» Lektions dags! «

Nu är det dags för vår nya ridlärare Karins första lektion!
Jag tar med mig Fireflame som blev färdiglevlad för några dagar sedan, hon behöver bli pålitligare i terrängen.
På Karins terränglektion är skyddsväst, hoppsadel, stövlar, hjälm och ordentliga benskydd ett krav.
Säkerheten först! Me like.. Önska oss lycka till!
 
 


» Vad är mitt konto värt? «

Det här är någonting jag funderat på några veckor, efter alla omständigheter kring "hack buggen", bestämde jag mig för att räkna ut vad mitt konto är värt för MIG. någon annan kanske tycker att det är pengarna man lagt ner som har värde, jag räknar in mycket mer än så. Vi tar en titt på mitt konto! 
 
Om man kunde sälja sitt konto, hur mycket skulle man ta betalt?
Jag gick in på mina betalningar och med hjälp av Annie räknade jag ut exakt hur mycket pengar jag spenderat i form av starrider, lifetime och SC.
 
Från 2012-04-04 till 2014.09.29 har jag spenderat exakt:
 

En sinnessjuk siffra att spendera på ett spel, men å andra sidan har jag spelat länge och för mig känns det värt det.
 

 
Men om vi fortsätter på ämnet om att sälja mitt konto, jag vet att vi antagligen inte får sälja våra konton. Jag skulle aldrig vilja sälja mitt konto heller för den delen, men OM.
 
Jag äger 15 hästar som alla är maxlevlade, de flesta av dem levlades även under den tuffa perioden så självklart skulle jag ta extra betalt för hästarna, alltså om man kollar hur dyrt det är att köpa levlar så kan man ta bra betalt för färdiglevlade hästar.
 
Jag är beundrad med alla fraktioner som man kan vara beundrad med, och resten har jag så mycket xp med som man kan just nu. Jag fiskade även under den tuffa perioden vilket tog år och dar? Så det borde man kunna ta lite extra betalt för också.
 
Min gardeob är fyllig och välstrukturerad, jag har kvar nästan alla uppdragskläder (lite har försvunnit av sig självt?), masker och högtidskläder.
 
Jag är klubbledare i Sneakydragons, en klubb som inte är helt lätt att gå med i och ifall personen som skulle köpa mitt konto fick fortsätta i klubben och med rollen så skulle jag ta betalt för det med haha.
 
 

 
Vad har mitt konto för nackdelar?
 
Jag har missat en del xp från de första högtidsuppdragen då jag hade en SSO paus min första jul på starstable, gjorde dock några av uppdragen och har därför typ 30 xp mer än de "vanliga" spelarna som inte var med på den gamla goda tiden.
 
Min blogg och min YT kanal har tre siffriga läsare och följare och därför skulle personen som tog över kontot få förklara flera gånger om att det inte är Nemo som sitter bakom skärmen.
 
Eftersom jag gjort alla uppdrag och huvuduppdrag finns det inte så mycket att göra på kontot förutom vid uppdateringar.
 
 

 
Så vad blir utgångspriset?
 
Bloggen och YT kanalen följer INTE med i priset, fördelar och nackdelar har vägts emot varandra och detta priset kom jag fram till :)
 
Skulle du köpa mitt konto? ;)
 

 
Detta är ett skämtinlägg och bara en knäpp ide jag fick, kommer aldrig sälja mitt konto och tror inte att det kanske är "lagligt" heller för den delen.  Skulle någon ta sig in på mitt konto och sälja saker skulle jag kräva att få allt tillbaka av supporten, även de levlade hästarna. 
Hur mycket skulle du "sälja" ditt konto för?
 

 

» Till Anna Zebrastorm <3 «» Trött Tiger efter lite hoppning i ridhuset. «

 
Nu blir det plugg resten av dagen, yääy...
 


» Jakten på tomten! «

Jag och Haley Rainstorm fick för oss märkliga saker en natt, här har vi resultatet :)
 
 
 
Vem tror ni tomten är!?
 
 

» Servern nere? «

 
Vad gör dem för fuffens tror ni?
 
Behöver komma in och hjälpa Doris innan det är dags för filmning med kim, träning med laget och event med drakarna. Tror ni det har o göra med "Hacknings" incidenterna igår?
 
Kändes mer som att folk trollade att de blivit hackade för att få uppmärksamhet men jag vet inte. Det fanns två olika typer av människor i globala igår, dem som spammade att severn borde stänga och dem som bad spammarna att sluta spamma och så vare jag som hotade att jag skulle äta upp dem allihop :)
 
Vad tänker ni om "Hack buggen"?


» Till Nellie Eaststone <3 «» Give me <3 «

Hade jag haft kvar hästen, då hade allt detta varit påväg hem till mig nu... <3
 
 
Äkta Sneaky stuffs.
 


» Gårdagens resultattävling. «

Tjoho :)
Igårkväll så tog jag ut Tigereye för lite resultattävling. Det gick prima, och jag fick en del pengar för det. Ligger 5a på bäst någonsin på andra hoppbanan mihihi.. Får fortsätta nöta så jag får bäst någonsin ;)
 
 
 
 

 
 
Idag har jag skola och vet inte alls när jag är klar, men vi får la höras senare. Ikväll ska jag och Annie leka kull med tvist med drakarna, ska bli roligt. Annars har jag inte super mycket planer, ska hjäpa Doris med GÅD så att jag kan börja filma snart... Ni kommer förstå varför en vacker dag :)
 

 
 
 
 
Brukar ni resultattävla? Jag tänker börja lite smått nu när alla hästar är färdiglevlade.
 

 

» GÅD champ 18.00 «

Levlade upp min lilla morot och direkt då såg jag att GÅD champet börjar om 5 minuter.
Varför inte delta i champ när hon precis blivit full levlad? Hennes tävlingsdebut gick SUPER.
 
 
 


» Sover, gör uppdrag, sover gör uppdrag. «

Men nu jävlar i mig är Doris inne i GÅD iaf!
Dock måste jag bli beundrad för att kunna köpa det jag behöver. GOSH...
 
 
 
 
 
 
 
Det är väldigt roligt att återupleva GÅD. Gick ju in ensam på Whisper när det öppnades, då var jag i level 12 och Doris är i level 14. Då förstår man vad uppdrag SSO kommit med sen GÅD öppningen.
 
Hade tänkt att filma till JV idag men PGA lite missberäkningar av mig så måste Doris bli beundrad också, sååå.. Jag kämpar på. Sover, gör uppdrag, sover, gör uppdrag.
 

 


» Till Ava Northheart <3 «» Röjjar Nemo «

Tjaaaaa :)

hade en grym dag/kväll igår och va inte hemma förens vid ett inatt. Har startat denna dag ganska tidigt, åt frukost vid halv nio och har varit ute och promenerat och handlat! Skönt med effektiv morgon. Nu dricker jag Berocca och ska strax hjälpa till att riva. Men går in sen och spelar/bloggar. :) 
 
 
Hörs senare folks :D

» Till Emilia Lightknight <3 «» Idag tar jag blogglefigt. «

Godmorgon hjärtan!
 
Idag kommer jag ta lite ledigt, ska strax gå upp och göra mig i ordning. Hela dagen är planerad med massa skojj inne i staden. Har verkligen ingen aning vart denna lördag kan sluta men jag har en känsla av att den inte kommer att tillbringas eller avslutas vid en dator. 
 
 
igår blev det idolkväll med mina bästa kill kompisar. Dock är jag så ointresserad av idol detta året och har inte hängt med ett skit heh.. Men det var mysigt iaf, tyckte helt rätt person åkte ut men diggade hennes namn Twyla. Stavas det så? Jaja vi får helt enkelt höras i morgon så får ni ha en underbar lördag med massa skojj eller mys.
 
Vem hejjar ni på i Idol föresten? 
 
 
Här har ni en ledtråd till vad jag ska hitta på idag:
 
 
Mini stockholm?! 
 

» Gårdagens pandoras ask. «

Pandoras ask... Detta har Sneakydragons gjort en gång förut och totalt glömt bort det!
Igår vart det repris, det är inspirerat av paradise hotels pandoras ask där de grillar varandra ordentligt med anonyma frågor. Alltså kan inte bli annat än sjukt spännande!?
 
Såhär gör vi:
Medlemmarna får kontouppgiter till ett konto på server två, därifrån postar de Evelina Silverknight.
På det här sättet blir alla frågor anonyma och eftersom SD håller till på server 1 så kan vi inte ens försöka lista ut vem som är inne och skickar frågor just då. De får en vecka på sig att skicka frågor till vem/vilka de vill eller ställa öppna frågor till klubben. Igår hade Evelina fått in 88 frågor och vi möttes kring bordet i jarls gravvalv.
 
Alltså det var galet kul, alla på ts garvade så vi fick ont i magen. Allt ifrån seriösa frågor till världens snuskigaste saker frågades. Jag fick några frågor som jag kan dela med mig av, dock inte alla för vissa frågor jag fick är helt enkelt inte okej att skriva ut här haha, om ni förstår vad jag menar. Det är också otroligt roligt att få veta lite udda saker om medlemmar man inte känner så bra ännu. Det enda kravet på Pandoras är att man inte ska hoppa på någon med elaka frågor eller påståenden.
 
 
 
 
Men här är några av de frågor jag fick:
 
"Varför kallar du dig Stockholmare när du egentligen bor i ****** ?"
Haha jaa herregud, bor man inte i city är man tydligen inte Stockholmare ;) ;)
Min dröm är dock att flytta till en liten gård i Norrköping.
 
"Du verkar så otroligt ambitiös med tävlingslaget, ledarrollen och allting.
Vad får du egentligen din energi ifrån?"
Här svarade jag att jag fick min energi ifrån alla medlemmar i Sneakydragons <3
Och det är helt enkelt så det är, jag har alla projekt med klubben för att jag tycker att det är roligt och jag blir motiverad av medlemmarna.
 
"Du verkar otroligt snäll men det känns som att när du verkligen blir arg så smäller det, stämmer det?"
Jag har en väldigt lång stubin, jag är tålmodig med de flesta människor. Men ja jag kan bli riktigt arg och det blir jag oftast på folk jag tycker behandlar andra människor illa. Då kan det flyga ordentligt från min mun.
 
Resten kan jag inte skriva helt enkelt, alldeles för privata eller snuskiga :) haha.
 

 

» GADH... «

Läs rubriken med Frida Winterstorms röst, haha.. Nejmen jag har ärligt städat tills nu, och tvättat.. Hur lång tid kan det ta? Jag luktar rengöringsmedel och mjukmedel.. Har lyssnat på musik hela dagen och fått så mycket redigeringssug att det är löjligt. Har en ide till en video också men känner samtidigt att jag borde lägga all tid jag kan på JV nu. Ska ha som mål att göra första avsnittet nästa vecka, men bli inte för glada för denna gång ska jag ha ett par avsnitt färdiga innan jag gör trailern för att kunna göra trailern så bra som möjligt med blickar ifrån själva säsongen. Kan bli fett! Men det är så jobbigt när jag får en ide till en video för då vill jag göra det NU. Jag är så himla girig att det är löjligt. Eller ivrig kanske är ett bättre ord?
 
Jaja hursom så får jag se vad jag gör ikväll, kanske blir lite SSO eller så blir det filmmys med en kompis.
Lyssnade ni på låten föresten? Alltså jag kan inte få nog av den. Verkligen min musiksmak.
LYSSNA SA JA!
 
 
 
Hur ser er fredagskväll ut?
 » Till Frida Applefoot <3 «» Dragon «

Hej lediga fredag! Älskar att vakna med huvudvärk <3... Festade med drakarna inatt så jag får väl skylla mig själv. NEJ för det var en dröm och då ska man inte behöva lida för det dagen efter! bläää.. "Ska aldrig mer dricka.. I sömnen". Men hursom, är ledig så ligger i sängen fortfarande. Min plan idag på dagen är att storstäda, tvätta, kanske träna och bada. Kvällens planer är NOLL. Laga god mat, kolla en film kanske. Har blivit en liten pensionär. 
 
Men iaf tänkte bjuda på en låt jag börjat tycka om, den heter Dragon också <3
 
http://youtu.be/Sm4ydqsZvMo
 

Kunde tydligen inte bädda in en video via telefonen? Aja in och lyssna, tycker ni om den?
 

» FÖLJ ANNIES BLOGGUTMANING! «

För er som inte vet så har jag gett Annie en bloggutmaning, 7 olika saker att skriva om!
 
 
IN OCH LÄS! (klicka på bilden)
 


» JAG VET NÄR JAG BÖRJADE SPELA SSO! «

Jag har alltid varit så osäker kring när jag började spela SSO, nu har jag svaret!
Kollade helt enkelt när jag köpte SR första gången, köpte det redan första gången jag spelade. Vart helt fast direkt.
 
 
Jag har alltså spelat i två och ett halvt år! Woop..
 


» Till Lana Swiftheart <3 «» Tidig morgon, regn och svinkallt! «

Halloo.. Klockan är 06.42 och jag har varit vaken i snart en timma, blää... Ska snart gå till bussen och åka till skolan. Fy jag tycker inte om att gå upp såhär tidigt och göra mig i ordning, i övrigt är jag faktiskt en morgonmänniska men det finns gränser! Idag har jag skola och sen tentaskrivande så blir inge SSO förens runt middag idag, som alla andra dagar denna vecka. MEN igår hade vi ju tävling och jag tror minnsan att ni vill höra om det!
 
Vi mötte RD igår och jag hade 3 personer från laget som tävlade, resterande var reserver som jag valt ut i form av lottning och en av dom kom 2a på andra chansen och därför tyckte jag att det blev rättvist om hon fick vara reserv denna tävling. Så hur gick det? Vi delade in dem 2 och 2, sedan körde vi bobcats lilla bana. Allting gick som smort och vi tog hem vinsten på den banan. Sen var det dags för vildmarksloppet och där gick det inte hela vägen. En av reserverna fick stora internet problem och kunde tillslut inte starta, som tur är så hade Nina precis kommit in och kunde hoppa in (Nina är med i laget egentligen). Trots att vi löste det så var inte turen på SD's sida idag och vi förlorade tävlingen med 2 poäng. Vi hade en jätte rolig avslutningscermoni(?) stavning. Där vi skakade hand osv. Det var otroligt roligt och jag ser verkligen fram emot kommande tävlingar! Så stolt över flocken. Flocken är ett namn som Victoire börjat kalla oss i tävlingslaget och jag gillar det verkligen. Nästa planerade tävling är dressyr mot pink bullets i oktober. Spännande!
 
 
 
Var så nervös så detta är de enda bilderna jag fick med mig, hoppas att nån annan fotat och att jag kan sno lite bilder hehe.. Men de får ni kika på en annan gång!
 
Men nu ska jag ta mig till skolan, vi hörs ikväll. Puss <3
 


» I bakgrunden av en Auto. «

Idag publicerade jag denna auto som var till Alice Skyhill.
Bilden ser ganska rogivande ut, det är ett fan som fått en bild av någon hon tycker om. Härligt!
 
 

 
Men vad gömmer sig egentligen bakom dessa autos?
Jag valde att spara en av bilderna, brukar ta två foton vid autos så att inte gubben tittar ner eller så.
Och det här är sanningen många gånger. förstår ni att det ibland är svårt att ta autos "lite snabbt"?
 
 
Ja... Ibland är det inte lätt alltså. Lite harlem shake känsla på den? haha lite roligt är det.
 


» Andra chansen, en ren folkfest! :D «

När jag skulle ta in den sista medlemmen i laget så hade jag nått som jag kallade för andra chansen.
Det var alla dem som kommit 2a på tävlingarna under veckan som fick starta och tävla om platsen.
Vi tävlade på en bana från varje uttagning som varit under veckan, och det kom jätte många från klubben och utanför klubben som var med och hejjade, tyckte det var sååå roligt att se det stödet!
 
 
 
Tänk om tävlingarna blir lika taggade, borde isåfall starta nån typ AC "After Competition" där man gör nått kul tillsammans efter tävlingarna.
 

 

» Till Alice Skyhill <3 «» Tävlingsdagen är kommen! Med ett halvt lag haha... «

Idag är det dags för vår första tävling! Dock har 2 av lagets medlemmar fått förhinder och kommer inte kunna tävla. Skit tråkigt men sånt händer. Har en klar reserv som tränade med laget i måndags och en person ska lottas ut en halvtimma innan tävlingen ikväll. Trots att laget inte är helt tror jag att vi kommer ha as roligt. Sen får det gå som det går helt enkelt, vi gör detta för att ha kul och träffa nya klubbar. Det känns kul att de andra medlemmarna i klubben får prova på att tävla lite också!
 
 

 
Idag börjar jag skolan klockan 14... Alltså det är så DRYGT. Kommer därför hem senare mot middagen..
Igår tog jag "ledigt" från mötet, vilket resulterade i att jag inte alls loggade in på SSO igår. Rätt skönt faktiskt!
Kanske hinner in och levla en stund innan skolan, Nej just fan det är ju uppdatering idag...
Behöver lugna nerverna inför tävlingen. Alltså det måste ju nästan vara värst att stå och titta på "mitt lag" när dem tävlar? Gud hoppas jag vänjer mig.
 
Hörs sen! :)
 


» Den hemliga gästen! «

Kim var galen, han behövde filma. Jag behövde sminka mig. Vad gjorde vi?
Jo jag satt med på ts genom telefonen medans jag sminkade mig och alla från SD säger att jag låter så himla annorlunda genom telefonen så jag tänkte att då får jag höra det också! haha.. Dock tycker jag att jag låter typ lika dant iallafall när jag skrattar, annars lät jag typ lite hesare? Men ja haha jag känner igen mig iallafall. Så då tänkte vi att vi säger att jag är en hemlig gäst så att alla hans fans fick gissa! haha asså ja humorn ibland...
 
 
Känner ni igen mig?
 

 

» Till Annie Lightgarden <3 «
» Tenta, autos, JV och allt vad det är! «

Känns som att nästan varje inlägg jag skriver nuförtiden handlar om hur stressad jag är. Det är inte så konstigt för jag ÄR stressad just nu, även om det ofta är en positiv stress. Jag stressar men jag har roligt.
Jag har gjort en liten plan, denna veckan så fokuserar jag på klubben och laget LÄS TENTA IRL haha. Så fort jag får lite ledig tid över måste jag fixa alla autos som ligger och väntar. Tro mig DIN auto kommer men det är kö blandat med att jag inte haft tid att fixa alla. Jag måste få allting att rulla med laget och ta hand om min roll som klubbledare plus att jag denna vecka skriver hela dagarna. Tror att jag KANSKE kan få mer tid till JV nästa vecka.
När jag väl sätter igång med JV på riktigt, ska skriva klart manuset och fortsätta filma. Så tror jag att det "går undan" är jag fokuserad på en sak så är det de som gäller lixom. Har funderat lite kring vad jag prioriterar på SSO, för att jag vet att jag inte kan ha alla dessa bollar o luften kring ett spel. YT kanalen är absolut något jag älskar men det tar ordentligt med tid samma sak gäller bloggen. Klubben kommer alltid komma i första hand så min roll som klubbledare och laget är prio ett, det är lixom därför jag spelar SSO. hmm.. Ja nej vi får se helt enkelt hur det här kan gå. En sak i taget! Just nu funkar det ju typ? haha...
 
Nejmen jag ska skriva tenta idag helt enkelt, ikväll är det möte. Det är typ mina planer. Vad ska ni göra idag? :)
 
 
 
Haha så känner jag ibland, jag har så mycket att göra oså slutar det med att jag inte gör ETT SKIT.


» Tävlingslaget <3 «

Här har ni Sneakydragons tävlingslag, jag är tränare och grundare av laget. I morgon har vi vår första tävling mot Rainbowdragons och jag är så pepp! Spelar egentligen ingen roll vad vi får för resultat, är bara så kul att komma ut med vårt klubblag. Men klart det är roligt när de tar bra tider osånt, gör mig stolt som en tupp! :)
Nu ska vi ut och möta klubbar från hela SSO och representera Sneakydragons, wow..
 
 
 
 
 
 
Haha alla ser så badass ut förutom lilla söta Nina, lagets ängel. Eller? ;)
 

 

» Hjärnan är trött «

Hallo!
Idag har jag haft en sååå bra SSO kväll. Började med min första träning med laget, de var så duktiga! Sen tog vi lagfoto. Efter det var det dags för Ettans första lektion och vi övade på enkla byten. Jag älskar lektioner och hade super roligt. Nu har jag suttit med hemsidan i ytterligare anatal timmar och nu är jag helt slut.
Har varit otroligt osocial på SSO men det är för att jag verkligen har sjukt mkt att göra när jag är inne nu.
Hoppas det lugnar sig snart så jag kan fortsätta med JV planerna.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
Nu ska jag däcka i sängen, godnatt <3
 » Överlevde! «

Har överlevt vägen till och från skolan, nu återstår det att se ifall jag överlever tentaskrivning.
Ska försöka jobba på fram tills middagstid så hörs vi då!
 
 
Igår var jag på en testlektion hihi, vi fick ännu en ridlärare till klubben. Berättar mer sen! :)
 


Någon annan som drabbats av regnet?
 » Tentavecka, regnkaos och tävlingslaget. «

Kastar i mig lite frukost och hör hur regnet vräker ner utanför, det är regnkaos i stockholm. IGEN. Jag måste till skolan för ett grupparbete och vet ni? mitt enda paraflax är borttappat. Äger inte heller en regnjacka. Bussarna och tågen är försenade. Ska man skratta eller gråta? Jag kommer se ut som en blöt katt och säkert bli fluk igen. Påtal om katter så har inte min katt velat vara ute sen igår eftermiddag då allting började och hon är helt galen. Hon klättrar på mig och ligger över hela min frukost. Önskar mig själv lycka till idag, längtar tills ikväll när jag sitter i sängen med torra kläder o myssockor o spelar SSO. 
 
SSO då, igår vann Nina Bunnystorm andra chansen. Grattis!! Nu är alltså mitt lag fulltaligt och ikväll har vi första träningen + lagfoto. Vet inte när jag ska hinna lägga upp Ninas info på sidan men gör det så fort jag har tid! 
 
Ikväll är det också lektion, Ettan ska hålla sin första och det ska bli såå roligt! 
 
Nej nu ska jag ta tag i denna blöta jävla dag. Hörs sen <3 
 
 

» Riva! «

Halloj, idag kommer jag inte till datorn förens senare. En del av huset ska rivas så jag ska hjälpa till. Måste även plugga osådär idag. Ikväll ska sista medlemen i laget utses, pepp pepp!
 
Ska försöka blogga innan uttagningen iaf :) 
 
hörs sen, puss! 
 
 

» En sån dag! «

Hej på er!
Kom hem vid ett igår tror jag, sen spelade jag SSO och satt på ts med Haley, Felicia och Violet. Kom typ inte i säng förens vid tre. Sen har jag vaknat till o från hela morgonen. Är rätt trött med andra ord. Idag är det en the sims dag! Ska in på min hästuppfödar familj och spela, det börjar ju gå riktigt bra där. Sen kanske de blir SSO lite senare. Ska regna hela dagen så blir mest mys faktiskt, det enda jag måste göra är att handla lite senare.
Hur ser er lördag ut?
 
Redigerat : Jag laddar ner the sims 4 istället, WOOP!
 
 
 
 
 
Alltså inatt... Jag och Haley letade efter tomten i Jarlaheim... Vi jag/hon? Fick för oss att det kunde vara Herman som var tomten, vi sprang dit och jag red in i hans dörr och väckte honom rejält, han tände hela huset o sen sprang vi in och jag råkade göra motorbåten på hans bröst?.. Ehm sen var vi tuppar på Sunfields stall tak. Jag jagade en ridande NPC också som jag trodde var en random spelare. Det är lite som när man är ute på landet när man spelar på nätter.Så fort man ser någon så blir man så jävla
glad o måste kolla vem det är. Förstår ni?
 
Vi hittade tomten iallafall.. Vi fick dock inga paket. Alltså nej herregud hahaha...
 

 

» Här sitter jag. «

Discot är slut och här sitter jag ensam, vilket disco stänger klockan 02!? Jävla skit.
 
 


» Ett jobb? «

Fredagsmys... Jag har gjort lite små ärenden här på förmiddagen, hämtat ut lite kläder oså. Tog en rejäl sovmorgon till tio också. NU håller jag på o bakar  och ska snart hoppa in i en dusch, ska även sätta i en hårinpackning och en ansiktsmask skööönt.. Lite hemma spa dag helt enkelt. Ikväll ska jag hem till en av mina bästa vänner och äta middag ett gäng, ska bli mysigt och jag ska överaska med en tosca tårta mihih. Denna veckan har SSO kännts lite som ett jobb, har haft uttagningar varje dag och efter dem ska allting in på hemsidan och karaktärer ska fotas, tävlingar med andra klubbar har planerats. Har haft kontakt med 4-5 klubbar bara denna vecka, mycket mailande alltså.. Och bara planeringen kring tävlingslaget och uttagningarna har tagit helt galet mycket tid. Efter uttagningarna har vi haft amazing race vilket kräver mycket tankekraft. Jag ÄLSKAR det här och tycker det är roligt men gosh det är stressigt också. Denna veckan har jag inte haft någon tid för JV vilket stressar mig med, vet ju att ni väntar.. Bloggen har inte kännts helt 100 heller eftersom jag inte hunnit. Ja ett jävla jobb helt enkelt, men nu är det fredag och jag har varken uttagningar eller event. Ska ta det lugnt och koppla bort allting som har med SSO att göra helt enkelt. På söndag är det sista uttagningen och nästa vecka drar det igång på riktigt.
 
Insåg att jag glömde berätta vilka som ska tävla i andra chansen, det är Henriette Lionstar, Hortense Skyfall, Emma Shortroad och Nina Bunnystorm.
 
NU tar jag fredag, ska in på SSO en snabbis men oklart om jag bloggar mer idag. Ni får se helt enkelt.
Annars önskar jag er en härlig fredag så hörs vi i morgon <3
 
 


» 4/5 medlemmar har kämpat och fått en plats i laget. «

 
Idag tog Victoire Winterfall hem segern och snodde åt sig en plats i laget!
 
 

 
På söndag ska 4 personer slåss om sista platsen i laget i andra chansen.
Det kommer bli en lång och tuff kamp, vem kommer ta hem det?
 


» VI VANN AMAZING RACE! «

 
 
Bästa Arvella, bästa blå laget, bästa Kingen.
FAN vad bra vi är, GULD!
 » Hallå där! «

Hejsan hoppsan! Förlåt, har inte glömt er.
Dock varit ute o flängt hela dagen och nu är jag så trött. Idag börjar mina uttagningar inte förens 19.20 så jag kan ta det lite lugnt ett tag. Ska försöka levla lite osådär, kanske fixa lite autos.. Ligger ett gäng på lager. 
Ikväll är det möte också och vi ska välkomna en ny medlem, MEN det är också ikväll som vi får veta resultaten från amazing race, alltså jag dööööööör. Jag har ingen aning om hur det gått för mitt lag, det går lixom inte att veta. Men i will let you know, ja lovar! Nervös, spänd och taggad.
 
 
Vad tror ni, kan jag och Arvella ha en chans?
 » Till Lovisa Candlegirl <3 «


 

» Ännu en till medlem i laget. «

Min tredje medlem till laget är utsedd, denna gången var det vår kära slottstant
Amanda Wolfdaughter som tog hem segern i uttagningen.
 
 
Klicka på bilden för att läsa mer om Amanda och hennes hästar.
 


» Jag hade så roligt när vi gjorde det här avsnittet. «

 
 
 
Ibland är inspelningarna lite annorlunda, i det här avsnittet hade jag galet roligt.
Ber om ursäkt för att jag är så omogen! ;)
 

 

» Garderob <3 «

Alltså dagens uppdatering, HISS! Jag ska snart in och göra om hela min garderob IGEN.
Nu jävlar ska allting ligga perfekt. WIE WIE WIE. Är jävligt nyfiken på guldiga brillor, älskar udda glasögon!
 
 
 

 
Ikväll är det sista dagen på Amazing race också, taggad taggad!
Och ja såklart ska en till medlem tas ut till laget, igår vart det Ellie Northfall som vann uttagningen och är nu med i laget. Klicka på bilden för att läsa mer om Ellie och hennes hästar.
 
 

 
 

» Till Moa Starstorm <3 «» Humorn är på topp! Trötttjej.se «

 
 
 
 

» Min tisdag. «

Idag började jag dagen med lite plugg, sen tänkte jag ta en promenad och handla lite osånt. Men när jag ätit lunch så vart jag så himla hängig. Ont i huvudet, snorig och jag kände ba neej nu räcker det. Gick och la mig i sängen lite och efter en stund gick jag och satte på en tvättmaskin och i väntan på den så satt jag ute och solade lite. Plockade lite vindruvor och äpplen så idag har jag ätit typ 1kg frukt + att jag tog ett shotglas och fyllde med citronsaft. Nu måste jag ju bara bli frisk alltså, jag orkar inte må såhär längre. Nu har jag ju inte feber och är dödssjuk som förra veckan men att gå runt o va hängig, alltså näeh.. Bäddade ner mig i sängen en stund till och internetshoppade lite myskläder att ha hemma, ni vet typ lite snyggare mjukisar, mysiga tröjor, sockor.. Nu är jag duktig och för över bilder från min iphone till datorn, rensar och ska uppdatera den. SKÖNT!
Juste jag har även redigerat en liten stund hihi.. Hur har er dag vart?
 
 
 
Om en timma drar min andra uttagning igång också, undra vem som tar hem segern och en plats i laget idag!?
Det här är sååå spännande altså.
 

 

» Till Violet Flowerforce <3 «» Amazing race! «

Haha vet inte varför men jag sjunger "Amaaaaazging raaaaace" Med ni vet Amazing grace melodin.
Igår gick tävlingen av stapeln, jag tillsammans med Arvella var team blå. Jag tycker vi klarade uppgifterna väldigt bra och det var inte särskilt många minuter som gick åt till förvirring eller fails, trots att de inte var bortblåsta om man säger så. Nejmen jag tror vi gjorde bra ifrån oss men det är så svårt att säga.
 
 

 
Såhär är det nämligen, vi samlades allihop vid äppelunden. Efter att Nina gått igenom regler och hur många uppdrag som väntar denna dagen så skulle vi igga alla deltagare förutom vårt eget lag. Därför har vi ingen aning om vilken plats vi ligger på och vi får inte diskutera vilken tid vi gick i mål osv.
 
 

 
Första ledtråden var jordekorrar, alltså tacka gud för att jag precis gjort dessa uppdrag med Kim.
Vi tog transporten dit och där väntade Felle med 3 frågor åt oss. Vi skulle räkna massa saker hos spejarmäster och sedan bjuda in o ge henne svaren. Alltså detta är inte enkelt under press! RÄKNADE JAG RÄTT, VI RÄKNAR IGEN, BJUD IN HENNE FÖRFAN! haha ja typ så lät det.
 
 
 

 
När vi klarat alla moment i grottan fick vi en ny ledtråd som var fågelskrämma.
Vi tänkte igenom lite snabbt vart vi stött på fågelskrämmor och vi var väldigt överens om fågelskrämman hos Jasper som ibland rymmer. Transporten till RH och sen sprang vi. Jajamen där stod Haley!
Här skulle vi springa banan på en maxtid, jag blev sååå förvirrad. Vad fan är en maxtid? Och ska jag lämna gruppen nu? Men det gick bra. När vi klarat det uppdraget gav Haley oss nästa ledtråd.
 
 

 
Denna gången var det, HÖNS.
vi bestämde oss att de säkert är skördebyggden eller firgrove. Eftersom vi va i GÅD sprang vi över till skördebyggden. Jag kollade Dews lite snabbt och sedan tog vi transport till Sunfield. DÄR stod Amanda!
Nu fick vi i uppdrag att hoppa upp på muren, sagt och gjort vi hoppade upp på muren på typ 1-2 minuter?
 

 
Där fick vi den sista ledtråden som var svart oldenburgare, FP tänkte jag snabt som fan så vi tog transport dit och gick i mål. Helt tomma, hur fan gick det här? Vi har INGEN aning. Och vi får inte veta förens på torsdag. Men ikväll är det ännu en dag i amazing race och jag är skit taggad.
 
 
Kingen var helt slut efter detta, men skojj hade vi!
Glöm inte hejja på LAG BLÅ!
 

 

» Min första medlem i laget! <3 «

 
 
Vill ni läsa mer om Felicia och hennes hästar? Klicka på bilden!
 

 

» TAGGAD «

 
 
Jag är typ lika taggad som en igelkott!!!
Jag ska äta middag och sen ska jag in på SSO och om mindre än 2 timmar ska min första lagmedlem utses!!
LYCKAN, NERVOSITETEN, SÅ SJUKT TAGGAD.

Vi har redan 2 tävlingar inplanerade och jag har kontakt med flera klubbar.
Detta tror jag kan bli så jävla skojj alltså!
 

 
 

» Till Jasmine Kittengirl <3 «» Skolaaaaa «

Godmorgon!
Idag har jag skola heeeeeeeela dagen verkligen, går hemifrån 7 och kommer hem 5. Sen har jag uttagningar strax innan 7 och efter det event. Såatteeeh.. Jag kommer ha noll tid för bloggande. :/
 
Så fort uttagningen är klar och jag har min första lagmedlem kommer jag lägga upp det här. Jag är så spänd på det här, det är galet kul. I slutet av veckan har jag mitt egna tävlingslag och då ska vi ut och tävla mot massa andra klubbar. Och TRÄNA. Gahh nu är SSO verkligen roligt igen! :)
 
Har totalt glömt att visa bilder från förra veckans ponnygalopp!
Jag vann faktiskt, duktiga lilla storebror <3
 
 
 
 


» Planerar, planerar, planerar. «

Tjoho!
Idag har hela min dag gått åt till att planera in tävlingar, fixa uttagningsgrupper m.m. I morgon börjar uttagningen till mitt tävlingslag nämligen. Ska bli så jäävla roligt samtidigt som jag är hyper stressad haha. Bloggen hamnar lite i skymundan nu under planeringsstadiet, tyvärr. I morgon startar även amazing race och jag tror det kan bli riktigt roligt! Vad har ni gjort denna helg? Har någon kollat på Jorvik vampyren filmen kanske? :D
 
Igår tävlade jag i ponnychampet, sjukt spontant haha..
Men det gick faktiskt bra och jag snodde åt mig en liten rosett!
 
 


» Till Juliette Flowerbell <3 «

 

 

» För mycket projekt på gång! «

Hej på er.
Några av er kanske märkt att bloggen inte varit som vanligt senaste dagarna, jag är lite frånvarande just nu. Anledningen är att jag lagt ner ungefär hela min själ i det här projektet med sneakydragons tävlingslag. Samtidigt som jag försöker få hela jorvik vampyren att inte stå helt still. Jag skriver och har börjat filma lite smått. Jag försöker att inte stressa, det ska vara roligt också! Men ja nu vet ni, så fort tävlingslaget är ihopsatt och allting klaffar så kommer jag förhoppningsvis slappna av lite. Sen ska de börjas filmas ordentligt snart också så då lär tiden försvinna på redigering, haha de e mycket nu.. Dock så bloggar jag ju varje dag men inte lika mycket inlägg som förut.
 
Idag ska jag faktiskt försöka plugga för i morgon är det en lång dag i skolan, denna vecka drar amazing race igång i sneakydragons vilket ska bli spännande. Jag är lag blå tillsammans med min klubbkompiz Arvella. Ni får hålla tummarna för oss, LAG BLÅ! ;) ska visa min outfit sen.
 
Juste haha ja o Emlan lekte ryska posten i fredags kväll/natt FNISS..
 
 
Alltså ryska.. Det är ju inte ens samma bokstäver som vi har?
Så det går lixom inte att skriva på ryska, förstår ni hur jag menar haha...?
 

 

» Grattis på namnsdagen Sturis <3 «

Klicka på bilden för att komma till Stures blogg och gratta henne på namnsdagen!
 


» Efterlyser klubbar! «

Är du klubbägare, ledare eller kanske medlem i en hyffsat aktiv klubb?
Jag kommer starta upp ett tävlingslag i Sneakydragons nästa vecka. Jag behöver därför andra klubbar att tävla emot. Jag har färdigplanerade tävlingar och färdiga dressyrprogram som vi kan använda oss av. Det enda du måste ha med dig till tävlingen är 5 ekipage, inte mindre! Ett tips är att ha ett par reserver ifall något ekipage inte kan ställa upp. Du behöver alltså inte äga/vara med i en jätte stor eller känd klubb utan det räcker med de 5 ekipagen som ska delta. Om våra klubbar möts och allting går bra så är det inte omöjligt att vi fortsätter tävla mot varandra fler gånger. Låter det här bra? Tveka inte att höra av dig så planerar vi någonting, jag har en tanke att möta 1 klubb i månaden (någon månad kan det bli 2). Så vi har gott om tid på oss att planera.
 
Så är du med i en klubb och vill tävla mot Sneakydragons tävlingslag? TJATA på din ägare.
Är du ägare eller ledare i en klubb och vill tävla mot oss?
 
Posta mig på SSO eller maila mig på: Courtneysilverhill@hotmail.com
 
 


» Till Sandy Fastfall <3 «» Testfilm «

Godmorgon!
Idag har jag ont i huvudet o känner mig rätt kass... Men hoppas de bara är lite morgon fasoner för nu vill jag fan bli frisk. En vecka sedan jag blev sjuk idag. Jag ska strax in på SSO och testfilma lite saker, ska bli spännande!
Igår hängde jag med massa fans, sen kom Robban, Emlan och Carro in på ts och vi busade runt en del. Kvällarna med Robban alltså haha... Ni som missat så finns en film på hur
det kan se ut när man spelar med honom.
 
 
 
Men nu ska jag in och filma lite, vi hörs sen! :)
 

 

» I keep dancing on my own «

 
 
 
Har ett gäng lite glada drakar på ts som hänger i norrköping denna helgen. Men på SSO är jag ensam.
Men det gör ingenting, blir så glad av att höra att dem har roligt iaf.
Snart ska jag fasiken också sitta där med dom!
 
Vad gör ni ikväll?
 


» Förlåt! «

Gud jag har helt glömt bort bloggen, alltså jag har suttit hela dagen med SDs hemsida. Det är nämligen så att jag kommer att starta ett tävlingslag i Sneakydragons, alltså det kommer bli så jävla fett!
 
Om ni vill se vad jag gjort hela dagen och är intresserad av hur detta laget kommer fungera så klicka på bilden nedan. Det är endast medlemmar i SD som kan vara med så jag vill inte
se en massa formulär från er i min inkorg ;)
 
 
Vill få allting klart för nästa vecka kommer medlemmarna börja slåss om platserna i laget. Vi får höras senare helt enkelt, jag ska bara va hemma, äta tacos och kolla lite BB o spela typ. FREDAGSMYS <3
 

 

» Till Clara Starrock <3 «» Tröttnade på Kingens ovårdade svans! «

 
 

 

» En hästsko! «

Igår bildade vi en hästsko på mötet, fint blev det.
Vi välkommnade två medlemmar till klubben också, en återvändande och en helt ny.
Alltid roligt att få nytt blod! nomnomnom
 
 
Diggar ni vår formlära på möten? ;)
 


» Min torsdag. «

Jag började med att ta en powernap från 7-12 haha.. Bra där! Sen satte jag mig vid datorn och levlade, mitt i levlingen kommer berit in på TS och morrar åt oss, så då vare bara o sätta sig i filmkanalen och köra. 2h senare sitter jag här och undrar vart dagen tog vägen. Nu ska jag sätta upp mitt smutsiga hår och gå o handla, kan inte leva på färdiga pannkakor längre, jag behöver lagad mat. Ikväll är det ponnygalopp på schemat!
 
Redigerat - Oså gick jag och köpte kebab, hejja Nemo...
 
 
 
 
 
Filmade en del spännande uppdrag idag och Sture och Kim bestämde sig för att lura skiten ur mig, så himla elaka! Hur? Det får ni se i kommande avsnitt. Nej nu går ja till affären, puss på er!
 


» Till Nina Fogbell <3 «

 

 

» bebisgooos <3 «

Har spelat lite sims nu när jag varit sjuk. Fortsatt föda upp och sälja lite hästar, vissa behöver mer utbildning men de flesta har riktigt bra stats när de föds så jag tjänar nästan 10.000 på dem på en gång. Men mysigt är det att föl gosa och rida in hästar :) Ibland åker man i backen men sånt är livet lixom.
 
 
 
 
Har också börjar avla med stallets hästar vilket kommer göra att jag får lite fler färger på föl nu. Dock vet jag inte hur deras stats kommer se ut? de återstår att se.
 

 

» Busat runt på Doris «

 
 
Hjälper Doris att komma in i gåd, hejja hejja! ;)
 


» Till Amanda Shadowknight, Leah Oldlord och Paulina Nightcake «

 

 

» Fireflame «

Vart ska jag börja? Herregud denna hästen alltså. Jag började lägga märke till den westfaliska hästen för några veckor sedan. Damn vilken snygging! Och konstigt att inte fler har den? Men inte så mycket mer än så.
När jag levlat en del med Emlan som äger en westfalisk häst så fastnade jag mer och mer. När jag berättade för henne att jag funderar på att köpa den när jag levlat klart min Nordis berättar Emlan att den westfaliska hästen står på marknaden och försvinner titt som tätt. Jag fick smått panik och köpte henne dirr.
 
Fireflame är en dam med mycket humör, hon är fantastisk ute i terrängen och på hoppbanan NÄR hon själv vill. Tar du lite för mycket i tygeln eller lutar du dig för mycket fram innan ett hinder stannar hon. Men när allting klaffar kan du inte hitta en bättre häst. Jag tror att hennes förtroende kommer växa och vi kommer lära oss att förstå varandra bättre, Så länge försöker jag inte störa henne allt för mycket när vi hoppar. Det ska bli SÅ roligt att se vart vi hamnar. Jag tror att detta kan bli en ny favorithäst som jag kommer tillbringa mycket tid med.
 
Fireflame är level 15
 
 
 
 


» Lemoncrush «

Lemoncrush är min nordsvensk på 11 år. Jag har inte riktigt hittat ett smeknamn åt henne men hon är en häst med en otroligt härlig personlighet och hennes namn påminner mig om en godisexplosion. Lemoncrush gör alltid sitt bästa, det är den där hästen du tar ut barbacka när du är nere. Hon skulle ALDRIG göra någonting dumt. Lemoncrush kommer få följa med på nästa luciatåg utan tvekan. Hon är färdigutbildad men ännu inte tävlad, just nu har hon semester fram tills jul ungefär men därefter ska hon nog även
få visa sig på några event och tävlingar.
 
Lemoncrush är i level 15
 
 
 
 


» Tror ja är kär på riktigt. «

Alltså i morse längtade jag efter att sätta på datorn och kolla in min nya häst, nu sitter jag och hoppas att uppdateringen ska vara över så jag får gå in och levla henne. ALLTSÅ? Vad har hänt haha.. Har inte suttit o väntat på uppdateringen på typ 1 år? Jag är nog helt enkelt stört fast vid denna häst alltså..
 
Har Kingen fått sig en liten motståndare tro? ;)
 
 
Vad tror ni om uppdateringen?
De kommer ju uppdatera våra emotes, man ska tydligen kunna gråta och vara arg osv. Dock hoppas jag innerligt att de får en egen chatt och att bubblorna försvinner ovanför huvudet. JV säsong 3 skulle bli SÅÅ mycket bättre då haha... Men sen kanske de kastar in lite kläder i omatchande färger som vanligt.. typ?
 
Föresten fräschar jag upp bloggen lite så de kommer dimpa in lite inlägg om mina nya hästar osv.
Ursäkta den lilla röran!
 

 
 

» De här med o tugga och hicka. «

Alltså de finns en del saker folk stör sig på med mig, förutom att jag nästan alltid hickar så är det så att jag tuggar otroligt högt. Alltså alla mina kompisar irl säger att jag inte får äta chips när vi ser på film för de hör typ ingenting då. HAHA alltså de är helt sant! Jag har en teori om att jag har en hög gom och att de därför ekar när jag tuggar. För alltså vad jag vet så tuggar jag med stängd mun. Kim fick detta på film här om dagen (suck).. Ni får spola fram till 04.35 och höra själva. Alltså jag döööör hahahah...
 
"Jag har ätit ett halvt paket knäckebröd sen igår, så jävla gott!" Ja jo vi hör det haha..
 
 
 


» Event och en överaskning! «

Har precis varit på en ponny frågesport, de var roligt men jag lyckades inte svara en enda gång haha..
Men mysigt var det iallafall. Sen levlade jag klart Lemoncrush idag också och eftersom jag kärat ner mig i morotshästen och marknaden försvinner i morgon så tog jag ett drastiskt beslut helt enkelt..
 
 
 

 
Denna skönheten är jag SÅ kär i och hon heter Fireflame <3
Lemoncrush har fått semester efter denna intensiva levling och kommer tas hem i jul.
 
 


» Jag är vaken.... «

Jag vaknade för en stund sedan, sov mellan 09-13.. Kort powernap haha.. Men jag är fasiken utsliten efter allt hostande.. Sen svettas jag ap mycket och jag tror att det är för att febern håller på o försvinna helt vilket är skönt. Har legat nära 38 på dagarna och 39 på nätterna, ska bli skönt o bli klar i huvudet!
 
Men hursom så sitter jag med Annie och levlar och dricker jordgubbs cupcake te (Svingott) & snackar skit, bollar ideer och allt mellan himmel o jord. Min häst blev precis level 14 och Annie är brb en stund så jag tänkte att jag går in och pratar lite med er så länge. När jag levlat klart ska jag springa o kika på den westfaliska hästen, alltså jag har blivit förälskad i den, ni vet morots hästen.. Den är ju såå fin! Men inte hundra på att jag ska köpa den men ska titta iaf så får ödet bestämma resten ;)
 
 
Alltså fina fina Lemoncrush, lätt min julaftonshäst.. Vad passar bättre än en nordis barbacka i snön?
 

 
Gårdagens event var mycket trevligt och en bra start på ponnyveckan!
Vi möttes vid Barneys silo, det vi skulle ha med oss var klubbklädsel, tävlingsklädsel och en snygg outfit.
Jag taggade upp mig as mycket inför den snygga outfiten, så la ner min själ och ca 200 sc på den haha.. Jag ÄLSKAR utställningar, men vad lurad jag skulle bli...
 
 

 
Första delen var en "försten till" och vi skulle TRAVA till övergivna sommarhuset. Vi körde i grupp och trots att jag och storebror slängde oss ut för ett stup lyckades vi vinna. Amanda (Slottstanten) vann över sin grupp och var före mig men vet inte om vi tävlade mot varandra? Hursom så gick det bra TROTS att jag glömde byta handskar haha..
 
 
 

 
Väl framme körde vi lite flaggtävlingar och sedan vart det en galopptävling till VD paddocken. Kom typ 3a tror jag. Där ombads vi byta till vår snygga outfit. YES tänkte jag! Men sen berättar keckosarna att vi inte får byta kläder mer och att vi ska köra under hökens vingar med vår snygga outfit. ALLTSÅ NÄÄÄE...
 
 
Jag ångrar nu i efterhand att jag inte valde grått schabrak och handskar, hade ett par handskar som passade UR bra till detta men tänkte att jag måste ha vitt schabrak.. Fråga mig inte varför. Men jaja de spelar ju fan ingen roll för nån utställning blev det ju inte iallafall!! MORR.. Jag som tyckte jag stod ut och allt.. :(
 
Men whatever får bättra på outfiten och ha en egen utställning eller nått då! haha ;)

Nejmen en härlig start iaf och jag ser fram emot kvällens frågesport.
 

 

» Till Valentina Silentmountain <3 «» Host, host.. «

Har börjat hosta som fan.. men halsen känns typ helt bra nu iaf och febern höll sig i shack (stavning?) så det var skönt, nu höll bara hostan mig vaken halva natten. Men det går åt rätt håll tror jag så det är härligt. Vad ska ni göra idag? Jag kommer typ kolla serier och sova. Sen sätter jag mig vid datorn en stund och levlar. En typ lika dan dag som igår helt enkelt.. Men nu ska jag äta pannkaks frukost, nomnom. Har typ 20 färdiga pannkakor i kylen, perfekt när man är sjuk! hihi... 
 
 

» Thank god for VM «

 

» Har Jorvik vampyren fört dig och Kingen närmare varandra? «

 
 
 
 
 
 
Den här frågan fick jag i en kommentar av Diana, och jag tycker det är en fantastisk fråga så jag svarar på den här! När jag köpte Kingen var jag störtförälskad verkligen, han har sen jag gick med i SD varit min klubbhäst för att han är så fantastiskt snygg i gult. När jag sedan fick för mig att prova på det här med YT serier så ville jag ha en maffig häst som sticker ut. En häst som skulle passa i en riktig skräckhistoria, det var Kingen. JV blev snabbt omtyckt och YT kanalen blev (och blir) större för varje dag. Därmed blev Kingen en del av mitt varumärke.
När jag rider runt på Kingen på SSO och ser ut som jag gör i serien så känner folk igen oss, jag har också märkt att folk tycker väldigt mycket om Kingen. Kanske beroende på hur jag beskriver honom i min serie? Helt enkelt så är han min kompanjon, vi gör det här tillsammans lixom. Han är Courtneys häst med stort H. Men för att svara på frågan. JA Jorvik vampyren har fört mig och Kingen närmare varandra.
 

 

» Till Annie Snowpie <3 «» Ponnyvecka <3 «

Godmorgon, eller nått. Jag är hemma idag, trots att jag har en rent ut sagt skit viktig dag i skolan. Har legat som en zombie i sängen sedan igår. Hade hög feber inatt och allvarligt så kändes det inte som att jag sov någonting. Min hjärna var på högvarv och jag drömde att jag var flera personer samtidigt som höll på med massa projekt och jag drömde att jag dog av febern och märkte det inte förens jag ställde mig upp och skrek och såg att jag låg kvar i sängen helt orörlig. mysigt va? Rent ut sagt en helvettes feber natt. När jag var alla de där personerna så kunde jag lixom inte sluta tänka på det även när jag vaknade till, det var som att min hjärna var på autopilot och hade massa märkliga saker för sig.. Så jag är lite trött och mår rätt kasst.. Halsen känns faktiskt lite bättre, peppar peppar. Dock har jag fortfarande ont konstant och min näsa är helt täppt. En jävla förkyldning helt enkelt, men det känns okej för jag trodde att det kunde vara halsfluss först,
så jävla ont som jag hade.. Blä!
 
Men någonting roligt är att det är ponnyvecka denna vecka i SD, en bra anledning till att ta hem sin ponny och ponnyveckor är rätt mysiga. Nu har jag alltså min starthäst, Kingen, ponny och nya nordsvensken hemma. Lite skillnad jämfört med i sommras då jag bara hade Kingen haha.. Men jag tänker nog endå försöka hålla stallet rätt tomt, mysigare så på nått sätt. Men nu ska jag kolla på sex and the city och sova.
 
 
Vi hörs sen! :)
 


» Vem får vara med i Jorvik vampyren? «

Jag vet att många av er väldigt gärna vill ha en roll i JV, det glädjer mig att ni vill hjälpa till.
Just nu håller jag ju på att luska ut vilka som ska ta de nya rollerna i säsong 3. Saken är den att jag skulle tycka att det var jätte roligt om ett JV fan skulle kunna få en roll, kanske genom en tävling eller liknande. Men det är helt enkelt inte alls effektivt att göra så. Det smidigaste för mig är att jag har folk från SD eller alternativt andra som spelar SSO som jag dagligen har kontakt med. Främst på TS. Jag behöver folk som kan ställa upp lite närsomhelst och jag måste vägleda allihop genom TS. Det är nästan bara folk från SD helt enkelt. Och så länge de finns folk i SD som har de jag behöver och som är villiga att ställa
upp kommer jag vara "lat" och inte leta mig utåt.
 
Är det dock en liten roll, tex. en liten flicka i skogen som blir uppäten av någon av vampyrerna, då kan jag mycket väl tänka mig att ta någon som är ett JV fan. För det är inte svårt att be någon i chatten att "Ställ dig där borta" eller "Spring ditåt." Ni förstår? Men då krävs det ju också att jag ska ordna upp med VEM som ska få vara med. Därför är det större chans att jag plockar någon i vänchatten eller rycker tag i någon i spelet haha..
Ni förstår, allting handlar om tid och jag måste använda den på bästa sätt.
 
Dock skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha en scen där det behövs MYCKET folk där ALLA får vara med.
Om det kommer en sån scen så kommer ni verkligen få veta det. Okej?
 
Låter jag elak eller är det logiskt?
 
 


» "Här kan ingen hitta oss" «

 
Ursäkta mig men alltså hallå hängläpp hest?
 


» Till Vendela Starbrooke <3 «


 

» Sjuk tjej ska levla ensam. «

Hej! Gud jag mår så jävla dåligt. Har ett rostigt rivjärn i halsen, så känns det. INGENTING gör det bättre. Har druckit te, alvedon, treo, strepsils och löst upp vicks blå i kokande vatten. Hjälper inte ens lite.
Fyfaaan säger jag bara. Så nu ska jag levla i min ensamhet för att sitta på ts är bara o glömma, kan inte prata. Så det blir barbacka levling på min lemoncrush som också har en ny o fin frisyr! :)
 
 


» Event med Rainbowdragons «

I torsdags hade vi ju eventet "Rött som blod" tillsammans med Rainbowdragons. Det var superkul!
Eventet är inspirerat av Diamond Bubbles Company och vi i SD har kört det en gång innan. Man har tävlingskläder på sig och en röd outfit i väskan (dekorationer räknas inte) sedan springer man runt uppe i och runtom fågelskrämsåsen och mördar varandra genom att bjuda in i grupp. Den röda outfiten är liv och du klär enkelt på dig ett rött plagg om du blir inbjuden i grupp.
Tillslut dör du och återvänder till championatet där man samlas.
 
Lite kortfattat helt enkelt, detta event kräver mycket tålamod och gränserna måste vara klara för alla.
Eftersom vi körde "Alla mot alla" vart det en riktigt härlig stämning och jag tänkte inte alls på vem jag skulle mörda utan alla som kom i min väg fick smaka på min vrede. Klarade mig ganska bra och i första omgången var det bara jag och Haley kvar från SD när jag dog. Andra omgången dog jag sist i klubben. Dock var människorna i RD snäppet mordgalnare och lyckades ta hem båda rundorna.
 
 
 
 
 
 
 
Ser fram emot att planera fler event tillsammans med RD. :)
 

 

» FILM LÖRDAG! «

Rota fram popcorn och cola för nu är det filmdags!
Hela Jorvik vampyren säsong 2 för att fräscha upp minnet och peppa inför den kommande säsongen.
 
 
 
 

» Till Cassandra Rainnight <3 «» Jorvik vampyren säsong 2, the movie. «

Jag hade tänkt att strunta i detta men fick en kommentar om det så jag klipper just nu ihop alla delar. Det inser jag var sjukt värt för jag kollar igenom nästan varje avsnitt vilket självklart hjälper mig i den nya säsongen. Jag småfnissar lite åt min redigering i movie maker.. Men tur att jag har vegas nu och är snäppet vassare ;)
Men trots en dålig redigering så är det en bra story, det är spännande och framförallt älskar jag att lyssna på musiken i JV.. Den är ofta väldigt vacker! Det är ju jag som valt den så klart att jag gillar den haha..
 
Men så ni vet iaf så är Jorvik vampyren säsong 2, häxornas hemlighet "The movie" på väg :)
 
Tror den kommer bli svin lång dock haha...
 
Redigerat - Den blir 1 timma och 35 minuter.. Nån som är filmsugen?
 
 
 


» 07.54 en lördag «

Vaknade för en timma sedan, med världens halsont.. BUHU... Dags att bli sjuk igen alltså! Är det inte helt galet att man kan gå frisk hela sommaren och så fort skolan börjar så blir man sjuk? Det måste helt enkelt vara så att det inte är bra för hälsan att gå i skolan eller jobba. Right? Eller är det någon smarting här som har en annan bra förklaring? Jag har nämligen hört att det är en myt att man blir förkyld av kyla så att det är inte pågrund av att hösten bestämde sig för att komma två månader tidigare..
 
Iallfall så är det skönt att jag är vaken så pass tidigt för då hinner jag blogga, skriva manus och kanske levla litegrann innan jag ska iväg sen. SCORE. Har ett par inlägg som jag måste få ner i ord och jag vill verkligen slipa mer på manuset för snart tänker jag börja filma lite smått. HIHI
 
Vad är era planer denna lördag?
 
 
 
Två bilder från i torsdags då jag hade lite tid innan eventet att umgås med fans. Vi grupptävlade och flummade runt en massa och några följde med mig till eventet med RD. Dock kunde en av dem "Annie" inte komma in i GÅD så hon fick en kram innan vi begav oss in. Hennes egna ord "Det här är den bästa dagen i mitt liv." Alltså ååh gud vad jag tycker om er mina fans <3
 


» Suck... «

Mina planer blev inte alls som jag tänkt, hann sitta vid datorn i en timme innan byrån kom. Rensade ut den gamla byrån och kastade ut den. Den nya byrån kom i tusen delar och är fortfarande inte färdig. Sen ska det rensas och plockas in i den så kanske är klar typ 9? Och jag har ont i huvudet o vill bara krypa ner i sängen o kolla PH.. Bläää! Jätte många drakar som ska spela och ha kul ikväll, typiskt... I morgon ska jag iväg också så blir inte så mycket datortid då heller. Men ska försöka skriva en del inlägg på förmiddagen. Men nej nu ska jag sätta på musik och peppa till o bli klar här. Hoppas ni har en roligare fredag än mig! <3 
 
 
Redigerat - Fick precis en kommentar om att en spelare vid namn Louisa Slowside låtsas vara jag. Det är det INTE! Ser ni denna spelare skriva och låtsats vara jag får ni gärna be den sluta med de dumheterna! Suck vissa människor..

» Levling med Annie «

Nu sitter jag vid datorn och ska börja levla med Annie, efter det ska jag skriva ett par vettiga inlägg tänkte jag som kommer upp under helgen. Efter det ska jag springa runt med dammsugaren en stund och sen bara invänta min nya fina byrå. Jag behöver slipa på manus och skriva fler avsnitt också men då behöver jag lugn och ro så det hoppas jag att jag kan få en stund. Men nu ska jag in och levla!
 
 
Bild från gårdagens levling med Annie och Emlan.
 

 

» Till Vendela Darkrock <3 «» Fredag igen. «

Veckorna flyger förbi verkligen.. Men det är bra för då är sommaren här snart igen. Men hur har eran morgon varit? just nu ligger jag i ett bad fullt med skum som luktar jordgubbsmilkshake. Jag lägger upp en liten plan för dagen och bara njuter. När jag badat klart ska jag sätta mig och skriva lite inlägg åt er och hänga med Annie när hon vaknat. Jag väntar på en leverans av en ny byrå idag så får inte gå hemifrån haha.. Jävligt bra anledning till att sitta vid datorn med andra ord. Men det var väl allt just nu, vi hörs om en stund igen!
 
 

» Grymt event! «

Tack Sneakydragons och Rainbowdragons för en riktigt härlig kväll!
 
 

 
 

» Grymt Peder! «

Så frustrerande med tidsfelet på en jävla sekund, men grymt snyggt hoppat!
 
 

 

» Varför stå på ett mainstream led? «

Vi har nu insett att det är så sjukt tråkigt att stå på ett led på möten, ser ju ut som nån militärförläggning? Jag vet inte ens vad militärförläggning betyder men det kändes rätt för stunden. SÅ nu mina vänner kan allt hända på möten. Igår formade vi ett hjärta! Jag har lämnat in ett förslag på form men vi får se längre fram ifall det kommer. Det är sjukt svårt vill jag lova och vi fick skäll för att vi pratade för lite, detta är temwork!
 
 
 

 
Eller så står man i en klump.. <3
 
 


» Planering. «

Min dag i skolan är över och nu ska jag planera, det är allt ifrån statister till att studera naturen på SSO. Tid, tid och åter tid men jävlar vad taggad jag är, kollar om filmen jag släppte igår och känner verkligen NU JÄVLAR. Jag är vassare i min redigering än någonsin och nu ska allting detalj planeras så att det blir så smidigt som möjligt när materialet ska sättas ihop. KUL! All tid jag får till datorn nu går till klubben och Jorvik vampyren. Därför kanske jag inte alltid svarar i chatten eller så jag är helt enkelt på en annan planet ungefär!
 
Men jag älskar er reaktion på JV, det är som Sture sa igår "Min lilla bebis" Och jag älskar att ni älskar det lika mycket som jag gör! Era reaktioner på filmen var bäst helt enkelt. Team JV right!?
 
 


» Till Nellie Goldcake <3 «» Bitches we are back! «

Min Kingen är hemma <3
 
 
NU möte!
 


» Jag vet att ni har väntat... «

 
Ingen är gladare än jag, här är höstens projekt.
 
 
 
Mer om detta kommer alltså inom en ganska snar framtid. Är ni taggade?
 » Till Daisy Ponywood <3 «» Vad tror ni? «

Lägger dem in rörelser till våra gubbar idag?
Tror ni det kommer vara att man gör vissa rörelser när man trycker på en knapp på tangentbordet eller skriver i chatten, eller kommer vi helt enkelt röra oss mer hela tiden som hästarna gör? Utan att vi styr över det?
Ja jag vet inte, det kanske inte alls har med rörelser att göra? haha spännande.
 
 

 

» En bättre morgon. «

Hej folket!

Idag fick jag en mycket bättre start än igår. Vaknade vi sju och gick upp och tog på mig träningskläder, kom ut vid halv åtta och har powerwalkat tills nu. Nu borde jag inte somna när jag sätter mig och pluggar haha. Varför jag går upp så tidigt är för att jag vill hinna jobba med mitt YT projekt, igår försvann tre timmar för mig när vi filmade så vill ta igen det. Men har annat o göra också så jag kör en effektiv morgon och sen datorn! Vad gör ni, är ni i skolan?
 
 
 
 
 

» herre! «

Förlåt men idag har bloggen hamnat i skymundan, jobbat med mitt YT projekt som ni snart ska få ta del av och Kim kände för att filma uppdrag i tre timmar. Men i morgon är jag back on track igen finisar :) Ni kommer inte bli besvikna så ha tålamod kära vänner! <3 

» Till Nellie Skyyard <3 «» Värsta som finns! «

Åh jag har gjort nått av det värsta.. Vaknade vid sju och var pigg & glad. Tänkte att om jag pluggar i två timmar så kan jag träna vid nio och sätta mig med mitt YT projekt ungefär vid lunch. Score! Bäddar mysigt i sängen och fram med böckerna, pigg & taggad! trodde jag... Vaknar nu två timmar senare med en bok upptryckt i ansiktet, helvette jag somnade. Så nu ligger jag såå efter. Och när jag somnar om blir jag helt zombie trött och kan sova en hel dag om jag bara tillåter mig själv att blunda. Tillåt mig att gråta. Nejmen bara o ta nya tag, ett tips till er är att ge fan i att plugga i sängen! 
 
Hörs senare, hoppas ni haft en bättre morgon!
 
 
 

» Event dags! «

Nu jeklar ska de tävlas, dock inte hämtat hem en tävlingshäst utan jag rääcar runt på min starthäst idag heh... Kanske inga rekord som kommer slås där inte men men! Denna vecka är rolig på SSO eftersom jag inte riktigt håller i nått event förutom att jag planerat torsdagens event med RD, dock ska jag få vara med och leka då också så det blir en lekvecka för min del. I morgon är jag SJUKT taggad för då ska jag få gå på vår ridlärares nya lektion (min förra titel innan jag blev klubbledare på heltid) Jag ÄLSKAR lektioner så det ska bli så himla kul.
 
I morgon ska jag försöka få tid till ett litet YT projekt som jag tror ni kommer gilla. Men mer om det när det drar igång! Kanalen är ju såå tom just nu så jag får ju dåligt samvete... Men nu ska jag gå på event och sedan mysa i sängen med lite serier, så vi hörs i morgon mina fina!
 
 
Min fina lilla Whisper, som jag haft i över 2 år <3
 

 

» Till Tuva Sunlake <3 «

 


» Skola! «

Godmorgon!
Idag drar skolan igång och jag kommer att vara borta mellan 7-17 typ.. BLÄ. Men det är faktiskt skönt att komma igång lite. Dock mindre tid för datorn vilket suger lite. Men jag är pepp på denna SSO veckan då vi har en rad roliga events planerade och även ett event med Rainbow Dragons på torsdag. Ska bli kul!
 
Jag ska såklart försöka tidsinställa inlägg när jag är i skolan men ni får inte bli förvånade om bloggen är mer aktiv på kvällarna vissa dagar i veckan. De flesta här går nog också i skolan eller jobbar så det ska nog inte vara några problem. Hur gör ni med era bloggar (ni som har) tidsinställer ni mycket eller skriver ni bara inlägg då ni sitter vid datorn eller vad man ska säga?
 

 
Bjuder på en liten the sims update eftersom jag inte har så mycket bilder då jag inte spelat i helgen.
Familjen jag spelar på är en tjej som sysslar med Morgan uppfödning. Jag har mina hästar på en egen stor tomt där de går som på lösdrift. Jag har även byggt en ridbana på tomten bredvid där jag tränar mina hästar inför försäljning. Jag jobbar alltså inte utan försörjer mig på mina hästar som jag säljer, avlar och tävlar.
 
 
Mitt fina avelssto :)
 

 
 
Unghäst och föl.
 

 
 
 
Löshoppar min unghäst för att se vad han går för.
 

 
 
Rider in min unghäst och hoppas att han snart kan säljas till en bra familj.
Han verkar njuta av att bli riden iallafall eftersom han typ sover haha ;)
 

 
Jag hinner inte spela the sims varje dag utan det är någonting jag gör när jag har mycket tid och inte ork för att göra något speciellt. Därför blir det inte allt för ofta men när jag väl spelar så kan jag sitta ett par timmar.

Nån mer här som spelar the sims, har ni provat att försörja er på hästuppfödning?