var så mysigt! Denna gången hade jag inte samma feeling eftersom jag satt på ts med några och Kim filmade, men det var sjukt skojj! Fast jag föredrar att upptäcka ensam :) Hur gjorde ni när ni skulle in i Dino?
 
 
 
 

» Birthday! «

Är iväg hela dagen för att fira en av mina bästa vänner. Kanske kommer hem skapligt och kan spela, eller så hörs vi i morrn! Puss o kram. 
 
 

» En tyst minut «

Fick jag och Berit hålla igår när vi såg en nordsvensk falla ihop i Dinodalen. Snälla klä er varmt och pressa inte era hästar för hårt där inne. Ni ser vad som kan hända även med en nordis! <\3
 
 
Haha detta kommer upp i ett av Berits avsnitt!
 

» Till Nova Silverroad <3 «» Typical Dinodalen «

Haha alltså jag får lika ont i magen varje gång!
 
 
"Ops där tog vägen slut, nu dör jag!"
 

 
 
"Oh nej den fortsatte, jävla dimma."
 

 

» Ett jultecken! «

Har ni sett att kvarnen fått sina röda julkulor?
Detta är ett jultecken.. Kan julen komma på onsdag tro? Då är det ju lixom onsdagen innan första advent.
 
 


» Till Paulina Gladepie <3 «» Rött, svart och vitt? «

Dessa hänger ju ÖVERALLT i dino. Vad är det för något?
 
 
 
 
Vad tror ni? Jag har fan ingen aning. Antingen ska man plocka upp alla jävla tygstycken i nått uppdrag för o laga ballongen kanske. Eller så är de markeringar för något?
 


» Nytt bäst någonsin! «

Guldhästen, vi slog oss själva med 6 hundradelar på andra hoppbanan denna morgon. <3
 
 
 


» Kingen är i Dino för första gången :) «

 
Snart dags att filma uppdrag igen, vad har ni för er?
 

 

» Den 10 december «

Kommer fjordingarna till Jorvik <3
 
 
 
Så vackra! De brukar ju göra sina förhandsbilder lite finare än originalen men jag tror dessa kommer vara såå himla fina alltså.. GUUUD.. Kan knappt vänta!
 

 

» Och för er som inte visste! «

Fick ett så himla gulligt brev här om dagen. Dock blev jag ju lite fundersam. Jag har ju för fasa en YT kanal!? Lever för min kanal, haha nejmen.. Så jag tänkte för er som inte vet och undrar så heter min kanal:
Courtney Silverhill
 
 


» Till Alma Starcake <3 «» Dinodalen har många hemligheter! «

 


» Ett antal timmar senare «

Lämnar jag och Whisper dalen... Han är kall och jag är trött!
 
 

 
 
Jag älskar Dino, har sååå mycket kvar att utforska men det jag sett hittils är hur fantastiskt som helst!
 

 
 
Duktiga Whisper blev dubbelt bortskämd av mig och stallhjälpen.
 

 

» Dags för Dinodalen! «

 
 

 

» Till Lily Lightrock <3 «


 

» Dinodalen here i come «

Tog jätte lång tid att logga in, snart äre nog dags! Otroligt många hemma sjuka idag måste jag säga, servern är full av folk!? Konstigt.. hahah.. Stod typ 15 pers runt Elisabet..
Jag tror att första uppdraget är "Har snön smält?"
 
 
 


» Drakarna <3 «

Efter gårdagens mysiga lektion började vi såklart peppa massor inför dinodalen, outfits skulle visas och spekulationerna var många. Tillslut bestämde vi oss för att ta en mysig tur mot Valedale. Det blev ett stopp för att knoppa Felles häst vid Steves (Hon ville inte fotas annars, typiskt delle dase!) Och sen red vi mot Valedale där vi smällde i oss fika och skålade med vatten. Sen busade vi runt lite i VD, skrev lite dikt brev till Haley och hoppade på tak, nej jag kom inte upp såklart.. Suck.. Efter en stund ställde jag mig på plats inför Dino filmningen och loggade ut. I sista stund bestämde jag mig för att ta Whisper trots allt. Så mycket som han och jag varit med om och så många ställen vi upptäckt ihop. Jag spelade ju endå typ ett år (om inte mer?) innan man kunde köpa hästar så han är ju min gammelgubbe. <3 Han går in med mig och beroende på hur mycket han fryser så kanske jag rider honom hela vägen eller ringer hem och byter efter en stund.
 
 
 
Back tävling!
 

 
 
Jag vann och fick en kram <3
 

 
 
 
 

 
 
Peppar inför Dino!
 

 
 
På väg mot Dino
 

 
 
Skålar med saft och vatten för öppningen!
 


 
Helt okej att dem står där och ser ner på mig som inte kommer upp.
 

 
Haleys dikter till mig <3
 
 
 

 
Älskar dessa kvällar med Drakarna
när folk inte stressar för att logga efter eventen och vi myser runt tillsammans <3
Och när jag.. Host... inte sitter framför Vegas och redigerar 100h om dagen..
 

 

» Resan mot Dinodalen har börjat! «

 
 

 
 

» Dags för lektion! «

 
 
Nu ska jag och moroten visa vad vi går för!
 

 

» Sneaky Big Paradise «

"Antingen har ni sett programmen eller så har ni hört om dem. Ni kan älska det eller hata det. Oavsett så kommer detta bli den största utmaningen i Sneakydragons historia. Vågar du verkligen ställa upp? Du kommer bli inlåst i firgrove tillsammans med ett gäng drakar. Vad som händer sedan är det endast vi bakom kulisserna som vet. Det kommer gå ut på att ni är instängda, ni kommer antagligen bli rastlösa, skapa drama och pakter men vi kommer även att underhålla er med en rad challenges där ni tävlar om det högsta priset: immunitet i nästa utröstning. När det endast är två personer kvar innanför murarna i firgrove
kommer en final starta som ni sent kommer att glömma.

Har du styrkan, modet och hjärnan som krävs för att vinna Sneaky big paradise? Den personen du litar på mest kan vara en mullvad, dina beslut kan påverka fler än dig själv och det är inte alltid den som är bäst som lyckas hålla sig kvar till sist, ödet.. host.. produktionen har en del att säga till om också.

 
Detta är ett event jag planerat länge, jag har ett helt manus och gjort om hela vår ts så att den ska passa eventet. Inom snar framtid ska drakarna få prova på detta och i framtiden kanske man bjuder in andra klubbar till eventet? Vi får se. Jag kommer skriva mer om eventet längre fram, mitt manus är något jag jobbar väldigt hårt med och tror inte jag vill dela med mig av det här. Men mer info om hur allting går till ska ni absolut få veta! Loggan kastade jag ihop i paint haha. Vad tror ni kan det bli fett?
 

 

» Till Luna Friendstreet <3 «» 1 dag kvar! «

Tjenis! Sitter och kastar i mig lite frukost efter en morgonpromenad. Hur blev klockan så mycket!? Ska försöka hinna tvätta också innan en kompis kommer och plugget drar igång. Idag är det bara 1 dag kvar till uppdatering och dinodalens öppning. Woop! Kommer troligtvis gå in med Kim, Annie och Alicia och Emlan. Eftersom Kim ska filma. Men ja det beror på om jag tänker spela just när dom ska gå in. Vi får se, tycker det är lite speciellt att utforska ensam också. ÄR SÅ KLUVEN ifall jag ska ta min nordis eller om Nightwhisper ska få följa med, det är ju endå han som jag alltid utforskat allt det nya.. Svårt.. Jaja idag ska jag försöka få lite tid för redigering efter plugget. Det närmar sig trailersläpp ju! Nervöööst.
 
 
Vad gör ni idag? Otåliga inför öppningen kanske?
 


» FREEZE «

Idag har jag förberett drakarna för öppningen av den kalla dinodalen. Först körde vi typ som iskull på fältet bredvid silvergladebyn, sture värmde upp dem som jag freezat (Dock fick hon bara kortgaloppa) och efter 15 minuter fick dem som var vid liv tävla i finalen i dinobacken (som jag härmed kallar den). Där fick dem springa upp och ner för backen 5 gånger och runda mig och sture, jag stod längst ner och sture högst upp. Sen gick dem i mål hos annie genom att bjuda in henne i grupp. Victoire Winterfall vann denna kyliga utmaning och kommer klara sig hur bra som helst i dinodalen! GAH nu längtar jag ju ihjäl mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur förbereder ni er inför Dinodalens öppning? :D
 

 
 

» Till Beatrice Crazywater <3 «» Måndag «

Jag hatar måndagar.. Fy fan vad trött jag är! Och jag ska till skolan nu på morgonen.. Blä! Hade gett typ vad som helst för att få vara ledig idag.. Jaja slut gnällt, vem fan gillar måndagar? Igår gjorde jag så in i helvettes mycket uppdrag på Doris, kanonkul! Nu är hon level 15. Ikväll ska jag hålla i ett nytt event jag kommit på, freeze heter det och är ett event som passar denna vecka då dinodalen öppnar snart, wihoo! Annars så vet jag inte riktigt när jag är hemma idag, vi får se. Det kanske blir mycket spel eller lite beror på. 
 
Jaja nu ska jag dra mig upp och göra mig i ordning. Puss på er så länge <3
 
 
 

» Dagens mission! «

Idag ska jag hjälpa Doris till level 15 så att hon kommer in i Dinodalen på onsdag! Doris har 3000 sc att spendera på övernattning. LETS GO!
 
 
 


» Till Courtney Highforce <3 «» Annie fyller år! «

 
Det är Annies födelsedag idag! Hurra hurra hurra..
Jag är så glad för att jag fått lära känna Annie, hon är en fantastisk människa på alla sätt och vis.
Mycket kärlek till dig! <3
 


 

» FY SKÄMS SSO! «

SSO har tagit livet av mina favorit gubbar, nämligen:
 
 
Så jävla elakt!! USCH.. Nu ser gubbarna ut såhär i chatten: =) blä!
 

 
 

» Till Vanessa Diamondnight <3 «» DINO DINO DINO!! «

Igår släpptes en video på dinodalen, duktiga Alice har hjälpt till med den. Hon är ju fantastisk! GO SNEAKY.
Därför kände jag att jag var tvungen att förbereda mig inför onsdag, så jag plockade hem min godis nordis "lemoncrush" låter som en godis eller hur? hihi.. Och sen gjorde jag en awesome outfit utifrån ett par tumvantar jag fick av tomten förra året. Gillar ni den?
 
 
 
 
Tycker den blev grym, älskar vantarna!
 


Redigerat - ÄNDRAT TRÖJA!
 
 
PERFEKT!
 
Vad som väntar där bakom kan jag knappt föreställa mig, tror det kommer bli tufft! Pefekt med ett nytt område inför säsongstarten, mer platser att filma på yääy.. På tal om JV så ska jag sätta mig och redigera nu. Såå vi får höras senare! Hoppas ni får en bra dag. Btw, gör ni också en särskild outfit inför öppningen?
 

 
 

» Till Nicole Flowerlee <3 «» Blogglefigt! «

Hej på er! Idag har dagen börjat i kaos minst sagt. Har hela dagen och kvällen inplanerad också så det finns helt enkelt ingentid för spel eller bloggande idag. Vi får höras i morgon <3
 
 
Och JA jag ska uppdatera "alla hästar på SSO" inlägget haha :) Hinner inte med allt!
 

» Maskerad! «

Jag och Sture leker runt som Godfrey och Baronessan ikväll! Länge sen <3
 
 
Blir en maskeradhoppning med klubben som jag ska bedöma, och sture hjälper till. Ska bli mega skojj!
 

 

» Till Maja Stargirl <3 «

 
Haft lite "uppehåll" med Autos, det tar så lång tid att fixa dem. Men idag låg bloggen prioriterad och då fixade jag en massa autos. Så nu klarar jag mig fram till jul nästan! ;)
 


» Det här med fan träffar «

Alltså jag brukar ju umgås med fans när jag har tid, prata eller leka runt lite. Men får många frågor om dessa "fan träffar" och jag blir lika osäker varje gång. Alltså jag har ju streamat med kim inför releasen av JV där alla fick grupp autografer med oss och vi hade tipspromenad tror jag? Men då kom ju alla som var fans av JV lixom, inte mig? Vad ska jag göra på en egen fan träff? Fått frågor om både server ett och två, två skulle väl va roligt då jag träffar många fans från server 1 varje dag! Men lixom.. Känns så wierd att boka ett datum för att folk ska få träffa mig på en "fan träff" jag vet inte haha... Då kör jag hellre en "träffa Jorvik vampyrerna" igen faktiskt.. Men det är ju svårt på server 2 hehe.. Åh gud jag vet inte. Jag har gjort ett konto som ska flyttas över dit, dock minns jag inte vad fan jag hade för mail, namn eller lösenord.. ? Minns att jag hette något väldigt knasigt. OMG jag gick precis in för att prova logga in och hade rätt på första försöket, jävlar vad sjukt hahahah. Jag heter Berta Silverhill och är typ level 1.. Dock står det att "Vår tjänst för att byta server är inte tillgänglig" så hmm.. Får vänta? Jaja nu vet ni att jag snart får ett server två konto iaf :) Hade jag kunnat hade jag såklart bytt över med Courtney för en helg eller så, men det är ju osäkert om man får komma tillbaka? Gud tänk om jag blir fast där utan mina drakar? Det går inte att riskera, då dör hela JV :O
 
 
Min häst är fantastisk!!
 


» Nu kan jag dö lycklig «

 
 

 

» Jag är så glad. «

Uppdateringen är något jag önskat så länge nu, klubbhuset, scheman... Alltså jag dör allvarligt. Det kommer underlätta SÅ mycket. Därför är jag inte alls butter över att de precis stängde servern så att jag inte hinner spela förens ikväll när jag kommer hem. För det är en så sjukt jävla bra uppdatering! Alltså jag kan typ inte beskriva lyckan. Såklart missar jag troligtvis mötet ikväll, vi har ju alltid det på onsdagar.. Men jag ska fan kämpa för att komma i tid, ifall servern ens hinner öppna haha.. Jag ska få sitta på en stol längst fram HIHI..
 
 
Nån mer än jag som är så sjukt lyrisk!?
 


» Onsdaaaag! «

Tjohej!
Igår fick jag mycket filmning gjord tack vare underbara Nina, Sture, Annie och Berit <3.. Kämpade på och började redigera avsnitt 4 igår kväll men behöver filma en del till det. Fick sån huvudvärk och blev så trött så jag missade eventet igår. Mycket nu! Idag ska jag plugga hela dagen och sen hoppas jag att jag hinner spela en stund innan jag ska ut och käka med några vänner. Så missar mötet med andra ord. :/
 
Dock är det uppdatering och jag är så spänd! Nu jävlar vill jag ha sneakpeaks på hästar. Vad tror ni?
 
Hoppas ni får en härlig onsdag!
 
 


» Wooop!! «

 
 
 


» Jag har asgarvat åt denna i tio minuter nu «

 


» En sån där redigeringsmorgon! «

Godmorgon!
Jag håller på och sparar ner avsnitt 3 och ska lägga upp det privat på YT, lägger upp alla färdiga avsnitt privat och listar endast några få personer som får "förhands" titta. Vill ha feedback oså ni vet. Det är människor jag litar på till 100% som jag vet ALDRIG skulle spoila eller så. Det är även dem jag skickar manus osånt till. hihi.. Det känns bra med JV, trots min miss med filmningen igår. Åh blir arg på mig själv när jag tänker på det. Men har så goa människor omkring mig som ställer upp ikväll igen, så vi ska kötta samma scener och kanske några till om dem orkar. Alltså när folk hjälper mig med min serie så vill jag såklart filma så mycket som möjligt, men jag vill absolut inte att dem ska tycka att det är jobbigt att hjälpa mig så jag försöker lyssna på dem vad dem orkar oså. JV ska vara roligt! Right!? Ja men sen är det helt enkelt dags att börja köra avsnitt 4. Och sen filma allt som behövs för trailern. Jag har funderat på att släppa trailern den första advent. Vad tror ni om det? Alltså den 30 november. Låter det långt? För mig låter det jätte snart eftersom jag vill ha så många avsnitt som möjligt färdiga för att få schyssta bilder till trailern haha.. Men ja..Det ska nog gå så bra så!
Ni är så tålmodiga, i love it.. <3
 
 
 
 
Åh jag vill aldrig sluta med detta!! <3
 

 

» Älskarnärdethänder «

Filmat och roddat som fan med karaktärer idag.. Tror vi filmade över en timma? Massor med värdefulla scener. Inser NU att jag satt på fel häst. Är det inte jag i ett nötskal? Bara och börja om i morgon igen. Att få alla karaktärer att kunna vara inne samtidigt och ha tid, det är inte lätt.Så jag blir så sjukt jävla
trött på mig själv när det händer sånt här.
 
Kan nån slå mig hårt i ansiktet? SKÄRPNING FÖRFAN.
 
 
Konstigt att säsong 3 tar tid? Skämt åsido..
 


» Idag har vi haft kul! «

Det är så roligt att filma med dessa människor, urgulliga Annie och Ellie hoppade in och hjälpte till. Underbara ni! Idag gjorde även Nina entre i serien. Vad tror ni hon har för spännande roll?
 
Jag är så pepp på den nya säsongen!
 
 
 
Angående datum till trailern så kommer det inom snar framtid! :) Fått så mycket insperation idag.
 

 

» 1000 följare på Youtube. «

 
 
Det gick fortfare än jag trodde, jag har fyrsiffriga följare på min kanal.. WOW.. Känns helt otroligt! Vilken jävla bra start för JV säsong 3. Och ni vet vad jag hade lovat.. En trailer eller ett datum för trailern. Jag kan inte ge er en trailer ännu, men jag ska klura på ett datum för den. Eftersom jag ska filma idag så återkommer jag med exakt datum för trailer släpp senare. PUSS PÅ ER ÄLSKADE LÄSARE OCH FÖLJARE <3
 
 


» Ny vecka nya tag! «

Nu jävlar, måndagar brukar jag vara så jävla seg på. Men denna vecka ska jag försöka tänka positivt, trots mörker och trots allt jobbigt som väntar. Så jag har gått upp tidigt för att komma igång med bloggen, schemat för klubben och försöka få ihop ett filmteam tills ikväll då JV ska filmas! Nu börjar det hända grejjer minsann.. Dock har jag verkligen inte alls lika mycket tid till redigering som förut så det suger verkligen och går lite trögare. Men positivt! jag får helt enkelt avsätta lite tid om dagen till det istället för flera timmar på en dag. Men annars då? Min vecka är helt galet proppad av plugg och ännu mera plugg, jag ska komma igång med träningen och planera en födelsedag. Det är typ mina planer. OCH jag är så pepp på onsdagens uppdatering, ge oss hästar eller sneakpeaks! Mihihihi..
 
Men nu ska jag kontakta lite JV folk och sen in på SSO!
 
 


» detärsyndommig «

Åh... hej. Ligger i sängen o har svin ont i magen och ont i huvudet. Det värsta är att jag inte kan ligga här hela dagen för jag måste iväg på fars dag middag, usch och fyy alltså! Vill inte missa pappas dag.. Men blir ingen sen kväll, hem till sängen när jag smällt i mig lite mat. knaprat smärtstillande så förhoppningsvis släpper det snart :( 
 
Skit söndag! 
 
 

» Segis :) «

Godkväll! Egentligen borde jag röjja runt på en maskeradfest just nu.. Men alltså nääääeeehh.. Kände verkligen inte för det. Hade jag kunnat komma utan utklädnad så sure, men fan orkar inte rota fram allting. Räckte med maskerad hela förra helgen heh.. Så jag blidde ensam hemma med katten, chips, paradise och en liten brasa. Egentligen vill jag sitta och redigera, men är trött och har lite smått huvudvärk så en dusch och hopp i säng med en film vore så jävla najs känner jag.. Ja, det får bli så. Samtidigt som helgerna är bra att redigera på så är dem också rätt sköna att vara dator "fri" på. Jag vill aldrig redigera när jag inte är pepp, det blir inte bra.
 
Så ni får ha en rolig kväll och va inte så tråkiga som jag är haha! Gå på maskerad förfan.
 
 


» Tävlingen mot Different Snowflakes «

I onsdags tävlade laget mot DifferentSnowflakes som ägs av Lana Swiftheart. Vi tävlade på alla tre hoppbanor i ridhuset. Det var jätte roligt att tävla mot DifferentSnowflakes, det var en sån härlig stämning i ridhuset när alla hejjade fram sina klubbar. Jag fick skrika för att göra mig hörd ;) Mina drakar tog hem vinsten, de fick så jävla fina tider på banorna och jag är så stolt. WROOM sa det bara! Tror vi kommer tävla mot snöflingorna igen i framtiden. Det vore kul!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Tycker det är så härligt med tävlingslaget, jag har haft kontakt med så många klubbar vilket är jätte roligt. fler klubbar tar efter och skapar egna lag, smart drag! Det blir på så vis enklare att mötas. Sen tror jag att det blivit ett missförstånd om att "vi är för bra för att höra av oss" då vill jag slå hål på det och säga att alla tävlingar vi har haft och har inplanerade är det många gånger jag som hört av mig till klubbarna, de flesta som mailat mig har dragit sig ur. Jag kan rida rätt in i en klubb jag aldrig sett förut och se att dem har runt 10 medlemmar på ett event, jag hälsar och kollar ifall de är intresserade av att tävla. Eller om jag ser ett klubbnamn jag gillar, googlar upp ägaren och hör av mig! inte svårare än så. Så NEJ vi sitter inte på några höga hästar. Men jag får mail dagligen från folk som är med i klubbar som vill tävla. Och då svarar jag "Prata med din ägare och be henne kontakta mig" Det handlar inte om att jag är snobbig men jag anser att om ens klubbmedlemmar är intresserade av att tävla mot oss, är det väl ägarens ansvar att se till så att det blir så? Är inte ägaren intresserad kan vi inte tävla helt enkelt! Jag kan dra det tunga lasset och planera, bedöma, räkna poäng och dra regler. MEN jag måste ha en ägare som visar intresse, som jag kan bolla ideer med och som vidarebefodrar information på möten inför tävling. Annars är det inte roligt, och det är det som är syftet trots all press som kretsar kring tävlingslaget. Vi ska ha ROLIGT. Det handlar inte om stora och kända klubbar, jag vill att laget ska få möta alla olika klubbar man kan tänka sig. Dock planerar jag en månad i förväg och därför kanske mindre klubbar drar sig ur. 
 
Vet inte vart jag ville komma riktigt.. Jag kommer iaf kämpa för en bra stämning ifall det blir vanligare med tävlingslag och tävlingar. Det ska vara roligt att möta OSS och vi ska tycka att det är roligt att möta ER. Det är inte kul för någon att få en förlust uppkörd i ansiktet i veckor eller att bli anklagad för fusk när man lagt ner sin själ i en bedömning och gjort allt i sin makt för att redovisa resultat för motparten. Nej det har inte hänt ännu, men ni hajjar poängen. Det här med lagg är otroligt svårt och en "lätt" sak att skylla på, jag vet att INGEN i mitt lag laggar medvetet men skulle jag få flera klagomål och misstankar mot en person måste jag göra nått åt det, såklart! Misstänker laget en klubb för lagg, ja då möter vi inte er igen helt enkelt..  
 
Jag låter arg det är jag inte, jag är glatt överaskad över den fantastiska stämning vi stött på hittils! Men nu svävar jag iväg. Vi hörs sen!
 


» Jag har blivit intervjuad! «

Helt plötsligt när jag hade lite tråkigt på SSO fick jag ett brev... I brevet stod det att Freja ville intervjua mig till sin blogg. Eftersom jag inte hade något för mig så ställde jag mer än gärna upp, det lät skit kul! Är ni nyfikna på intervjun får ni kika in på Frejas blogg, http://frallanstarstable.blogg.se/
 
Klicka på bilderna för att komma till Frejas blogg och läsa intervjun.
 
 
 
 

 

» Efter ett svettigt pass! «

Att nöta banorna i ridhuset i 30 min - 1 timme varje morgon är den bästa starten enligt mig. Tävar mot mig själv och mina tider från dagen innan, igår kom jag äntligen under 44 igen på andra hoppbanan. Det är inte lätt vill jag lova! Men plötsligt händer det. Hållt på en stund nu på morgonen och fick riktigt bra tider på alla banorna så jag behöver inte fortsätta. Tog en barbacka tur upp till Vingården igen innan tiger ställs av för dagen, helg!
 
 
 

 
Idag ska jag iallafall till skolan, kommer inte hem förens fem tiden ikväll vilket suger.. Efter det ska jag på middag och sen typ kolla på idol, så ja.. Blir nog inge mer spel idag.. Hade velat redigera vidare på avsnitt 3 idag.. Buhuu!
 
Men jaja det är fredag iallafall vilket alltid är riktigt najs. Ska bli skönt med helg.
 

 

» Vaknar upp till snö! «

Vaknar av att jag fryser helt galet mycket, trots duntäcke.. Har en katt som iprincip ligger under hakan på mig för att få kroppsvärme, smyger upp och tänder låtsats spisen (en sån där som det ser ut som det brinner i o ger värme). Tänder värmeljus och klär på mig tofflor, sen drar jag upp ena rullgardinen och får en chock.. De är snöstorm? Inte konstigt att jag och katten frös! Nu har jag myst ner mig i sängen med en filt och ska planera inför kvällens halloween jakt med drakarna. Vid tio drar plugget igång som vanligt.. MYSIGT med snö när man inte behöver gå hemifrån.. Hur ser er dag ut?
 
 
Bild från en vinter när jag i vanlig ordning busar runt med mitt hjärta i snön, saknar henne.. <3
 


» Wow vilken dag! «

Idag har jag haft totalt fullt upp på SSO. Jag har filmat, redigerat och inte nog med det så har laget tävlat mot different snowflakes idag också + att vi hade möte med maskerad och tre nya medlemmar välkomnades till vår härliga klubb! PJUH.. Nu är jag så trött alltså :D Ni får höra mer om tävlingen och allt i morrn för jag ska kasta mig in i en dusch och kolla lite BB o sova. Puss & gonatt <3
 
 
 
 
 


» Önskevideo! «

Hej på er! Uppdateringen är i full gång och jag är super spänd på vad som kommer komma. Jag vill ha sneakpeak på de nya hästarna.. Hursom så har jag faktiskt lyssnat på er och gjort en rundvandring i mitt stall, har fått några önskemål om det och det är ju ingen svår video att göra så varför inte!? Här har ni den:
 
 
 
 Haha alltså jag kan ju inte prata ibland!? FrukostFINGAAAH.. Ok..
 

Vi hörs efter uppdateringen! Jag ska plugga och träna innan den är klar tänkte jag.
 

 

» JV JV JV JV! «

Hej på er!
Idag har jag redigerat färdigt avsnitt 2 av nya säsongen av Jorvik vampyren, jag sitter och skriver manus som bara attans, ändrar, flyttar om, lägger till. Mycket jobb men gud så roligt jag har! Vill så gärna visa er men jag vill bli klar med några avsnitt innan som jag tidigare förklarat. För att kunna göra en grym trailer och lite sådär.
 
Ska filma till avsnitt 3 denna veckan samt en massor av scener med Kim eftersom han verkligen inte vill bli vampyr. Så ja, det är helt enkelt mycket fokus på JV just nu. SKÖNT.
 
Ikväll har vi ett sånt roligt event men jag vet fasiken inte om jag hinner in till det, ska iväg på middag nämligen. Men jag hoppas jag hinner för jag har fixat med outfit och grejjer. Ja vi får se! Men nu ska ja fortsätta med manuset.
 
Puss på er <3
 
 


» Redigerings morgon. «

Har ungefär två fria timmar här på morgonen, tänker kötta redigering!
 
 
Hörs senare i eftermiddag! :)
 


» Min ponny är jagad av döden «

Halloweenveckan har nått Sneakydragons!
Just nu har vi ett event där Felicia är döden och ska mörda allas ponnys.. Panik på hög nivå.
 
 


» Fick lite julfeeling! «

 
Jag ska utse mig själv till sneaky tomten i luciatåget HIH. haha nejmen de vore kul.
Dock ska jag ha nordsvensk eller fjording (om den hinner komma)
 

 

» Halloween outfits! «

Här kommer de två halloween outfits som SSO kretsar kring just nu.
Jag har suttit i sängen med pyjamas, tända ljus, tänd brasa och letat efter spöken.. <3
Själv har jag missat en hink och hoppas innerligt att den är tillbaka på onsdag för de va då jag missade tränset..
Kläder till gubben får du genom att leta efter spöken och prata med dom som du hittar.
 
 
 


» Bara sitter och ler. «

Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen så jag sitter och tänker tillbaka och har ett leende över hela ansiktet. Det har varit helt underbart att få träffa några drakar, även fast man inte hann prata jätte mycket med alla. Det som är så mysigt när man är så många som "bor" i ett hus är att det alltid finns någon att hänga med, alla tider på dygnet ungefär. Jag var uppe 8 igår och städade och lagade frukost åt alla, tog inte lång tid innan jag fick sällskap av Amanda, Nina och Victoire som satte sig och spelade och småpratade. Så mysigt. Det blev pizza och några äggsmörgåsar till frukost och jag och Amanda bestämde att vi skulle halloween pynta frukosten så vi drog fram lite fina servetter och mysiga ljus. hihi.
 
Men vad har vi gjort under helgen? Kanske ni undrar. Jo fredagen så kom vi ju fram och när jag och Annie kom var Sture, Amanda och Haley där. Så vi kramades och spanade in varandra en stund. Sen pyntade vi huset med massor av spindelnät och spindlar, sminkade oss och inväntade nästa gäng. Jag och Annie gömde oss i en garderob med våra käpphästar så när de andra drakarna kom upp så stack vi ut huvudena på hästarna för att skrämma dom hahah.. Det var roligt, de vart lite chockade tror jag. Sen åkte några och köpte pizza medans jag och Annie förberedde eventen som vi skulle ha och några drakar spelade SSO, haha såklart ;) Sen vart det en kväll fylld av roliga events, priser och skratt. Vi hade bland annat: Skattjakt, resultattävling (poole bending med käpphäst), Karaeoke, Jeopardy, pumpa karvning. Vi höll på långt in på natten och jag avslutade kvällen på SSO till halv fem på morgonen, då hade jag vart vaken i ett dygn heh...
 
På lördagen var jag en zombie, hade sovit så dåligt. Dagen började med pannkaksfrukost och efter den karvade jag, Nina och Ellie pumpor. Aldrig gjort det förut! Glömde fota min pumpa också... Gjorde en söt vampyr pumpa. Åh hade velat visa er :( Sen gick jag för att sova lite till och drakarna handlade, nåra var kvar hemma och läste vampyrbok, sov, spelade? typ. När kvällen kom började alla göra sig i ordning igen, alla skulle sminkas, hår skulle fixas, kläder skulle på osv. Sen lagade jag middag åt alla, pizza omnom.. Och sen försvann en av Haleys katter, så alla letade i huset, skogen, runt grannarna ja gud vi vände upp oner på allting. Utan resultat.. Men tillslut hittades katten under en bil. Halleluljah <3 och festen fortsatte. Festen avslutades med Annabelle filmen som jag så gärna velat se men var alldeles för trött så jag gick o la mig vid typ 1? Somnade nog inte förens 2-3 heh..
 
Söndagen så gick jag upp tidigast, städade och gjorde frukost som jag skrev där uppe :) Innan det var dags för en riktig gruppkram (sneakyhug) och sedan ringde vi hem allihop. Snyft. Jag var hemma vid halv sju igår, och gud så skönt att sova i sin egen säng alltså..  Men jag längtar så tills nästa gång vi ses!
 
Dessa bilder får sammanfatta helgen lite:
 
 
Jag fick ett Nemo pussel av min fina Sture, detta lekte vi flitigt med <3
 


 
Kingen sov som en kung <3
 

 
 
Haha ni vet ju att jag egentligen inte vill visa bilder på mig själv, så ni får leva med att jag målar över ögonen ;)
 

 
Pannkaksfrukost <3
 

 
 
Jag och Amanda aka enhörningen <3
 

 
 
Haleys kattunge, alltså den heter SNEAKY awwww.. <3
 

 
 
Ja jag vill leva jag vill dö i mjölby! Alltså bästa potatisen.
Ni skulle hört mig när jag såg denna på vägen ner, gosh hahah...
 

 
En fantastisk helg helt enkelt. Tusen tack alla inblandade <3
Nu har jag massor att göra och jag är fortfarande såååå trött haha. Blir en lugn dag, i tofflor och med katt i knät. Och plugg.. Ses på SSO senare!
 

 

» Låt mig presentera... «

Jorvik vampyrerna <3