» Nemo tar semester dags för bloggtävling! «

Hej på er! Äntligen ska jag få lite semester och paus. Kommer bli borta lite mer än halva maj men är hemma några få dagar och packar om. Jag har förberett en bloggutmaning på 20 dagar som ni ska få läsa men ni ska även få några inlägg med små ledtrådar på vart jag kommer befinna mig! När jag är hemma igen kommer ni få en bild från stället och den som gissar rätt och gör den bästa beskrivningen på sin blogg i kommentarerna till bilden vinner ett reklaminlägg till sin blogg där jag klistrar in er egen beskrivning men även min recension av er blogg. Jag kommer alltså läsa er blogg och skriva ner vad jag tycker om den. Det är två olika ställen jag ska till, ett ligger i Sverige och ett ligger utomlands. Ni kan gissa hej vilt i de inläggen med ledtrådar men om ni vill vinna gäller det att kommentera inlägget där jag ger er en bild från stället vilket kommer när jag är hemma igen.
 
FÖRTYDLIGANDE - Ni får gissa på ledtrådsinläggen men där kan ni inte vinna någonting utan det är när jag är hemma och laddar upp en bild på bloggen som tävlingen startar. Ett tips är att hålla era gissningar för er själva om ni vill vinna och glöm inte presentationen av er egen blogg!
 
Alltså det första stället jag ska till ligger i Sverige. 
 
Det andra stället åker jag till ligger utomlands.
 


Mellan 1-4 maj så kommer ni att få ett inlägg med små ledtrådar på vart jag befinner mig. Vilken dag ni får det är än så länge hemligt så ni får hålla utkik här helt enkelt! När jag kommer hem så kommer jag ladda upp en bild här på bloggen och då ska ni gissa bland kommentarerna vart jag varit. Den som gissar rätt och ger den bästa beskrivningen av sin egen blogg vinner. Du får absolut gissa även om du inte har en blogg men vinner däremot inget reklaminlägg.
 
Samma sak gäller andra rundan då jag är någonstans utomlands, men då kommer totalt två inlägg med ledtrådar upp under de dagarna jag är borta (8-18 maj). Och när jag kommer hem så kommer en bild dyka upp på bloggen och då är det alltså dags igen att gissa rätt men även ge sin egen blogg en grym beskrivning. Den beskrivningen som fångar mitt intresse kommer jag göra ett reklaminlägg till och även skriva en egen recension om din blogg!
 


 
Låter det roligt med tävling? För er som inte är så tävlingsintresserade så har jag även förberett en bloggutmaning på totalt 20 inlägg med dessa ämnen: 
 

 
Jag kommer sakna klubben, hästarna och er så otroligt mycket!
 
 
 

 

» Valborg! «

Idag är det valborg och självklart regnar det. Jag har massor att göra idag, åker i morgon så måste packa till både mig och katten, hämta resväska på vinden samt leta fram kläder som jag ska ha på nästa resa och tvätta dem. Sen måste jag städa så det ser fräscht ut när man kommer hem igen, handla måste jag hinna med och ikväll ska jag fira valborg. Jag har såklart erbjudit mig att hjälpa till massor som vanligt så jag måste förbereda inför det. Men blir tidigt hem i säng igen för i morgon bitti åker vi! Ikväll kommer det ett inlägg med instruktioner till min bloggtävling så läs dem NOGA så ni inte missuppfattar någonting. 
 

 
Igår gick finalen av stapeln i dem nordiska mästerskapen. Efter en lång och tuff konståkning valdes Sofia Goldknight i finland ut som bästa åkaren, Norge vann bäst klädsel men trots det kammade Sverige hem vinsten. Sverige tog även hem guldet i dem Nordiska mästerskapen 2015. Stort grattis!
 
 
 
 
Denna veckan har varit fantastisk, så roligt när folk är så engagerade och pepp.
 

 
 
Efter finalen fick jag springa på möte med tävlingslaget, här är min grundar klädsel! ;)
Längtar tills jag ska börja dra igång laget igen, vi har haft lite semester nu ett tag.
 
Hur firar ni valborg?
 

 

» Surprice! «

Jag gillar inte nya loggan, inte det minsta. Den skriker barbie vilket får mig att vilja kräkas. Dissar den tusen gånger om faktiskt. Vad tycker ni om den?
 
 
 

» Nordic championships (haha eller nått) «

Ikväll går sista grenen i dem nordiska mästerskapen av stapeln och det är konståkning som står på schemat! Dem har ett antal rörelser som ska vara med men som dom ska sätta in i ett eget program, alltså kan dem göra dem i vilken ordning dem vill osv. Ska bli super kul att bedöma. Sista eventet innan jag åker också <3
 
Hittils har vi haft backåkning och slalom, lite nordiska grenar eller hur? haha vi tänkte nog bara kallt egentligen. Vi har streamat våra event och haft över 50 tittare samtidigt, så roligt att ni gillar det vi gör. Det är alltså Sverige, Norge, Danmark och Finland som är med och tävlar denna veckan.
Ikväll avgörs vilket land som tar hem guldet. Vad tror ni!?
 


Backåkning i Dinodalen
Dem fick 10 minuter att träna på att ta sig ner för berget. Sedan lottade vi ut en person från varje lag som skulle tävla i det avgörande åket. Vi lottade genom att ställa dom i en ring och sedan snurrade jag och blundade och Sture sa stopp, den jag pekade på fick tävla. Sedan hade dem 3 chanser på sig att bli nöjda med sitt åk.
 
 
 
 
 

 
Slalom
Vi började köra slalom i Moorland där samtliga tävlade i 10 minuter för att ta sin bästa tid. De tre bästa tiderna fick poäng till sitt land. Därefter red vi mot Apocalypse slalombanan där dem själva fick välja ut en tävlande som körde grupptävling mot de andra länderna, endast en chans hade dem på sig.
 
 
 
 
 
 

 
 
Ibland vill drakarna inte lyssna utan bara pussas.
 

 
 
Ibland vinkar dom istället för o lyssna.. Men dom är söta endå!
 

 

» VLOGG «

 
 
 

 

» Krascha event <3 «

Igår hade jag och Sture tråkigt och vi bestämde oss för att rida till Steves och försöka hoppa upp på transporten. Till vår förtjusning såg vi att det var lektion på gång och att dem höll den i säg chatten, vi frågade lite snällt om vi fick vara med och dom sa ja! Vi blev så glada, jag och Sture älskar lektioner verkligen. Tror det var Moon Mustangs Friends som hade eventet men dom som ville fick vara med typ. Jätte gulligt!
 
 
 
 
 

 
 
 
Efter en tuff och svettig lektion red vi ut en stund och picknickade på bästa berget där jag och Doris alltid brukade hänga förut. <3 Memories, inte vart där sen hon försvann tror jag?
 

 
 
Im walking on sunshine WOOOOHOO!
 


» Kika på Nordiska mästerskapen «

 
 
Idag är det slalom i nordiska mästerskapen med Sneakydragons, in o kika på oss! 
 


» Lets skapa en ny trend, utan schabrak! «

 
 
Ett schabrak används egentligen för att skydda sadeln och inte för att skydda hästen från sadeln. Har du en bra sadel så ska man inte behöva schabrak för att hästen inte ska få skav. Alltså jag gillar det här utan schabrak. 
 
Vad säger ni? Hiss eller diss?
 


» Behind the scenes «

 
 
 
 


» Asiatiska servern «

Igårkväll spelade jag på den Asiatiska servern, gav mig fan på att ge Janne lite grymma tider i ridhuset. Janne är alltså i level 13 på denna gubben och hästen i samma level, knep henne en andra plats på bäst någonsin bana 2. Månadens bästa på både 2 och 3. Haha åh underbart! Denna server är nästan död alltså men det gör det hela sjukt roligt. Jag levlade sedan upp hennes pålle en level. Så fort hon är klar ska jag säkra hennes plats på listan för evigt minnsann. HEHE.. Träffade EN person som inte var från oss och jag försökte starta en konversation och kanske försöka få denna att göra ett konto åt mig men de gick inge bra, folk är typ skygga på servern.
 
 
Det här är Sasha, tror jag? Ingen koll på vad alla heter ännu haha.
 

 
 
 
 
Alltid natt, underbart <3
 

 
 
 


» Mycket känslor! «

Hej mina vackra! Känslorna har kokat efter gårdagens avsnitt minst sagt. Säsongen är alltså INTE slut, haha jag tror ni skulle märka när den är det! Men jag tippar på 2-3 avsnitt till iallafall. Dock har jag insett att det blir ett uppehåll nu fram tills slutet på maj då jag ska ut och resa en del. Vart jag ska får ni inte veta och bi kommer förstå varför sen! Ska försöka filma denna vecka så jag har nått att jobba med när jag är hemma. Kan tyvärr inte boka om mina resor på grund av serien men tillomed Sture var jätte arg på mig igår på grund av hur det slutade! Så jag är ledsen helt enkelt och jag älskar erat känslomässiga engagemang till min serie. Nu ska jag träna, puss <3
 
 
 

» Vi streamar vårt första event på Nordiska mästerskapen! «

 
KOM IN O KIKA PÅ OSS :) TRYCK PÅ BILDEN!
 
 

 
 
 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 15 «

 
 
 
 

» Måndag! «

Sista veckan hemma innan mina små resor startar. Ska strax gå ut och promenera, vakna till lite. Sen blire frukost och sen sätter jag mig och redigerar. Måste även handla lite olika saker idag och tvätta, en fix måndag helt enkelt! Ikväll startar de nordiska mästerskapen, ska bli så kul! Sen blire inga event för min del på ett bra tag. 
 
 

» Dumma vegas! «

Hej på er! Sitter och försöker redigera klart nya avsnittet av jorvik vampyren men vegas har börjat dumma sig igen. Vegas är alltså programmet jag redigerar jorvik vampyren med. Hade mycket problem med programmet förut, ville inte starta ibland osv. Men nu har det skött sig så länge och att det ska börja krångla nu är så typiskt! Jag jobbar på det men avsnittet släpps absolut senast i morgon. 
 
Puss på er <3

» Nya moorland «

Jag älskar nya moorlad och min förhoppning är att denna renovering ska sprida sig över ön. Jag vill ha renovering överallt och fler paddockar, nya hinder osv osv. Men ja jag tror alltså att de blir fler stall som får make overs i framtiden. Men en sak tycker jag är konstig, själva stallet.. Alltså innuti? Det hade dem knappt rört. Lite trisst. Hade hoppats på någon ny design i stallet eller liknande. Kanske riktiga boxar med dörrar, som typ ni vet i hagarna i skördebyggden att man kan öppna dem själv? Hade varit coolt. Men allt annat är super fint verkligen!
 
 
 
 

 
 
Dem nya NPC gubbarna är jätte fina! Dock är många så olika sig själva nu men dem är fint gjorda.
 

 
 
 
Haha snygg Josh blir uppäten av någons häst.
 

 
 
 
Älskar ridande NPC gubbar MEN nån måste fasen lära dom att rida ordentligt! Inga tyglar, för långa stigläder och hästen springer jätte knasigt i backen. Men det är fint endå.
 

 
 
Dessa brunnar är nya och finns över hela kartan, även murar, staket och balar är uppfräschade.
 
 
Vad gillar ni med det nya? Vad dissar ni med det nya?
 

 

» NEMO ÄR INTE PÅ KONTORET «

Haha nejmen idag är jag borta hela dagen, tidsinställt ett inlägg om det nya i moorland men annars får ni inte se mig förens på måndag. Och självklart morgondagens avsnitt av Jorvik vampyren! 
 
 
Visst vare kul att ta hand om hästarna i moorland? Denna är ju så fin! 
 
Ha en grym helg hurrni! <3
 

 

» Sängen! «

Hej på er! Fasen jag trodde jag skulle hinna spela idag men fastnade vid redigering och sen när jag tröttnade på det började jag kika på baren och nu 9 avsnitt senare ska jag hoppa i en dusch och flytta mig till sängen. Upp tidigt i morgon och sen har jag verkligen hur mycket som helst planerat och är hemma någon gång på natten antar jag. Så inte mycket SSO denna helg helt enkelt. På söndag får jag alltså redigera klart avsnittet och släppa det någon gång på eftermiddagen om allt går som det ska. Men ja då vet ni varför bloggen är lite tom, vilket den iförsig blir på helgerna ibland. Men blir ju några inlägg iallafall. Ligger endå på 3-4 varje dag annars, duktig ju!
 
 
Godnatt på er, hoppas er fredag varit mysig!
 


» En vecka i galoppens tecken «

Hej på er! Vi i Sneakydragons har ju bara event måndag, tisdag och torsdag. Denna vecka innehöll onsdagen en promenad tillsammans irl och ett möte som vanligt. Jag har inte varit arrangör för något av eventen utom promenaden och jag har haft så roligt! Måndagens event var ju mindre lyckat för mig då det var galopptävling och jag glömde både hästskor och tävlingsbyxor och bestämde mig därför för att vara snygg istället för snabb. Tisdagen bestod av en tuff distansritt som jag vann och igår hade vi utställning och gissa vad? JAG VANN! 
 
En bra vecka helt enkelt! :)
 
 
Det här var min outfit, dock ville jag ha den blå stjärnsadeln man fått av Mario men guess what? Den är borta.
 

 
 
Samling innan utställningen :) Många läskiga domare.
 

 
 
Det är ju rätt kul när två personer dyker upp med samma outfit! Kolla Sofias min, hon är helt i chock.
 

 
 
Väntar spänt på upprop. När ens namn blev uppropat red man in och ställde sig mellan domarna.
 

 
 
Bedömningen var nogrann och tog lååång tid. Man stod där nervöst och ryckte med munnen.
HEH.. Är jag fin? ful? Katastrof? 
 

 
 
När bedömningen var klar kutade man tillbaka in i ledet igen. 
 

 
 
Jag tog hem 9 av totalt 10 poäng, så lycklig! 
 

 
 
Sneaky hug såklart <3
 

 

» Happy friday! «

Idag är en sån där dag när jag bara mår så himla bra, har så mycket att se fram emot just nu och sommaren kikar fram. Det bidrar ju till massa positiv energi. Har tränat på morgonen och nu har jag fastnat i vårstädning typ. Ska göra så fint! Ikväll är jag ensam hemma och då blire spel och redigering. I morrn är jag fullbokad från morgon till sent på natten. 
 
Men så fort jag städat klart ska ni få veta hur det gick på gårdagens galopputställning! :) 

» Galopp utställning «

 
 
Den här outfiten var hemsk att sätta ihop, så svårt att matcha och få till. Nu får vi se hur det går. 
Tänker ni galopp när ni ser mig?
 


» Nyheter från SSO :) «

Malin Gustavsson är grafisk designer, hon jobbar med bilder till Star Stables hemsida och grafiken som finns utanför spelet. Nu har hon något roligt att dela med sig av.

Hej Malin! Du har suttit och arbetat hårt vid din dator i månader nu, kan du berätta vad det är du sysslar med?

Hej! Självklart kan jag det, vi har länge varit uppmärksammade på att vår logtype (logga) är lite svår att jobba med. Så vi har efter noggrant övervägande bestämt oss för att byta ut den till en modern och mera lättarbetad logotype.

Oj! Vad spännande! Vad är det för fel på den som finns nu?

Jo, vad som är svårt med loggan, är bland annat att den är väldigt svår att trycka. Loggan har något som kallas för en gradient, det är när färgen går från rosa till vitt i l loggan. Det gör att det blir tusentals färger som ska tryckas för att det ska se bra ut. Den är också lite krånglig att skala ner. När man gör den liten så ska alla de färgerna in på en pytteliten yta.

Hur har ni tänkt när ni har gjort den nya loggan?

Vi har tänkt att vi vill förenkla samtidigt som vi vill att den ska kännas inbjudande. Vi har varit noga med att inte ta bort spelkänslan i vårt varumärke, det känner vi har varit väldigt viktigt!

Nu är jag så nyfiken, hur kommer den nya loggan se ut?!

Jag kan tyvärr inte visa hela just nu men här kommer en liten tjuvkik på hur vi har tänkt kring att ha en ikon som symboliserar vårt spel i loggan. 


Här kommer en liten tjuvkik på ikonen som kommer finnas i Star Stables nya logga!

Är det något mer du vill berätta om arbetet med den nya logotypen?

Vi ville behålla viktiga element från den gamla logotypen och samtidigt utveckla den så den känns ny och modern. Vi är därför behållit våra stjärnor, de är ju en viktig del av berättelsen om Jovik och vi heter ju trots allt Star Stable. Vi kände också att vi ville ha en sorts ikon i loggan, så vi tog vår ursprungshäst, det Jorvikiska varmblodet, ritade av huvudet och adderade en härlig man som rör sig i vinden!

Tack Malin för att du delade med dig. Vi ser fram emot att få se logotypen snart!
Tack själv! Ni får hålla utkik här på nyheterna nästa vecka, då kommer vi kunna visa hela skapelsen!
 » Redigeringsmaraton «

Om jag går upp på morgonen, sätter mig vid datorn och redigerar så har jag en kväll med huvudvärk att vänta. Jag behöver gå ut och röra på mig och få frisk luft. När jag dessutom vet att det är nästan 20 grader i solen är det INTE roligt att sitta framför en skärm. Men jag tänker göra klart avsnitt 15 och släppa det på söndag. Så är det. Jag får kämpa så mycket jag kan idag och i morgon. Lördag är körd redan. Har en del annat att filma och redigera också men Jorvik vampyren har min prio såklart. :)
 
Är ni spända? 
 
 

» Tränat med drakarna «

Precis hemkommen efter träning utomhus med drakarna, det är ett event jag dragit igång. Att vi är ute och powerwalkar ihop på teamspeak och har uppdrag med oss. Idag var uppdraget att fota ett djur och jag fotade hästar hihi. Jag sprang tillomed en bit, duktig Nemo! Super roligt verkligen och vi kommer fortsätta med detta.
 
 
Nu möte!
 


» Skriver av mig «

 
Tycker den här kommentaren är intressant och tänkte skriva av mig lite. Självklart funderar jag på det här ibland och ni kommer nog bli lite förvirrade av mitt svar. Grejjen är ju den att för er vill jag vara Courtney, för Courtney är jag men bara inte hela mig. Ni får min personlighet applicerad på en karaktär i ett spel. Man kan säga att så som jag beter mig mot fans är jag mot personer jag träffar för första gången i verkligheten, fast nu är jag ju inte igenkänd i mitt irl liv och tackar därför inte för att folk säger att dom älskar mig och min serie haha. Men ni kanske förstår endå? Jag har den här typen av personlighet. Oftast ganska glad helt enkelt.
 
Den härligaste komplimangen jag fått höra irl är att jag är den positivaste människan som personen ifråga någonsin träffat. Det är så himla roligt att höra sådant. Jag är positiv, för det mesta. Men kanske är det även en fasad och om jag visar att jag är på dåligt humör för någon så står den personen mig nära, antar jag. Det är svårt att göra mig arg och jag är rädd för att såra folk och har därför svårt att säga nej och det gäller även på star stable online. Men ibland måste jag, som när folk tar min SSO identitet och använder den för sin egen vinnings skull, då säger jag ifrån. Eller när folk inte låter mig vara ifred när dem hittat min riktiga identitet. Jag är nog en person man inte vill göra arg heller, för jag är inte rädd för att ta itu med konflikter men jag tycker lätt synd om folk vilket är min svaghet... Eller styrka? Jag vet inte.
 
Vart jag vill komma är helt enkelt att jag självklart är mycket mer än vad ni får se genom spelet men att ni också har fått en stor del av mig genom det här. Men jag tycker inte det känns konstigt att ni inte vet vem jag är för det är precis så jag vill ha det, jag vill vara anonym för mina fans. Jag skulle aldrig försöka bli känd på mitt SSO spelande, då svävar man nog på lite för mycket moln. Kanske är det för att jag inte tycker att jag är särskilt speciell egentligen jag vet inte och accepterar självklart dem som inte har problem med att dela sin irl identitet. 
 
 
Tack Amandea Fognight för din kommentar! :)
 

 

» Jag vann! «

Igår hade vi en tuff distansritt som Felle anordnat, här är upplägget:
 
Du ska göra Pole Bending Apocalypse tävlingen, ge Sture eller Felle tiden i vänchatt.
Rid till Valedale och göra stallsysslorna och även lämnar in dem. Efter det springer du till Steve och gör hans tävling. Sen till Moorlands Cavaletti, Här kommer Sture stå och du ska nu springa 1 varv i TRAV runt cavalettin, Sen vidare över bron till Skördebygden, till padockön där du ska göra padockönstävling. Vidare till Gåd-stallet via färjan, Väl här ska du göra lilla hoppbanan. Rid till Pi´s hus där Felle står, Du ska VINKA till Felle och sen springa vidare till Ridhuset och gör Baronessans Tredje Hoppbana. Efter tävlingen tar du linbana till Mario där du kommer att fika, Ett glas vatten ska du dricka här och du får ej rida iväg förens ditt vattenglas har försvunnit från bordet. När ditt glas är borta från bordet ska du springa till Swedenborg och göra Dinodalstävlingen och sen raka vägen till mållinjen som är Isenport uppe vid Kallterna. 
 
 
 
Det kändes som att det där jävla vattnet stod där i en kvart alltså jag skojjar inte.
 

 
Jag tog ledningen från första början och höll den ända tills jag var tvungen att vänta på den dumma färjan, Amanda gick om mig en snabbis men jag bet henne i rumpan och sprang om. Då kom Sasha, Haley och Amanda ikapp mig och det vart som en "omstart" när färjan landat. Härifrån slogs jag och Sasha om ledningen ända fram till observatoriet då jag var lite snabbare på att beställa mitt vatten och fick ett litet försprång. Inne i Dinodalen var vi iprincip i varandra hela tiden men jag utvecklade ett knep som gav mig ledningen och efter en otroligt lång och jämn kamp kastade jag mig in i mål till en första placering.
 
 
Jag blir så sjukt nervös och hispig vid tävlingar, jag är inte gjord för att delta utan för att hålla i saker haha! Skrek åt tiger att om han skiter i att han är törstig och tar oss i mål ska han få äpple, vilket han gjorde. Min duktiga lilla tiger häst. När jag fastnar så hör man det och när det går bra så piper jag. Alltså måste vara sjukt irriterande att lyssna på, men jaja de behöver dem inte göra allt för ofta. 
 
Började en stund fundera på om de gav mig vinsten för att slippa jobbiga event i framtiden som straff.. Hmm..
 

 
 
Fick en ny titel hihi, mästare :)
 

 
 
 
Tigereye, min lilla fighter.
 

 
 
Eventet var jätte roligt, vi hade fått all info i gruppchatt och sedan lämnat så att vi alltid hade en liten "karta" med oss som vi kunde kolla på. Det liknade det jag och Rockmormor hade under tantaveckan fast då vare dagliga uppdrag + lite snabba och korta sträckor som gällde, det var även en i taget som gällde (sjukt skojj). Skillnaden blir att om man failar i början i en sådan här tävling så är det väldigt svårt att ta igen, medans det under tantaveckan ger än lite fler chanser. Men detta var as kul, borde vi ha fler gånger!
 

 

» We are the winners! «

Jag har levlat klart min quarter och helt själv dessutom. Stolt som tuppen!
 
 
 
Sture är också jätte stolt över mig! HIHI
 

 

» Pratar om allt och ingenting «

 
 
Står i svinkalla Dino och skulle planera men fastnade i massor av prat. Som vanligt <3
 


» Galopp! «

Igår hade vi ett litet galoppevent. Jag gjorde en outfit som jag tyckte påminde om en galoppklädsel och hämtade hem ett av mina arabiska fullblod. Eftersom han var ledsen så tog jag honom till veterinär och rörde mig sedan mot galoppbanan med vinst i sikte. När jag kommer fram och eventet startar inser jag att jag inte har mina tävlingsbyxor med mig, inte heller hästskor.. Tänkte först att jag skulle springa och hämta dem men ville inte störa eventet så jag fick helt enkelt glömma den där vinsten och vara snygg istället. Det var dom pengarna det.. Så onödigt! Men jag var ju snygg iallafall och det är ju trots allt viktigast.
 
 
Men jag hade skojj endå, det var trots allt en ganska jämn kamp mellan mig och Haley Underfall. Jag bytte även bort tanthåret också så jag är faktiskt ganska pank just nu med mina 700sc.. Förstår ni att jag gjort av med 10.000 sc sedan i julas? Och jag har knappt köpt hästar!? Det e sjukt.
 
Ikväll är det något uppdrags event av något slag. Skulle egentligen vara utställning som jag var as pepp på men det blev ändrat av nån anledning :) Ska bli spännande.
 
 

 
Vi tävlade först 2 och 2 och de 5 som vann sina grupper gick vidare och körde bäst av 3.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nina Bunnystorm vann 2 av 3 matcher och tog hem vinsten, så duktig!
 

 

» Nu ska dem få höra! «

Det här mailet har jag precis skickat iväg till supporten, det är både klagomål och tips och ideer.
 

Hallå där!

Jag vill börja med att kasta massa skit och avsluta med lite coola ideer till spelet som kanske är värt att i alla fall fundera på. För det första då så har jag för några veckor sedan hjälpt er med en bugg som gjorde hästens stats galet höga. En bugg som lämnade många osportsliga tider på våra kära resultatlistor och jag bad er därför nollställa alla resultaten. Fick ingen respons på det alls och har upprepade gånger mailat in och tjatat. Nu när ni även lyckades göra quarterhästarna sinnes sjukt snabba (vilket var väldigt kul) och sedan saktade ner dem igen, utan att ens nämna det (inte lika kul) Ett tips är att Skriva ut det i nyheterna istället för o mygla! Nu ser listorna nu ännu värre ut såklart, folk som tävlat med quarter har tider som vi inte kan nå längre och därför bör en nollställning vara prio ett hos er!? Det är ingen ide att tävla om bäst någonsin eller månadens bästa när hästarna som tagit tiderna var dopade upp till öronen.

Sen vill jag även få en liten uppföljning på något som gjorde mig så galet irriterad. Nämligen att ni gav ut stjärnglasögon i världens minsta uppdrag. Dessa glasögon har för oss som spelat väldigt länge varit unika (vilket de även lovades att vara när vi fick dem). Jag mailade in och fick svar att det skulle kollas upp då de inte var menat att vara samma glasögon enligt det svar jag fick. Men jag undrar vad har hänt med detta?

Sen vill jag tipsa om en funktion som jag tror skulle vara otroligt uppskattad! Nämligen att man ska kunna ändra kameravinkeln så att den ses från ens egna ögon. Alltså som att rida med en go pro typ? Detta skulle underlätta för spelare som gör serier och filmar till YT (vilket marknadsför ert spel jävligt bra). Man skulle då kunna se den här vinkeln både från hästryggen och marken. Det hade varit mycket coolare att tävla och man hade även kunnat göra ännu grymmare videos. Nej jag vet inte hur svårt det är att fixa men jag tror att ni klarar det!

Jag själv gör en serie om vampyrer på jorvik som är populär och omtyckt bland era spelare. Om du har 5 minuter över kan du ju kika in ett av avsnitten från min senaste säsong där det tydligt syns att jag hade behövt en vinkel från min gubbes ögon. Jag tror även att den funktionen minskar begäret att använda andras konton (som är emot reglerna men många bryter) till just filmning då man får lika bra scener från sin egen vinkel. 

Här finns avsnittet där jag behövt andra vinklar: https://www.youtube.com/watch?v=2Zo9i1fZXKE

Med vänliga och lite bestämda hälsningar, vampyren Courtney Nemo Silverhill 


 

 

Vad  tror ni om den sista iden? Det kanske är omöjligt att fixa jag vet inte. Men det hade varit som jag skrivit både roligare att tävla och enklare att filma vilket ger dom någonting eftersom de marknadsför hela spelet.

Obs jag har inte bytt ögonfärg utan det här är Doris konto.


 


» Ny vecka, nya tag! «

Hej på er mina hjärtan. Nu var det en ny vecka och efter att ha hållt både påskvecka och tantavecka nu i sträck ska det bli skönt att inte ha ansvar för något event alls denna veckan. Ikväll är det dags för galopp och jag ska få göra en galoppoutfit, alltså har längtat stört mycket efter att gå göra en sån! HIHI. 
 
 
Har inga bilder att bjuda på direkt eftersom jag inte spelat i helgen så ni får en random bild från förra veckan när jag hängde på bordet på vingården. Efter mycket om och men kom jag upp..
 
Nästa vecka har vi nordiska mästerskap och sen drar jag.. Blir borta ungefär halva maj! Det har gått för fort och jag hade räknat med att vara klar med Jorvik vampyren innan jag drar vilket jag INTE kommer vara. Eller? Nej det tror jag verkligen inte. Jag har minst 3 avsnitt kvar på säsongen iallafall. Men det löser sig människor.
 
Hur ser er måndag ut?
 

 

» SSO Asiatiska servern «

När vår kära Nina var i kina så ordnade hon massor av asiatiska konton till klubben. Alltså jag är så dum som inte tog den chansen och kommer få ångra det resten av livet. Tänkte att jag knappt har tid med mitt eget konto så ett asiatiskt konto vore ju onödigt. PUCKO NEMO förfan.. Nu ångrar jag mig, såklart.. Men jag får spela på Jannes konto och var inne häromdagen en stund o gjorde lite uppdrag. Fantastiskt roligt!
 
 
 
 
För det första är det typ jämt natt där, eftersom de har natt när vi har dag. Andra sidan jordklotet hallå! 
 
Det är knappt några som spelar på servern så det är UNIKT att träffa nån annan där.
 
Man kan ha samma SSO namn som på svenska servern vilket jag tycker är sjukt dåligt egentligen. Samma med klubbar, alla namn är lediga typ.
 
Endast Sneakydragons kommer slåss mot varandra i både champ och listor i framtiden om inte spelet blir poppis där borta då ;) haha hur kul? Måste lösa ett konto alltså..
 

 

» Jag kunde blivit dödad! «

Godmorgon på er, har precis kommit hem efter en morgon promenad. Jag gick förbi några gäss, ni vet sådär stora? Dom stod mitt ivägen o ville inte flytta på sig. Alltså ja ba shit mst ta upp snap och filma till drakarna men tänk om dom attackerat? Kom på det efteråt jag va lixom nån meter ifrån haha o gick emot dom.. Dumma.. Men dom verkade snälla trots allt, luktade lite illa gjorde dom. Jag lever och det är ju bra. Hur mår ni och vad har ni gjort nu på morgonen? Söndagar är väl en dag när man ska äta god frukost och mysa framför tvn men jag klarar inte av det just nu, måste ut och röra på mig det kryper i hela kroppen annars haha. Söndagsmornar är så himla sköna utomhus, alla sover det är tyst och lugnt på gatorna förutom några walk of shames. 
 
 
Såhär såg dom ut!
 

 
Idag kommer jag inte vara hemma så mycket så om det blir något spelande för mig är oklart. Det skulle vara ifall de började spöregna så att jag inte kan vara ute typ. Men det dyker in lite tidsinställda under dagen iallafall.
 
Hoppas ni får en bra söndag <3
 

 
 

» Tantaveckan! «

 
 
 
Här har ni en ihopklippt version av tantaveckan, världens bästa vecka! <3
 

 
 

» Redigering från Lisa Miststone <3 «

 
Jag har redigerat en bild till Courtney Nemo Silverhill för att jag tycker att hon är en fantastisk förebild, bloggare och redigerare. Hon gör även en fantastisk youtube-serie vid namn Jorvik Vampyren, och andra bra videos. Kolla in hennes blogg, starstablesverige.blogg.se . Jag tycker att hon är en superbra bloggare (min favvo)! Duktig redigerare och har kul humor. Nemo har mycket glädje i kroppen men kan ju också bli sur som när det kom ett updrag som man fick stjärnglasögonen i och då blev det ju bara roligt och många skratt blev det för mig när jag såg avsnittet. Så även om du är arg Nemo så sprider du humor och ger mig många skratt. Jag vill ge den här redigeringen till dig Nemo, för att du är min förebild och idol. Utan dig skulle jag inte ha lika kul på sso, även om vi inte känner varandra så känns du ändå som en vän. Om du skulle vilja hänga någon gång så skulle det vara jättekul! Redigeringen ska föresälla Kingen men kanske inte liknar honom så mycket. Hoppas du ser det här! Kram till dig Nemo! :)
 


Tusen tack för det fina inlägget och den underbara bilden, du är jätte duktig på att redigera! Jag tycker att den liknar Kingen jätte mycket och jag är super glad över att du följer mig och gillar det jag gör och den jag är. Hoppas vi ses i spelet någon gång! :) Besök Lisas blogg HÄR
 

 
 

» Så typiskt! «

Häromdagen avinstallerade jag massor av the sims spel, jag har inte haft sug på länge och min C disk behövde rensas. Tror ni inte jag blir skit sugen nu då? Såklart.. Jag har the sims 4 på min origin och ska önska mig jobb expansionet när jag fyller år tänkte jag. Gillar typ the sims 3 bättre men vill ge 4an en ordentlig chans nu. Är det någon här som spelar the sims 4 och har testat nya expansionet, är det kul?
 
 

 

» Snart i topp «

 
Igår blev Golden level 14, snart är vi i mål! Jag har älskat att levla denna hästen tills i onsdags då dem sänkte farten på dem. Nu är det inte alls lika roligt längre tyvärr. Och att dem dessutom sänker farten utan att nollställa resultaten!? Alltså jag orkar inte mer.. Dem nollställde inte efter supernatural buggen och inte ens när dem lyckats lansera nya hästar med fel fart. Nej det uppskattas INTE.
 

 

» Fredag! «

Godmorgon på er, jag vill börja med att tacka för att ni är så förstående. Jag slutar aldrig förvånas över hur mycket kärlek ni har, ni stöttar mig när det behövs, peppar mig när jag är motivationslös och sprider alltid glädje och kärlek över den här bloggen och spelet. Jag försöker ge tillbaka till er men jag vet inte om det är tillräckligt. För mig är det viktigt att svara på er post, era frågor och tacka för allt fint ni skriver. Det är viktigt för mig att få umgås med er och prata för det gör spelet så mycket roligare, många blir ofta förvånade när jag svarar på post eller tackar ja till gruppinbjudningar för att hänga lite. Det tycker jag är märkligt, ofta har jag ganska mycket för mig i spelet och hinner inte men så fort tiden finns umgås jag mer än gärna. Det är väl det minsta jag kan göra för er. Men tack iallafall för att ni sprider en otroligt härlig energi på min blogg.
 

 
 
Men åter till det jag tänkte skriva om, tantaveckan tog slut igår.. Alltså hur sorgligt!? Tiden går för fort.. MEN jag har såklart filmat under veckan och ska klippa ihop det så fort jag kan, har redigerat under veckans gång så är inte mycket alls kvar. Så ni ska få se exakt vad vi haft för oss under denna underbara vecka. 
 
Gårdagen bestod av jakten på marianne karamellerna, det var nästan som ett maraton med dagliga uppdrag. Det liknar ingenting vi i Sneakydragons gjort tidigare faktiskt. Efter lite research upptäckte vi att en torsdag är den tantigaste dagen för dagliga uppdrag. 
 

Morfars lunch – Maratonet startar på Dews farm där vi förklarar regler samt ställer alla tävlande i varandra i någon av oss (Alla medlemmar iggar varandra). När vi räknar ner ska dem springa och ta uppdraget ”Morfars lunch” hos Angus på goldspurs gård. Dem ska göra uppdraget och springa till jorvik stallet där en av oss står och väntar på en grupp inbjudan. (Den som bjuder in i grupp och har gjort det dagliga först får en karamell.

Mjölka kor - När alla landat vid jorvikstallet gör vi samma sak igen, vi ställer dom i varandra i stallet och sedan berättar vi att dem ska ta det dagliga uppdraget av Stein som är att mjölka korna vid jorvik stallet och sedan rida till mrs pike och bjuda in en av oss i grupp. Den som bjuder in först får 1 karamell. 

När alla är samlade vid mrs pike ställer vi dem på en linje vid början av skogen. Vi förklarar att det är försten till paddocken på steves gård och den som bjuder in den av oss som står där i grupp först får 1 karamell.  

Hungriga fåglar - Paddocken på steves gård. Vi ställer dem alla mitt i paddocken i en av oss. När vi räknar ner ska dem springa och ta uppdraget ”hungriga fåglar” av steve och klara uppdraget så fort som möjligt. När dem klarat uppdraget ska dem bjuda in personen som står i paddocken igen för att tjäna en karamell.  

När alla gjort uppdraget hos steve så får dem ta hand om sina hästar och det är kisspaus i 5 minuter, här ska dem även avigga varandra så att dem pressas lite extra i slutet.

Vi berättar att det återigen är försten till som gäller och den som tar sig till ledaren i fårhagen först tjänar 1 karamell men de får endast TRAVA.

 Torsdag är lika med pannkaksdag – När alla är i hagen ställer vi dem återigen i varandra och berättar att dem nu ska göra det dagliga uppdraget Torsdag är lika med pannkaksdag. När dem gjort uppdraget ska dem ta sig ner till fårhagen och bjuda in ledaren i grupp för att tjäna en karamell.

Det sista är att dem tror att maratonet är över och vi tackar nästan för idag. När alla är klara ber vi dem ställa sina hästar en bit bort och hoppa av dom o samlas framför en ledare. Sen skriver vi att dem jobbar jätte bra och många karameller har gått åt. Men ännu är det inte över. Nu är det final lopp och de ska ta sig till Baronessan på vingården och bjuda in ledaren som står där i grupp. Den som kommer dit först får hela 3 marianne karameller.


Under gårdagens event ledde jag och Rockmormor från andra konton. Vi hade helt enkelt blivit alldeles dementa och glömt bort att berätta för tanterna att dem inte fick göra dagliga. Så dem som gjort dagliga fick ta våra konton och Annie lånade även ut sitt konto. Så jag satt på Haley Underfalls konto och Amanda satt på Emma Shortroads konto. Lite snurrigt blev det men vi löste det fint endå tycker jag.

 

 
 

 
 

 
 
Haleys häst blev en tusenfoting innan final loppet, hihi.
 

 
 
Tog en smygbild på Courtney Silverhill! :O
 

 
Oj vilket långt inlägg det blev. Gillar ni när dem blir lite långa ibland eller struntar ni i att läsa då? :)
 

 


» Med andra ord «

Spelet där din förmåga att förklara ord har stor betydelse! Inspirerat från spelet Med Andra Ord!
 
Man kan antingen köras i lag eller individuellt. Leken går ut på att en deltagare får ett ord av eventledaren (i grupp exempelvis), ordet ska sedan förklaras så att de andra deltagarna kan komma på ordet. Exempelvis, Träd - "Det är grönt och finns i skogen". Dock får man inte säga ett ord som redan finns i ordet t.ex. Husbil -  "De är en bil man bor i", ordet bil eller hus får inte finnas med i förklaringen!
 
Detta är enkelt event där ledaren själv får komma på olika ord och dela ut till deltagarna. Lättast är att sätta en tid på hur lång tid deltagaren har på sig att förklara varje ord, annars kan de lätt dra ut på tiden om man har svåra ord med. Deltagaren eller laget som gissar rätt på ordet vinner poäng, därefter går turen vidare till nästa deltagare att förklara sitt ord som eventledaren delar ut.
 
 

» End of an era «

Jag har inte vetat hur jag ska berätta det här och tänkte mer att det kommer väl ut när den här veckans uppdatering ska filmas och varken jag, Sture eller Annie är med längre. Mycket av det som hänt tycker jag inte att ni ens behövde ta del av då vi är några vänner som haft ett tjafs och att våra fans ska se på och ta del av det är väl inte min grej direkt, men nu bestämde ju inte jag utan det var Kim som valde att gå ut med detta och få oss att se helt dumma i huvudet ut (ursäkta ordvalet). Att han dessutom började sitt inlägg med att han ville skapa drama och att det var hela syftet med inlägget gör ju inte saken bättre direkt. Vi och våra medlemmar blir ifrågasatta nu varför vi hatar Kim och Emlan och att vi är helt tröga som inte fattar att Emlan inte läst på vår grupp osv osv. Det är endast av den anledningen jag skriver det här inlägget då folk verkar tro att bara för att vi haft ett tjafs så hatar vi varandra och därmed gör hela Sneakydragons också det och blir därmed ifrågasatta. 


  • Sture, jag och Annie tog in Kim på TS i ett samtal om hans oaktivitet. Han fick ett ultimatum att antingen så kommer han på event eller så avlägsnas han i helgen. Sneakydragons har sjukt låga event krav och vi avlägsnar väldigt sällan folk och tycker det är jätte jobbigt men alla regler gäller för alla och Kim hade varit alldeles för oaktiv länge. Sture säger då också kort och rakt ut att Emlan inte är med i klubben och därför inte har någonting på vår facebook grupp att göra. Självklart hade detta kunnat göras på ett bättre sätt, vi hade kunnat ta det med Emlan och förklarat mer kring hur vi faktiskt tyckte och tänkte. Men nu blev det som det blev, det var inte riktigt planerat.
  • Kim bestämmer sig för att lämna klubben vilket vi såklart tycker är supertråkigt men jag var endå sjukt glad att han ska köra sitt eget race med klubb och allting. Vi är goda vänner och jag skulle aldrig sluta filma och samarbeta med honom för en sådan sak. Han berättar att det kommer ett öppet brev på hans blogg snart och jag gick såklart in o läste, sen blev jag helt paff, arg och ledsen över flera saker som stod där.
  • Självklart förstår vi att Emlan får höra och veta mycket om vår klubb eftersom hon är tillsammans med Kim och det är inte problemet. Utan Emlan har upprepade gånger nämnt saker som står i vår grupp och även kommenterat nått inlägg vilket medlemmar reagerat på. Vi avlägsnar alla som lämnar oss från gruppen då många av oss som är med där inte är bekväma med att få sin identitet läckt på SSO och för att man ska kunna känna sig trygg med att skriva privata saker där utan att någon utomstående ser. Låter det konstigt i era öron? Oftast är det inte mer intressant än att vi påminner om events och viktiga saker som jag antar att de flesta klubbar gör på sådana grupper, men de som inte är med i klubben har ingenting där och göra helt enkelt. 
  • Ett jätte stort och onödigt tjaffs bröt ut och jag valde att inte lägga mig i allt för mycket då jag kände att hela samtalet hade helt fel ton från början och urartade sjukt snabbt. Både vi och Emlan betedde oss inte i det samtalet utan det kastades skit från båda håll, ingen är oskyldig. När bråket bara fortsätter urarta så togs Kim bort från gruppen tills vidare. Vilket inte heller var planerat.
  • Ett bråk har alltid två sidor och Kims berättelse är ju såklart från han och Emlans synvinkel. Såhär ser jag på saken iallafall. Jag förstår att Emlan kände sig påhoppad då vi inte nämnt detta förut och vi kunde lika gärna pratat med henne istället för Kim om just den saken. Men det krävs syre för att få elden att brinna och ingen var oskyldig i det här tjaffset. 
 

Annie har valt att hoppa av Kims serie tills vidare. Då hela den YT grejjen var Kim och Annies grej från början så tänker jag inte fortsätta utan henne, det skulle kännas väldigt konstigt då vi är goda vänner. Jag tänker inte riskera att hon känner sig åsidosatt på något vis, det är inte värt det. Samtidigt så kändes det väldigt jobbigt ifall jag skulle sätta Kim i skiten med det beslutet. Jag har pratat med både Kim och Emlan efter allt det här och vi har helt enkelt lite olika syn på det här men det är inga sura miner alls. Det är bara att acceptera att det som hänt har hänt och gå vidare. Jag och Kim kommer fortsätta samarbeta bland annat med Jorvik vampyren och ett tills vidare hemligt projekt, men om jag kommer synas mer i hans uppdrags videos får tiden utvisa. kanske kommer vi tillbaka, kanske inte. Jag vet inte just nu. Hoppas ni respekterar beslutet.


 

 
 
Jag är oerhört tacksam att jag fått chansen att upptäcka spelet tillsammans med de här fantastiska människorna. Vi har haft otroligt roligt ihop och jag kommer sakna att ha någon som nästan hela tiden läser uppdragens långa texter åt mig. Tack för den här tiden <3
 


Ni som fortsätter tracka på mig eller medlemmarna i Sneakydragons angående bråket kommer jag att ignorera, det är inte eran buissness överhuvudtaget enligt mig men nej jag är inte osams med Kim eller Emlan och jag hatar dem verkligen inte. Vi är vuxna människor, missförstånd uppstår ibland och att hata varandra är absolut inte någon lösning på problemet. 
 


» Inte ett öga torrt «

I måndags (tror jag?) så hölls det ett brölopp i slottet. Ja jag hyr ut det ibland till evenemang för o tjäna lite pengar. Det var otroligt vackert och jag grät hela tiden! All lycka till brudparet, hoppas ni ska älska varandra tills döden skiljer er åt. Tror det var Hilda och Christina som gifte sig och Liv var präst!
 
 
 
 
 
 
 
Är ni gifta på star stable? 
 

 

» Tanta korsord! «

Igår hade vi ju korsord på tantaveckan, det var jätte roligt! Vi satt vid Valedale cafet och först fick dem titta igenom korsordet några minuter innan vi slumpvis frågade om de olika orden som skulle in. Personen som svarade rätt först fick ett poäng och den med mest poäng i slutet vann. Ellie Northfall tog hem titeln veckans mästertant och Annie Lightningheart blev kvällens snyggaste tant. 
 
"Jag och Rockmormor har suttit hela dagen och försökt lösa ett korsord men vi lyckas inte. Rockmormor blev så arg att hon drog härifrån och nu måste ni smarta drak tanter hjälpa oss att lösa detta så hon kommer tillbaka!"
 
 
Valedale cafeet är så mysigt och var ett självklart val för korsord! 
 

 
 

 
 
Röstning för snyggast tant, Victoire och Annie var våra kandidater och medlemmarna röstade genom att ställa sig bakom den person de tyckte hade snyggast tantaoutfit.
 

 
 
Grattis Annie och Ellie!
 


» Uppdateringen «

Hej där! Jag har sökt igenom min dator med fullständiga system och internethot skanningar, både med och utan uppkoppling. Kört grime fighter 2 gånger och dubbelkollat brandväggar o loggar typ? Google is my friend. Men nej jag har inget virus på datorn. Kan inte göra så mycket mer just nu utan får vänta och försöka lösa det på annat sätt. Simone Winterknight är en jävel på datorer och ska hjälpa mig över skype när vi delar skärm typ. Jag vet ju inte hur det ska se ut och vad som är fel egentligen så lite hjälp på traven av honom är alltid välkommet. MEN skit samma jag kan iallafall spela, men om det är säkert är ju en annan femma.
 
Nyheterna har släppts precis och det var ändra utseende funktionen som kom idag!
 
Veckans uppdatering innehåller en helt ny funktion: förmågan att ändra din stil och ditt utseende! Med den nya funktionen har du mer kontroll över ditt utseende i spelet och du kan själv skapa den stil du vill ha.

Med tjänsten "Ändra utseende" kan du, mot en Star Coins-kostnad, ändra din spelkaraktärs utseende precis som om du skapade ditt utseende för första gången.

Du har samma valmöjligheter att anpassa din karaktärs utseende som om du skapade den från grunden. Du kan ändra ditt grundläggande utseende och ögonfärg samt välja smink, frisyr och hårfärg från ett begränsat basutbud. Om du bara vill ändra smink, frisyr eller hårfärg, besök någon av Jorviks alla skönhetssalonger eller frisörer istället.
 
 
Min fråga är.. Försvinner mitt vampyrsmink om jag använder funktionen?
 
REDIGERAT - ANVÄND INTE FUNKTIONEN OM NI ÄR RÄDDA OM ERT SMINK, HÅR OSV DU FÖRLORAR ALLT! Nemo ska helt enkelt hålla sig borta därifrån ;) 
 

 
Tror ni dem nollställer resultaten? Jag tror inte det. Dem kanske struntar i det för att quarterhästarna är så snabba att de gamla tiderna snart inte spelar någon roll. Fast dem går ju inte ens ut med att dem är snabbare så frågan är ju om de ens vet om det. Okej inte sura ihop nu Nemo, positiv anda.. 
 

 

» Datorproblem «

Idag behövs min dator putsas upp av flera anledningar, vet inte hur lång tid det tar men kan bli lite off här på förmiddagen iallafall. Idag är det även uppdatering och det ska tydligen bli någon större förändring!? Spännande. Vad tror ni? Jag kan faktiskt inte tänka mig att det skulle bli något stort efter förra veckans nya häst, låter jätte konstigt. Men vi får väl se, jag hoppas på fler färger av hästen och kanske släpper dem renoveringen av moorland? Jag menar hade de vart huvuduppdrag eller något nytt ställe hade dem väl släppt filmer innan? Fast vem vet.
 
 

 

» Level 12! «

Levlat precis, fick sällis av Sture och Ellie hängde på en stund.
 
 
Värmde upp påvägen ner till moorland, skritt och trav.
 

 
 

 
 
Tog en båt till GÅD, kände hur magen skrek efter lite mat!
 

 
 
Lunch dejt med Sture.
 

 
 
Inte långt kvar nu, galet rolig häst att levla. Kan lätt köpa en till om de kommer fler på onsdag.
 

 

» Lektion med Walkingeagles «

I söndags stod jag på Vingården och hade precis blivit tant, plötsligt säger Violet på TS att vi ska ta den rosa buffeln till Valedale paddocken. Jag springer dit och möts av massa härliga människor från WE. Det var tydligen dags för ett event. Jag fattade ingenting men hängde på och det visade sig att vi skulle ha lektion. Det var jätte mysigt, jag älskar lektioner! Och vi har aldrig event på helger så de va skojj.
 
 
 
 
 
 

 

» Tant Nemo om ja får be! «

 
 
 
Den här veckan vill jag bli kallad tant Nemo, ni får gärna bjuda på bullar och lyssna på min livshistoria. Ser ni ett gäng förvirrade tanter någonstans på Jorvik är det högst troligt att det är Sneakydragons som härjar.
 


» Goldrain the quarter pig - SSO parodi «

Hallå där, jag kom på detta i torsdags. Att quarter hästen springer precis som SSO grisarna. Filmade lite och eftersom ja måste rensa bland mina klipp om ja ska få plats med tantaveckan så gjorde jag klart den här lilla parodi videon idag. Tyckte den blev ganska söt, men nu äre dags för rensning! Puss
 
 
 


» Tantaveckan är här! «

Alltså det går alldeles för fort nu, var det inte typ igår som det var flera veckor kvar tills tantaveckan!? Tydligen inte. Nu är den här och jag åkte till frisören igår o klippte av mig mitt hår, nu när man är gammal blir de så dålig kvalite så att de är bättre o hålla det kort. Jag har ordnat två olika tant outfits till veckan och jag ser verkligen ut som en sträng bibliotikarie. Tillomed några fans på vingården kallade mig tant Nemo igår <3 Hihi.. Ikväll ska drakarna få leta efter mig och Rockmormor, vi virrar lätt bort oss ibland.
 
"När man kommer upp i åren kan man bli lite förvirrad i huvudet som ni kanske märkt. Rockmormor och Nemo är experter på att tappa bort både varandra och sig själva. Ert jobb är att hitta tanterna innan de slår ihjäl sig eller någonting annat hemskt."
 
 
Kommer filma under veckan och klippa ihop så att ni får se. Tantavecka är ett riktigt genidrag, fyfan vad alla är taggade. Kom ihåg vart ni hörde det först! ;)
 

 

» Jorvik vampyren, säsong 3 - Avsnitt 14 «

Då var veckans avsnitt äntligen här! Det här avsnittet var sjukt roligt att redigera och jag börjar inse att ingenting är omöjligt snart. Riktigt häftig känsla faktiskt. Hoppas ni gillar det och i slutet av filmen finns även viktig information. Nu ska jag gå in i spelet och bli tant inför tantaveckan, så awesome! Hoppas er helg varit grym och får en bra avslutning med ett avsnitt av Jorvik vampyren <3
 
 
 


» Hemsk natt «

Den här natten har varit så sjukt lång, har blivit väckt av både den ena och den andra och haft svårt att sova. Var nog vaken runt 3h totalt så är helt slut.. Inte så konstigt kanske. Jorvik vampyrens fjortonde avsnitt är nästan färdigt men behöver nog kring 2h finlir till det. det fattas en scen på runt 1 minut och musik till avsnittet. Tidskrävande, japp! Men jag ska försöka gå upp strax och sätta igång. I eftermiddag/kväll ska jag förvandlas till tant inför kommande tantavecka, hur spännande? ;) 
 
 
 

» Goldrain «

 
Goldrain är en allround utbildad quarterhäst, hon passar både på dressyrbanan, i skogen och som boskapshäst. Hon är genomsnäll och trygg, en bästa kompis att utvecklas med. Jag har alldeles för många unga och krävande hästar i mitt stall och när jag träffade Goldrain kändes det helt rätt. Vi kommer ha många härliga dagar tillsammans och jag kommer vidareutbilda henne i min egen takt, ingen stress och ingen press.
Goldrain är level 15
 


Mer bilder:
 
 
 
 
 

 

» Det här är ju så jag! «

 


» Påskveckans prisutdelning! «

I torsdags hade vi prisutdelning. Vi hade även en maskeradtävling och lite lekar när vi var färdiga. Varje person vi räknade upp som placerat sig i en tävling fick springa ärevarv till våra applåder. Vid maskeradtävlingen valde jag och Sture ut en varsin favorit som medlemmarna sedan fick rösta på för att avgöra tävlingen. Jätte spännande och roligt! Efteråt lekte vi under hökens vingar och kurragömma på olika ställen.
 
 
 
 
 
 
Jag och Sture gömde oss tillsammans.. Såklart.. Här stod vi på en varsin sida av vagnen o skrek åt varandra.
 
 
 
 
Jag var en gris och mös lite i grishagen en stund, gossigt värre!
 

 

» Tävling med frågor «

Detta är en tävling där en deltagare ska springa ett tävlingslopp på så snabb tid som möjligt, samtidigt som den ska svara på frågor i chatten. Eventledaren väljer en tävling och väljer ett antal frågor som kan ställas under loppet. Antal frågor anpassas efter loppets längd och alla deltagare får olika men lika många frågor. Frågorna kan blandas i både svåra, medel och lätta.
 
Exempel på lätta frågor:
- Lägger tuppar ägg? Svar: Nej
- Hur många ben har en standard myra? Svar: 6
(Alltså lätta frågor och korta svar!)
 
Exempel på medel frågor:
- Vad heter det populära brödet på Hamburgerkedjan max? Svar: Frisco
- Vad heter Sveriges huvudstad? Svar: Stockholm
(Alltså ganska lätta frågor men lite längre svar)
 
Exempel på svåra frågor:
- En liten fluga som har en frukt som fösta namn? Svar: Bananfluga
- Vad heter Hermione Grangers katt? Svar: Krumben
(Alltså lite svårare frågor och ganska långa svar)
 
Deltagaren får ett poäng för varje rätt svar, och deltagaren med bäst tid på tävlingsloppet får även två poäng extra. Vinnaren är den med flest poäng!

» Än en gång lyssnar inte supporten «

Minns ni att jag fick SC för att jag mailade in bilder och information kring snabb buggen som existerade för några veckor sedan? Jag bad att dem skulle ta bort min tid på första hoppbanan då jag upptäckte buggen efter att jag kört den och fick bäst någonsin och nollställa så fort dem kunde då många tider som ligger på topplistorna just nu inte är sportsligt gjorda och däribland min tid på första hoppbanan. Jag fick inget svar kring en nollställning och mailade igen, det har gått flera veckor utan att dem gjort något åt saken. Har inte fått något svar heller. Nu tjänar jag inga pengar längre på den här tiden då en månad gått så det spelar ingen roll men eftersom jag har sjukt bra tider och bäst någonsin på de andra två banorna ser det ju ut som att jag laggar vilket jag inte gör, jag skulle aldrig vinna en stiltävling när jag kör ridhuset men snabb som fan är jag och vet precis vart och hur jag ska rida för att tjäna in hundradelar. Kan inte fler maila in och be dem nollställa alla tider?
 
 
Alltså hur tråkigt är det inte att dem inte lyssnar på en sån enkel sak?
 


» Ni är så fina <3 «

Jag var väldigt arg i morse, ni är så fina som stöttar och bryr er. Jag har försökt trots allt att kämpa på med Jorvik vampyren för att kunna ge er ett avsnitt på söndag, lättare sagt än gjort. Men detta avsnitt liknar ingenting jag redigerat förut och det är så himla roligt! Men jag har tappat fokuset lite då och då, hoppas jag får tid att redigera mer ikväll och i morgon. Men nu ska jag gå ut och njuta av solen, kanske ses på spelet senare jag får se om jag spelar nått mer idag. Ser ni mig på en ko så äre sture som sitter där bak, hälsa henne från mig haha! Igår hade vi en underbar prisutdelning som ni ska få veta mer om senare, vi lekte lite efteråt också.
 
 
I detta nu så levlas min kossa och Sture hälsar att den nu är i level 8,5 <3
 » Ska vi slå vad? «

Inspirerat av sällskapsspelet "Ska Vi Slå Vad".
 
Denna lek går ut på att en deltagare får en utmaning de ska utföra, medans resten av deltagarna får gissa om de tror att personen kommer klara utmaningen. Här får eventledare komma på egna utmaningar och de kan vara både aktiva och passiva utmaningar. Leken hålls i spelet, men kan också kombineras med TeamSpeak under de passiva utmaningarna om det finns möjlighet.
 
Exempel på aktiv utmaning:
- Kan deltagaren klara ett tävlingslopp på en viss tid?
- Kan deltagaren komma upp på ett hustak på ett visst antal försök eller under en viss tid?
- Kan deltagaren få 6 personer att komma till en specifik plats genom att skriva i globala, under en viss tid?
 
Exempel på passiv utmaning:
- Kan deltagaren säga/skriva 7 flicknamn på bokstaven S under en viss tid?
- Kan deltagaren säga/skriva 5 amerikanska presidenter under en viss tid?
- Kan deltagaren säga/skriva 7 olika sporter där en boll inte används under en viss tid?
- Kan deltagaren säga/skriva 6 olika ord där ordet "AV" ingår under en viss tid?
 
Tiden eller antal försök för utmaningarna får bestämmas av eventledaren och anpassas till själva utmaningen. Innan utmaningen börjar måste de övriga deltagarna bestämma om de tror att personen kommer klara det eller ej. Antingen skriver eventledaren upp vad deltagarna tror eller så bestämmer man två platser som står för "JA" och "NEJ". Personen som utför utmaningen får endast poäng (2 poäng) om utmaningen klaras av. Övriga deltagare får 1 poäng om de gissat rätt! För att leken ska bli rättvis gäller de att alla får delta på lika många utmaningar.
 
VIKTIGT! Eventledaren måste vara förberedd med papper och penna för att skriva upp både poäng och eventuellt deltagarnas chansningar på om utmaningar kommer att klaras av. Ett tidtagarur/timer av något slag behövs för att ta tid på utmaningarna.

» Förbannad, ledsen och besviken. «

 


» Rött som blod «

(Inspirerad av Diamond Bubbles Company)

Denna lek utspelar sig bäst i lite större områden men man behöver välja ut en gemensam gräns för vart man får springa.

Rött som blod är en lek som går ut på att alla jagar alla. Alla som ska delta ska ta med sig sin tävlingsoutfit (Ett måste) och gärna en snabbhäst för sitt eget bästa. Därefter ska du fylla hela din rygga med röda saker. Alltså en hel outfit som är röd. 

ETT par röda benlindor.
EN röd huvudbonad.
EN röd tröja.
ETT par röda byxor.
ETT par röda handskar.
ETT par röda skor.
ETT rött träns.
EN röd sadel.
ETT rött schabrak. 

Alla dessa röda saker blir alltså en hel outfit (möjligen inte snygg men röd). Dessa kläder är alltså nio liv. Alla kommer få springa in i området samtidigt och när ledaren säger till får man börja jaga varandra. När man får en grupp inbjudan måste man genast ta på sig en av sina röda saker. Då har man alltså förlorat ett liv. Därefter måste man genast ta bort gruppen. Förekommer de fusk åker spelaren ut. Man kan välja om man ska köra lag eller inte. När du har alla röda saker på dig så har du förblödigt. 


» Stadskunskap «

Här gäller det att veta vart NPCerna står. Lättast är att välja tre stora städer, där det finns mycket NPCer, som t.ex. Jarlaheim, Silvergladebyn och Västkobbensfiskeby. Det är lite större städer och de är bra avgränsade, så de kan inte bli så mycket förrvirring vart gränsen för staden går. Men självklart kan man ha andra städer/byar såsom, Fort Pinta eller Firgrove.
 
Eventledaren måste först kolla upp vilka NPCer som finns i städerna/byarna man valt, sedan ska man också kolla upp några NPCer som står utplacerade på andra ställen runt om Jorvik. 
 
Eventet hålls på en championatplats eller ett annat ställe med fyra hörn/stationer. Man bestämmer ut vilket hörn som ska stå för varje stad/by och det sista och fjärde hörnet blir "landsbygden". Landsbygden är alltså NPCer som inte står i någon utav de städer/byar man valt. Deltagarna iggar varandra (ej eventledaren) och kampen kan börja! Eventledaren säger olika NPCers namn och deltagarna går då till de hörn de tror att NPCen tillhör. Eventledaren räknar då vilka som har rätt innan man går vidare till nästa NPC. Eventledaren bestämmer själv hur många NPCer eller omgångar som körs och därefter kan poängen räknas.
 

» Quarter playdate! «

Igår förmiddag tog jag med mig Goldrain på en skrittur barbacka, när hon var uppvärmd skrittade vi mot southsilvervattnet där hon fick sträcka på sig och springa av sig. Finns ju en jätte bra raksträcka där som man kan träna på. Efter en stund fick vi sällskap av rockmormor och hennes nya häst så vi hade en liten lekdejt.
 
 
Vi skrittade runt VG spåret, är en perfekt uppvärmningssträcka.
 

 
 
Vågade inte galoppera barbacka så hon fick på sig en sadel, vi känner ju inte varandra ännu.
 

 
 
Sedan körde vi ett par längder, älskar att man ser hur hon tar i allt vad hon har i sprången. Min lilla vilde. Påtal om vilde, tror ni mustangerna kommer få samma form? Det tror jag tyvärr, exakt lika små som araberna.
 

 
 
Tantahäng
 

 
 
Quarterheaven, älskar dessa hästar! Önskar bara att dem var lite större och mer arbetade med.
 

 

» Påskveckan är slut «

 
Och jag är också slut, så ni får höra mer i morrn! :) <3
 


» Levlingsstream med drakarna! «

 
 
Välkommen in och kika på oss när vi levlar lite, klicka på bilden för att komma till streamen.
 
Streamen är slut
 » Mer bilder på nya stjärnan «

Jag tycker verkligen om dessa hästar, visst allt är inte perfekt och de ser konstiga ut ibland. Men just alla animationer gör dem så personliga. Med lite tid från de som animerar på SSO så kommer dem bli jätte bra tror jag. Dock vet man ju inte om de kommer jobba vidare med dem då de inte säger ett skit.
 
 
 
 
 
 
 
 


» En kväll i mother of dragons skor «

Jag uppmanar ingen att ge ut sina kontouppgifter då det är emot SSOs regler, jag känner Sture och har träffat henne irl och litar på henne helt enkelt och därför får hon tillgång till mitt konto och jag till hennes. Igår busade vi litegrann, hon fick provrida min nya häst och jag fick leva livet som mother of dragons och kasta ostbollar på folk hihi poff poff poff.. De låter ju typ så när man kastar ostbollar? Det är svårt att vara sture, man får inte vara för glad men heller inte för arg eller elak. Jag klarade det inte så jätte bra och fick skäll.. Har lite svårt för ett mellanting, antingen är man världens gladaste och trevligaste eller en häxa. När jag började kasta ostbollar på Phoebe från WE och försöka putta ner henne i vattnet var jag för elak och när jag skrev hjärtan o glada gubbar till folk var jag alldeles för snäll, det är inte lätt det här.. Jag tänkte göra hela klubben till klubbledare ett tag men då hade hon säkert kickat mig heh...
 
 
 
 
 
Sture har otrolig bacillskräck, eller ja igår hade hon det iaf..
 

 
 
Här kastas det ostbollar, om man blir utsatt för en ostbolls attack äre bara att öppna munnen.
Drakmat är ju gott? Det är en ära att få det kastat på sig.
 

 
 
Sture hotade att sälja Kingen för att jag inte kunde bete mig mot Phoebe, då hotade jag med att upplösa klubben och berättade hur man tar hand om Kingen. Undra om Sture lyssnade på mina order, tror ni det?
Det tror inte jag så jag måste in och ta hand om honom ordentligt idag.
 


» Veckan lider mot sitt slut «

Tänk vilken skillnad det är mellan olika dagar, igår var jag så sjukt effektiv och hade tränat, ätit och städat innan klockan slog nio på morgonen. Idag har jag dragit mig i sängen och knappt kommit igång ännu. Idag vill jag filma och redigera JV för jag vet att den här helgen är helt fullspäckad. Jag ska försöka göra så gott jag kan! Men först har jag en del att ta tag i och har därför inte startat datorn, men såfort jag gjort det ska ni få se mer av min nya häst som är typ en hund. Den springer ju så glatt o viftar på svansen haha.. Så nu har jag både en ko och en hund i mitt stall på SSO, perfekt. Eftersom jag mobilbloggar har jag inga roliga bilder att visa men jag gjorde ett facebooktest precis, alla vet ju att dem är högst vetenskapliga och stämmer ;) Jag är tydligen en musa?
 
 
Alla beundrar mig och vill vara som mig, världen ska vara tacksam över att jag finns! Tack för självförtroende boosten men inte en människa kan stämma in på den texten, möjligtvis de som ser en person på ytan. Brukar ligga och göra massor av sånna här tester när jag har tråkigt, är jag ensam? ;) 
 
Ha en bra dag, snart helg! <3

» Välkommen hem Goldrain <3 «

 
 
 
Jag älskar att hon följer mig med sin blick, reagerar när jag sitter upp, vilar på ena benet och är otroligt personlig helt enkelt! Trots att galoppen ser väldigt rolig ut i spelet så blir det snygga bilder. Ni får ännu mer bilder i morgon det lovar jag. Tycker min outfit vart riktigt bra eller hur? Hon passade verkligen i mörkrött.
 
Minus - Kameran rullar när man sitter på hästen trots att vertical sync inte är ikryssat. Gubben hänger inte riktigt med när man stannar med X, schabraket skär in i hästen när man svänger och har man sadel och träns på när den äter så ser det helt sjukt ut samt att gubben typ juckar på hästen ibland för att den inte fattar att man stannat hästen typ vid affärer. Den hoppar väldigt konstigt också, dock är halsen en klar förbättring då den rör den frammåt i hoppet så snart har vi nog fint hoppande hästar. Jag hoppas att tanken är att ge alla hästar dessa animationer i framtiden och därmed ändra gubben så att den hänger med ordentligt. Dem hade kanske kunnat arbeta lite mer med hästarna innan de släpps eller så är planen att de ska arbeta vidare med animationerna i framtiden. Vad tror ni och vad tycker ni?
 

 

» Alicia online, Sheep farm - Jose forest «

 Ett nytt avsnitt av alicia, visar ett varv på alla banor jag hittils låst upp och ger dem tipsen jag har :)
 
 
 
Så fort servern öppnar ska jag in och köpa mig en häst såklart, får se hur mycket bloggning det blir ikväll men ni ska absolut få veta vilken jag köper! HIHI så taggad alltså.
 

 

» Effektiv morgon! «

Älskar effektiva mornar, klockan är inte ens nio och jag har varit ute och promenerat, ätit frukost, städat och bytt om. Nu ska ja redigera klart alicia online avsnittet och ladda upp det så småningom. Sen ska jag hålla mig borta från datorn tills uppdateringen är färdig för jag hade världens huvudvärk igår vilket inte var roligt. Tror ni uppdateringen tar lång tid? Hoppas inte det...
 
 


» Quarter på ingång! «

vaknat snortidigt, är så pepp inför dessa nya hästar. Efter att ha tittat på filmer är jag mest fast för den isabell färgade. Men vi får se när man står där och tittar, jag brukar ta god tid på mig att välja både namn och häst. Vem vet det kanske finns ännu en färg som inte visats, brukar ju vara så ibland. 
 
 
 
 
Gud det var länge länge sedan jag såg fram emot en uppdatering så mycket, skynda på nu dåå!

» Ny häst i morgon! «

 
 
 
Jag är så pepp alltså, ska bli så roligt med en ny häst som har andra rörelser osv. Många tycker den är ful men jag tror jag kommer gilla den här hästen faktiskt! Vad tycker ni, kommer ni köpa?
 


» Behind the scenes «

 
 
 
 
Är inte ofta jag fotar under inspelningar, filmar ju såklart. Men ibland knäpper jag lite bilder :)
 


» En vanlig morgon! «

Hej där.. Vaknade upp vid 7 till en massa härlig sol, klädde på mig och tog en promenad och nu sitter jag här o ska äta gröt och blogga samt planera ett event som dök upp i mitt huvud under promenaden. Kommer bli sjukt bra väder idag så jag ska passa på att vara ute och få ännu fler fräknar (får alltid det på sommaren). Men hursom så var gårdagens äggjakt som vanligt jätte rolig och vi har så sjukt smarta människor i vår klubb alltså, dem är så snabba och klurar ut ledtrådar jag ALDRIG skulle klara haha. Vi hade totalt 4 ägg i olika färger och svårighetsgrader (Ju svårare ägg destå mindre ledtrådar) och det fanns totalt 666sc att hämta.
 
 
 

Grönt ägg – Nemo (66sc)
Ledtråd 1 – Jag är övervakad
Ledtråd 2 – Det luktar sockervadd och popcorn
Ledtråd 3 – Det regnar konfetti och här finns ringar av eld
Ledtråd 4 – kcrius

Blått ägg - Annie (100sc)
Ledtråd 1 - Undrar om man ska åka ut till sjöss då?
Ledtråd 2 - Det ser ut som att det står en fiskare där borta?
Ledtråd 3 - Här var de ingen modepolis i närheten, gröna rockar? Pfft!

Rosa ägg – Janne (200sc)
Ledtråd 1 – Vatten, svamp, runsten och klippa.
Ledtråd 2 – G.E.D har varit här länge, men de verkar inte ha upptäckt den här platsen ännu.

Guldägg – Sture (300sc)
Ledtråd 1 - A path of fire who leads to the unknown

 

Kan ni gissa vart alla äggen gömde sig? :)

 


 


» Saknat min dator <3 «

Hej på er! Nu har jag startat datorn för första gången sedan i torsdags, haha inte så länge men endå. Har haft tidsinställda hela helgen och duktiga Britta som bloggat åt mig. Haha han är så rolig. Ska in och förbereda mig inför kvällens äggjakt och kolla brevlådan osånt där ni vet. Fått mycket kommentarer angående att jag var i karlstad och karlskoga och jag åker förbi där på vägen till och från landet helt enkelt. Mitt landställe ligger på en stor gård mitt i skogen i värmland så är en bit ifrån både karlstad och karlskoga men stannade lite på vägen hem. Har haft det underbart och som Britta skrev så har jag eldat upp typ allt man kan elda, lagat stalldörrar och firat påsk. Massa mys! Nu måste jag bara få berit att återställa bloggen och ta sitt pick o pack o flytta till sin egen blogg. Men han har gjort ett toppen jobb här tycker jag verkligen. Stor applåd för Bim!
 
 
Hur har ni haft det? Har saknat er så mycket!
 » Naken Nemo «

Ni som tittar på Kims avsnitt kan väl inte ha missat att jag ställde upp som nakenmodell för ett video omslag? ;) Nejmen anledningen var för att modellerna i catwalken var nakna så då skojjade han till det och redigerade mig. Tycker det är jätte roligt, lite naket har ingen dött av!
 
 

 

» Throwback movie - Sneakydragons första år tillsammans «

Den här filmen alltså, den är så jävla vacker och jag bara ryser varje gång jag tittar på den. Jag jobbade länge länge med den för att överaska drakarna på års dagen. Vi hade nämligen en gala där vi gav ut alla titlar osånt och efter det så bad jag alla gå in på vår facebookgrupp där klippet fanns, man såg hur alla började muta sig på ts och titta på filmen och det vattnades lite i ögonen på dem flesta! Trots att de va så länge sen är jag sjukt nöjd med redigeringen. Älskade drakisarna <3
 
 
 


» Påskvecka!! «

Idag börjar Sneakydragons påskvecka, det ska bli så sjukt roligt alltså. Vi börjar med äggjakt idag där vi ledare klätt ut oss till ägg i olika färger och gömt oss, beroende på svårighetsgrad på äggen så är vi värd olika mycket SC. Ledtrådarna minskar även ju svårare äggen är.
 
Nemo - Grönt ägg 66SC
Annie - Blått ägg 100SC
Haley - Rosa ägg 200SC
Sture - Guldägg 300SC
 
 
 
Men detta är inte förens ikväll och jag ska ta sovmorgon och göra en härlig scones frukost för att sedan tillbringa dagen utomhus om vädret tillåter. Så vi hörs senare igen! Kram <3
 

 

» Throwback movie - Typical SSO människor «

Det här är bland det roligaste jag gjort. Att driva med folk på SSO är sjukt kul och folk älskar det! Jag vill göra en del 2, men måste snacka ihop mig med klubben först, vi spånade ju fram alla "skämt" till denna ihop. Man måste ju verkligen hitta de där små sakerna som folk gör och känner igen. Tror det kan bli awesome och nu är jag mycket mycket bättre på att redigera så att chatten inte blir suddig osånt, men har ni några ideer på vad man kan driva om? :) Det skulle uppskattas massor!
 
 
 

 
 

» Bim bjuder på fanart «

Hej hej på er! Busbum här och är i farten igen! Tänkte fortsätta blogga lite till nu när Nemo ändå inte kan läsa bloggen och se hur busig jag är och bjuda på två fanart. Ena fanarten har redan postats på min blogg och på instagram. Men den andra fanarten har inte kommit upp någonstans än.
 
Första fanarten som redan visats upp innan på min blogg och instagram är gjord av Tiffany Frogroad. På bilden kan man se Evelina Silverknight i koisken. Amanda Wolfdaughter är hon med tanthåret längst till vänster. Bredvid Amanda har vi Annie Lightningheart. Bredvid Annie står hon som gjort bilden, Tiffany Frogroad. Bredvid Tiffany står jag och bredvid mig har jag Emelie Silverhaven. Bredvid Emelie står Courtney Silverhill och efter Courtney är det Alicia Starnight som springer iväg. Pratbubblan "Bulldozer, gå och dö" har jag för mig är ett citat från Anna Waterdawn.
 
 
Väldigt vacker bild!
 
Nästa bild är gjord av en som jag tror heter Montana Oldhill. Också en väldigt vacker bild som jag tycker passar perfekt att visa upp här eftersom Nemo också är med på den bilden.
 
 
Ha det bra alla Courtney-fans!
/ Biim

» Årets vecka är snart på ingång «

Jag och Amanda aka Rockmormor ska ju hålla i en tantavecka och redan nu känns det som om det kommer bli succe. Folk har redan börjat byta till tanthår och planerar outfits osv. Alla är skit taggade och det känns sjukt roligt! Veckan kommer bli någonting helt nytt och konceptet är helt enkelt grymt. Vem vill inte vara tant lixom?
 
Dock har vi haft en del problem under planeringen då folk är sjukt nyfikna, självaste mother of dragons och klubbledaren Haley Rainstorm ville inte lämna oss ur sikte. Snacka om att spricka av nyfikenhet och dåligt uppförande! Hoppas dem skaffar lite vett under tantaveckan ;)
 
 

 

» Throwback movie - Dedicated to Abbie «

Robban är en stjärna alltså, fyfan vad rolig den här filmen är. Jag måste verkligen spela med honom snart igen och göra en uppföljare, hur knasig är han inte... Skulle ni vilja att vi gjorde en uppföljare? Har ni tips på vad vi kan hitta på för någonting? Jag har tjatat massor om att han ska hålla ett event med klubben, tror de skulle bli awesome. Dock får man censurera mycket när man spelar med Robban, han är lite ful i munnen!
 
 
 
 

» Let me poop, let me poop! «


The poop comes out of my butt tonight, No toilet paper to be seen. A bathroom with nothing to wipe with, There’s no way I’m getting clean. My stomach’s growling with the poop That is inside. Couldn’t keep it in, heaven knows I tried. No one come in, No one can see, Oh my God, now I feel like I have to pee! I hate how this feels, Don’t let them know. Well now they know! Let me poop! Let me poop! Can’t hold it in anymore! Let me poop! Let me poop! I should have closed the door! I don’t care what they’re going to say, Let the poop come out, The smell never bothered me anyway. It’s funny this bowl’s too small, With all the poop I have. I don’t think it will hold it all; It is already full! It’s time to see what I can do, To rid my body of this poo! No right, no wrong, no rules for me, I’m free! Let me poop! Let me poop! I’m scared to look inside! Let me poop! Let me poop! I think I’m gonna cry! Here I sit and here I stay, Until it all comes out! My poop overfills from the bowl onto the ground, My socks are fully soaked in doo doo all around! And one thought: How could it smell just like that? It’s so bad! I think I killed my cat! Let me poop! Let me poop! I cannot feel my toes! Let me poop! Let me poop! I feel so bad for my nose! Here I sit, For an eternity! Let the poop come out! The smell never bothered me anyway.
 » Aprilhästarna aka bugghästarna «

 
Haha när man byter häst efter en aprilhäst så följer ju färgen med, precis som förra året. Men man ser det inte själv. Här ser vi att ögonen fastnat på bakbenen och hoven på bogen.. Vissa har ögonen på öronen hahah ser så kul ut! Jag red dock bara runt på min startis iförrgår och njöt av min fina himmel.
 


» GULDTUBEN 2015 «

Heeeej på er alla glada! Britta här igen som snor Nemos blogg. Få se hur lång tid det tar innan hon upptäcker att jag bytte hennes profilbild till en bild på mig själv istället.
 
Tänkte också ta och passa på och utnyttja Nemos blogg och hennes läsare, ni, till att be er om en tjänst. Ni har säkert hört talas om Guldtuben? Om inte så kan jag berätta lite kort. Guldtuben är en svensk gala för alla svenska Youtubers. Galan funkar som vilken annan gala som helst. Några personer blir nominerade, några vinner och får ett fint pris. Och nu börjar det närma sig för Guldtuben 2015.
 
Jag vet att ni Nemo-fans säkert vill nominera henne istället. Det kan ni fortfarande göra. Det finns en kategori som passa Nemo perfekt och det är "årets serie". Varför hon passar bäst där? Det är ju uppenbart! Hennes serie Jorvik Vampyrer! 
 
Meeeen, min tjänst jag ber er om är att också nominera mig. Om det nu finns någon läsare som inte vet vem jag är och varför ni ska nominera just mig till guldtuben så kan jag kort presentera mig själv. Jag är en youtuber. Jag en gamer. En gamer som gör roliga klipp till Youtube (inte bara Star Stable, utan andra roliga spel också). Därför skulle det vara så snällt av er om ni ville gå in på Guldtuben.se och nominera mig. Jag skulle föreslå kategorierna "årets löfte", "årets gamer", "årets stjärnskott" och "årets youtuber". 
 
Allt ni behöver göra är att gå in på guldtuben.se, klicka på nominera, logga in på er facebook (detta för att bara kunna nominera en gång) och nominera mig (och nemo också). Tack så mycket till er som nominera! Och förlåt Nemo för att jag tar chansen att utnyttja din blogg nu när du är på landet och inte har något internet!
 
 
Ha det gott!
/ Biiim

» Throwback movie - Behind the scenes till JV 1 «

Första säsongen av Jorvik vampyren var underbar att spela in, jag fick så mycket behind the scenes material. Själva säsongen skämms jag lite för nu när man utvecklats så mycket och skulle vilja göra en remake men det har jag inte tid för haha. Men denna film är ju helt underbar, man får verkligen en inblick i hur det ser ut när vi spelar in. Eller vad säger ni?
 
 
 
Vilken behind the scenes film är er favorit? :D
 


» Aprilskämtet «

 
 
Vad tyckte ni om SSOs aprilskämt? Tyckte de var jätte roligt faktiskt haha.. Men man gick ju inte på det men det var endå genomtänkt lixom, kul! Blev ni lurade något mer? Inte jag heller, lurade bara tävlingslaget. Förra året lurades vi ju att Sture skulle lägga ner klubben och folk blev så arga! Vi lurades både bland medlemmarna och i globala tror jag? Haha åh.. Vadå? Jaha mitt och Berits aprilskämt? Måste vi verkligen prata om det.. Nejmen det var kul, vi kanske går över gränsen ibland men lite får ni tåla. Det var inte många som blev glada så jag antar att jag inte är så poppis bland hans fans haha ;) Men vi hade kul och bloggen slog rekord.. Jag sa till Kim att det är helt okej att han stannar här på min blogg men jag tror inte vi vill uppleva Annies rage på riktigt.
 
Nej jag trivs jätte bra med att blogga själv, här får ni ju både lite privat om mig och från SSO och jag skriver vad jag vill och när jag vill. Ni ger mig mycket feedback och är alltid närvarande bland kommentarerna. Bloggen har vuxit otroligt mycket sedan starten då jag hade 20-30 läsare om dagarna. Men trots det känns den endå så personlig jämfört med YT kanalen som jag berättat om tidigare. Jag gillar min blogg som den är helt enkelt :)
 

 

» APRIL APRIL! «

Tjeeeeeeeeeeeenare mannen!
 
April april på er! Jag har inte sparkat Annie, Tjejkim eller Emelie. De kommer alltid att få vara med. Och jag och Annie har inte bråkat och lagt ner våran blogg anniebretta. I själva verket så är den aktivare än någonsin (ja, jag har blivit fett aktiv på att blogga då vår nya design gör att det är roligt att blogga). Så tänkte passa på att tjuva lite läsare från Nemo nu när jag ändå kan, så besök gärna Annies och min blogg, anniebretta.blogg.se (klicka)!
 
Det var väldigt många reaktioner på det här april-skämtet. Många fattade nästan direkt att det var ett aprilskämt när jag laddade upp informations-videon på Youtube. Men när vi sedan stängde ner anniebretta och jag började blogga här så blev det lite mer tveksamheter om det var ett skämt eller om vi var helt seriösa.
 
Det var också väldigt många som tyckte det var ett dåligt skämt och att de kommer bli fett besvikna om det är ett skämt då de vill att jag och Nemo ska blogga tillsammans. Ber så hemskt mycket om ursäkt till er som blev besvikna nu.
 
Men jag kommer hänga kvar här några dagar till. Nemo har åkt till landet så hon har inget internet och vet därför inte om att jag kommer fortsätta blogga lite till på hennes blogg (kommer blogga samtidigt på anniebretta, fast kanske lite andra saker). Lovade också att byta tillbaka till Nemos riktiga header. Kommer dock låta min fina header vara kvar ett litet tag till också och det vet inte Nemo heller om. Få bara hoppas att hon inte lyckas läsa sin blogg eller att någon skvallrar haha.
 
Glöm inte bort att kolla in dagens avsnitt där vi avslöjar aprilskämtet! Klicka här för att se avsnittet!
 
 
Ha det bra!
/ Biim

» Tipp topp! «

Jag har faktiskt till stor del en väldigt bra ordning i mitt stall, min garderob och i min ryggsäck. Jag är lite pedant osådär. Men när jag ska åka iväg känns det ännu viktigare att mina älsklingar ska ha det bra när jag åker bort. Nu har jag dock 6 hästar hemma (brukar ha max 5) eftersom jag måste ha båda fjordingarna tävlingsredo just nu, men snart åker den ena till hästön. Idag hjälpte jag min stallskötare hela morgonen med att mocka och sopa hela stallet, rensa i garderoben och tvätta smutsiga saker. Vi duschade och lindade alla hästar i sina gula benlindor och dem är nu i topp skick för lite påskledighet. Men jag litar på min stallskötare, hon känner mina hästar och gör ett toppen jobb verkligen!
 
 
 
Just nu sitter jag antagligen i bilen, men vi är nog framme snart. Troligtvis äter vi en pizza innan vi åker in i skogen mot gården, bort från mobil täckning och civilisation.. haha..
 

 

» Påskledigt! «

Hej på er! Nu var det dags att Nemo ska få lite påskledigt. Jag ska till min farfars gård över helgen, ska bli helt underbart skönt. Under tiden så ska ni få lite tidsinställda inlägg. Kommer bjuda på lite throwback med filmer jag gjort genom tiderna och lite sånt där. På landet kommer jag bara njuta av att vara bonde utan mobiltäckning. Komma bort från den stora staden och uppleva mörker och tystnad. Var inne på SSO i morse och fick en stor dos kärlek av massa fina människor så nu kanske jag klarar mig tills på måndag.
Men jag är back on track på måndag igen!
 
 
 
På grund av detta så får ni inget avsnitt av Jorvik vampyren denna helg tyvärr, men ni har säkert själva fullt upp med påskfirande (om man firar påsk), ledighet eller annat skojj. Puss på er!
 » Besöksrekord «

Godmorgon hjärtan! Igår slog vi besöksrekord här på StarStableSverige med hela 550 unika besökare och över 1500 sidvisningar. Det börjar riktigt bra för mig och Kim helt enkelt. Jag har vanligtvis mellan 300-350 unika och runt 700 sidvisningar så det var väldigt många som hittade hit igår. Trevligt, hej o välkommen haha.. Nej jag är inte helt nöjd med Kims design utan jag får förhandla om en liten större bild, jag menar jag har fött upp den här bloggen i typ två år haha? ;) Kommer här o tror att han kan ta över.. nejnej glöm det.
 
 

 
Idag åker jag ju till landet så har en del att pyssla med, ni vet.. Packa, städa och krama sönder min katt. Men jag ska försöka hinna filma med Kim också innan jag åker och lyckas samla alla ägg. Har ni hittat alla? Vill ni ha ett tips? Emma Shortroad har gjort en lisa över de guldiga äggen som bland annat ger utrustning. Tror man hittade mycket utrustning i gåd och hos Avalon. Jag ligger efter så vet inte riktigt haha.. Men klicka HÄR för att se listan där dem finns iallafall. Eller så letar man på egen hand, kan va kul det med :)
 
 
Igår körde vi heta stolen mot ;arcus aka Renata som han heter.. Vi hade glömt att göra det så han fick gå upp och berätta sina hemligheter för hela klubben igår. Mehehe.. Alltid lika roligt!
 
Men nu ska jag stöka lite, vi hörs sen!
 


» I used to wonder what friendship could be until you all shared its magic with me «

Vad jag sett är det totalt tre nya teckningar på april hästarna? Jag gillar det jätte mycket, så tråkigt att det bara är en dag men man får vara glad för det lilla, gör det hela mycket mer speciellt kanske. Jag fotade några stycken hade lite brottom för jag och Bim skulle filma uppdragen så fick inte med alla. Men visst känns det som att SSO förvandlas till my little pony heaven? <3
 
 
Den här är ny, kallar den hulken färgen! Den är jätte cool om man får grön man och svans haha.
 

 
 
Tror denna är ny? Den är lixom mer lila än den andra natt himlen. Eller så har jag helt glömt den.
 

 
 
Denna har funnits innan, den är söt :)
 

 
 
Denna är också ny, vatten häääst.. Tycker den påminner om kolsyrat vatten. Hade det simmat runt en Nemo där hade den varit en tio poängare ;)
 

 
 
Denna är härlig men också från förra året, tror den var ny då? Älskar att ögonen är regnbågar också.
 

 
 

 
Denna fastnade jag för idag, hade dock önskat regnbågsögon och hovar på denna.
 
 
 
När någon har denna och rider förbi en bit bort ser det ut som om hästen glittrar, jätte fint!
 
Märker att det är blandade reaktioner på det här med mig och Kim på bloggen osv. Jag tycker det är trevligt med lite sällskap, varit så ensam här på bloggen i alla år :) Vi filmade uppdrag idag, kändes lite konstigt men det var roligt endå. Men tror inte han laddar upp det förens i morgon för det var någonting med app onsdag.
Ska strax in på SSO för klubbmöte och sen ska jag däcka framför en film för jag har huvudvärk. I morgon åker jag till landet över helgen men Kim kommer hålla bloggen igång åt oss, fasen vad skönt med en kompanjon.
 

 
 

» GIRAFFHÄSTEN «

Star Stable Online postade precis en ny video på deras youtube-konto med information om nya hästar och nya animationer. Men det är en sak som verkligen sticker ut. Hästarna har ju uppgraderats till giraffer!?
 
 
 
I övrigt så är de nya animationerna rätt coola. Men med tanke på att det är första april så blir jag lite misstänksam. Eller vad tycker ni? Ni kan kolla in videon här!
 
Ha det första april-gött!
/ Biim

» BRITTA IN DA HOUSE! «

Tjena allihopa!
 
Ni som inte vet vem jag är, Brigitta Underhand heter jag på Star Stable Online! Ska numera börja blogga här då jag och Annie Lightningheart hamnat i en liten fajt och hon kan få skapa sin egna blogg istället. Hoppas på att det blir fler glada miner än ledsna miner nu när jag och Nemo kommer driva en blogg tillsammans istället.
 
Kommer även bli lite förändringar på Youtube när det kommer till mina Star Stable-avsnitt. Jag kommer numera filma själv med Nemo då det känns bättre att göra så. Det blir inte lika rörigt som när man är flera stycken tillsammans. Nemo var också ett självklart val då jag trivs väldigt bra när jag filmar med henne och hon är ju också väldigt stor inom Youtube-världen när det kommer till hennes serie Jorvik Vampyrer. Fiskar lite tittare av henne också, haha.
 
Så nu vet ni hur det ligger till. Jag kommer blogga här och Annie, Tjejkim och Emelie kommer inte längre vara med på avsnitten.
 
Kommentera gärna vad ni tycker om detta, hoppas på positiva kommentarer.
 
 
Ha det bra!
/ Biiim

» Vlogg «

 
 
 
 Babblar lite om Jorvik vampyren och påskuppdateringen :)
 


» 1a april på star stable online «

Ni vet att 1a april är väldigt rolig på star stable online va? Man kan nämligen färga sin starthäst i massa roliga färger, så hämta hem den om du inte har den hemma. Vi kommer även få påskuppdrag där man ska leta ägg och lite sånt. Idag kommer vi också få mer information om den nya hästrasen, ska bli väldigt spännande. Om dem inte nollställer resultaten idag blir jag riktigt irriterad då jag mailat om buggen och väntar i veckor på detta nu. Men ja jag ska inte ha för höga förhoppningar om det. Men här har ni lite bilder från förra året, jag hade kort hår för att jag filmade mig själv som Berit vissa scener till Jorvik vampyren.
 
 
 
 
 
 
Vi hade värderingsövningar där dem fick ställa sig vid olika alternativ och motivera sina val om någon undrar haha. Är en ganska bra grej att köra men kan bli tråkigt och tjatigt efter ett par ämnen.
 
Är ni taggade för påskuppdatering!?