» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 11 «

 
 
 
 Hoppas ni gillade avsnittet, vi hörs i morrn igen! <3
 


» Jag har en överaskning åt er! «

Godmorgon hjärtisar. Idag kommer jag publicera avsnitt 11, jag vet att ni har väntat men det har varit galet mycket nu denna veckan och förra. Igår redigerade jag iprincip hela dygnet.. Satt även inatt med en Sneakydragons film jag ska visa er i morgon tänkte jag. Vi var ju på kalas igår och såklart var kamerorna på plats! Jag ska försöka vakna till och publicera avsnittet åt er så fort jag kan men tippar på att det blir runt lunch någongång. Annars kommer min dag spenderas med massa fix hemma då några vänner kommer över i eftermiddag/kväll. Ska fixa värsta mysiga tjejmiddagen tänkte jag hihi. Hur ser er lördag ut? 
 
 

» Glömde bort min blogg! «

Haha det här med att jag suttit en del vid datorn idag och endå glömmer bort att jag inte gjort några inlägg. Hoppas ni ursäktar mig! Har nämligen lagt ner krut på Jorvik vampyren idag och i morgon får ni senaste avsnittet. Jag har ehm gått loss lite i detta avsnitt kan man säga, mycket roligt. Ikväll är jag ensam hemma vilket är sååå skönt faktiskt. Ska ha lite spa kväll framför datorn med mina drakar i lurarna. Sneakydragons har blivit bjudna på födelsedagskalas ikväll så vi ska parta lite, woop woop. Fan då måste man ju ha en snygg outfit kom jag på nu haha. Får göra en och visa er sen! Vad gör ni ikväll, ses vi inne på SSO? Kan tänka mig att det blir en galet flummig kväll faktiskt.. Så bli inte förvånade om vi startar någon slags försäljning i global eller liknande.
 
Juste jag fick SC av supporten för att jag "hjälpte" dem lite med snabb buggen som råder just nu.
Så dem kan jag ju festa för ikväll, woho!
 
 
Igår hade vi avslutning på ponnyveckan, min tjockis skulle prompt sitta på stocken o äta korv..
Ehm ja helt normal polle det där, tur att han ska få vila nu haha ;)
 
Nejdå jag gillar ponnys, dock inte att levla dem..
 

 

» Jorvik city shopping centrum «

Kände att jag måste väl säga några ord om det. Jag är väldigt nöjd, det är sjukt fint och verkligen ett riktigt shopping centrum. Jag hoppas bara att inte dem stängda butikerna blir det allt för länge. Kollar man på tex. Jarlaheim så är en del fortfarande stängt där. Men hoppas dem lägger krut på detta nu. Jag tycker om alla nya funktioner och de nya kläderna och utrustningen, hoppas på mer dekorationer nästa onsdag. Dock är jag lite missnöjd med det gula, det blir aldrig rätt gul tycker jag.. Antingen för ljus, beige eller mörk.. Detta var nästan guldigt. Men men man kan inte få allt här i livet!
 
 
 
 
Vad har ni för åsikter om de nya shopping centrumet? :)
 


» Jag har Starstables snyggaste häst <3 «

 
Minns inte senast jag gjorde en outfit men idag var det dags!
Jag är jätte nöjd faktiskt. Kingen är ju dö snygg i mörkrött också.. Grrr.. Vad har ni haft för er idag? Jag kämpar på med Jorvik vampyren avsnitt 11. Ber om ursäkt för förseningen men så blir det ibland, men jag vet att ni väntar och tro mig jag vill släppa det, men inte förens jag är nöjd med det. Ikväll blir det slenderman på pånni ska bli jätte skojj och hör o häpna jag har ALDRIG varit med på slenderman förut.
 

 

» En supernatural fjording «

Idag klantade SSO till det lite, eller så gillar dom mig så mycket att dem tyckte jag förtjänade lite.. HOST.. Mycket extra stats. Jag började min vanliga resultattävlingsrunda i ridhuset och startade med bana 1 som vanligt. Rider runt och efter endast ett försök får jag bäst någonsin med över 1 sekund.. Jag misstänker direkt att nått gick alldeles galet till och tittar på min hästs stats och ja ehm.. Min häst var minst sagt lite dopad idag heh..
 
 
I vanliga fall har jag:
Styrka - 28
Disciplin - 22
Snabbhet - 28
Uthållighet - 17
Vighet - 24
 

 
I vanliga fall har jag bäst någonsin på bana 2 och 3 i ridhuset men har inte lyckats ta mig hela vägen upp på bana 1, vill verkligen inte få ett lagg rykte så jag mailade support och bad dem ta bort min tid. Hoppas inte Maria sitter där och tar bort mina bäst någonsin tider på dem andra två banorna dock.. Men det skulle inte förvåna mig ett jävla dugg! Haha så ni som är arga på min tid, slappna av den försvinner snart förhoppningsvis.
 


» 2.000 prenumenanter på min youtube kanal! «

TUSEN TACK!! Fan vad underbara ni är <3
 
 


» Vilken resa vi haft.. «

 
Jag satt och tittade igenom alla trailers jag gjort till Jorvik vampyren.. Fantastiskt alltså, vilken skillnad det är i min redigering och bara från trailern till säsong 3 och NU alltså det är galet vad man utvecklas hela tiden.
 

 
 Jorvik vampyren säsong 1
Jag hade inga planer, visste inte vad jag hade gett mig in på eller hur stort det skulle bli. Jag ville bara prova att göra en liten serie helt enkelt. Vi hade så otroligt roligt under denna säsongen, varje inspelning bestod av asgarv i princip. Gamla Sneakydragons, allt var så nytt och spännade.. Haha låter som ett förhållande..
 
Jag satt och pratade med Violet Crazypaw och typ "Jag vill göra en vampyrserie, de ska bo på slottet och mörda folk. Massa blod och skräck och en självhatande vampyr bla bla bla." Och Jag minns att Violet sa "Det låter sjukt svårt men vilken fantasi du har, kör Nemo!" Och det gjorde jag.
 
 
 

 
Jorvik vampyren säsong 1 the movie
 
 
 

 
 Jorvik vampyren säsong 2
Säsong 1 blev större än jag någonsin trott. Fick kommentarer av folk som beskrev hur rörda dem blev av det jag gjorde och jag var så otroligt chockad över hur jag kunde få folk att gråta och känna riktiga känslor med min serie. Jag ville göra mer, jag var inte klar. Jag pratade med en relativt ny kille i vår klubb, även den första. Jag tror ni vet vem han är. Ja såklart är det Brigitta Underhand. Jag sa att jag hade planer på att ha med en kille i serien och eftersom alla vet att han är en kille på riktigt så hade det blivit så trovärdigt det kan bli. Han var väldigt osäker "Njaa jag vet inte.. Vi får se" Jag bad honom att titta på första säsongen och det gjorde han. Sen var han fast och inga tvivel fanns på att ställa upp i den nya säsongen. Halva säsongen körde jag på i moviemaker och även de sista avsnitten i förväg. Men halvägs någonstans började jag prova på Sonyvegas och vilken skillnad det var att få sitta i ett riktigt redigeringsprogram!
 
 
 
 

 
Jorvik vampyren säsong 2 the movie
 
 
 
 
 
 Jorvik vampyren säsong 3
Vad ska jag säga.. Jag var faktiskt inte helt hundra på att göra denna säsongen först men tillslut kunde jag inte hålla mig. Jag måste göra det. Jag ÄLSKAR att göra Jorvik vampyren och jag kände mig långt ifrån klar med den. Mina fantastiska skådespelare tvekade inte en sekund på att ställa upp igen och trots att den inte är färdig är denna säsongen det bästa jag gjort. Jag är vassare i vegas och min inspiration och fantasi är långt ifrån slut. Jag hoppas att ni följer med på hela resan i säsong 3.
 
 
 
Tack vare era fina och peppande ord gör jag detta, NI gör det värt allt slit!
 


» Kärlek på post «

Får så himla mycket fina fanpost av er på SSO, har fullt upp med den röda burken! Ibland fotar jag dem och hittar dem i mappen några veckor senare. Här är några brev jag sparat på utan att jag egentligen vet varför. Dem fick mig nog att fnissa eller le lite extra mycket. <3
 
 

 
 
 
Jag har faktiskt börjat använda stjärnglasögonen litegrann, haha det är så gulligt när vissa ser mig och blir glada över att jag har dem på mig igen.. :')
 

 

» Autografer «

Är det någonting jag aldrig kommer få rutin på så är det det här med autografer... Jag har kört 1 om dagen (för mkt jobb) och en gång i veckan och ja ehm.. Det går inte bra helt enkelt! Men här har vi senaste tidens autos <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

» Photobomb ala Nemo «

Häromdagen hittade jag Annie lite random i Jarlaheim, hon var så fokuserad på
att fota så jag kunde bara inte låta bli att photobomba henne...
 
 


» Ponnyvecka! «

Hej på er! Just nu är det ponnyvecka i Sneakydragons och vi startade veckan igår med ett helt fantastiskt event. Vi delades upp i lag, det var Darc core mot bananer i pyjamas och jag tillhörde det gula banan laget woop! Det var massa olika utmaningar, bland annat hoppa upp på tak, stafett, gåtor, banor som skulle tävlas och överleva att kasta sig nerför stup. Vi hade så himla roligt och mitt fantastiska gula lag vann. Så jävla grymma var vi. 
 
 
 
 
 
Jag hade även träning med laget inför onsdagens tävling som jag tror att jag tyvärr inte kommer hinna se men dem kommer klara det där galant tror jag! Ikväll är det dags för lite terränglektion med duktiga Karin och jag tar med mig min lilla prickiga tjockis ponny. Älskar lektioner med Karin, man lär sig så mycket.
 

 

» På onsdag släpps JorvikCity mall! «

 
 
 
Vad tror ni, är det gamla saker som redan finns i fashionbarn eller galet mycket nytt att köpa!?
 


» Stjärnglasögonen «

Jag har precis börjat använda dom lite smått igen, alltså jag klarar mig typ inte utan dem. Och jag har ÄNTLIGEN fått svar från support, dock vet jag inte hur jag ska ta svaret riktigt?
 

Detta mail skickade jag till support för 1038948747 veckor sedan

Hej hopp! Är Lifetime medlem sedan långt tillbaka. Har använt stjärnglasögonen flitigt och det har känts väldigt roligt att de är så pass unika (då inte många haft dem). När vi fick dessa glasögon skyltade ni med i nyheterna att de var just UNIKA då endast lifetime medlemmar ska kunna ha dessa. Men se på fan idag fick ALLA som gjorde ett uppdrag på fem sekunder med Jack dessa glasögon. Jag har använt dessa i princip VARJE dag sedan jag fick dem, jag känner mig naken rädd och exposed utan dom på mig. FAN jag känner mig kränkt! Nejmen helt ärligt sluta ge ut lifetime presenter...

Med vänliga hälsningar Courtney ALDRIG MER STJÄRNGLASÖGON

 



Detta svar fick jag nu...

Hej!

Vi ber om ursäkt för sent var.

Som jag förstått dig skulle det vara olika färg på Lifetime-glasögonen och de som gavs i uppdraget. Om så inte är fallet får vi be otroligt mycket om ursäkt. Vi ska undersöka saken närmare.

Vänliga hälsningar,

Sandra - Star Stable Support


Jag är väldigt tacksam att jag slapp svar från den ökända Maria, men alltså vad fan var detta för svar? Jag har väl inte sagt att de ska va olika färg på dem? Hur jävla svårt kan det vara att tolka mitt mail? Eller menar Sandra att det skulle va olika färg på dem och att de blivit fel och ska undersökas? Blir sjukt förvirrad när hen skriver "Som jag förstått DIG skulle det vara olika färg på lifetime-glasögonen o de som gavs i uppdraget" WHAT!?

 

 


» Terapi «

När jag kom til ridhuset i morse hade jag inte en enda vän inne, klubben var tom och global nådde mig inte. Kände mig så avslappnad alltså. Perfekt efter en tidig morgon ute i spåret. Sen dröjde det ungefär en kvart innan ridhuset vart invarderat men jag njöt den lilla stunden jag fick. Har inte tagit mig tiden att tävla i ridhuset på länge men nu ska jag börja göra det då och då. Jag tycker det är väldigt roligt och det går bra också! Krävs så otroligt mycket hjärna för att bli bra på de banorna.
 
 
 
Jag känner verkligen att jag måste börja tycka att SSO är roligt igen och därför ska jag ta mig tid att SPELA istället för o stressa med all planering av klubbtävlingar, events och serier som jag jämt sitter med. Därför är JV försenat och därför prioriterar jag att spela istället för att filma just nu.
 

 

» Gårdagens uppdatering på Alicia - Clean your horse «

Igår vid elva tiden kom ännu en uppdatering och nu kan vi rengöra våra hästar så dem blänker!
 
 
 
 
 
Shiny liten rumpa! :)
 


» Om ni hört rykten så vill jag försvara vår klubb «

Igår deltog vi på en stafett som en annan klubb anordnat, vi skulle tävla mot flera andra klubbar på ett helt nytt sätt. Vi har innan den här tävlingen blivit varnade för personen som skulle hålla i det, men eftersom allting såg väldigt bra ut inför tävlingen och personen som höll i det trots allt verkade väldigt trevlig så valde vi att möta dem och skapa vår egen uppfattning. Vi var riktigt peppade för det verkade vara ett roligt upplägg på det! Vi tränade och tränade, gissade vilka andra klubbar som skulle vara med och hur allting skulle gå till. Eftersom vi fått veta att klubbägaren skulle ha med sig 5 ekipage på tävlingen så antog vi att de andra klubbägarna skulle stå vid varje station och se att allting gick rätt till och fler ögon från fler klubbar gör ju att fusket minskar drastiskt då man inte blir partisk. Det är ju väldigt svårt att genomföra en tävling med det här upplägget men vi antog att ägaren hade koll på alla bitar eftersom allting innan tävlingen låtit väldigt bra. När vi kommer på plats är det ingen annan klubb utan det är bara vi där och vi blev lite fundersamma. Varför hade inga andra klubbar kommit dit? Vi börjar fundera över hur det ska kunna gå rätt till men väljer att inte försöka lägga så mycket energi på att styra upp det hela utan vi kör helt enkelt och litar på att dem har koll.
 
 

 
När tävlingen startar hör jag hur drakarna på ts direkt reagerar på att en person från den andra klubben springer iväg före vår drake. Det kan varit ett litet chattlagg eller vad som helst så vi valde att köra på. Snart hör vi hur vår person som står vid andra kontrollen säger "Men va, nej vad gör dom?" Och vi frågar vad som händer? Då hade deras person inte följt reglerna som var att man skulle springa igenom en person för att den ska få starta utan istället ha sprungit en bit innan. Här säger några på ts att vi direkt ska avsluta tävlingen då det inte alls är roligt att delta i någonting när klubben som anordnat tävlingen inte följer sina egna regler. Men vi sa att vi kör på till slutet och pratar med personen som anordnat tävlingen då, kanske kan det bli en omstart ifall några inte förstått reglerna? Resten av tävlingen gick hur bra som helst och alla sprang igenom sina kontroller, inget fuffens alls. Båda klubbarna var jätte duktiga, snabba och tog bra genvägar. Men det bemötandet vi fick när vi ifrågasatte personen som anordnade tävlingen kring genomförandet var hemskt. Personen blev rasande och vi kände mer och mer att de rykten vi hört innan tävlingen blev bekräftade. Vi bestämde oss tillslut för att gå därifrån och det skreks bland annat "Sneaky bitches" efter oss. Haha ja väldigt proffsigt anordnat helt enkelt? Nej jag förstår nu varför det inte var fler klubbar på plats faktiskt. Vi blev riktigt uselt bemötta och vi vart riktigt provocerade när dem skriker åt oss att vi inte kan ta en förlust och vi agerade utefter detta, men vi insåg ganska snabbt att hur vi än försökte förklara vår syn på tävlingen inte kom någonstans alls. Med handen på hjärtat, det är inte svårt att ta en förlust om de som vinner gör det sportsligt och är genuint duktiga. Men så var inte fallet vid denna tävling tyvärr.
 

 
Jag har som ni kanske vet grundat iden om tävlingslag i klubbar, därmed har jag haft mycket kontakt med andra klubbar och planerat och genomfört tävlingar tillsammans med andra ägare. Någonting jag alltid är väldigt mån om är att försöka göra motparten delaktig vid bedömning. Oftast vill den andra klubben att jag bedömer om vi tex har dressyr då jag kan det. Men jag erbjuder alltid personen att göra det tillsammans med mig och jag har även skickat protokoll till ägaren efter tävlingen. Min största mardröm är att någon skulle anklaga mig för att ha fuskat med resultat eller bedömt till min klubbs fördel. Därför har jag gjort ALLT för att slippa det och det gör man genom att bjuda in motparten och vara extremt tydlig med regler, upplägg etc. Den här personen valde att inte göra oss delaktiga alls vilket skapar misstanke redan från början. Vi fick tillomed fråga för att få veta vad personen skulle skriva när man skulle börja springa "kör, spring, 1 eller o ?". Alltså hallå eller?
 
För att "försvara" den andra klubben så har jag en liten teori kring vad som hände.
  • Inga klubbar dök upp och därför raserade kanske planen att det skulle finnas stationsansvariga från varje klubb som såg till att allting gick rätt till.
  • Klubben delade skärmar fick vi veta, därför satt dem antagligen på skype och personen som räknade ner skrek antagligen KÖR samtidigt som den skickade meddelandet. Därav blir vår start försenad då chatten kan ta nåra hundradelar på sig att skicka meddelandet till oss.
  • När den första personen kommer springandes till bron så ser den sin skärm före (så är det för alla) därför ska det kännas för en själv som att lagkamraten "segar" i starten då den ser dig lite senare. Men nu kan dem ha haft kontakt och sagt åt varandra när dem var vid kontrollen och personen som står där springer. Där blir det isåfall också fel eftersom det inte blir regelrätt i spelet, du ska springa när du ser att din lagkamrat sprungit igenom dig, inget annat. Så stod det i reglerna.

Det här är bara mina spekulationer men om det var så det gick till har jag en viss förståelse för att dem inte tycker att dem fuskat sig igenom tävlingen trots att dem faktiskt har det. Det var inte bara 10 drakar som stod vid starten och såg detta utan fler fans till oss fanns på plats. Vad klubben heter är inte viktigt då mitt mål med detta inlägg INTE är att smutskasta klubben som anordnat detta utan jag skriver det för att rädda vårt eget skinn. Det är oerhört viktigt för mig att klubbar vill fortsätta tävla mot Sneakydragons och även vårt lag och därför känns det så oerhört surt att vi deltagit på en så oseriös tävling som kan skada vårt rykte på grund av
att tävlingsanordnaren inte gjort sitt jobb.
 
I framtiden kommer jag gå ifrån en tävling som inte görs på rätt sätt, och ifall någon ifrågasätter mig kring hur jag anornat en tävling är det sista jag kommer göra att skrika fula ord i deras ansikten, det kommer inte göra deras misstankar mindre mot mig (Har hittils aldrig blivit ifrågasatt). Men att komma till en stafett där endast motståndarklubben håller koll på stationer (om de ens gjorde det) är ingen bra utgångspunkt. Att ingen annan klubb ville vara på plats var inte heller det bästa intrycket vi fått, det säger sig självt. Så om det är någon av mina läsare som hört rykten kring att vi i Sneakydragons inte kan ta en förlust så har ni min syn på hela tävlingen iallafall, vad ni väljer att tro på är ert eget beslut såklart.
 
 

 

» Söndag! «

Fick en galet bra start på denna dag. Vaknade halv 8 och var pigg så jag klädde på mig och gick ut o promenerade en timma. Sedan åt jag en god frukost och nu sitter jag och samlar morötter på alicia. Känner att jag bara vill vara en stund just nu. Men jag ska sätta igång med JV idag, senare. Lovar :)
 
 
Tror ni de blir uppdatering på Alicia idag? Jag hoppas det.
 


» Mys mello kväll «

Antar att jag inte är ensam om att ha myst framför mello denna kväll? ;) Jag är så imponerad av Jon alltså, han är så jävla häftig och älskar sina renar haha ååå <3 Dock var bakgrundsmusiken så hög att man knappt hörde när han jojkade? Trisst.. Men tror på honom endå :) I morgon måste jag sätta fart med JV.. Tror dock inte det hinner bli klart tills i morgon, det vore om jag får ett flow o publicerar det på kvällen. Men vi får se. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen blir det TV i min renbäddade säng. Det skulle kanske Jon gilla. HA-HA.. 
 
 
Old but gold <3

» Morgon funderingar «

Vaknade strax innan 08.00 trots att jag kom hem ganska sent igår. Alltså jag var inne på aftonbladet och fick se en artikel om robotar. Dagens robotar är snart mer intellegenta och mänskliga än oss själva, de kan skämta och flörta bättre än vad vi kan. Jag är så kluven.. Jag skulle vilja träffa en robot, men tänk om den sätter en kniv i mitt huvud? Alltså  det vore så komiskt att vi människor, dumma som vi är. Skapar någonting som är smartare än oss själva och sedan blir "bedragna" av dessa robotar. Vår död blir inte jordens undergång eller ebola utan en maskin vi själva skapat. Jag skulle inte bli förvånad. MEN då kommer vi ju till detta.. Tror inte många vågar skaffa en robot? Det skulle ta många år innan de blev accepterade och vanliga tror jag. Tänk att ha en maskin som städar, handlar och lagar mat. Det skulle många familjer slåss för om det inte kostade miljoner.. Jag är nyfiken men samtidigt livrädd, och det är väl det som är grejjen med oss människor. Min död blir säkert en robot, mördad efter att den gjort frukost på sängen åt mig i 10 år. Fuck..
 
 
Ikväll ska Sneakydragons tävla i en stafett mot andra klubbar. Ska bli jätte skojj och jag kommer vara där som hejjarklack och reserv! :)
 

» Courtney & Kingen <3 «

Alltså nostalgi, tänk att ni fått följa med från hela början.. Här träffade Courtney sin Kingen för första gången <3
 
 
 


» Alicia online - Feed and play «

Gjorde en till video om Alicia, visar de nya uppdateringarna :)
 
 
 
 

» 3/6 «

Fick något ryck och gjorde även det tredje programmet, SÅ SKÖNT! Och roligt. Detta program är det sista av svårighetsgraden enkel och jag ska nu kasta mig in i den medelsvåra världen.. Gosh.. Hade tänkt göra ett nytt avsnitt av alicia här men kommer inte in. Så då tänkte jag att jamen då kör jag på med Jorvik vampyren men jag får bara fatal innan jag ens kommer in? Öhm.. Äre mig det är fel på eller? haha..
 
Ska du använda vårt material till tex. din egen klubb så får du läsa noga i beskrivningen till filmen. Jag har kämpat mycket för dessa program och det är INTE okej att ni gör materialet till ert eget. Ni får mer än gärna låna så länge det framgår tydligt att det tillhör mig och Sneakydragons.
 
 
 


» 2/6 «

Denna morgon har jag jobbat med det nya LB programmet. Det är delar ur vår gamla LC och jag har bara korrigerat det så det var mest att kasta sig ut i ridhuset, filma och redigera. Började drömma om att hålla i en öppen dressyrtävling på SSO när allt är klart sen. Alltså tänk er att jag typ bestämmer att ja nu får 6 personer anmäla sig till en lätt klass, typ LC och 6 personer till en medelsvårklass typ MB. Så äre först till kvarn på anmälan och man har några reserver klara också. Så får folk komma och tävla och vi i Sneakydragons håller i det. GUD SÅ KUL. Men ja är nog svårt att få till kankse. Men jag hade älskat det verkligen. Jaja hursom kika på filmen om ni är nyfikna på LB programmet. Jag ska in på hemsidan o pilla lite med lagets flikar en stund. Puss!
 
 
 

» Alicia online - Play with your horse «

 
 
 
 
Nu kan vi även leka med våra hästar :) Snyggt eller hur?
 


» Woop! «

Så stolt över mig själv :) haha.. Hade aldrig klarat mig utan Ninas lilla karta hon gjort.
 
 


» Idrottslektionen med drakarna «

Mitt sista event på idrottsveckan var en traditionell idrottslektion. Jag värmde upp dem genom att de fick ställa sina hästar på medelinjen med bra avstånd. Sedan samlade jag dem vid C och så fick dem jogga ett helt varv runt på spåret. När dem var tillbaka vid C fick dem köra slalom mellan sina egna hästar. Sen fick dem hoppa upp och skritta runt spåret och göra olika emos. Jag skrek även HALT ibland och då fick dem hoppa upp och ner på sina hästar innan de fick fortsätta. Samma sak i galopp där vi även helt plöstligt skrek ut FÖRSTEN TILL H, FÖRSTEN TILL C osv. Så dem fick vara lite på helspänn. Även här fick dem köra slalom i galopp mellan min och stures gubbe samt häst. Innan vi körde en lek som jag hittat på. Det handlade om att jag delade upp dem i grupper med olika siffror och färger. Det fick lyssna noga på min berättelse som berättade när ett "lag" skulle springa till en bokstav. Vi hade olika svårighetsgrader och det går ut på att den som är sist på plats vid bokstaven åker ut och slutligen blir det en final mellan de som slagit ut dem andra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Här är exempel från de olika svårighetsgraderna som fanns med i berättelsen:
 

”Idag ska helga laga pannkakor, då behöver hon 3 ägg. Då måste hon gå till Ica som slutar på bokstaven A.”

”Dem var väldigt stressade till tåget som skulle gå klockan 2 från perrong K.”

Helga har målat sin blomlåda i en vacker blå nyans som är lätt att C även på långt håll.

 

 
Är lite knepigt kanske men vi hade jätte roligt! :)
 

 
Som final skulle dem stå i mitten av ridhuset och jag och sture stog nära C och A. När jag skrek KÖR fick dem kasta sig iväg och dem skulle runda oss 5 gånger innan de fick springa in i mitten och hoppa av sin häst för att vinna. Amanda Wolfdaughter kastade sig av först och vann. Så duktig!
 


» Idrottslektion! :) «

Lyckades hinna in och kastade om schemat o körde min idrottslektion idag istället :) Gick super bra och jag kommer spinna vidare på min lek ide och köra när fler drakar kan ta sig in. SSO går det ju inte jätte bra för direkt. Som Emlan sa till mig idag, de borde stänga ner servern en hel vecka och fixa alla sina problem dem har. För det börjar bli riktigt tråkigt med alla dessa problem. Har ni märkt det nya fatal sättet? Spelet fryser och man kan inte tabba, ibland lyckas jag med ctrl, del.. Men ibland måste datorn stängas av och hur bra är det? Nej alltså kom igen. SSO börjar verkligen gräva sin egen grav känns det som.. :/ Skärpning!
 
 
Berättar mer om eventet i morrn :)
 


» Serier, serier och serier.. «

Förtydligande - Jag ska INTE sluta spela utan behövde bara avreagera mig igår. :)
 
Hursom, jag har lite olika traditioner med mina kompisar. Jag spenderar oftast ett par mornar i veckan med en kompis då vi tränar och myser med havregrynsgröt till ett par avsnitt farmen innan hon åker till jobbet. Sen har jag en annan kompis som jag kollar på hollywood fruar med och snackar skit, ibland till middagen och ibland med snacks. Eftersom vi plöjt igenom hollywoodfruar så ska vi nu fortsätta skratta åt gunillas galenskaper i reality stjärnorna på godset med start ikväll. Sen har jag två kill kompisar som jag brukar se sjuka o dryga serier som typ family guy och breaking bad, eller så spelar vi sällskapsspel. Haha alltså jag gör ju mer än att sitta still med mina vänner men vad jag vill komma fram till är att man gör lite olika saker med vissa? Skulle aldrig kolla på farmen med någon annan än min ena kompis, förstår ni? Vad har detta med SSO att göra? Ingenting, men juste jag och min bästavän spelade massor av SSO och upptäckte det tillsammans förut. Vi satt alltid och spelade hemma hos varandra, gjorde uppdrag och väntade otåligt på uppdateringarna. Tror hon skulle älska att vara med i Sneakydragons.. Men jag kommer inte ens försöka, är för komplicerat att förklara allt som händer kring mig i spelet och vad jag gör. Hursom så kommer jag nog inte spela ikväll så vi får ev. höras i morrn :) Ska bort i morgon kväll också.. Suck. Men jag ska göra mig i ordning och trippa iväg på lite körkorts grejjer och sedan spendera kvällen med en vän, gunilla i rutan, middag och naturgodis.. Puss <3 
 
 

» Keep calm and be Corny «

 
Contry, Cortny, Corny, Cårtni, Cortnej... Ja you name it, det är inte många som kan stava mitt namn och det finns en person som tycker att detta är galet kul och det är kära Janne aka Haley Rainstorm. Googlade lite och hittade den här, haha så kul.. Internt.. Corny!
 

 

» Jag är trött på starstable «

Alltså jag har insett hur trött jag är på starstable, har hänt en del saker som gjort att jag bara är så trött på allting med det ungefär. Alltså jag kommer inte sluta spela, men är bara irriterad på så mycket med spelet.
 
  • EN person har hittat min identitet och skapat 8 olika konton och börjat följa min PRIVATA instagram samt facebook. Jag har mailat SSO och bett om hjälp men inte fått ett enda svar på snart 2 månader. Hur personen fått tag i min identitet vet jag inte alls då nästan ingen på SSO vet ens vad jag heter i förnamn. RESPEKTLÖST så in i helvette då jag om och om ber folk att respektera att jag inte vill bli hittad.
  • SSO har släppt mina älskade stjärnglasögon som var det unikaste några få personer hade på spelet. Det var även en lifetime present som man fick tag på för länge sedan. Vi har alltså betalat extra för att få bli lifetimes och blivit lovade unika saker som de plötsligt delar ut på ett 20 sekunders uppdrag till ALLA. Även mailat om detta och inte fått ett svar.
  • Folk sprider lögner om mig i globala och "tar" min identitet på andra servrar för att själva tjäna på det.
  • Några skit ungar, ursäkta mig men SKIT ungar på server 1 marknadsför sin ryska klubb och säger att den heter Sneakydragons för att få medlemmar. De har försökt två gånger men klubben heter långt ifrån sneakydragons tillomed utan typ smiling dreamers och snowlfake dragons. Det finns massor med klubbar som har vår outfit idag tyvärr, inget vi kan göra åt men att ta vårat namn som vi jobbat så otroligt hårt med i 1,5 år och tro att man får en stor klubb under en natt. TACK SOM FAN och lycka till med det. Tänk inte på allt arbete som ligger bakom namnet. Fortsätter detta kommer jag hänga ut personerna som ligger bakom klubben, så är det med det.
  • Jag är trött på starstables support, som in i helvette. Orkar inte ens förklara.

 
En fis i rymden jag vet, men jag är bara så irriterad över klimatet på hela spelet just nu. Det som en gång var en fristad och bort från verkligheten har blivit för personligt tror jag. Ber om ursäkt för att jag låter så arg, eller nej det ber jag inte alls om ursäkt för. Jag är arg på spelet!
 

Ta inte åt er, detta gäller bara några få personer trots allt. Ni är fantastiska allihop och ni ger så mycket kärlek.
 

 

» Fettisdagen! «

Hallå där!
 
 
Fettisdagen idag, har ni ätit någon semla ännu? Jag har huvudvärk så tänkte hålla mig borta från datorn faktiskt. Har en del annat som behöver göras idag. Igår satt jag hela dagen med våra dressyrprogram, jag håller på och gör om systemet och programmen vilket innebär att dem måste filmas och redigeras om m.m. Så höll på hela dagen med ett program igår typ haha.. Men ska bli så skönt när det är klart. Och mycket snyggare och proffsigare än dem gamla. Kommer lägga mycket tid på dem just nu så jag får se hur jag hinner med JV denna veckan. Och bloggen. Nått inlägg om dagen iallafall såklart. Så nu vet ni det! Ikväll ska jag ha en orientering med klubben, ska bli jätte spännade att se vad dem tycker om det. Igår hade jag vattengymnastik vilket var omtyckt. Vi hade jätte skojj! Var så kul att höra deras panik skrik vid lekarna haha.
 
 
 
 
 
 
Gymnastik blandat med lekar och avslutade med ett glas vatten. Vatten, vatten, vatten <3
 

 
Är ni nyfikna på ett av de nya programmen finns film nedan. Snyggt va?
 
 
 
 Så mycket jobb bakom detta, men det är fantastiskt roligt :)
 


» Gårdagens uppdatering på Alicia! «

Nu kan vi äntligen ta hand om våra hästar! Eller iallafall mata dem. Kingen var såååå hungrig efter att ha svultit i flera dagar så jag fick ge honom ordentligt med morötter och hö. <3
 
 
 
Nu är vi även i level 2, woop woop.. Bara 8 levlar kvar till avel ;)
Nästa vecka hoppas jag att dem släpper shoppen.. Hade jag varit dem som släpper spelet nu så hade jag fixat den direkt för att tjäna pengar. Som jag förstått det så har dem det lite tajt nu och det är förståligt. Så varför inte ge oss en shop så vi kan gå loss på alla kläder? ;) Vet inte 100 hur de funkar med shopparna men tror man handlar från sin ranch iaf så det borde ju gå :) Längtar tills nästa vecka!
 


 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 10 «

 
 
 
Hoppas ni får en underbar söndag, vi hörs i morgon. Puss på er <3
 
 

» Keep calm and love morötter «

 
 
 
Haha ja ja e lyycklig ja ja e lycklig! Lyckats få ihop 10.000 morötter på Alicia nu. Drakarna kallar mig för nolifer.
 

 
 
 
 
 
Hittade dessa söta när ja googlade. Men fan nu måste ja kamma mig! Ha en fin dag <3
 

 

» Valentine «

Kärlekens dag. Ja egentligen är den väl rätt fjantig, man ska ju visa uppskattning och kärlek för den man tycker om endå. Men jag gillar faktiskt alla hjärtans dag! idag blir det bara hemma med god mat och melodifestivalen, inget krångel. Jag tog en lång sovmorgon och känner mig helt slut men ska ta en dusch och vakna till. Jag vet inte hur många som var aktiva i global igår kväll men jag hade jävligt roligt där haha.. Sålde både Sture och Berit för kameler och JS. Sålde även Sneakydragons och amandas mjäll.. Blev dock återköp på Sture så fick hem henne i brevlådan samma kväll. Även klubben blev återuppköpt så det känns faktiskt bra haha. Berit är dock såld och jag tror jag kommer sakna honom lite, kanske.. Hursom så hade jag jävligt skojj och fick med mig hela globala i auktionen. Ni är fantastiska och så härliga, massa kärlek. 
 
Usch jag är så arg just nu. Men vill inte sprida negativitet här just idag så jag kan förklara allting för er i morgon istället. Hållt på det här så länge men nu är det nog. Skit ska skit ha!
 
Vi hörs i morgon tror jag, vet inte hur mycket jag kommer kunna sitta vid datorn idag <3 
 
 

» Seriöööööst «

Lekte lite med Alicia online.. Alltså kolla dessa hästar.. Jävlar vad jag ska avla sen.
För att göra detta så tar ni bort namnet på er häst från hemsidan. Då får ni nya hästar hela tiden.
 
 
Alltså HUR vacker!?
 

 
 
 


» Jag älskar min serie. «

Sitter och redigerar, alltså hur mycket älskar jag inte Jorvik vampyren? Min lilla bebis alltså... Haha låter det egoistiskt eller så? Jag menar inte att min serie är bäst i världen, utan bara att jag älskar att göra den. Men gud emotional jag vart här då, det jag ville säga var att jag kämpar på för att ge er nästa avsnitt på söndag så ni får ursäkta min lilla frånvaro på roliga inlägg här ;)
 
 


» Meen typ tårögd! «

Detta kom upp för en stund sedan på Alicia onlines facebook sida

FÖRTYDLIGANDE -  SPELET HAR INTE LAGTS NER, SPELET LADES NER FÖR ETT ÅR

SEDAN INNAN DET NU ÅTERSKAPAS.

As some of you may know, today, Febuary 13th, it's been a year since Alicia Online officially closed.
Reminding ourselves of that, we also remind ourselves about how we had lost hope for the game to ever return. Most of us thought we'd never play this game again. But some players never lost their hopes, and those are the ones we have to thank. They never lost hope, they always thought about a way to get the game back up. And today our favorite game is getting a new life, it is being reborn from ashes and steadily getting on it's feet.

Looking back at 2009, a Korean company had started a project: Project Alice. It was born from the idea of being one with your horse; the rider and the horse were one on their own, a perfect duo. The developers dreamed of a game about this horse-rider relation, and that's what all Alicia Online is about. To everyone that has played Alicia before it's closing, we all can say we'll never forget the names of any of our dear horses. At first, it may sound a bit silly to be bonded with a virtual being, but as races are won and has time gallops trough, you and your horse become One. Personally, I'd never imagine that a game would awake so much feelings in myself and the whole community of fans. If you have never played Alicia before, you can be sure that you'll never forget the wonderful experience you'll have!

 
Jag är så glad av att jag hittat det här spelet! Fan fatta om SSO skulle lägga ner, jag skulle fan avlida över att lämna Kingen typ? :O Vad sjukt det är egentligen.

 


» Älskar er! «

Godmorgon! Startat upp tidigt med att städa undan och fixa mysigt. Min kompis kommer strax och så ska vi nörda lite farmen med filtar och frukost i sängen. Sen ska vi ta en promenad till en salong och sen ska jag hem och redigera. Måste lägga på ett kol med avsnitt 10! Alltså måste bara säga det, jag lär mig SÅ mycket av er! När ni kommenterar här och på mina videos. Ni är fantastiska. Hoppas jag lär er mycket också :) Men nu måste jag springa det vart lite luddigt där i slutet hahah..
 
 
Bild ifrån gårdagens event. Sista tävlingen på vår svåra mästerskapsvecka!
 


» Nytt kommando! «

Skriver ni: /brb i chatten blir det såhär! Woop woop :)
 
 


» Virus blää! «

Fått virus för första gången, buhuhu... Så hållt på med det. Missat massa tid att spela in Diversity så det suger.. Nu måste jag förbereda mig för kvällens tävling.. Kommer nog inte ens kunna börja med uppdragen idag. Hoppas ni har en härlig torsdag och hoppas att era uppdrag går bra och är roliga :)
 
 
Den fulaste bilden jag tagit på Kingen. Kolla på honom hahah så fruktansvärd.
 

 

» Vinken «

Vinken

En person räknar till 100 och blundar medan de andra gömmer sig inom ett angivet område. Sedan ska letaren leta reda på folk och när han hittar dom ska de gå på ett led efter honom. De som inte är hittade kan rädda de som är fångade efter letaren genom att vinka till dom. När de har sett en vink, har de en chans att gömma sig när letaren inte ser det. tex genom att stanna bakom ett träd som letaren går förbi. Blir man sedd i ett flyktförsök måste man få en ny vink för att få sticka iväg igen. Om letaren ser en som vinkar är den också naturligtvis hittad och får ställa sig bak i ledet.
 
 

 

» Uppdatering? «

Hej på er! Idag tänker jag vänta så länge som möjligt innan jag sätter mig vid datorn. Har massa annat att fixa med och vill inte slösa bort hela dagen. Men har fått frågor angående alicia online och det är så att du behöver inte ha utorrent för att ladda ner, det går snabbare att ladda ner med utorrent men den andra länken fungerar lika bra. hemsidan där du laddar ner spelet och har ditt konto är: Aliciagame.com
 
 
Angående SSO, är det någon som vet om de uppdaterat nu? Har ju inte vart vid datorn så har inte kollat. Är lite trött på SSO just nu faktiskt.. Jaja vi hörs senare!
 
 
 

» Mer om Alicia «

Jag har precis redigerat en liten introduktions film till Alicia online. Där jag berättar lite om spelet och visar lite saker. Det är ett riktigt häftigt spel som jag tror kommer bli hur populärt som helst. Tror de flesta som spelar SSO kommer tycka om det här spelet alltså.
 
 
 

 
Längtar så sjukt mycket tills på söndag då det kommer uppdatering. Vill ni veta mer om spelet så tycker jag att ni ska följa dem på facebook, dem är riktigt bra på att uppdatera där till skillnad från Starstable! Ops piik... Klicka på bilden för att komma till deras facebook sida.
 
 
 

» Minecraft - Diversity 2 «

 Hej hopp!
Här kommer en liten intro till vårt lilla minecraft projekt. Ni kommer få flera delar med alla olika utmaningar som finns på kartan. Det är så jävla häftigt alltså! Vi som spelar är jag, Sture och John aka valpen.
 
 
 
 
 

» Snart dags för andra dressyrbedömningen. «

Kingen trampar på genom programmen, måste ju öva själv för att kunna bedömma :)
Efter dressyren blir det antingen redigering eller sängen, mår ju inte så bra som sagt.
 
 

 
 
Violets häst är lika galen som hon själv, älskart <3
 

 
 
Uttagningen gick som planerat, ska bli så spännande att få en ny medlem :)
 


» Laddar upp «

Laddar upp inför uttagning, 2 olika program ska bedömas på SSO idag. Men jag gillar att bedöma :) Har ju själv utformat programmen och protokollen så det sitter rätt bra i huvudet. Vad gör ni? Jag mår fortfarande rätt kasst så är glad att jag bara var tvungen att gå utanför dörren en gång idag :) 
 
 

» Ynklig. «

Fick sån huvudvärk sent igårkväll, den satt typ bakom ögat och i nacken så jag hade nästan omöjligt att sova, vaknar inatt och mådde illa och försökte dricka vatten m.m. Vaknar nu på morgonen, samma huvudvärk och med en enorm trötthet. Så jävla jobbigt alltså. Är helt yrslig, skakis och blek som ett spöke.. Jag måste med andra ord ta igen mig lite... Har en uttagning till laget i eftermiddag och ska bedöma vår svåraste dressyrtävling någonsin ikväll.. Hejja.. Och irl ska jag åka och fixa mina ögonbryn, skönt när man har huvudvärk.. Not.. Vi får höras senare helt enkelt. <3 
 
 
 
 

» Söndagshäng! «

Igår möttes en liten tapper skara drakar för träning i skördebyggden. Vi ska eventuellt delta i en stafett med andra klubbar och drog därför igenom kontrollerna osånt. Det är en lördag vid middagstid då typ ingen i Sneakydragons spelar men vi hoppas kunna få ihop fem personer som ska tävla. Jag hoppas att jag ska kunna vara med! Verkar helt galet roligt verkligen. Spännande att se vilka andra klubbar som är med också :)
 
 
 
 
Ellie tyckte att hon sprungit tillräckligt och tiggde snålskjuts av Sasha. Typiskt Ellie!
 

 
 
Upptagen ikväll så blir inget spelande tyvärr! :(
 

 

» ANDY «

Jag bröt ihop flera gånger när ja skulle läsa mrs. packard. Alltså ANDY haha nej ibland äre svårt.
 
 
 


» Alicia online «

Alicia online är alltså under uppbyggnad, eller omkodning typ. Men de har öppnat upp chatten iallafall (man kan dock inte se varandra ännu). Alltså det är som att sitta i globala med hela världen. MÅNGA spelar sso från olika delar av världen och det är jätte spännande! Men ja ni kan ju hajja hela världen i en chatt? det är kaos och jag orkar knappt ge mig in i den. Men de är skojj!
 
 
Snyggt haha!
 

 
 
 
 
 
Kan dock inte bestämma mig för om jag ska vara en tjej eller kille.. Någon som spelat Alicia online när de endast va tillgängligt på koreanska och ifall man kan ändra sin gubbe såhär hela tiden eller om de tas bort sedan? För vill typ vara kille men är rädd att ångra mig haha!
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 9 «

Avsnitt 9.. Det går undan nu. Första säsongen av Jorvik vampyren var 9 avsnitt lång. Det känns som att vi är mer mitt uppe i säsongen eller hur? Jag har ingen aning om hur eller när denna säsong kommer sluta för mitt manus är slut. Nu kör jag på känsla och skriver varje avsnitt innan filmning. Men jag tror att det blir minst 6 avsnitt till. Ber om ursäkt för förseningen men jag är så galet förkyld men jag är så dålig på att inse det själv så jag ger mig fan på att jag ska göra massa saker och träffa folk men så blir jag helt slut. Så min eftermiddag kommer spenderas vid minecraft.. Och jag ska äta popcorn.. Haha.. Och läsa reaktionerna jag får på detta avsnitt, alltid lika kul. Ibland exploderar det och ibland inte. Vad tycker ni om detta avsnitt? Berätta :)
 
 
 
Covern på wake me up har Madilyn Bailey gjort :)
 

 

» Dreggel Nemo «

 
 
 
Kim är så snäll och filmar utan att säga till..
Så när man tror att man kan dreggla lite Sneaky så kommer det med på film.. hahah..
 
 

» Arghhh! «

På torsdagens event var jag pirat för vi hade typ "båt" tema. Vi körde ett skepp kommer lastat och man var tvungen att lista ut vilken "kod" som gällde. Det kunde vara ett djur som började på samma bokstav som ens SSO efternamn slutade på osv. Jätte knepigt, men väldigt roligt!
 
 
 
 
 
Det gick inge vidare för mig inte, men jag hade roligt!
 

 

» Minecraft, alicia online.. Sjuk tjej. «

Hej på er. Är sjuk, ont i halsen och sånt där jobbigt. Filmade klart till avsnitt 9 igår och hoppas att jag ska få inspiration att redigera färdigt. Men nu mår jag bara dåligt och spelar minecraft i min ensamhet. Har även skaffat Alicia online som är ett hästspel som förut endast fanns i korea men stängdes ner och ska öppnas på engelska snart. Eller alltså man kan spela men det är beta och man kan inte se varandra ännu. Men jag tror de kommer bli skit roligt, man kommer kunna avla, tävla osv. Dock äre typ sailor moon aktikgt så är inte massa stall eller att man rider med sadel osånt utan det är rustning eller utan som gäller. :) 
 
 
 
Inte bästa bilderna haha. Men man kan flyga lite och man kan slira med hästen. Jätte kul haha. Dem där djuren man har på hästens rumpa hoppas jag försvinner sedan, dem är skit irriterande haha.
 
Heter Courtney Silverhill och nickar Nemo :) såklart..
 
Angående buggen där man kan ändra hästens man, jag delar inte buggar men ett tips är att googla.
Det finns en video på YT. :)
 

 

» <3 «

Haha alltså jag har ju dem gulligaste läsarna och tittarna! <3
 
 
 

 

» Enda människan som varit i mitt stall förutom jag! «

Haha så knasigt.. Kändes väldigt märkligt att ha en annan spelare som sprang runt bland mina hästar.
 
 

 

» Hur många killar spelar SSO? «

Alltså det är nog fler än man vet om, hoppas jag! Man ser ju i globala ibland att det finns killar i spelet, har träffat på någon i silvergladebyn i ett triangeldrama haha.. Men det hade varit roligt med fler killar i spelet. Vi har ju ett gäng i Sneakydragons såklart, alltså vi har haft väldigt många killar i klubben. Just nu tror jag att vi har runt 6 stycken? Och vi har haft flera som kommit och gått, killar som vi spelat och pratat med på andra spel och sedan fått dem att spela SSO. Det är skit roligt verkligen, lite nytt blod lixom haha. Men tror ni det skulle bli fler killar till spelet om man kunde välja manliga avatarer? Eller hade det bara blivit bluff konton? Jag kan tänka mig att det skulle bli MASSOR med bluffkonton till en början, jag själv hade nog velat ha en manlig karaktär på en server. Men endå, det borde gå att välja faktiskt. Tycker inte att argumentet att det skulle bli för mycket "Dejtingspel" håller.. Hallå hela världen är inte hetero, wake up... Men ja.. Tror nog detta kommer ta ett tag, eller aldrig någonsin gå igenom.
 
Hade ni tyckt det varit roligt med manliga avatarer på SSO? :)
 
 
 

 

» Autos «

Ni som gjorde uppdragen igår kanske märkte att jag, Berit/tjej kim och Annie lämnat autografer åt er på tunnorna? Det var bara att plocka på sig, vi hade skrivit hela natten så det skulle räcka till alla.
 
 
Visst ser det ut som att det står "Annie, Courtney, Kim" ? :D
 


» Level 17 = Som att fylla 17 år «

Det känns helt sjukt att gå upp till level 17, jag menar vi har levlat tre levlar på inte alls lång tid? Det är en helt annan sak när man går upp i level efter att ha suktat efter kläder eller utrustning som man inte kan köpa. Jag kan tänka mig att det är samma sak när man inte kan gå in i områden, men jag har alltid kommit in på de nya områdena eftersom jag spelat så pass länge. Men nu? Alltså de va typ "TJOHO" fast... Kan inte göra ett skit? Typ som att fylla 17 år.. Inget speciellt alls att göra eller så. Ni hajjar kanske min metafor haha? Ja det kändes inte sådär speciellt som det borde göra kanske. Eller hur kände ni andra som gick upp i level 17?
 
 
Kingen gillar dock att levla, han blir helt spattig.
 

 

» Kingen är en fisk! «

Hej på er! Jag fortsätter i gårdagens spår och planerar event och ska snart börja redigera nästa avsnitt av Jorvik vampyren tänkte jag. Lite mycket nu.. Måste rensa min brevlåda den är full, i know..
 
 
Men nu ska jag påbörja nästa avsnitt :) puss på er.
 

 

» Möte :) «

Möte, planera event, filma uppdrag... GAH jag är helt slut!
 
 
 
 
 
Många mästare vid bordet idag! Mihihi.. Man kan bli mästare genom att trycka ut en drakbebis <3
Nej nu ska jag däcka i sängen med serier, puss på er<3
 


» Minecraft!! «

Hihi.. Snart kommer ni få se mig och Sture i fler minecraft videos. Men på ett litet annorlunda sätt denna gång. Ska bli så sjukt roligt att göra detta! Vet att många saknar minecraft. Ni behöver inte vänta så himla länge till!
 
 


» Levling! «

Servern är öppen, inget är nytt! Vi levlar och försöker hinna färdigt ifall dem stänger ner den snart haha.
 
 
STREAM!
 
http://www.twitch.tv/courtneynemosilverhill
 
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, behind the scenes - part 1 «

 
 
 
Jag har varit igång hela morgonen och förmiddagen, men här har ni filmen iallafall!
Nu får vi se när servern öppnar igen då, hade gärna filmat igår och kunna arbeta med materialet idag..
Men vi får höras sen eller i morgon igen. Har inte så mycket att skriva om när servern är nere och jag inte spelat mycket alls på flera dagar :) KRAM
 

» GAHHAH «

 
HAHAH asså åååh "Om disney karaktärerna fanns i ditt facebook flöde"
 
 

 

» Pulsar runt i snön! «

Hann bara levla ner till ridhuset innan min kompis ringde och drog med mig ut i snön för lite träning. Men jag är jätte nöjd med min nya stream, det är mycket bättre kvalite och allt! Så jag kommer nog fortsätta levla senare idag om jag hinner, annars blir det nog en morgonlevling i morrn igen. Eller det beror på när servern stängs ner. Ni har väl inte missat infon om att morgondagens uppdatering kommer bli LÅNG? Men oroa er inte, jag kommer underhålla er med en behind the scenes film från jorvik vampyren! Wooop.. Är så skönt att ha rensat ut massa material från datorn. Känns lite som att städa rummet typ haha. Men nu ska jag faktiskt påtal om att städa göra det. Så vi får höras senare igen :) Puss på er!
 

 
Bilder från när jag och Victoire var på en dejt på SSO förra veckan.
 
 
När jag hoppat av min häst utanför restaurangen så gick vi hand i hand upp och blev tilldelade ett bord.
 

 
 
Under dejten hann jag äta en pizza, tårta, hamburgertallrik och vatten. Nån kaffe också? Ja vi sprarade inte på shillingen, det är ju trots allt inte varje dag man är på dejt på SSO!
 

 
Victoire överöste med komplimanger och jag kände mig riktigt uppvaktad! SÅ är ni dejting sugna posta Victoire Winterfall på SSO.. Jag kanske blir lite svartsjuk men det är okej.
 

 

» Morgon levling! «

Snart drar jag igång min stream, ska vara bättre kvalite nu så vill testa!
Levling på denna krabat och musik står på schemat innan frukost.
 
 
http://www.twitch.tv/courtneynemosilverhill/profile
 


» Autografer «

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

» Behind the scenes part 1! «

8 avsnitt har nu publicerats av Jorvik vampyren säsong 3. Min dator är PROPPFULL av material och jag måste rensa. Därför gör jag en behind the scenes film av det jag har och delar med er. Alltså blir det troligtvis två behind the scenes filmer av denna säsong, en nu och en när det är klart. Kul va!?
 
 
Ni får filmen på onsdag tror jag, så har ni nått att kika på under uppdateringen :)
- Som btw har varnats för att den ska vara jätte lång! Så sitt inte och spamma spela nu knappen.
 

 

» Från toppen till botten «


 
Min blogg är övergiven, mina 300 läsare har övergivit mig.. Naken... Rädd... Exposed.. Finns ingen anledning att fortsätta om ingen läser, så ni hittar mig på Youtube i framtiden! Haha skämt osido.. Enligt blogg.se har jag iaf 0 läsare just nu.. Känns... INTE BRA. Var gårdagens avsnitt så jävla dåligt alltså? ;) Nejmen blogg.se brukar ha detta problemet har jag märkt.. Eller så har jag helt enkelt INGA läsare vissa dagar haha, fan.. Hursom så har jag märkt att jag får så sjukt mycket mer kommentarer på YT men endå är jag mer mån om att läsa och svara på de som jag får på bloggen? Jag vet inte varför men min YT har blivit.. Lite för stor och för mycket och därför känns det som att jag är närmare de som skriver till mig här? Jag prioriterar de som läser min blogg helt enkelt. Sen igår när jag släppte avsnittet har jag fått 3 kommentarer på bloggen och 43 på min YT.. Alltså det är ju helt galet vilken skillnad? Egentligen var min YT bara ett verktyg för att få ut mina videos på bloggen, men jag får nog tänka om där. Och lägga mer tid på att svara och läsa kommentarer, snygga till kanalen och satsa på YT helt enkelt. Eller alltså inte satsa, jag vill inte tjäna pengar på SSO. Eller hade jag kunnat leva på det så visst. Men nu är det bara en hobby, som tar VÄLDIGT mycket tid. Men helt enkelt lägga tid på kanalen, jag går bara in o laddar upp och tittar snabbt på vissa videos och kommentarer. Inte bra Nemo!
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 8 «

Äntligen är det söndag! Jag vill varna er lite, detta avsnitt är lite obehagligt. Mina kritiker var lite arga på mig för att jag gav dem detta avsnitt igår kväll, heh.. Jag längtar efter att börja med nästa avsnitt, nu är mitt manus nästan slut så jag skriver varje avsnitt efter hand nu och det tror jag kan göra allting ÄNNU bättre!
 
 
 
Hoppas ni gillar avsnittet, vi hörs i morgon igen!